Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 ♡ Power

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Adore de' Medici
I'm a fucking goddess and you know it
I'm a fucking goddess and you know it
avatar

PROFIELAantal berichten : 73
IC-berichten : 29
Registratiedatum : 16-07-17
Leeftijd : 24
Accounts : My religion is you ::: The Countess, Olivia, Raven & Rosé
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Child of Aphrodite
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ♡ She's a maneater, make you work hard, make you spend hard, make you want all of her love

BerichtOnderwerp: ♡ Power   ma jul 24, 2017 10:19 pm


Baby, you're the man, but I got the, I got the, I got the power
You make rain, but I make it, I make it, I make it shower
You should know, I'm the one who's in control, I'll let you come take the wheel
Long as you don't forget, who got the power?
I got the, I got the power, I got the, I got the power


Outfit

Het was vrijdagavond, haar favoriete avond. Het begin naar een weekend waarin ze allerlei leuke dingen zou kunnen gaan doen. Echter, iets van een club of een café zat niet aan het huis vast. En dat vond Adore jammer. Ondanks dat ze altijd op de vlucht was geweest, had ze altijd geprobeerd om een klein feestje te vieren every now and then. Echter, de dichtstbijzijnde uitgaansgelegenheid was in het center van het dorp. Voor Adore was dat niet echt een probleem, maar er werd haar aangeraden beter niet richting het dorp te gaan, omdat daar Hollows waren. Adore werd een beetje moe van de verhalen over Hollows. Ze had er nog geen gezien – en of dat ze daadwerkelijk wel bestonden, daar moest ze ook nog maar eens over na zien te denken. Daarom had Adore zich tegen beten weten in mooi aangekleed, zich mooi opgemaakt en haar haren gedaan. Ze had zin om een avondje gewoon lekker uit haar dak te gaan, en daarom liep ze met een grote glimlach door de straten van het dorp. Ondanks dat het redelijk uitgestorven eruit zag, gaf Adore de hoop nog niet op. Misschien gebeurde er wel heel erg veel in het café?

Ze had de instructies van een medebewoner opgevolgd en liep de juiste straat in. Er was inderdaad een café en er was inderdaad muziek te horen. Vol goede moed deed Adore de deur van het café open en…het was precies niks. Er waren een handjevol mannen aan het kaarten, en er zaten een paar dubieuze koppeltjes bij elkaar aan een tafeltje, maar dat was het dan ook. “Oh” zei Adore hoorbaar, met een teleurgestelde ondertoon. De neiging om haarzelf om te draaien en nooit meer terug te komen was heel erg groot, maar aan de andere kant, ze had hier geen vrienden, hoe ging ze dan ergens anders een feestje bouwen? Kom op Adore, wie A zei, moest ook B zeggen. Daarom liep Adore met een glimlach verder het café in. Zonder zich ook maar iets van iemand aan te trekken, liep ze het café verder in, en liep naar de bar toe, waar de bartender wat glazen aan het schoonmaken was.

“Wat mag het zijn, moppie?” vroeg de bartender, zonder op te kijken. Adore glimlachte haar liefste glimlach. “Hebben jullie hier ook martini?” vroeg ze toen nieuwsgierig, omdat ze dit niet overal hadden. De bartender trok zijn wenkbrauwen op. “Heb jij wel een legitimatiebewijs bij?” Eventjes betrok Adore haar gezicht. “Nee, maar…ik bedoel, moet ik die bijhebben dan? We zitten op een plek waar het niet later kan worden, dus ik kan ook nooit echt jarig worden? Bovendien ben ik meer dan 3000 jaar oud, ik denk dat ik zelf wel kan beslissen of dat ik alcohol mag.” De bartender grinnikte. “Ja, lieve schat, dat kan iedereen wel zeggen. Geen legitimatie, is geen alcohol.” Adore haar mond viel open. Geïrriteerd keek ze om zich heen. Wat moest ze nu?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Typhon Reinswald
a-mean-o acid
a-mean-o acid
avatar

PROFIELAantal berichten : 86
IC-berichten : 55
Registratiedatum : 14-07-17
Leeftijd : 19
Accounts : -Typhon Reinswald
-Rafe Adler
-Gunner Jäger
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: ♡ Power   di jul 25, 2017 4:59 pm

TAG: Adore

Zoals gewoonlijk had hij zich op een weekendavond begeven naar een café, een niet zo welbekende waardoor het niet krioelde van de mensen en je op je gemak aan de bar kon zitten. Hij was wel eens naar een veel te druk café gegaan, maar dat was geen succes. Er waren teveel mensen in een te kleine ruimte en dat triggerde zijn claustrofobie enorm. Dit cafétje was daarentegen perfect. Het waren dan wel voornamelijk oude lullen die in het café zaten, maar technisch gezien was hij dat ook. Zijn uiterlijke leeftijd was simpelweg een stuk jonger dan die van hen. Typhon zelf zat aan de bar met zijn telefoon in zijn hand; zo de mogelijkheid hebbend om zonder te hoeven lopen drankjes te kunnen bestellen wanneer hij wilde.
De getatoeëerde jongen keek over zijn schouder naar achteren toen hij de bel bij de deur hoorde klingelen en zag iemand het café binnenkomen. Voor de verandering was het geen man, maar een vrouw die ook nog eens rond zijn leeftijd leek te zijn—qua uiterlijke leeftijd in ieder geval. Met een opgetrokken wenkbrauw keek hij haar aan, ze was naar zijn weten helemaal alleen, geen vrienden of iets dergelijks te bedenken. Bijzonder. Hij besloot er maar geen aandacht aan te besteden en vestigde zijn blik weer op het digitale scherm voor hem, zo nu en dan een slok nemend van zijn pilsje.

Toen hij echter het gesprek tussen de bartender en de naamloze vreemdeling hoorde kon hij het niet laten om te luisteren. Ze had geen legitimatie meegenomen en probeerde hem over te halen met een smoesje. Een zwakke geamuseerde grijns stond op zijn gezicht terwijl hij zwakjes zijn hoofd schudde, wie nam er dan ook geen legitimatie mee als je er niet uitzag als een dronkenlap over de vijftig jaar? “Jij dacht zeker dat je hem wel over kon halen met je schone gezichtje?” zei hij licht grinnikend en bestelde expres for the heck of it een martini, waardoor het leek alsof hij die uit medelijden voor haar bestelde—maar het tegendeel was waar toen hij het martiniglas naar zijn eigen lippen bracht. Hij vond de hele martini eigenlijk niet eens geweldig, hij bestelde het eigenlijk alleen omdat zij er net naar vroeg. “Pop a titty out and maybe he’ll change his mind,” daagde hij haar uit, niet verwachtend dat ze dat ook daadwerkelijk zou doen. Hij had echter zeker al eens gezien dat overduidelijk minderjarige zich gewoonweg wat uitdagend kleedde om aan alcohol te komen zonder hun legitimatiebewijs te laten zien. Als er dan net een bartender stond die een slecht seksleven had kon je nog wel eens ‘geluk’ hebben zonder je legitimatie te laten zien.
circe


_________________
V O I C E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adore de' Medici
I'm a fucking goddess and you know it
I'm a fucking goddess and you know it
avatar

PROFIELAantal berichten : 73
IC-berichten : 29
Registratiedatum : 16-07-17
Leeftijd : 24
Accounts : My religion is you ::: The Countess, Olivia, Raven & Rosé
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Child of Aphrodite
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ♡ She's a maneater, make you work hard, make you spend hard, make you want all of her love

BerichtOnderwerp: Re: ♡ Power   di jul 25, 2017 7:20 pm


Baby, you're the man, but I got the, I got the, I got the power
You make rain, but I make it, I make it, I make it shower
You should know, I'm the one who's in control, I'll let you come take the wheel
Long as you don't forget, who got the power?
I got the, I got the power, I got the, I got the power

Geïrriteerd keek Adore naar de bartender, die haar weer alleen liet. Verdomme, gebeurde haar dit nu echt? Nog nooit was ze ergens om haar legitimatie gevraagd, en nu gebeurde het. Grommend keek ze om zich heen. Wat moest ze nu doen? Ze ging toch zeker niet aan een saaie cola zitten? “Jij dacht zeker dat je hem wel over kon halen met je schone gezichtje?” hoorde ze een stem naast haar opeens zeggen, en ze zag een jongen met tatoeages zitten, die ze eerder nog niet had gezien. Adore trok haar wenkbrauwen op. “Nee, ik had alleen niet gedacht dat je in een gat als dit café je legitimatie moest laten zien. Let’s be real, wie komt hier nou eenmaal, behalve wij?” Ze sloeg haar ogen ten hemel en nam plaats op een barkrukje. Nou ja, ze ging ook weer niet terug naar huis. Ze zag dat de jongen een martini bestelde. Een klein glimlachje ontstond op haar gezicht. Awh, ging hij het nu voor haar halen? Dat was wel heel erg lief. Adore wilde haar mond opentrekken toen de barman een martini op de bar zette, maar toen ze zag dat de jongen de martini zelf begon open te trekken, klapte haar mond weer dicht.

Oké, dat was rude. “Pop a titty out and maybe he’ll change his mind” zei hij op een uitdagende toon tegen haar en Adore fronste haar wenkbrauwen. “Nou, dat lolletje gun ik jou en hem zeker niet.” Met een verleidelijke glimlach draaide ze zich naar de bartender. “Ik heb besloten het safe te spelen, doe maar een colaatje. Maar mag ik daar dan wel een rietje bij? Lippenstift enzo.” De bartender knikte goedkeurend en zette een glas cola, met een rozekleurige rietje voor haar neer. Braaf nam ze er een slokje uit en draaide zich toen naar de jongen, waarna ze haar benen over elkaar sloeg. “Weet je...” en ze nam het rietje uit haar mond, likte de cola er af “…ik ben meestal wel gewend te krijgen wat ik wil.” Ze gaf de jongen een knipoog en kwam vliegensvlug overeind, plantte het rietje in het glas met martini en nam een flinke slok eruit door het rietje. Ze zoog als een malle.

Na een paar seconden ging ze weer zitten. Het glas met martini was nog niet leeg, maar er was wel een flinke teug uitgenomen, dat kwam puur om het feit dat ze met een rietje had gedronken. Braaf stak ze haar eigen rietje weer in de glas met cola en dronk eruit. “Het was wel een mindere martini, hij was de olijven vergeten, wat een amateur” zei ze teleurgesteld. Vervolgens gaf ze de jongen nog een knipoog, stak plagend haar tong een beetje tussen haar tanden uit en glimlachte naar hem. Pretlichtjes waren in haar ogen aanwezig, Adore hield wel van een beetje plagen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Typhon Reinswald
a-mean-o acid
a-mean-o acid
avatar

PROFIELAantal berichten : 86
IC-berichten : 55
Registratiedatum : 14-07-17
Leeftijd : 19
Accounts : -Typhon Reinswald
-Rafe Adler
-Gunner Jäger
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: ♡ Power   vr jul 28, 2017 12:29 am

TAG: Adore

Nadat de dame naast hem om een martini had gevraagd, had hij er zelf een besteld—for the sake of it. De getatoeëerde man keek meer naar zijn telefoonscherm dan naar haar gezicht toen ze tegen hem begon te praten, als je het niet eerder ranten kon noemen, over het feit dat de bartender om der legitimatie vroeg. “Nou kijk schat, zoals je ziet is ben je basically omsingeld door oude lullen, en tjah, als er dan zo’n kersverse meid naar binnen komt lopen dan zie je er wat jonger uit,” legde hij uit alsof hij een klein kind iets duidelijk moest maken, er zelf ongetwijfeld lol inhebbend om haar uit de tent proberen te lokken. Een grijns speelde ondertussen met zijn lippen terwijl hij wat speelde met de piercing in zijn neusvleugel. “Zoiets als een 12-jarig meisje, en ja daar moet je wel legitimatie bij vragen natuurlijk,” grinnikte hij zijn ogen nog aan de hare geplakt terwijl hij zijn hoofd weer omdraaide richting het digitale licht, de achterbakse grijns op zijn gezicht iets vervagend maar zeker niet verdwijnend.

Niet veel later kwam de bartender terug met het welbekende martiniglas met daarin het mengsel waar de blondine naast hem blijkbaar zo enorm naar verlangde en begon er gelijk aan, zodat ze niet dacht dat hij die lief voor haar had besteld.. Hij lachte geamuseerd toen ze, zoals hij al verwacht had, zijn voorstel afwees en vervolgens maar een cola bestelde. Tjah, je moest toch wat als je geen legitimatie bij je had. Toen ze weer tegen hem begon te praten luisterde Typhon maar half, maar toen hij merkte dat ze haar rietje in zijn glas plantte nam hij wat verrast afstand doordat hij gezicht ineens zo dicht bij het zijne was. Fronsend keek hij naar het tafereel wat voor zich afspeelde, en kon er niet veel aan doen omdat ze na een paar secondes alweer had teruggetrokken. In stilte keek hij haar aan met zijn hazelkleurige ogen die door het gebrek aan licht in de bar meer naar een zwarte kleur neigde. Het liefst kieperde hij de overgebleven inhoud van het martiniglas recht over haar goed verzorgde blonde haartjes leeg, kijken of ze der martini dan nog zo liefhad desondanks het een ‘mindere’ was; maar weerhield zich van het uitvoeren van zijn wilde fantasieën. Hij schudde even zijn hoofd terwijl hij kort met zijn ogen knipperde om zichzelf weer bij de realiteit te halen waardoor het duidelijk werd dat hij in zijn gedachtes verzonken was. Als dat al niet duidelijk was geworden door zijn gestaar. “Nu heb je je kansen verspeeld dat ik daadwerkelijk wat voor je zou bestellen, helaas schoon gezichtje,” zei hij met een licht spottende toon op haar bijnaam, heel subtiel wat met zijn ogen rollen toen hij haar knipoog nog ving. Snel dronk Typhon de overblijfselen van de martini nog op zodat ze die niet meer te grazen kon nemen. Hij loog overigens, maar wilde haar niet het plezier gunnen om der te vertellen dat dat hoe dan ook der laatste slokje alcohol van vanavond was, tenzij ze besloot der legitimatie te gaan halen.
circe

_________________
V O I C E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adore de' Medici
I'm a fucking goddess and you know it
I'm a fucking goddess and you know it
avatar

PROFIELAantal berichten : 73
IC-berichten : 29
Registratiedatum : 16-07-17
Leeftijd : 24
Accounts : My religion is you ::: The Countess, Olivia, Raven & Rosé
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Child of Aphrodite
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ♡ She's a maneater, make you work hard, make you spend hard, make you want all of her love

BerichtOnderwerp: Re: ♡ Power   vr jul 28, 2017 1:07 am


Baby, you're the man, but I got the, I got the, I got the power
You make rain, but I make it, I make it, I make it shower
You should know, I'm the one who's in control, I'll let you come take the wheel
Long as you don't forget, who got the power?
I got the, I got the power, I got the, I got the power

Klikkerdeklik!

De jongen tegenover haar was duidelijk een beetje verbluft door wat ze had gedaan. Adore glimlachte. Ze had het niet gemeen bedoeld. Niets wat Adore deed was gemeen bedoeld – ze was gewoon iemand die graag de grenzen opzocht. Was de jongen nu boos op haar? Dan zou ze dat wel goed maken, ze wilde niet dat de jongen boos op haar was. Sowieso wilde Adore niet dat iemand van het andere geslacht boos op haar was. Haar eigen geslacht could choke though. De jongen leek weer bij zinnen te komen. “Nu heb je je kansen verspeeld dat ik daadwerkelijk wat voor je zou bestellen, helaas schoon gezichtje.” Adore trok een nep pruillachje en lachte toen. “Nou ja, het feit dat  jij denkt dat ik een man nodig heb om aan mijn drankjes te komen, ik ben een feministe hoor” lachte ze en schoof haar cola naar hem toe. “Hier, jij mag mijn cola hebben, om het goed te maken. Het spijt me.” Haar ogen gleden eventjes door de ruimte en ontdekten een oude jukebox. Zachtjes beet ze op haar onderlip. Een ideetje kwam haar gedachten binnensluipen.

“Wacht, blijf hier…” zei ze en legde haar hand eventjes op zijn arm. Snel moest ze eraan denken haar bijzonderheid niet op hem te gebruiken, want dat zou dingen een beetje awkward maken. Snel liep ze naar de jukebox toe, haar hoge hakken maakten een hard geluid op de houten vloer. Een paar van de mannen keken naar haar op en ze glimlachte naar hen. Ze viste een muntje uit haar bh, want hé, je moest gebruiken wat je had, right, en ze deed het muntje in de jukebox. Ze leunde zachtjes tegen de jukebox aan, terwijl ze op de knoppen drukt, op zoek naar haar levenslied. Daar vond ze het. Ze drukte op de groene knop en de het nummer begon te spelen. Zachtjes begon ze mee te zingen met het nummer. “I buy my own things, I pay my own bills, these diamond rings, my automobiles. Everything I got, I bought it, boys can’t buy my love, buy my love yeah. I do what I want, say what you say, I work real hard every day.

Met een glimlach liep ze terug naar de jongen en stak haar hand uit. “Laat het me goed maken met een dans” zei ze en uitdagende lichtjes speelden in haar ogen “Of durf je niet in een café te dansen waar eigenlijk niet gedanst wordt, op een feministisch anthem?” Terwijl ze dat zei, zong Kesha door de speakers: “I’m a motherfuckin’ woman, that’s right!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Typhon Reinswald
a-mean-o acid
a-mean-o acid
avatar

PROFIELAantal berichten : 86
IC-berichten : 55
Registratiedatum : 14-07-17
Leeftijd : 19
Accounts : -Typhon Reinswald
-Rafe Adler
-Gunner Jäger
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: ♡ Power   za jul 29, 2017 12:29 am

TAG: Adore

Hij rolde zijn ogen toen ze over het feminisme gezeik begon. Ging ze het zo spelen? “Well, je hebt niet specifiek een man nodig om drankjes voor je te bestellen—maar wel iemand die niet zijn legitimatie vergeet als die naar een bar gaat. Zoals jij, in tegendeel.” legde hij uit met een schaapachtig glimlachje op zijn gezicht geplakt. Hij trok droog een wenkbrauw op toen ze hem vervolgens haar cola aanbood, om het goed te maken, en keek der aan of ze dit serieus meende of weer een grapje maakte. Voorzichtig schoof hij de cola weer in de richting van haar plek om duidelijk te maken dat hij het niet hoefde, cola dronk hij thuis wel of pikte hij simpelweg uit de koelkast, hij was hier voor de alcohol.

Toen ze vervolgens zei dat hij moest blijven zitten op zijn plek en het zachte huidje van haar hand eventjes in aanraking liet komen met zijn arm slaakte hij een korte zucht. “Not like I was going anywhere anyway,” antwoordde hij terwijl hij met zijn hazelkleurige ogen haar lichaam volgde die richting een oude jukebox leek te bewegen. Oh dear lord, ze ging toch niet dansen, kon ze überhaupt wel dansen op die stelten? Oh typisch, het muntje zat nog verstopt in haar bh, kon ook niet anders. Het duurde niet lang voordat een bepaald nummer uit de jukebox klonk, eentje die hij sinds kort al een aantal keer op de radio had gehoord. Hij moest toegeven dat het nummer ergens wel catchy was, maar het was niet bepaald zijn type muziek, dus verder dan dat zou het helaas niet komen.

Alsof het nog niet mooier kon worden liep ze naar Typhon toe en stak haar hand uit waarvoor ze een diepe zucht als antwoord kreeg. No way dat hij ging dansen. “Laat het me goed maken met een dans” verduidelijkte ze haar acties waarop de getatoeëerde jongen al snel zijn hoofd schudde “Make me,” antwoordde hij, met andere woorden van: ik ga echt niet dansen. “Of durf je niet in een café te dansen waar eigenlijk niet gedanst wordt, op een feministisch anthem?” vervolgde ze waardoor ze nog een zucht van hem in return kreeg, even niet wetend wat hij hiermee aanmoest. “Ten eerste, waarschijnlijk kan ik niet eens meer recht op mijn benen staan, laat staan dansen—want ik kan wel alcohol bestellen,” begon hij, proberend eronderuit te komen. “Ten tweede, dansen is totaal niet mijn ding,” vervolgde hij, en dat was niet gelogen. Als hij iets totaal niet kon was het wel dansen. Of de blondine tegenover hem, helemaal hyped door der feministische anthem, dat zou accepteren en hem rust zou laten was nog maar de vraag.
circe

_________________
V O I C E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adore de' Medici
I'm a fucking goddess and you know it
I'm a fucking goddess and you know it
avatar

PROFIELAantal berichten : 73
IC-berichten : 29
Registratiedatum : 16-07-17
Leeftijd : 24
Accounts : My religion is you ::: The Countess, Olivia, Raven & Rosé
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Child of Aphrodite
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ♡ She's a maneater, make you work hard, make you spend hard, make you want all of her love

BerichtOnderwerp: Re: ♡ Power   ma jul 31, 2017 8:16 pm


Baby, you're the man, but I got the, I got the, I got the power
You make rain, but I make it, I make it, I make it shower
You should know, I'm the one who's in control, I'll let you come take the wheel
Long as you don't forget, who got the power?
I got the, I got the power, I got the, I got the power

Plagend had ze de jongen uitgedaagd tot dansen, ergens leek hij haar wel iemand die op haar in zou gaan. Niet zozeer met meerdere intenties, maar eerder om het feit dat hij wel zin had om een feestje te maken. Maar niets was minder waar. “Make me” zei hij. Adore haalde haar schouders op. Het was enkel alleen maar om het goed te maken, ze had zijn drankje opgedronken, maar als hij daar niets voor terug wilde, was dat voor Adore alleen maar beter. “Ten eerste, waarschijnlijk kan ik niet eens meer recht op mijn enen staan – want ik kan wel alcohol bestellen.” Adore haalde haar schouder op. “Ten tweede, dansen is totaal niet mijn ding.” Daar moest Adore om lachen. “Ik haat dansen ook, ik kan het ook niet, maar ik sta hier toch ook?” zei ze lachend “En om terug te komen op je eerste punt, ik heb geen alcohol nodig om gezellig te zijn, so jokes on you I guess, want ik wilde wat fun met je maken, om ‘sorry’ te zeggen voor het feit dat ik je drankje heb opgedronken.” Met een glimlach keek Adore hem aan en haalde nog een keer haar schouders op. “Maar als jij dat niet wilt en niet accepteert, dan is dat alleen maar beter voor mij, toch?”

Het liedje was inmiddels afgelopen, dat vond Adore wat minder, want ze had best nog wel eventjes willen losgaan op het nummer, het was namelijk ECHT haar nummer. Maar goed, misschien zou ze nog wel een kans krijgen, als ze ergens een muntje vandaan zou krijgen. Daarom nam ze plaats op haar oude vertrouwde barkruk en sloeg haar benen over elkaar. “Mag ik nog een cola, alsjeblieft?” zei ze liefjes, terwijl ze de cola, die ze net van de jongen weer terug had gekregen, weer achterover sloeg. “En dat is hoe meisjes met alles wegkomen” zei ze, tegen niemand in het bijzonder, en ze met haar rug tegen de bar ging zitten en het overige publiek in zich op nam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Typhon Reinswald
a-mean-o acid
a-mean-o acid
avatar

PROFIELAantal berichten : 86
IC-berichten : 55
Registratiedatum : 14-07-17
Leeftijd : 19
Accounts : -Typhon Reinswald
-Rafe Adler
-Gunner Jäger
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: ♡ Power   di aug 01, 2017 8:10 pm

TAG: Adore

De blonde jongedame haalde een aantal keren haar schouders op toen hij zijn verhaal deed waarom hij niet wilde dansen. Met een opgetrokken wenkbrauw keek hij haar aan toen ze heel wat zinnen aan elkaar begon te breien wat er uiteindelijk op neerkwam dat het alleen maar in haar voordeel was dat hij niet wilde dansen, dan hoefde ze immers geen ‘sorry’ te zeggen voor het deels opdrinken van zijn martini. Hij keek haar onderzoekend aan. Probeerde ze hem nu gewoon wat uit te dagen zodat hij alsnog zou dansen, of was het echt in haar voordeel als hij niet inging op haar voorstel. Eigenlijk zei iets in hem dat hij haar niet haar zin wilde geven, gewoon omdat hij haar dwars wilde zitten. Het was alleen de vraag of hij haar verder dwars zou zitten door juist te zeggen dat hij wel wilde dansen, of juist koppig op de barkruk te blijven zitten. “Well, normaal is een sorry zeggen iets in die persoons voordeel hm?” besloot hij om te zeggen terwijl hij een slokje nam van zijn pilsje die hij even aan de kant had gezet toen de martini hem voorgeschoteld werd.

Nadat ze weer was gaan zitten op de barkruk had ze nog een cola besteld en uitgebracht dat meisjes zo overal mee wegkwamen. Een frons ontstond op zijn gezicht, niet goed snappen wat ze daar mee bedoelde. “Hoe bedoel je?” vroeg hij aan haar terwijl hij nog steeds aan het overwegen was of hij alsnog even met der zou gaan dansen; hij kon er simpelweg niet tegen dat hij haar voordeel zou doen als hij niet zou dansen. Typhon had zijn hand om de beker geklemd en bracht het laatste beetje in de beker naar zijn mond en zette hem vervolgens aan de kant.

Met tegenzin kwam hij dan toch uiteindelijk overeind en zorgde dat hij stevig recht stond. “Nou, één liedje dan?” zei hij brommerig omdat hij er eigenlijk niet echt enorm veel zin in had, maar een liedje kon hij op zich overleven. Tenzij hij uitgleed over gemorst alcohol en een been brak of iets dergelijks, maar dat terzijde.
circe

_________________
V O I C E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adore de' Medici
I'm a fucking goddess and you know it
I'm a fucking goddess and you know it
avatar

PROFIELAantal berichten : 73
IC-berichten : 29
Registratiedatum : 16-07-17
Leeftijd : 24
Accounts : My religion is you ::: The Countess, Olivia, Raven & Rosé
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Child of Aphrodite
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ♡ She's a maneater, make you work hard, make you spend hard, make you want all of her love

BerichtOnderwerp: Re: ♡ Power   wo aug 16, 2017 10:45 pm


Baby, you're the man, but I got the, I got the, I got the power
You make rain, but I make it, I make it, I make it shower
You should know, I'm the one who's in control, I'll let you come take the wheel
Long as you don't forget, who got the power?
I got the, I got the power, I got the, I got the power


Liedje

Het leek er op dat de jongen niet ging toegeven en dat vond Adore jammer, maar het was niet alsof haar hele stemming af hing van de jongen. Ze had hem een paar minuten geleden ontmoet, het was niet alsof haar hele avondje uit om hem zou draaien. Braaf nam ze slokjes van haar cola en had ze een opmerking gemaakt over het feit dat meisjes op deze manier overal mee weg kwamen. “Hoe bedoel je?” Zonder hem aan te kijken haalde ze haar schouders op. “Nou ja, ik kan zonder consequenties je glas leeg drinken. Als ik een man was geweest, had je me dan niet op mijn bek geslagen?” Ze keek de jongen van opzij aan. “Of zeg ik nu iets heel erg raars?” Adore glimlachte en keek weer voor zich. Ze nam nog een slok van haar cola en merkte dat het glas vrij snel leeg was. Damn, de barkeeper was wel heel erg gierig wat dat betreft. Met een beteuterd gezichtje nam ze een laatste slokje van haar cola en zette ze het achter zich neer. Ze woelde door haar haren en bekeek of er iemand anders in het café aanwezig was waarmee ze zich kon vermaken.

“Nou, één liedje dan?” hoorde ze opeens naast zich en met opgetrokken wenkbrauwen keek Adore naast zich. Een glimlach verscheen al gauw op haar gezicht, om te laten zien dat ze er niet lullig over ging doen en dat het goed was. “Kijk, dat is nog eens een man naar mijn hart” zei ze grinnikend en stond op van de barkruk. Adore stak haar vinger eventjes op, om te laten zien dat ze er zo aankwam en ze liep gauw weer naar de jukebox. Uit haar bh haalde ze weer een muntje en deed deze in de jukebox en ze zocht een leuk nummer op, waar ze wel leuk op kon dansen. Met een grijns keek ze naar de andere aanwezigen in het café. Awh joh, wat boeide het, de mensen kenden ze toch niet en als zouden ze hen kennen, wat zou het dan boeien? Heupwiegend liep ze terug naar de jongen en ging met een geamuseerd gezicht voor hem staan. “Ik heb me echt terug gehaast, want ik was bang dat je jezelf dadelijk zou bedenken” zei Adore met een onschuldig gezichtje en stak haar hand uit, om hem uit te nodigen. “Wilt u deze dans van mij?” zei ze met een geamuseerd gezichtje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: ♡ Power   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
♡ Power
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c e n t r e
-
Ga naar: