Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Freckles and Constellations

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Namida Escarlett
Tear of Sunlight
Tear of Sunlight
avatar

PROFIELAantal berichten : 15
IC-berichten : 13
Registratiedatum : 04-09-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Namida, Tissa, Haythel, Jinn, JR, Jeremy, Gerome, Seji, Laxus, Zeal, Elesis, Penelope, Link, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Light Warlock
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: From red to violet. They hold meaning. I couldn't see them because they were too bright. Shine on my heart and make it understand. Show me the prism.

BerichtOnderwerp: Re: Freckles and Constellations   vr okt 20, 2017 12:41 pm
Freckles and Constellations


Carina ratelde maar door. Namida wist hier en daar wat woorden er tussen te persen, maar ze liet Carina voornamelijk aan het woord. Ze wist dat zo’n situatie een behoorlijke impact op je kon hebben en besloot haar daarom maar uit te laten razen. Uiteindelijk gebaarde Carina dat ze haar mond zou houden en zette ze zich tegen de muur aan. Namida zette een paar stappen naar haar toe zodat ze niemand in de weg stond, maar behield de proper afstand tussen hen. Carina’s ‘belofte’ werd al snel teniet gedaan zodra Carina begon te praten. Zodra Carina de woorden uitsprak snapte Namida niet meteen wat ze bedoelde, maar toen drongen de woorden door en begreep Namida waar Carina op duidde. Ze lachte wat ongemakkelijk en verontschuldigde zich voor de vierde keer vandaag. Ze nam een wat ongemakkelijke houding aan en legde de reden uit waarom ze het had gedaan. Namida begreep dat het vast totaal onverwachts over moest komen en dat Carina wellicht verbaasd er over was. Namida had het juist gedaan om dat effect op de mannen te leggen. Wat gelukkig was gelukt.

Voorzichtig keek Namida Carina aan. Ze verwachtte een boze blik te zien. Ze had het meer dan verdiend, maar tot haar verrassing zag ze een andere emotie door schemeren. Namida kon zich vergissen, maar ze meende enige teleurstelling te zien in Carina’s houding. Namida snapte niet waarom, maar ze kon het ook niet lang waarnemen of Carina herstelde zich. Het meisje glimlachte wat. 'Well, you saved me,' sprak ze vervolgens. Namida glimlachte lichtjes. Ze wou er op ingaan en verder praten, maar toen boog Carina plots naar voren en belandde haar zachtte lippen op de hare. Met grote ogen keek Namida Carina aan terwijl haar hart een slag over sloeg. Namida kon nog geen reactie geven of Carina liet een hand langs haar gezicht gaan en trok zich terug. Totaal van de kaart geslagen keek Namida Carina aan. Het meisje lachte wat zacht en onzeker. Namida probeerde zich wat te herstellen, maar wist totaal niet meer wat ze van Carina moest verwachten. Ze schraapte zachtjes haar keel terwijl ze opmerkte hoe Carina’s huid haast wat leek te gloeien. Nog meer vragen borrelde bij Namida op, maar eerst maar de olifant in de kamer. Ze richtte haar, nog altijd, overdonderde blik op Carina. 'Sorry, that tends to happen when I'm either really scared or really happy,' verklaarde ze. Namida keek haar wat verbaasd aan. 'And I believe what I'm feeling now is a combination of both...' voegde Carina er nog aan toe. Nog even keek Namida haar verbaasd aan, waarna ze zachtjes grinnikte. ”Don’t worry. I don’t mind it,” sprak Namida luchtig en glimlachte wat geruststellend. Ze kwam voor haar staan en nam een hand van haar vast. ”Do you want to go back or find another place to continue that coffee?”_________________

X NEW THEME X Thanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t672-namida-escarlett
Carina Solis
Star Wars
Star Wars
avatar

PROFIELAantal berichten : 121
IC-berichten : 32
Registratiedatum : 25-06-17
Accounts : Ik heb dit vakje niet eens nodig pff wat bedoel je?
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Celestial Manipulation //Caelestikinesis
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: We are stars wrapped in skin - the light you are seeking has always been within

BerichtOnderwerp: Re: Freckles and Constellations   vr nov 03, 2017 2:09 pm

.
.


we're stars wrapped in skin,
Ze was al lichtelijk ondersteboven van wat ze zojuist had gedaan, en dan moest ze zich ook nog zorgen maken over wat Namida ervan vond. Haar eerste instinct was om zich direct te verontschuldigen, voor het geval Namida het allemaal maar vreemd vond. Haar woorden namen het weer over van haar verstand en vrijwel direct begon ze Namida's verwarde blik te peilen en uit te leggen hoe ze zich voelde... Oh god. Natuurlijk zou ze er voor altijd -letterlijk, nu ze in een lus woonde- spijt van krijgen als ze haar nu niet gekust had, maar ze wenste gewoon dat ze het een klein beetje meer had doordacht. Hoe kon het toch dat een honderdenjaren oude ruimtewetenschapper en een impulsief en naief klein kind in hetzelfde lichaam huisden? Namida's aanhoudende verbazing maakte haar met de seconde nerveuzer. Ging ze nog iets zeggen of moest Carina maar gewoon in deze hel van een situatie blijven hangen?

Plotseling grinnikte ze zachtjes. 'Don’t worry. I don’t mind it.' Carina blies met duidelijke opluchting een te lang ingehouden adem uit. Namida glimlachte en het was alsof de gehele vlindertuin aan zenuwen in haar buik uit hun kooi werd gelaten en alle kanten op fladderde. Alsof de lucht openbrak en de zonnestralen haar omsloten. Hoewel, nu ze er zo over nadacht leek de warmte en het licht eerder van Namida af te komen dan vanuit de lucht. Toen Namida haar hand pakte leek het alsof haar huid tegen de hare gloeide. Met een brede glimlach bekeek ze hun ineengevouwen vingers. Ze wist dat ze het meisje slechts enkele momenten geleden ontmoet had, maar het deed er allemaal niet toe. Ze dacht er niet eens meer over na. Het enige dat ze wist was dat het goed voelde. Compleet. Alsof de twee de zon en de maan vormden die de balans op aarde bewaarde. Alsof het zo bedoeld was. 'Do you want to go back or find another place to continue that coffee?' Carina keek naar haar op, en het duurde enkele seconden voor de woorden tot haar doordrongen. 'Oh actually... we should get...' De zin liep vast in haar keel. Bluebonnet en haar avonddiner, wat kon het haar ook eigenlijk allemaal schelen? Waarschijnlijk waren ze nu toch al te laat en de ymbryne was de laatste tijd zo verward dat ze betwijfelde of ze het ook maar zou merken als er twee van haar kinderen ontbraken. Ze wuifde haar idee weg met haar hand en grijnsde. 'I'd love to.' Daarbij, ze was Namida nog iets verschuldigd, vond ze, nadat ze zich niet had laten trakteren.
a galaxy of light's within

_________________

I have loved the stars too deeply to be fearful of the night
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t429-luna-carina-solis#89
Namida Escarlett
Tear of Sunlight
Tear of Sunlight
avatar

PROFIELAantal berichten : 15
IC-berichten : 13
Registratiedatum : 04-09-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Namida, Tissa, Haythel, Jinn, JR, Jeremy, Gerome, Seji, Laxus, Zeal, Elesis, Penelope, Link, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Light Warlock
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: From red to violet. They hold meaning. I couldn't see them because they were too bright. Shine on my heart and make it understand. Show me the prism.

BerichtOnderwerp: Re: Freckles and Constellations   za nov 04, 2017 12:41 am
Freckles and Constellations


Carina had zich verontschuldigd voor de kus. Namida had haar een tijd verbaasd aangekeken. Desondanks het feit dat Namida totaal overdonderd erdoor was geweest en geeneens tijd had gehad om ook nog maar een reactie erop te geven, had ze het niet erg gevonden. Zodra ze dat zei, liet Carina haar adem ontsnappen. Namida kon het niet helpen om nogmaals zachtjes te grinniken. Het zag er schattig uit. Ze hadden elkaar nog maar net ontmoet en kende nog maar net elkaars namen, maar Namida wist nu al dat Carina anders was dan anderen. Misschien kwam het door hun vergelijkbare peculiarities of misschien kwam het door Carina’s betoverende ogen, maar ze voelde niet aan als anderen. Ze voelde speciaal. En dat wou Namida niet los laten. Ze wou dit niet los laten. Zonder er echt over na te denken pakte ze daarom Carina’s hand vast. Hun vingers vlochten ineen. Ze zag hoe Carina breed glimlachte en naar hun handen keken. Het feit dat Carina zo blij erom leek, zorgde ervoor dat Namida ook meteen moest glimlachen terwijl ze vlinders in haar buik voelde. Ze dacht er niet veel bij na en genoot er enkel over. Nu het besef kwam was ze blij dat Carina het niet erg vond dat ze haar hand had vastgepakt. Namida besloot het moment niet awkward te maken door er naar te vragen en besloot een andere vraag te stellen. Zouden ze ergens anders heen gaan of terug gaan naar het verblijf? Namida wist dat elk moment het avondmaal geserveerd kon worden, maar zelf had ze nog vrij weinig zin om nu al deze ontmoeting stop te zetten en terug te gaan. Dan miste ze liever een avondmaal. Even leken de woorden tot Carina door te moeten dringen voordat ze antwoord gaf. 'Oh actually... we should get...' begon Carina met een antwoord die Namida licht teleurgesteld liet voelen. Natuurlijk zou Namida het goed vinden als Carina echt terug wou gaan. Ze was het er mee eens, maar gelukkig leek ook Carina het niet erg vinden om een avondmaal te missen. Namida keek op zodra Carina haar woorden wegwuifde. 'I'd love to.' sprak Carina met een grijns. Namida grijnsde wat terug. Dat liet ze zich niet nogmaals zeggen. Nee nu zou ze haar kans pakken. Aan haar hand nam ze Carina mee terug het centrum in. Even keek Namida rond. Zo bekend was ze hier nog zeker niet, maar ze had wel op haar weg hierheen een behoorlijk knus restaurantje gezien en dat leek haar perfect voor deze gelegenheid. Ook al zou ze niet moeten weten wat deze ‘gelegenheid’ was. Namida keek even om naar Carina met een gelukkige glimlach, waarna ze haar met zich mee nam naar het restaurant. Ze duwde de deur voor hen open, waarna ze naar binnen liep. Eenmaal binnen werden ze al snel begroet door een ober. ”Table for two please,”_________________

X NEW THEME X Thanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t672-namida-escarlett
Carina Solis
Star Wars
Star Wars
avatar

PROFIELAantal berichten : 121
IC-berichten : 32
Registratiedatum : 25-06-17
Accounts : Ik heb dit vakje niet eens nodig pff wat bedoel je?
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Celestial Manipulation //Caelestikinesis
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: We are stars wrapped in skin - the light you are seeking has always been within

BerichtOnderwerp: Re: Freckles and Constellations   vr nov 10, 2017 10:42 pm

.
.


we're stars wrapped in skin,
Carina dacht dat ze vroeger gelukkig was geweest. Vroeger toen ze haar leven had toegewijd aan haar werk en ze alleen had geleefd. Vroeger toen haar enige gezelschap dat van de sterren was. Maar vergeleek ze hoe ze zich nu voelde met het gevoel van vroeger, dan was haar geluk van vroeger haast niet meer dan een grauwe somberheid. Nu, nu Namida haar aan haar hand meetrok door het centrum van Inndyr, nú was ze gelukkig. Ze voerde haar mee naar een restaurantje waar Carina nooit eerder binnen was geweest, waar Namida een tafel voor hen regelde. Ze wist nu al dat dit de goede beslissing was geweest. Ze zou morgen met alle plezier meehelpen met de afwas of welke huishoudelijke taak Bluebonnet dan ook voor hen in gedachten had voor het niet aan tafel verschijnen, in plaats van dit te missen. Toen ze hun plekken toegewezen hadden gekregen en gingen zitten, voelde Carina er als ze eerlijk was nog niet heel veel voor haar hand los te laten. Dus nam zij het initiatief om hun armen over de tafel te leggen en zo hun vingers in elkaar konden blijven haken. Carina gunde haar een gelukszalige glimlach terwijl ze met haar vrije hand de menukaart opende. 'While we're here we could just as easily grab a bite?' stelde ze voor, met haar oog schuin op het aanbod aan avondgerechten. Ze zag hoe de ober hun tafeltje naderde en de kaars op het witte kleed aanstak. Hij liet de aansteker weer in zijn zak glijden en kondigde iets aan in het Noors, voor zover Carina kon verstaan dat hij over niet al te lange tijd terug zou zijn om hun bestelling op te nemen. De aanblik van de brandende kaars maakte een gegiechel in haar los, maar ze wist het in te houden, door haar keel te schrapen en breed te grijnzen. Overdreven snel met haar wimpers knipperend vroeg ze: 'So, is this a date then?'
a galaxy of light's within

_________________

I have loved the stars too deeply to be fearful of the night
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t429-luna-carina-solis#89
Namida Escarlett
Tear of Sunlight
Tear of Sunlight
avatar

PROFIELAantal berichten : 15
IC-berichten : 13
Registratiedatum : 04-09-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Namida, Tissa, Haythel, Jinn, JR, Jeremy, Gerome, Seji, Laxus, Zeal, Elesis, Penelope, Link, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Light Warlock
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: From red to violet. They hold meaning. I couldn't see them because they were too bright. Shine on my heart and make it understand. Show me the prism.

BerichtOnderwerp: Re: Freckles and Constellations   ma nov 13, 2017 9:15 pm
Freckles and Constellations


Met hun vingers in elkaar verstrengeld begeleidde Namida Carina mee naar een restaurant. Namida was er nog niet eerder geweest, maar op het eerste gezicht zag het er goed uit. Ze voelde een gevoel in haar lichaam borrelen. Een gevoel dat haar warm maakt en ervoor zorgde dat ze niet anders kon dan glimlachen. Zodra ze even opzij keek naar Carina, zag ze dat zij dezelfde glimlach droeg wat ervoor zorgde dat ze enkel breder kon grijnzen en even in haar hand kneep. Een tafeltje werd geregeld. Ze liepen er heen, waar ze al snel op het probleem kwamen dat er nu duidelijk geen reden meer was om elkaars handen vast te houden. Namida wist niet goed wat ze moest doen. Ze was dit totaal niet gewend. Zoveel ervaring in liefde of met dit gevoel had ze niet. Al helemaal niet met meisjes. Carina leek echter precies te weten wat ze wou. Namida wist ook wat ze wou, maar ze wou de ander niet in haar verlangens meeslepen. Carina nam echter ongegeneerd plaats op een stoel terwijl ze hun handen nog altijd vast hield. Namida glimlachte lichtjes, waarna ze maar besloot haar voorbeeld te volgen. Ze was enigszins blij zodra ze haar blik op de menukaart kon richten. De realiteit begon ondanks het gevoel wat meer in te settelen. Ze wist niet hoe ze hierop moest reageren of wat ze moest doen. Een gevoel wat haar onbekend was. Normaal was ze nog zo zeker over alles. Nu wist ze zich geen raad.

Ze probeerde zich te concentreren op de menukaart, maar de letters leken te dansen. Daarbij werd haar aandacht ook al snel weer getrokken door Carina. 'While we're here we could just as easily grab a bite?' vroeg ze. Namida keek op en richtte haar blik op haar. Even gleed haar blik weer terug naar de menukaart. ”We’re gonna miss dinner anyway, so yes,” antwoordde Namida, ook al leek iets haar toch tegen te willen houden van deze impulsieve actie. Een ober liep naar hen toe en een kaars werd aangestoken. Hij sprak iets wat Namida niet kon verstaan, waarna hij weer vertrok. Namida keek hem even na, zich afvragend of hij echt enkel naar hun tafel toe was gekomen om enkel de kaars aan te steken, maar al snel richtte ze haar aandacht weer op Carina. Het meisje grijnsde en knipperde overdreven met haar ogen. 'So, is this a date then?' Namida keek haar even wat verbaasd aan. Ze hield haar mond terwijl haar blik naar hun handen ging. Voorzichtig liet ze Carina’s hand los en trok ze de hare terug. Opnieuw keek ze even naar de menukaart. Enkel en alleen omdat ze niet de moed had om Carina aan te kijken en niet goed wist wat ze moest zeggen. Ze richtte uiteindelijk haar blik na even weer op haar. ”I don’t know if this is a good idea,” sprak ze uiteindelijk haar gedachten uit._________________

X NEW THEME X Thanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t672-namida-escarlett
Carina Solis
Star Wars
Star Wars
avatar

PROFIELAantal berichten : 121
IC-berichten : 32
Registratiedatum : 25-06-17
Accounts : Ik heb dit vakje niet eens nodig pff wat bedoel je?
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Celestial Manipulation //Caelestikinesis
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: We are stars wrapped in skin - the light you are seeking has always been within

BerichtOnderwerp: Re: Freckles and Constellations   za nov 18, 2017 1:13 pm

.
.


we're stars wrapped in skin,
Namida stemde in met haar idee hier te eten. Zoals de blondine al zei; ze zouden het avondeten bij hen thuis toch al missen. Misschien was ze voor de zoveelste keer weer eens te naïef, of verblind door haar eigen, glinsterende humeur, maar ze merkte Namida's plotselinge terughoudendheid helemaal niet op. Carina liet het gevoel dat haar overspoelde met haar aan de haal gaan, en hoewel het eng was om de controle zo op te geven, voelde het fantastisch. Ze liet zich door haar vlinders mee omhoog voeren tot ze net als hen zweefde. Daar deze achtbaan kreeg ze echter geen scherp beeld van hoe Namida zich erbij voelde. Natuurlijk, ze had haar in het begin gepeild, maar was er toen maar gewoon vanuit gegaan dat het goed zat. En dat was wellicht een tikkeltje oneerlijk van haar geweest.

Voordat ze zich kon bedenken wat ze eigenlijk zei, hadden haar lippen haar gevoel al omgezet in woorden. Hoewel ze het op een grappende manier had gebracht, was ze wel oprecht benieuwd naar het antwoord. Voor Carina voelde het meer als een constatering, maar de vraag leek Namida nogal van haar stuk te brengen. Carina keek naar de plek waar hun handen eerst verstrengeld waren en Namida die van haar nu had teruggetrokken. Ze hield haar hoofd een tikkeltje schuin, benieuwd waarom ze dat had gedaan. Het meisje tegenover haar sloeg echter enkel even haar ogen neer naar de menukaart, alsof ze zocht naar iets wat ze wilde zeggen. Bezorgd wachtte Carina af op wat datgeen dan was. 'I don’t know if this is a good idea,' sprak ze, alvorens haar blik weer op te zoeken. Auw. Ze had begrip voor wat ze zei, en toch kwetste het haar een klein beetje. Iets dat wederom niet helemaal eerlijk was, voor het tempo waarin ze zich had bewogen. De sneltrein die Carina in gang had willen zetten, daar stapte Namida liever niet in, en dat was iets waarvoor ze begrip moest hebben. 'Hey,' zei ze zachtjes, 'It was more of a joke, I'm sorry. We don't have to move so quickly. It's just...' Even zweeg ze, terwijl ze nu ook haar hand terugtrok en deze onder de tafel herenigde met haar andere hand. Ze drukte haar vingertoppen tegen haar knokkels, op zoek naar wat ze eigenlijk wilde zeggen. It was just what? Haar blik vond Namida weer. 'What I mean to say is, it's not like I have a lot of expierence with this and so if I waited a few hundred years, I'm sure I can wait a little longer,' verzekerde ze het meisje er met een oprechte glimlach van dat ze samen zouden bepalen wat ze wilde en op welke snelheid ze dat wilde doen.
a galaxy of light's within

_________________

I have loved the stars too deeply to be fearful of the night
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t429-luna-carina-solis#89
Namida Escarlett
Tear of Sunlight
Tear of Sunlight
avatar

PROFIELAantal berichten : 15
IC-berichten : 13
Registratiedatum : 04-09-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Namida, Tissa, Haythel, Jinn, JR, Jeremy, Gerome, Seji, Laxus, Zeal, Elesis, Penelope, Link, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Light Warlock
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: From red to violet. They hold meaning. I couldn't see them because they were too bright. Shine on my heart and make it understand. Show me the prism.

BerichtOnderwerp: Re: Freckles and Constellations   zo nov 19, 2017 11:00 am
Freckles and Constellations


De vlaag van lichte adrenaline en roekeloosheid had haar gepasseerd en nu kwam alles weer wat helderder over dan het was. Ze stond op het punt om te dineren met een jongedame die ze nog geen twee uur kende, maar waar ze elkaars lippen al wel hadden geproefd en waar duidelijk al iets bij in de lucht hing. Namida wist niet wat dat iets was en durfde er niet vanuit te gaan dat het liefde was. Voor hetzelfde geld was het enkel de blijdschap die ze beiden voelde om het feit dat ze vergelijkbare krachten hadden. Namida durfde geen conclusies te trekken en niet in het duister te springen. Zodra Carina haar op plagende manier vroeg of het een date was, werd het voor Namida te veel en trok ze haar hand terug. Ja ze wist dat Carina haar enkel plaagde, maar het zou Namida niks verbazen als er nog een waarheid achter lag. Waarom hadden ze elkaars handen anders nog vast gehad? Namida wou dit moment niet ongemakkelijk maken en al helemaal niet Carina’s gevoelens pijn doen, maar ze wist ook dat er niks soeps van zou komen als ze niks zou zeggen en door zou gaan alsof ze het er mee eens was. Ze wist dat liefde een moeilijk en ingewikkeld vlak was in de gevoelens. En ze wist ook dat je daarin geen overhaaste beslissingen moest nemen voordat mensen gekwetst werden. Misschien was het daarvoor al te laat. Misschien had ze het toch eerder moeten zeggen. Maar beter ooit dan nooit.

'Hey,' klonk het zachtjes. Namida keek op door het stemgeluid en merkte dat ze behoorlijk in de knel zat met haar gedachten. Bij het zien van Carina’s ogen en die lichte glinstering die zich erin bevond, voelde ze een zachte kalmte over haar heen gaan. Iets dat haar toe fluisterde dat het wel goed zou komen. 'It was more of a joke, I'm sorry. We don't have to move so quickly. It's just...' sprak Carina verder, waarna een korte stilte volgde. Namida wou haar zeggen dat ze zich niet schuldig moest voelen, dat het voornamelijk bij haar lag, maar ze hield wijselijk haar mond. Carina trok haar hand nu ook terug en leek op haar beurt te zoeken naar de goede woorden en om die reden hield Namida haar lippen nog even op elkaar. 'What I mean to say is, it's not like I have a lot of expierence with this and so if I waited a few hundred years, I'm sure I can wait a little longer,' sprak Carina met een glimlach. Namida glimlachte zachtjes, maar schudde desondanks haar hoofd. ”It’s not that I do not want any of this. It feels really nice and comfortable,” verzekerde ze Carina met nog altijd de glimlach rond haar lippen. ”But I know that love is vulnerable and that you can not rush it. I love spending time with you and wouldn’t trade it for anything else, but I think we need to take a little bit more time to get to know each other and now for sure that this isn’t just butterflies from common powers, but because of common feelings,” sprak Namida en gaf Carina een warme blik. Ze legde haar hand terug op de tafel neer en hield deze wat op voor Carina in de hoop dat hun vingers wederom verstrengeld in elkaar konden worden._________________

X NEW THEME X Thanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t672-namida-escarlett
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Freckles and Constellations   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Freckles and Constellations
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c e n t r e
-
Ga naar: