Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Bum Yoon

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Bum Yoon

avatar

PROFIELAantal berichten : 8
IC-berichten : 0
Registratiedatum : 13-07-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Stalker// Useless shifter
Uiterlijke leeftijd:
Quote: "Killiong me softly with his song"

BerichtOnderwerp: Bum Yoon   do jul 27, 2017 11:18 pm


Bum Yoon

a l g e m e e n
Leeftijd: 20 years
Uiterlijke leeftijd: 18 years
Bijzonderheid:
Stalker
Bum is een stalker, niet alleen qua karakter, maar ook zijn kracht sluit hier bij aan. Hij kan namelijk een beeld van andere mensen oproepen wanneer hij dat wilt en ze zo dus bekijken met wat het ook is waar ze mee bezig zijn. Zo kan Bum ergens zijn en dan een beeld oproepen van iemand die aan de andere kant van de wereld rustig een kopje koffie drinkt. Zijn slachtoffers zullen dit niet kunnen merken, tenzij dit hun gave is ofcourse. De enige catch is dat Bum alleen mensen kan bekijken die hij al eens heeft ontmoet of gezien, bij vreemdelingen werkt zijn kracht niet.

Useless Shapeshifter
Zijn tweede kracht is... Iets minder imposant. Bum kan namelijk wel shapeshiften, maar enkel in kleine, iellige beestjes. Neem bijvoorbeeld een mot, een rat, een kakkerlak of ieder ander klein beest waar je absoluut niets aan hebt. Zijn meest imposante vorm is waarschijnlijk dan wel een vies, mager, zwart straathondje. Een vuilnisbakken rasje die ongeveer de grote heeft van een border collie. That's it.
Ouders: Both deceased
Broers/zussen: None
Geboorteplaats:  Korea

u i t e r l i j k
Foto:
x:
 
Face claim: Kim Jongdae
Omschrijving uiterlijk: Bum is een kleine, magere verschijning. Hij is bijzonder klein voor zijn leeftijd en geslacht en heeft ondergewicht. Hij heeft een vrij jong en heel erg bleek gezicht. Onder zijn donkere ogen zijn eigenlijk altijd dikke wallen te zien en op zijn hoofd staat een bos warrig, zwart haar. Zijn kledingkeus is vrij shabby. Vaak draagt hij een gestreept shirt en een groene winterjas met een rand bont op de capuchon. Omdat hij niet zo goed is in het zorgen voor zichzelf ziet hij er vaak wat viezig en onverzorgd uit.


i n n e r l i j k
Karakter: Bum wordt vaak als vreemd bestempeld door de mensen om hem heen. Hij heeft een timide en stille houding en houdt zich meestal op de achtergrond in sociale situaties, wat samen met zijn al wat shabby en onverzorgde uiterlijk ervoor zorgt dat hij snel het buitenbeentje van een groep wordt. Hoe dan ook heeft Bum geen slecht hart, hij is wat moeilijk in de omgang maar is niet onvriendelijk, enkel wat afstandelijk, afwezig en verlegen.
Een andere eigenschap van hem die vaak niet helemaal op prijs wordt gesteld is dat Bum nogal obsessieve neigingen heeft met bepaalde dingen. Hij heeft zo zijn ritmes waar hij zich altijd aan vast houdt. Daar komt ook het probleem uit wat liefde voor hem is. Zodra Bum zich tot iemand aangertrokken voelt, zal hij dat nooit rechtuit in diens gezicht zeggen. Hij gaat dan volledig in stalker-modus en internet/social media is dan zijn beste vriend, samen met zijn peculiarity. Hij is zich ervan bewust dat dit niet normaal noch gezond is, toch zal hij altijd deze eigenschappen als gevolgen van 'verliefdheid' bestempelen
Zwakke punten:

  • Stalker
  • Obsessive
  • Extreme introvert
  • Insomniac
  • Bad hygiene/ self care


Sterke punten:

  • Kinda friendly and cute
  • ehhh
  • I dunno?? not a lot tbh


g e s c h i e d e n i s
Coming soon!

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lyana Valentine
Sense Killer
Sense Killer
avatar

PROFIELAantal berichten : 250
IC-berichten : 21
Registratiedatum : 02-01-17
Accounts : Azure
Lyana
Ace
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: sense manipulation
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: don't start with what you can't finish

BerichtOnderwerp: Re: Bum Yoon   do jul 27, 2017 11:27 pm


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bum Yoon
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: