Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Skyler Williams

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Skyler Williams

Skyler Williams

PROFIELAantal berichten : 86
IC-berichten : 32
Registratiedatum : 10-06-17
Leeftijd : 20
Accounts : Laurice Andersson
Pippa Fraser
Skyler Williams
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Make you feel beautiful
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: Let yourself be the person you've secretly always wanted to be.

BerichtOnderwerp: Skyler Williams   ma jun 12, 2017 12:48 amSkyler Williams

a l g e m e e n
Leeftijd: 22
Uiterlijke leeftijd: 18

Bijzonderheid: Make you feel beautyful. Dit houdt in dat Skyler heel goed mensen leest en meteen intuïtief aanvoelt wie ze écht zijn. Iedereen is door zijn/ haar leven wel gevormd en heel veel mensen verschuilen zich elke dag onder een masker die ze opzetten naar de buitenwereld. Soms komt dit door nare ervaringen of angst om afgewezen te worden voor hun echte persoonlijkheid. In het echt jezelf zijn en laten zien zit iets heel moois maar vaak ook kwetsbaars. Er is best veel moed voor nodig om het voor 100% bloot te leggen. Skyler ziet dit mooie en echte in mensen en kan ze zich zo ook mooi en gezien laten voelen. Schoonheid is voor hem geen ideaalbeeld, maar bevind zich in ieder mens vanbinnen. Hij kan mensen helpen om van hun innerlijk en uiterlijk te gaan houden en het te accepteren. Meestal vult Skyler de ruimte met een lichtte vorm van zijn peculiarity en wordt het sterker naarmate de ander dichter bij of in contact met hem komt. Door middel van aanraking kan Skyler de meeste invloed uitoefenen. Het is echter alleen van toepassing als hij dat zelf wil.

Ouders:
Vader: Mellard Williams
Moeder: Alice Williams
Broers/zussen:
Oudere halfzus van vaderskant: Kelly Williams
Twee oudere broers: Justin en Elijah Williams
Geboorteplaats: Australie

u i t e r l i j k
Face claim: Troye Sivan
Omschrijving uiterlijk: Skyler is een dunne jongen van 1,73 m. Hij heeft bruin, golvend haar en hele mooie blauwe ogen. Hij heeft een neuspiercing en kleed zich altijd lekker alternatief.

i n n e r l i j k
Karakter: Hij is heel eigens. Meestal is hij vrij rustig en bij zichzelf, maar verbind zich wel ook makkelijk met andere mensen. Hij heeft andermans karakter vaak snel door en ziet de schoonheid van hun ware persoonlijkheid, ook al hebben ze een ander 'masker' op naar de buitenwereld. Dit maakt hem meestal een heel fijn persoon om mee om te gaan als je hem kent. Hij kan je namelijk helemaal accepteren zoals je echt bent. Over het algemeen heeft Skyler best veel geduld, maar soms kan hij ook wel eens geërgerd raken omdat hij ziet dat sommige mensen zo nep zijn of niet willen leren en zich niet willen ontwikkelen. Dat hij zoveel binnen krijgt van andere mensen hun processen is ook een reden dat Skyler soms (vooral bij vreemden) wat ingetogen over kan komen. Zo beschermt hij zichzelf er ook een beetje tegen dat het niet teveel voor hem wordt. Hij blijft heel erg bij zichzelf en heeft zichzelf ook helemaal geaccepteerd zoals hij is zonder dat zijn ego hier een rol bij gaat spelen.

Skyler is altijd helemaal zichzelf en doet lekker waar hij zin in heeft qua stijl. Hij houdt dan ook heel erg van design en creativiteit.  

Sexualiteit: Biseksueel

Sterke punten: stijlvol, eigens, creatief, over het algemeen best wijs en bewust
Zwakke punten:Doordat Skyler zo bij zichzelf blijft en zo iemand anders kan zien, kunnen sommige mensen zich misschien een beetje overrompeld voelen als hij niet zijn verdere gave gebruikt. Hij kan dan voor sommigen en vooral bij de eerste ontmoeting ook wel imponerend of hooghartig overkomen. Al helemaal als de ander zijn/haar ware of kwetsbare persoonlijkheid ver verstopt heeft en er zelf niet mee geconfronteerd wil worden. Ook kunnen mensen hem judgen op zijn alternatieve stijl en eigenheid.

g e s c h i e d e n i s
Troye werd in 1995 geboren in Australië maar verhuisde op zijn 5de naar Ibiza waar hij zichzelf helemaal leerde te accepteren voor wie hij was. Op zijn 8ste begon zijn modellencarrière eerst in het klein en op zijn 12 werd hij ontdekt door grotere modellenbureau's waardoor hij veel tijd in grote steden als Milaan, Parijs en Londen doorbracht. Hij ontdekte op zijn 17de zijn peculiarity door in een lus in Engeland te belanden. Daarvoor had hij zijn gave als vanzelfsprekend gezien. Nadat hij hier bewust werd gemaakt van de gevaren voor zijn soort besloot hij nog een jaar met zijn familie door te brengen en zijn modellenwerk te stoppen voordat hij op zijn 18de in de lus ging wonen. Na twee jaar reisde hij naar de lus van Miss Bluebonnet.

]

_________________
Be your own kind of beautyful

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
Louise Bluebonnet

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: Skyler Williams   ma jun 12, 2017 5:05 pm


_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
Skyler Williams
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: