Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Bird in a cage .

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Melvin Chaill
humankfc
humankfc
avatar

PROFIELAantal berichten : 245
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 17-11-16
Leeftijd : 20
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchilla, Tawnee
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Fallen Angel
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: At the end, guess we're all just animals; shaking in my own cage, what do I believe?

BerichtOnderwerp: Bird in a cage .   za mei 20, 2017 9:40 pm

Sinds het verbod hadden zijn vleugels gejeukt om te bewegen en de tuinen konden zijn energie en opwinding niet tevreden stellen. Niet dat hij kon vliegen, zweven kon hij immers wel, opstijgen was nog steeds een moeilijk iets maar hij kon makkelijk bij het dak van het huis als hij wilde. Makkelijk was immers vrij ruim gesproken in zijn context, aangezien hij een man was die dat soort dingen ruim zag. Zuchtend had de jonge kerel even rond gekeken. Hij had nog nooit zoveel nood gehad naar vrijheid dan nu. Was het niet beter als hij de lus gewoon verliet en een ander opzocht? Het was niet dat hij perse in deze lus moest gaan zitten. Het idee sloop bij hem binnen als een duistere schaduw en hij moest even grijnzen terwijl hij kalm tegen een boom aanleunde. Voor hem was het moeilijk te accepteren. Hij was immers geen vogeltje die je in een kooitje kon steken. Nee, hij had zijn vleugels en als een jong dier wilde hij ze gebruiken, ermee leren omgaan. Het was maar goed dat ze niet altijd op zijn rug aanwezig waren, aangezien hij dan echt wel last zou hebben. Zuchtend had hij zijn helderblauwe ogen naar het huis gericht. Het was niet dat het gezelschap hem echt hier aantrok. Degene die hij het beste kon was een perverted boy die minderjarig was. Daarbij was hij ook vrij sceptisch over het idee van ouderen in zo'n jong lichaam. De angel keek even op en besloot dat de boom voor nu zijn probleem moest stillen. Dus het duurde niet lang voordat hij zijn armen rond een tak had geslaan en aan de klim was begonnen. Niet veel later had hij plaats gevonden op een tak die niet al te hoog en te laag hing. Hij inspecteerde de hogere takken en zuchtte even. Die zouden zijn gewicht niet ondersteunen hm. Jammer, dan moest het maar hier zijn.

-Sam

_________________


Fire in my bloodstream, water in my lungs

THEME I
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bird in a cage .
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: