Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 ♡ [MC] And a lust for life keeps us alive

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
Zeal Dreyar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: ♡ [MC] And a lust for life keeps us alive    vr jul 28, 2017 1:55 pm

And a lust for life keeps us alive


Ivy leek zijn compliment te waarderen. Laxus boeide het weinig of het haar iets deed of niet. Hij zei waar het op stond. Echter was hij niet voor eeuwig stunned door haar betoverende uitstraling. Hij kwam al snel terug bij het heden en bracht zichzelf naar zijn deel van hun afspraak. Als Ivy ermee doorging en dit ging doen, dan wist Laxus dat hij op haar kon rekenen en dan zou hij ook meer moeite voor haar gaan doen. Misschien zat er zelfs wel een vriendschap in voor hen. Beiden wisten ze dat de actie geen verdere achterliggende gedachten had. Het was pure verlangen noodzaak. Als Ivy het niet kon leveren, dan zou hij naar iemand anders gaan.

Ivy glimlachte enkel om zijn woorden. “What would make you think that I’m not that loyal?” vroeg ze met een grijns en een knipoog. Laxus grijnsde lichtjes terug. ”My natural distrust,” antwoordde hij enkel. Zij hoefde niet te weten dat hij alleen nog maar heksen was tegengekomen die hem in de val hadden gelokt en hem hadden misbruikt. Dat plezier zou hij haar niet gunnen. “Wait a second, let me change my outfit for a more fitting one…” sprak de heks. Laxus zijn hoofd hing een tikkeltje scheef terwijl hij toekeek hoe de dame zich ontdeed van haar kleding. Ze leek er geen enkele moeite mee te hebben. Zijn ogen gleden nogmaals over haar lichaam heen nu ze halfnaakt voor hem stond. Ja hier kon hij wel aan wennen. “That’s better” concludeerde ze, waarna ze haar haren los gooide en naar hem toe kwam. Laxus knikte enkel eens ter bevestiging. Hij wou geen energie meer verspillen. Hij wou enkel genieten.

Ivy nam plaats tussen zijn benen. Laxus volgde haar bewegingen nauw en grijnsde lichtjes. Ivy kwam dichterbij. Hij voelde haar lippen bijna zijn wang aanraken. “First of all, I would like to thank you for my blood” fluisterde ze zachtjes terwijl haar lippen op zijn wang drukte. Laxus sloot zijn ogen half. Besloot maar te zien wat er ging gebeuren. Hij voelde haar handen over zijn benen glijden. Hij voelde hoe het gevoeliger werd. Hij keek via haar ooghoeken naar de heks. Haar lippen gleden af naar zijn hals. Hij kon het niet helpen dat hij zijn hoofd iets opzij deed. De tanden die in zijn huid dreigden te zinken voelden geweldig aan. Het liet het verlangen enkel nog meer op borrelen. Haar handen vonden hun weg langs zijn broek en onderbroek. Overduidelijk had ze dit vaker gedaan. Laxus had er geen problemen mee. Het liet hem hopen dat deze behandeling beter was dan bij anderen.

Voor een moment hield hij zijn adem in zodra hij voelde hoe haar huid de zijne aanraakte. Hij beet lichtjes op zijn onderlip. Naarmate ze haar hand meer gebruikte, werd hij ook enkel meer gevoeliger. Hij keek op zodra Ivy haar lippen loste uit zijn nek. Hij grijnsde naar haar toe. Ze nam haar positie in. Met een zachte kreun liet Laxus zijn hoofd naar achteren zakken. De dame wist overduidelijk wat ze aan het doen was. Ze wist precies hoe ze hem moest bevredigen. Zijn ogen gleden genietend dicht zodra ze verder ging. Met een hand greep hij haar haren vast. Ze voelde hoe hij werd gedreven tot het uiterste. Uiteindelijk kon hij het niet meer tegenhouden. Zijn spieren spande zich aan. Zijn borst ging kort naar boven, voordat hij met een hardere kreun klaar kwamen en zijn spieren zich weer verslapte waarmee hij ook Ivy los liet.
_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Ivy Meadow

Ivy Meadow

PROFIELAantal berichten : 137
IC-berichten : 26
Registratiedatum : 07-04-17
Leeftijd : 24
Accounts : ♡ Olivia Romano
♡ Indigo Child
♡ Starlight Royale
♡ Rosé Balmain
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Witch
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ღ We're the masters of our own fate, we're the captains of our own souls ღ

BerichtOnderwerp: Re: ♡ [MC] And a lust for life keeps us alive    ma jul 31, 2017 8:52 pm


Het had niet te lang geduurd tot Ivy naar zijn privézone was geweest. Hij had haar nieuwsgierig gemaakt en Ivy had honger naar meer. Ze voelde hoe hij haar haren vastgreep en ze had gehoord hoe hij had gekreund. Dat was in haar oren iets wat goed was, dat betekende dat ze het goed deed. Met een glimlach ging ze daarom door, totdat ze voelde dat hij zijn hoogtepunt bereikte. Ivy was te laat met het wegrekken van haar hoofd, waardoor het in haar mond belandde. Dat was niet erg, veel mensen vonden het vies, maar wat was er vies aan? Ivy had dat nooit begrepen. Ze liet zijn geslachtsdeel los met haar mond, gaf nog een kusje na en slikte het goedje vervolgens door. Tot slotte schraapte ze wat restjes van de zijkanten van haar mond op en zonder iets te zeggen stond ze op. Op haar hoge hakken liep ze naar het bureau en pakte een random papiertje. Ivy zag niet eens wat het was, een bonnetje ofzo. Op het papiertje schreef ze wat nummers. Nadat ze het had opgeschreven, liep ze terug naar Laxus. “This is my number, and this is my room number. Hit me up if you need anything.” Ivy drukte het briefje in zijn handen, bukte om haar kleding te pakken en zei, terwijl ze over haar schouders keek, “Bye, thank you for the fun!” In haar lingerie liep ze de gang op. Kon haar het schelen.

Ivy is het topic uit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
♡ [MC] And a lust for life keeps us alive
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g r o u n d f l o o r :: k i t c h e n
-
Ga naar: