Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Move

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ragya Airon

avatar

PROFIELAantal berichten : 46
IC-berichten : 7
Registratiedatum : 13-07-17
Leeftijd : 19
Accounts : Ragya Airon
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Demon - Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: There is a firefly loose tonight, better catch it before it burns this place down

BerichtOnderwerp: Move   di aug 01, 2017 10:56 pm

When all else fails use fire


De roodharige woonde nu hier voor ongeveer een dag of twee, misschien drie. Ze had nooit een geweldig perspectief gehad voor tijd. Maakte het eigenlijk wel uit? Nee, niet echt. Ze had toch geen idee hoelang ze hier zou blijven. Ragya had altijd wel de behoefte om reizende te blijven en de wereld te ontdekken zover haar lege portemonnee toeliet. En die wanderlust had ze nu ook, het enige wat het nog in toon kon houden was haar enorme nieuwsgierigheid en het feit dat hier genoeg interessante mensen waren. Tot nu toe had ze nog niet super veel met des betreffende mensen gesproken maar ze liepen in ieder geval genoeg rond in het wild. Zo ook in haar huidige locatie. Ze had uiteindelijk de weg gevonden naar een weide die ver uitstrekte, al kon je altijd nog de twee gebouwen zien was dit toch de plek om wat bewegingsruimte te krijgen. Ze was weer eens in haar dierlijke vorm veranderd en lag nu in het hoge gras wat om zich heen te kijken. Haar pels had de kleur van verbrand hout, merels, misschien zelfs kool. Het was een mix van bruin, grijs en zwart, enkel doorbroken door haar zichtbare schedel, ribben en de uitgroei van haar ruggenwervels. Daarbij ook het heldere rood van haar ziel die voor eeuwig haar ribbenkast verlichtte. Zelf was ze ook bezig met de zielen van andere te bekijken. Het was in deze vorm immers natuurlijk om dat te doen. Het was jammer genoeg wel dat als ze zich richtte op zielen de rest van de wereld wegzakte. Alles was er nog wel, maar alsof er een donkere blur overheen gezet werd, zodat enkel de heldere lichten van zielen nog overbleven. Ze kon ze zien door gebouwen of andere obstakels heen, zowel handig als niet. Natuurlijk kon ze op deze manier weten waar andere zich bevonden.. maar was de kans om tegen iets aan te lopen ineens verhoogd. Na lichtelijk om zich heen gekeken te hebben stond ze op en schudde de restjes van gras van zich af, om haar focus weer te leggen op haar normale zicht. Deze was nu meer zoals die van een normale hond, dat was ook hoe ze zou lijken voor normale mensen, simpelweg een hond. Enkel andere wezens met krachten zouden haar ware vorm zien, al kon het ook altijd even duren voor ze realiseerde wat ze zagen. Best grappig in alle eerlijkheid. Ragya keek nog een enkele maal om zich heen voor ze begon met rennen, voor een moment alle energie eruit te halen die ze had. Dit was noodzakelijk als dier dat nu ineens een lui leventje had, die energie moest ergens blijven en rennen was ze meest kindvriendelijke manier het te uiten. Jammer genoeg gaf de helhond niet zo veel om andere, aangezien ze zonder ook maar een fuck te geven op iemand af rende. Hm, kijken hoe deze zou reageren.


& mindo

BY MITZI

_________________
When all else fails, use fire
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Move   do aug 03, 2017 12:52 am

Vandaag was het eens rustig in het huis. Nuja, kon je eigenlijk wel 'vandaag' zeggen? Immers speelde de dag zich telkens opnieuw af, was het niet altijd vandaag? Ze werd niet ouder, maar toch ook wel. Mentaal, iniedergeval; iedere dag gebeurde hier wel iets anders. In tegenstelling tot de meeste mensen op deze aardbol was het enkel haar lichaam die niet met de tijd mee ging. Mee kon gaan. Mindo zuchtte en wreef over haar pijnlijke hoofd. Na meerdere gevechten had ze gisteravond misschien iets te diep in het glaasje gekeken, waardoor ze nu een knallende koppijn had. Haar remedie was om zo ver mogelijk van de andere mensen verwijderd te gaan zitten. Normaal zou ze ze loop uit zijn gegaan, maar gezien ze niet bepaald zin had om opnieuw een Hollow tegen het lijf te lopen had ze besloten maar eens braaf te zijn en zich schuil te houden in de meadows, immers waren die behoorlijk groot en niet veel mensen leken er graag heen te gaan. Ze had zich dan ook neergezet onder een eenzame boom diep in de velden, hopend daar niemand tegen te komen. Toch hielpen het ijskoude water dat ze mee had genomen en de stilte om haar heen niet tegen haar kater, dus besloot ze haar laatste truc uit de kast te halen. Met enige moeite trok ze al haar kleren uit en rekte zich naakt eens uit, waarna ze de transformatie liet beginnen.
Het was nog altijd vrij pijnlijk, maar zodra ze volledig vervormd was tot haar wat pluizigere zelve voelde het altijd heerlijk. De enige reden dat ze niet vaker als een coyote rond liep was omdat het zo ongemakkelijk was als ze terug veranderde, wat waren kleren toch eigenlijk ook onpraktisch.
De coyote rekte zich eens geeuwend uit, tot haar teleurstelling was de koppijn nog altijd even aanwezig. Toch voelde ze zich iets fitter en begon ze maar wat rond te zwerven tussen het hoge gras, wat toch ergens een gevoel van rust gaf. Ze zakte wat weg en dagdromend zwierf ze maar wat rond, wat haar uiteindelijk duur kwam te staan. Toen er geroffel klonk keek ze wat suf op, enkel om haar ogen open te sperren toen er een wezen haar kant op kwam stormen. Door haar al wat slomere reactievermogen wist ze de idioot die op haar afstormde niet te ontwijking. Met een geschrokken blaf liep de ander op haar in en ze rolde een aantal keren door het stof voordat ze zich op haar poten kon hijsen. Met haar haren meteen vel overeind gestoken en een zacht gegrom uit haar keel begon ze rond het hel wezen te cirkelen. Ze rook niet naar Haythell, damn it, waarom waren er toch zoveel hell wezens hier? Ze waren bijzonder irritant. Go back to where you came from, you damned immigrants. "What the fuck man? Can't you fucking watch where you're going?" Gezien ze beide tot de canine familie behoorden ging Mindo er voor het gemak maar even vanuit dat de ander haar zou verstaan. Anders zou haar boze geblaf alsnog wel genoeg moeten zeggen.

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Move
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s :: m e a d o w
-
Ga naar: