Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Yara Luisa Perdio

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yara Perdio
Sociopath, not a psychopath
Sociopath, not a psychopath
Yara Perdio

PROFIELAantal berichten : 73
IC-berichten : 15
Registratiedatum : 28-05-17
Leeftijd : 17
Accounts : » Yara Perdio
» Sam Ashton
» Josie Mills
» Finn Prowler
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Metal
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ours is the greatest story ever told.

BerichtOnderwerp: Yara Luisa Perdio   zo mei 28, 2017 12:26 pm

yara luisa perdio

» a l g e m e e n
Leeftijd: 28 jaar
Uiterlijke leeftijd: 19 jaar
Bijzonderheid: Metal
Broers/zussen: Rafael Perdio
Ouders: Luis Perdio & Rose Ortornis
Geboorteplaats: Miami
Oriëntatie: Homosexueel


» b i j z o n d e r h e i d
Yara's bijzonderheid is controle over het element metaal. Dit houdt verschillende dingen in. Ze kan de temperatuur van een metaal veranderen, waardoor deze bijvoorbeeld vloeibaar kan worden. Ook kan ze metalen van een afstand bewegen, maar dit kost haar net zo veel kracht als een persoon die met zijn handen een stuk metaal wilt vervormen. Daarom verandert ze vaak eerst een metaal van fase, en dan kan ze deze vervolgens vormen zoals ze wilt. Echter gaat dit nog wel eens fout: het wil wel eens gebeuren dat een metaal nadat ze het heeft doen smelten midden in de vervorming weer solide wordt, en dan kan ze het niet meer omhoog houden en kan het ineens naar beneden vallen. Ook kan ze metalen sturen, maar dit kost weer even veel kracht als gewone mensen. Een simpele kogel kan ze dus makkelijk alle kanten op sturen, maar een auto optillen gaat amper. Het laatste deel van haar gave is een stukje wat ze nog amper onder controle heeft. Ze kan namelijk ook haar eigen lichaam van metaal maken, of een stukje daarvan, maar dat lukt haar dus nog niet helemaal.

» u i t e r l i j k

Face claim: Caitlin Stasey
Omschrijving uiterlijk: Yara heeft lang, bruin haar en donkere ogen. Ze heeft hoge jukbeenderen en rechte, witte tanden die ze vaak laat zien in een ietwat ondeugende grijns. Ze kleed zich vaak simpel, en draagt soms een klein ringetje in haar neus. Ze is vrij dun, en ook iets langer dan gemiddeld met haar 1.78


» i n n e r l i j k
Karakter: Yara is een heel slim meisje, dat altijd met creatieve oplossingen komt. Ze kan situaties makkelijk naar haar hand draaien, en komt vaak in een leiderspositie terecht. Ze is een ongelooflijk snelle leerling en pikt dingen makkelijk op. Ook is ze spontaan en vrij brutaal. Soms heeft ze echter een beetje last van moodswings, en sommigen zouden haar zelfs lichtelijk mentaal instabiel noemen. Ze kan soms overreageren of juist hele verhalen vertellen waar niets van klopt. Ook is ze zeer verslavingsgevoelig, en moet ze hard haar best doen om nuchter te blijven. Tot slot is ze ook nog eens een echte flirt, maar heeft ze de neiging om op foute types te vallen.
Sterke punten: Slim, spontaan, mondig, sociaal, charmant
Zwakke punten: Mentaal instabiel, verslavingsgevoelig, slechte smaak in meisjes

» g e s ch i e d e n i s
Yara werd geboren als de oudste dochter van Luis en Rose. Haar ouders waren de eigenaars van een groot hotel in Miami, en waren dus ook zeer rijk. Vier jaar later werd haar broertje Rafael geboren. Ze hadden een gelukkige jeugd, waarin ze alles konden krijgen wat ze wilden. De twee werden dus ook een tikkeltje verwend. Toen Yara echter ouder werd, werd ze steeds opstandiger. Ze begon rond haar zestiende te experimenteren met drugs, en kreeg een ouder vriendinnetje dat drugs handelde. Toen haar moeder hier achter kwam stuurde ze haar naar een afkickcentrum, waar ze na een half jaar weer uit kwam. Toen ze terug thuis kwam merkte ze dat haar nu ex nog steeds bij het hotel rondhing. Na enig onderzoek kwam ze er tot haar grote schok achter dat haar moeder een grote drugshandelaar was, en dat haar ex voor haar werkte. Rond deze periode begon ze ook steeds meer haar bijzonderheid te ontdekken. Ze kwam in contact met iemand die haar hier meer over kon vertellen, en vertelde haar ook over lussen. De gedachte aan zo'n veilige plek, weg van haar hypocriete moeder, was heel aanlokkelijk. Ze kocht vliegtickets om naar een lus in Peru te vertrekken, maar hier kwam haar moeder achter die haar opnieuw naar een afkickkliniek stuurde. Haar onsamenhangende verhalen over hoe ze metaal kon besturen getuigden niet echt voor haar mentale gezondheid, en dus werd ze opgenomen. Toen de waarheid over haar moeder echter uitkwam - mede dankzij haar 14 jarige broertje Rafael, kwam ze weer uit de kliniek. Haar vader gaf haar echter de schuld van de arrestatie van haar moeder, van wie hij zielsveel hield. Hij stuurde haar weg en zorgde dat ze niet meer bij haar geld kon. Een tijdje lang leefde ze op straat, totdat ze mee kon op een boot naar Europa. Sinds dien heeft ze een tijdje gereisd tussen lussen, en nu is ze net aangekomen bij de lus van Bluebonnet._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
Louise Bluebonnet

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: Yara Luisa Perdio   zo mei 28, 2017 11:03 pm


_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
Yara Luisa Perdio
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: