Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 [MC] Hungry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
AuteurBericht
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   za sep 02, 2017 10:11 am

HEATH BENTON
Het was natuurlijk een verhaal die je soms wel vaker hoorde als je een speciale gave had. Mensen konden niks met zijn eigen gave, dus die namen ook geen misbruik van hem. En het feit dat zelfs als ze het zouden vragen hij er niet om zou geven en het gewoon ook niet zou doen. Misschien met uitzondering van Sean en Felix, maar ook die niet te vaak. Want dat zou toch echt wel een slecht voorbeeld geven en dat was iets wat hij niet wilde, want dan ging Sean zeker weer te ver met dingen maken en het alleen maar erger maken voor zichzelf. Dat was iets wat hij wilde voorkomen door hier te zijn, dat was waarom ze hier waren in de eerste plaats. Hij kon het niet toestaan dat de jongen weer zo ver ging zoals thuis was gegaan. Het zou gewoon zonde zijn, daar kwam het op neer. Hij begon dan ook het hele verhaal te vertellen en liet er maar buiten dat zijn ouders ook onderdeel waren geweest van het misbruik, dat het daarom was dat hij ze niet mee nam hier naar toe. Ze hadden altijd naar een loop kunnen gaan waar oudere mensen ook geaccepteerd konden worden maar weet je, waarom zouden ze? Die mensen maakten alleen maar misbruik van Sean en het was gewoon vreselijk hoe ze hun eigen zoon zo hadden kunnen behandelen. Dat was basically waarom ze hier waren. En het feit dat hij sowieso gek werd thuis, waar alles hem toen nog liet herinneren aan het feit dat zijn vriend was overleden. Dus het was deels eigenlijk ook omdat hij er gewoon weg wilde.

”You seem like a good big brother,” klonk er van de jongen af, waardoor hij even zachtjes glimlachte naar de ander, wat een compliment zeg. Hij zou zichzelf niet de beste broer noemen hoor, toen Sean het meeste misbruikt werd door hun ouders was hij er niet eens, toen was hij ingetrokken bij zijn vriend. Dus of hij echt een goede broer was geweest? Hij vond zelf van niet. Nu misschien wel, maar zelfs dat wist hij niet eens zeker. Hij sprak grinnikend hoe gek de wereld kon zijn, waarop Gerome op keek en zelf ook even grinnikte. ”Well once you’ve figured out how mighty and powerful minds thinks, it’s a very predictable world,” klonk er ietwat mysterieus van de ander af. Hm? Interessant. Hij had er graag meer over willen weten. Maar de jongen ging door met zijn verhaal. ”I have a younger sibling as well. So I appreciate it to hear how much you go through to take care of your little brothers. They’re lucky to have you,” klonk er van de ander af met een knipoog en een glimlachje. Hij glimlachte zachtjes en slikte even. ”I suppose.” sprak hij even met een glimlachje, waarna hij een hand door zijn eigen haren liet glijden.

”So are you enjoying your stay here?” tja? Wat moest hij daar nou van zeggen? Eerst was het best leuk, maar nu met die hollows was het zo… saai geworden. Hij kon er niks aan doen, het was gewoon saai geworden. Hij kon niet naar buiten, want hij kon niet veroorloven om een hollow tegen te komen. Waarom? Omdat hij er niks aan zou kunnen doen, daarom. Hij had geen krachten die hem konden beschermen van alles, juist in tegendeel, hij kon er eigenlijk helemaal niks mee. Wat moest hij dan doen, de emoties van de hollow voelen en daar lekker over gaan praten? Wat een bullshit. Dus, eigenlijk kon hij gewoon niks. Daar kwam het op neer. ”It’s okay,” sprak hij rustig tegen de ander terwijl hij zijn schouders wat ophaalde. Dat was het beste om te zeggen waarschijnlijk, niet waar? ”It’s a bit boring now we have housearrest.” sprak hij met een lichte grinnik in zijn stem. Tja, je kon nu gewoon een stuk minder doen. Dat was ook eigenlijk de aanleiding dat ze hier zaten. Want hij was verveeld geweest, had om eten gevraagd en toen de ander dat niet had, dan maar samen drinken om de tijd door te komen. ”How about you? Enjoying the house?” vroeg hij even terwijl hij opzij naar de jongen keek.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   za sep 02, 2017 11:36 am”I suppose.” reageerde Heath op het compliment. Gerome grijnsde lichtjes. Hij zei het vooral omdat hij wist hoeveel werk een sibling kon zijn en dat werk werd niet altijd even goed gewaardeerd door anderen. Heath verdiende het te horen dus besloot Gerome het hem te zeggen. Vervolgens besloot hij maar een nieuwe vraag te stellen. Een doodnormale vraag. Zie je, Gerome kon best een normaal gesprek hebben als hij wou. Hij zou haast trots op zichzelf worden. Gerome nam een nieuw trekje van zijn sigaret terwijl hij het antwoord afwachtte. ”It’s okay,” antwoordde Heath. Gerome trok een wenkbrauw op. ”That doesn’t sound positive,” reageerde Gerome. Nee het klonk behoorlijk negatief. Gerome zweeg, wachtte op meer uitleg. ”It’s a bit boring now we have housearrest.” legde Heath uit met een zachte grinnik. Gerome knikte eens begrijpend. Hij blies de rook uit en drukte de sigaret ongegeneerd uit op de houten vloer naast het kleed. ”How about you? Enjoying the house?” vroeg Heath hem. Oh wat was het toch een makkelijk gesprek om te volgen. Gerome haalde zijn schouders op. ”Well it’s boring my brains out too,” gaf Gerome toe met een lichte grijns. ”Although I don’t really care about the rules and just go outside,” voegde hij er wat droog aan toe. Wat een badass was hij toch weer. Gerome richtte zich op Heath. Hij besloot maar een andere straat van vragen in te slaan. Iets wat de situatie misschien leuker ging maken. ”So, you don’t have a lot friends here?” vroeg Gerome. Hij ging er immers vanuit dat je je niet zou vervelen als je vrienden had om jezelf te vermaken. ”Or don’t you have a lover that’s demanding some time?” vroeg Gerome verder met een uitdagende grijns. Hij had maar half door wat hij aan het doen was. De drank was al hard bezig om zich te mengen in zijn bloed.

{OOC; flutje sorry ;w;


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo sep 03, 2017 11:43 am

HEATH BENTON
De jongen grijnsde lichtjes op zijn woorden, het was maar goed dat de jongen niet wist wat hij allemaal dacht, dat zou hij misschien toch wel ergens shockerend vinden. Naja, het was gewoon niet iets alledaags. Dat je even verteld dat je bij je vriend woonde maar deze opeens was overleden door onbekende omstandigheden. En dat hij daarbij dus ook zijn broers in de steek had gelaten. Maar hij was gewoon zo done geweest. Hij wilde Sean helpen en Sean zei steeds dat het niet hoefde en hun ouders stopten niet met het misbruiken van Sean. En Felix misbruikte hem ook nog eens. Het was toch te gek voor woorden dat hij de enige in het huis was die een beetje normaal kon na denken of niet dan? Alsof het een goed idee was dat iedereen hem zou misbruiken. Als dit al jaren gebeurde kon je wel misschien een beetje indenken dat hij het op een gegeven moment zat was en vertrok. Gelukkig had hij toen zijn vriend, waar hij mee kon intrekken. Hij was niet de fijnste toen, maar hij had gevoeld dat de ander van hem hield, dat was wat hem staande hield in die tijd.

De jongen nam een nieuw trekje van zijn sigaret, terwijl hij wachtte op het antwoord die hij zou geven. En die antwoord kwam er. Het was okay. Niet meer, niet minder. Het was niet geweldig hier, het was ook geen hel hier. Easy as that. ”That doesn’t sound positive,” klonk er van de ander af, waarop hij even zijn schouders ophaalde. Het was niet persé positief maar ook niet echt negatief. Toen hij vertelde dat het gewoon saai was nu ze huisarrest hadden gekregen. De jongen knikte een keer begrijpend, waarna hij de sigaret uitdrukte op de houten vloer. Hij kaatste de vraag ook wel weer terug op de ander, was wel net zo sociaal om te doen niet waar? ”Well it’s boring my brains out too,” klonk er van de jongen af met een lichte grijns. Mooi. Hij was dus niet de enige die zo verveeld was. ”Although I don’t really care about the rules and just go outside,” klonk er wat droogjes van de ander af, waarop Heath even grinnikte. Hij knipperde even en keek naar hem. Hij voelde zich een beetje licht worden in zijn hoofd, maar dat zou vast wel door de drank komen die opeens in sloeg bij hem. ”So, you don’t have a lot friends here?” klonk er van de ander af, waarop Heath even rustig zijn hoofd schudde, het was wel waar, hij had niet zoveel vrienden hier gemaakt. De vrienden die hij had gemaakt waren weer weg gegaan uit de loop. Dus tja, veel vrienden bleven er niet over.

Or don’t you have a lover that’s demanding some time?” vroeg Gerome met een uitdagende grijns, waarop Heath even grinnikte en naar de ander keek met een grijnsje. ”Nope, not anymore.” sprak hij even met een lachje. De details zou hij er maar buiten laten, dan was de sfeer ook meteen weg niet waar? Dat was iets wat hij niet wilde laten gebeuren. Het was immers net zo gezellig aan het worden. Hij zou dat niet willen weg gooien om deze reden hm? Het enige licht wat er was werd voor zijn gevoel wat feller, wat raar was, maar het voelde ook wel geinig. ”How about you start demanding some time from me, hm?” sprak hij even met een knipoogje, waarna hij even grinnikte en een slok van de whisky nam. Hij voelde zich nu toch al geinig, waarom dan niet beter? Wist hij veel dat dat door de drugs kwam dat hij zich zo goed en grappig voelde. Hij had immers nog nooit iets van drugs geslikt.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo sep 03, 2017 12:24 pmGerome besloot niet al te lang bij het onderwerp vast te blijven hangen. Hij kon zich inbeelden dat er een diepgaand verleden achter de jongen zat en wie was Gerome om daar zijn neus in te steken? Hij wou de sfeer ook niet verpesten en vroeg daarom hoe de jongen het in de lus vond. Net zoals Gerome verveelde de jongen zich vooral door het huisarrest dat ze hadden gekregen. Gerome had gedacht dat de zoektocht naar Zeal makkelijker zou worden door het huisarrest, maar hij hoefde niet lang te zoeken om te weten dat zijn doelwit ook schijt had aan die regels. Gerome vroeg zich af Heath dan geen vrienden had waar hij mee om kon gaan. Immers zei de jongen dat hij hier al een tijdje was. Dan zou hij toch ook vrienden hebben? Maar tot Gerome’s verbazing schudde de jongen zijn hoofd. Hmm. Gerome voelde haast een schuldgevoel en medelijden opkomen voor de jongen, maar probeerde dat te negeren. Hij wist dat hij zich niet moest bekommeren om andere mensen. Zei zouden immers enkel een zwakte van hem kunnen worden en hem kunnen neerhalen. Dat was ook een reden waarom Gerome niet snel vrienden maakte. Hij was te bang dat ze te dichtbij zouden komen en Gerome zou nog een verlies niet kunnen overleven.

Vervolgens vroeg Gerome of Heath dan een liefde had die zijn tijd opeiste. Hij kon het niet laten om daar wat uitdagend bij te grijnzen. Om de sfeer wat op te lichten. Het leek te werken. De jongen grinnikte om vervolgens naar hem te grijnzen. ”Nope, not anymore.” sprak Heath met een lachje. Gerome knikte eens, besloot opnieuw niet op het onderwerp in te gaan aangezien dat ook een gevoelig onderwerp kon zijn. ”How about you start demanding some time from me, hm?” zei Heath met een knipoog, waarna hij grinnikte en een nieuwe slok nam van de whisky. Gerome keek Heath kort aan. Het zag er naar uit dat Heath al behoorlijk aangeschoten was, aangezien hij zo lacherig werd. Gerome vroeg zich echter af of dat geheel door de drank kwam. Als dat zo was had hij nog nooit iemand zo snel dronken zien worden. Hij besloot het nog even te negeren en richtte zich op Heath’s woorden. ”Well am I not demanding some time from you right now?” kaatste Gerome terug met een grijns. ”Or do you have something else in mind?” vervolgde hij met diezelfde grijns, waarna hij eveneens een slok nam van de alcohol.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo sep 03, 2017 6:46 pm

HEATH BENTON
De jongen bleef gelukkig niet al te lang bij de onderwerpen stil staan, dat hoefde ook niet want meer zou hij er waarschijnlijk toch niet over zeggen. Want dat hoefde hij niet, dat zou de sfeer alleen maar verpesten en nu begon de sfeer toch echt wel lekker te lopen. Het was nu een leuke sfeer, een gezellige sfeer. Een sfeer waarbij ze gewoon konden praten zonder enige stress of iets. Vrienden had hij ook niet echt gehad. Hij was meestal teveel bezig met zijn broertjes of zat gewoon in zijn kamer… of de mensen waarmee hij bevriend raakte waren weer vertrokken naar een andere loop of gewoon uit de loop gegaan om in de normale wereld te wonen. Sommigen omdat ze de liefde van hun leven gevonden hadden, beweerden ze, en anderen omdat ze wilden gaan werken en een leven wilde leiden. Dat snapte hij wel, maar tja, hij werd dan weer alleen gelaten. De enigen die echt bleven waren zijn broertjes dus… dus tja.. Veel kon hij er niet van maken.

Vervolgens vroeg de jongen aan hem of hij geen liefje had die al zijn tijd opeiste. Oh, gelukkig niet moest hij eigenlijk zeggen. In tijden zoals deze zou alles dan klef worden. En als hij eerlijk was? Hield hij niet echt van klef. Naja, klef was dan weer verkeerd uitgedrukt. Het kwam erop neer dat vele koppels nu hun tijd spendeerde door middel van seks. Iets waar hij niet zo heel erg geïnteresseerd in was. Hij was meer van de leuke dingen doen samen en tijd samen spenderen. Het hoefde niet eens iets heel groots te zijn ofzo. Beetje knuffelen en een film kijken was al goed genoeg voor hem. Zelfs niet knuffelen en samen een film kijken zou meer dan genoeg zijn voor hem om zijn tijd te spenderen met de persoon waarvan hij hield. Het hoefde niet alleen maar seks te zijn, dat was maar een ding die erbij kwam. Maar ja, daar kon hij nu niet zo helder over na denken. Hij had nu drank en drugs op, waarvan het tweede niet eens bedoeld was. Hoe kon je dan nog denken dat hij helder zou kunnen denken? Niet eigenlijk. Totaal niet.

Hij kaatste even tegen de ander terug dat hij geen vriend meer had, of in ieder geval, vriend of vriendin in het algemeen, om vervolgens te vragen waarom hij niet wat meer tijd van hem zou vragen. Hey, er zat gewoon een knappe man naast hem, waarom zou hij het niet proberen heh? Het hielp ook niet dat hij zich steeds iets lichter voelde worden in zijn hoofd. ”Well am I not demanding some time from you right now?” kaatste de jongen naar hem met een grijns. Oh? Hij grinnikte even en knikte, dat was waar, al was het meer hij zelf geweest die Gerome hier in had meegesleurd. ”Or do you have something else in mind?” klonk er van de ander met dezelfde grijns als die hij had gebruikt bij zijn vorige zin. De jongen nam een slok van de alcohol, waarna hij even grijnsde en iets overeind kwam. Hij schoof wat meer naar de ander toe en sloeg één been over de benen van de ander om zonder pardon op zijn schoot te gaan zitten. Hij legde een hand op de wang van Gerome en grijnsde even iets, waarna hij de ruimte tussen hen sloot en zachtjes zijn lippen tegen die van Gerome drukte. Hey, hij had er zelf geen problemen mee. Hij had geen idee hoe de ander zou reageren, maar hij dacht nu niet echt meer na over zijn acties. Hij grinnikte echter iets en nam terug, waarna hij naar de ander keek en zijn eigen lippen likte. ”Something like this?” sprak hij even met een grijnsje, waarna hij zijn hand verplaatste naar de schouder van de ander om daar een beetje op te leunen. Hij grinnikte weer even en keek naar de ander. ”You’re just so… so…” hij hield zijn hoofd even iets schuin terwijl hij naar de ander keek. ”… hot.” vervolgde hij tegen de ander, waarna hij weer grinnikte. Hij wist niet waarom hij steeds zo moest grinniken, het gebeurde gewoon. Tja… wist hij veel wat er echt aan de hand was, hij voelde zich gewoon grappig. Dat was alles dat hij wist.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo sep 03, 2017 9:12 pmBewust had Gerome ervoor gekozen om niet verder op de voorgaande onderwerpen in te gaan. Hij wou geen geheelde wonden openrijten en er zout in strooien. Nee hij wou de sfeer ontspannen en gemakkelijk behouden. Immers waren ze hier beiden voor wat gezelligheid. Niet voor werk of een sessie met een psychiater. Om die reden besloot Gerome daarom op de opmerking in te gaan. Misschien kwam het wat flirterig over, maar Gerome deed het enkel om het wat gezellig te maken en daarbij deed de drank ook wel een beetje zijn werk. Het zorgde ervoor dat hij zich losser begon te voelen en ergens voelde hij zich aangetrokken tot de jongen, ook al had Gerome dit nog helemaal niet door. Nee hij dacht nog altijd dat hij enkel interesse had bij dames, als hij daar al interesse bij had. Hij had nooit tijd gehad voor liefdes of one night stands. Dus ook geen tijd om uit te vinden waar zijn interesse lag. Het was ook niet zeker een zorg van hem. Hij had maar half door dat hij nu met iets bezig was wat hij normaal nooit zomaar zou doen. Het maakte hem op het moment niet uit. Het voelde goed en leuk om het te zeggen, dus waarom niet. Heath keek hem aan en nam nog een slok van de whisky. Voor een moment bleef Gerome’s blik bij de fles hangen, maar al snel ging deze terug naar Heath zodra de jongen in beweging kwam. De jongen kwam recht en kroop dichterbij. Gerome keek hem wat vragend aan. Plots legde de jongen zijn benen over de zijne en kwam zo ongegeneerd op zijn schoot te zitten. Gerome keek de jongen verbaasd aan. ”Eh-?” kon hij nog vragend en verbaasd uit brengen, voordat Heath een grijnsje liet zien en toen plots de afstand tussen hun lippen overbrugde. Een bom van gevoelens ging af. Verlangens maakte zich los in Gerome’s lichaam. Zijn hart leek voor een moment te stoppen, waarna het aan een race begon. Gerome kon echter nog niks met het gevoel. Hij kon Heath enkel nog met grote en verbijsterende ogen aankijken. Met een grinnik werden hun lippen verlost en likte Heath zijn lippen af. Haast automatisch ging Gerome’s blik naar Heath’s lippen. Zich beseffend hoe fijn hij het eigenlijk had gevonden. Wat ging er in hemelsnaam in hem om?! ”Something like this?” vroeg de jongen met een grijns, waarna hij zijn hand verplaatste op zijn schouder. Gerome keek de jongen aan en was nog altijd even sprakeloos. Blosjes hadden zich op zijn wangen gevormd. Deels door de drank en deels door het gevoel dat hem was bezorgd. Als Gerome had geweten dat zijn opmerking zo had uitgepakt, had hij hem waarschijnlijk niet gemaakt. Maar nu hij de kus had ontvangen voelde hij geen spijt. Nee iets in hem zei hem dat hij meer wou. Gerome snapte nog altijd niet wat het allemaal betekende en waar het vandaan kwam. Hij was niet nuchter genoeg om daar rationeel over na te denken. Heath grinnikte. ”You’re just so… so…” begon de jongen. Gerome trok lichtjes een wenkbrauw op. Langzaam herstelde hij zich. Hij merkte op hoeveel de jongen grinnikte en grijnsde. De jongen hield zijn hoofd schuin en keek hem aan. Gerome keek hem zwijgend terug aan. ”… hot.” eindigde Heath zijn woorden en grinnikte opnieuw. Gerome grinnikte eveneens. ”Well thank you,” bedankte hij de jongen met een kleine grijns. ”Say, what colour did that mint have I gave you?” vroeg Gerome terwijl hij een hand optilde en deze door Heath’s krullerige bos haren liet gaan. Hij had zo’n vermoeden gekregen van wat er aan de hand kon zijn met Heath.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo sep 03, 2017 9:47 pm

HEATH BENTON
Hij had er niks aan kunnen doen, hij had de ander sowieso al aantrekkelijk gevonden, de drugs en de alcohol die op hem in trokken en dan ook nog die opmerking van Gerome. Hij dacht niet meer na, zoals hij daarvoor wel deed met de plagerige opmerkingen. Hij zou dan nooit de ander zomaar zoenen of iets in die trant, want daar dacht hij nog na. Nu deed hij de eerste de beste ding dat in hem op kwam. Dat was het verschil. Tja, hij kon er niet veel anders van vragen. De jongen keek hem vragend aan toen hij dichterbij was gekropen en toen hij op zijn schoot kwam zitten keek de jongen hem verbaasd aan. Wat? Dit was wat hij wilde toch? Hier was hij op aan het hinten? Voor een Heath die high en alcohol op had leek het wel zo voor hem. En hij zou zo’n kans niet laten schieten. ”Eh-?” kwam er nog van de jongen af, verbaasd en vragend, voordat hij zijn lippen tegen die van Gerome plantte. Zacht, maar toch iets verlangend tegen de ander aan. Maar vooral het gegrinnik liet hem terug trekken van zijn kant af. Ah, hoe hij meer van de ander wilde dan dit. Al leek alles nu wel grappig voor hem, hij had nog steeds iets van verlangen in zich, natuurlijk. Hij was ook een man, hij had ook verlangens. Hij vroeg aan de ander of het zoiets als dat moest zijn bij de kus, maar hij zag de grote, verbijsterende ogen van de ander. Wat? Nog nooit door een jongen gezoend? Die arme jongen toch, nog zo’n innocent ding. Hij had wel het gevoel dat hij meer wilde, maar de ander leek daar niet helemaal…. Ready voor te zijn. Sad. Blosjes op de wangen van de jongen die eerst zo emotieloos had geleken, hoe schattig.

Hij had hem verteld dat hij zo knap was, zo heet, zo… aantrekkelijk. Hij had al die woorden willen zeggen maar er was er maar eentje uit gekomen. Helaas. De ander grinnikte ook meteen op zijn woorden. ”Well thank you,” klonk er van de ander met een kleine grijns. Hm… Hij keek naar de lippen van de ander, zou hij nog een keer mogen proeven? De ander leek hem niet weg te duwen of iets in die trant, zou dat slecht van hem zijn? Hij kon het dan ook niet laten om iets te grinniken bij die gedachte. ”Say, what colour did that mint have I gave you?” klonk er waarna de hand van de jongen door zijn zwarte krullen ging en hij genietend zijn ogen sloot om zijn hoofd iets meer tegen de hand aan te duwen. ”Hmhm…” sprak hij even nadenkend tegen de ander. ”Blue? Green? Something like that?” sprak hij grinnikend tegen de ander, waarna hij zijn armen rond de nek van de ander sloeg en hij hem met een zachte glimlach aan keek. Aw come on… Hij zat zelfs op zijn schoot, wat moest hij nog meer doen om aandacht te krijgen? Hij had hem zelfs gezoend! Hij grinnikte even en legde zijn voorhoofd tegen die van Gerome met een glimlachje. ”So, can we kiss again?” sprak hij met een lichte grinnik terwijl hij met zijn duim over de huid in de nek van Gerome gleed. Hey, hij dacht dus niet meer na, het eerste wat hij dacht deed hij of sprak hij gewoon hard op. Hoe simpel kon iemand zijn, niet waar?

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   ma sep 04, 2017 9:49 amTotaal onverwachts had Heath hem gekust. Nee dat had Gerome zeker niet verwacht. Hij kon het echter niet ontkennen dat het iets met hem deed, maar hij zou dat niet snel toegeven. Daarbij vroeg hij zich af in hoeverre Heath het allemaal nog bewust deed. De jongen was duidelijk onder invloed en Gerome wist niet of dat geheel te danken was aan de drank. Zolang dronken ze nog niet. Geromer herinnerde zich het ‘mintje’ dat hij aan Heath had gegeven. Hij had gehoopt en gedacht dat het een echt mintje was geweest, maar bedacht zich al snel dat de drugs niet snel zou inslaan als het drugs was. Gerome probeerde zich wat te ontspannen onder de situatie wat een stuk makkelijker ging dankzij de drank. Je kon zeggen dat hij ook minder goed nadacht over zijn acties. Echter kon hij nog goed genoeg nadenken om te weten dat dit alles niks voor Heath zou betekenen. Ergens stelde hem dat gerust, aangezien hij zich er dan later geen zorgen meer om hoefde te maken, maar aan de andere kant gaf het hem ook een wat teleurstellend gevoel. Voor nu zou hij zich echter niet op die kant richtte.

Hij vroeg Heath wat voor kleur het mintje had gehad dat hij hem had overhandigd. De jongen leek aandacht nodig te hebben, wat al was gebleken uit de kus, en Gerome liet daarom zijn hand door Heath’s haren gaan. Hij voelde hoe de jongen zijn hoofd wat tegen zijn hand aandrukte. Het liet Gerome grijnzen. Schattig was hij wel. De jongen sloot dan ook genietend zijn ogen. ”Hmhm…” murmelde de jongen. Gerome bleef door de bos krullen heen strelen totdat de jongen een antwoord gaf. ”Blue? Green? Something like that?” antwoordde Heath, ook al leek hij er zelf niet echt zeker van te zijn. Het was echter genoeg voor Gerome om te weten dat Heath inderdaad drugs had ingenomen en niet een mintje. Gerome grijnsde wat meer. Oeps. Heath leek er niet al te veel bij stil te willen staan. De jongen legde zijn armen om Gerome’s hals heen en legde zijn voorhoofd tegen het zijne. Gerome keek wat verbaasd op, maar grijns al snel en besloot zijn armen maar om de jongen’s middel heen te leggen. Hij sprak tegen zichzelf dat hij het deed om te voorkomen dat Heath uit balans zou raken en zou vallen. Ja daarom hield Gerome hem vast. ”So, can we kiss again?” vroeg Heath met een grinnik. Gerome voelde zijn huid tintelen onder Heath zachte aanrakingen. Gerome grijnsde wat. ”Well I doubt that you would remember anything of this, but don’t be mad at me if you. You’re the one making me do this,” sprak Gerome op een gedempte toon. Wat was het toch makkelijk de schuld op iemand te schuiven. Het zorgde ervoor dat Gerome er niet meer over twijfelde. De drank zorgde ervoor dat hij het gewoon deed. Als Heath het wou, wie was hij dan nog om nee te zeggen? Gerome legde een hand in Heath’s hals, waarna hij de kleine afstand tussen hun lippen overbrugde en de jongen kuste. Het voelde nu nog beter dan eerst, doordat hij het zelf deed. Het zorgde ervoor dat Gerome niet anders kon dan zijn ogen sluiten en de kus wat intenser te maken.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   ma sep 04, 2017 8:51 pm

HEATH BENTON
Hij voelde zich met de moment alleen maar vreemder voelen, maar het was geen erg gevoel. Hij had zich nog nooit zo gevoeld, maar voor alles moest een eerste keer zijn niet waar? Hij wist niet wat het verschil was met andere keren dat hij alcohol op had, maar het voelde wel geinig. Het was wel snel gegaan, hoe hij op dit punt was gekomen, maar dan weer, hij was alcohol niet gewend? En het feit dat hij totaal niet wist dat hij ook maar iets van drugs op had maakte het niet veel beter. Maar hij had zowaar een move gemaakt op Gerome, iets wat hij misschien niet zo vaak deed. Hij was meestal niet van de one night stands en was niet echt op zoek naar een nieuwe relatie. Maar zo zag je weer wat drugs en alcohol met je konden doen. Hij had de ander zowaar gezoend. Hij had alles maar half door, maar dat maakte hem niet uit, het voelde goed om te doen. De ander was knap, alleen was het zo goed als duidelijk voor hem dat hij straight was. Hij had het op z’n minst kunnen proberen niet waar?

De jongen had hem om de kleur van het mintje gevraagd, pff.. Wat boeide dat nou? Ze waren nu boven aan het drinken, waarom was de ander nou weer bezig met het pepermuntje?? Hij kon veel beter met hem bezig zijn, was dat niet veel beter dan? De jongen grijnsde wat meer op zijn antwoord, waardoor hij even knipperde. Door, hem boeide het pepermuntje niet meer. Hij legde zijn voorhoofd tegen die van de ander aan. Aandacht voor hem, niet voor andere dingen. De jongen legde zijn armen rond zijn middel, waardoor Heath even naar de ander glimlachte. Kijk, dat was veel beter. Op hem focussen, niet op de pepermuntjes of iets totaal anders. Dat mocht niet, hij zat hier op zijn schoot, hij moest zijn aandacht bij hem houden. Hij vroeg dan ook zonder enige schaamte of ze weer verder konden zoenen, terwijl hij met zijn duim over de huid in de nek van de ander gleed. De ander begon weer wat te grijnzen, dat was een goed teken right? ”Well I doubt that you would remember anything of this, but don’t be mad at me if you. You’re the one making me do this,” klonk er op een gedempte toon van de jongen af, waarop hij even grinnikte. Alsof hem dat wat uitmaakte op dit moment. De hand van de jongen kwam in zijn hals, waarna de al kleine afstand al helemaal kleiner werd. Hun lippen raakten elkaar weer, waardoor Heath zijn ogen sloot en ietwat glimlachte onder de kus, hij genoot gewoon van de aanrakingen van de ander.

Hij duwde zijn lichaams ietsjes meer tegen de ander aan en vlocht één van zijn handen iets in met de zwarte haren van de ander. Hij was benieuwd wat er onder de kleding van de ander zat, maar ergens diep in hem weerhield hem, voor nu nog dan, om te voelen wat eronder zat. De ander had al geschokt gekeken toen hij hem had gezoend, het viel hem nog mee dat de ander nu toch mee ging in zijn vraag. Het verlangen brandde, maar hij wist zelfs nu nog deels dat hij zich moest inhouden… of toch niet. Want één van zijn handen verplaatste zich naar de borstkas van de ander, waar hij ietwat verkennend met zijn hand overheen ging. Mhm… Dat was al niet verkeerd. Dat kon hij zeker melden aan zichzelf.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   di sep 05, 2017 12:34 pmGerome moest eigenlijk zijn verstand gebruiken. Op het moment dat hij erachter kwam dat Heath drugs had genomen in plaats van een onschuldig pepermuntje zou Gerome Heath terug moeten begeleiden naar zijn kamer en ervoor zorgen dat hij rustig bleven totdat de drugs uitgewerkt zouden zijn. Hij moest verstandig zijn en de jongen niet verder laten gaan met wat ze ook aan het doen waren. Maar Gerome kon zichzelf niet tegenhouden. De alcohol die in zijn bloed zat zorgde ervoor dat zijn geweten wat weg doezelden en zijn gevoelens sterker werden. Hij stapte makkelijk over op de gevoelens en besloot zijn gevoelens dan ook te volgen. Hij wou dit en hij wist het. Heath liet hem dan ook merken dat hij meer wou, dus wie was Heath om daar tegen in te gaan? Gerome zou dit niet moeten doen, maar toch wou hij het doen. Hij voelde dan ook lichte nieuwsgierigheid naar het onbekende. Hij wist niet hoe het was om samen te zijn met een man, maar tot nu toe voelde het niet verkeerd aan. Zou dat nog komen of zou dit alleen maar beter worden? Er leek hem maar één manier om het uit te zoeken. Hij had zijn lippen op die van Heath geplaatst. Het kon hem niet meer schelen. Zijn ogen waren gesloten. Hij genoot van het heerlijke warme gevoel dat door zijn lichaam heen gleed. Hij voelde hoe Heath zijn lichaam meer tegen de zijne aan drukte. Haast automatisch legde Gerome zijn arm wat meer om Heath heen om hem zo dicht tegen zich aan te houden. Ja dit voelde goed. Een hand gleed naar zijn haren. Een aangename rilling gleed over zijn rug heen. Hij liet zijn duim over Heath’s kaaklijn glijden. Hoe kon hij nog van hem afblijven? Heath leek daar net zoveel moeite mee te hebben, want Gerome voelde een hand voorzichtig over zijn borstkas heen glijden. Gerome grijnsde wat onder de kus door. Hij voelde zijn huid onder zijn blouse tintellen. Ja zijn lichaam reageerde op de aanraking. Hij wou meer. Met die gedachten opende hij voorzichtig zijn mond en liet hij zijn tong uitnodigend over Heath’s lippen glijden. Hij liet zijn hand naar achteren glijden en wreef over Heath’s rug heen. Zijn vingers drukten hier en daar wat al in zijn rug. Alsof hij zijn huid door de stof van zijn kleren wou voelen.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   di sep 05, 2017 7:41 pm

HEATH BENTON
Het was op zich een lange tijd geleden sinds hij voor het laatst iets als dit had gedaan, als in echt een lange tijd geleden. Dat was misschien ook wel deels de oorzaak dat hij dit deed, hij had naast een hele knappe man gezeten, al tijden een zeer non-fysiek leven geleid en de alcohol (plus de drugs). Al die factoren samen hadden tot dit moment geleid, tot het feit dat ze nu aan het zoenen waren. Ergens was het altijd spannend, omdat hij de ander natuurlijk niet echt goed kende en ook niet wist hoe deze persoon zou zijn bij de daad. Tja, het was toch anders dan als je iedere keer dezelfde persoon zou hebben, dan wist je in principe hoe deze te werk zou gaan en wat je kon verwachten van hem. Van nieuwe mensen was het altijd afwachten. Vooral omdat hij niet wist wat de ervaring was van mensen met dit soort dingen. Of dat ze speciale kinks hadden die ze wilden uitvoeren, hij wist er niks van. Bij een vriendje zou je zo weten wat je moest doen om hem ready to go te maken, maar hier? Niet echt dus. Maar dat maakte het ergens ook wel spannend.

Hij werd dichter tegen de ander gedrukt, wat hij dus echt geen probleem vond. Toen hij met zijn hand over de borstkas van de jongen gleed, begon de jongen ietwat te grijnzen onder de zoen, waarna hij de tong van de ander over zijn lippen voelde en hij voor geen enkel moment twijfelde en wel meteen zijn mond opende om de tong van de ander te begroeten met zijn eigen tong. De hand van de jongen gleed over zijn rug heen, een spoor van warmte en tinteling achterlatend op zijn lichaam. Hij verplaatste zijn handen langzaam, het lichaam van Gerome niet verlatend, naar de voorkant van zijn lichaam. Hij begon rustig een knoopje open te doen van de blouse van de jongen en nog eentje. Beter. Hij had hem liever in één keer ontdaan van zijn blouse maar er leek toch nog wel iets van zelfbeheersing in zichzelf te vinden. Maar hij stopte niet, hij begon zijn eigen blouse wel gewoon compleet te openen, dat was een stuk beter. Hij liet de blouse van zich afglijden, waarna hij zijn armen weer rond de hals van de ander legde en genoot van de zoen. Hij grinnikte even zachtjes en trok zichzelf met zijn armen weer wat dichter tegen de ander, kijk. Dat was een stukje beter.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   di sep 05, 2017 9:13 pmHet verstand schreeuwde dat dit niet verstandig was en dat hij dit moest stoppen, maar de nieuwsgierigheid en het verlangen overstemde het. Hij wou meer van dit moment, meer van het onbekende en meer van de jongen. Zodoende had hij de jongen ongegeneerd gezoend die al snel werd ontwikkeld tot een tongzoen. Gerome voelde hoe een warm gevoel in zijn lichaam kroop en liet zijn verlangen terug zien in zijn aanrakingen op Heath’s rug. Zijn vingers duwde in de stof van zijn blouse. Alsof ze zijn huid er doorheen probeerde te voelen. Hij had nog nooit zoiets gedaan, maar het voelde meer dan natuurlijk aan. Gerome voelde hoe Heath’s handen afgleden naar zijn borst. De kleine grijns rond zijn lippen kwam terug zodra hij opmerkte hoe twee knoopjes voorzichtig werden losgelaten. Het was duidelijk wat Heath wou, maar het leek erop dat de jongen de keuze toch nog bij Gerome liet. Heath’s blouse viel echter al snel achteloos op de grond. Zo viel Gerome’s blik al snel op het ontblote bovenlichaam die hij als eerste had ontmoet. Ditmaal leek het echter een stuk meer met Gerome te doen. Gerome’s handen gleden af naar Heath’s heupen zodra Heath zijn armen om Gerome’s hals heen legde. Met een kleine grinnik werd de zoen vervolgd. Gerome moest eveneens grijnzen. Waarschijnlijk wisten ze beiden dat het beter was om dit te doen, maar waarschijnlijk hadden ze daar beiden schijt aan en trok de drugs en de alcohol hen over de lijn. Zodra Heath zich dichter naar hem toe trok liet Gerome zijn handen opnieuw over Heath’s rug gaan, maar dit keer voelde hij daadwerkelijk de zachte huid onder zijn vingers door glijden. Het zorgde ervoor dat hij enkel naar meer verlangde. Hij wou elk stukje huid ontdekken met zijn vingers. Zo begonnen zijn handen over Heath’s borst te glijden om die ook te verkennen en eindigde ze uiteindelijk net boven Heath’s broek. Gerome besloot daar echter nog niet naar toe te gaan. Immers was dit nog allemaal nieuw voor hem en liet hij zich leiden door gevoelens en wist hij eigenlijk niet hoe dit zich ging vorderen. Hij wou dat het verder ging, dat was zeker. Om dat duidelijk te maken besloot Gerome zijn jasje uit te trekken, gevolgd door het giletje en vervolgens het blousje, zodat ook hij uiteindelijk met een ontblote borst in de ruimte zat. Zijn borst was bedekt met een grote tattoe en door het vele trainen en jagen had hij een behoorlijk sixpack en spiermassa ontwikkeld. Zijn aandacht lag daar echter niet bij. Nee. Hij wou Heath’s huid tegen de zijne aanvoelen. Ongegeneerd liet hij zich achterover op het kleed glijden en trok hij Heath boven op zich. Hij voelde zijn adem stokte zodra Heath’s huid de zijne aanraakte. Een nieuwe vlaag van verlangen ging door hem heen wat zorgden voor kleine blosjes op zijn wangen. Hij wou hier meer van.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   do sep 07, 2017 8:36 pm

HEATH BENTON
Zodra hij zijn blouseje had laten vallen zag hij de blik van Gerome over zijn lichaam glijden. Normaal gezien zou hij er wat meer… beschaamd over zijn, maar nu voelde het alleen maar goed dat de ander zo naar zijn lichaam zat te kijken. Toen de handen van Gerome op zijn heupen belandde grijnsde hij ietwat. De zoen werd vervolgd door hem, waardoor Gerome ook iets leek te grijnzen onder de zoen. Hij genoot gewoon van de aanrakingen van de ander, de zachte aanrakingen, maar waar ook iets van verlangen in zat. Dat liet hem gewoon genieten. De handen van de jongen gingen weer over zijn rug heen, waardoor hij vrijwel meteen kippenvel kreeg over zijn lichaam, het voelde niet slecht, het voelde niet alsof hij daarna spijt zou krijgen van zijn acties, het voelde goed. Want spijt had hij soms wel gehad na een one night stand. Maar nu? Nu had hij het gevoel dat dat niet zo zou zijn, maar dan weer, hij had wat dingen op waardoor het voor hem nu voelde of hij alles aan kon. Dus of zijn gedachten nu zo betrouwbaar waren was een tweede ding om aan te denken. Ah, hij zou het morgen wel zien. De vingers van Gerome gleden over zijn borst, waardoor hij even glimlachte onder de zoen en hij zijn armen iets voelde aanspannen toen hij bij zijn broek eindigde. Het was zelfs ietwat ergerlijk toen de ander daar stopte. Was hij niet duidelijk geweest? En in dat opzicht had hij ook vrij weinig geduld. Hij had wat meer geduld als hij compleet nuchter was geweest, maar surprise. Dat was hij niet. Toen de ander echter begon te strippen hapte Heath even naar adem. No way, zo’n lijf? Hij had wel wat verwacht, maar dat? Het was voor hem een complete verassing. Hij slikte even en keek ongegeneerd naar het bovenlichaam van de ander. Dat was… zeker niet verkeerd. Totaal het tegenovergestelde, dit was zeer bevredigend om te zien. Hij sloeg een klein gilletje toen hij opeens, voor hem onverwachts, naar voren gingen. Of naja, voor Gerome naar achteren en voor Heath naar voren. Hij moest echter al snel wat lachen toen hij bovenop de ander lag en zag hoe de ademhaling van de ander even stokte. Hey, hey, wel levend blijven. Blosjes verschenen op het gezicht van de ander, waardoor hij even zachtjes grinnikte en zachte zoentjes in de nek van de ander plaatste. Als de ander zou stoppen met dingen doen door het aanraken van elkaars huid, dan ging hij gewoon door hoor. Hij had geen schaamte, schaamte stond niet in zijn woordenboek zelfs. Hij liet zijn handen langs het gespierde bovenlichaam van de ander gaan. De spieren die tegen zijn buik aan lagen, of eerder; waar hij bovenop lag, voelden fijn. Het maakte hem gek, hoe had hij ooit zo’n man aan de haak kunnen slaan? ”This ain’t fair..” murmelde hij tegen de nek van de ander aan. Ja, want hij was deels ook wel een beetje jaloers op het lichaam dat de ander hier had. Maar tja, de ander had dan weer de weinige ervaring. Hij was immers degene met meer ervaring. Dacht hij tenminste, aan de reacties van de man te zien.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   za sep 09, 2017 11:28 amHet was overduidelijk dat Gerome dit nog nooit eerder had gedaan, maar desondanks dat sputterde hij niet tegen. Nee. Hij ging er juist op in. Zonder er verder over na te denken had hij zichzelf ontdaan van de kleren die zijn bovenlijf bedekte. Vervolgens had hij zijn armen weer om Heath geslagen en trok hij de jongen op zich terwijl hij zich achterover liet vallen op de deken. De houten vloer voelde hij door de stof heen op zijn rug drukken, maar zijn aandacht ging er niet naar. Hij voelde zijn adem stokken. Een vlaag van warmte overviel hem en zorgde voor blosjes op zijn wangen. Nee dit soort fysieke contact had hij nog nooit gehad met een jongen. Maar het voelde alles behalve verkeerd aan. Als Gerome nog nuchter was geweest had hij erg getwijfeld over deze beslissing en had hij zich waarschijnlijk al lang terug getrokken, maar nu kon hij het niet maar laten. Hij kon niet stoppen. Toch wist hij voor een moment even niks te doen. Het leek alsof hij moest wennen aan dit gevoel. Heath leek echter geen tijd te hebben om een korte pauze in te lassen. De jongen plantte zijn lippen opnieuw in Gerome’s hals en begon kusjes te geven. Gerome liet zijn vingers wat meer in de huid van Heath’s rug drukken. Het ging onbedoeld. Als reflex. Het voelde gewoon zo goed. Hij voelde handen over zijn ontblote bovenlichaam glijden. Zijn spieren spanden zich wat aan. Zijn borst bewoog wat omhoog, alsof het hunkerde naar meer. Gerome had zijn ogen half gesloten. Hij wist al niet meer wat hij van de hele situatie moest vinden. Het vermogen om een beetje helder na te denken leek hij ook verloren te zijn, maar hij werd wat wakker geschud door Heath. ”This ain’t fair..” mompelde de jongen. Gerome voelde een rilling over zijn huid heen gaan zodra Heath’s adem zijn hals streelde. Gerome slikte eens. Hij opende zijn ogen wat meer en werd langzaam wat terug getrokken naar de realiteit. Hij snapte niet geheel waar Heath’s woorden vandaan kwamen. Daarvoor had hij dan weer te weinig inzicht op het moment. ”You want me to stop?” vroeg Gerome mompelend terwijl hij enkel naar het plafond boven hen staarde en zichzelf ervan probeerde te weerhouden om de jongen dicht tegen zich aan te drukken.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   za sep 09, 2017 12:37 pm

HEATH BENTON
Toen hij de kusjes in de nek van de jongen plaatste, begon de jongen zijn vingers meer in zijn rug te plaatsen, waardoor hij even zachtjes glimlachte. Toen hij met zijn handen langs het ontblote bovenlichaam van de ander liet glijden voelde hij de spieren van Gerome aanspannen, de borst van de ander wat meer omhoog. Hij kon het niet laten om zachtjes te grinniken tussen de kusjes door. Hij genoot teveel, hij wist natuurlijk niet hoe ver Gerome was in alles, of hij veel vrouwen gedaan had of echt nog totaal geen ervaring had. Het was niet dat ze daar echt over hadden gepraat. Wat hij wel vrijwel zeker wist, was dat de ander geen enkele ervaring had met jongens. Dat was iets wat zeker was. Hij vertelde dat het niet eerlijk was, niet zo duidelijk waarover natuurlijk. Hij had het over het lichaam van de ander bedoelt, dat zo smoking hot was dat hij het gewoon niet eerlijk vond hoe hot het lichaam van de ander was. Maar dat was natuurlijk weer niet duidelijk verwoord voor de ander. ”You want me to stop?” vroeg Gerome mompelend, waarop Heath even op keek. Wat? Stoppen? Hell no. Hij keek naar de ander en grijnsde even. ”No,” sprak hij dan ook meteen tegen de ander, waarna hij zijn lippen weer tegen de ander plaatste. Zacht, maar toch met een goede amount met verlangen erin.

Hij trok rustig terug en likte zijn lippen even met een glimlachje. Hij drukte even zachtjes een enkele kus op de lippen van de ander, waarna hij een kus vervolgde op de mondhoek van de ander, vervolgd op de wang. Hij begon een spoor van kusjes achter te laten. Hij begon naar de nek te gaan, over de borstkas van de ander, om rustig naar beneden te gaan. Hij had geen schaamte, dat ten eerste, en ten tweede.. Hij had niet echt geduld om lang te gaan wachten. Hij begon langzaam steeds meer naar beneden te gaan, tot hij bij de broekrand van de ander kwam en hij plagend rond de rand van zijn broek kusjes plaatste. Hij keek even grijnzend naar Gerome, waarna hij de kusjes vervolgde rond de broekrand. Hij legde zijn handen op de riem van de ander, waarna hij deze langzaam los begon te maken en hij even zijn ogen sloot. Hij stopte niet met de kusjes geven terwijl hij met zijn handen bij de knoop kwam van de broek en deze rustig openen, om te eindigen met de kusjes zodra hij de rits had geopend van de broek.

Hij kwam even wat overeind en keek grijnzend naar de ander, waarna hij de broek rustig van hem af begon te halen. Even had hij willen voelen om te zien waar hij mee zou moeten dealen, maar hij had zich ingehouden om dat niet te doen. Hij gooide de broek ergens de kamer in, waarna hij weer boven naar de ander ging en weer zijn lippen hongerig op de lippen van de ander te drukken. Stoppen was allang geen optie meer voor hem zelf. Tja, behalve als de ander wilde stoppen, dan had hij zelf niet echt een keuze meer. Maar zolang de ander niet wilde stoppen, dan zou hij zelf ook niet stoppen. Dat was één ding wat echt duidelijk was voor hem. Hij drukte zijn lichaam wat tegen het lichaam van de ander en liet zijn hand zachtjes door het haar van Gerome gaan.

Tag: Gerome Evans | Note: ik heb de MC er even neergezet xD


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[MC] Hungry
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: