Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 there were no rotten intentions

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Athena Reagan
The psychopath
The psychopath
avatar

PROFIELAantal berichten : 102
IC-berichten : 20
Registratiedatum : 15-07-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: there were no rotten intentions   do jul 27, 2017 11:03 pm

Stap per stap begeleide De rosharige jongedame bewoog zich de gangen door. Ze Had zich de hele dag en nacht in haar kamer opgesloten. Hierdoor had ze dan besloten om de volgende dag vroeg uit het gebouw te gaan. Het was nu ongeveer 5.30u in de ochtend. Misschien wel heel overdreven voor anderen, voor Athena was dit geen probleem. Het was zelf een gewoonte van de vrouw om zo vroeg op te staan. Zo kreeg ze meer gedaan op een dag, en kon ze nog eens van de zonsopgang genieten. Aangezien het zomer was had ze die waarschijnlijk bijna gemist. Vandaag was een dag om gewoon even tot rust te komen, vandaar dat ze zich nu naar het strand begaf. Hoe dichter Athena zich bij de zee bevond, hoe sterker de wind tegen haar opkwam. Voor enkele seconden gaf het haar een rilling, vooraleer ze er aan gewend kwam. In plaats van op het strand zelf te gaan ging ze meer tussen de duinen waar het groener was. Haar blik gleed naar haar voetstappen en de afdrukken dat ze achterliet.
Ieder stukje gras waar ze opstapte werd zwart en verdort. Dit deed ze expres, terwijl de handschoenen dat ze droeg uit voorzorg was. Haar power had ze niet altijd onder controle, vandaar dat ze bescherming draagt dat ze niet perongelijk iemand laat rotten. Moest iemand Athena zonder handschoenen zien, mocht het al van conclusie gaan dat ze pissed was en iemand rot vlees zou gaan krijgen. Met een zucht ging ze gaan zitten en liet zich in het gras achterovervallen. Meteen werd alles verrot. Voor mensen die het niet gewend waren was de geur walgelijk. Voor Athena en degene die al kennis gemaakt hebben met deze kracht was het een geur dat genegeerd werd. Langzaam sloot de vrouw genietend haar ogen.

(For Gerry)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: there were no rotten intentions   vr jul 28, 2017 11:34 am


Gerome had besloten om de omgeving te verkennen. Hij was gisteren aangekomen in het verblijf van Bluebonnet. Hij was hier enkel om één iemand op te sporen en deze te vermoorden of anders gevangen te nemen. Hij was hier niet om vrienden te maken en al helemaal niet om zijn zusje tegen het lijf te lopen. Wat wel was gebeurd. Het had zijn hele doen even opgeschud. Voor een moment was hij weer emotioneel zwak geweest. Hij had het tegen kunnen houden. Die drang om Ariana tegen zich aan te houden, om haar alles te vertellen en om haar te beschermen. Hij had het kunnen tegenhouden en dat was ook beter. Zij moest niet verzeild raken in zijn zaken met Jeremy. Hij had haar al genoeg problemen bezorgd

Gerome keek voor een moment rond. Hij zag het strand voor hem liggen. Hij gokte de kans klein dat zijn doel hier was, maar hij kon het niet maken om het niet doorzocht te hebben. Met enige tegenzin liep hij het strand op. Vlagen wind namen zandkorrels mee die in zijn pak gingen zitten. Irritatie borrelde op, maar hij probeerde het niet te laten lijken. Terwijl zijn ogen de omgeving nauw in de gaten hield, liep hij in een snel tempo het strand over. Het duurde niet lang of hij kwam aan bij de duinen. Zodra zijn blik zich daar op had gevestigd, zag hij al snel de bekende roodharige. Zijn ogen vernauwden zich, ook al was dat niet te zien aangezien hij zijn zonnebril droeg. Hij zette een paar stappen richting de dame. De welbekende vieze geur drong zijn neus binnen. ”Athena,” sprak hij met een scherpe toon in zijn stem.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Athena Reagan
The psychopath
The psychopath
avatar

PROFIELAantal berichten : 102
IC-berichten : 20
Registratiedatum : 15-07-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: there were no rotten intentions   vr jul 28, 2017 10:44 pm

Athena genoot van haar power. De jonge vrouw gebruikte het meer dan dat nodig was, en daar waren gevaarlijke gevolgen bij. Ook dit wist ze, toch bleef ze het vaak gebruiken. Tot nu toe heeft ze er nog niet veel last van gehad. Het was daardoor dat ze er zorgeloos verder mee omging. Moest het op een bepaald moment te erg worden, dan ging ze wel wat voorzichtiger ermee omgaan. Athena was haar leven nog niet zozeer beu. Dan is er nog eens het feit dat er momenten zijn dat ze de controle over een onverwacht zou kunnen verliezen. Die kon best dodelijk zijn aangezien het ook zijn eigen wil zou kunnen hebben moest Athena het niet op tijd tegen houden.

Haar ogen waren gesloten, haar ademhaling rustig. Ze was volledig ontspannen. Achter de lange weg die ze had afgelegd om in de loop te geraken had haar wat uitgeput. Dat was ook weer niet waar, Athena had veel zwaardere dagen gehad met een bepaald iemand. Het was een echte uitbuiter tegen haar. Misschien kwam dat door het feit dat ze zijn gezag soms negeerde. Veel maakte het niet uit de jongedame wist dat het voor haar eigen best wil was. Om haar sterker te maken. Zachtjes sloeg ze een zucht. Hoelang had ze hem niet gezien? Athena zou het nooit toegeven naast het feit dat het deugt heeft gedaan om hem een zo lang niet gezien te hebben, en dus nooit zorgen hoeven te maken op het feit dat hij ieder moment tevoorschijn zou kunnen springen. Had ze hem ook wel gemist. Het was raar om en onwennig om hem nooit haar naam te horen blaffen.

”Athena,” sprak de al te bekende stem met een scherpe toon. "Fuck!" Alles wat achter die woorden kwamen was puur uit instinct, instinct dat zo zwaar getraind was geweest dat ze er hoogstwaarschijnlijk nooit meer uit gaat krijgen. In nog geen 2 seconden was ze recht gesprongen alsof haar kont in brand stond. Haar beide benen waren lichtjes gespreid, wijd genoeg om een goeie balans te houden moest er iets op haar afkomen. Haar armen had ze achter haar rug in gebracht en beide handen in elkaar gemengd. "Yes Sir!?" Over de duivel gesproken! Het duurde dan ook even enkele seconden voor ze het maar al te goed besefte hoe ze hem begroette, maar vooral dat het hem weer was gelukt -zoals altijd- om onverwachts tevoorschijn te komen. Meteen was de irritatie van haar gezicht af te lezen. "Is this how you greet me after all that time?! "Haar lichaam ontspande zich. "I mean , it took me weeks before i finally realised that you wouldn't jump suddenly in my bathroom when i take a shower ready to order me around!" En dit meende ze. Het had wel degelijk weken geduurd tegen dat ze besefte dat hij niet zomaar in de badkamer komt om haar training te geven, terwijl ze bezig was met douchen. In die keren had hij nooit naar haar lichaam gekeken - of toch niet dat ze had gezien- respect had de man wel.... grotendeels.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: there were no rotten intentions   za jul 29, 2017 10:34 am


Tot zijn verrassing en verbazing was hij zijn pupil tegen gekomen in het gras. De jongedame die hij van Jeremy had moeten mentoren. Met dezelfde discipline waar hij mee was getraind had hij de dame getraind. Ze leek hier niet altijd blij mee te zijn, maar het had gewerkt want ze was precies zo gevormd zoals Jeremy haar had gezien. Echter snapte Gerome voor geen meter waarom Athena hier was. Was ze gevlucht van Jeremy? Was ze tegen hem in gegaan? In dat gevoel moest Gerome haar meteen terug brengen. Hij voelde zich wel teleurgesteld bij die gedachten. Hij wist dat Athena koppig was, maar toch zeker niet dom.

Meteen had hij haar naam genoemd. "Fuck!" bracht de jongedame uit, waarna ze op sprong en meteen in de houding sprong. "Yes Sir!?" begroette Athena zoals haar werd geleerd. Gerome had ook meteen de houding aangenomen die Athena van hem was gewend. Streng. Hij deed een stap in haar richting en stond op het punt om haar een flinke uitbrander te geven, doen de dame zelf begon te praten. "Is this how you greet me after all that time?! " reageerde Athena. Irritatie lag in haar ogen. ”Excuse me?” reageerde Gerome terwijl hij een wenkbrauw optrok en een kille blik in zijn ogen verscheen die in zijn woorden weerklonk. "I mean , it took me weeks before i finally realised that you wouldn't jump suddenly in my bathroom when i take a shower ready to order me around!" sprak Athena weer over het eeuwige probleem wat ze had met hem. Haar probleem hij ging niet stoppen met haar bevelen geven ongeacht waar ze was of wat ze aan het doen was. Het was haar werk om altijd te luisteren en te doen wat haar werd opgedragen.

Gerome schraapte zijn keel. ”Athena I don’t think you’re in a position to complain right now,” maakte Gerome al snel duidelijk. Zijn humeur stond niet naar een vriendelijke begroeting en een gesprek tussen oude vrienden. Hoe graag hij het ook wou. Het kon niet. Athena had immers de regels verbroken. Ze kon toch niet verwachten dat hij daarom meteen haar kant stond? ”What are you doing here? Are you actually so stupid to go against Jeremy?” vroeg Gerome op een bevelende toon. Hij bevol een antwoord en snel. Ondertussen had hij al zonder enige genen zijn welbekende pistool erbij getrokken en op haar gericht. Als ze inderdaad weg was gevlucht van Jeremy, dan zou hij haar niet laten gaan.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Athena Reagan
The psychopath
The psychopath
avatar

PROFIELAantal berichten : 102
IC-berichten : 20
Registratiedatum : 15-07-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: there were no rotten intentions   za jul 29, 2017 4:42 pm

i'm nuts You like that
Het enige dat de vrouw vandaag ging doen was relaxen, niet meer en niet minder. Athena vond namelijk wel dat ze een paar daagjes vrijaf had verdiend. Iedere keer dat ze juist een missie had afgewerkt kreeg ze meteen een nieuwe. Nog een enkele keer heeft ze een rust gehad, zelf geen dag. Het feit dat ze het aankan was hetgeen dat haar zorgen maakte. Het feit dat ze nu geen missie had, zorgde ervoor dat ze meteen er gebruik van maakte. Ze had eindelijk eens wat tijd voor haarzelf. Haar ogen waren gesloten en haar ademhaling rustig. De wind dat over haar haren en gezicht streek gaf haar kippenvel.  Het zand dat dat tegen haar rug en hoofd lag kietelde af en toe. Wanneer ze haar kamer had gevonden zal ze moeten douchen. Zand uit je haren krijgen is niet iets dat in een minuut klaar was. Haar gedachten waren te serene om ook maar aan de gevolgen te denken van zand in de haren.

Het enige dat telde was de rust en de wind. Dit was - wat te verwachten was- van korte duur. Haar naam die door de bekende stem werd uitgesproken kon zo simpel haar hele lichaam in automode zetten. Hetgeen dat in haar lichaam en gedachten opwekte was door jaren zware training, haar ombouwen tot hetgeen dat men wou. De man voor haar was volledig getatoeëerd. Hij was makkelijk te omschrijven als een strict en gedisciplineerde man. De omschrijving als sexy en hot was ook een perfecte omschrijving. Dag in dag uit bleef ze bij die omschrijving. Hij had de looks, iets dat deze man ook wist. Moest men hem ook kennen zouden ze weglopen, of hij nu hot was of niet. Athena niet, naast het feit dat ze hem sexy bleef vinden had hij haar volledige respect. O ze zou plezier een nachtje of meer met hem doorbrengen. De nieuwsgierigheid of hij net zo strict en gedisciplineerd was in bed als nu.

Gerome schraapte zijn keel. ”Athena I don’t think you’re in a position to complain right now,” meteen verstijfde de jonge dame weer. Het zien van zijn stijve houding en zijn toon, maakte de vrouw duidelijk dat het geen tijd was voor haar weerstandig gedrag. Dit was een van de momenten dat ze voor enkele seconden niets zou durven doen. Tenzij ze weer even in haar weird state was van hem te pesten. Nieuwsgierig trok ze vragen een wenkbrauw op. Waarom niet? ”What are you doing here? Are you actually so stupid to go against Jeremy?”  De eerste paar seconden leken zijn woorden niet tot haar door te dringen. Tegen Jeremy gaan...? Waarom zou ze dat in godsnaam doen? Ze is inderdaad niet stom en koppig genoeg om dat te durven doen. Het is niet dat ze haar leven beu was!

Alles leek tot haar door te dringen. Wist haar sweet Gerry niet dat ze op vele missies was geweest en nu maar pas weer terug was? Klaar om weer onder zijn gezag te komen trainen? oeh..... dit gaat zo leuk worden. De gedachten met wat ze nu van plan was liet haar haast op en neer springen. Adrenaline begon langzaam maar zeker door haar aderen te razen bij het zien van de gun op haar gericht. Athena wist dat ze gek was met wat ze nu ging doen. Dit was wat haar zo gevaarlijk maakte, de verlangen om gekke dingen te doen en de reacties van anderen hiermee te krijgen. " Why wouldn't i?" Vroeg ze. "I don't care what he thinks, what you think, what anybody thinks. I'm doing it pretty good without him or you don't i? Its already two years" sprak ze uitdagend.

Met een stap vooruit was zijn gun tegen haar aangedrukt. Haar fel groene ogen glinsterden. "I bet you willl try to stop me, seeing your lovely gun on me" sprak ze zuchtend alsof het zo zwaar was voor haar.  Ok, nu moest ze voorzichtig zijn met wat haar acties nu gingen zijn. Dit alles hoorde nog allemaal bij het plan om hem in de maling te nemen. Een gek plan, maar dat is juist zo leuk in haar ogen. "I don't think so" de woorden waren er nog niet uit of een donkere wolk met de stank van verrotting begon uit haar handen te komen en zich rond de borstkas van de man te wikkelen. De soortachtige wolk raakte hem niet aan. Het was te vergelijken met een hoelahoep dat langzaam verkleinde. Het enige wat Gerome nu simpel kon doen was eronder vandaan kruipen. Hierdoor was hij meer gefocust om eruit te kruipen en proberen het niet aan te raken, dan op Athena. Iets dat ze meteen gebruikte. Zonder nog naar hem om te kijken maakte de rosharige vrouw gebruik van zijn afleiding en rende er vandoor. Met een big smile op haar gezicht.

Hier ging ze nog zo spijt van krijgen.
notes here

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: there were no rotten intentions   za jul 29, 2017 5:29 pm


Athena klaagde tegen hem aan en Gerome snapte niet waarom. Waarom klaagde zij in hemelsnaam hoe hij haar begroette? Ze mocht blij zijn dat hij haar niet meteen bij haar hoor mee terug nam naar Jeremy. Maar hij ging er dan ook niet vanuit dat Athena zo dom was om dat te doen. Hij vroeg haar naar een uitleg, maar bevol een antwoord. Athena moest de waarheid spreken en uitleggen wat ze hier in hemelsnaam deed. Athena leek te merken dat hij serieus was. De stijve houding kwam terug. Gelukkig. Dan wist ze ook dat ze nu eerlijk moest zijn .

" Why wouldn't i?" vroeg Athena plots. Gerome trok een wenkbrauw op, waarna zijn blik al snel kill werd en zijn ogen zich vernauwde. Meende ze dat? "I don't care what he thinks, what you think, what anybody thinks. I'm doing it pretty good without him or you don't i? Its already two years" vervolgde dame uitdagend. Gerome klemde zijn kaken op elkaar. ”It doesn’t matter what you think. It matters that he will get you killed if you go against him. And if you do go against him, then I’m not afraid to do it for him,” maakte Gerome snel en serieus duidelijk aan Athena. Ze leek de bedreiging echter niet zo serieus op te vatten.

Athena deed in stap in zijn richting. Ongegeneerd drukte het pistool tegen haar maag. "I bet you willl try to stop me, seeing your lovely gun on me" concludeerde Athena. Gerome zweeg. Ze kon maar beter terug bij haar zinnen komen, want anders kwam ze er niet heel vanaf. "I don't think so" sprak ze plots, waarna Gerome de welbekende zwart wolk op zich af zag komen. ”Fuck,” vervloekte hij de situatie. Zijn blik schoot naar Athena die het op een rennen zette. ”Athena!” riep hij de dame na met een strenge ondertoon, maar ze kwam niet tot een halt. Hij zuchtte gefrustreerd. Waarom moesten ze nou altijd gaan rennen?

In een behendige beweging schoot Gerome onder de rook weg en zette hij de achtervolging in. Het pistool stopte hij weg. In plaats daarvan liet hij met een knip van zijn vingers tientallen wapens verschijnen die Athena direct omsingelde. De wapens varieerde van pistolen tot zwaarden. Om ervoor te zorgen dat Athena echt tot een halt kwam schoot één geweer een kogel door haar knie. Gerome snelde naar haar toe. Met een zucht bleef hij voor haar staan. ”Jesus christ Athena. Do you really want yourself killed? Are you really planning on go against Jeremy?” vroeg Gerome nog voor een laatste keer na. Als Athena haar woorden ging herhalen en inderdaad tegen Jeremy in ging, dan zouden de wapens haar het leven ontnemen.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Athena Reagan
The psychopath
The psychopath
avatar

PROFIELAantal berichten : 102
IC-berichten : 20
Registratiedatum : 15-07-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: there were no rotten intentions   za jul 29, 2017 6:31 pm

Destroying   the favorite pants
Bij het zien van de man voor haar kwam het besef. Ze had hem gemist. Het is niet dat ze aanhankelijk aan de man was, in no way will that ever happen.  Maar naast dat hij haar hard trainde waren ze goeie vrienden, of zo zag zij dat toch alsinds. Athena maakte nooit veel vrienden, niet omdat ze er geen wilt. Meer omdat ze nooit lang op een plaats bleef, niet uit of in de lus. Ze ging altijd van de ene naar de andere. Tot dat Jeremy haar had gevonden. Sindsdien stond ze altijd onder training van Gerome. Van hem kon ze niet wegraken. Daarbij wou ze het ook niet, ze mocht de man wel. Achter dat het besef terug kwam liet ze haar eigen lichaam ontspannen, dit zou Gerome niet aanvaarden maar dat wist Athena wel.  Zijn houding liet haar dan ook duidelijk maken dat hij blijkbaar niet volledig up to date was. Zijn vragen maakten het allemaal duidelijk, hij wist niet waar ze was geweest.

Het was volledig onverwacht geweest, Athena werd opgeroepen door Jeremy en kreeg missie na missie. De dame was van de veronderstelling gegaan dat de man, Gerome wel op de hoogte zou gesteld hebben. Waarom dat niet gebeurd was begreep Athena niet. Achteraf zal ze daar wel voor kijken. Nu ging ze van zijn onwetendheid gebruik maken. Een gevaarlijk iets om dat bij deze man te doen. Dat was het dan ook juist. Athena kickte om gevaarlijk. Gerome was zeker gevaarlijk. Met de woorden dat ze van haar lippen liet rollen, lokte ze de kille man uit zijn tent. Haar tong gleed over haar onderlip. Een teken dat ze wist dat ze op glad ijs begaf, en daar volledig van genoot. Daar haar kick van kreeg.  Het bloed raasde als een gek door haar aderen, adrenaline begon zich meer en meer op te bouwen. De spieren spanden zich allemaal op, klaar om in actie te schieten in een hoge snelheid.

”It doesn’t matter what you think. It matters that he will get you killed if you go against him. And if you do go against him, then I’m not afraid to do it for him,” Natuurlijk had hij daar geen probleem mee. Gerry was niet voor niets een van de beste huurmoordenaars. Zorgde dit ervoor dat ze stopte? Heck no! Iets dat ze misschien wel zou moeten doen. Alhoewel dit zou Athena niet zijn moest ze gestopt hebben. Met de 4 woorden zette ze haar plan in actie. Haar power schoot uit haar handen. Haar lichaam draaide zich met een ruk om en ze rende weg. Eerst hoorde ze hem vloeken, maar seconden later hoorde ze Gerome haar naam luid roepen. Nope, ze gaat niet vertragen of stoppen.

Met haar handen tot vuisten gebald versnelde ze het tempo nog meer. Op zand lopen was nu niet het aangenaamste om te doen... Ineens verschenen er verschillende soorten wapens voor haar. Natuurlijk.... Dit had ze moeten zien aankomen... oops?  Dit kon ze niet ontlopen, toch hield dat haar niet tegen. Athena wou dan ook juist haar richting veranderen toen ze een schot hoorde af gaf, meteen gevolgd door branden gevoel in haar linker knie. "holly Motherfucker!" gromde ze pijnlijk, zo het geschreeuw dat in haar keel wou ontsnappen nog op tijd tegen te houden. Haar gewicht verloor ze dan ook meteen, zakte door haar beide knieën en belande in het zand. voordeel, ze lande zacht... Zachtjes kreunend door het brandend gevoel drukte ze haar hand tegen de knie. Geweldig... Ze had een van haar favoriete broeken aan..Die heeft ook nog eens zoveel gekost. Met tegenzin scheurde ze een stuk van haar broekspijp en bond die hard met een pijnlijk gegrom rond haar wonde.

”Jesus christ Athena. Do you really want yourself killed? Are you really planning on go against Jeremy?”  Met tegenzin hief ze haar hoofd op om de man aan te kijken. Zuchtend ging ze met haar bebloede vingers door haar haren om die uit haar gezichtsveld te houden. "Ofcours not" haar tanden had ze in haar onderlip gedrukt om de pijn te negeren. " You know, after all those years knowing me, you should know i like my life very much. " voorzichtig zette ze zich wat gemakkelijker. "I was just messing with you... " met een licht pruillipje bekeek ze haar bebloede broek. " I didn't thought you would shoot me immediatly. That hurts my feelings! and my knee" Met de felgroene ogen keek ze weer naar hem op. " Altho i should have known you would do it. sooooo.... Hey Gerome! i'm back from my missions that i got from Jeremy!" sprak ze over de top happy, de sarcasme was er duidelijk onder te horen. De pijn dat dan ook door haar knie en been schoot zette haar meteen het zwijgen op. " My favorite pants... "

Hier ging ze nog zo spijt van krijgen.
notes here

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: there were no rotten intentions   za jul 29, 2017 7:58 pm


Zonder gemaar had Gerome Athena naar geschoten. Ze zou niet aan hem ontsnappen. Altijd had Gerome haar nauw in de gaten gehouden. Kennelijk was ze de afgelopen tijd uit zijn blikveld verloren doordat hij druk bezig was met Zeal. Hij had dan ook geen bericht gehad van Jeremy. Tenminste, niet zover hij wist. Gerome snelde naar Athena toe die zichzelf verbond met haar broekspijp. Gerome kwam opnieuw meteen ter zaken. Hij greep een geweer uit de lucht en richtte deze op Athena. Hij vroeg haar opnieuw of ze echt tegen Jeremy in zou gaan. Zo ja, dan haalde hij de trigger over.

Athena hief haar hoofd op en keek hem aan. De dame wreef met haar bebloede vingers het haar weg uit haar gezicht. "Ofcours not" antwoordde ze. Gerome liet het geweer met een zucht zakken. Met een knip van zijn vingers verdween de rest ook weer. Hij sloeg zijn armen over elkaar. Hij voelde dan ook geen enkele intentie om de dame te helpen. " You know, after all those years knowing me, you should know i like my life very much. " sprak Athena. Gerome grijnsde lichtjes. ”Well maybe someone broke your heart and you would actually wanted to kill yourself,” plaagde Gerome haar met een knipoog. Hij wist dat Athena niet uit was op een vaste relatie, dus hij wist precies welke knoppen hij moest indrukken om haar te stangen.

Athena ging wat verzitten. "I was just messing with you... " bekende Athena. Ook al had Gerome dat nu ook wel uitgevogeld. De dame bekeek haar broek met enige teleurstelling. " I didn't thought you would shoot me immediatly. That hurts my feelings! and my knee" pruilde ze. Gerome keek haar wat droog aan. ”I would kill you instantly if you were to do this again,” waarschuwde hij haar nogmaals en hij meende elk woord dat hij zei. Athena richtte haar blik terug op hem. . " Altho i should have known you would do it. sooooo.... Hey Gerome! i'm back from my missions that i got from Jeremy!" sprak Athena vrolijk met duidelijk sarcasme en pijn in haar stem verwikkeld.

Gerome trok een wenkbrauw op. ”You got missions from Jeremy?” vroeg hij haar na. " My favorite pants... " murmelde ze. Gerome vernauwde zijn blik. ”Shut up,” sneerde hij. Hij nam een stap afstand. ”And get up!” beval hij vervolgens, zich niet deren aan het feit dat hij haar zojuist in de knie had geschoten en staan zo bijna onmogelijk werd. ”Explain to me. What are you doing here? What did Jeremy order you to do?” vroeg Gerome nu. Hij wou dan ook enige polshoogte weten van de zaken die Jeremy hier in hemelsnaam aan het uitvoeren was.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Athena Reagan
The psychopath
The psychopath
avatar

PROFIELAantal berichten : 102
IC-berichten : 20
Registratiedatum : 15-07-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: there were no rotten intentions   za jul 29, 2017 10:06 pm

Blood seeping out the wound   Drup Drup Drup
Vanaf het begin wist Athena diep vanbinnen dat dit slecht zo aflopen, voor haar. Het was gewoon weg dom om Gerome uit zijn tent te lokken. De man is een gevaar op de wereld, zeker als hem tegen je hebt. Wat in dit geval half het probleem is. Het gevolg van haar stom plan was simpel. al zittend in het zand met een kogel in de knie en je lievelingsbroek verpest door het bloed dat er nog hevig uit bleef stromen. Het stukje jeans dat er rond gewikkeld was leek niet echt veel te helpen. Het was vooral om er druk op te houden. Ze zal er straks maar voor moeten kijken. Nu gewoon er voor zorgen dat er geen zand in terecht komt, dat gaat de pijn tien keer erger maken. Dat er ook infecties van ging komen, moest ze geen schrik hebben. Haar lichaam is tegen elke infectie bestendig. Mensen hadden genoeg van die soorten testen op haar gedaan om te weten dat ze gewoon geen infecties kan krijgen. Dit wilt niet zeggen dat het niet zeer deed.

”Well maybe someone broke your heart and you would actually wanted to kill yourself,”  Met samenknepen ogen keek ze hem aan. Geirriteerd van pijn maar zeker ook van zijn woorden snoof ze verontwaardigt. "Come on Gerry, you know i would kill the man if it would ever try breaking my heart, that's why i play with their hearts." sprak ze bot. Het was zo, nooit zal ze iemand haar hart geven. Het was gevaarlijk om Athena close te hebben. Vriendschappelijk of niet, kwets haar zwaar en je hebt een grote kans de volgende daglicht niet meer te zien, je laatste ademhaling achterlatend op de grond. "Keep saying stuff like that i will make sure, that if you ever have a girlfriend she will see and hear alot of things" Of ze dat ook ga doen was weer een andere vraag. Who knows. Misschien als ze weer in haar insane mood is.

Ze deed een suprise-I,m-back act. Gerome leek het niet zo leuk te vinden met zijn woorden die uit zijn mond kwamen.  "shut up!" het gesneer was een waarschuwing, dat wist ze maar al te goed. " and stand up!" Daar ging de automode weer. Haar tanden knarste ze op elkaar terwijl ze ook nu in maar enkele seconden wist recht te geraken. Haar linker knie trilde even voor ze ook die stabiel stil wist te krijgen. Haar gezicht straalde de pijn uit die ze voelde, maar zichzelf verbied om te laten horen. Ze voelde hoe het warme liquide van haar knie richting haar enkel voelde stromen. Handen op de rug en nagels in haar handpalmen gekerfd. ”Explain to me. What are you doing here? What did Jeremy order you to do?”  Haar hoofd hield ze recht, de man recht aankijkend. " He told me to get back to the training with you sir" begon ze haar report. Kort bondig. " The missions i got were simple but long. Getting people for him, searching for people, killing people. Nothing more. Nothing important enough sir" Athena haar lichaam was helemaal stijf, haar knie was een marteling om het zo te houden. Toch zwakte ze niet af, ze weet wel beter dan af te zwakken. Gerome zou het dan alleen maar zwaarder voor gaan maken. " I thought he would have kept you up to date sir" voegde ze als laatste stuk er nog aan toe vooraleer ze nu geduldig wachtte op een volgend bevel. Of de toestemming om tot rust te komen.
notes here

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: there were no rotten intentions   za jul 29, 2017 11:44 pm


Athena treiteren was op zijn tijd leuk en Gerome wist precies wat hij moest zeggen om haar uit de kast te lokken. Athene wist hoogstwaarschijnlijk ook wat hij tegen hem moest zeggen om hem uit de kast te lokken, maar zij zou eindigen met een schotwond en hij niet. Opnieuw leek de opmerking over pure liefde de trigger te zijn. De jongedame keek hem vol irritatie aan. "Come on Gerry, you know i would kill the man if it would ever try breaking my heart, that's why i play with their hearts." reageerde Athena op zijn woorden. Gerome grinnikte zachtjes. ”Sure sure!” lokte hij haar verder uit.

"Keep saying stuff like that i will make sure, that if you ever have a girlfriend she will see and hear alot of things" dreigde Athena nu. Gerome grijnsde wat breder, maar hield zijn mond. Hij hoefde niet aan haar uit te leggen dat hij al zo min dacht over echte liefde als zij. Hij hoefde geen vaste relatie. One night stands waren goed en leuk, maar een relatie was zo’n pain in the ass. Sowieso waren er weinig mensen die het nou leuk vonden om met een huurmoordenaar om te moeten gaan. Daarbij reisde Gerome dus kon hij ook geen vaste relatie hebben.

Athena dacht de leuke act nog even te kunnen strekken, maar Gerome vond dat het tijd was om terug aan het werk was. Zo riep hij haar terug in positie. Zoals Gerome van Athena was gewend, deed ze precies wat hij zei. Knikte goedkeurend zodra de dame zelfverzekerd op haar twee benen stond terwijl uit één nog altijd bloed gutsten. " He told me to get back to the training with you sir" begon Athena het report. Iets wat ze op elk moment moest kunnen geven wanneer hij ernaar vroeg. Gerome trok lichtjes een wenkbrauw op van haar woorden. Wat had ze dan in hemelsnaam gedaan? Die informatie volgde.

" The missions i got were simple but long. Getting people for him, searching for people, killing people. Nothing more. Nothing important enough sir" vervolgde ze haar antwoord. Gerome knikte eens, maar gaf nog zeker niet aan de Athena haar houding mocht laten varen. Ondanks de pijn die hij kon inbeelden die ze voelde. " I thought he would have kept you up to date sir" eindigde ze haar woorden. Gerome knikte opnieuw wat bedenkelijk. ”Weird. I didn’t get any message,” mompelde hij. Hij zuchtte. ”Whatever, you can stay with me and help me with my mission I suppose,” gaf Gerome haar haar volgende missie. Met een hand gebaar liet hij haar wezen dat ze weer kon rusten.

”So you’re in the loop as well, right? You need some help getting carried back?” vroeg Gerome nu. Ondanks het feit dat hij mensen zonder enige twijfel moordde en altijd discipline zou houden, was hij niet geheel harteloos. Hij zou zijn pupil best ondersteunen als het nodig was, maar hij zag Athena niet aan als iemand die snel hulp zou ervaren. Zo had hij haar immers getraind.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Athena Reagan
The psychopath
The psychopath
avatar

PROFIELAantal berichten : 102
IC-berichten : 20
Registratiedatum : 15-07-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: there were no rotten intentions   zo jul 30, 2017 12:32 pm

You are  So annoying
Ze gaat echt hoognodig voor haar wonde moeten kijken, het brandde zo erg. Dit waren dingen dat Athena wel gewend was, dat maakte het er niet aangenamer op. De pijn kon ze grotendeels verduren maar ook deze rosharige dame had haar limit. het is ook wel even geleden dat ze de pijn van een wonde zo lang heeft moeten verduren. Meestal achter dat ze een wonde kreeg kon ze na 5 minuten al het gaan verzorgen. De pippo hier kennende gaat hij er nog wel even mee wachten. Voor enkele seconde balde ze haar vuisten met zijn 'sure sure' hmpf! Athena weet dat hij haar weer op stang aan het jagen was, het leek de man altijd te lukken om een of andere redenen. Ze trapte er ook altijd in, en ging er altijd mee door. Naast het feit dat hij haar kon irriteren als geen ander, ze wou het voor geen meter omruilen. Hun relatie was simpel, elkaar zwaar op stang jagen of hem haar zwaar trainen en zij zal zijn gezag ondermijnen.

Moest hij niet haar het zwijgen opgelegd hebben dan zou ze meteen nog verder gegaan zijn. In plaats daarvan zweeg ze meteen, wetend dat ze nu niet te ver mocht gaan. Het liefst wou Athena geen tweede kogel in haar lichaam hebben. Over kogels gesproken, die in haar knie zit nu zeker en vast ergens tegen iets te poken in haar knie. Het bezorgde haar jeuk en nog meer pijn. Gerome daarin tegen gaf geen fuck en beval haar in wacht positie. Zonder klagen en met zo weinig mogelijk pijn te laten zien stond ze in paar seconden recht. Haar beide benen gespannen al trilde haar ene knie wel af en toe. Meteen gaf ze hem haar report. De missies die ze van Jeremy had gekregen waren zoals ze zei simpel geweest. Het was in het begin ook geweest dat Athena niet begreep waarom zij moest gaan. Tot ze de targets had gezien. Het waren niet de ordinaire mensen.

”Weird. I didn’t get any message,” mompelde hij. Hij zuchtte. ”Whatever, you can stay with me and help me with my mission I suppose,” Nieuwsgierig trok ze een wenkbrauw op, het enige dat ook maar aan haar houding was veranderd. "Can i ask what that is sir?" Vragen kon ze, maar ze wist dat hij niet altijd even snel haar het antwoord gaf. Eindelijk gaf hij het teken dat ze tot rust kon komen. Haar hele stijve houding relaxed zich meteen. Dit zorgde er wel voor dat ze bijna door haar ene knie zakte, Athena kon dan ook juist op tijd haar zelf herpakken en bleef zo rechtstaan. Haar hand stak ze naar hem uit. " Are you going to be nice and give me your shirt, or not?" sprak ze geirriteerd, irritatie niet gericht op hem maar op het feit dat haar broek nu volledig rood was. "typical you to ruïn my favorit pants. Well done pretty boy"

Ze voelde al snel zijn shirt in haar handen en schoot in actie. Haar ene hand opende de gescheurde stuk broek stof van de wonde terwijl de andere tegen de wonde gedrukt hield. De andere hand rolde de shirt van de man op en bond die dan snel weer rond haar knie. Zonder pardon of schaamte veegde ze haar bebloede hand wat proper aan zijn blootte borstkas. Het stuk stof dat nu op de grond lag raapte ze op, dat straks maar in een vuilbak gaan smijten ofzo. ”So you’re in the loop as well, right? You need some help getting carried back?” Hoorde ze hem zeggen. Oh, hij is gemeen. " It's not becaus i have a pussy, that i will act like a pussy pretty boy. I can walk just fine!" Athena draaide zich naar de richting waar het gebouw stond en begon te wandelen nouja meer hinken dan wat dan ook, met de veronderstelling dat hij wel ging volgen. " By the way, you should be carfull Gerry, your bipolar is getting out of hand since we last spoke. " sprak ze bot. Hier begon ze weer om hem uit de tent te lokken, puur en alleen al om zoveel mogelijk de pijn in haar knie te kunnen negeren. "Maybe you should let that be tested or something" Ging ze gewoon verder.
notes here

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: there were no rotten intentions   zo jul 30, 2017 4:35 pm


Gerome vroeg naar uitleg. Nee hij vroeg het niet. Hij bevol het. Athena moest hem vertellen wat ze hier deed en hem een uitleg geven. Als ze dat niet deed kon ze een tweede kogel ik haar knie verwachten. Gelukkig leek Athena dit, na al die jaren, ook te weten en gaf ze hem antwoord. Gerome vond het raar dat hij geen bericht had gekregen, maar zat er niet over in. Hij zou Jeremy wel contacteren wanneer hij terug was in het verblijf. Voor nu besloot hij Athena maar de opdracht te geven om hem te helpen met zijn missie. "Can i ask what that is sir?" vroeg de rosharige dame, maar Gerome gaf niet meteen antwoord. Hij kon de uitleg beter geven met alle informatie van de man die hij zocht. Hoogstwaarschijnlijk kende Athena Zeal wel, maar Gerome moest zeker weten dat ze alle informatie had voordat ze te werk zou gaan.

Hij liet haar weer tot rust komen. De jongedame wist zichzelf staande te houden. Ze stak haar hand naar hem uit. Gerome keek kort naar het bloed dat op haar vingers zat, waarna zijn blik terug ging naar haar felle ogen. " Are you going to be nice and give me your shirt, or not?" vroeg ze geïrriteerd. ”Because you ask so nicely,” reageerde Gerome met een knipoog, waarna hij zijn stropdas los trok en de knoopjes van zijn blouse begon uit te trekken. Gerome was niet harteloos. Hij zou Athena best willen helpen en zag ook in dat hij bij haar in het krijt stond aangezien hij haar had neergeschoten. Maar ze zou niks meer krijgen dan zijn onder shirt. "typical you to ruïn my favorit pants. Well done pretty boy" sprak Athena. Gerome grinnikte zachtjes. ”You’re welcome,” zei hij, waarna hij zijn blouse en shirt uit deed en shirt aan Athena overhandigde. De blouse trok hij weer aan, maar hij nam de moeite niet om hem dicht te doen.

Gerome keek kort de omgeving rond, maar er was nog steeds geen teken van andere mensen. Ze moesten dan maar zo terug gaan. Zijn blik ging naar Athena die druk bezig was met de wond. Hij slaakte een zucht. Had ze nu echt dat grapje moeten maken? Nu verloren ze kostbare tijd. Gerome keek op zodra de dame plots haar hand op zijn borst neer legde en deze vervolgens bekladde met bloed. Gerome trok een wenkbrauw op terwijl hij naar zijn borst keek. Hij kon zich wel inbeelden dat hij er nu uitzag als één of andere SM liefhebber. Hij slaakte enkel nog een zucht. Op haar blijven mopperen zou enkel meer beslag in nemen. Uiteindelijk stond Athena recht konden ze eindelijk vertrokken.

Zoals de gentleman die Gerome was, bood hij Athena aan om te helpen. " It's not becaus i have a pussy, that i will act like a pussy pretty boy. I can walk just fine!" sneerde ze hem toe en begon richting het verblijf te hinken. Gerome keek haar met een grijns aan. ”Don’t come complaining to me later,” reageerde hij, waarna hij in een paar stappen naast haar stond en met haar mee liep. " By the way, you should be carfull Gerry, your bipolar is getting out of hand since we last spoke. " sprak Athena bot. Ah het spelletje ging verder. Gerome hapte echter nog niet toe. Hij wist dat hij last had van moodswings. En hij wist ook dat ze nu wat steviger en sneller waren dan voorheen. Dit kwam door het feit dat hij zijn zusje sinds lange tijd eindelijk weer had gezien, maar hij zou dat niet tegen Athena zeggen.

De jongedame wist veel over hem, maar hij had haar nooit iets verteld over zijn familie of zijn leven voor het lab. Zoals velen. Het was haast een taboe om erover te praten. Je zou immers zwak lijken. En als je zwak leek tegenover Jeremy, dan zou je de dood moeten omarmen. Daarom grijnsde Gerome enkel nog en richtte zijn blik naar voren. "Maybe you should let that be tested or something" vervolgde Athena. Ze liet het niet rusten. Gerome richtte zich op haar terwijl hij verder liep. ”Or maybe you should just watch out,” reageerde Gerome met een grijns. Er lag echter in een toon in zijn stem die duidelijk maakte dat Athena zich op glad ijs bevond en echt moest uitkijken. Ze kon het onderwerp maar beter laten vallen.

Na wat gestrompel en wat tijd kwamen ze eindelijk aan bij het verblijf. Ze gingen naar Gerome’s kamer waar gelukkig Ariana niet aanwezig was. Anders had Gerome Athena ook niet meegenomen. Gerome wenkte naar de stoel bij het raam als teken dat Athena daar plots kon nemen. Hij veegde de bloedvegen van zijn borst met een natte handdoek en trok vervolgens een nieuw shirt aan, waarover hij het blousje dichtknopen en zijn stropdas weer vast strikte. Hij haalde vervolgens het document van Zeal uit een koffer en overhandigde deze aan Athena. Hij knikte er eens naar als teken dat ze het moest doornemen en lezen. ”We need to find Zeal. Jeremy wants him back alive, but if we can’t do that, then we need to kill him,” legde Gerome kort uit.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: there were no rotten intentions   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
there were no rotten intentions
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: s h o r e
-
Ga naar: