Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 To break or not to break .

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Riven Woo
Oh. WIEWOOWIEWOO
Oh. WIEWOOWIEWOO
avatar

PROFIELAantal berichten : 23
IC-berichten : 7
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchilla

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Thieving dealer
Uiterlijke leeftijd: 18 y/o
Quote: Killing me softly with his song

BerichtOnderwerp: To break or not to break .   ma jul 31, 2017 7:15 pm


Rustig wandelde de vrij lange aziatische jongen verder de gang over. Zijn brede lijf spreidde zich meer dan normaal opdat hij zich groot opstelde voor nu. Zijn haren vielen wat naar voren toen hij stopte voor de deur van de badkamer. Hij deed deze open en wel meteen verzuurde zijn uitdrukking. Hij haalde een hand door zijn haren heen en besloot maar een van de douches als de zijne te nemen voor nu. Een snelle docuhe en dan terug naar zijn kamer zodat hij rust kon nemen en een laatste keer alles nog een keer kon afgaan voordat hij echt zich helemaal in dit huis zou emergen. Kalm ontdeed hij zich van zijn kleding nadat hij de ruimte prive genoeg had gemaakt. Slot erop. Hij draaide even zijn schouders wat losjes terwijl hij onder de douchekop ging staan. Hij draaide even kalm het ding aan en verwelkomde het warme water op zijn huis met gesloten ogen. Het was voor even heerlijk, hoe het water over zijn lijf heen kwam. Maar hij hield er geen al te lang iets van. Hij maakte even kort zijn haren nat en waste ze kortstondig, om vervolgens tijdens het uitspoelen de rest van zijn lijf te wassen. Veel aandacht besteedde hij er niet aan aangezien de helft van de tijd schuin voor zich zat te staren naar de muur, nadenkende over wat hij hier eigenlijk deed. Hij moest niet in een loop leven om voor eeuwig te leven, dat wist hij maar al te goed. Maar damn, hij was eigenlijk best machteloos zodra hij een strafblad had niet? Man, het leven was zo onhandig als je anderen nodig had. Daarom zuchtte hij ook even. Hij zou of iets moeten doen aan zijn gave en hij bijwerken dat het wel kon gebruikt worden zonder anderen... of hij moest hier even een paar tientallen jaren blijven. Hoe dan ook was dat alles behalve iets voor riven. Hij was niet gemaakt om dit soort vredevol leven aan te gaan. Niet na de mishandling en alle pijn die hij had doormaakt. Hij wist bar goed dat hij nu zijn mannetje kon staan, met een goed genoeg aard en een lichaam die aansprak. Maar vroeger had men niks van respect voor de minderen. Nog steeds niet in ieder geval. Hij zuchtte even en liet zijn handen door zijn haren gaan. Hij was nu ook zo geworden, maar hij had het meer voor zichzelf nodig... En die mindren konden beter sterven dan hem echt lastig vallen. Hij haatte het als dat soort dingen gebeurde, gewoon hatelijk.
Na de korte douche nam hij er een handdoek bij om zich even af te drogen en vervolgens even naar zichzelf in de spiegel te kijken. Hij zag er nog steeds geen dag ouder uit dan dat hij de loop was binnen gekomen, dat was een goed iets natuurlijk want dat betekende dat hij geen jaren moest gaan stelen van de tieners hier. Waarom geen kinderen? Geen idee, dat was gewoon nogal weird ergens. KInderen warren ook te makkelijk dus wat voor fun zat ver daar in. Daarbij kon hij meer fun halen uit twee tieners dan een kind he. Dat soort dingen moest hij altijd in zijn achterhoofd knopen. Even haalde hij de handdoek door zijn haren heen, om vervolgens een handdoek rond zijn middel te binden nadat e rest van zijn lijf droog was. Kalm nam hij zijn spullen bijeen waarna hij zuchtend overeind kwam en de badkamer dus zo uitliep, met enkel een handdoek rond hem. Hij keek even kalm naar de dingen in zijn handen, om vervolgens op te kijken en eigenlijk per ongeluk zo tegen iemand aan te liepen. Even nam hij een stap  terug, waarna hij even zachtjes begon te glimlachen. "Sorry," zei de jongen kalm tegen degene waar hij zojuist tegenop was gelopen.

-Athena

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Athena Reagan
The psychopath
The psychopath
avatar

PROFIELAantal berichten : 102
IC-berichten : 20
Registratiedatum : 15-07-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: To break or not to break .   wo aug 09, 2017 11:56 am

i'm nuts You like that
Had de rosharige dame iets gepland voor vandaag? Nop, het enige wat ze nu van plan was om te doen, was liggen niksen in haar kamer. Met de hoop dat haar twee kamergenoten natuurlijk er niet waren, en niet snel gingen komen. Het is niet dat ze hen niet moest hebben, Athena hield namelijk veel van haar rust en stilte. Iets dat je niet vaak hebt wanneer je twee kamergenoten hebt in plaats van een. Voor het moment was ze nog wat buikspieren buiten aan het doen. Je kunt namelijk niet zo'n fit lichaam hebben als je er geen zorg voor draagt. Daarbij  moet ze wel zichzelf actief houden als ze Jeremy tevreden wil houden. Achter nog een goed paar minuten druk bezig te zijn met buikspieren ging ze zuchtend rechtstaan. Met de handdoek veegde ze haar zweet af en hing de handdoek dan rond haar ene schouder.

Haar ademhaling kwam al snel weer tot een rustig en gelijk ritme terwijl ze zich eindelijk richting haar kamer begaf. Athena verwachtte dan ook dat bij een hoek te passeren, tegen iemand op te lopen. Ze moest nog niet eens kijken of ze wist al dat de persoon nog redelijk lang was. Natuurlijk keek ze wel. Wat ze zag had ze niet zien aankomen.  Een Aziatische jongen met bloot bovenlijf en onderlijf, aangezien zijn handdoek schijnbaar af was gevallen bij de botsing. en wie is Athena om niet eens te genieten van het uitzicht? Het gebeurd niet vaak dat er iemand hier naakt voor je gaat staan. Lichtjes grinnikte ze bij zijn verontschuldiging. Uit 'respect' maar vooral omdat ze niet een creep wilt zijn hield ze haar ogen op de zijne gericht. "Well, it's ok i guess' sprak ze geamuseerd. " It's not that mind that a boy is stripping for me, i'm feeling honoured, really. " begon ze plagend, haar tanden lichtjes bloot van de glimlach en met een opgetrokken wenkbrauw. "But i don't think that others will appreciate "stelde ze hem plagend voor.
notes here

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riven Woo
Oh. WIEWOOWIEWOO
Oh. WIEWOOWIEWOO
avatar

PROFIELAantal berichten : 23
IC-berichten : 7
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchilla

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Thieving dealer
Uiterlijke leeftijd: 18 y/o
Quote: Killing me softly with his song

BerichtOnderwerp: Re: To break or not to break .   za aug 19, 2017 12:28 pm

Ah yea... Hij keek kalm naar haar, maar voelde niet echt schaamte. Dat soort emoties waren niet voor hem weg gelegd. ondanks dat hij de moeite deed ze wel na te doen mocht het handig zijn voor hem en hem alleen, wat nu niet het geval was. Hij lacht enkel even schuin terwijl de chick begon te grinniken bij het aanzicht van hem naakt. Hij schaamde zich niet voor zijn lichaam, aangezien hij wist dat het geen dag ouder werd, tenzij hij dat wilde. Hij had dan ook niks om te vrezen en oh well weet je, een lichaam was een lichaam en alles dat eraan ging kwam bij een goede helft van de gevallen die je tegen kwam ook zo tegen. Ah well... Kijk, dit was waarom hij had getwijfeld naar hier te komen, dat soort reacties weet je. Hij bukte dan ook even en pakte de handdoek van de grond om deze weer rond zijn middel te binden, meer uit respect voor zijn omgeving dan zichzelf. Gelukkig leek dat kind niet al te perverted te zijn, aangezien ze hem aankeek, vast heel erg bewust van het feit dat als ze haar ogen enkele centimeters naar beneden richtte, ze iets meer zou zien dan alleen nipples. en yeah, hij snapte het wel, als het er was op een plek waar je het niet verwachtte dan staarde je er wel na, oh well life I guess.
"Well, it's ok i guess'' Klonk er van de roodharige dame af. Hij knikte enkel even naar haar en bleef even schaapachtige grijnzend naar haar kijken, alsof het awkward voor hem was, maar alles behalve helaas. Het was misschien vreemd maar het kwam gewoon niet binnen bij hem op die manier. "It's not that mind that a boy is stripping for me, i'm feeling honoured, really. " Oh dear god... Why... Hij moest een zucht onderdrukken en zichzelf ervan weerhouden niet te rollen met zijn ogen en schuin weg te kijken. Nee, hij bleef die awkward grijns op zich houden en bleef haar aankijken alsof het allemaal niet uitgedacht was en het allemaal niet gespeeld was. Hij was al 500 jaar zo, dus waarom niet een paar minuten erbij, hij had vast de rest van de dag om boos te zijn op iets. Hij zou wel nog zien wat maar oh well... Misschien dat hij het dorp in trok om te gaan boxen. Als er hier een zaal was waar hij dat kon doen des te beter. Hij wilde echter privacy en hij was er niet geheel zeker van of dit huis dat hem kon schenken als hij bezig was hmn. "But i don't think that others will appreciate " Hij haalde even kortstondig zijn schouders op. "Accidents happen you know," zei hij daarom ook even lachend. "And I'm uh... Glad you aren't upset about it..." klonk er even licht vragend van hem af aangezien hij eigenlijk echt niet wist wat hij daar op moest gaan zeggen. Like really wat moest je erop zeggen dat niet snauwend overkwam? Oh well. "I'm Riven, Riven Woo..." zei hij even lachend. "Well that's one way to meet a person," zei hij even terwijl hij zijn ogen naar het plafond afsloeg en de woorden tussen zijn lippen murmelde terwijl hij bleef lachen... Oh man, waar had hij zichzelf in gewerkt.

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: To break or not to break .   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
To break or not to break .
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: t o p f l o o r
-
Ga naar: