Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Runaway.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Runaway.   do jul 20, 2017 9:14 pm
Hah, suck it Miss Bluebonnet. Triomfantelijk keek ze van de heuvel uit over het dorpje, waar ze tot dusverre niet eerder was geweest. Haar plan om een low profile te houden zolang ze hier nieuw was, was niet helemaal gelukt, gezien ze in de aantal dagen dat ze hier nu was al twee keer in een gevecht verzeild was geraakt. Niet veel anders dan vroeger, helaas. Toch moest ze een bepaald vertrouwen op hebben gebouwd want kennelijk had niemand echt verwacht dat ze weg zou sneaken, dus was ze vandaag eropuit gegaan. Onder het mom dat ze even in de tuin een wandeling zou gaan maken wist ze onder de wakende ogen weg te komen. Zodra ze echter uit het zicht was maakte ze gebruik van haar gave en veranderde ze zichzelf in een hondachtig wezen, dat tussen een wolf en een vos in leek te hangen. Hier, in het Zweedse dorpje, zouden de meeste mensen haar vaak voor een hond inschatten, gezien enkel in Amerika, waar ze vandaan kwam, coyotes voorkwamen. Dat kwam haar nu even mooi uit, want met haar onopvallende bruine vacht wist ze via de meadows in de tuin weg te komen van het freak-huis, totdat ze op de heuvel terecht was gekomen waar ze nu stond. Voorzichtig daalde ze af en in een van de bosjes aan de rand van het dorp verstopte ze zich en liet ze de lederen rugzak die ze tussen haar kaken had geklemd vallen in het zachte gras. Met weinig moeite veranderde ze zichzelf weer terug naar haar mensen gedaante, waarna ze snel haar kleren weer aantrok. Inmiddels was ze wel gewend aan de pijn die het shiften met zich mee bracht, maar het onpraktische eraan waren haar kleren. Vandaar dat ze de laatste tijd ook niet van die gave gebruik maakte, maar op dit soort momenten was het meer dan handig. Triomfantelijk stapte ze dan ook de bosjes uit en verdween ze de stad in.

Met een tevreden zucht liet ze zich op het bankje vallen. Ze was geslaagd. Die verdomde Hollows of Miss Bluebonnet- no offence, ze was vast hartstikke aardig- zouden haar er niet van weerhouden om haar cravings te lessen. Haar rugzak zat dan nu ook vol met alles wat zo'n beetje slecht voor je was, en dus weinig van te vinden was in het huis; snoep, alcohol en sigaretten. Ze had er dit keer braaf voor betaald, al was het met het geld van een vreemde wiens portemonnee toevallig in haar handen terecht was gekomen. Who cares? Morgen zou het toch allemaal vergeten zijn, Mindo zag er het kwaad niet van in. Soepel trok ze haar tas open en haalde daar een sigaret uit, die ze met een knip van haar vingers aanstak. Genietend nam ze er een trekje van, eigenlijk teleurgesteld in het feit hoezeer ze ernaar had verlangt. Ze had zichzelf altijd wijs gemaakt dat ze niet verslaafd was, maar nu ze enkele dagen zonder had moeten zitten merkte ze plots dat het tegendeel waar was. Hm.  

[Eerste post Typhon]

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Typhon Reinswald
a-mean-o acid
a-mean-o acid
avatar

PROFIELAantal berichten : 86
IC-berichten : 55
Registratiedatum : 14-07-17
Leeftijd : 19
Accounts : -Typhon Reinswald
-Rafe Adler
-Gunner Jäger
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Runaway.   ma jul 24, 2017 7:08 pm

TAG: Mindo

Hollows gingen hand in hand samen met paniek—paniek dat naar zijn mening voornamelijk veroorzaakt werd door Bluebonnet zelf. In al die tijd dat hij al leefde had hij nog nooit een ontmoeting met een hollow meegemaakt, en hij heeft al een aardig aantal jaren bij elkaar weten te sprokkelen. Hij vond al die strikte regels als de hollows kwamen opdagen maar onzin en had dus ook niet de behoefte om zich eraan te houden. Hij had al vaak zat sloten doorgebrand met het zuur afkomstig uit zijn handen -en eventueel mond- dat zijn weg versperden als hij wilde vluchten van ‘Miss Bluebonnet’s Abode’ voor een vers stukje uitzicht. Om een of andere reden was hij nog nooit gesnapt voor het kapot maken van de sloten, maar het zou hem niets verbazen als dat nog zou komen. Vannacht had hij zich ook weer begeven buiten de muren en besloten om de tijd te verdrijven in de dichtstbijzijnde bar, want honestly, als je toch al ongezond alcohol achterover zou gaan kieperen—waarom dan nog een verder gelegen bar kiezen zodat je nog gezond een stukje moest lopen?

Ongeduldig tikte hij met zijn vingers op de houten ondergrond van de bar waaraan hij zich bevond. Het aantal mensen dat zich hier verzameld had was enorm waardoor de tempratuur onwijs was gestegen en -naar Typhons mening- niet meer verdraagzaam was. Het liefst wilde hij zo snel mogelijk naar buiten om wat af te koelen, maar werd gehinderd door de bartender die eeuwen leek te doen over het brengen van een simpel pilsje. Na een tijd gewacht te hebben kwam de bartender uiteindelijk toch aan met zijn bestelling. “Eindelijk,” zei hij, de irritatie duidelijk hoorbaar in zijn stem terwijl hij overeind kwam en zijn weg naar buiten beende—de koude nachtlucht tegemoet. Naast dat het simpelweg ongelooflijk warm binnen was kreeg hij ook een claustrofobisch gevoel als hij omringd was met teveel mensen in een te kleine ruimte. Hij plaatste zijn rug tegen het dichtstbijzijnde muurtje om vervolgens een slok te nemen van de gele substantie. Er stond een licht briesje waardoor hij al redelijk begon af te koelen. Plots zag hij kort een fel lichtje vanuit zijn ooghoeken en draaide zijn hoofd gelijk in de richting waar het vandaan kwam, zijn ogen tot spleetjes knijpend om beter te kunnen zien wat de bron van het licht was. Het beeld van een persoon zittende op een bankje met een -zo te zien verse- sigaret tussen haar vingers terwijl de rook vanuit haar mond in de nacht verdween. Ze kwam hem enigszins bekend voor, maar kon zich niet voorhalen waar hij haar eerder had gezien. Hij bleef naar haar kijken terwijl hij nog een slok nam van zijn drankje en besloot recht te staan en haar te benaderen met langzame zorgvuldige passen, overduidelijk de tijd ervoor nemend. “Mind borrowing me a ciggie?” vroeg hij aan haar toen ze binnen gehoorafstand was, ervan uitgaand dat ze meer sigaretten bij zich had als ze er een aan het roken was. Niet dat hij het daadwerkelijk zou lenen, als het op was was er immers niets meer om terug te geven.

OOC; Ik kwam vannacht niet echt uit mijn woorden dus sorry als ie een beetje flut is (a), hoop dat je er wat mee kan!
circe


_________________
V O I C E


Laatst aangepast door Typhon Reinswald op vr jul 28, 2017 8:01 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Runaway.   wo jul 26, 2017 2:37 am
De avondlucht was aangenaam koel en hoewel de bar verderop bruiste van leven was het stil op het bankje waar zij zich bevond. Haar rust was echter niet van lange duur. Snel genoeg klonken er voetstappen op de koude stenen straat, waarna ze door de rook heen een jongeman haar kant op zag lopen. In het half donker kon ze hem maar lastig bekijken, maar opvallend waren de tattoos die zijn lichaam sierde en het glas met drank, wat vanaf hier het meeste weg had van bier, in zijn hand. Naarmate hij dichterbij kwam leek hij haar bekender voor te komen, allicht iemand van het freakhuis? Ze was hier nog niet al te lang waardoor ze veel mensen enkel van gezicht kende, maar niet van naam. Hoe dan ook, zijn slome, trage passen gaven haar het idee dat dit niet zijn eerste drankje was. “Mind borrowing me a ciggie?” Werd haar vervolgens schaamteloos gevraagd. Ze lachte met een ietwat spottende ondertoon. De jongen was haar volledig onbekend, zou hij bij iedere roker bedelen om een sigaret? "Is there really such a thing as 'borrowing' a cig?" vroeg ze hem en keek hem recht aan met haar haast dierlijke ogen, een scheve glimlach op haar gelaat. "Are you planning on giving it back to me after you've drooled on it? Or are you buying me a new one?" Ah, ze plaagde enkel wat. Ze was nu niet bepaald een groot fan van delen,
maar ze was toch wat eenzaam en hij leek wel interessant gezelschap, dus graaide ze in de zak van haar jack en trok vervolgens een sigaret uit het doosje. "Here,"


Note;; hehe geen probleem, kon er genoeg mee <3

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Typhon Reinswald
a-mean-o acid
a-mean-o acid
avatar

PROFIELAantal berichten : 86
IC-berichten : 55
Registratiedatum : 14-07-17
Leeftijd : 19
Accounts : -Typhon Reinswald
-Rafe Adler
-Gunner Jäger
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Runaway.   vr jul 28, 2017 10:31 pm

TAG: Mindo

Hij probeerde degene op het bankje met haar halflange coupe zo goed mogelijk met een rechte blik aan te kijken, al kon hij niet ontkennen dat zijn wereld al een beetje aan het draaien was. Nadat hij haar gevraagd had of hij een sigaret mocht lenen kreeg hij een spotterig lachje als antwoord, waardoor hij bijna al het antwoord wist. "Is there really such a thing as 'borrowing' a cig?" antwoordde ze toen. Tjah, daar had ze een punt; echt lenen ging hem niet worden natuurlijk, in zijn hoofd had het simpelweg netter geklonken--ookal sloeg het nergens op. Al moest hij toegeven dat er vaak zat mensen naar hem waren toegekomen met dezelfde vraag, complete vreemdelingen die hij na die ontmoeting nooit meer had gezien. "Are you planning on giving it back to me after you've drooled on it? Or are you buying me a new one?" vervolgde ze waardoor hij zich er niet van kon weerhouden om een grinnik te laten ontsnappen, der manier van verwoorden wel amuserend vindend. “Well, if you still want it back when I’ve drooled’ on it, you can get it, antwoordde hij, maar betwijfelde ten zeerste dat ze dat nog zou willen. Uiteindelijk besloot ze toch om hem een sigaret te geven wat hem lichtelijk en aangenaam verrastte, maar nam het zonder twijfel dankbaar van der aan. Typhon plaatste het tussen zijn lippen en kwam tot de realisatie dat hij natuurlijk geen aansteker bij zich had. “I bet that ciggie of yours did not light itself,” stelde hij vast in de hoop dat ze de hint zou begrijpen, onwetend over de gaves die ze bezat. De getatoeëerde jongen keek de vreemdeling aan in haar ogen en kon het niet laten om te denken dat haar ogen ongeveer dezelfde kleur hadden als het drankje in zijn beker. De gele kleur was bijzonder, maar niet lelijk—het had een soort ‘dierlijke’ look. Niet veel later kwam er een idee in hem op hoe hij der ter plekke kon ‘terugbetalen’. “You can have some of my drink if you want?” stelde hij voor en drukte de beker onderhand al in haar hand voordat ze überhaupt antwoord kon geven, er eigenlijk vanuit gaan dat ze het voorstel accepteerde.
circe

_________________
V O I C E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Runaway.   za jul 29, 2017 6:12 pm


Naarmate ze langer de tijd had om hem te inspecteren werd haar steeds duidelijker dat het drankje dat hij in zijn handen had niet het eerste was wat hij die avond had gedronken. Zijzelf was nog zo sober als maar kon, al zou dat ook niet al te lang meer duren. Het enige was dat ze nog veilig terug moest weten te komen in het Freakhuis. Als je helemaal straalbezopen was en 's nachts nog je weg terug moest vinden, was dat lang niet zo makkelijk.  Hoe de jongen dat ging doen, zou hij zelf maar uit moeten vogelen. “Well, if you still want it back when I’ve drooled’ on it, you can get it," Sprak hij als antwoord op haar eerdere opmerkingen. Mindo grijnsde scheef. "Pass," Sprak ze dan ook enkel. Als ze iemands speeksel wilde proeven, zou ze dat persoon wel zoenen. Elkaars sigaretten aflikken was niet bepaald haar ding. Ondanks haar irritante opmerkingen pakte ze echter toch het doosje uit haar zak, waarvan ze er een aan de jongen gaf. Deze pakte hij hartelijk aan het stopte het tussen zijn lippen, enkel om zich te realiseren dat hij geen aansteker op zak had. “I bet that ciggie of yours did not light itself,” Eh yeah, zijzelf had ook geen aansteker mee. Ze wist nog steeds niet of hij van hetzelfde freakhuis kwam, maar ze besloot het er maar op te wagen. Als hij een normaal mens was zou hij morgen zich dit waarschijnlijk toch niet meer herinneren. Dus boog ze zich naar voren en pakte het uiteinde van zijn sigaret vast, waarna ze die met een lichte vlam uit haar vingers wist aan te steken. Met en plof liet ze zich weer achterover op het bankje vallen. "You're welcome," Was ze hem droogjes voor, waarna ze zijn blik ontmoette. Wat? Waar staarde hij naar?  “You can have some of my drink if you want?” Voordat ze überhaupt de kans had om te antwoorden werd het al in haar handen gedrukt. Wat geïrriteerd pakte ze de beker vast, waarbij ze haast haar sigaret verloor. Lomp. Eerlijk had ze eigenlijk wel zin in alcohol, dus besloot ze zijn offer te accepteren. Nooit een drankje van een vreemdeling aannemen, behalve als je Mindo was en het je toch weinig deerde. "Deal," Ze pakte de sigaret uit haar mond en zette de beker aan haar lippen waarna ze een goede slok nam. Met haar mouw veegde ze haar lippen droog, alvorens de sigaret terug te plaatsen. Ah, dat was goed spul. "Alcohol and nicotine, because fuck growing old," Grinnikte ze zachtjes. Ze bestempelde zichzelf graag als een levensgenieter, aan haar toekomst probeerde ze zo weinig mogelijk te denken. "What's your name anyway?" Vroeg ze vervolgens, als ze hier nu toch zaten.

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Typhon Reinswald
a-mean-o acid
a-mean-o acid
avatar

PROFIELAantal berichten : 86
IC-berichten : 55
Registratiedatum : 14-07-17
Leeftijd : 19
Accounts : -Typhon Reinswald
-Rafe Adler
-Gunner Jäger
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Runaway.   ma jul 31, 2017 3:08 pm

TAG: Mindo

Ze passte voor zijn opmerking dat ze de afgelebberde sigaret terug zou kunnen krijgen als ze dat zou willen. Iets wat hooguit begrijpelijk was. Hoe dan ook, ondanks ze wat onwillig overkwam in termen van hem een sigaret ‘uitlenen’ gaf ze hem er toch maar eentje. Nadat hij deze tussen zijn lippen had geplaatst had hij zich gerealiseerd dat hij helemaal geen aansteker bij zich had, zich afvragend of zijn ‘redster in nood’ toevallig ook een aansteker bij zich had. Tot zijn verbazing pakte ze geen aansteker die ze aan hem gaf zodat hij het kon aansteken, maar boog ze voorover, liet een vlam uit haar vingertop verschijnen met een simpele knik van haar vingers en zijn sigaret brandde. Iets waardoor hij onderhand zeker werd dat ze van hetzelfde gesticht als hij kwam, wat zou kunnen verklaren dat haar gezicht hem wel enigszins bekend voorkwam. “You’re welcome,” zei ze voordat hij überhaupt de kans kreeg om te antwoorden. Hij haalde even zijn schouders op, zo kon het ook. “So you master the fire element huh?” concludeerde hij, als hij het zich niet gewoon had ingebeeld. Ander zou hij vast wel een verwarde reactie uit haar krijgen. De getatoeëerde jongen besloot naast haar te gaan zitten in het hoekje van het bankje. Hij had geen idee hoe lang hij hier nog zou staan, maar hij had geen zin om al die tijd te blijven staan. Even later bood hij haar zijn pilsje aan, of in ieder geval wat er van gebleven was, en gaf het al aan haar voordat ze antwoord kon geven. Met een licht geïrriteerde blik keek ze naar het gouden goedje in de beker, maar ging uiteindelijk toch op zijn offer in. Blijkbaar nam ze wel drankjes van vreemdelingen aan. De kleur matchte in ieder geval met haar ogen. "Alcohol and nicotine, because fuck growing old," bracht ze vervolgens met een grinnik uit en was het er wel mee eens. Er was vaak zat tegen hem gezegd dat hij zijn levensspan verkortte door allerlei verdovende middelen te nemen. Maar honestly, hij leefde liever een korter leven waarin hij kon doen wat hij pleasede dan een saai en lang leven waarin je niet kon doen wat je echt wilde. Daarnaast kon hij er ook niet vanaf blijven, en die gedachtegang hielp daar niet bepaald bij. “You can also add drugs to the list,” antwoordde hij met een grijns waarbij de ene mondhoek wat hoger rees dan de ander. Hij doelde op het feit dat hij haar simpel had kunnen drogeren met dat drankje als hij dat had gewild—benieuwd of ze de hint zou begrijpen en hoe ze erop zou reageren. Toen ze vroeg om zijn naam keek hij haar aan en blies de rook dat zich verzameld had in zijn longen eerst uit voordat hij antwoordde. “Typhon, yours?” sprak hij en boog voorover om met zijn ellenbogen op zijn knieën te leunen, benieuwd of hij haar naam zou herkennen. Niet dat hij op het moment helder genoeg kon denken om zo diep mogelijk in zijn brein te graven, maar dat terzijde.
circe
[/i][/i]

_________________
V O I C E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Runaway.   di aug 01, 2017 12:29 pm

Ze hield hem scherp in de gaten, maar hoewel hij ietwat verbaasd leek te zijn eerst haalde hij uiteindelijk enkel zijn schouders op. “So you master the fire element huh?” Ah, dus haar vermoeden was juist; hij kwam ook uit het freakhuis. Nu wat meer op haar gemak liet ze zich weer achterover vallen, waarna ze enkel op zijn vraag knikte. Yeah, soort van iniedergeval. Ze kon het inieder geval oproepen wanneer ze dat wilde. De vlammen deden precies wat ze wilde, het enige probleem was dat het doven een stuk lastiger was. Zodra het vuur uit haar handen overgestoken was naar een boom of iets anders brandbaars kon ze het niet meer doven, wat nog wel eens voor wat problemen had gezorgd. Voor sigaretten aansteken waren haar krachten echter perfect.
De jongen zette zich neer op hetzelfde bankje als waar zij zat, waarna hij zijn drankje in haar handen duwde. Hoewel Mindo eerst niet al te blij was met dit opdringerige offer nam ze het uiteindelijk toch aan, ondanks de welbekende waarschuwing dat je nooit wat te drinken van een vreemde aan moest nemen. Nadat ze een goede slok had genomen verklaarde ze dan ook dat dit de beste manier was om hun leven weg te gooien, waar de ander het niet mee oneens was. “You can also add drugs to the list,” antwoordde hij met een scheve grijns op zijn lippen. Mindo grijnsde terug toen ze begreep waar hij op doelde. "Amen to that, junkie," en met die woorden nam ze nog een slok. Ah wel, hij had er ook van gedronken en ze had hem in die korte tijd dat hij haar kant op kwam waggelen niet iets in het drankje zien stoppen. Dus als hij hier echt wat drogerend spul in had gedaan, zouden ze hier straks samen als een zak aardappelen liggen. Gezellig, zou Miss Bluebonnet vast leuk vinden.
De jongen blies de rook in zijn longen eerst uit voordat hij antwoord gaf op haar vraag. “Typhon, yours?” Stelde de jongen waarna hij met zijn ellebogen op zijn knieën leunde. Mindo grinnikte zen maakte het zich wat gemakkelijker op het harde bankje door uitgestrekt te gaan zitten. "Mindo," Stelde ze zich dan ook voor. "New around here," Wat waarschijnlijk een verklaring was voor de reden dat hij haar naam nog niet had gehoord. Mits hij die al had gehoord in de verhalen die rond gingen, het feit dat ze in haar korte tijd hier al met drie verschillende mensen op de vuist was gegaan, was niet helemaal stil gebleven zoals ze had gehoopt. "How'd ya manage to sneak away from the little blue bird?"


Note;

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Runaway.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Runaway.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c e n t r e
-
Ga naar: