Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Tag! You're it

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Parker Sullivan
1 outta 7
1 outta 7
avatar

PROFIELAantal berichten : 34
IC-berichten : 7
Registratiedatum : 30-04-17
Accounts :
. Parker
. Ethan
. Louise
. Clarke
. Akeyna

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Animation || Life to the Lifeless
Uiterlijke leeftijd: 5
Quote: 'Oops...'

BerichtOnderwerp: Tag! You're it   do mei 25, 2017 11:52 pm

Het vijfjarige kereltje genoot ervan. Van de schone buitenlucht, van het gras onder zijn voeten, de wind in zijn haren. En dat dan ook nog eens gecombineerd met het samen met zijn vriendjes zijn. Hoe goed kon het leven zijn? Inmiddels had hij de kinderen een beetje leren kennen. Natuurlijk had hij oudere vriendjes, en hoewel hij al snel had gezien dat sommigen ouder waren dan ze er in werkelijkheid uitzagen, had hij zich toch al snel naar de kinderen getrokken die qua uiterlijk zijn leeftijd hadden. Pippa, Sayuri, Josie en Nuala waren kinderen bij wie hij zich het meest op zijn gemak voelde. Het had even geduurd voor hij echt contact begon te maken. Hij hield namelijk niet per se van activiteiten waarvan de meeste kinderen van zijn leeftijd zich bezig hielden. Hij bracht liever de dag door op zijn kamertje, waar hij constant tekende of zichzelf probeerde te leren lezen. Maar in tegenstelling tot zijn oude huisje, had hij hier een connectie gevonden met de kinderen, waarvan sommigen dezelfde ambities koesterden. Toch hadden ze nu besloten de iets wildere kant van het leven op te zoeken. 'Pippa, vangen!' schreeuwde Parker over het stuk grasveld, terwijl hij de bal naar het roodharige meisje slingerde. En om toe te geven, was het lummelen niet eens zo slecht nog niet. De buitenlucht deed hem goed. En oké, om toe te geven hielp het feit dat hij omgeven was door vier leuke meisjes van zijn leeftijd ook wel mee.

NOTE:
Oké dit is nogal kort, maar ik dacht, mss wel leuk om het vlotjes te houden. Maar verder, size doesn't matter xD

TAG:
Pippa, Sayuri, Josie & Nuala


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t382-parker-sullivan#7824
Pippa Fraser

avatar

PROFIELAantal berichten : 83
IC-berichten : 21
Registratiedatum : 24-04-17
Accounts : Laurice Andersson
Pippa Fraser
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Mermaid
Uiterlijke leeftijd: 6
Quote: Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit.

BerichtOnderwerp: Re: Tag! You're it   za mei 27, 2017 2:12 pm

De zon scheen op Pippa's schoudertjes toen ze hijgend als een gek aan één stuk door rondjes rende om de lummel af te schudden. Ze hield altijd goed het tijdschema van de dag bij om de regen om 14:53 uur stipt te vermeiden en erna zo snel mogelijk buiten te zijn om hier weer te gaan spelen. Meestal deed ze dit in haar eentje of met haar grote tijgervriendin Akeyna, omdat veel peculiars de fantasieën van het roodharige meisje niet bij konden houden of haar een beetje te druk vonden. Vandaag wouden Parker, Josie, Nuala en Sayuri mee gaan lummelen en Pippa was helemaal blij. Ze kon het altijd goed vinden met de andere kleine kindjes in het huis. 'Pippa, vangen!' schreeuwde Parker toen hij de bal haar kant op gooide. ' Heb hem!!!' riep Pippa terug terwijl ze enthousiast naar de bal sprong die een stukje voor haar bijna de grond raakte. Ze gleed een klein stukje met haar buik over de grond voor ze de bal in haar handjes kreeg en lachte verrast naar de rest. Wow dat was echt bijna mis! Giechelend van de spanning voor de lummel keek ze snel om zich heen en rolde de bal naar Josie die iets verderop stond. 'Die is voor jou Josie!' zei ze bemoedigend. Ze wist dat het meisje nog jonger was dan zijzelf en wist dat ze zich dan wat verantwoordelijker moest gedragen, waar ze altijd goed haar best op deed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tag! You're it
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: