Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Diabolic Esper Moretti

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Diabolic Esper Moretti

avatar

PROFIELAantal berichten : 25
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 30-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Add, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Elesis, Tissa, Gerome, Link, Jeremy, Penelope, Laxus
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Time tracer
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: Loading Dynamo Configuration...

BerichtOnderwerp: Diabolic Esper Moretti   zo jul 30, 2017 3:04 pm


Diabolic Esper 'Add' Moretti

g e n e r a l
Real age: 170
Age: 20
Peculiarity: Time Trace, Elshard Decomposer
Parents: Robberto and Elise Moretti
Sibling: Veronica Moretti
DoB: 13-12-1847
PoB: Florence, Italië

p e c u l i a r i t y
Elshard and Elrios: De Elshard is niet zo zeer een kracht van Add. Het is meer dat hij de Elshard nodig heeft om kracht te hebben. Hij is één van de weinige die de kracht van de Elshard (ook wel Elrios genoemd) kan op roepen en deze kan gebruiken.
Elshard Decomposer: Add heeft de kracht om specifieke krachten uit de Elshard te trekken. Hij kan met deze krachten energie opwekken die hij terug kan stoppen in zijn Dynamos. Hiermee kan hij aanvallen creëren die lijken op elektrische bommen, maar dan zitten ze enkel vol energie van de Elshard zijn de aanvallen altijd paars gekleurd. De Elrios is erg sterk, maar het ligt eraan hoeveel Elrios Add in zijn lichaam heeft en hoeveel hij in de aanval kan stoppen. Hij kan niet altijd even sterke aanvallen afvuren. Dan word de Elshard te snel verbruikt. Zonder de kracht van de Elshard kan hij niks en heeft hij dus geen krachten.
Time Tracer: Add kan met behulp van zijn Dynamos (mits deze genoeg krachten bevatten van de Elshard) door de tijd heen reizen, teleporteren en door dimensies reizen.

a p p e r e a n c e
Picture: zie avatar
Face claim: Valery Kovtun
Dynamos: Klik!
Describtion appereance: Add heeft lange witte dunne haren die meestal half voor zijn gezicht hangen. Zijn ogen zijn paars en het oogwit is zwart. Hij heeft over zijn hele lichaam verwondingen en littekens die paars zijn. Dit komt door het vele gebruik van de Elshard. Zijn huid is bleek. Hij is erg gesteld op zijn hygiëne en ziet er daarom altijd netjes uit.
Describtion Dynamos: De Dynamos zijn voornamelijk zwart met paars. Add heeft er in totaal acht Dynamos. Zes kleine en twee grotere. De Dynamos hebben een speciaal mechanisme in zich hebben waarin stukken van de Elshard kan worden geplaatst. De Dynamo laad zich dan vanzelf op en is klaar om te gebruiken.

p e r s o n a l i t y
Strong points:
- Ruthless killer
- Psychopath
- Lust of power

Weak points:
- Incapable expressing normal human emotions
- Hates getting dirty

In depth: Add is alleen geïnteresseerd in de Elshard en kracht die dit voorwerp geeft. Soms kan hij ook nog wel wat interesse tonen in zijn familie, maar voor de rest boeit hem de wereld niet. Hij vermoord en vernietigd iedereen die hem in de weg loopt of die hem niet aan staat. Hij is dus behoorlijk gestoord. Hij doet alles om meer macht te krijgen. Hij kan zich niet normaal gedragen -letterlijk- en heeft dan ook geen benul van het feit dat hij behoorlijk psychopathisch is. In zijn ogen is de rest van de wereld maar raar.

h i s t o r y
Past
Add groeide op in een maffia familie. Zijn jeugd draaide om drugs, afranselingen, martelingen, wapen handel en noem maar op. Alles behalve een normale jeugd dus. Hij zelf groeide hier echter mee op, waardoor hij zich van geen kwaad bewust was. Hij wist ook donders goed dat zijn vader Add's zusje misbruikte, maar niemand in de familie zag er de ernst er van in. Voor hun was het allemaal normaal. Veronica werd ingezet vanwege haar lieflijke en onschuldige uitstraling. Nee hun ouders waren niet van plan om hen hun eigen pad te laten kiezen.

Add had zich al op een jonge leeftijd verdiept in de techniek van de Dynamos. Hij wist de zwevende voorwerpen te maken, maar ze zouden niet werken zonder de kracht van de Elshard. Add kwam er achter dat hij krachten bezat die als geen ander de Elrios kon manipuleren en kon omzetten naar zijn hand. Als hij de hele Elshard in zijn handen zou krijgen, zou hij onoverwinnelijk worden. Iets waar zijn ouders zich ook bewust van waren. De normale gang van maffiazaken werd in stand gehouden, maar hun belangrijkste doel werd het vinden van alle stukken van de Elshard. Macht was waar de familie naar streefde en dat werd er bij Add ingestampt. Zo hard dat hij er letterlijk gek van werd.

In 1864 kreeg men het eindelijk voor elkaar om het hoofd van de maffia familie af te haken. Hun ouders verdwenen in de gevangenis. Add wist met zijn zusje te ontsnappen. Zonder aarzeling besloten de twee het plan van hun ouders door te zetten. Drie jaar lang reisden ze rond, op zoek naar meer stukken van de Elshard. Met elk klein stukje van de Elshard werd Add sterker. Uiteindelijk kwamen ze aan bij de lussen. Het eeuwige leven dat hen aangeboden werd, beviel hen wel, maar de grootste reden was het feit dat hier ook stukken van Elshard verspreid lagen. Zo begonnen de twee door de lussen te reizen. En nu besloten ze een kijkje te nemen in de lus van Bluebonnet.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Diabolic Esper Moretti   zo jul 30, 2017 3:23 pm


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
 
Diabolic Esper Moretti
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: