Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 The power of an Elgentleman

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Diabolic Esper Moretti

avatar

PROFIELAantal berichten : 25
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 30-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Add, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Elesis, Tissa, Gerome, Link, Jeremy, Penelope, Laxus
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Time tracer
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: Loading Dynamo Configuration...

BerichtOnderwerp: The power of an Elgentleman   di aug 01, 2017 2:55 pm


Met een niet al te best humeur struinde Add de hallen door van het verblijf. Hij vond het altijd wennen om in een nieuwe lus te zijn en dit uitte zich in grote irritatie bij de jongen. Hij had de afgelopen tijd de Elrios moeten sparen. Hij had de afgelopen tijd de Elshard te veel gebruikt, waardoor hij op enig moment zwak leek te worden. Om dat te voorkomen heeft hij de afgelopen dagen zijn krachten niet gebruikt. Iets wat hem ook uitermate irriteerde. Hij moest overal zelf heen lopen. Kon geen Peculiars bang maken of bedreigen zonder een goed argument en kon dus eigenlijk helemaal niks. Alleen in zijn kamer zitten en wachten totdat de Elshard weer een beetje was teruggekeerd. Vandaag had Add echter besloten om uit zijn kamer te gaan en de zoektocht naar meerdere Elshard stukken voort te zetten. Hij vertrouwde erin dat zijn zusje eveneens op zoek was gegaan, maar hij was ongeduldig. Hij moest zo snel mogelijk sterk genoeg zijn.

Gelukkig was de Elshard vandaag weer helemaal opgeladen, dus kon hij weer zijn Dynamo’s gebruiken op volle kracht. Zwevend op de zes Dynamo’s ging Add het verblijf door. Sommige mensen keken raar op van de zwevende man met lange witte haren, maar Add besteedde er geen aandacht aan. Totdat hij plots een welbekend aura voelde. De Elshard. Er moest hier een stuk in de buurt liggen. Met hogere snelheid begaf Add zich naar de tuin waar het aura enkel sterker leek te worden. Hij kwam dichterbij. Ongegeneerd vloog zijn blik over de tuin heen. Zijn paarze ogen keken schichtig van de ene plek naar de andere. Het moest hier ergens zijn. Zijn blik bleef uiteindelijk hangen bij een jongeman. De jongeman leek net iets weg te stoppen in zijn zak. Het zou toch niet.

Meteen kwam Add in beweging en zweefde hij naar de jongeman toe. ”Give me the Elshard,” gromde Add bedreigend. Hij had geen zin in lief spelen en lief vragen. Hij moest het stukje nu hebben. De jongeman kon dan ook maar beter doen wat hij vroeg, want anders zou hij er niet zonder kleerscheuren er vanaf komen.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivar Tjäder
I'm a motherfucking viking
I'm a motherfucking viking
avatar

PROFIELAantal berichten : 99
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 29-01-17
Leeftijd : 20
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Blue fire bender, demon prince
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: Let those who do not understand me fear me. Let those who understand me fear themselves.

BerichtOnderwerp: Re: The power of an Elgentleman   za aug 19, 2017 7:20 pm


The gifts Odin gave me, I use in battle or in bed
13:27. Met een aantal fikse klappen had Ivar tegen de wekker aangeslagen maar dat mocht niks baten. De cijfers op de machine bleven koppig staan. En die koppigheid liet de jongeman wat verbaast kijken. Werkelijk, was het al zo laat?! Waar haalde hij de slaap vandaan om zo lang door te kunnen? Hij had zelfs Carina niet horen opstaan. Dromenland had hem deze nacht -plus halve dag- flink meegezogen. Zonde! Een halve dag verspilt aan niks. Een ontbijt gemist. Dat laatste deed hem nog het meest zeer. Maar ja, het was niet anders. Kreunend en steunend stond Ivar op, zijn schouders eens op en neer halend, tussendoor draaiend. Stroef voelden ze aan. Stijfjes. Al te lang had hij geen ruk uitgevreten en dat moest veranderen. De opwarming zou bestaan met een wandeling door de tuin, vanaf daar kon hij verder bedenken wat hij ging doen. Fanatiek sprong de jongen een aantal keren op en neer, waarna hij in een stel simpele kleren schoot en zich naar buiten begaf.
Elesis was er vast blij mee; dat hij de dag grotendeels verspilt had. Ongetwijfeld dat ze hem een uitbrander zou geven wanneer ze erachter kwam dat hij weinig uitvrat. Dat hij weinig zijn best deed om hun vader te helpen. Eerlijk gezegd had Ivar het er moeilijk mee. Hoe kon hij iemand zijn vader noemen die hij nooit gezien had? Noch had ontmoet? Naar zijn beleving was en bleef hij zoon van Ragnar, wat er ook zou gebeuren.
Een fonkeling in het gras trok Ivar's aandacht. Vastberaden stapte hij erop af, en trof daar een apart fenomeen aan. De weerkaatsing van het zonlicht lieten het voorwerp prachtig schitteren. Aangetrokken door de gloed boog hij voorover. Het stak grotendeels in het gras. Voorzichtig pakte hij het tussen de vingers; in de hoop het los te kunnen trekken. Toen dat min of meer mislukte viste Ivar een mesje uit zijn broekzak, waarmee hij het gras los begon te snijden. Rustig aan wrikte hij het los en hield het in z'n handpalm. Ondanks dat hij geen flauw idee had wat het moest zijn, kreeg hij wel het idee dat het wat op moest leveren. Die gedachte liet hem het voorwerp in zijn broekzak doen.
”Give me the Elshard,” weerklonk van achteren. Ivar draaide zich naar de stem toe. Elsie-wat? Eerst stond er een frons in zijn voorhoofd, met de intentie er vragend op te reageren maar hij bedacht zich. Hij stak het mesje naar voren, in de richting van de zwevende jongeman.,,Ehhmm," begon Ivar. ,,Let me think." Hij trok een ernstig bedenkelijk gezicht terwijl hij met het mesje tegen zijn slaap aantikte. Vervolgens richtte hij zijn blik wederom op de wit harige man. ,,How about no." Een grijns verscheen op z'n gelaat. ,,I found it, so I can keep it. Fair enough, right?" Ivar stak het mes weg. ,,Float away, Princess Albino. Go search for your own piece."


thank you Sarah of Kickstart!

_________________

↠Theme song ↠Theme
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Diabolic Esper Moretti

avatar

PROFIELAantal berichten : 25
IC-berichten : 11
Registratiedatum : 30-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Add, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Elesis, Tissa, Gerome, Link, Jeremy, Penelope, Laxus
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Time tracer
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: Loading Dynamo Configuration...

BerichtOnderwerp: Re: The power of an Elgentleman   zo aug 20, 2017 12:22 pm


Met een niet al te best humeur was Add de tuin in gevlogen. Tot zijn enige genoegen had hij een stuk van de Elshard gevonden, maar tot zijn ongenoegen was dat stuk Elshard in de zak van iemand anders verdwenen. Grommend beval hij de jongeman om de Elshard terug aan hem te geven. Hij geen tijd om lief en vriendelijk te zijn. Hij moest die shard hebben. De jongeman draaide zich naar Add toe en keek hem met een frons aan. Ongeduldig stak Add zijn hand op, vragend om het stuk Elshard zorgvuldig in de palm van zijn hand te leggen. Echter leek de man andere plannen te hebben. Add’s blik viel op het mesje dat op hem werd gericht. ,,Ehhmm," begon de jongeman. ,,Let me think." vervolgde hij en tikte het mesje tegen zijn slaap aan. Ongeduldig knarste Add zijn tanden op elkaar. Hier had hij geen tijd voor! Toch besloot hij zijn kalmte nog enigszins te behouden. Wellicht zou de man toch zijn leven liefhebben en de Elshard daarom overhandigen.

,,How about no." Een kille blik verscheen in Add’s paarze ogen terwijl de man hem grijnzend aankeek. ,,I found it, so I can keep it. Fair enough, right?" gaf de jongeman zijn mening. Het mes werd opgeborgen. ,,Float away, Princess Albino. Go search for your own piece." eindigde de jongeman zijn woorden. Met een grom schoot Add een meter omhoog de lucht in. Drie dynamo’s verdwenen onder zijn ene voet en vormde een kleine cirkel voor de hand die hij op stak. Hij richtte zijn hand, en daarbij de drie dynamo’s, op de jongeman. Zijn ogen begonnen op te lichten en daarmee begon energie te ontstaan tussen de drie dynamo’s. Ze vormde een bal van energie die qua vorm veel leek op een bal van elektriciteit. De kleur was echter paars. Met een vernietigende blik schoot Add de krachtige laser op de jongeman af. Als hij de Elshard niet op een lieve manier zou kunnen krijgen, dan moest het maar met geweld.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: The power of an Elgentleman   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The power of an Elgentleman
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: