Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Gerome Evans

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
Gerome Evans

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Gerome Evans   do jul 27, 2017 5:38 pm


GEROME EVANS

g e n e r a l
Real age: 20
Age: 20
Peculiarity: Weapon summonarity and weapon immunity
Adoption parents: Guy and Dean Paytas
Real parents: Unknown
Sibling: Ariana Evans
DoB: 23-12-1991
PoB: Pyloir

p e c u l i a r i t y
Weapon summonarity: Gerome kan op elk moment dat hij wilt wapens tevoorschijn halen. Dit kan door middel van een vingerknip, maar hij kan het soms zelfs met enkel er goed aan te denken. Hij moet het wel altijd bewust doen. De wapens zweven als het ware in de lucht en richtte zich meteen op de vijand die Gerome aanwijst. Gerome kan de wapens vast pakken en zelf gebruiken, maar de wapens kunnen ook uit zichzelf werken en uit zichzelf de vijand aanvallen. Gerome kan zoveel wapens oproepen als hij zelf wilt. Er zit geen limiet op. De wapens kan hij ook weer met een simpel gebaar laten verdwijnen. Daarmee verdwijnen ook eventuele kogels en andere onderdelen van de wapens.
Weapon immuntiy: Gerome zelf is immuun voor de aanvallen van de wapens en daarmee ook immuun van alle aanvallen van alle wapens die er bestaan. Dit geld voor wapens zoals geweren, pistolen, messen, dolken en zwaarden. Hij is niet immuun tegen de schade die andere oorzaken hebben. Zo zal ook zijn neus breken als hij een vuist in z'n gezicht krijgt en zal ook hij verbrandde mocht hij op de brandstapel terecht komen.  

a p p e r e a n c e
Picture: Klik!
Face claim: Jimmy Q
Describtion: Gerome is een gespierde jongen met veel tattoeages  verspreid over zijn hele lichaam. Ook heeft hij verschillende piercings zoals in zijn neus en oor. Hij heeft kort donker haar dat hij naar achter stijlt. Hij heeft mos groene ogen, donker haar en meestal een zonnebril op. Hij kleed zich het liefste netjes, maar met toch veel ringen en draagt ook vaak wapens bij zich.

p e r s o n a l i t y
Strong points:
- Cold heart killer
- Friendly if needed
- Straight to the point
- Serious
Weak points:
- Honesty
- Feelings
- Trusting
In depth: Gerome is een jongeman die het liefste zijn zaken zo snel mogelijk heeft geregeld. Iedereen die niks voor hem kan betekenen, zal hij zo gemakkelijk negeren. Als die personen denken dat ze hem toch moeten lastig vallen, zullen ze waarschijnlijk dood eindigen. Gerome heeft er niks op tegen om een gezellig praatje te houden, maar dan moet je hem wel liggen. Hij heeft niks met mensen die aandacht op eisen of met mensen die zich aanstellen. Hij kan zich moeilijk uitten qua gevoelens en zal dan ook nooit eerlijk tegenover zichzelf kunnen zijn. Hij houd ervan om te roken en te drinken, dus zal dat nooit afslaan en soms kan hij ook best een flirt zijn.

h i s t o r y
Childhood
Gerome kan zich zijn ouders niet meer herinneren. Hij is van straat geplukt en in eerste instantie in een gastgezin gestopt. Hij was een voorbeeldig kind en uiteindelijk vond hij zijn nieuwe thuis bij een homostel. Samen met Ariana waren zij de enige kinderen van het stel. Gerome voelde echter nooit een klik met de twee mannen. Hij haatte ze niet per se, maar hij voelde nooit wat voor ze. Hoe hard hij het ook probeerde. Hij voelde geen band ontstaan. Toch probeerde hij nog zo vriendelijk en dankbaar mogelijk te zijn tegenover zijn nieuwe ouders. Hij voelde wel meteen een band met zijn nieuwe zusje. Het duurde dan ook zeker niet lang voordat hij haar zag als familie. Hij kreeg sterk de neiging om haar te beschermen en deed er alles aan om haar gelukkig te maken.
Teenyears
Toen Gerome naar de middelbare school ging, ging het echter niet zo goed meer. Op school kwam men er al snel achter dat de twee opgevoed werden door een homo koppel. Ariana vocht voor haar vaders. Vaak dreigde het te ver te gaan en op een dag gebeurde dat ook. Desondanks het feit dat Gerome geen connectie had met zijn vaders, kwam hij toch voor Ariana op. Immers wou hij zijn zusje nog wel beschermen. Hij wist de pestkoppen te verdrijven. Tenminste, dat dacht hij. De volgende dag begonnen ze hem te treiteren met het feit dat hij twee vaders had. Gerome werd er gestoord van. Ook omdat het hem erg gevoelig lag omdat hij echt niks met de twee mannen had. Maar Ariana werd eindelijk met rust gelaten, dus Gerome deed er niks aan en probeerde het te overleven. Het pesten zorgde er enkel wel voor dat hij minder om kon gaan met zijn zus. Hij leed onder het pesten en hij wou dat niet laten zien tegenover Ariana. Zij moest gelukkig zijn. Dus kwam er beetje bij beetje steeds meer afstand tussen de twee. Als afleiding tegen de pijn begon Gerome te roken en uiteindelijk ook drugs te gebruiken. Hij zocht een uitlaatklep en vond deze in de onderwereld. Hij begon drugs te dealen en wapens te verhandelen waarmee hij geld kon verdienen. Hij dacht niet na over de gevolgen. Hij dacht eindelijk niet aan het gepest als hij zich bevond tussen de maffia.

Tot dat het op een avond helemaal mis ging. Gerome had een afspraak met een klant gemaakt. Hij zou de klant drugs en wapens geven. Zoals het wel vaker ging bij de afspraken wist Gerome niet hoe de klant eruit zag. Hij wist enkel dat hij de klant kon herkennen als de klant een bepaalde zin zei. De klant kwam niet op dagen. In plaats daarvan stopte een zwart busje recht voor zijn neus. Zonder dat hij er ook maar iets aan kon doen werd hij het busje in gesleurd en mee genomen. Een enkeling had het gezien. Maar ook die enkeling wist dat dat busje van Jeremy Suthcliff was. De leider van het rijk. Gerome werd mee genomen naar het lab. Daar werd hem een baan voorgesteld. Een baan als huurmoordenaar voor Jeremy. Gerome wou weigeren, maar als hij zou weigeren, zou hij en zijn familie woorden vermoord. Iets wat Gerome zeker wou voorkomen. Om die reden ging hij akkoord. Echter waren enkel zijn fysieke krachten niet genoeg. Gerome ging onder het mes en kreeg via het lab zijn krachten. Het werd hem verboden om contact op te zoeken met zijn familie. Dus hij kon er nooit zeker van zijn of Jeremy zich aan zijn woord liet, maar Gerome durfde, zoals vele, niet tegen Jeremy in te gaan en hield zich aan zijn woord.

Now
Sindsdien werkt hij voor Jeremy als huurmoordenaar. Nu heeft hij de taak gekregen om Zeal Dreyar op te sporen en hem te doden. Gerome's onderzoek heeft hem naar het verblijf van Bluebonnet toegewezen en zo kwam hij de lus binnen. Dankzij zijn fotografisch geheugen kan hij zich nog alles herinneren en weet hij informatie razend snel op te slaan.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
Haythel Devonshire

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Gerome Evans   do jul 27, 2017 5:43 pm


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
 
Gerome Evans
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: