Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Lightning doesn't make a sound until it strikes.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning doesn't make a sound until it strikes.   zo jul 23, 2017 12:47 am
Op haar reactie grinnikte de jongen enkel opnieuw. ”I was just trying to lighten up the mood,” Ze zuchtte. "Oh you're so fucking clever, aren't ya? This ain't no candle light dinner," Vuurde ze terug,
waarna ze een reeks aan vuurpijlen zijn kant op joeg. Telkens proberend om zijn bewegingen te volgen en hem zo te raken, of iniedergeval hem van zijn elektrische lading te ontdoen. Heel veel succes leek ze niet te hebben, hoewel hij zijn lading moest gebruiken om de pijlen te ontkrachten leek het nog geen aanslag te maken op zijn energie. Één van de pijlen wist hem echter te raken, net langs zijn wang. Mindo grijnsde vol genoegen, hopend dat dat een blijvend litteken zou achterlaten.
”That’s the second time in one week I’ve been called a vampire! It’s must’ve been my lucky week,” merkte de jongen op over haar opmerking. Mindo fronste maar deed haar best om niet haar focus te verliezen, immers zou het haar niets verbazen dat hun 'gezellige' gesprek enkel een vieze truc was om haar af te leiden van wat er echt gebeurde. "I wouldn't say being seen as a fucking corpse with pointed teeth is really a compliment," Merkte ze droog op, waarna haar aandacht ging naar zijn handen die blauwe vonken op lieten schieten, voordat ze het wist stak hij ze naar voren en stormde hij op haar af. Mindo zette zich schrap en wist hem de eerste keer te ontwijken. ”But no. I just like blood as a drug. Although I say it sometime to scare people off,” Er kwam een vieze uitdrukking op haar gelaat. "You're disgusting," Het enige bloed wat haar goed proefde, was dat van een wild beest. Echter was dat ook enkel en alleen zo als ze in haar dierlijke vorm aan het jagen was.
Ze wist zijn vuisten nogmaals te ontwijken, maar de elektriciteit die om hem heen hing was haast tastbaar en zette haar zintuigen op scherp, terwijl haar hart in haar keel klopte. ”Didn’t scare you though. That almost makes me proud,” Ze blokkeerde een van zijn aanvallen door haar armen te omringen met vuur en die gekruist voor zich te houden. Zijn kracht liet haar armen echter tintelen. "I don't need your approval," Ze voelde hoe ze vermoeid begon te raken, waardoor ze gebruik besloot te maken van de kleine afstand die nog maar tussen hen in was; met haar polsen vuurde ze stoten aan vlammen op zijn borstkas af. Gezien zijn shirt al weggeschroeid was door de bliksem inslag van eerder hoopte ze dat de vlammen hem meer zouden bezeren. "Are we gonna fight or make out, because I'm getting some real mixed up signals here," Grauwde ze hem tussen haar tanden toe, enkel verloor ze kort haar focus, waardoor de jongen haar wist te raken. Zijn vuist raakte haar op haar schouder, waar het een elektrische stoot door haar lichaam heen joeg. Even was ze de controle over haar spieren kwijt, totdat de elektriciteit zich een weg door haar lichaam had gebaand en terug de grond in was geleid. Met een zachte kreun verloor ze kort haar evenwicht en viel ze op de grond. Shit, dat deed onwijs veel pijn. Haar ademhaling ging gejaagd, maar opgeven zat er zeker nog niet in. Even bleef ze gepijnigd liggen, in de hoop hem zo te misleiden. Toen schoot ze echter naar voren en haakte ze haar voet achter zijn knie, waarna ze met een harde stoot probeerde hem zijn evenwicht te laten verliezen.

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning doesn't make a sound until it strikes.   zo jul 23, 2017 1:59 pm

Lightning doesn’t make a sound until it strikes


Hij gaf haar antwoorden op haar vragen, maar liet haar ook merken dat hij zeker wel enige interesse in haar had. En die interesse bleef maar groeien met de tijd dat hun gevecht vorderde. Laxus besloot brute kracht in te zetten. Eens kijken hoe sterk de kleine dame was met fysiek geweld. De eerste paar uithalen wist ze te ontwijken dankzij haar behendigheid. Laxus grijnsde er breder door. Hij kon een goed gevecht zo erg waarderen. Hij had dit vele maler liever dan een smeekgebed. Hoeveel hij ook hield van de geur van angst, niks ging boven een goed gevecht.

Haar innovatie in het gebruiken van haar krachten ontging hem niet. Hij zag hoe ze haar krachten inzetten ter bescherming. En voelden zijn handen dan ook in enige graad wel branden. Gelukkig wist zijn elektriciteit zijn huid voor het grootste gedeelte te beschermen. "I don't need your approval," reageerde Mindo op zijn eerdere woorden. Laxus grijnsde breed. ”Feisty feisty!” herhaalde hij enthousiast. Ja hij mocht die attitude wel. Ondanks het gesprek werd het gevecht er niet minder op. Mindo wachtte niet af en ging meteen in de tegenaanval. Met een halve draai probeerde hij de vlammen te ontwijken, maar ze lieten desondanks zijn behendigheid stekende wonden achter. Dit kwam wellicht ook doordat hij zijn blik op Mindo wou behouden en dan kon hij moeilijk een hele draai weg van haar maken. Het was een opoffering die hij bereid was op te geven. Hij wou liever een paar wonden op zijn borst, dan de blik verliezen van zijn nieuwe interesse.

"Are we gonna fight or make out, because I'm getting some real mixed up signals here," grauwde Mindo toe. Woorden waar Laxus zeker wel op wou reageren, maar eerst zag hij zijn kans. Hij draaide de halve draai terug en gooide daarmee zijn vuist naar voren. Hij wist haar schouder te raken. Hij zag de welbekende impact van zijn krachten op haar inslaan. Voor een moment zag hij haar spieren samen trekken, waarna deze zich ontspande en ze haar evenwicht verloor. Laxus ontspande zich, maar bleef op zijn hoede. Voordat hij op haar woorden zou reageren, besloot hij nog even te zwijgen. Haast levenloos bleef Mindo liggen. Hij zou haar toch niet zo hard hebben geraakt dat ze bewusteloos raakte? Hij wist vrijwel zeker dat hij zijn krachten op een minimum had gebruikt. Misschien had ze te veel krachten gebruikt.

Hij zette een paar dichterbij terwijl hij de elektriciteit liet verdwijnen. Fout. Nog net zag hij hoe de dame overeind schoot voordat hij met twee simpele bewegingen onderuit werd gehaald. Voordat hij op de grond eindigde, wat geheid zou gebeuren, greep hij met zijn handen richting Mindo om haar tegen zich aan te trekken. Vervolgens kwam hij met een doffe klap op de grond. Hij sloot zijn ogen kort door de klap, maar opende al snel zijn ogen met een grijns. Hij legde zijn armen verder om Mindo heen. ”I wouldn’t mind making out with you. I like you,” gaf hij nu oprecht antwoord met een grijns._________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning doesn't make a sound until it strikes.   ma jul 24, 2017 2:00 am
Laxus zijn kracht liet haar lichaam nog na tintelen en haar ademhaling was gejaagd. De jongen leek eerst uit te zijn geweest op haar bloed, zoals hij liefdevol had meegedeeld. Nu leken zijn intenties echter anders te liggen en Mindo wist niet goed hoe ze hem moest inschatten. Hij hield zich niet in, maar eropuit om haar daadwerkelijk te verminken leek hij ook weer niet. Het zou haar er echter niet van weerhouden om te laten zien dat met haar niet te sollen viel. Ze was geen speelgoed waar hij zich even mee kon vermaken, alvorens haar weer weg te werpen, zoals haar uiterlijk sommigen deed vermoeden. Nu maakte ze echter gebruik van dat vooroordeel, want pijnlijk bleef ze op de grond liggen, alsof de slag haar had ontkracht. Het bleek te werken, want de elektriciteit die eerder rond zijn vuist had gedanst liet hij nu verdwijnen, alvorens hij dichterbij stapte. Mindo zag haar kans schoon en kwam razendsnel overeind, waarna ze haar voet achter zijn knieën haakte en hem zo uit zijn evenwicht wist te halen. Triomfantelijk keek ze toe hoe hij dreigde onderuit te gaan, ze had echter niet verwacht dat hij haar in zijn val mee zou trekken. Hij trok haar tegen zich aan en het meisje kon niets anders dan samen met hem mee vallen. Eenmaal op de grond was er plots wel heel erg weinig ruimte nog tegen hun in en het. Mindo beet op haar lip, haar best doende om niet te kijken naar zijn strakke lichaam en zijn felle ogen. Oh, dit zou vast de droom zijn van vele meisjes, en zelfs zij hield onbewust haar adem in. Toen hij dan ook zijn armen verder om haar heen sloeg hapte ze stil naar adem, maar stond het ondanks alles toe. ”I wouldn’t mind making out with you. I like you,” Ze keek hem recht in zijn gouden ogen aan en even wilde ze ingeven en haar lippen zonder na te denken op de zijne drukken. Helaas helaas, ze was nog veel te sober om aan dat soort verlangens toe te geven, ookal kwam het erg dichtbij. Enkele tellen was ze stil, waarna hem met een scheve grijns op haar gelaat recht aankeek."Oh, ofcourse you do," Klonk er vol bijtende sarcasme. "Strange, If I remember correctly you nearly electrified me and wanted to drink my fucking blood just a minute ago," Ze duwde zich van hem af en kwam overeind, nu helemaal vies door de modder en regen. Haar schouder en hand voelden pijnlijk aan, maar dit keer was het een aangename pijn. "You can't seduce me with your hot body and smooth words, I ain't that god damned easy," Zo was ze al eens eerder verleid en man wat had dat voor een hoop problemen en traumas gezorgd, waar ze nog altijd door achtervolgd werd. Nee, better luck next time.

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning doesn't make a sound until it strikes.   ma jul 24, 2017 2:19 pm

Lightning doesn’t make a sound until it strikes


Laxus merkte op hoe Mindo op haar lip beet. Hij grijnsde lichtjes. Ja hij wist wat zijn uiterlijk met anderen kon doen. Mindo had hem eerder een vraag gesteld. Voorheen had Laxus haar overtuigend gezegd dat hij enkel op haar bloed uit was, maar naarmate het gevecht zich vorderde kon hij niet anders dan interesse krijgen in de dame. Haar manier van vechten en persoonlijkheid sprak hem aan. Hij hield niet van meiden die dachten dat ze hooghartig en minachting op hem konden reageren en uiteindelijk niet durfde te vechten. Daarbij waren die meiden 9 van de 10 keer ook meteen verkocht zodra hij meer één flirterige opmerking naar hun hoofd smeet. Pathetic. Goed voor een avond, maar daarna moesten ze oprotten of ze zouden vermoord worden.

Mindo had laten zien dat ze; kon vechten, tegen een stootje kon én niet meteen toegaf aan de eerste flirt opmerking die hij haar gaf. Hij kon het niet laten dat Mindo nu toch op zijn verlanglijstje kwam. Hij had haar met zich mee op de grond getrokken. Met een grijns keek hij haar aan en maakte hij duidelijk hoe hij over de situatie dacht. Een paar tellen stilte volgde. Laxus keek Mindo zwijgend, maar met een grijns aan. Hij kreeg de neiging om met zijn vingers door Mindo’s haren heen te glijden, maar hield zich in. Hij zou niet te hard van stapel lopen. Uiteindelijk keek Mindo hem eveneens met een grijns aan. "Oh, ofcourse you do," reageerde Mindo met druipende sarcasme. Laxus keek op. Dus nee? "Strange, If I remember correctly you nearly electrified me and wanted to drink my fucking blood just a minute ago," sprak ze waarna ze recht kwam.

Laxus kwam eveneens recht en klopte zijn kleren af. ”But I didn’t!” reageerde hij vol triomf. Misschien was hij wel enigszins trots op zichzelf voor het feit dat hij eens niet bloed wou zien bij een gevecht. De wonderen waren de wereld nog niet uit. "You can't seduce me with your hot body and smooth words, I ain't that god damned easy," voegde Mindo eraan toe. Laxus sloeg zijn armen over elkaar. ”Well I’m glad you’re not a dumbass whore,” reageerde Laxus wat droog. Hij haalde zijn schouders op. ”But I do want you,” vervolgde hij al snel met een grijns die de waarheid sprak. Hij wou dan ook voorkomen dat Mindo dacht dat hij een grapje maakte. ”Let’s make a deal. I won’t do anything you don’t like and we’ll have a drink together tomorrow,” stelde Laxus nu voor met een glimlach._________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning doesn't make a sound until it strikes.   wo jul 26, 2017 2:19 am
Ze veegde het water van haar gezicht weg, waarna ze bemerkte dat ze nu volledig nat was, met modder spetter overal. Oh great, dat zou Miss Bluebonnet vast ook leuk vinden. Hetzelfde gold voor de kloppende wond op haar hand en schouder waar zijn krachten haar hadden geraakt. Toch was het geen vervelende pijn, als dat überhaupt ergens op sloeg. Deze jongen leek haar net nog te willen vermoorden, zonder terug te houden. Waarom voelde ze zich dan toch aangetrokken door hem? Juist doordat hij niet terug hield? Mindo zuchtte en bewoog met haar schouders om ze wat te ontspannen na het sparren ven net.
”But I didn’t!” Sprak de jongen alsof het iets is waar hij bijzonder trots op was. Ze keek hem wat onbegrijpelijk aan. Oh wat een brave jongen toch. Ze begon zich af te vragen of hij daadwerkelijk een bloed junkie was, of dat hij het echt alleen zei om mensen wat bibbers te geven. Hoe dan ook, ze zou zich niet laten verleiden door zijn mooie woordjes en knappe lichaam, wat ze hem dan ook duidelijk mee deelde. De jongen sloeg enkel zijn armen over elkaar. Hoewel hij niet meer van plan leek te zijn om nog te vechten, had Mindo de vlammen aan haar vingertoppen nog niet gedoofd. Ze begon nu te voelen hoezeer het haar had vermoeid, maar totdat ze het volledig zeker wist zou ze hem niet ongewapend de rug toekeren. ”Well I’m glad you’re not a dumbass whore,” reageerde Laxus enkel droog en haalde zijn schouders op. Wat een compliment. ”But I do want you,” Ze klakte met haar tong en keek kort even weg, waarna ze op haar lip beet en alvorens weer oogcontact te maken. "And I bet you're used to getting what you want," Gokte ze zo, daar zag ze hem zeker wel voor aan. Een jongen die met een beetje moeite zo iedereen om zijn vingers kon wikkelen. Toch leek de glimlach op zijn gelaat oprecht. ”Let’s make a deal. I won’t do anything you don’t like and we’ll have a drink together tomorrow,” Ze keek hem even met een frons aan, waarna ze kort twijfelde. Laxus leek nu niet bepaald een jongen waar je een diepe en emotionele relatie mee op kon bouwen, absoluut niet. Anderzijds, wilde ze dat überhaupt wel? En het offer van eindelijk eens een goed drankje in plaats van de slappe limonade hier was ook wel aantrekkelijk.
"Ah fuck it, we got a deal," Sprak ze na een korte stilte. Wat had ze te verliezen, right? Hij had haar nu ook niet vermoord, dus allicht kon ze het morgen nog een keer proberen. Bovendien, hoewel hij haar half geëlektrocuteerd had, had hij ook zo zijn charmes.  Met die woorden doofde ze de dan ook haar vlammen, waarna ze haar armen over elkaar sloeg en opnieuw tegen de boom leunde, deze keer echter ook omdat de vermoeidheid toe begon te slaan en ze even op adem moest komen, al probeerde ze het zo te doen dat hij dat niet zag. "Where and when?"

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning doesn't make a sound until it strikes.   wo jul 26, 2017 7:31 pm

Lightning doesn’t make a sound until it strikes


Mindo ging niet akkoord met zijn woorden. Tenminste, nu nog niet. Laxus was aan de ene kant blij dat ze niet meteen toe gaf. Het gaf maar weer aan hoe anders ze was dan andere meiden die hij tot nu toe was tegengekomen. En het was des te meer reden om achter haar aan te gaan. Hij zou haar dan ook niet zo gemakkelijk met rust laten. Hij gaf aan dat hij haar wou. "And I bet you're used to getting what you want," sprak Mindo. Laxus grijnsde wat breder. Hij haalde zijn schouders op. ”I got some cards up my sleeve,” grijnsde hij. Wat kende ze hem toch al goed in het kleine halfuurtje dat ze samen waren. Hij zou zich bijna gevleid voelen.

Hij stelde voor om ergens te gaan drinken. Hij wou haar niet zomaar laten gaan. Ze hadden een afspraak nodig. Mindo keek hem aan met een frons. Ze leek te twijfelen. Laxus keek haar enkel grijnzend aan. Het was aan haar. Als ze hier op nee zei, zou Laxus haar voor nu met rust laten. Misschien zou hij later nog eens terugkomen voor een goed gevecht, maar meer niet. Want dan zou hij weten dat er niet meer te krijgen viel dan een paar klappen. "Ah fuck it, we got a deal," klonk het naar de stilte. Laxus grijnsde spontaan breder. ”Awesome! You won’t regret it,” zei Laxus met een knipoog. Mindo doofde haar vlammen en zette zich neer tegen de boom.

Laxus volgde haar bewegingen nauwkeurig. Het leek erop dat het gevecht haar moe had gemaakt. Jammer. Ze had zoveel potentie. "Where and when?" vroeg ze. Laxus viel kort stil. Hij wou haar eigenlijk uitnodigen naar zijn kamer waar hij een beste voorraad drank had staan, maar hij wist niet of ze daar nu nog de puf voor had. In de korte tijd had Laxus al wel gemerkt dat ze behoorlijk koppig was, dus ze zou het waarschijnlijk niet toegeven als hij ernaar vroeg. ”Tomorrow, 2 PM in the livingroom. We’ll go to Inndyr from there. Don’t be late darling,” sprak Laxus met een knipoog, waarna hij zich omdraaide en de tuin verliet._________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Lightning doesn't make a sound until it strikes.   wo jul 26, 2017 11:36 pm
”Awesome! You won’t regret it,”Yeah, dat zou ze nog wel zien morgen. De jongen knipoogde haar toe en Mindo wist niet zo goed wat ze met zichzelf aan moest. Ze zette zich tegen de boom aan, nu toch zeker wel vermoeid. Ze moest meer oefenen, dat was zeker. Vroeger had ze dat altijd gedaan, totdat ze gedwongen was om te stoppen. Nu voelde alles roestig en ongemakkelijk, alsof ze het maar met moeite uit zich kreeg. Nu ze echter wist wat voor bloed hier rond liep wist ze zeker dat ze zich niet weer zou laten afglijden. Nieman kon haar hier op leggen om haar krachten niet meer te gebruiken.

Maar goed, eerst had ze deze afspraak met hem, de jongen die haar een goed aantal brandwonden had veroorzaakt. Was het een date te noemen? Mindo wist het niet precies, maar ergens keek ze er wel naar uit. Toen ze vroeg wanneer en waar viel er een korte stilte. Mindo fronste maar voordat ze een opmerking erover kon maken trok de jongen al zijn mond open. ”Tomorrow, 2 PM in the livingroom. We’ll go to Inndyr from there. Don’t be late darling,” Onbweust sprong er een glimlach op haar gelaat. "I won't," Ze pakte haar rugzak op en maakte aanstalte om te vertrekken, net als Laxus. Vlak voordat ze dat deed draaide ze zich echter nog één maal naar hem om. "Oh, and Laxus?" Een grijns kroop over haar lippen. "Bring some snickers, i'd love me one of those," En met die woorden stapte ook zij terug naar het huis.

[flutpostje, sorry ;w; Topic uit?]

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Lightning doesn't make a sound until it strikes.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Lightning doesn't make a sound until it strikes.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: