Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Bad dreams come from bad habits

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Bad dreams come from bad habits   ma jul 17, 2017 3:54 pmYou’re so delusional.


De slang mocht niet dood. Verbaasd en overdondert keek Jeremy naar Jinn. Meteen liet hij zijn scythe zakken. Het had niet veel gescheeld of de scythe was in Jinn beland. "Jinn.. What are you doing?" vroeg Jeremy vol ongeloof, waarom was Jinn voor de slang gesprongen? Jinn sloot zijn ogen en nam een hap lucht. "I don't want him to be killed," sprak Jinn vast beraden, waarna hij zijn ogen opende en Jeremy net zo vastberaden aankeek. Verbaasd keek Jeremy Jinn aan, maar zijn ogen verwijdde zich zodra hij de gifgroene kleur in Jinn's ogen zag. Jeremy liet de scythe vallen, waarna hij voor Jinn neerknielde en zijn gezicht in zijn handen vast namen. "Jinn.. What's happening to you? Why are your eyes green?"

Happend naar lucht schoot Jinn recht. Schichtig keek hij om zich heen terwijl hij op adem probeerde te komen. De kamer was donker. Enkel zijn slange waren te zien. Hij slaakte een zucht zodra hij op adem was gekomen. Langs zijn huid van schubben liep zweet. Een nachtmerrie. Het was maar een nachtmerrie. Normaal zou Jinn bij een nachtmerrie omdraaien en verder slapen, maar dit was toch niet zomaar een nachtmerrie. Deze nachtmerrie leek meer op een super gedetailleerde flashback. Het was een nachtmerrie geweest over de avond waarop hij Beast had ontmoet. Waarop hij was begonnen met veranderen en waarna zijn vader hem naar het lab had genomen om uit te vogelen wat er met hem aan de hand was. Zodra het duidelijk was dat Jinn krachten aan het ontwikkelen was, was er nog geen opluchting te bekennen. Tenminste niet bij zijn ouders. Jinn veranderde van gedrag. Zelfverzekerder en gelukkiger, maar zijn ouders dacht dat Jinn veranderde door zijn nieuwe krachten en dus wouden zij hem terug veranderen. Dat was de reden geweest waarop Jinn zijn spullen had gepakt en weg was gelopen.

Zwijgend keek Jinn naar zijn voeten die al op de grond stonden. Hij was nu al te wakker om nog te kunnen slapen. Zouden zijn ouders eigenlijk nog steeds naar hem op zoek zijn? Langzaam stond hij op. Met elke stap die hij zette, maakte slangen een plek vrij voor hem. Echter bleef enkel Beast om zijn hals. De rest van zijn slangen wou hij liever in de kamer hebben. Mocht er toch gevaar dreigen zou hij zichzelf wel kunnen redden. Hij sloot de deur achter zich. Voor een moment keek hij de hal rond. Wat nu? Zou hij wat water gaan drinken? Nee. Daar had hij geen behoefte aan. Waar hij behoefte aan had, was zijn broer. Licht geïrriteerd door zijn gevoelens volgde hij zijn weg naar de slaapkamer van zijn broer. Als Jinn het zich goed herinnerde lag hij ook alleen op een kamer. Eenmaal bij de kamer aangekomen opende hij zachtjes de deur. Zwijgend keek hij naar binnen. Hij slaakte een onhoorbare zucht. Ging hij dit echt doen? Voordat hij daar een antwoord op gaf begon zijn lichaam zich al naar het bed toe te bewegen. Voor het bed kwam hij tot een halt. ]”Brother,” sprak hij zachtjes terwijl er plots tranen in zijn gifgroene ogen verschenen._________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
Ace Suthcliff

avatar

PROFIELAantal berichten : 83
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 28-01-17
Accounts : - Azure
- Lyana
- Athena
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Blood manipulation
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: obviously you have mistaken me for somebody who gives a shit

BerichtOnderwerp: Re: Bad dreams come from bad habits   ma jul 17, 2017 10:41 pm

Ace was de laatste tijd veel uit de lus geglipt. Het is niet omdat hij zich goed te houden in een lus dat hij kon ontspannen. Het was zelf niet eens de bedoeling geweest om langer dan een week in deze lus te blijven. Aangezien hij nu wel van plan is om te blijven moet hij Jeremey fake up-to-date houden. De ene keer is dat moeilijker dan de andere keer. Het gebeurde dan ook wel eens dat Ace veel later in zijn bed kroop dan gewoonlijk. Het was voor de jongeman best lastig. Het liefst kroop hij nog redelijk vroeg in zijn bed. Het feit dat hij grotendeels van de dag bezig was met zichzelf sportief te houden, duidde aan dat hij zeer gezond leefde. Laat gaan slapen was dus niet gezond. Met een zware vermoeide zucht liet de man zichzelf op zijn opgemaakt met neervallen. Zijn gezicht voor enkele seconden verstopt in zijn kussen vooraleer hij zich omdraaide, en zicht op het plafond had. Achter een goeie 5 minuten zo te blijven liggen trok hij zijn shirt en broek uit. Het enigste dat hij aanhield bij het slapen was zijn boxershort. Al te rest zou hem alleen maar wakker houden. Langzaam sloot hij zijn ogen.

Voetstappen in de gangen. Ze leken te slenteren. Alsof het leek te twijfelen. Het onderbewust zijn van Ace vond dit verdacht genoeg en trok de man uit zijn slaap. De jongeman zelf bleef doodstil liggen. Zijn ademhaling bleef stil en langzaam, volledig gecontroleerd. Het enige dat aanduidde dat hij wel degelijk wakker was, was het feit dat al zijn spieren opgespannen waren. Klaar om in actie te schieten. De persoon kwam zijn kamer binnen. Bij het luisteren van het hartklop ontspande Ace zich meteen. Het ritme dat te horen was, was duidelijk van zijn broer. "Jinn....?" Even wist hij niet precies wat zijn broer in zijn kamer deed. Al werd het snel duidelijk. De verandering in de stroming van Jinn zijn bloed maakte het allemaal goed uit. Sinds Ace is opgegroeid met zijn gave luisterd hij meer naar dat dan naar zijn ogen. "You ok jinny?" De man zijn stem was nog hees van de slaap die nog duidelijk rond hem hing. "Come here" Het was geen bevel maar een suggestie. " bad dream?" Geduldig wachtte hij af tot zijn jongere broer bij hem in bed zou kruipen. Het was duidelijk dat dit vroeger ook was gebeurd, waardoor dit een gewone zaak voor de man was. "You want to talk about it?"

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Re: Bad dreams come from bad habits   di jul 18, 2017 2:50 pmYou’re so delusional.


Jinn was geëindigd in de kamer van zijn broer. Jinn kon er wel vanuit gaan dat zijn broer hem zou opmerken. Immers was hij getraind om altijd op z’n hoede te zijn. Voor een moment vroeg Jinn zichzelf opnieuw af wat hij hier deed. Hij hoorde afstand te nemen van zijn broer. Hij moest deze kans grijpen om te ontsnappen en weg te gaan. Zodat hij een nieuwe schuilplaats kon vinden en zijn vader hem niet te pakken kon krijgen. In plaats daarvan stond hij nu hier voor het bed van zijn broer. Hij had zijn ogen nog gesloten, maar Jinn twijfelde of hij nog sliep. Zijn broer kennende zou hij hem al wel opgemerkt hebben. Uiteindelijk kon Jinn zijn beslissing niet meer zelf maken. Zijn gevoelens deden het voor hem. Het gevoel van eenzaamheid kwam in een klap terug wat ervoor zorgde dat Jinn zachtjes om zijn broer vroeg terwijl tranen in zijn ogen begonnen te branden.

Ace opende zijn ogen. Hij was dus wakker. "You ok jinny?" vroeg Ace met een hese stem waaruit bleek dat Jinn hem wel had wakker gemaakt. Jinn schudde enkel zijn hoofd en zijn tranen deden de rest. De eerste rolde over zijn wang. Hij huilde bijna nooit. Hij durfde dan ook enkel zijn gevoelens te laten zien bij diegene die belangrijk voor hem waren. Gelukkig zag ook Ace in dat het niet goed ging met Jinn. "Come here" nodigde zijn broer hem uit. " bad dream?" vervolgde hij. God wat kende hij Jinn toch goed. Dat was ook niet zo moeilijk aangezien ze samen waren opgegroeid en Jinn toen ook al vaak genoeg bij zijn broer in bed was gekropen om een nachtmerrie.

Jinn zette z’n verstand op nul en kroop bij zijn broer in bed. Hij schoof onder de deken en kroop tegen de man aan. Zijn hoofd belandde op zijn borst. Jinn deerde het niet dat de jongen er halfnaakt bij lag. Zou hadden ze wel vaker gelegen en daarbij had Jinn zijn gedachten bij iets totaal anders. "You want to talk about it?" vroeg Ace zoals elke bezorgde broer zou doen. Jinn snikte lichtjes. ”What is there to talk about?” vroeg Jinn met een gefrustreerde ondertoon. ”It was just another dream about the reality that my parents hate me!” sneerde Jinn boos en gefrustreerd.

{Note: Jeremy en Spinner(hun adoptieouders) zijn een super zorgzaam koppel. Jeremy kan soms nogal bazig en bevelend overkomen, maar houd veel van zijn zoons en Spinner is de echte huisman(vrouw xD) van de twee die ook veel geeft om zijn zoons. Jinn ziet hen als het kwaad door wat er is gebeurd._________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
Ace Suthcliff

avatar

PROFIELAantal berichten : 83
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 28-01-17
Accounts : - Azure
- Lyana
- Athena
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Blood manipulation
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: obviously you have mistaken me for somebody who gives a shit

BerichtOnderwerp: Re: Bad dreams come from bad habits   do jul 27, 2017 10:44 pm

Van jongs af aan had Ace geleerd om niet diep te gaan slapen. Zorg altijd dat je ieder moment jezelf wakker kan krijgen. Dat je moet weten wanneer er iemand in de buurt was dat er niet hoorde te zijn. Dit wilde niet zeggen dat Ace meteen klaarwakker was. Ook hij voelde zich nog altijd redelijk slaperig. De jongeman is wel volledig klaar om in de aanval of verdediging te schieten. Moest Ace de hartslag van Jinn niet gehoord hebben zou hij zijn jongere broer zonder enige twijfel aangevallen hebben. Het feit dat zijn jongere broer in zijn kamer was, kwam als een verrassing. Voor even kon Ace zelf niet bedenken waarom de jongen naar zijn kamer zou komen, tot ook nu weer zijn bloed en hart het vertelde. Ace nodigde zijn jongere broer bij hem in bed. Voor buitenstaanders mag dit dan wel vreemd lijken, de twee waren dit zo gewoon dat het niet eens raar aanvoelde.

”What is there to talk about?” vroeg Jinn met een gefrustreerde ondertoon. ”It was just another dream about the reality that my parents hate me!” sneerde Jinn boos en gefrustreerd. Droogjes trok Ace een van zijn wenkbrauwen omhoog. Tot op de dag van vandaag snapte Ace nog altijd niet waarom Jinn nog steeds met die gedachten in zijn hoofd zat. Diep vanbinnen wist de jongere broer van Ace dat dit niet was. Of dat hoopte Ace zelf toch allesinds. "Jinn..." Lichtjes zuchtte de oudere jongeman. "You know that is not true, they love you very much. Why do you think they want you back? " Zijn ene arm sloeg hij rond de middel van zijn jongere broer. "Why would they send me?" Voor enkele seconden zweeg hij. "but for now all that matters is that you have a good rest. So forget them for now" De man weet dat hij zijn broer niet zo makkelijk van gedachten kan brengen, daarbij wilt hij er niet over gaan discussieren, Jinn was niet in een stevige stemming om ook maar beetje over hun ouders te beginnen. "How many times to you have nightmares?" de bezorgheid was bijna te horen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Re: Bad dreams come from bad habits   vr jul 28, 2017 12:23 pmYou’re so delusional.


Het voelde ergens van om zo bij zijn broer te liggen. Het voelde vertrouwd. Een warmte die hij nodig had om weg te komen van dat verdriet en van die pijn die veroorzaakt werd door het besef dat zijn ouders nooit van hem zouden houden en dat hij voor altijd zonder hen zou moeten leven. Als hij had geweten dat zijn adoptie ouders hem zou zouden behandelen, dan was hij nooit met Jeremy gegaan. Dan was hij liever op straat blijven wonen. Hij wou ergens ook niet zo bij zijn broer in bed liggen. Immers stond zijn broer aan de kant van zijn vader. Dat was meer dan duidelijk. Hoe kon hij nog zo bij iemand in bed liggen die hem elk moment kon uit verkopen? Jinn begreep er niks van. Zijn emoties lagen hem te zwaar. Ace vroeg hem of hij erover wou praten. Een cynistisch antwoord volgen. Hij wou er niet over praten. Er viel nergens over te praten. Alles was duidelijk.

"Jinn..." hoorde hij zijn broer zuchtte. Ja wat maakte Jinn het hem toch weer lastig. Misschien moest hij ook maar gewoon terug gaan naar zijn kamer. "You know that is not true, they love you very much. Why do you think they want you back? " vroeg Ace. Jinn keek wat op naar zijn broer. Overtuigd was Jinn zeker niet. Een vlaag warmte over viel hem zodra hij een arm om zich heen voelde. Zachtjes legde Jinn zijn hoofd terug op Ace’ borst. "Why would they send me?" vervolgde Ace de vragen. Jinn sloot zijn ogen half. ”To kidnap me back and to get rid of my powers,” antwoordde Jinn mompelend. In zijn ogen leek het hem allemaal duidelijk.

Een stilte volgde. Jinn sloot zijn ogen. "but for now all that matters is that you have a good rest. So forget them for now" sprak Ace. Jinn opende zijn ogen. Hoe kon hij het in hemelsnaam vergeten? Hij had het geprobeerd. Hij had er alles aangedaan om ze te vergeten, maar zo was hij tot de conclusie gekomen dat hij ze nooit kon vergeten. Ze bleven toch zijn familie en het deed hem toch pijn. "How many times to you have nightmares?" vroeg Ace. Jinn keek op naar zijn broer. Was hij bezorgd? Jinn keek hem kort aan, maar besloot maar gewoon antwoord te geven. ”A few times a week,” antwoordde hij nonchalant en eerlijk. Het zou Ace toch niet moeten boeien. ”If I were to go back, would everything be still the same? Would they still want to take away my powers?” vroeg Jinn op een mompelende toon.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
Ace Suthcliff

avatar

PROFIELAantal berichten : 83
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 28-01-17
Accounts : - Azure
- Lyana
- Athena
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Blood manipulation
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: obviously you have mistaken me for somebody who gives a shit

BerichtOnderwerp: Re: Bad dreams come from bad habits   di nov 28, 2017 8:48 pm
[color=#a1a1a1]
Topic Titel/Quote

Ace was nu klaar wakker. Het enige dat duidelijk maakte dat de man nog maar wakker was geworden, was de hese en lage stem. Hij had niet gedacht zijn broer in zijn kamer te zien komen, vooral zonder dat Ace erachter heeft moeten vragen. Het werd dan ook al snel duidelijk dat het kwam door een nachtmerrie. Het feit dat Jinn nog nachtmerries had, kwam enerzijds als een verrassing en anderzijds ook weer niet. Jinn heeft voor zijn leeftijd veel meegemaakt. Dit hoorde nu eenmaal zwaar voor de jongen te zijn. Ace was niet veel beter, voor hem was het alleen makkelijker om er mee om te gaan. ”To kidnap me back and to get rid of my powers,” De jongen bleef zo denken. Iets waar Ace lang aan gaat mogen werken. Dat was zeker. "Jinn, i'm working with and for father and i have my own powers. They haven get rid of mine either"

Verder ging hij er niet over praten. Dit was niet het moment om erover te beginnen. Het was duidelijk dat zijn jongere broer zich kwetsbaar opstelde. Zijn arm lag ondertussen al even beschermend over de middel van zijn jongere broer. de man hield zijn broer stevig tegen zijn eigen lichaam om hem te laten ontspannen.  Ace maakte zich zorgen om hem.  ”A few times a week,” De frons werd dieper zichtbaar. Dit kon niet gezond zijn. Zachtjes zuchtte hij bij de gedachten. "Jinny, from now on when you have a nightmare, come wake me up. We can fall back to sleep together." De greep rond de middel van de jongere van de twee werd steviger.

”If I were to go back, would everything be still the same? Would they still want to take away my powers?” vroeg Jinn op een mompelende toon. Zachtjes plantte Ace een teder en warme kus vlak achter de oor van zijn jongere broer. " First of all, they don't want to take your powers. I will keep telling you this untill you get that through that thick skull of yours." Voor enkele seconden gingen zijn eigen ogen dicht. "They love you, for how you are. Nobody want to take anything from you. Nobody wants you to change at all." Kalmerend wreef hij met zijn duim cirkels op de buik van de jongere broer." also if you keep denying this, i will tickle you untill you finally accept my words and go talk to father. How can you know all this for sure if you haven't asked dad all this?" Kort grinnikte hij " He doesn't have the power to read your mind, little brother. Promise me you will think about talking with them. It doesn't have to be now.... Just think about it"
[/i]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Bad dreams come from bad habits   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bad dreams come from bad habits
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Sweet dreams (zack)
» Just Another Fairytale - Where dreams come true!
» Chasing dreams {Diaval}
» Dreams Inside
» Sweet Dreams are made of Memes [+Jordan Benitez]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: t o p f l o o r :: b e d r o o m s
-
Ga naar: