Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Laura Kinney

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Laura Kinney

Laura Kinney

PROFIELAantal berichten : 18
IC-berichten : 2
Registratiedatum : 12-06-17
Leeftijd : 19
Accounts : Laura
Alexander
Jessica
Adriano
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: adamantium claws
Uiterlijke leeftijd: 12
Quote: I'm not X-23. I'm not your experiment. I'm not your property! You are the last person who will ever think they can own me. No one owns me! I'm not a thing. I'm Laura Kinney! I'm the daughter of Sarah. I'm the daughter of Logan. I'm Wolverine!!!

BerichtOnderwerp: Laura Kinney   di jun 13, 2017 6:46 pmLaura Kinney

Algemeen

Naam: Laura Kinney
Bijnaam Laura X, Laura Howlett
Alter ego: X-23, X-23-23, Talon, Wolverine, Lady Wolverine
Identiteit: geweten door de overheid
Status single
Geslacht: vrouw
Ras: mutant
Afkomst: kloon van James Howlett
Bijzonderheid: adamantium claws (2 per hand & 1 per voet) & regenerende helingsfactor
Sterrenbeeld: schorpioen
Geboortedatum 11 november 2018
Leeftijd: 12 (in 2030)
Uiterlijke leeftijd: 12
Woonplaats: de lus van Louise Bluebonnet & Girolamo Riario , Inndyr, Noorwegen
Geboorteplaats: The Facility, Noord-Amerika
Nationaliteit: Amerikaan

Familie:

Overgrootvader: John Howlett Sr.
Grootvader: Thomas Logan, John Howlett Jr. , Ronald Kinney
Grootmoeder: Elizabeth Howlett, Leslie Kinney
Ouders: James 'Logan' Howlett & Sarah Kinney
Nonkel: Dog Logan
Tante: Deborah Kinney
Nicht: Megan Kinney
Broer/kloon: Kouen
Halfbroers: Daken, Erista, Willian Dowling, Saw Fist, Cannon Foot
Zussen/klonen: Bellona, Gabby, Zelda Kinney + X_23PAR, Zelda & 6 andere klonen
Halfzussen Shadowstalker, Fire Knives
Pleegzus: Amiko Kobayashi

Uiterlijk

Foto zie avatar
Face claim: Dafne Keen
Omschrijving uiterlijk:
- donkerbruin haar tot aan haar schouders
- bruine ogen
- blanke huid
- 1m50
- 47 kg
Omschrijving kledingstijl: vrouwelijke kinderkleding

Innerlijk

Laura Kinney is door de speciale opvoeding van The Facility een ervaren leugenaarster en vechtster. Ze kan koelbloedig vele mensen vermoorden op een korte tijd, maar soms is er toch een zweem van menselijkheid in haar te vinden. Laura is ook jong waardoor ze nog weinig weet van de wereld, van normen en waarden bakt ze erg weinig. Door The Facility is ze een levend moordwapen, ze blinkt uit in man-tot-man gevechten, spioneren, traceren van mensen via haar sterk reukvermogen, acrobatische kunsten, besturen van een auto en navigeren. Daarbij heeft zij ook vaak driftbuien. Laura is ook een erg manipulatief meisje waardoor ze mensen goed om haar vingers kan wenden. Zij heeft, ondanks dat ze een zwijgzaam meisje is, een uitgebreide woordenschat want ze kan namelijk verschillende talen spreken (Engels, Frans, Spaans en Japans). Bij mensen die ze nauwelijks kent en als ze zich bedreigt voelt zal Laura vooral zwijgen, als ze iets zegt zal het in een taal zijn die de andere niet verstaat. Laura neemt ook vaak een koude no-nonsense houding aan. Ze heeft ook een grote doorzettingsvermogen, wonden of breuken houden haar niet tegen om verder te moorden.

Sterke punten:
- leugenachtig
- levend moordwapen
- koelbloedig
- manipulatief
- uitgebreide woordenschat zowel voor Engels, Frans, Spaans en Japans
- zwijgzaam
- doorzettingsvermogen
- koppig

Zwakke punten:
- uiten van gevoelens
- omgaan met mensen
- driftig
- jong om veel van de wereld te weten
- onvolgroeid emotionele ontwikkeling

Kwaliteiten:

- vermoorden van mensen
- man-tot-man gevechten
- manipuleren
- liegen
- spioneren
- traceren via geuren
- acrobatische kunsten
- besturen van een voertuig
- navigeren
- Engels, Frans, Spaans en Japans spreken

Bijzonderheid

Laura Kinney is geboren met een paar klauwen aan elke hand en één klauw aan elke voet. Later heeft The Facility er adamantium aan toegevoegd zodat ze door zowat alles heen kan. Door de intensieve opvoeding van The Facility is ze een levend moordwapen geworden. Laura heeft in tegenstelling tot haar vader enkel adamantium klauwen waardoor ze kwetsbaarder is. Laura heeft ook een regenererende helingsfactor, omdat ze nog zo jong is geneest ze sneller dan haar papa. Naast haar klauwen heeft ze ook bovenmenselijke weerstand, beweeglijkheid, reflexen en duurzaamheid.

Sterke punten:
- ervaren in vechtkunst
- heel snel genezen
- de klauwen kunnen door alles heen
- bovenmenselijke weerstand
- bovenmenselijke beweeglijkheid
- bovenmenselijke reflexen
- bovenmenselijke duurzaamheid

Zwakke punten:
- kwetsbaarder door kind zijn
- haar beweeglijkheid & snelheid gebruiken als verassing
- menselijk skelet (kans op gebroken armen, benen, ...)

Geschiedenis

Wanneer The Facility een topgeheim programma probeerde het originele Weapon X na te maken, mislukte het toen ze adamantium aan het subject wouden toevoegen. Om dan een nieuwe invalshoek te krijgen, nam Dr. Martin Sutter de mutant geneticus Dr. Sarah Kinney in dienst. De geneticus kreeg de opdracht om een kloon te maken, na hun eerdere 22 mislukte pogingen besloten Sarah om met het beschadigde monster van Wolverine een vrouwelijke kloon te maken. Dit was eerst met tegenzin omdat ze een levend moordwapen willen, maar ze mag uiteindelijk toch toch een vrouwelijke kloon maken op voorwaarde dat zij zwanger van haar wordt.

Op 11 november 2018 was X-23 geboren. Ze werd meteen bij haar moeder vandaan gehaald door The Facility om ervoor te zorgen dat het kind niet in aanraking kwam met liefde. The Facility wou het subject als moordwapen behandelen en niet als kind, dus verboden ze iedereen om haar te zien als kind. Zeven jaar lang werd X-23 getraind tot een levend moordmachine. Haar moeder had wel meerdere keren geprobeerd om te vragen of ze niet een beetje menselijkheid mochten meegeven, maar dit werd steeds geweigerd. Maar toch bleek X-23 een beetje soft te zijn en The Facility gaf de schuld aan haar trainer Tanaka. Met deze kennis creëerden ze een soort vloeistof waardoor X-23 deed wat er van haar werd gevraagd. Meteen werd dit uitgetest door het vloeistof te sprenkelen op het oefenzwaard van haar Sensei. Niet wetend wat er was gebeurd had X-23 haar eerste moord gepleegd. Toen ze besefte wat ze ongewild gedaan had weende ze, maar als straf werd ze zonder eten enkele weken in een donker kot gezet. Na de straf werd ze getraind door de meedogenloze Kimura die haar hard en strict opvoedde.

Toen ze 10 was werd X-23 op haar eerste moordmissie gestuurd. Na deze missie volgde vele andere opdrachten waardoor er veel bloed aan haar handen ging. Op een van haar missies kon ze tijdelijk ontsnappen en vond ze Professor X. Charles Xavier had haar per ongeluk opgespoord met zijn gave en X-23 praatte met hem voor enkele maanden.

Haar biologische vader gevonden trok ze in bij hem en haar nieuwe vriend. In het begin was Logan nogal onbeleefd tegen haar, maar na een tijdje werd hij vriendelijker en begon meer en meer om haar te geven. Uiteindelijk gaf hij haar een nieuwe naam: Laura. Na enkele maanden ontdekte The Facility de schuilplaats van Laura en moest ze samen met haar vader en goede vriend vluchtten naar Canada. Onderweg verloor Laura zowel haar goede vriend als haar vader. Maar gelukkig kon ze dankzij Logan de grens oversteken.

Door het groot verlies begon Laura een plan te bedenken om haarzelf, Professor X en Logan te wreken. Uiteindelijk ging ze op wraakactie in het jaar 2030. Ze vermoordde iedereen behalve haar moeder, maar uiteindelijk moest ze onder dwang van het vloeistof haar ook vermoorden. Er had namelijk iemand het vloeistof in Sarah’s rugzak gestopt. Nog voor dat ze haar moeder had vermoord, vertelde Sarah hoeveel ze van haar Dochter hield. Om haar moeder te eren nam ze haar achternaam aan. Ze nam ook de naam Wolverine aan.

Verdrietig om de dood van iedereen die van haar hield vluchtte ze Amerika uit en vond de lus van mevrouw Bluebonnet en Girolamo Riario.

Tijdlijn

- November 2018: Dr. Martin Sutter en Dr. Sarah Kinney creëren X-23, de vrouwelijke kloon van Wolverine.
- eind 2018 - 2025 : X-23 wordt opgevoed door The Facility als een moordwapen en ze krijgt haar adamantium klauwen.
- 2025 - 2029: X-23 wordt ingezet als moordwapen om honderden moorden te plegen, ook steelt ze en doet aan prostitutie.
- 2029: X-23 vindt haar biologische vader en zijn mentor Professor X. Ze moeten vluchtten van The Facility. Nog voor ze de grens kunnen oversteken sterven zowel Professor X als Logan. Nadat ze veilig was begon ze met het verzinnen van een wraakplan tegen The Facility.
- 2030: Laura vermoord iedereen van The Facility om zich te wreken. Ze vindt de lus en start hier een nieuw leven.


Te lezen volgorde

1. Blood Must Have Blood (met Lexa Woods)
2. Do I wanna know? (met Thomas Shelby)

Trivia

Seksualiteit: biseksueel
Religie: atheïsme
Loyaliteit: James 'Logan' Howlett en Sarah Kinney
Angsten: bedreigd worden, 'trigger scent' & Kimura
Onzekerheden:
- zichzelf
- haar levensstijl
- gevoelens
Zelfbeeld: laag
Visie:
- een slecht persoon moet gedood worden
- je moet doden om een doel te bereiken
- bloed moet bloed hebben
Humor: geen
Likes:
- alleen zijn
- niet praten
Dislikes:
- The Facility
- The Weapon X program
- kogels
- agressieve/onvriendelijke mensen
- beledigingen over haar ouders
- een product of ding genoemd worden
Hobby's: geen
Lievelingsdier: paard
Lievelingseten: pikant eten

_________________
I maybe look innocent, but I'm NOT!!!


Laatst aangepast door Laura Kinney op do dec 28, 2017 7:02 pm; in totaal 28 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
Louise Bluebonnet

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: Laura Kinney   di jun 13, 2017 11:47 pm


_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
Laura Kinney
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: