Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Everything a big bad wolf could want.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Everything a big bad wolf could want.   zo jul 16, 2017 12:04 am

Dus, het kwam erop neer dat iedereen hier huisarrest had? Heerlijk, ze was hier net nieuw en meteen werd het haar verboden om letterlijk waar dan ook heen te gaan. Nuja, buiten dan. Dat was nu even heel erg vervelend, want ze was veel liever buiten in de open lucht dan hier tussen alle freaks. Toch was ze er al vrij snel achter gekomen dat hier alles op een bepaalde manier moest gaan, dat er bepaalde gebeurtenissen waren waar je precies op tijd bij moest zijn. Zoals de maaltijden. Ontbijten om 7 uur, welke gek had het bedacht? Voor 10 uur was ze echt niet te pruimen. Hoe dan ook, het punt was dat je niet zo heel makkelijk ongezien weg kon komen. Dus besloot ze zich maar even koest te houden, totdat ze de gang van zaken hier begreep en zo de regels kon ondermijnen. Mooi niet dat zie hier weg zou blijven rotten omdat een of ander freaky monster buiten liep. Als ze in haar dier veranderde was ze snel zat. Hoopte ze.
Hoe dan ook, voorlopig zat ze nog hier binnen vast. Gezien de drukte haar wat naar de kop steeg en haar eenzame kamer niet bepaald een plaats was waar ze de hele dag stil wilde zitten, was ze maar naar de bibliotheek gegaan. Heel voorzichtig duwde ze de deur open, gelukkig werd ze deze keer niet bespoten met schuim door een wild vreemde nerd. De deur had nog altijd enkele brandplekken, maar die besloot Mindo voor het gemak maar even te negeren. Ze stapte de ruimte in, blij met de rust die ze daar aantrof. De meeste freaks bevonden zich toch in de play room, wat zij maar al te fijn vond. Dus zuchtte ze eens opgelucht en begon toen tussen de rijen boeken te lopen. Lezen was haar nooit zo gemakkelijk af gegaan als normale mensen, maar dat weerhield haar er niet van om ervan te houden. Ze streek met haar vingers langs de ruggen terwijl ze langs de boekenkasten liep, ondertussen de titels lezend. Ergens zou toch wel een boek moeten staan die haar meer over de bizarre gang van zaken hier kon vertellen? Over deze mensen met vreemde gaves? Toch kwam ze tot stilstand bij een heel ander boek; Little Red Riding Hood. Mindo glimlachte en bladerde vol nostalgie door het kleien prenten boekje heen. Ach, er was hier toch nu niemand, niemand hoefde het te zien. Dus liet ze het boek in haar tas glijden, die zou ze ooit wel weer terug brengen. Ooit.


[Haythel Devonshire]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Everything a big bad wolf could want.   zo jul 16, 2017 9:53 am
Haythel keek uitgeput, maar opgelucht naar haar zoon die lag te slapen op de vensterbank. Je zou zeggen dat dat niet de ideale plek was voor een mens om te slapen en dat klopte, maar Seji was niet geheel mens. Seji was half kat en dat kwam terug in zoveel aspecten. Nu had hij zich opgekruld op de vensterbank en was uiteindelijk in slaap gevallen. Haythel had hem de hele nacht en ochtend achterna gezeten aangezien meneer weer het goede idee had om op een avontuur te gaan in het verblijf. Kennelijk hield hij ervan om in z’n uppie op pad te gaan en een tochtje te maken door het verblijft. Haythel hield hem zo goed mogelijk in de gaten en hield hem het liefste zo dicht mogelijk bij haar, maar ook zij wist dat ze hem niet van alle gevaren kon weerhouden. Wellicht zou ze hem wat meer informatie moeten geven over de gevaren die er waren. Ze wou haar zoon niet onnodig angst aanbrengen, maar nu leek het erop dat er geen greintje angst in hem rondspookte.

Een gaap ontsnapte haar mond. Misschien kon ze hier ook even een dutje doen. Dan weer, Seji kennende, zou hij er vandoor gaan als ze sliep. Dus zat er niets anders op dan wakker blijven. Haythel keek de ruimte rond vol met boeken. Ze nam plaats op een stoel voor de vensterbank en pakte een boek dat op de tafel naast de stoel lag. Met verveling zichtbaar in haar ogen begon ze de pagina’s om te slaan. Ze was het duidelijk niet aan het lezen. Ze wou enkel even analyseren of dit iets was waar ze haar tijd in kon stoppen. Uiteindelijk bleek dit niet zo te zijn en legde ze het boek terug waar hij voorheen lag. Ze onderdrukte nog een gaap. Ze kon maar beter in beweging blijven anders zou ze alsnog in slaap vallen. Met tegenzin stond ze op en begon ze door de bibliotheek heen te lopen.

Ze was aangekomen bij de achterste rij boeken toen ze de deur open hoorde gaan. Meteen schoten haar rode ogen naar de deur. Een meid stapte binnen. Haythel’s blik schoot naar de vensterbank. Gelukkig. Seji sliep nog. Zodra ze er zeker van was dat de dame Seji niet had gezien en Seji nog door sliep, ging Haythel verder met het speuren naar een goed boek. Ze had toch kunnen zweren dat hier ergens een boek stond over hellhounds. Na een paar minuten speuren werd het beloofd. Met een triomfantelijke glimlach greep ze het boek uit de kast. Haar blik viel in eerste instantie op het boek, maar voordat ze deze kon overslaan viel haar blik op de meid die aan de andere kant van de kast stond. Ze stonden recht tegenover elkaar en doordat Haythel zojuist een boek van de plank had gepakt, konden ze elkaar nu zien. Nog net zag Haythel hoe iets verdween in de tas van de dame. ”Like to read?” vroeg Haythel met een grijns.

Outfit


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Everything a big bad wolf could want.   ma jul 17, 2017 3:46 pm

Vroeger was ze dol geweest op dat verhaal. Ze had het boek ooit eens meegenomen van een boekenwinkel toen ze nog heel jong was. Haar moeder was nu niet echt bepaald het type om voor te lezen en gezien ze dat toen zelf nog niet kon, had ze altijd zelf verhalen bij de plaatjes verzonnen. Uiteindelijk was ze toch gaan leren lezen en had het echte verhaal, waarin de wolf de slechterik was, haar tegen gevallen. Alsnog bracht het een nostalgisch gevoel bij haar naar boven, dus besloot ze dat ze het boek heus wel even mocht lenen. Daar was een bibliotheek toch voor, niet? En mocht ze het nu toevallig vergeten ooit terug te brengen, zouden ze vast wel één kinderboek kunnen missen. Haar plannetje ging echter niet zo soepel als ze had gehoopt, want net toen ze gemakkelijk het boek in haar lederen rugzak had laten glijden, werd er een boek voor haar neus weggetrokken en kon ze door de boekenkast heen twee rode ogen zien. Ze fronste even, maar realiseerde zich snel genoeg dat het een van de freaks hier moest zijn. Door het kleine spleetje kon ze een vrouwelijk gezicht zien, met blonde haren en die doordringende ogen. Het meisje gokte zo dat het met haar freak kracht te maken zou hebben. Er lag een grijns op haar gelaat en ergens gokte Mindo dat ze haar actie had gezien. Toch, ze had een goede alibi. ”Like to read?” werd haar met een grijns gevraagd. "No, that's why I'm in the library," sprak ze sarcastisch, waarna ze de vreemdeling een scheve grijns gunde. "If you're familiar here, are there any books explaining a bit more about these 'pecularities'?" heel graag zou ze eens begrijpen wat zij en deze andere freaks hier nu precies waren, en waarom.

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Everything a big bad wolf could want.   ma jul 17, 2017 7:09 pm
Grijnzend keek Haythel naar de jongedame die aan de andere kant van de boekenkast stond. De dame fronste enkel. Ze leek niet te zijn geschrokken en ze leek ook niet al te open te zijn voor een gesprek. Haythel liet haar echter niet zomaar voorbij lopen. Ze had al sinds tijde niet meer met iemand gepraat naast haar zoon en nu kreeg ze de kans om dat wel te doen. Daarbij had ze deze meid nog niet eerder gezien en dat wakkerde haar nieuwsgierigheid al meteen aan. Zo vroeg ze of ze van lezen hield. "No, that's why I'm in the library," sprak ze sarcastisch. Haythel grinnikte lichtjes. Ze waardeerde sarcastische humor wel. De dame gunde haar een scheve grijns. Iets waardoor Haythel haar grijns behield.

"If you're familiar here, are there any books explaining a bit more about these 'pecularities'?" vroeg de jongedame nu. Haythel’s vermoedde klopte dus. ”Oh so now I’m the library,” reageerde ze verontwaardigd, ook al liet haar grijns vrij dat het een grap was. ”I’m not sure if there’s a book about it. There are enough books here explaining certain common peculiars, but that’s it,” antwoordde Haythel nu wat serieuzer. Voor een moment keek ze naar het boek in haar handen dat over haar Peculiar ging. Hellhounds. Ze had gehoord dat er nog een hellhound in het verblijf van Bluebonnet was aangekomen, maar dat deze zich anders gedroeg dan zij en dat deze ook andere krachten zou hebben. Haythel had wel gehoord dat er meerdere soorten konden zijn, maar die waren dan meestal de vuilnisbakken rassen onder de hellhounds.

Haythel besloot de jongedame echter niet te laten gaan zonder wat meer informatie. ”But if you have any questions you can ask them to me,” stelde Haythel nu voor. Ze knikte met haar hoofd richting de twee stoelen bij het raam en liep er heen. Ze nam plaats op de ene stoel en wenkte naar de anderen als teken dat de meid daar plaats kon nemen. Haythel ging er vanuit dat Seji moe genoeg was om door het gesprek heen te slapen. Ze hoopte maar dat de nieuwkomer niet al te raar opkeek van de slapende jongen op de vensterbank.

Outfit


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Everything a big bad wolf could want.   di jul 18, 2017 4:59 pm

Haar boekenkast gesprekspartner leek wat verontwaardigd na haar woorden. ”Oh so now I’m the library,”reageerde ze, maar haar grijns maakte het goed. Mindo glimlachte haar vluchtig toe. Mensen die haar sarcasme snapten, zoals zij, kon ze maar al te goed waarderen. "I wouldn't say you look much like a room full of books.. Yet if your peculiarity is some kind of book-bending, I wouldn't even be surprised anymore, " Kaatste ze plagend terug naar haar boekenmaatje. Er liepen hier genoeg mensen met bizarre bijzonderheden rond, wie weet was er wel iemand die uit het niets boeken naar je kop kon schieten, of iets in die richting. Eindeloze mogelijkheden, wie had dit toch bedacht.”I’m not sure if there’s a book about it. There are enough books here explaining certain common peculiars, but that’s it,” Hm, was er niet iemand die als een soort encyclopedie een enorm boek had gemaakt dat alles van A tot Z over deze peculiarities kon uitleggen? Wel, dat was jammer. "Damn it," zuchtte ze dan ook. Hm, misschien was dat wel een taak die zij op zich moest nemen? Ze hield toch van schrijven, en gezien ze toch binnen vast zaten, was het wellicht geen slecht idee. ”But if you have any questions you can ask them to me,” Ze keek wat verbaasd naar de ander, die met haar hoofd naar twee stoelen bij het raam knikte. Vervolgens stapte ze weg van de andere kant van de boekenkast en ging zitten. Nu pas zag Mindo dat ze ongeveer haar leeftijd moest zijn, met prachtige, lange, blonde haren en versierd met prachtige sieraden waar Mindo met haar gierige klauwtjes maar al te graag haar handen op zou leggen. Achter haar, op het raamkozijn, lag echter een jongen te slapen. Hij had katten oren en een staart, maar leek ver weg te zijn in dromenland. Het andere meisje leek niet bepaald bezig te zijn met zijn aanwezigheid. Alright, kennelijk was dat normaal? Mindo fronste maar volgde haar voorbeeld en ging in de stoel naast haar zitten. "Thanks," Sprak ze wat afwezig, waarna ze van de slapende jongen naar de vrouw keek. "Is he alright?" vroeg ze wat verward, haar stem wat lager om hem niet te wekken. Ze was nu niet bepaald dol op kleine kinderen, zeg maar.

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Everything a big bad wolf could want.   wo jul 19, 2017 11:54 am
De vreemdeling vroeg Haythel naar informatie over de Peculiars. Haythel kon haar echter enkel vertellen dat er geen boek was die alleen Peculiarities omschreef. Immers was haast elke Peculiarity uniek en kwamen er dagelijks nieuwe bij. Sommigen bestonden dus langer dan anderen. Zo was het ook dat over sommigen een boek was en over sommigen niet. Haythel had geluk dat haar soort al vanuit de middeleeuwen stamde en dat er dus genoeg boeken over te vinden waren. Het nadeel was dat ze nog steeds niet alle boeken had gelezen en alle informatie had gevonden die ze nodig had.

Ze besloot de nieuwkomer echter niet zonder antwoord weg te laten gaan. Haythel liep lang genoeg hier rond om wat vragen te kunnen beantwoorden. Echter leek het haar geen handig idee om het gesprek tussen de boeken voort te zetten. Ze knikte richting de twee stoelen bij de vensterbank, waarna ze er heen liep en plaats nam op één van de twee stoelen. Ze besteedde geen aandacht aan Seji die achter haar aan het slapen was. Nu de jongedame achter de boekenkast weg kwam, nam Haythel de tijd om haar in zich op te nemen. In eerste opslag had de dame geen bijzonder uiterlijk, maar ze straalde wel enige onafhankelijkheid uit. Het had gebleken dat de twee dezelfde humor hadden en Haythel had zo’n vermoeden dat maar goed was.

De gouden ogen gleden af naar Seji. Haythel keek kort om naar Seji, waarna haar blik terug ging naar het meisje zodra ze nogmaal had gecheckt dat Seji sliep. De jongedame fronste, maar nam uiteindelijk ook plots op een stoel. "Thanks," sprak ze afwezig. Kennelijk kon ze Seji’s aanwezigheid niet zomaar negeren. Als dat wel zo was geweest had Haythel ook raar opgekeken. "Is he alright?" werd haar gevraagd op een gedempte toon. Haythel grinnikte zachtjes, waarna ze knikte. ”He’s sound asleep. He’s my son, called Seji,” legde Haythel uit en keek kort om naar haar zoon. Ze had alles opgegeven om uiteindelijk voor hem te zorgen, maar tot nu toe was het het allemaal waard geweest, ook al had ze Thomas ontzettend veel gemist. Hoe zou het nu met hem zijn?

Haythel stond zichzelf niet toe om in die vaart van emoties te springen. Ze richtte zich daarop terug op de jongedame en glimlachte lichtjes. ”My name is Haythel,” stelde ze zichzelf voor nu ze toch bezig was. Ze legde het boek over de hellhounds naast zich neer op de tafel. Ze zou dat later wel lezen. Nu besloot ze zich volledig om haar metgezel te richten. ”So, shoot,” sprak Haythel met een grijns en gaf zo aan dat de jongedame elke vraag mocht stellen die ze had.
Outfit


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Everything a big bad wolf could want.   do jul 20, 2017 5:21 pm
”He’s sound asleep. He’s my son, called Seji,” Eh..? Zoon? Haar blik ging van de kat-jongen naar het meisje voor haar. Ze kon wel enige gelijkenissen zien, maar er waren toch die twee pluizige oren en een staart die haar lieten twijfelen. Het was haar nog altijd wennen aan dit bijzondere wereldje en diens bewoners, die deden alsof alles de normaalste zaak van de wereld was. Op dit soort momenten vroeg ze zich af of ze niet gewoon een soort bad trip had, teveel alcohol of drugs naar achteren gegooid waardoor ze de werkelijkheid was gaan vervangen met fantasie. Echter leek ze maar niet wakker te worden, wat haar aanduidde dat dit wel de werkelijkheid moest zijn. Een heel erg vreemde werkelijkheid. "Ah, yeah, right,"bracht ze dan ook enkel wat verward uit, waarna ze de slapende jongen besloot te negeren en keek naar de glimlachende dame. ”My name is Haythel,” Stelde de vreemdeling zichzelf voor, waarna ze het boek in haar handen neerlegde op de tafel naast hun. Mindo kon net de titel lezen, wat haar een redelijk idee gaf van wat voor vlees ze in de kuip had, en waarom ze van de rode ogen had. "Mindo," Deelde ze ook haar naam mee, waarna ze haar benen over elkaar sloeg en het zich zo wat gemakkelijker maakte in de ledereb stoel. ”So, shoot,” Straight to the point, daar hield ze wel van. "Is it true that you don't age as long as you stay in this 'loop'?" Ze had dat ergens gehoord en ze hoopte dat het waar was, anders was de lieftallige Haythel wel heel erg jong moeder. Nuja, allicht was dat haar eigen keuze. Mindo had het niet zo op kinderen, enkel als ze sliepen en dus geen lawaai of onrust schopten, zoals het kleine ventje op de vensterbank, kon ze ermee dealen. "And can you just freely leave the loop if you want?"

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Everything a big bad wolf could want.   vr jul 21, 2017 10:57 am
"Ah, yeah, right," reageerde ze op Haythel’s woorden over haar zoon. Haythel kon begrijpen dat het raar was. Ze had dan ook al meerdere keren rare blikken gekregen van andere Peculiars, maar net zoals haar zoon probeerde ze het maar gewoon te negeren. Haar leven bestond nu uit het opvoeden van haar zoon en niks meer. Haar liefde, Thomas, moest worden gestaakt door de stomme fout van een eerdere one night stand. Ze kon toch niet verwachten dat Thomas het zou accepteren dat zij zwanger was van een kind die niet tot hem toebehoorde. Hoe graag ze hem ook wou zien en hoe graag ze ook wou dat het allemaal niet was gebeurd, het was wel gebeurd. Er was geen weg terug. En desondanks alles was ze blij met haar zoon en zou ze hem voor geen goud willen missen.

Haythel liet het onderwerp rusten. Als haar metgezel nog meer vragen over haar zoon had, mocht ze die later wel stellen. Haythel besloot zich voor nu voor te stellen, waarbij ze haar boek weglegde op de tafel naast haar. Ze zag hoe de dame haar blik erop viel. Haythel glimlachte lichtjes. Ze hoopte maar niet dat ze de jongedame ermee afschrok. Voordat Haythel moeder was, mocht men wel uitkijken voor haar. Dan had ze haar tanden in de eerste de beste Peculiar gezet, maar nu ze een zoon had en verantwoordelijk moest zijn, had ze al in een behoorlijke tijd geen menselijk vlees meer gegeten. Het zorgde voor enige onrust in haar lichaam, maar dat probeerde ze nog altijd te negeren.

"Mindo," stelde de jongedame zichzelf voor. Haythel knikte eens. Ze wou niet te lang stil staan bij persoonlijk kennismaken. Immers waren ze hier om informatie te verwisselen. Haythel had niet het vermoeden dat Mindo ook geïnteresseerd was in haar. Om niet te lang stil te staan, gaf Haythel al snel aan dat Mindo mocht beginnen met het stellen van de vragen. "Is it true that you don't age as long as you stay in this 'loop'?" was Mindo’s eerste vraag. Haythel knikte meteen. ”You don’t. I’m actually 86 years old, but I still look like 19,” gaf Haythel antwoord met een lichte glimlach. ”And that makes me quiet young actually. There are some Peculiars here who are over 100 years old. I heard that someone is even over a 1000 years old,” voegde Haythel aan haar antwoord toe met een lichte grijns. Zijzelf was de leeftijd van de meeste Peculiars al vergeten. Immers gedroeg iedereen zich nog naar de leeftijd waarop ze hier waren gekomen. Zo voelde Haythel zich ook erg jong als moeder, terwijl ze eigenlijk al oma had kunnen zijn.

"And can you just freely leave the loop if you want?" vervolgde Mindo de vragen. Haythel knikte. ”Yes you can, but you it’ll be best if you would only stay out of the loop for about two days. The time you’d spend here will catch up with you if you stay longer than two days. Thus you will age faster and eventually die,” gaf Haythel antwoord. ”If you want to live somewhere else, you can join a loop in that area. But you’re stuck into the loop system,” vervolgde Haythel. Het was een vervolg dat niet iedereen meteen door had. Sommigen hadden dan ook spijt dat ze in de lus waren gekomen, maar er was geen andere uitweg dan de dood. ”How long have you been here?” vroeg Haythel nu. Ze hoopte maar dat Mindo de tijd had gehad om over haar keuze na te denken.
Outfit


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Everything a big bad wolf could want.   za jul 22, 2017 11:29 pm
Het meisje, of kennelijk dus de bejaarde, bevestigde haar vermoeden. ”You don’t. I’m actually 86 years old, but I still look like 19,” Mindo keek haar met grote ogen aan. 86? Damn, dat voelde heel erg vreemd; technisch gezien zou ze met iemand voor zich moeten hebben met grijze haren en een gerimpeld gezicht, in plaats daarvan was haar huid echter nog jong en zacht; vrouwen van middelbare leeftijd zouden een moord doen om in de loop terecht te komen. "That's actually really fucking weird," Sprak ze met een frons en ging in de kleermakerszit zitten, alsof ze zich dan beter kon concentreren. "Then, do you still get treated like a child?"Ze was nu even heel dankbaar dat de vrouw bereid was al haar vragen te beantwoorden, want oh man, Mindo had er een hoop klaar liggen. ”And that makes me quite young actually. There are some Peculiars here who are over 100 years old. I heard that someone is even over a 1000 years old,” Er lag een blik in haar fel gouden ogen die basically 'what the fuck' schreeuwde. Dit speelde met de werkelijkheid die er bij haar altijd ingeramd was door iedereen. Ze schudde het echter van zich af en vroeg haar het volgende dat op kwam.
De blonde dame knikte opnieuw.  ”Yes you can, but you it’ll be best if you would only stay out of the loop for about two days. The time you’d spend here will catch up with you if you stay longer than two days. Thus you will age faster and eventually die,” Ah, dat was nu eens belangrijke informatie. Mindo zou het later allemaal neerschrijven in haar vertrouwde notitieboek, die nu verstopt lag in haar lederen tasje. ”If you want to live somewhere else, you can join a loop in that area. But you’re stuck into the loop system,” Er lag een frons op haar gelaat. "But you can never leave the loop system again, can you? That's kinda cruel," Het ontnam je een bepaalde vrijheid, niet? Het was ergens een angstaanjagend idee. ”How long have you been here?” Een schaapachtige grijns sierde haar rode lippen. "Two long, very fucking confusing days," Yeah zo, kan je het zeker wel omschrijven. Toen ze verder ging lag er echter wel een bepaalde zorg in haar stem. "If you've only been in this 'loop system' for a short time, like me, can you still leave without dying?" Haythel zou in één klap jaar jeugdige schoonheid verliezen als ze wegging, maar gezien zij hier enkel nog maar kort was, gold het dan alsnog voor haar?

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Everything a big bad wolf could want.   zo jul 23, 2017 11:40 am
"That's actually really fucking weird," reageerde Mindo op Haythel’s antwoord over de leeftijd. Haythel grinnikte zachtjes en haalde haar schouders op. ”You’ll get used to it,” gaf ze aan. In het begin had zij nog geprobeerd om van iedereen de echte leeftijd te onthouden, maar in de lus kwam je erachter dat leeftijd er echt niet toe deed. Sommigen waren honderden jaren oud en nog steeds even kinderlijk als toen ze de lus binnen stapten. "Then, do you still get treated like a child?" vervolgde Mindo de vragen. Haythel knikte met een flauwe glimlach rond haar lippen. ”We do, but that’s also because most of us still act like we are the age when we first arrived in our first loop. I still feel like a 19 year old, which makes it feel really weird to have a son, but in the real world I could’ve been a grandma,” antwoordde Haythel met een lach. Ja de mensen hier waren een geval apart. Daarom heette ze Peculiars.

Vervolgens sprak Haythel verder en zei ze Mindo dat de leeftijd in het verblijf van Bluebonnet behoorlijk kunnen verschillen. Zo waren mensen die al duizenden jaren in het systeem van de lus zaten. Ze voegde eraan toe dat je niet zomaar de lus kon verlaten en dat daar behoorlijke gevolgen aan vast zaten. "But you can never leave the loop system again, can you? That's kinda cruel," stelde Mindo. Haythel knikte. ”I surely hope that you knew that before you jumped into this loop,” zei Haythel oprecht. Het zou niet de eerste keer zijn dat een Peculiar een fout had gemaakt om in de lus te stappen. Er waren genoeg die zelfmoord hadden gepleegd alleen om die reden. Sowieso baarde het haar zorgen hoe weinig Mindo over het verblijf af wist. Zo kwam Haythel al snel op de vroeg hoelang Mindo zich in het verblijf bevond.

"Two long, very fucking confusing days," antwoordde Mindo en bevestigde zo de twee vermoedens die Haythel had. Namelijk dat Mindo zich nog niet lang in de lus bevond en dat ze nog maar weinig van de lus af wist. Haythel knikte eens. In haar hoofd begon ze te bedenken wat ze hiermee aan moest. Ze kon de arme meid toch niet aan haar lot overlaten? Normaal zou ze dat wel doen, maar kennelijk had het moederschap haar toch in enige zin verandert. "If you've only been in this 'loop system' for a short time, like me, can you still leave without dying?" vroeg Mindo en haalde Haythel zo uit haar gedachten. ”Hmm,” mompelde Haythel terwijl ze na dacht. ”I’m not sure if it’s possible. I think your life is entitled to this environment from the beginning you walked through the gate, but I’m not sure. You could try it, but I can’t guarantee that it would work,” antwoordde Haythel.

De bezorgdheid nam toe en Haythel besloot er niet meer omheen te draaien. ”Mindo, can you tell me why you joined the loop?” vroeg Haythel met een doordringende blik in haar rode ogen. ”You don’t have to tell me if you don’t want to,” voegde Haythel er aan toe, wetend dat sommigen een zwaar verleden hadden en alleen een plek zochten waar ze konden verblijven. ”But it worries me that you joined the loop with knowing this little,” legde ze haar zorgen nu uit.
Outfit


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Everything a big bad wolf could want.   ma jul 24, 2017 12:45 am
”I surely hope that you knew that before you jumped into this loop,” Haar blik was gefocust op een punt in de verte, terwijl ze deze informatie probeerde te behappen. "I did not," Het enige wat haar verteld was, was dat ze hier veilig zou zijn. Dat ze hier niet herkend zou worden, noch lastig gevallen door vijanden uit het verleden. Ze had nog altijd het plan om hier over een jaar of twee te vertrekken, wanneer niemand haar meer zou herkennen terug in haar geboorte plaats. Ze hoopte dat ze, als ze hier niet te lang bleef, gewoon weer uit het loop-system zou kunnen stappen, want hoewel ze de drukte verachtte was New York City het enige thuis dat ze ooit gekend had. Toch hield ze haar hoop, immers was ze hier nog niet zo lang. Zou dat betekenen dat ze nog weg kon? Nadat ze had meegedeeld dat ze hier pas twee dagen was, twee lange, verwarrende dagen, besloot ze dan ook hiernaar te vragen.

”Hmm,” mompelde de ander twijfelend. Mindo beet op haar lip, nu toch enigszins zenuwachtig. Ze kon hier, in dit gekkenhuis in een godvergeten dorpje, niet blijven. Ze hoorde hier niet, ze zou nooit zo'n rustig leven kunnen leiden. Waarom was dit haar niet verteld? Hij had haar hier heen gestuurd zonder enkele aanwijzing, enkel onder de woorden dat ze hier veilig zou zijn, buiten het zicht. Veilig, ja, maar voor welke prijs? Haar vrijheid? Dat had ze er niet voor over. ”I’m not sure if it’s possible. I think your life is entitled to this environment from the beginning you walked through the gate, but I’m not sure. You could try it, but I can’t guarantee that it would work,” Ze slikte. "I'm not staying here forever," Haar woorden waren vastbesloten, ze zou hier niet een eeuwigheid blijven en eeuwig jong zijn, zoals Haythel. Dat was haar leven niet. Ze zou binnenkort wel Miss Bluebonnet opzoeken en het over deze zaak hebben, er moest toch een manier zijn? Mindo hield zich vast aan die gedachte.

”Mindo, can you tell me why you joined the loop?” Die woorden haalden haar uit haar gedachtes en Mindo keek met een ruk op, een ietwat wantrouwende blik in haar ogen. Waarom wilde ze dat weten? Was het niet hetzelfde voor iedereen hier, onderdak zoeken? Vluchten voor de normale mensen aan wiens standaards ze niet voldeden? ”You don’t have to tell me if you don’t want to,” voegde ze er nog aan toe. Ze leek enkel interesse te tonen uit goede bedoelingen, maar Mindo wist hoe makkelijk dat te faken was. Ze plukte dan ook wat onbeslist aan haar trui. ”But it worries me that you joined the loop with knowing this little,” Een zucht rolde over haar lippen. "I just.. Had to get away from a certain situation," Kort klemde ze haar kaken op elkaar. Hoewel dit hier geen thuis was, was ze meer dan blij dat ze hier niet langer belaagd kon worden door de jongen wiens hart ze had gebroken. "I had never heard of loops before, or about peculiars in that case. Basically all of these things and terms people see as normale in the mad house is a bunch of hocus pocus for me. I met someone, he knew about this place and sent me here. According to him I would be safe here" Even was ze stil. "and out of sight," Niemand kende haar hier, wat een voordeel voor haar was. "However he didn't have the time to inform me about anything else, something which is fucking me over right now," Yeah, ze had hem niet zo makkelijk moeten vertrouwen. Maar dan alsnog, een echt andere keuze had ze niet gehad. "What about you?" Deed ze een poging om het gesprek een andere kant op te sturen.

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Everything a big bad wolf could want.   ma jul 24, 2017 12:35 pm
Haythel maakte zich zorgen over de jongedame en haar zorgen leken correct te zijn. Mindo was hier nog niet erg lang en wist nog maar zo weinig over de lus. Ze wist niet dat ze niet meer eruit kon komen als je er eenmaal in kwam. "I'm not staying here forever," Haythel slikte eens. De reactie begreep ze, maar ze kon Mindo nu al vertellen dat ze waarschijnlijk nooit meer uit het systeem kon gaan, tenzij ze dood wou geen buiten de lus. Maar wie was zij om Mindo’s hoop te ontzeggen? Waarschijnlijk moest Mindo het zelf ontdekken om het te geloven. Ze leek Haythel nogal koppig over te komen.

Haythel besloot haar energie daarom niet te steken in het overhalen van de jongedame. Ze liet het onderwerp echter niet helemaal los. Ze vroeg Mindo waarom ze hierheen was gekomen. Met een ruk had Mindo op gekeken. Een reden voor Haythel om duidelijk te maken dat ze het niet hoefde te vertellen als ze het niet wou vertellen, maar Haythel wou wel haar zorgen uitdrukken over het feit dat Mindo met zo weinig informatie de lus was binnen gestapt. Mindo slaakte een zucht. "I just.. Had to get away from a certain situation," begon ze. Haythel zag hoe Mindo op de situatie reageerde. Haythel besloot daarom te zwijgen en wachtte af. Ze zou Mindo nergens tot pushen, maar haar wel alle tijd geven die ze nodig had.

"I had never heard of loops before, or about peculiars in that case. Basically all of these things and terms people see as normale in the mad house is a bunch of hocus pocus for me. I met someone, he knew about this place and sent me here. According to him I would be safe here" vertelde Mindo. "and out of sight," voegde Mindo er aan toe. Haythel knikte lichtjes. Haythel hoefde niet haar hele levensverhaal te vertellen om de reden weten waarom Mindo hier was. Haythel was al blij hoeveel Mindo haar toevertrouwde. "However he didn't have the time to inform me about anything else, something which is fucking me over right now," gaf Mindo aan. Haythel knikte opnieuw. ”I understand,” reageerde ze. Ze durfde niet goed op Mindo’s woorden in te gaan. Ze wou geen helende wonden open trekken.

Ze voelde daarom enige opluchting toen Mindo de vraag aan haar vroeg. "What about you?" vroeg Mindo. Haythel keek kort om naar Seji. Om er zeker van te zijn dat hij sliep en niks mee kreeg van hun conversatie. Zodra Haythel zeker wist dat hij in dromenland was, richtte ze zich terug op Mindo. ”I’m here because I’m a hellhound. My hunger to human flesh had made me go crazy a couple times in the past. It caused me to murder an entire village. I was on the run ever since. Leaving a trail of corpses behind me. I hope to stay here for a little while longer, but it’s only a matter of time before I cause too many deaths and I will have to move again,” beantwoordde Haythel de vraag open en eerlijk. Als je jezelf openstelt deden mensen dat om je heen ook eerder. Haythel was wel een stuk veranderd sinds de dag dat ze hier was gekomen. Ze was destijds roekeloos geweest, maar nu moest ze wel verantwoordelijk zijn. Ze kon zich niet meer gedragen als de tiener die ze ooit was.

”Mindo,” begon ze en probeerde zo Mindo’s aandacht te krijgen. ”I know that I’m not the person to tell you what to do or to decide for you, but I want you to know that you can rely on me if you need any help,” probeerde Haythel duidelijk te maken. ”There are more Peculiars here who are on the run. Maybe some of them can help you to figure out a way to get out of the loop,” voegde ze eraan toe. ”Overall I just want to make clear that you don’t have to stand alone in this,” eindigde Haythel haar woorden met een doordringende blik. Ze wist als geen ander hoe het voelde om alleen te zijn in een situatie van paniek. Ze wou het liefste dat een andere dat niet hoefde mee te maken.
Outfit


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Everything a big bad wolf could want.   wo jul 26, 2017 1:10 am
Haythel leek te merken dat het geen onderwerp was waar ze graag over sprak en pushte haar niet om meer vrij te geven, wat Mindo zeker op prijs stelde. Ze was hierheen gekomen om alles achter zich te laten, niet om haar verhaal ook hier nog een keer bekend te maken. Bovendien was het nu toch niet relevant meer, niet? Dit was de plek voor mensen zoals zij om een nieuwe start te maken, in een veilige omgeving. Ach, het deed er ook niet toe. Om zowel haar eigen gedachtes als die van Haythel van het huidige onderwerp af te houden vroeg ze hoe het met haar zat; het meisje met een katten zoon en een hellhound peculiarity zou ook wel een kleurrijk verhaal met zich meedragen, niet? Het antwoord was een heel erg zekere 'ja'. ”I’m here because I’m a hellhound. My hunger to human flesh had made me go crazy a couple times in the past. It caused me to murder an entire village. I was on the run ever since. Leaving a trail of corpses behind me. I hope to stay here for a little while longer, but it’s only a matter of time before I cause too many deaths and I will have to move again,” Een diepe frons lag op haar gelaat en ze knipperde herhaaldelijk terwijl ze dat probeerde te behappen. Wat..? Dit meisje voor haar, een jonge moeder met een goed verzorgd uiterlijk, was dorstig naar bloed en menselijk vlees? "I'm... Sorry, to hear," Sprak ze enkel wat overdonderd, waarna ze wegkeek. Op straat had ze redelijk mensen leren kennen, daar kon ze aanwijzen wie het in zich had om te moorden en wie niet. Hier was echter alles anders, heel erg anders en Mindo wist niet wat ze ervan moest denken.
”Mindo,” Bij het horen van haar naam die de stilte verbrak keek ze de ander weer aan, nu met nadere ogen. Ze deed alsof dit alles de normaalste zaak van de wereld was, liep ze hier soms rond tussen allemaal moordenaars? ”I know that I’m not the person to tell you what to do or to decide for you, but I want you to know that you can rely on me if you need any help,” Sprak de ander met een vriendelijke toon in haar stem. ”There are more Peculiars here who are on the run. Maybe some of them can help you to figure out a way to get out of the loop,” vervolgde ze. ”Overall I just want to make clear that you don’t have to stand alone in this,” Waarom was ze zo aardig tegen haar? Was dit een vies trucje, wilde ze eigenlijk gewoon hellhonden voer van haar maken? Mindo wist het allemaal niet meer. "Thanks, I appreciate that," Ze keek de ander met een frons aan. "just the fact that a murderous hellhound is telling me all of this is making it a tiny bit awkward," Okay, dat was misschien wat onbeleefd, zelfs voor haar doen. Haythel probeerde enkel te helpen, maar was iemand zoals zij wel te vertrouwden? Mindo liet een gefrustreerde zucht horen. "It's just, a few days ago the only weird thing that had ever happened to me was that I could change myself into a stupid dog and play with candle lights. I was always the odd one out and now, suddenly, I'm in this madhouse full of 'peculiars' and I'm talking to this nice looking girl who has a cat son and is apparently a hellhound," Ze liet zich met een plof achterover in haar stoel zetten. "It's all.. A bit much,"mompelde ze wat. Ze had een drankje nodig...

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Everything a big bad wolf could want.   wo jul 26, 2017 5:13 pm
Haythel had Mindo haar verhaal toevertrouwd. Een verhaal die ze al een paar keer had gegeven en die haar vrij weinig nog deed. Dankzij Seji kon ze haast al haar fouten vergeten. Echter leek ze daardoor er niet bij stil te staan dat, het feit dat zij een Hellhound was, nog al beangstigend over kon komen. Voor haar was het meer dan normaal en sinds ze ook al een tijd mensen met rust liet, waren ze niet meer bang voor haar. Ze was echter vergeten dat Mindo daar niks vanaf wist. Ze besloot er niet op in te gaan. Er meer aandacht aan besteden kon het enkel erger maken. Daarom besloot ze zich maar op iets anders te concentreren. Namelijk haar zorgen over Mindo.

"Thanks, I appreciate that," sprak Mindo met een frons. Haythel moest een zucht tegenhouden. Had ze nu al het vertrouwen kwijt gegeven enkel en alleen omdat Haythel een hellhound was? "just the fact that a murderous hellhound is telling me all of this is making it a tiny bit awkward," Haythel trok een wenkbrauw op. Ze hield een reactie tegen, maar haar ogen fonkelde kort. De dame begaf zich op glad ijs. Ja Haythel was een hellhound en op het moment was ze poeslief, maar je moest zeker niet aan haar slechte kant komen. Dan kon de hellhound van vroeger nog wel tevoorschijn komen. Een gefrustreerde zucht was hoorbaar. Haythel probeerde haar houding te laten varen.

"It's just, a few days ago the only weird thing that had ever happened to me was that I could change myself into a stupid dog and play with candle lights. I was always the odd one out and now, suddenly, I'm in this madhouse full of 'peculiars' and I'm talking to this nice looking girl who has a cat son and is apparently a hellhound," sprak Mindo en liet zich achterover ploffen. ”Oh so I’m still nice, despite being a hellhound,” reageerde Haythel terecht. "It's all.. A bit much," voegde Mindo er mompelend aan toe. Haythel zuchtte ook eens. ”I know. Just take your time with accepting everything and getting to know everyone. But you have to decide quickly if you want to stay here or not,” sprak Haythel en liet de verontwaardiging van eerder gaan.

Ze wou verder praten, maar merkte toen beweging op vanuit haar ooghoek. Seji werd wakker. Seji opende zijn ogen en strekte zich uit terwijl hij nog altijd netjes op de vensterbank bleef. Eenmaal wakker keek hij vragend richting de jongedame die bij zijn moeder zat. ”Who is she?” vroeg hij licht nieuwsgierig. Met sprong zo elegant als dat van een kat kwam hij netjes op zijn voeten terecht op de grond. Nieuwsgierig kwam hij dichterbij Mindo. Zijn neusje wiebelde een beetje. Hij kreeg een vage geur binnen van een canine. Hij werd daardoor iets wantrouwig en begaf zich uiteindelijk maar naar zijn moeder toe. Haythel had toe gekeken hoe Seji Mindo begroette, maar merkte ook hoe hij op haar reageerde. Haythel pakte Seji handig op en plaatste de jongen op haar schoot. ”Sorry about that,” verontschuldigde ze zich tegenover Mindo.
Outfit


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Everything a big bad wolf could want.   wo jul 26, 2017 10:55 pm
Yeah, dat waren niet de meest verstandige woorden die ze zojuist had gesproken. Dat besefte het jonge meisje zich ook wel, maar sorry zeggen was niet iets waar ze bepaald goed in was, dus deed ze dat op haar eigen wat subtielere manier. Gelukkig leek Haythel dit te snappen, want ze liet haar eerdere houding varen na haar woorden. ”I know. Just take your time with accepting everything and getting to know everyone. But you have to decide quickly if you want to stay here or not,” Ze knikte enkel en wilde haar bedanken voor haar gastvrijheid, maar de woorden werden haar ontnomen. De kat, eh, jongen die eerder heel lief in het raamkozijn had liggen slapen werd nu wakker en rekte zich uit, op de manier zoals alleen een kat dat kon. Nu moest je het niet verkeerd opvatten, Mindo zou de aanwezigheid van dieren altijd boven die van mensen stellen, maar als ze moest kiezen tussen katten en honden ging haar voorkeur eigenlijk heel erg duidelijk uit naar de trouwe viervoeter, iets minder naar de wispelturige huisdemoon. Het feit dat dit ook nog eens een kind was, waar ze over het algemeen niet al te goed mee op kon schieten, maakte het niet heel erg veel beter. ”Who is she?” Vroeg het kind nieuwsgierig waarna hij van het raamkozijn afsprong en vlak voor haar voeten belande. Mindo bewoog zich wat naar achteren en keek de ander met een frons aan terwijl hij haar geur leek op te snuffelen. Kennelijk rook hij iets wat hem niet beviel, want haast angstig leek hij terug te deinzen naar zijn moeder, die hem soepel op schoot zette. ”Sorry about that,” Verontschuldigde de ander zich. "No, it's okay," Gewoon even niet schelden en beleefd zijn, zo moeilijk zou dat toch niet zijn. "I'm Mindo, new around here," Legde ze aan het jochie uit.

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Everything a big bad wolf could want.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Everything a big bad wolf could want.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [RPG] Wolf Brother

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: f i r s t . f l o o r :: l i b r a r y
-
Ga naar: