Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Lone ranger riding through an open space

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gunner Jäger
Jägermeister
Jägermeister
avatar

PROFIELAantal berichten : 47
IC-berichten : 28
Registratiedatum : 24-06-17
Leeftijd : 19
Accounts :
-Gunner Jäger
-Typhon Reinswald
-Rafe Adler
-Delta Newton
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Elemental control
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: I go crazy cause here isn't where I wanna be; And satisfaction feels like a distant memory

BerichtOnderwerp: Lone ranger riding through an open space   wo jun 28, 2017 6:17 pm

TAG: -

De groepjes watermoleculen denderden in een rotvaart naar beneden en kletste op de lichamen van diegene die zich ondanks het slechte weer alsnog buiten bevonden, waaronder de bruinharige Duitser. Er was buiten ook geen kip te bekennen, de meeste peculiars hadden blijkbaar besloten vanwege het weer om knus binnen te blijven en tegen de openhaard aan te kruipen, wat te begrijpen was. Gunner daarentegen was gewend om elke ochtend rond tien uur aan de kust te gaan hardlopen, ongeacht het weer. Het liefst zou hij nu ook binnen willen zijn, waar het op z’n minst droog was; maar de compulsieve drang in hem forceerde hem om alsnog zijn dagelijkse ronde langs de kust te rennen. Op zich haatte hij de koude zelf niet, het was vooral de regen die het allemaal verpestte. Het enige voordeel was dat het hielp met afkoelen van het hardlopen.

Na enige tijd te hebben gerend vertraagde hij zijn pas om vervolgens over te gaan in een actief looptempo om zo zijn interval uit te lopen. Licht gefrustreerd veegde hij het water van zijn voorhoofd af en haalde zijn hand door zijn haren om de plukjes haar die koppig tegen zijn huid bleven plakken te temmen. Technisch gezien zou hij zijn gave kunnen gebruiken om te zorgen dat er in ieder geval geen regen meer op hemzelf viel, op alle plekken behalve waar hij zich bevond. Het probleem was dat hij zich dan zou moeten focussen op én het in stand houden van het ‘waterdichte schild’ dat hem dan zou beschermen, én op het hardlopen zelf; Gunner is simpelweg niet zo’n ster in multitasking.

OOC;; Ik moet er weer een beetje inkomen want ik ben een poosje uit de rpg geweest, dus sorry als het nog niet zo goed is, moet nog een beetje opwarmen ^^
circe


_________________

x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivar Tjäder
I'm a motherfucking viking
I'm a motherfucking viking
avatar

PROFIELAantal berichten : 99
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 29-01-17
Leeftijd : 20
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Blue fire bender, demon prince
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: Let those who do not understand me fear me. Let those who understand me fear themselves.

BerichtOnderwerp: Re: Lone ranger riding through an open space   wo jun 28, 2017 8:20 pm


The gifts Odin gave me, I use in battle or in bed
Uiteraard was vandaag het meest shitty-est weer. Uiteraard net op de dag dat Ivar besloot te ontsnappen aan de lockdown. Daar was slechts één goede reden voor; hij hield het niet meer. Zijn peculiarity maakte het moeilijk om dag in, dag uit stil te zitten. Opgesloten in één ruimte. Ivar moest energie kwijt, en daarvoor moest hij naar buiten kunnen. Moest inderdaad, zijn gave was geen slecht excuus. Want zou hij nog enkele uren binnen blijven zitten, dan bestond de kans dat één of meerdere kinderen levend verbrand konden worden. Om dit te voorkomen was de jongen via de achterzijde van het gebouw door een raam heen geklommen. Mede dankzij zijn eigen temperament vond hij het moeilijk de vlammen binnen te houden. Controle van vuur was zwaar als men zelf een kort lontje had. Het sterkte elkaar aan. Als yin en yang.
Een gevoel van opluchting trok dan ook door de jongen heen, nu hij het gevoel had "vrij" te zijn. Triomfantelijk grijnzend had Ivar omgekeken naar het gigantische huis van Miss Bluebonnet. Pas tegen de avond zou hij terug keren. Mócht hij überhaupt terugkeren. Er liep immers een hollow rond. Misschien wel meer dan één. Hoe dan ook liet hij dat de pret niet bedrukken. Als zelfs de regen dat niet voor elkaar kreeg, dan zo'n debiel ook niet.
De reis zette voort naar de zee, althans dat was het plan. Onderweg, door de bossen, liet hij aan elke boom een vlam branden. Vormend als een soort verlicht gangpad door de natuur. Een extraatje wat hij bleef herhalen tot hij bij het strand aankwam. Over zee zou de gepensioneerde viking een flinke vuurwolk vrij kunnen laten zonder schade toe te brengen. Nu het toch regende zou het de natuur nog minder toedoen dan met droogte.
Aangezien de  hoeveelheid aan bomen verdween bij het strand, vormde twee smalle, korte strookjes aan blauw vuur een soort blauwe loper over de grond. Zwart geblakerde grassprieten, stenen en bloemetjes bleven achter. Een ergere schade werd voorkomen doordat Ivar zich wat focusde. Een focus die hij verloor toen hij iemand zag hardrennen. Met een opgetrokken neus, en  een diepe frons in zijn voorhoofd volgde zijn blik de andere jongen. Alsof hij nog nooit van zijn leven iemand had zien hardlopen. Eerlijk; Ivar zag er geen nut in. En hoewel hij energie had voor tien man, zou je hem nooit zonder een goede -in zijn ogen- reden zien rennen.
Toch vond hij het wel mooi nog een levend persoon buiten de muren te spotten. Hij stak dan ook zijn hand in de lucht om diegene begroetend te zwaaien, maar dat bracht nog iets teweeg. Aan de rechter zijde, waarvan hij z'n hand opstak, ontstond een onverwachte, kleine explosie. Stukken steen van een kei suisden een stukje door de lucht heen. Ivar dook iets weg, meer van schrik dan van angst dat iets hem zou raken. ,,Sorry!" Riep hij direct. ,,Dat was niet de bedoeling."

OOC; No problem c:

thank you Sarah of Kickstart!

_________________

↠Theme song ↠Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gunner Jäger
Jägermeister
Jägermeister
avatar

PROFIELAantal berichten : 47
IC-berichten : 28
Registratiedatum : 24-06-17
Leeftijd : 19
Accounts :
-Gunner Jäger
-Typhon Reinswald
-Rafe Adler
-Delta Newton
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Elemental control
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: I go crazy cause here isn't where I wanna be; And satisfaction feels like a distant memory

BerichtOnderwerp: Re: Lone ranger riding through an open space   ma jul 10, 2017 8:14 pm

TAG: Ivar

Gunner veegde de overtollige druppels water van zijn voorhoofd af, een verloren zaak; meer dan het dubbele viel namelijk uit de hemel en vervingen niet veel later de weggeveegde druppels—maar het was leuk geprobeerd. Net toen Gunner zijn pas weer wilde versnellen om te gaan rennen spotte zijn ogen een vaag gedaante ergens in de verte. Welke gek bevond zich -naast hem- buiten met dit weer? Het leek er ook niet bepaald op of de desbetreffende ook aan het sporten was of iets dergelijks, of zou het een hollow zijn? Hij was eigenlijk nog nooit in het echt een hollow tegengekomen, alleen twistende verhalen en plaatjes gehoord en gezien wat hem liet speculeren over hoe zo’n wezen er in het echt uit zou zien. Maar voor alles zou een eerste keer moeten zijn, is het niet?
Tot zijn opluchting bleek het geen hollow te zijn, maar gewoonweg een andere peculiar, Ivar als hij het zich goed kon herinneren. Gunner besloot maar om niet verder te rennen toen hij zag hoe de jongen zijn hand opstak omdat dat naar zijn mening asociaal over zou komen. Toen hij echter begon te zwaaien luidde er een knal waarna een steen in duizend stukjes uit elkaar vloog. Instinctief door zijn fight-or-flight reactie sprong de Duitser een klein stukje naar achteren waarbij het dichtstbijzijnde element -water- vliegensvlug bij elkaar liet komen waarna het vervolgens recht op de jongen afkwam. Toen hij zich nog verontschuldigde voor de plotselinge knal omdat het niet zijn bedoeling was geweest had Gunner het water al afgevuurd en was er geen weg meer terug. Misschien kon hij het nog ontwijken, maar aan de andere kant leek het Gunner niet dat de jongen zijn kleren nog droog waren—dus heel veel zou het niet uitmaken leek hem. “Oh fuck!...reflex, sorry!” verontschuldigde hij zich nog met een lichtschuldige maar tegelijkertijd ook geamuseerde blik, omdat het hele tafereel eigenlijk best lachwekkend was.

OOC; sorry voor de late post!!
circe


_________________

x:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivar Tjäder
I'm a motherfucking viking
I'm a motherfucking viking
avatar

PROFIELAantal berichten : 99
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 29-01-17
Leeftijd : 20
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Blue fire bender, demon prince
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: Let those who do not understand me fear me. Let those who understand me fear themselves.

BerichtOnderwerp: Re: Lone ranger riding through an open space   di jul 25, 2017 7:01 pm


The gifts Odin gave me, I use in battle or in bed
Godzijdank had geen enkele steen een ziel pijn gedaan. Althans, zo leek het vanaf een afstandje. De jongen een eind verderop leek niet geraakt te zijn, waardoor Ivar even tevreden knikte. Deze ene keer hadden ze geluk gehad. Ja, "ze". Want ondanks dat het zijn eigen peculiarty was geweest, maakte het de natuur geen reet uit van wie het kwam. When nature strikes, she strikes hard.
Zijn heldere ogen verwijdden zodra hij een straal aan water op hem afgevuurd kreeg. Heh?! Zijn blik schoot van de naderende aanval, naar degene die het afgevuurd had. Deze verontschuldigde zich, Ivar was nog net in staat het te horen. In plaats van in paniek te raken en te willen vluchten, begon hij breed te grijnzen. Zo'n kans als deze kreeg hij niet vaak. Eigenlijk vrijwel nooit. En dus besloot de jongen de kans met beide handen aan te grijpen. Ongeroerd zag hij de waterstraal met een bloedgang naderen. Pas op het laatste moment nam hij actie. Zonder enige fysieke handeling vormde zich een gigantische muur van knetterend blauw vuur. Soepel, haast sierlijk, vervormde de muur zich en kwam de waterstraal tegemoet. Twee keer zo groot, met volle vaart. De twee natuurverschijnselen ontmoetten elkaar en die ontmoeting was fel.  Hard gesis klonk, net als een waterdruppel dat viel in een hete koekenpan. Stoom dat oprees, waardoor even onduidelijk werd welk element de overhand had genomen. Ineens sloegen de blauwe vlammen door de overige waterstralen heen. Haast leek het wilde element de koele te omarmen, om vervolgens compleet te domineren. En zodra het gevaar geweken was, leek het vuur ook te kalmeren, tot het verdween in de ozonlaag.
,,Nice one!" Greens Ivar, waarna hij dichterbij trad. ,,Zeg, als je water toch kan besturen, kan je de regen dan ook niet toevallig tegenhouden? Of wegsturen?"  Op een gepaste afstand hield de jongen stil. Net dichtbij genoeg om een fatsoenlijk gesprekje te houden. ,,Had jij ook al de behoefte aan een stukje vrijheid?" Een vrijheid met een hoog risico. Hoe dan ook, hij liet zich er niet door weerhouden. ,,Ik ben eigenlijk best benieuwd naar die hollow."


thank you Sarah of Kickstart!

_________________

↠Theme song ↠Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Lone ranger riding through an open space   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Lone ranger riding through an open space
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: s h o r e
-
Ga naar: