Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Heath Benton ★

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Heath Benton ★   di aug 01, 2017 5:48 pm

Heath Benton
BASIC INFORMATION
Name; Heath Benton
Nicknames; unknown
Physical Age; 20 years old
Real Age;  24 years old (06-04)
Gender; Male
Birth Place; Stuttgart - Germany

Sexuality; Gay
Status; Single
With; x

Hair colour; Dark brown
Hair Length; semi-long
Length; 1m67
Body Posture; small
Eye colour; Green
Faceclaim; Charlie McDermott

Parents; ??? x ???
Siblings; Sean Benton – younger brother; Felix Benton - Younger Brother
Children; x
Other family; x

Gift
Empath
An Empath is someone who feels the emotions of another. This power is common in children who are already very perceptive of the world and people around them. Sometimes this power fades with age but there are some people who manage to keep it their entire life. These people tend to become teachers and counselors because they have a strong desire to help others, but this is only good if they can control their power if the situation gets out of hand. Most Empaths have the tendency to spiral into depression from the overbearing negative emotions of others. These people need to learn to block the emotions of others so they can regain who they are and surround themselves with more positive people.
Remote viewing
"Ability to perceive events that are taking place elsewhere or sense places that are not in view. Clairaudience is the auditory equivalent of this."
The power of Remote Viewing is unique because it requires a well developed memory. It is essentially the same as a photographic memory but the brain can track the items or people as they move throughout a room or area. This works until new elements are introduced and the viewer must take a second look to be able to see everything clearly. It only takes one glance for the brain to register everything that is happening around them.

CHARACTER
Indecisive
Heath heeft soms best wel veel problemen met keuzes maken in het leven. Hij moet er soms echt wel tijden over na denken of het wel een goed idee is om iets te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dingen als verhuizen, een grote aankoop doen en ook met het aangaan van relaties.
Rude
Heath kan vaak als onbeleefd overkomen. Hij heeft geen moeite met het zeggen waar het op staat en vindt het al helemaal niet erg als mensen er boos om worden ook. Hij is ook erg onbeleefd als in het feit dat het hem niet heel erg veel uitmaakt hoe hij zich gedraagt. Hij zou zonder pardon eten van iemand pakken of gewoon in zijn boxers door de gangen lopen. Hem maakt het echt niet zoveel uit, dus hij doet het gewoon. Zeer onbeleefd dus.
Jealous
Maar boy, Heath kan zeer snel jaloers worden om van alles. Iemand heeft het beter, iemand ziet er mooier uit, iemand heeft een geweldige relatie, meer geld, etc. Hij wordt daar jaloers om, heel snel. Het hoeft maar iets beter te zijn dan hemzelf en hij is al jaloers. Hij is ook een jaloers typ in een relatie.
Protecting
Dit deel van beschermen is meer tegenover zijn jongere broertje, die hij zoveel mogelijk beschermd van andere mensen, zelfs als dit ten koste gaat van hem zelf. Hij doet alles voor hem en het zou niet eens zo gek zijn als hij dat ooit zou moeten bekopen met zijn dood.
HISTORY
De jeugd van Heath begon eigenlijk best wel normaal. Hij was de oudste thuis van de kids en al snel was het wel duidelijk dat hij het meest onbeleefde was van de kinderen. Niet alleen dat viel op, het viel ook al snel op dat Heath gevoelens van anderen kon aanvoelen. Zijn ouders gingen onderzoek doen en daar kwam al snel uit dat het bij de meeste kinderen wel zou verdwijnen met de leeftijd, dus maakten ze zich geen zorgen om het feit dat Heath dit had. Hij was wel erg beschermend over zijn broertjes, al van vroegs af aan.

Maar hij verloor zijn krachten niet. Ze werden alleen maar sterker, meer overweldigend dan ooit tevoren. Het was beangstigend maar het gaf hem soms ook een geruststelling, zoals bij zijn vrienden. Hij kon zo voelen of hij ze kon vertrouwen en of ze om hem gaven of niet.

Heaths leven veranderde echter wel wat toen hij verliefd werd op een jongen; die erg geweldig leek. Hij was hier 17 jaar oud. Hij kwam zonder enige schaamte uit de kast bij zijn familie. Hij had het gevoel dat zijn ouders het een beetje ongemakkelijk vonden maar hem straffen of iets gebeurde niet, gelukkig voor hem.

Hij kreeg een relatie met de jongen. Het eerste jaar was geweldig, hij was lief, respecteerde Heath voor hoe hij was en was gewoon heel zorgzaam. Heath dacht dat hij de perfecte man had gevonden, maar dat leek niet zo te zijn. In het tweede jaar van hun relatie begon zijn vriend hem steeds vaker te slaan en hem in dingen te forceren die hij eigenlijk niet wilde. Hij werd ruiger, maar was slim genoeg om alle wonden aan te brengen op plaatsen die niet zichtbaar zouden worden, waardoor het eigenlijk door niemand zichtbaar was wat er achter de schermen gebeurde. Heath voelde echter wel dat zijn vriend gewoon van hem hield, waardoor hij ondanks alle pijn bij hem bleef. Zolang ze van elkaar hielden was het goed toch?

En toen gebeurde het, zijn vriend, die hij bijna meer dan drie jaar had, overleed. Tot op de dag van vandaag is het niet bekend waarom en hoe. Heath’s hart was gebroken, maar ergens was hij blij dat de dagen van pijn over waren. Toch wilde hij zijn vriend niet vergeten. Hij kocht een gouden ring, die tot op de dag van vandaag om zijn ringvinger zit. Mensen denken vaak dat hij getrouwd is, maar dat is hij niet, het is ter ere van zijn ex-vriend. Bij de begravenis kwam hij erachter dat hij ondanks dat Heath niks had gevoeld qua spijt of berouwen bij zijn vriend, dat hij vreemd was gegaan met heel en heel veel meiden.

Toen Sean misbruikt werd om zijn gift, had Heath de keuze snel gemaakt. Samen met de tweelingbroer van Sean, Felix, vertrokken ze naar Bluebonnets loop, weg van de mensen die misbruik maken van de gift van Sean.

(Tot op de dag van vandaag denkt Heath dat zijn ‘Remote view’ normaal is, dus hij weet niet dat dit iets speciaals is!)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Heath Benton ★   di aug 01, 2017 6:14 pm


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
 
Heath Benton ★
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: