Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Levi Salguero

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Levi Salguero
Salt Bae
Salt Bae
avatar

PROFIELAantal berichten : 179
IC-berichten : 68
Registratiedatum : 24-05-17
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchinner, Tawnee

Adelais

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Salt King
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Whatever

BerichtOnderwerp: Levi Salguero   wo mei 24, 2017 5:35 pmName: Levi Salguero
Age: this body; 32 (looks 19/20)
Gender: Male
Birth Place: London | Hell?


Faceclaim: Andy Biersack
Looks: Levi is kort, echt kort. Met zijn 1m65 komt hij zelfs niet vaak boven sommige meiden uit. Hij heeft echter wel een mooi gebalanceerd lichaam, meaning dat zijn proporties gewoon bijna perfect zijn. Hij is wel wat gespierd, maar niet overdreven. Als in lichte sixpack en stuff, ja, maar hij werkt er niet voor zoals de meeste pussyboys. Zijn haar is kort geschoren aan de zijkanten van zijn hoofd, iets daarboven is het langer en valt het maar hoe het moet vallen. Zijn haren zijn zwart van kleur, wat zijn natuurlijke haarkleur is, en zijn ogen zijn blauw. Hij draagt gemakkelijke kleding.
Levi is een clean freak en uptight person, wat dus betekend dat hij heel net is in hoe hij zich soms kleed en hoe hij zijn uiterlijk verzorgd. Je zal hem nooit vuil zien, aangezien hij daar een hekel aan heeft.
Verder is het lichaam van Levi bedekt in tattoos die her en daar staan. Opvallend is zijn volledige getatoeëerde linker arm.


Inside: Levi kan wel beschreven worden als een asshole. Hij geeft om niks iets en heeft interesse in niks. Hij vertoont geen tot weinig emoties en is van niks onder de indruk. Hij komt vaak hard, gemeen en gewoon prikkelbaar over, terwijl hij gewoon niet cared om je of je fucking midlife crisis. Hij is daardoor niet sociaal en dat cared hem ook niks, want hij houd ervan alleen te zijn en niet het gezaag van anderen aan te horen. Hij doet wat hij wilt, wanneer ie wilt. Hij heeft geen enkel inlevingsvermogen, dus je moet het niet eens proberen. Hij is echter een sneller leerder en een hoogbegaafd iemand. Zijn meningen zijn vaak neutraal, alhoewel hij vaak wel naar een goedmoedige kantje durft te leunen, waardoor hij een soort van hero dipje krijgt om zijn non caring nature.
Levi heeft echter wel redelijk veel geduld, maar als je hem echt boos krijgt moet je wel even uit de kanten gaan. Hij heeft een sterk lichaam voor zijn postuur en durft wel eens lichamelijk geweld erin te gooien als het nodig is. Hij kent dan ook goed zijn eigen krachten en zal nooit over de limiet gaan als hij rustig is.
Verder is Levi een clean freak en een beetje getikt met het hele bestaan van vuil en alles. Hij kuist graag, heel graag, en heeft waarschijnlijk de netste kamer van het gebouw. Ook zal je hem regelmatig afwas of wat dan ook zien doen, want de gedachte alleen al aan een omgeving die vuil is of hem vuil maakt hem een beetje gek.


Gift: Salt King
Levi heeft de gave gekregen om de complete controle over zout te krijgen. Niet alleen kan hij met een simpele handbeweging of aanraking dingen tot zout veranderen, maar ook bepaalde vloeistoffen of stoffen die bestaan uit zout kunnen door hem bestuurd worden. Je kan als het ware zeggen dat hij kan ‘zoutsturen’. Dit betekend dus ook dat hij wapens kan maken van korreltjes zout en in sommige gevallen zelfs zout uit bepaalde bestanddelen kan halen mocht hij dat willen.

Touch: Zoals hierboven beschreven staat kan Levi met een simpele aanraking dingen in zout laten veranderen. Voornamelijk zijn handen zijn gevoelig voor deze gevoelige mutatie, waardoor eendere welk voorwerp of wezen van eender welk materiaal tot zout zal veranderen (note: bij mensen, dieren ed kan dit een lichaamsdeel zijn of evt in uiting komen tot een verwonding opdat een stuk huid veranderd in zout en de wond die is gemaakt word gebrand door dat zout). Om te voorkomen dat hij een wandelende zoutman word heeft hij speciale lederen handschoenen laten maken die de gevoelige punten van zijn handen afdekken. Opdat het is gemaakt van een speciaal leder en daarbij ook nog eens is gedoopt in een speciale vloeistof waar Levi zelf weinig weet over heft.
De rest van zijn lijf beschikt ook over dit fenomeen, however, is het zwakker dan de handen. Bij aanraking van huid kan men een brandend gevoel krijgen waarbij de huid bij langtijdige aanraking openbrand. Verandering naar zout gebeurd in dit geval niet, maar doordat Levi’s lijf voornamelijk bedekt is in het spul onttrekt het ongelofelijk snel water en vloeistoffen bij aanraking. Uiteindelijk kan dus zo een wonde ontstaan, die enkel meer gaat pijn doen door het zout die aanwezig is op zijn lichaam.
Creating: Het enigste onbeheerste deel van zijn gave is het voorgaande, waardoor de rest die nu zal volgen wat meer spanning van hem vraagt. Creating salt is een van die dingen. Het vormen van zout is mogelijk uit het niks opdat de bestanddelen wel in de buurt zijn.  However is dit zeer intensief en zal hij vaak niet caren om het te doen, tenzij het echt noodzakelijk is.
Bending: Zoals in de eerste paragraaf van dit deeltje staat is Levi in staat zout te sturen, om het zo maar te zeggen. Net zoals sommigen water kunnen sturen kan hij alles waar zout in vermengd is ook sturen. Hij kan ook het zout uit deze dingen halen. Het onttrekken van zout uit bepaalde dingen is voor hem een stuk handiger, opdat het sturen van bv zout water zwaarder is dan gewoon puur zout. Het is te vergelijken met een extra last die erbij komt als hij de vermengde vorm gaat sturen, dus het sturen ervan gaat ook trager, vergt meer energie en is gewoon zoveel lastiger, algemeen, niks voor hem dus. Levi kan daarbij van zout ook wapens maken of gewoon projectielen die op bepaalde snelheden kunnen afgevuurd worden. Voor hij zijn handschoenen had gebruikt hij een verharde zouthand als middel om dingen te doen.

Side note: Opdat Levi een pureblood mens is met een nogal salty gave moet hij regelmatig veel drinken om uitdroging te voorkomen. Aangezien zijn lichaam veel water opeist kan zwemmen voor hem ook volstaan, but then again, te lastig voor hem. Even in de regen staan zie je hem dan zeker ook wel eens doen, en anders ist maar een douche ofzo.


History

Levi was een rotjoch, een kereltje die je een slag wilde verkopen en hoopte dat hij werd overreden door een vrachtwagen. Al sinds zijn eerste woordjes was hij een irritant kutkind dat hoog begaafd was op meerdere vlakken. Op enkele maanden leeftijd kon hij al wandelen en ver voor zijn leeftijdsgenootjes had hij al leren lezen en schrijven. Sociaal was hij echter altijd een eikel. Hij had geen ontwikkeling tot eender welke emotie, iets dat bij hem ook best opviel in zijn jongere jaren. Huilen had hij nooit gedaan en zelfs lachen niet. Noem het een mentaal hersendefect, het interesseert hem eigenlijk geen bal. Het bespotten van anderen zag hij ook nooit als ‘bespotten’ maar gewoon als hey jij bent lelijk hier is de waarheid, nie lopen janken dat is irritant. Weinig emotie en toon zat in zijn manier van spreken en doen en dat baarde zijn stress gevoelde ouders wel veel zorgen. Hij carede niet, hij had eigenlijk nooit om iets gecared, nog steeds niet btw. Hij mocht vrij vroeg starten met school, waar hij alles zowat meteen snapte, meteen doorhad en meer dan de helft die hij leerde had hij al eens ergens gelezen of geleerd. Hij verloor zijn interesse vrij snel in school, al op een leeftijd van 10 jaar begon hij te spijbelen. Like, why not? Het was allemaal toch maar lastig en niet leuk. Weet je wat leuk was, de sigaretten die hij kort daarna leerde kennen.
Op vroege leeftijd was hij dus aan het roken begonnen en misschien was dat de reden tot zijn enigste lichaamsgebrek; zijn lengte. Of het kon iets anders zijn, het interesseerde hem niet. Eigenlijk wel heel veel maar dat komt niet echt heel charmant over dus veel zegt hij er eigenlijk niet over. Zijn ouders werden enorme zagen en dat was irritant als je alles goed deed en het enigste leuk in je leven iets was wat je nog niet eens legaal mocht doen. Lang, lang, echt allemaal heel lang, maar uiteindelijk had de hoog begaafde jongen op een leeftijd van 16 jaar een goed middelbaar diploma op zak. Daarmee bedoelde hij dus een van de hoogste. Also 16 jaar; heb ik al verteld over de mooie tattoo die plots op zijn gehele lijf verschenen. Omdat het kan en omdat hij het wel ergens leuk uit zag zien. Meer ranting van zijn ouders, dus besloot hij het maar te peren.
Ergens rond zijn 18 begon hij zijn gift te ontwikkelen. Het was echt een pain in the ass want hij kon echt niks meer doen. Duurde zeker een paar weken voordat ie eindelijk iets normaals weer kon eten en dingen heel kon laten. Hij besloot daarom maar opzoek te gaan naar iets om terug te trekken, want hij had nogal per ongelukke shit gedaan met die gave –niet dat hij carede om de reactie van mensen maar meer van meh idc om nu met je te handelen tbh- en dus duurde het niet lang, een jaartje ofzo, voor hij in een lus terecht kwam. Hier kwam hij een man tegen die voor hem de aangepaste leren handschoenen maakte. Daarna spendeerde hij er nog een paar tientallen jaren, maar hij werd echt extreem verveeld na een tijdje.
Niet veel later hoorde hij van iemand die in deze lus kwam dat er een of andere lus was met veel jongere mensen. Hij dacht ‘why not’ en niet veel later was hij in de lus van miss Bluebonnet.

_________________


VOICE - THEME


♥♥♥:
 


Laatst aangepast door Levi Salguero op do aug 17, 2017 8:20 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyana Valentine
Sense Killer
Sense Killer
avatar

PROFIELAantal berichten : 250
IC-berichten : 21
Registratiedatum : 02-01-17
Accounts : Azure
Lyana
Ace
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: sense manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: don't start with what you can't finish

BerichtOnderwerp: Re: Levi Salguero   wo mei 24, 2017 7:27 pm


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Levi Salguero
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: