Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Alastor Amarith

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alastor Amarith
Internet Explorer
Internet Explorer
avatar

PROFIELAantal berichten : 153
IC-berichten : 68
Registratiedatum : 29-06-17
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchilla, Tawnee

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Zombie
Uiterlijke leeftijd: 15 y/o
Quote: The dead should be dead, they can't love, that's why they're dead

BerichtOnderwerp: Alastor Amarith   do jun 29, 2017 8:11 pm


Name: Alastor Amarith
Age: 15 (07/07)
Gender: Male
Birth Place: Oslo


Faceclaim: Parker Van Noord
Looks: Alastor is qua uiterlijk wat voor op zijn leeftijdgenoten, wat hem meteen ook al een vaste uitstraling heeft van hoe hij er als volwassene uit zou zien. Hij heeft donkerbruine haren die samen gaan met nog net iets donkerdere bruine kijkers. Zijn huid heeft een bijna witte uitstraling opdat hij vrij bleek is. Verder ziet hij er vrij normaal uit als ie kleren aan heeft.
Onder zijn kleren is Alastor overal zowat op gesticht om her en der een wonde te hebben. Voor zover hij weet heeft hij geen opvallende wonden waar het zichtbaar is. Het is namelijk niet echt smakelijk allerlei gaten in hem te zien. Dit is door zijn bijzonderheid, wat hem dus letterlijk het uiterlijk van een science-fiction zombie kan geven. Omdat hij nog niet zo lang dood is en in de loop zijn lichaam niet verder rot doordat tijd niet vooruit gaat. Hierdoor ziet zijn lijf er nog goed uit, maar zou hij de loop verlaten zou zijn vlees beginnen rotten en zelfs ietwat stinken. Hij heeft er nu al ietwat last van maar dat valt nog nie helemaal op.


Inside: Alastor is een typische tiener. Het is nooit makkelijk om op te groeien, maar dat nog eens te doen terwijl je lichaam al kapot is is een ander verhaal. Alastor is zich heel erg bewust van zijn lichaam en hoe vies die wel niet is waardoor hij zich verschrikkelijk schaamt. Hij is een precious lil' baby die nogal verlegen is daardoor. Hij zou geen vlieg kwaad doen uit zichzelf. Hij heeft een kalmte en een beheersing van hier tot in Tokyo. Dit wil echter niks minder zeggen. Alastor neemt echter alles heel persoonlijk op en is dan ook snel geraakt waardoor zijn overschot aan beheersing snel opgebruikt is. Als hij boos is is hij soms een beest. Sinds de side-effects van zijn pecularity er ook nog eens bijkomen durft hij soms zelfs te bijten als hij uitschiet. Omdat dit allemaal vrij nieuw is voor hem verschiet hij vrij snel van zijn eigen acties waardoor hij snel afstand neemt van mensen.
Ondanks dat ik dus vermelde dat hij best veel beheersing heeft, heeft Alastor toch last van woede-aanvallen. NIet alleen dat, maar de jongen is ook in een licht depressieve toestand waardoor hij nogal geneigd is zichzelf iets aan te doen. Een getwist kantje van hem geeft aan dat hij pijn heerlijk vind, maar dat laat hij liever niet merken aan anderen.
Als hij soms zijn volledige beheersing verliest kan hij een agressief beest zijn die enkel uit is op het bijten en eten van anderen. Je kan het zien als iemand die vast zit aan een ketting die geleid word. Alastor heeft een paar stemmen in zijn kop die deze kettingen leiden en hij kan zichzelf verzetten maar niet voor te lang... Soms moet hij zichzelf laten gaan om zichzelf sane te houden. Hierdoor heeft Alastor wat mentale problemen waar hij het liefst niet over wil hebben.


Gift: Zombie
Zoals de naam al aangeeft is Alastor een zombie. Dit wil algemeen zeggen dat hij dood is en dus een wandelende dode is. De jongen is dus al eens gestorven in zijn verleden. Hij heeft geen werkende organen, maar wel cravings. Hierdoor moet hij niet adem halen, niet eten, hij zou praktisch kunnen 'overleven' door in een hoekje te rotten. Back to the craving; net zoals iedere goede zombie heeft ook Alastor cravings, dit wil zeggen dat hij humaan vlees tot zich wil nemen. Zie het als een brandend gevoel zoals bij vampieren. Het is net zoals bij hun in toom te houden met andere soorten vlees, maar de drang is er altijd.

Body: Alastor's lichaam is in theorie niet eens in leven. Hij heeft zijn longen niet nodig om adem te halen en wat overblijft van zijn hart klopt ook niet langer. Zijn insides zijn verder gewoon dood en zou hij niet in de loop zitten zouden deze gewoon rotten om het zo te zeggen. Hoe dan ook is hij in staat ze uiteraard wel in werking te stellen, maar het heeft geen meerwaarde aan zijn leven ofzo.
Doordat hij geen werkende organen heeft is hij vrij dom. Hij kan niet zo goed nadenken, dingen onthouden, omdat het enigste werkende deel van zijn hersenen niet genoeg stoffen krijgt om zo optimaal te werken als dat van een mens. Hierdoor vallen soms emoties bij hem weg, of worden sommige emoties geblokkeerd. Het is alsof de normale functie van het geheel niet langer tot zijn volste potentieel benut kan worden.
Als Alastor verwond word zal hij niet genezen van dit. Hij kan niet ziek worden, hij kan in feite niet dood gaan, behalve al zijn hersenen worden uitgeschakeld. Het verwijderen van lichaamsdelen heeft bij hem enkel intens veel pijn, maar zodra deze terug aan worden genaaid zou hij 'zo goed als nieuw' zijn... In hoeverre hij dan nieuw zou zijn.
Cravings: Mentaal heeft zijn bijzonderheid een heel erge impact op zich, zoals in zijn persoonlijkheid en hierboven al vermeld is. Hij is een zombie en heeft dus duidelijke cravings voor vlees, humaan vlees om specifiek te zijn. Hierdoor durft hij soms te bijten aangezien hij zichzelf niet helemaal in controle heeft. Zijn beet kan een dodelijke infectie veroorzaken door het aantal bacterie in zijn mond en lichaam. Door te bijten en contact te maken met de lichaamsvloeistoffen van beide is er dan ook een grote kans op een dodelijke infectie. Zolang het vroeg genoeg behandeld is zou er geen gevaar zijn voor degene die gebeten word. Sterft diegene toch aan de infectie zal deze geen zombie worden. Note dat dit geen ziekte is maar zijn bijzonderheid en hij dus niet de bijzonderheid kan doorgeven. Zou de persoon overleden dan zal dit hoogstwaarschijnlijk zijn van pathogenen van andere ziektes of dergelijke die in zijn mond/speeksel zat.
Non-human: Ondanks alles is Alastor in staat al de limieten van een mens te verlegen als het op conditie aankomt. Hij heeft een immens grote conditie en zou praktisch kunnen blijven lopen, doorgaan. Hij kan echter ook niet slapen, zijn gave blokkeert dit bij hem. Hij is 24/7 wakker en voelt zich nooit moe maar is in een constant state of being tired of life. Zijn lichaam is niet moe maar zijn geest wel, dit zorgt ervoor dat beheersing over de cravings nog moeilijker is dan dat het al is.
Eating brains: Alastor is er pas in de loop achter gekomen dat bij het consumeren van hersenen hij karaktertrekken van zijn victim overneemt voor gemiddeld 30 uren. het verschilt echter, hoeveel hij ervan heeft gegeten en hoe sterk de omgeving rondom hem is. Hij heeft immers nog nooit hersens gegeten buiten de loop maar de eerste keer was in de loop zelf waardoor hij dit deel van zijn gave pas laat ontdekt heeft. Herinneringen van zijn slachtoffer kan hij niet ophalen, misschien als hij er wat op leert werken, maar voor nu niet.

Side note: Alastor kan enkel en alleen vlees binnen werken. Om de een of andere reden, waarschijnlijk ook omdat ie teen problems heeft, wilt ie geen groenten binnen werken. Hij steekt dit vaak op het feit dat ie door zijn bijzonderheid het gewoon niet kan.
Hoe dan ook zal de jongen nooit naar een maaltijd komen, maar dat spreekt voor zich opdat hij ten eerste toch vaak niet kan mee-eten en sneller zal watertanden op een kind dan op het eten zelf.


History

Alastor is geboren in Oslo, Noorwegen, waar hij in een 'normaal' gezin is geboren en een 'normale' jeugd heeft gehad. Tja, normaal. De bruinharige is eigenlijk altijd een beetje mishandelt geweest door zijn ouders tot bloedens toe. Mentale en fysieke mishandeling was er al vroeg in gebracht, maar zolang de vuile was niet buite komt te hangen is het allemaal wel goed en wel. Al van jongs af en leerde hij dus zijn wonden te verbergen, die dan al heel langzaam genazen. Zijn wonden leken nooit een grote impact op hem te hebben en ook niet dat ze zo immens traag genazen. Zijn vader was werkeloos toen hij ongeveer zeven was, waardoor de thuissituatie er niet beter op werd. Zijn vader deed eigenlijk nooit iets naar hem toe, maar wel naar zijn moeder. Zij deed op haar beurt haar werk op de jonge Alastor. Hij verdroeg het, want hij was nooit iets anders gewoon.
Toen hij tien jaar was werd zijn moeder met de dag instabieler waarbij ze af en toe een zelfmoordpoging deed. In het begin was Alastor uiteraard erg geschrokken, maar uiteindelijk was hij zelfs daar gewoon aan geworden en nam hij al haar gekke prata niet langer serieus. Hij had immers ook een school waar hij zich op moest focussen. Hij had wel vrienden enzo waar hij naartoe kon dus veel problemen had hij er niet bij. Tot hij op een dag thuis kwam en zijn  moeder daar lag, levenloos, overdosis van het een of ander... Vast van de pijnstillers achteraan de kast of dat rare goedje dat ze laatst had binnen genomen. Op dat moment brak de jongen wat. Hij wist niet goed of hij zichzelf nu moest haten of zijn moeder nog meer moest haten. Moest hij verdrietig zijn of boos of...? Hij wist het niet, hij wist het echt niet en begon te panikeren. Het was niet kort daarna dat zijn vader thuis kwam. De jongen was aan het flippen, de vader was dronken... En voor hij het wist had hij zijn shotgun op de jonge gericht en hem neer geknald.

Vanaf dat moment, kort na zijn 12 jaar, was Alastor dood. Zijn vader had zijn hart aan flarden geschoten met het wapen en hij was niet dood gevallen, maar had in shock staan kijken naar het gat in zijn borstkas voor hij het bewustzijn was verloren. Niet veel later was hij wakker geworden, een paar meter onder de grond... Hij kon de insecten al voelen knagen aan zijn lijf en hij begon te panikeren  en kwam op de een of andere manier terug de aarde uit. Het was paniek tot en met, wat anders. Hij was dood, maar hij was ook levend en hij wist niet wat te doen. Zijn hele systeem liep vast en in zijn stomme jonge dude acties was hij op een bouwvallig schuurtje gekomen. Daar vond hij kleren, water dat er nog wel ok uitzag en genoeg andere dingen om zichzelf wat op te knappen. Het was allemaal nogal vreemd voor hem, want zijn lichaam was ook veranderd. Hij lette er toen op dat zijn lichaam een soort shock growth kreeg, waarbij hij plots er heel wat ouder uitzag dan dat hij eigenlijk was en daarna bijna niet meer veranderde. Of het aan zijn bijzonderheid lag of iets anders weet hij niet, maar het was en zou nooit meer voorkomen.. Hij panikeerde zo hard en wist helemaal niet wat te doen en bleef weken daar zitten voordat hij eeen stap terug durfde zette in de beschaafde wereld.
In oude vodden word je altijd raar aangekeken. Hij kon zijn lijf voelen, hoe het zo'n last was... maar aan de andere kant ook niet. Hij was vol met valse energie die eindeloos leek te zijn. Hij kon niet slapen, niet eten, hij kon niks meer. Zijn hele systeem liep vast en Alastor had helemaal nergens om heen te gaan.

Hij vermoorde eens een kind en een moeder op een nacht. Hij wist niet wat hem bezielde maar hij was ze gewoon de keel toe geschoten en het was sneller gebeurd dan gedacht. Het was iets dat hem lichthartig maakte en zo leerde hij  dit... Maar hij werd er ook wel bang van opdat hij geen moordenaar wilde zijn. Hij wilde niet, hij wilde niet. Hij begon dus ervandoor te gaan en van het een kwam het ander... En toen was hij in de loop. Nog steeds ietwat in paniek, niet goed wetende wat hij was of wat hij zelfs kon doen.. Bang voor zichzelf en deze nieuwe wereld.

_________________


THEME

Laatst aangepast door Alastor Amarith op do aug 31, 2017 3:46 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laurice Andersson
Mentor
Mentor
avatar

PROFIELAantal berichten : 294
IC-berichten : 66
Registratiedatum : 02-04-17
Leeftijd : 19
Accounts : Laurice Andersson
Pippa Fraser
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Overleden mensen zien
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: Magic is all around, you just have to believe

BerichtOnderwerp: Re: Alastor Amarith   do jun 29, 2017 9:08 pm


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Alastor Amarith
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: