Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 ♡ You got that medicine I need, dope, shoot it up, straight to the heart, please

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aphrodite

avatar

PROFIELAantal berichten : 6
IC-berichten : 2
Registratiedatum : 31-07-17
Leeftijd : 24
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Get a blunt & you'll find out
Uiterlijke leeftijd: 19/21
Quote: Don't be a little bitch with your chit chat, just show me where your dick's at

BerichtOnderwerp: ♡ You got that medicine I need, dope, shoot it up, straight to the heart, please   di aug 01, 2017 7:25 pm


De golven maakten een ruisend geluid tegen de klif. Het was rustgevend. Aphrodite liet haar amberkleurige ogen over de golven glijden. Als ze er in zou springen, zou ze dood zijn. Maar als ze een paar meter op zij ging, zou ze er in kunnen zwemmen. Fascinerend hoe je met de dood kon spelen. Ging je dood, of ging je niet dood? Aphrodite grinnikte zachtjes. Spelen met de dood was altijd een van haar favoriete spelletjes geweest. Ze werd uit gedachten gerukt door voetstappen, die door het gras gingen. Ze kwam eraan, ze voelde het. Aphrodite draaide zich om. Door de schemering van de avond, was te zien dat ze nog steeds lichtelijk stoned was en dat er glimlach op haar gezicht stond. “I was wondering when you’d show up” zei Aphrodite met een glimlach en keek naar de vrouw die tegenover haar stond. Haar witte huidskleur, haar donkere haren, hoe zou Aphrodite die ooit kunnen vergeten? “I figured out that hiding wouldn’t stop you from finding me. So I thought I would just be here, in the out and the open.” Aphrodite zette een stap in de richting van de bleke vrouw, liet haar ogen over het figuur voor haar glijden. “You haven’t changed a bit.”

_________________
We're pretty and sick
We're young and we're bored
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivy Meadow

avatar

PROFIELAantal berichten : 137
IC-berichten : 26
Registratiedatum : 07-04-17
Leeftijd : 24
Accounts : ♡ Olivia Romano
♡ Indigo Child
♡ Starlight Royale
♡ Rosé Balmain
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Witch
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ღ We're the masters of our own fate, we're the captains of our own souls ღ

BerichtOnderwerp: Re: ♡ You got that medicine I need, dope, shoot it up, straight to the heart, please   di aug 01, 2017 7:37 pm


Haar mantel gleed over het gras, het was geruisloos, net als de rest van het lopen. Het figuur dat aan de rand van de klif stond, werd haar al duidelijk. Ivy glimlachte. Één simpele windspreuk en ze zou vallen. Of ze zou geruisloos achter haar kunnen gaan, en haar een zetje kunnen geven. Het meisje zou de pletter in vallen en zou hartstikke dood wezen. Die gedachte deed Ivy lachen. Het meisje bleek haar toch te horen. Was het haar lach, waren het haar voetstappen, Ivy had geen idee, maar het boeide niet. Uiteraard mocht ze weten dat zij in de buurt was. Dat was geen enkel probleem. “I was wondering when you’d show up.” Ivy bleef stilstaan, keek de vrouw tegenover haar strak aan, zonder enige vorm van emoties. “I figured out that hiding wouldn’t stop you from finding me. So I thought I would just be here, in the out and the open.” Een glimlach speelde rond haar lippen, maar zoals altijd, lachten haar ogen niet mee. “That makes my job only easier.” “You haven’t changed a bit.” Ivy haalde haar schouders op. “I’m not sure if I’m gonna take that as a compliment.” Ivy stapte wat naar voren, ze merkte het verschil in wind. “There’s no running away now anymore, Ashley. You know that and I know that. Accept your fate and claim your destiny. He was patient with you, but he’s growing tired and I get the punishments.” Ivy stroopte de mouw van haar gewaad op en liet een rode, vurige striem zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
♡ You got that medicine I need, dope, shoot it up, straight to the heart, please
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c l i f f s
-
Ga naar: