Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 »Mindo Jackson

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mindo Jackson

Mindo Jackson

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: »Mindo Jackson   vr jul 14, 2017 5:36 pm

» Faith whispered to the wolf;
"You cannot withstand the storm"
To which the wolf replied;
"I am the storm"


General

» Name: Mindo Jackson
» Age appearence: 18 years
» Actual Age: 18 years
» Gender: Female
» Birth place: New York City
» Education: Went to primary school, dropped out of high school at 16. No college or other education.
Inside

» Keywords: - Rude - Greedy - Bad tempered - Easily infuriated - Salty - Sarcastic - Liar - Thief - cold - Introverted - Smoke addict- Good hearted - Pyromaniac
» General Description: Mindo is opgegroeid op straat, en dat is aan haar te merken. Ze is sluw, achterbaks en een echte straat rat met een vuil vocabulaire en een grote mond. Ze is heel erg op haarzelf gericht en weigert bevelen noch adviezen op te volgen. Alles moet ze zelf doen, en niemand moet zich met haar bemoeien. Doen ze dat wel, al is het met de juiste bedoelingen, kan je een grote mond terug verwachten. Ze is snel geïrriteerd te krijgen en heeft eigenlijk zelden een goed humeur Vaak houdt ze zich afzijdig in grote groepen of situaties waar vele mensen bij betrokken zijn. Toch, zodra er iets gebeurd of gedaan wordt waar ze het niet mee eens is, wilt ze dat met alle liefde laten horen. Fysiek contact moet je ook niet bij haar proberen, al is het enkel een hand op haar schouder, beter van niet.
Toch, Mindo mag dan wel tuig van de richel zijn, ze heeft geen slecht hart. Ze is eigenlijk niet al te dapper en ook niet al te sterk, al doet ze zichzelf graag zo voor. Noch is ze harteloos, de weinige vrienden die ze heeft, waardeert ze zeer.

En oh ja, Mindo is een pyromaan. Alles wat met vuur te maken heeft vindt ze prachtig. Komt haar daarbij heel goed uit dat haar gave met vuur te maken heeft. Iets minder voor anderen, alleen.
Outside

» Hair Color: Dark brown
» Hair Length: Half-long, reaches her shoulders
» Eye Color: Brownish/yellow-ish
» Length: 171 cm
» Clothes: Voornamelijk praktische kleren; Een oud wit T-shirt, een gescheurde zwarte broek en oude sportschoenen. Ook draagt ze een leren mannen jack dat ze ooit van iemand 'geleend' heeft.
» Faceclaim: Alejandra Alonso
Peculairity

»Gift:  Shapeshifter// Fire manipulation
»Description Shapeshifter: Mindo heeft de gave dat ze zichzelf in een bruinige coyote kan veranderen, iets wat ze met alle liefde doet. Deze gave is niet heel bijzonder noch handig, gezien ze enkel in één dezelfde dier kan veranderen. Daarbij, doordat ze haar opvallende gouden ogen in zowel haar menselijke vorm als haar dierlijke vorm behoudt, is ze ook niet al te moeilijk te herkennen.
Animal appearence:
 
»Description Fire Manipulation: Dan, haar iets nuttigere gave; Mindo kan vuur manipuleren naar haar wil. Dat houdt in dat ze zonder hulp van wat voor tools dan ook, vuur kan laten ontstaan. Ze kan het manipuleren tot vormen, in verschillende groten en zelfs de kleur en intensiteit van het vuur naar haar wil buigen. Haar krachten stoppen eigenlijk waar haar fantasie stopt... En haar energie. Er zit namelijk wel een catch aan haar gave, het oproepen van vuur kost haar vrij veel energie. Meestal haalt ze deze energie uit zichzelf, wat haar meer controle geeft maar haar wel snel vermoeid maakt. Ze kan echter ook de kracht van de zon hiervoor gebruiken, het enige is dat ze dan het grootste deel van de controle over het vuur verliest en zo haarzelf en de mensen om haar heen kan verwonden zonder dat te willen, waardoor ze vaak niet de zon als energie bron gebruikt.
History

»  Geboren in New york city, is Mindo opgegroeid in de meest onfortuinlijke omstandigheden. Haar moeder was een 19-jarige college drop-out die enkel wat geld verdiende door het dealen van illegale goederen en stofjes. Ze werd perrongelijk zwanger van een man die ze vervolgens nooit meer terug zou zien en hier kwam de jonge Mindo uit voort. Dat ging zo goed als je zou verwachten. Met een 19-jarige junkie als moeder had Mindo het niet bepaald goed. Ze leefden in een stinkende, illegale woning en het weinige geld dat er verdiend werd, gaf haar moeder uit aan de drugs en drank waar ze zo verslaafd aan was. Mindo bleek vanaf het begin al geen makkelijk kind te zijn en doordat ze opgroeide op straat, werd dat er niet beter op. Ze werd een echte rat die telkens in de problemen kwam en zonder een echt ouder figuur in haar leven om haar op het juiste pad te houden, deed ze enkel waar ze zin in had. School viel daar niet bepaald onder. Ze had een probleem met autoriteiten en kwam eindeloze malen in de problemen, waardoor ze het uiteindelijk gewoon vertikte om naar school te gaan en soms een week lang niet haar gezicht liet zien.
Ondanks haar barre omstandigheden was Mindo nog een 'normaal' mens, haar krachten waren nog niet waar te nemen tot ze rond de 9 jaar oud was. Toen begon ze er plots achter te komen dat ze haar lichaam in bepaalde plaatse kon vervormen en dat ze vuur haar wil op kon leggen. Het begon allemaal klein, spelen met kaarsen en soms een stel pluizige oren laten groeien. Over de jaren heen kwam ze erachter dat ze tot steeds meer in staat was. Met haar moeder die altijd vrij afwezig was en een leukere hobby bleef school helemaal op de achtergrond en kreeg ze de vrije loop. Hier begon ze pas echt de verkeerde kant op te gaan; ze begon brandjes te stichtten en omdat het steeds slechter met haar moeder ging, leerde ze om te stelen.

Toen ze rond de 12 jaar was stierf haar moeder aan een overdosis. Gezien hun relatie nu nooit bepaald sterk was geweest, deed dit Mindo niet al te veel. Het enige was, dat ze nu gedwongen werd om bij haar oom die buiten New York City woonde te gaan leven. Liever bleef ze op zichzelf, maar dit was niet mogelijk. Haar oom nam haar in huis en dat ging alles behalve goed. Mindo's oom was een politie agent, maar een arrogante zak met drank problemen die zichzelf boven iedereen stelde. Met harde hand probeerde hij Mindo weer op het juiste pad te krijgen, maar dat werkte heel erg averechts voor het meisje. Ze werd naar een strikte school gestuurd waar ze alles op z'n kop zette en een hele hoop shit heeft veroorzaakt. Hoe harder ze gepusht werd om een keurig opgevoed en wel gescholierd meisje te worden, hoe harder ze zich hier tegen in ging verzette. Dit zorgde voor heel veel botsingen tussen haar oom en haar, wat uiteindelijk ook uitliep op huishoudelijk geweld. Alles werd er nog slechter op toen haar oom erachter kwam dat Mindo bepaalde gaves had. Zijn moeder, Mindo's oma, had namelijk soort gelijke gaves gehad en dit had uiteindelijk tot haar dood geleid, volgens Mindo's oom. Dus nam hij de taak op zich om Mindo te ontdoen van deze 'zondes'. Ze werd van kerk tot kerk gesleept maar geen enkele heilige kon haar helpen, waardoor ze uiteindelijk werd bestempeld als een duivelskind. Toen Mindo 16 werd, werd het allemaal te veel. Hoewel ze eerder al had geprobeerd weg te lopen, met een pijnlijk aantal gordel slagen van haar oom tot gevolg, wist ze er nu in te slagen. Ze stopte met de middelbare school en stapte op een dag op de trein, terug naar New York City.

Vanaf haar 16de heeft ze hier toen geleefd, op straat. Door te stelen en andere onorthodoxe zaken wist ze zichzelf in leven te houden, tot op het punt dat ze een klein sociaal netwerk had opgebouwd op straat. Ze kreeg een relatie met iemand die een bepaalde gang had en even leek alles goed te gaan, totdat haar boyfriend meer wilde dan zij wilde geven. Hij ging dwong haar dingen te doen die ze niet wilde doen, waardoor Mindo het uitmaakte en hem ontvluchtte. Dat bleek echter niet zo goed te gaan als ze had gehoopt, haar ex gaf niet makkelijk op. Op straat werd ze telkens belaagd en hoewel het eerder met heel veel moeite uit haar geslagen was, begon ze weer gebruik te maken van haar krachten. Dit ging verrassend goed; door haar vuur krachten wist ze mensen af te schrikken, bang te maken en steeg ze in aanzien. Doordat ze zich in een coyote kon veranderen kon ze makkelijk weg komen en een tijd lang ging alles goed, totdat de geruchten ook de autoriteiten bereikten. De beveiliging werd strenger en zelfs in de donkerste delen van de stad waar ze zich schuil hield kwamen politie agenten te staan. Ze begon herkend te worden, ook in haar dierlijke vorm. Toen ze haar ex tegen kwam en deze na een confrontatie met ernstige brandwonden het ziekenhuis in stuurde ging het mis; ze werd bijna gepakt door de politie en achter tralies gezet. Echter werd ze gezien door een andere, volwassen peculiar. Ondanks Mindo's problemen wist hij haar vertrouwen te winnen. De man heeft haar uiteindelijk op een vlucht naar Noorwegen gezet, zo ver mogelijk van New York vandaan, naar een plaats waar ze veilig zou moeten zijn. Hoewel Mindo dit absoluut niet zag zitten, realiseerde ze zich snel genoeg dat ze geen andere optie meer had. Met zijn hulp en aanwijzingen kwam ze hier terecht, in de loop van Miss Bluebonnet. Van plan om hier te blijven is ze niet, op een dag wilt ze terug keren naar de stad waar ze geboren is. Echter is het nu te gevaarlijk voor haar, dus zoekt ze hier toevlucht.
♦.♦


Laatst aangepast door Mindo Jackson op vr aug 25, 2017 6:27 pm; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyana Valentine
Sense Killer
Sense Killer
Lyana Valentine

PROFIELAantal berichten : 250
IC-berichten : 21
Registratiedatum : 02-01-17
Accounts : Azure
Lyana
Ace
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: sense manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: don't start with what you can't finish

BerichtOnderwerp: Re: »Mindo Jackson   vr jul 14, 2017 6:09 pm

[center][/center

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
»Mindo Jackson
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: