Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 [MC] Hungry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
AuteurBericht
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   di aug 22, 2017 10:36 am


Gerome’s blik was over Heath’s lichaam heen gegleden. In eerste instantie deed hij het bewust, hij dacht de vragende blik in Heath’s ogen te hebben gezien, maar al snel bleef hij langer naar het lichaam kijken dan hij zelf door had. Zodra hij Heath terug in de ogen aankeek, zei hij hem simpel dat hij geaccepteerd was. Met een grijns stond hij op. ”Well, thanks,” bedankte de jongen hem met een glimlach. Gerome grijnsde terug en gaf hem een knikje. Vervolgens besloot Gerome zich maar te richten op het onderwerp waarvoor ze in eerste instantie hier waren gekomen. Zo vroeg hij naar de drank. Het viel hem op dat deze niet in eerste oogopslag te zien was. Wellicht verborg Heath het voor de autoriteiten hier of misschien om het feit dat hij het niet graag wou delen. Dat laatste zou krom zijn aangezien hij Gerome had uitgenodigd, maar Gerome besloot zijn vraag maar te laten beantwoorden door Heath.

De jongen grinnikte na Gerome’s vraag. Gerome keek hem aan. ”Hidden for my little brothers.” maakte Heath duidelijk met een grinnik. Aha. Duidelijk. Gerome grinnikte zachtjes. Met zijn blik volgde hij Heath die zich naar een kast begaf. Spullen werden eraf gehaald en flessen drank kwam tevoorschijn. Now we’re talking. Gerome zette een paar stappen in Heath’s richting om de flessen drank beter te zien. Zo ontdekte hij verschillende soorten drank. Meer soorten dan hij had in zijn kamer. Dat kwam ook vooral omdat hij het dronk om zijn zintuigen te bedoezelen en niet zo zeer omdat hij het alcohol nou zo ontzettend lekker vond. Natuurlijk vond hij het wel lekker op zijn tijd, anders was hij hier niet geweest, maar hij dronk het in eerste instantie niet omdat hij het lekker vond.

De jongeman richtte zich op hem. ”So… what do you want to drink?” vroeg Heath hem met een glimlach. ”Hmmm,” bracht Gerome bedenkelijk uit terwijl hij wat dichter naar de drank toe boog, niet bewustzijn van het feit dat hij hierdoor ook dichterbij Heath’s gezicht kwam. Closer dan je zou verwachten van iemand die de ander nog geen uur kende. Gerome had het zelf niet door en hield zijn aandacht vooral bij de drank. Uiteindelijk reikte hij met zijn hand uit naar een fles whisky. De fles zag eruit alsof het van een goede afkomst was. Hij hield de fles op en richtte zich op Heath. Toen pas besefte hij zich hoe hij erbij stond. Hij keek wat verbaasd op terwijl zijn hart onopgemerkt een slag over sloeg. Hij schraapte zijn keel en nam meteen een stap afstand waardoor hij met zijn rug tegen de kast stond.

Hij sloot zijn ogen kort om het feit dat dat een klap had veroorzaakt. Hij schaamde zich behoorlijk door zijn actie maar probeerde dit niet te laten zien. Hij opende zijn ogen en hield de fles opnieuw op voor Heath. ”I’d like a sip of this,” maakte hij duidelijk. Vervolgens overhandigde hij de fles terug aan Heath en liep de kamer verder in, in de hoop dat dat ongemakkelijke moment snel kon worden vergeten. ”Where do you want to drink it? We can go to the tower,” stelde Gerome nu voor zodat het gesprek gaande bleef en ze niet bleven hangen bij zijn stuntelige acties.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   do aug 24, 2017 8:41 pm

HEATH BENTON
Toen hij de ander bedankte omdat hij hem had verteld dat zijn nieuwe ‘outfit’ geaccepteerd was, grijnsde de man even, waarna hij even knikte. Na het hele gedoe met omkleden was het wel duidelijk was de volgende stap was: de drank! Dat was misschien wel belangrijker geweest dan aankleden, maar hey, in dit geval dacht hij even aan de ander. Het was vast niet smakelijk om je drinkpartner de hele tijd half naakt naast je te zien, dit zou dan toch misschien wat fijner zijn voor hem. Voor hemzelf was het wel weer meer moeite, dan moest hij later dit weer wassen en uuh… het was best wel veel moeite, maar oke, het was maar voor één avond. Dan kon hij vast nog wel een keer dit setje aan right? Vast wel. Dan hoefde hij het ook niet te wassen, dat zou hij een beetje zonde vinden.

Maar oké, tijd voor de drank. De sterke drank was verstopt voor zijn broertjes, die mochten dat natuurlijk niet vinden, dat zou zonde zijn en ze waren nog te jong om dit te drinken, dus nope, dat ging hij dus echt niet aan ze geven. Dit was zijn eigen drankcollectie, niet die van hun. Dus ze moesten het maar accepteren niet waar? Gerome kwam ook weer dichterbij toen hij de flessen vol drank had neergezet, tja, hij mocht kiezen als gast right? Hij lustte alles van dit, dus weet je, het maakte hem dus ook geen zak uit wat er gekozen werd ofzo. Hij vroeg dan ook aan de jongen wat hij zou willen drinken, dat was wel zo netjes om te vragen niet waar? ”Hmmm,” klonk er van de ander af, waarna de jongen wat voorover boog om de drank beter te bekijken, maar waardoor hij ook dichterbij zijn gezicht kwam. Heath keek even naar de ander en nam de tijd even om gewoon het gezicht van de ander wat langer te bekijken, wat van dichterbij te bekijken. Hij bloosde er niet van, hij was wel meer gewend en de ander was toch wel de flessen aan het bekijken. Jep.. zelfs van zo dicht bij was de jongen nog steeds zijn type en knap. De jongen pakte een fles drank, waardoor Heath zijn ogen even lieten glijden naar de fles en zijn goede fles whisky zag, goede keuze moest hij zeggen. De jongen hield de fles naar hem op, waarna hij de verbaasde ogen van de ander zag en de jongen zijn keel schraapte terwijl hij een stap terug nam. Recht tegen zijn kast aan. Aw, hij was dit soort dingen echt niet gewend of wel dan? Hij kon het niet laten om zachtjes te grinniken op de reactie van de ander, wat een puppy was het ook.

De jongen sloot even zijn ogen, waardoor Heath het niet kon laten om de jongen met een geamuseerde glimlach aan te kijken. Hij kon er niks aan doen, het was gewoon amuserend om de jongen zo te zien reageren. Hij was echt dit soort dingen niet gewend leek het wel. De jongen opende zijn ogen weer, waarna hij de fles voor hem op hield. ”I’d like a sip of this,” klonk er duidelijk van de ander af, waarop Heath even knikte en hij de fles weer terug kreeg van de ander. ”Good choice,” sprak hij even, waarna hij de fles even op het kastje zette om de andere flessen terug in de kast te zetten en te verstoppen voor zijn broertjes, dat was zeer belangrijk natuurlijk. ”Where do you want to drink it? We van go to the tower,” klonk er van de ander af, waardoor Heath even na dacht en vervolgens knikte. Dat klink als een goed plan right? Hij zag er niks slechts in tenminste. Het was waarschijnlijk beter dan hier blijven zitten. ”Sounds good to me,” sprak hij even terwijl hij met een glimlachje naar hem om keek en de laatste paar spullen terug zette, waarna hij de fles pakte en naar de ander liep. ”Mhm, do we need a glass? Or are we just going to sip in turns?” anders moesten ze weer naar beneden om glazen te halen… Daar had hij dus niet zoveel zin in als hij eerlijk was, maar hey. Hij wist niet of de ander het erg zou vinden.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   do aug 24, 2017 10:13 pm


Gerome had niks door van het feit dat Heath hem bekeek. Nee Gerome hield zijn blik gericht op de drank en onderzocht wat hij graag wou drinken. Er was keuze zat en alles zou Gerome ongetwijfeld goed bevallen, maar toch koos hij voor de oude vertrouwde whisky. Zodra Gerome echter recht kwam besefte hij pas hoe dicht hij bij Heath stond. En dat was hij zeker niet gewend. Meteen schraapte hij zijn keel en probeerde hij afstand te zoeken, maar werd al snel tegen gehouden door de kast. Heath grinnikte om zijn actie, waardoor Gerome zijn ogen kort sloot. Ja hij zou ook grinniken als hij zijn domme actie had gezien. Hij kon wel door de grond zakken. Hij probeerde het gebeuren maar van zich af te schuiven. Hij grijnsde wat scheef naar Heath terug en richtte zich op de fles whisky.

Hij hield de fles wat op en maakte duidelijk dat hij daar wel een slokje van wou hebben. Heath knikte en Gerome gaf hem de fles terug. ”Good choice,” gaf Heath zijn mening, waarna de fles werd weggezet. Gerome knikte eens. Voor een moment volgde hij de jongen met zijn ogen zodra deze begon met het opruimen van de flessen. Zodra Gerome besefte dat hij wel erg lang keek week hij zijn blik wat ongemakkelijk af en besloot hij de kamer nogmaals rond te kijken. Waar moest hij in hemelsnaam naar kijken? Uiteindelijk probeerde hij zich maar af te leiden en vroeg hij Heath waar ze drank zouden nuttigen. Hij stelde de torenkamer voor. Negen van de tien keer was daar niemand. Hij ging er dan ook niet vanuit dat ze daar snel gesnapt of gestoord zouden worden.

”Sounds good to me,” stemde Heath in. Gerome keek om en ving nog net het glimlachje op. Hij glimlachte wat breder terug en keek toe hoe Heath de laatste dingen opruimen om uiteindelijk de fles weer vast te pakken. ”Mhm, do we need a glass? Or are we just going to sip in turns?” vroeg Heath. Gerome draaide zich richting de jongen. Voor een moment dacht Gerome er overna. Normaal haalde Gerome altijd een glas uit de keuken of dronk hij rechtstreeks uit de fles, maar hij had nooit met dezelfde persoon uit dezelfde fles gedronken. Waarschijnlijk kwam dat om het feit dat hij nooit tijd had om vrienden te maken of iets in die richting. In dat opzicht leek zijn leven ook behoorlijk eenzaam. Hij was alsmaar op reis om mensen te vermoorden en had geen oog voor anderen.

Gerome haalde zijn gedachten terug bij het vraagstuk. Uiteindelijk haalde hij zijn schouders op. Hij had zelf geen zin om weer naar beneden te gaan om glazen op te halen en vervolgens weer vier trappen op richting de torenkamer. ”I guess we can sip in turns,” antwoordde Gerome. Hij wist niet hoe het hem zo bevallen, aangezien hij het nooit had gedaan, maar het zou toch niet veel anders zijn dan wanneer hij zelf rechtstreeks uit de fles dronk? Gerome richtte zich vervolgens op de deur en opende deze om vervolgens de tocht naar de torenkamer door te zetten


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   za aug 26, 2017 9:28 pm

HEATH BENTON
Het was wel leuk om te zien hoe de jongen reageerde, het was net een puppy die niet gewend was aan dingen en daarmee dus ook sneller schrok van dingen. Het was gewoon schattig om te zien ook nog. Hij wist natuurlijk niet waarom de ander zo schrok van zijn eigen bewegingen, aangezien hij niet de echte gedachtes kon horen van mensen, wel de emoties, de gevoelens. Dingen als liefde, angst, blijdschap. Dat soort dingen kon hij aanvoelen. Hoe hij wist dat zijn vorige vriend van hem hield? Iedere keer als de jongen naar hem keek, voelde hij de liefde van de ander aan die in hem had gespeeld. Daardoor kon hij alles aan wat er toen gebeurd was. Als hij die liefde niet voelde bij de ander dan was het makkelijk, dan was hij weg gegaan, maar hij had de liefde gevoeld bij zijn overleden vriend. Maar het was voorbij, hij had het achter zich gelaten, het was tijd om door te gaan. Hij geloofde niet meer echt in liefde, want voor hoever hij wist, had hij zijn grote liefde al gehad, zijn soulmate.

Hij voelde de ogen in zijn rug prikken, niet alleen dat, door de voor hem onbekende gave die hij erbij had, had hij precies door hoe de jongen zich bewoog. Zelfs als hij er niet recht naar keek. Dus hij ‘zag’ in principe de jongen gewoon naar hem kijken. Voor hem leek dat gewoon meer dan normaal, iets waarvan hij dacht dat alle mensen dat hadden, wist hij veel dat dat niet zo was. Hij kon het dan ook niet laten om even zachtjes te grinniken net nadat de ander weg keek en hij de ongemakkelijkheid wel voelde bij de ander. De arme jongen toch ook, wat was er nou om zo ongemakkelijk te voelen? Hij was niet eng toch? Hij was alleen maar vriendelijk bezig. Daarbij was het zijn eigen actie geweest, hij had niks gedaan, alleen maar gekeken. Toen de jongen vroeg of ze naar de torenkamer zouden gaan, had dat prima geklonken voor hem als hij eerlijk was. Hij vond het niet erg om daar naar toe te gaan, misschien was dat alleen maar beter. Meer drank voor hen right?

Hij vertelde hem dan ook dat dat goed klonk voor hem, waarna de glimlach van de jongen ook iets breder werd. En toen kwam het volgende probleem. Hij had geen glazen op zijn kamer staan, hij dronk immers toch altijd uit de fles, dus het was de vraag of de ander een glas wilde of dat ze gewoon om de beurt een slok zouden nemen. Hij wist niet of de ander daar comfortabel mee zou zijn, het kon net zo goed zijn dat de ander daar zwaar ongemakkelijk van werd. Of het kon ook zijn dat het hem niks zou uitmaken, weet je, het maakte hem sowieso niet uit. Hij vond alles prima, maar hij zou dan in ieder geval de glazen niet halen, dat mocht hij dan doen hoor! ”I guess we can sip in turns,” klonk er van de ander, waarop hij even glimlachend naar de ander knikte en zich even uitrekte. Hij liep naar zijn kast en haalde daar een fleecedeken vandaan. Daar konden ze dan altijd nog op gaan zitten right? Of mocht hij het koud krijgen dan kon hij er zelf onder kruipen. Hij had er namelijk wel eens last van, dat als hij wat had gedronken dat hij het dan wat sneller koud kon krijgen. Dus weet je, gewoon meenemen die handel.

”Allright! Let’s go!” sprak hij even met een glimlachje tegen de ander, waarna hij rustig de deur open deed om even op de gang te kijken of hij iets van Sean of Felix zag, want dat zou niet goed zijn als dat zo was. Dan zouden ze weten dat hij sterke drank had liggen ergens in zijn kamer en zou alles overhoop gehaald worden… dus laten we dat maar niet doen he? Hij liep rustig naar de trap die naar de torenkamer leidde, waarna hij de trappen begon te beklimmen. Ugh, dit waren ook eigenlijk teveel trappen. Waarom konden ze niet op iemands kamer zitten? Te persoonlijk waarschijnlijk. Hij keek even om naar de ander en glimlachte even naar de ander om hem misschien iets meer moed te geven? Hij wist het niet, zolang de ander maar niet te gespannen zou worden dan was het goed, anders voelde hij de hele tijd die spanning. ”So, have you done this more often?” sprak hij even rustig tegen de ander, een beetje een gesprek voeren niet waar? Anders was het ook wel een beetje saai.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo aug 27, 2017 12:17 amGerome snapte niet waarom hij zich ongemakkelijk voelde. Het was toch niet erg om naar een ander te kijken? Hoe wist je anders hoe een ander eruit zag? Ja het was meer dan logisch! Maar keek hij niet net iets te vaak naar Heath? Jezus wat was er met hem aan de hand?! Terwijl de vragen door zijn hoofd tolde keek hij maar wat rond, wachtend totdat Heath klaar was met het verstoppen van de drank. Zodra dat klaar was werd de vraag gesteld of ze glazen op zouden halen of niet. Gerome twijfelde. Hij had geen smetvrees, maar hij had nog nooit een fles gedeeld met iemand op die manier. Hij was dan ook een loner en had geen mensen waarmee hij zijn ‘passie’ voor drank kon delen, tot nu. Nog een pluspunt van de jongen Wacht, waarom was hij nu al een lijstje aan het maken met pluspunten? Gerome trok zich terug naar het vraagstuk en besloot uiteindelijk maar niet moeilijk te doen. Hij zag het dan ook gebeuren dat hij degene moest zijn die de glazen op moest halen en daar had hij geen trek in. Hij moest maar wat moed bijeen rapen en niet doen alsof hij bang was voor wat speeksel van een ander.

Heath knikte glimlachend waarna hij zich uitrekte. Gerome week zijn blik af. Hij wou voorkomen dat hij weer naar de jongen bleef kijken. Hij begon het vermoeden te krijgen dat deze gebeurtenis nog behoorlijk awkward ging worden. Hoe zou het immers gaan als ze in de torenkamer waren? Gerome kon moeilijk de hele tijd als een kip zonder kop om zich heen gaan kijken om oogcontact te vermijden. Hij snapte ook niet wat er nou zo mis was met oogcontact maken. Waarom reageerde zijn lichaam er zo raar op? Gerome richtte zijn blik voorzichtig weer op Heath. De jongen haalde een fleecedeken tevoorschijn. Zouden ze daar op gaan zitten of onder kruipen? Meteen voelde Gerome hoe een onbekend gevoel zijn aderen bekroop bij die gedachten. Waarom dacht hij daar aan?! Hij zou zweren dat hij zelfs voelde hoe zijn wangen warm werden. Nee dat was hem nog nooit overkomen. ”Allright! Let’s go!” klonkende verlossende woorden. Gerome knikte meteen instemmend en volgde Heath de kamer uit.

Even keek Heath de hal in. Gerome gokte erop dat het was om uit te kijken voor zijn broertjes. Wat een zorgzame broer was hij toch. Gerome kon dat waarderen aangezien hij zelf ook een broer was. Natuurlijk was zijn zusje wel wat ouder, maar toch zorgde hij nog voor haar alsof ze nog zijn kleine zusje was. Vervolgens liepen de twee de hal in. Ze kwamen aan bij de trap die hen naar de torenkamer zou leiden. Gerome keek op zodra Heath zich op hem richtte. ”So, have you done this more often?” vroeg Heath hem. Gerome verschoot meteen van kleur. Lag het aan hem of klonk dat net alsof ze zojuist waren begonnen aan een one night stand? Dat was precies de zin die je zei zodra je een one night stand aan ging. Gerome kon het weten. ”What?” bracht hij dan ook uit. Verbijsterd keek hij de jongen aan. Plots besefte hij zich hoe hij reageerde op een simpele vraag. Meteen week hij zijn blik weer af en probeerde hij zich te herstellen. ”Fucking christ,” vervloekte Gerome zijn gedrag en de situatie. Hij sloot zijn ogen even om zichzelf en zijn hart terug tot kalmte te roepen, waarna hij verder de trap op liep. Eenmaal bij de torenkamer aangekomen opende hij de deur. Zoals gedacht was de kamer leeg. Gerome zette een paar stappen de ruimte in, waarna hij zijn blik richtte op Heath. ”No I haven’t done this before,” antwoordde Gerome de vraag zo neutraal mogelijk. Hij hoopte dan ook dat ze beiden dat ongelooflijk awkward moment konden vergeten.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo aug 27, 2017 3:17 pm

HEATH BENTON
Aw, wat schattig dat de ander zo snel kon veranderen van gevoelens. Hij voelde zoveel dingen, maar dat maakte het alleen maar grappig voor hem. Het zou dus wel een zeer amuserende avond voor hem worden wist hij nu al. Hij kon nu toch ook al zo erg genieten van de reacties van de ander, dat maakte het dat hij hem alleen maar meer een beetje wilde plagen. Zelfs bij het pakken van de fleecedeken voelde hij alweer de reactie van de jongen, waardoor hij het niet kon laten om zachtjes te grinniken. De ander zou misschien wel kunnen denken dat hij gek was, omdat hij soms uit het niets wat grinnikte, maar hij had dan ook nog helemaal niet verteld wat zijn gave was, dus dat kon de ander ook niet weten. Of hij moest een gave hebben die kon aanvoelen welke gaves anderen hadden… maar daar ging hij niet vanuit, want het kon letterlijk van alles zijn dat de jongen had, dus tja. Hoe dan ook, het was tijd om verder te gaan! Zo in zijn kamer te blijven staan had geen nut… dus het was tijd om door te gaan niet waar?

Nog even had hij de gang in gekeken of er een spoor te bekennen was van één van zijn twee broertjes, maar gelukkig was dat niet zo. Ze hoefden niet te weten wat hij allemaal uitspookte en daarbij, hoefden ze ook niet te weten dat hij ergens sterke drank verstopt had. Maar, de kust was veilig, dus ze konden naar de torenkamer gaan zonder enige problemen, hoopte hij. Want hij zag het ook gebeuren dat de jongens in de torenkamer bezig waren met één of andere prank. Hij hoopte van niet, want dat zou best wel irritant zijn als het aan hem lag. Maar goed, ze waren nu op weg naar de torenkamer boven en hij besloot dan ook maar te vragen aan de ander of hij dit vaker had gedaan. Hij vroeg dit deels expres, aangezien het ook kon lijken alsof ze op weg waren naar een one night stand. Vooral met die deken nog in zijn armen, het zou altijd kunnen he. De jongen verschoot vrijwel gelijk van kleur, waardoor Heath even moest grinniken. Oh, dit was echt veel te leuk voor woorden. ”What?” klonk er dan ook van de mond van de ander af, terwijl de jongen hem verbijsterd aan keek. De jongen keek weg toen hij leek te beseffen dat hij het niet zo had gemeend en Heath liep grinnikend verder. Oh… Wat leuk. ”Fucking christ,” hoorde hij Gerome nog vloeken terwijl Heath verder liep, maar hij wel merkte dat de ander was gestopt, waardoor hij ook even stopte om te kijken of de ander wel helemaal okay was. Dat bleek zo te zijn, aangezien de jongen weer rustig verder de trap op begon te lopen.

Het duurde niet lang voordat ze boven waren en de jongen de deur opende, wat galant, hij kon namelijk niet echt de deur openen met zijn handen vol hm? De kamer was gelukkig leeg, mooi. Nu hij er zo over na dacht, was dit een prima ruimte voor one night stands, je had namelijk geen last van eventuele kamergenoten, niet waar? De jongen zette een paar stappen de kamer in en keek naar hem. ”No I haven’t done this before,” klonk er neutraaltjes van de ander af, aw, waarom weer zo neutraal? Hij knikte even en keek naar hem met een lief glimlachje. ”Allright, so I’m your first?” hij kon het niet laten om hem zo te plagen, echt niet. Het was gewoon leuk om te doen, die reacties waren gewoon te leuk om te zien bij de ander. Het was net een onschuldig ding. Je kon het hem niet kwalijk nemen. Het was gewoon amuserend. Hij zette de fles even op de grond, waarna hij het kleed spreidde op de grond en hij ging zitten op de deken en even naast hem op de grond klopte en naar de ander keek. Gewoon uitnodigend om naast hem te zitten natuurlijk, maar dat kon ook een of andere leuke reactie opleveren.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo aug 27, 2017 4:39 pmTot Gerome’s eigen verbazing was hij totaal van kleur verschoten door een simpele vraag van Heath. Hij vatte de vraag dan ook totaal verkeerd op. Zodra hij zich dat besefte vervloekte hij de situatie. Nou ja. Hij vervloekte vooral zichzelf. Wat er in hemelsnaam met hem aan de hand dat hij zo reageerde op zulke vragen? Het waren toch dood normale vragen? Gerome had dan ook niet door dat Heath dit misschien expres deed om hem enkel verder in een kwetsbaar hoekje te duwen. Terwijl Gerome zich herstelde liep hij de trap op en deed hij de deur voor hen open. Hij keek naar binnen en zodra hij niemand zag, opende hij de deur geheel. Hij liep naar binnen. Eenmaal in de torenkamer besloot hij terug te komen op de vraag. Het zou misschien raar zijn als hij er geen antwoord op gaf en ergens was ook te koppig om het plots te laten gaan.

De jongen keek hem aan met een lief glimlachje. Gerome keek hem neutraal aan, probeerde er niks van te denken. ”Allright, so I’m your first?” vroeg Heath vervolgens. Gerome’s ogen verwijden zich. Iets wat ook veel te veel in de afgelopen half uur was gebeurd. Gerome draaide zich met gevloek weer weg van Heath. Hij schudde zijn hoofd. In de hoop dat hij gewoon zijn normale kalmte weer kon vinden, maar het leek hem maar niet te lukken. Met een ruk draaide hij zich uiteindelijk naar Heath die inmiddels het kleedje had gespreid en erop zat. Uitnodigend klopte hij naast zich. Dat was de druppel die de emmer deed overlopen. Woest zette Gerome in Heath’s richting en met die stap verschenen er plots een stuk of twintig geweren en pistolen in de kamer. Alle lopen stonden op Heath gericht. ”What the fuck do you think you’re doing to me?!” snauwde Gerome nu naar hem. In zijn stem klonk woede en frustratie, maar ook onwetendheid, want hij wist het echt niet.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo aug 27, 2017 5:02 pm

HEATH BENTON
Hij vond het gewoon veel te leuk om te plagen, waarom mocht hij dat niet doen hm? Hij deed er niemand echt last mee en uiteindelijk kon de ander er vast ook wel om lachen. Hoopte hij dan tenminste. Want hij wilde er niet alleen maar last geven bij de ander. Maar nu waren zijn reacties echt gewoon genoeg. De ander leek het echter niet echt meer leuk te vinden, want toen hij hem vroeg of hij de eerste was, schudde hij zijn hoofd even. Huh? Maar hij had dit nog nooit eerder gedaan toch? Maar de druppel leek te vallen toen hij naast zich klopte om te gaan zitten. Hey! Vrienden konden toch ook gewoon naast elkaar gaan zitten of niet dan? Echter stonden er opeens een stuk of twintig wapens voor zijn neus, allemaal op hem gericht. Wowowow. Even rustig.. uhm… Dit had hij niet bedoelt. Was hij nou zojuist door de ander gedold of was hij er gewoon klaar mee? ”What the fuck do you think you’re doing to me?!” snauwde de jongen naar hem, waardoor hij even knipperde. Uh? Hij stak zijn handen ietsjes in de lucht voor zijn lichaam. Uhm, je kon het ook gewoon zeggen in plaats van zo over te gaan?

In de stem had woede, frustratie maar ook een vleugje onwetendheid gezeten. Waar was de jongen nou zo boos over? ”Wow… calm down…” sprak hij even tegen de ander, zijn gezicht serieus maar ook ietwat nerveus. Hoe kon je nou niet nerveus zijn als er twintig wapens op je gericht waren? ”I’m just teasing you a little bit because your reactions were funny.” sprak hij eerlijk tegen de ander, waarna hij even zuchtte. Great, dit was niet wat hij echt voor ogen had toen hij de ander mee vroeg. Plagen hoorde toch bij vriendschap? Maar de ander leek dat er niet echt bij te zien… blijkbaar. Maar weet je, hij had het al gezien dat de ander alles niet echt was gewend. Misschien zou hij toch een stapje terug moeten doen. ”I’m sorry, okay? Can you please put those guns away?” sprak hij even terwijl hij naar de wapens keek. Het voelde namelijk niet echt fijn dat er zoveel wapens op hem gericht waren terwijl hij… tja, het niet echt zo bedoeld had en eigenlijk best wel innocent was? Voor hem was het niet echt een reden dat er wapens op hem gericht werden omdat hij de ander een beetje plaagde. De reacties waren voor hem wel duidelijk, de ander was duidelijk straight en was dit met jongens totaal niet gewend. Daarom was het gewoon leuk om hem een beetje te plagen okay? Het was niet dat hij het verkeerd bedoelde of iets in die trant, hij vond het gewoon grappig. Oh dear, gewoon hopen dat de ander zijn verontschuldiging accepteerde, want geez, dit ging wel een beetje te ver voor hem. Hij was dit dan weer niet gewend, dat er wapens op hem gericht waren. Messen was hij wel gewend, maar echte geweren of iets dan weer net niet.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   ma aug 28, 2017 11:12 amMet een simpel gebaar was het genoeg geweest. Gerome liet zich niet in een hoekje drukken of de kast op jagen. Hij was een huurmoordenaar for christ sake! Hij zou de jongen wel even laten weten dat hij niet met hem moest sollen. Met een stap waren een stuk of twintig wapens terecht gekomen. Allemaal vuurwapens. Het zou immers de snelste dood brengen. Vervolgens riep hij de jongen toe, beval een verklaring voor dit alles. Gerome wist niet wat er gaande was en dat irriteerde hem uitermate. Het feit dat hij het zichzelf ook aan deed door de manier waarop hij op de jongen reageerde, had hij zelf niet door. Gerome had dan ook nog nooit een vriend gehad of een vriendin. Hell, hij had nog nooit een normale relatie gehad. Hoe moest hij nou weten hoe het eraan toe ging tussen vrienden? Hij was een man die non-stop werkte. Enkel nu had hij zich een moment vrijgegeven van zijn zoektocht naar Zeal, maar hij begon er spijt van te krijgen dat hij dat had gedaan.

De jongen stak zijn handen wat naar voren. Alsof die de regen aan kogels kon tegenhouden. Het was waarschijnlijk een reflex en daarom zou Gerome er ook niet op reageren. ”Wow… calm down…” sprak Heath. De jongen klonk serieus, maar ook een vleugje nervositeit was in zijn stem te herkennen. Gerome snoof enkel. No way dat hij zich liet vertellen wat hij moest gaan. Hij ging niet op de woorden in. Hij wou een antwoord op zijn vraag en als Heath het antwoord niet snel zou geven, dan zou Gerome maar het eerst schot moeten lossen. ”I’m just teasing you a little bit because your reactions were funny.” antwoordde Heath de vraag en zuchtte. Gerome trok een wenkbrauw op, maar begreep het wel. Hij liet zichzelf ook uitlokken door Heath’s vragen en acties. Gerome slaakte eveneens een lichte zucht en liet een hand door zijn haren gaan. What a mess. ”I’m sorry, okay? Can you please put those guns away?” vervolgde Heath.

Gerome richtte zijn blik kort op de jongen. Even twijfelde hij nog, maar uiteindelijk knipte hij met zijn vingers en met die beweging verdwenen alle wapens weer. Hij haalde een nieuwe sigaret tevoorschijn en stak deze aan. Hij nam een goed trekje en genoot van de nicotine die zijn werk begon te doen. Hij blies de rook weer uit, waarna hij naar Heath toe bewoog en plaats nam naast hem, daar waar hij eerder uitnodigend op het kleed had geklopt. ”I’m sorry,” verontschuldigde Gerome zich met een flauw glimlachje. Een verontschuldiging die wel op z’n plek was. ”I’ve never had friends, so I’m not used to all this stuff,” legde Gerome wat ongemakkelijk uit. Want wat zou Heath daar wel niet vinden? Dat hij een fucking loner was? Want dat was hij ook. ”I just need to loosen up a bit, maybe that can help,” sprak Gerome en knikte met een lichte grijns naar de fles whisky.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   ma aug 28, 2017 8:09 pm

HEATH BENTON
Oké, oké, hij was misschien iets te ver gegaan… maar om dan twintig wapens in zijn gezicht geduwd te krijgen was ook weer overdreven! Maar dat vond de ander blijkbaar niet, want de jongen snoof toen hij zei dat de jongen moest kalmeren. Hey! Hij had hem alleen maar willen plagen! Het was niks om hem erover neer te schieten! Hij slikte even en keek naar de ander, misschien was dit wel de hele tijd zijn plan geweest, ging het niet over die Zeal, maar ging het al die tijd al om hem. Was het alleen maar een truc geweest om hem te vermoorden. Waarom hij vermoord zou moeten worden? Wist hij veel! Hij had niks gedaan in principe! Dacht hij tenminste. Het leek hem dan tenminste niet zoiets ingrijpends dat hij vermoord zou moeten worden. Toen hij vertelde dat hij hem alleen maar plaagde omdat zijn reacties zo leuk waren, waarna er een zucht had geklonken uit zijn mond, klonk er ook een zucht van de zwartharige af. De hand van de jongen ging door zijn zwarte haren heen, terwijl Heath in spanning bleef afwachten wat de jongen zou beslissen. Om het misschien nog iets beter voor hemzelf te maken, vertelde hij de ander dat het hem speet.. en toen of hij zijn wapens misschien weg kon doen, want dat zou hij wel… fijner vinden.

De jongen keek naar hem, hopende dat de ander gewoon weer wat bij zou draaien. De jongen knipte met zijn vingers, waardoor de wapens verdwenen en Heath opgelucht adem kon halen. Thank god. Hij liet zijn handen dan ook meteen zakken en nam even diep adem, jeetje. Ondertussen had Gerome weer een nieuwe sigaret opgestoken, waar hij een trek van nam. De jongen kwam naar hem toe en Heath keek even rustig naar hem, well, dat was wel weer iets nieuws he… Hij leerde dus toch weer nieuwe dingen hier in dit huis, zelfs als ze niet naar buiten mochten. De jongen nam plaats naast hem, waardoor hij even zachtjes naar hem glimlachte, dus hij was nog niet zo afgeschrikt door zijn geplaag? ”I’m sorry,” klonk er met een flauw glimlachje van de ander af, waardoor hij even naar de ander keek. Huh? Hoezo verontschuldigde hij zich opeens? Het was zijn schuld, deels. Grotendeels. ”I’ve never had friends, so I’m not used to all this stuff,” Hij grinnikte even zachtjes en keek naar de ander, hij was echt een puppy. Het was toch te schattig voor woorden. Waar een puppy zijn tandjes gebruikte, gebruikte deze jongen wapens… kind of the same right? ”I just need to loosen up a bit, maybe that can help,” klonk er van de jongen af, terwijl hij met een lichte grijns richting de fles met whisky knikte. Hij pakte de fles en keek naar hem met een glimlach, waarna hij knikte. ”Don’t worry, I’ll make sure you’ll get used to it.” sprak hij met een glimlachje, waarna hij het niet kon laten om zijn tong even ietsjes uit te steken.

Hij opende de fles zonder veel poespas, want hey, ook hij had er zin in weet je. Hij keek naar de ander en keek grijnzend naar hem, terwijl hij de fles naar de ander reikte. ”You can take a sip first, as my guest.” sprak hij even met een glimlachje tegen de ander. Hey, hij moest het wel een beetje eerlijk doen right? De ander moest zelf eerst ook wat losser worden, dat was waarschijnlijk wel wat beter: ook voor hem zelf moest hij zeggen. Als hij zelf losser zou worden dan hadden ze er alsnog niks aan, het was beter dat Gerome wat eerder losser zou komen dan hij zelf weet je?

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   ma aug 28, 2017 9:36 pmHeath verklaarde waarom hij zo deed als hij deed. Gerome besefte zich erdoor dat Heath het allemaal als onschuldige plagerij bedoelde en dat Gerome het natuurlijk weer allemaal veel te serieus nam. Hij was het gewoon niet gewend om lol te trappen. Om een onschuldig gesprek te hebben. Altijd lag er wel een dubbele betekenis achter. Dat was er ook bij hem ingeramd in de training die hij was ondergaan om voor Jeremy te werken. Het voelde ergens daarom ook tegenstrijdig om aardig jegens de jongen te doen, maar hij kon moeilijk boos op hem blijven. Daarbij wou Gerome ook wel eens van het onschuldige hedendaagse leven proeven van normale mensen. In zoverre Peculiars normaal waren. Hij zette zich naast Heath neer en verontschuldigde zich voor zijn gedrag. Heath leek de verontschuldiging te aanvaarden en leek gelukkig niet boos te zijn om Gerome’s actie. Gerome voelde opluchting en voegde er een klein grapje aan toe om de gespannen sfeer helemaal te doen verdwijnen.

Heath pakte de fles whisky, glimlachte en knikte. Gerome grijnsde wat breder. Hij plantte de sigaret tussen zijn lippen en nam een trekje. De rook blies hij weg van hen. Hij wou Heath er dan ook niet meer beïnvloeden aangezien de jongen had aangegeven dat hij eigenlijk niet naar rook moest ruiken voor zijn jongere broertjes. Maar als Heath zei dat de rook van iemand anders was, was het misschien een minder groot probleem. ”Don’t worry, I’ll make sure you’ll get used to it.” sprak Heath en stak plagend zijn tong uit. Gerome keek op. Ging de jongen nu gewoon ongestoord verder? Gerome kon er echter nu wel om grijnzen en schudde eens zijn hoofd om de flauwe grap. Onschuldig, right? Zijn blik werd getrokken naar de fles die werd geopend. Ah eindelijk. Gerome had er meer zin in gekregen dan hij door had. Waarschijnlijk kwam dat ook door de rare spanning die Heath met zich meebracht door zijn opmerkingen en vragen. Met een grijns werd de fles naar hem toe gereikt. Gerome keek wat vragend op. ”You can take a sip first, as my guest.” sprak Heath met een glimlachje. Gerome grijnsde wat en haalde de sigaret uit zijn mond. ”Well I feel honoured,” reageerde Gerome, waarna hij de fles aan pakte en deze tegen zijn lippen aanzette. Hij nam er een paar goede slokken van. Hij genoot ervan hoe het brandende goedje door zijn keel gleed. Ja dit had hij net nodig. Hij kneep zijn ogen zodra hij het voelde branden, maar wist dat hij daar al snel aan gewend zou raken. Hij reikte de fles aan Heath. ”You’re turn,” sprak Gerome met een knipoog, niet doorhebbend dat zijn eigen opmerking nu ook dubbelzinnig klonk.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   di aug 29, 2017 10:34 pm

HEATH BENTON
Natuurlijk, hij was zeer vergevingsgezind, maar dat was vooral omdat hij gewoon kon voelen hoe de ander zich voelde. Hij voelde het als het gemeend was maar ook of er twijfel of berouw speelde bij de ander. Dat liet hem bepalen of hij iemand nog mocht of niet, of hij de persoon vergaf of niet. En die test had Gerome doorstaan, want hij voelde vooral twijfel en onwetendheid van de ander afkomen. Tja, de ander leek dit gewoon niet gewend te zijn en dat vertelde hij hem niet veel later ook nog, waardoor hij zeker wist dat de ander het echt niet zo bedoeld had. Het kon gewoon gebeuren, waarschijnlijk? Hij wist het niet echt, hij wist nog niet precies hoe de ander in elkaar zat. Waarom de ander dit allemaal niet gewend was en niet alleen dat, er waren nog meer vragen in zijn hoofd die nog beantwoord moesten worden. Maar dat was niet nu, waarschijnlijk. Gaandeweg zou hij de ander beter leren kennen. Hoopte hij dan tenminste, want tot nu toe vond hij het best wel leuk om met de ander om te gaan. De jongen grijnsde wat breder op de alcohol die hij had gepakt, waarna de jongen nog een trek nam van zijn sigaret en de rook van hen weg blies. Aw, dacht hij nou echt aan zijn jongere broertjes hierbij? Dat was wel lief.

Hij sprak dat hij ervoor zou zorgen dat de jongen eraan gewend zou raken, waarna hij zijn tong uit stak naar de ander. Jep, hij ging gewoon verder, deels onbewust. Sowieso was hij dan niet de top, dus degene die hem zou moeten laten wennen zou eerder de ander zijn dan hij hem. Maar goed, de jongen leek niet die kant op te swingen, dus hij moest niet al te gekke dingen in zijn hoofd halen. Toen hij de fles naar de ander reikte met de alcohol, keek de jongen wat vragend naar hem. Wat? Hij was gewoon aardig voor de ander, gasten eerst en dan hij pas. Toen hij dat dan ook zei nam de jongen zijn sigaret uit zijn mond, terwijl de jongen ietwat grijnsde. ”Well I feel honoured,” klonk er van de jongen af, waarna de jongen de fles aan nam en meteen van de drank begon te drinken. Oh, dat zag er goed uit, hij kon er niets anders van maken dan dat het er goed uit zag… Het ontging hemzelf dan ook niet dat hij ietwat verlangend naar de ander keek. Al was het niet echt op de ander gericht, maar meer op de drank die de jongen in zijn hand had. De fles werd zijn kant op gegeven, waardoor hij even glimlachte. ”You’re turn,” klonk er van de ander af, waardoor hij even grinnikte en de fles vastpakte. Hij keek naar de ander en nam even een slok, waarna hij het door slikte en zijn ogen even sloot en de alcohol voelde branden in zijn keel. Hij keek naar de ander en grinnikte even. ”Indirect kiss,” sprak hij plagend tegen de ander waarna hij even knipoogde naar de ander. Hey, hij kon het niet laten en hij moest het gewoon zeggen voordat hij aangeschoten zou worden, want dan wist hij niet zozeer wat hij moest doen. Niet wat hij moest doen, eerder wat hij zou doen. Dat wist hij niet zozeer, want dat veranderde eigenlijk iedere keer wel weer. Hij hief de fles weer, waarna hij nog een slok nam van het brandende spul en genoot van de branding die plaats vond in zijn keel. Hij zette de fles tussen hen in, zodat mocht hij willen hij gewoon kon pakken, zelfde geld voor hem natuurlijk. ”So why are you here?” sprak hij even, beetje geïnteresseerd zijn was okay.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   wo aug 30, 2017 10:17 amDe fles whisky werd hem overhandigd. Gerome pakte de fles aan en nam zonder enige twijfeling een paar goede slokken. Via zijn ooghoeken zag hij hoe Heath naar hem keek. Gerome wist niet goed wat hij ervan moest vinden, maar besloot er niks over te zeggen. Heath zou hem waarschijnlijk enkel meer flauwe opmerkingen geven om hem de kast op te jagen. Gerome hield zichzelf maar voor dat Heath zo keek naar de fles drank. Daarom werd de fles drank al snel aan hem overhandigd. Gerome genoot nog na van het brandend goedje dat zijn keel plots zo smooth liet voelen. Alsof iemand er brandende olie in had gegoten en had alle oneffenheden had weggespoeld. Het was heerlijk. Hij voelde hoe de alcohol al zijn werk begon te doen, maar het zou nog wel lang duren voordat hij echt dronken zou zijn. Hij werd niet snel dronken aangezien hij haast 24/7 dronk.

Heath pakte de fles aan en nam er een slok van. Gerome nam de sigaret weer tussen zijn lippen en nam kalm een trekje terwijl hij toekeek. ”Indirect kiss,” sprak Heath plagend. Gerome keek op, waarna hij grinnikte en de rook weg blies. ”Shut it,” mompelde Gerome enkel. De drank zorgde ervoor dat hij zich al wat losser voelde. Nee hij zou waarschijnlijk niet snel meer boos worden op de jongen. Dan zou hij wel erg ver moeten gaan. Er werd nog een slok van de alcohol genomen, waarna de fles werd neergezet op de grond voor hen. Even twijfelde Gerome of hij al een nieuwe slok zou nemen, maar hij hield zich in. Het was niet nodig om non stop te drinken. Daarbij bleef de drank van Heath en zou het onbeschoft zijn als hij het meeste op dronk. ”So why are you here?” werd hem gevraagd. Gerome richtte zijn blik op Heath. Een vraag die Gerome had kunnen zien aankomen, maar niet één waar hij zo snel het antwoord op wist. Hij wist het wel, maar kon hij dat zomaar vertellen? Het was eigenlijk een geheim. Niemand mocht het weten. Wat voor huur moordenaar zou hij zijn als mensen al wisten dat er op hem werd gejaagd? Dan weer.. Zeal wist waarschijnlijk al wel dat er op hem werd gejaagd, anders zou hij wel op dezelfde plek blijven. Gerome keek Heath even bedenkelijk aan. Het zou haast op staren lijken door de lange tijd dat Gerome in gedachten verzonken was en nog altijd naar Heath keek.

Uiteindelijk besloot hij het maar gewoon te zeggen. De drank maakte het hem in hem los en lieten de laatste fucks wegvaren. ”I’m a hitman,” begon Gerome met een lichte grijns. ”I’m here to catch that guy, Zeal, I mentioned before,” vervolgde Gerome. Hij pakte uiteindelijk toch weer de fles op en nam er een slok van, voordat hij deze weer plaatste op de grond. ”I’ve been trying to catch him for a few months and my boss is getting impatient, but I believe I’m getting closer if you’re telling the truth,” sprak Gerome en duidde hier op de woorden dat Heath de naam herkende. Dus dan zou Zeal hier nog ergens moeten zijn. Waar was enkel nog de vraag. ”And what about you?” weerkaatste Gerome de vraag.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   do aug 31, 2017 9:35 pm

HEATH BENTON
Heath was niet echt de persoon die veel dronk, zo af en toe, daardoor was zijn grens ook best laag. Zou je misschien niet zeggen, maar dat was zeker waar voor hem. Hij kon best snel dronken worden. Aangeschoten al helemaal. Een paar slokken en het zou bij hem in slaan als een bom. Hij kon er niet veel aan doen, maar tja, het was gewoon lekker maar niet om te vaak te drinken weet je? Het enige was alleen dat als hij dronk dat hij dan niet helemaal soms door had wat hij precies deed. Maar dat zag hij dan wel weer, weet je. Als hij aangeschoten was dan wist hij nog wat hij deed, hij had het alleen niet zo snel door dan. Hij dacht er dan niet meer bij na zoals hij normaal zou doen. Maar hij zou het wel onthouden. Als hij dronken was onthield hij al helemaal niks meer, al was zijn gedrag vrijwel hetzelfde als anders.

Maar het drinken was begonnen, hooray! Hij zou liegen als hij zei dat hij dit niet gemist had. Hij had niet veel mensen om mee te drinken en vaak dronk hij ook niet, want tja hij moest over het algemeen wel nuchter zijn om op zijn broertjes te letten. Dat hij dus even tijd had gemaakt om wat te drinken met iemand was dan ook gewoon geweldig voor hem! Hihi. Hij vond het echt niet erg om dit te doen met de ander, een vriendschap krijgen met de ander. Nu wist hij tenminste wel wat voor soort gave de ander had, dus dat was iets om rekening mee te houden. En het feit dat de ander ook niet zo sociaal was. Maar, ondanks alles, maakte hij alsnog de grap dat ze een indirecte kus hadden gedeeld door uit dezelfde fles te drinken. De jongen keek op en grinnikte even, waarna hij de rook weg blies. ”Shut it,” mompelde de ander alleen even, waarna hij even knipperde. Hij zette de drank even tussen hen in, het was anders zo zwaar om de hele tijd vast te houden niet waar? En je kon niet praten als je aan het drinken was, dus even neer zitten it was. Want hij wilde closer worden met de andere jongen en dat ging niet als ze de hele tijd niet aan het praten waren.

Dus hij vroeg de ander wat hij hier in de loop deed, dat was een prima manier om een gesprek te beginnen right? Het was een van de logische vragen om te stellen, want iedereen had weer een ander verhaal om te vertellen daarover. De jongen keek naar hem, maar het bleef stil. Dood stil. De jongen bleef gewoon naar hem kijken. Wat? Was het zo moeilijk om te vertellen waarom hij hier was? Tijd verstreek terwijl hij gewoon naar het gezicht van de ander bleef kijken, wat? Hij ging niet wegkijken hoor. Waarom zou hij? ”I’m a hitman,” kwam er uiteindelijk uit de mond van de ander. Een antwoord die hij niet had verwacht als hij eerlijk was… maar aan de andere kant keek hij er ook niet van op. Het was niet dat hij het totaal niet had verwacht. Maar het was wel even.. tja, het was niet iets dat je iedere dag hoorde weet je. ”I’m here to catch that guy, Zeal, I mentioned before,” vervolgde de jongen, waarna hij de fles whisky pakte en er een slok van nam, waardoor Heath de jongen even volgde met zijn ogen. Well… ieder zijn ding right? Hij ging er niet over judgen, iedereen had wel iets weet je. Hij had geen idee wat zijn ding zou moeten zijn though, waarschijnlijk dat hij bijna alles accepteerde? Wie weet. ”I’ve been trying to catch him for a few months and my boss is getting impatient, but I believe I’m getting closer if you’re telling the truth,” klonk er van de jongen af, waarop Heath even knikte. Hij had de ander wel herkend, maar waar hij zich moest bevinden en wat hij echt van hem wist? Helaas niks. Als hij iets over hem zou leren wist hij wel wie hij zou aan tikken.

”And what about you?” ah… de bekende vraag ook weer terug. Hij had hem wel verwacht natuurlijk. Maar het was altijd lastig uit te leggen. ”My brother has a bit of a… weird gift.” sprak hij even rustig tegen de ander, waarna hij even zuchtte en een hand door zijn zwarte krullende haren haalde. ”He can make any gem from just a normal stone… and can bend anything with stones.” vervolgde hij even rustig tegen de ander, waarna hij ook even de fles pakte om er wat uit te drinken. ”People started to make use of his gift.. which caused him to turn into that kind of stone or gem.. and ofcourse people who didn’t know about us, people with gifts, wanted us dead or use us even more, you know?” sprak hij even met een ongemakkelijke glimlach. Het was altijd lastig geweest om Sean een beetje koest te houden met zijn powers en het feit dat zelfs zijn ouders gebruik maakte van Sean… maakte het niet beter. ”So I did the best thing and brought him and his brother here.” sprak hij even met een rustige glimlach. En hier was hij dan, want hij ging de twee niet alleen laten en hij werd toch ook gek thuis. Dus weet je, het was alleen maar beter zo. Hij nam nog een slok en sloot zijn ogen even. ”Crazy how the world work right?” sprak hij even met een grinnik tegen de jongen.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   vr sep 01, 2017 10:08 amHeath had hem gevraagd naar wat hij hier deed. Een vraag die vaker werd gesteld onder de Peculiars, maar Gerome beantwoordde de vraag niet vaak naar de waarheid. Hij ontweek de waarheid het liefst. Meestal zei hij dat hij hier voor werk was. Dat was in zekere zin ook niet gelogen, maar als er dan werd gevraagd wat voor werk, dan zou Gerome wel liegen. Ditmaal besloot Gerome echter de waarheid te vertellen. Heath kon al een vermoeden hebben na de vragen die Gerome eerder in het gesprek had gesteld en om die reden besloot Gerome Heath met de informatie te vertrouwen. De jongen keek er niet verbaasd van op. Het liet Gerome wat grijnzen. Hij besloot niet al te veel details te geven. Zo liet hij maar even buiten voor wie hij werkte. Misschien zou dan de angst toeslaan en dat zou een heerlijke bijeenkomst wel even tenietdoen. Gerome besloot ook niet al te lang bij zijn antwoord stil te staan en stelde de wedervraag. Een vraag die Heath kon verwachten en dit waarschijnlijk ook deed.

”My brother has a bit of a… weird gift.” begon Heath rustig. Gerome trok licht geïnteresseerd een wenkbrauw op. Net zoals alle andere mensen die voor Jeremy werkten, was hem ook verteld en getraind om zijn ogen open te houden voor wezens die van pas konden komen. Meteen begon Gerome na te denken over de kracht van de jongen kon zijn en of Jeremy hier baat bij zou hebben. Heath zuchtte en liet een hand door zijn krullerige bos haren gaan. . ”He can make any gem from just a normal stone… and can bend anything with stones.” vervolgde Heath. Gerome knikte eens en keek toe hoe Heath een slok nam van de whisky. Op zich was het een gave die van pas kon komen, maar Gerome ging er niet vanuit dat Jeremy zich erom zou deren. Hij had toch geld zat en eigenlijk had hij dat niet nodig. Mensen zouden hem alles geven uit angst. Jeremy had meer aan bovennatuurlijke wezens die goed konden vechten. Gerome keek op van zijn gedachten zodra Heath verder sprak. ”People started to make use of his gift.. which caused him to turn into that kind of stone or gem.. and ofcourse people who didn’t know about us, people with gifts, wanted us dead or use us even more, you know?” Gerome knikte. Ja natuurlijk wist Gerome waar Heath over sprak. Hij zelf was iemand die gebruik maakte van andermans krachten. Een schuldgevoel ging door Gerome heen. Nooit hoorde hij de andere kant van het verhaal, maar nu wel. Hij week even zijn blik af om zichzelf te herstellen. Hij wou voorkomen dat Heath het zou opmerken en verder naar zou vragen. ”So I did the best thing and brought him and his brother here.” vervolgde Heath. Gerome keek hem weer aan en glimlachte. ”You seem like a good big brother,” complimenteerde Gerome hem met een knipoog. Hij kon dat ook waarderen aangezien hij zelf de broer van zijn zusje was. Hij wist hoe het was om voor iemand te zorgen. Natuurlijk had Gerome er niet altijd voor Ariana kunnen zijn, maar nu deed hij zijn uiterste best om het goed te maken. ”Crazy how the world work right?” grinnikte Heath.

Gerome keek op van die woorden. Hij grinnikte zachtjes. ”Well once you’ve figured out how mighty and powerful minds thinks, it’s a very predictable world,” reageerde Gerome wat mysterieus op Heath’s woorden met een grijns. Hij nam een trekje van de sigaret en blies de rook uit. ”I have a younger sibling as well. So I appreciate it to hear how much you go through to take care of your little brothers. They’re lucky to have you,” sprak Gerome met een knipoog en glimlachte. Ja de drank maakte hem zeker losser. Gerome pakte de fles en nam nog een slok. ”So are you enjoying your stay here?” vroeg Gerome verder om het gesprek levendig te houden.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[MC] Hungry
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: