Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 [MC] Hungry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4
AuteurBericht
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   za sep 09, 2017 2:28 pmGerome werd overweldigd door het gevoel dat Heath hem gaf en dat nog enkel door kusjes in zijn hals en een hand over zijn borst. Zodra Heath mompelde dat het niet eerlijk was, snapte Gerome niet precies wat de jongen bedoelde. Gerome probeerde zichzelf wat te herstellen en terug te brengen naar de realiteit, maar zijn hoofd leek af te zweven in een soort waas van verlangens en gevoelens. Hij kon een vraag over zijn lippen brengen, maar hij wist niet of hij het echt voor elkaar zou krijgen om plots te stoppen. Zijn vingers jeukte dan ook. Hij wou meer van Heath voelen. De jongen keek op van zijn vraag. Via zijn ooghoeken keek Gerome de jongen aan. Heath grijnsde naar hem. ”No,” antwoordde Heath meteen, waarna zijn lippen weer op de zijne eindigde. Gewillig sloot Gerome zijn ogen en kuste hij Heath net zo verlangend terug. Een hand gleed gewillig naar Heath’s krullen die hij even vast pakte. Heath’s lippen gleden weg van de zijne. Gerome opende zijn ogen half. Het duurde niet lang of hij voelde de zachte lippen weer op de zijn, vervolgens op zijn mondhoeken en zijn wang. Gerome liet het allemaal gebeuren. Zijn lichaam hunkerde naar meer. Heath’s lippen lieten een heet spoor van verlangen achter. De lippen zette hun weg voort naar beneden. Gerome beet op zijn onderlip zodra hij de zachte lippen voelde op zijn borst en de lippen steeds verder naar beneden zakte. Gerome’s hand gleed af naar Heath’s hals. Zijn andere hand greep Heath’s krullen aanmoedigend aan. Gerome beet op zijn onderlip en probeerde zijn lichaam nog in bedwang te houden, maar het leek uit zichzelf wel te bewegen. Zodra er kusjes bij de rand van zijn broer werden geplaatst, hield hij automatisch zijn adem wat in. Gerome keek voorzichtig op naar Heath, maar ergens voelde het zo beschamend om in zo’n positie te liggen. De blosjes sierden dan ook nog altijd zijn wangen. Zodra Heath hem aankeek, keek Gerome hem heel even aan. Zodra Heath zich weer op zijn huid richtte week Gerome zijn blik af naar het plafond. Hij voelde hoe zijn broek werd ontdaan van zijn riem. De kusjes kwam terug. Zijn huid spande zich aan. Zijn lichaam werd warmer en dat was te merken in zijn onderlichaam. Ongegeneerd vervolgde Heath met het opendoen van zijn broek. Gerome voelde de spanning gieren door zijn lichaam. Ja nu kwam het allemaal wel erg dichtbij en besefte Gerome zich waar ze in hemelsnaam mee bezig waren. Dit had hij nog nooit gedaan.

De broek werd ontdaan van zijn lichaam en nonchalant weg gegooid. Gerome slikte eens. Hij kneep zijn ogen dicht, maar opende deze zodra Heath recht kwam. Zijn blik ging naar de jongen. Wat zou er nu komen? Gerome wist niet wat hij moest verwachten. Heath boog weer naar hem toe en zijn lippen belandde weer op de zijne. Gerome sloot zijn ogen en zoende de jongen terug. Zijn handen gleden opnieuw over Heath’s rug heen. Langzaam begon de rust weer terug te komen. Er was een paar seconden van paniek geweest, maar zodra Heath zijn lippen op de zijne had gedrukt wist Gerome dat hij dit wou doen met de jongen. Hij zou niet meer terug kunnen en hij wou niet meer terug. Om te laten merken dat hij er zo over dacht, liet hij zijn handen af glijden naar het koord van Heath’s broek. Uitdagend liet hij zijn vingers soms al wat onder het koord door glijden om de huid wat speels aan te raken, maar uiteindelijk frunnekte hij de broek los en gleed ook deze van het lichaam af. Voor dat Gerome het zelf goed door had lagen zijn handen al op Heath’s kont. Verlangend en bemoedigend greep hij het vast. Hij wou meer. Veel meer en hij wou het nu.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   za sep 09, 2017 8:09 pm

HEATH BENTON
De jongen keek via zijn ooghoeken naar hem toen hij hem ‘nee’ vertelde. Hij zou niet stoppen en wilde niet stoppen. Hij wilde hem gewoon. Hij zoende hem meteen en hij werd ook verlangend terug gezoend. Aan het verlangen was niks op te merken, dat was er bij beide aanwezig. De hand van Gerome gleed zijn haren in om deze even vast te pakken, waardoor hij even kippenvel over zijn lichaam voelde. Toen hij zijn lippen weer losmaakte van de ander zag hij de ogen van de ander half opende, maar lang bleef hij er niet meer bij stilstaan. Helemaal niet. Hij gaf hem een kus op zijn lippen, waarna hij kusjes achterliet op het lichaam van de ander, steeds verder naar beneden. Een hand van de ander gleed af naar zijn hals, terwijl een andere hand van de ander aanmoedigend zijn krullen pakte. Oh, hij ging zeker door. Zeker door deze aanmoediging van de ander. Hij hoorde dat de ander even wat zijn adem in begon te houden en toen hij opkeek zag hij de blosjes staan op de wangen van de ander, waardoor hij even grijnsde. De huid spande zich aan toen hij verder ging met de kusjes, waarna hij de broek van de ander open begon te maken. Het was heerlijk om te zien hoe de broek van de ander af was. Het was duidelijk dat het dichterbij kwam en dat voelde zo goed.

Hij had de broek van Gerome afgedaan, die nu niks anders meer aan had dan zijn onderbroek, waarna hij deze gewoon ergens in de kamer had gegooid. Die had hij nu even niet meer nodig, dat was één ding wat zeker was. Die had hij pas weer de volgende dag nodig. Hij kwam weer omhoog om de ander weer vol lust en verlangen te zoenen, waarop de jongen antwoordde met zijn hand die afgleed naar zijn onderrug, richting zijn broek. Ietwat uitdagend kwam de jongen met zijn vingers onder de rand van zijn broek, zijn huid aanrakend, waardoor hij Gerome’s haren ietwat vastgreep. Uiteindelijk begon hij aan de broek te frunniken, waardoor hij even glimlachte onder de zoen, eindelijk. Zijn broek gleed van hem af en met de hulp van zijn eigen benen zorgde hij ervoor dat hij ook compleet van hem af was. Dat was een stuk beter namelijk. De ander greep echter meteen zijn kont, waardoor hij de zoen even stopte om naar de ander te grijnzen. Dat was voor hem toch echt wel een bevestiging dat dit door zou gaan. En dat voelde geweldig. Hij liet zijn hand over de borstkas van de ander gaan, waarna hij zich wat meer tegen de ander aan drukte en de zoen vervolgde. Hij eindigde de kus echter weer om wat overeind te komen. Tijd om het laatste kledingstuk van Gerome weg te halen, hij zou dit doorzetten. Hier en nu.

Hij ging weer wat naar beneden, om naar de elastieken band te kijken van de onderbroek. Speels en misschien wel ietwat plagerig pakte hij deze vast met zijn tanden, om deze ietwat omhoog te trekken, maar vervolgens weer los te laten. Zijn hand gleed even over het stofje heen met een grijns, om wat voorover te buigen en plagerig een kus op de stof drukte, waarna hij de elastieken band pakte met zijn hand om deze af te doen. Vele en vele malen beter. Hij beet even op zijn onderlip en keek grijnzend naar de ander. Zijn ademhaling was redelijk onregelmatig geworden in de tijd dat ze bezig waren geweest. Hij ging weer wat omhoog en keek even naar de ander om een zachte kus op zijn lippen te plaatsen. Zacht, maar toch verlangend en vol lust voor de ander.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo sep 10, 2017 10:08 amGerome had even getwijfeld. Even werd de spanning en de zenuwen te veel en kreeg hij de neiging om plots te stoppen. Om zich terug te trekken en weg te lopen, maar de zoen op zijn lippen wist hem ervan te overtuigen. Hoe kon hij hier nee tegen zeggen? Het laatste greintje zorg werd weggevaagd en ongegeneerd begon Gerome Heath’s broek eveneens uit te doen. Met wat hulp van de jongen duurde het niet lang voordat ook dat kledingstuk bij de rest lag. Zonder er echt verder bij na te denken had Gerome Heath’s achterste vast gepakt. Vol verlangen. Hij wou meer en hij wou het nu. Heath leek er net zo over te denken. De jongen drukte zich dichter tegen hem aan. Een hand gleed over zijn borst heen. Lippen werden herenigd op de zijne. Gerome sloot voor het korte moment zijn ogen en kuste Heath terug, voordat de jongen zich weer terugtrok en wat rechter kwam. Gerome volgde Heath even met zijn ogen, maar beet op zijn onderlip zodra de jongen zich op zijn onderbroek richtte. De band werd kost vastgepakt met een rij tanden. Gerome voelde hoe zijn lichaam warmer werd. Het zweet stond al op zijn lichaam. Het was niet veel, maar je kon duidelijk hebben dat zijn lichaam heter werd met de seconden. Een kusje werd op de stof geplaatst. Gerome voelde het door de stuf heen drukken en het maakte hem lichtelijk gek. Hij wou geen geplaag en getease meer. Hij wou het. Uiteindelijk werd de onderbroek ook van zijn lichaam af geschoven. Gerome voelde de kou om zijn lichaam slaan. Hij hield zijn adem weer even in, maar al snel was een wat snellere ademhaling weer te horen. Al snel richtte Heath zich op hem kwam hij dichterbij. Gerome legde een hand in Heath’s hals en kuste de jongen verlangend terug. Zijn andere hand gleed alweer Heath’s rug af naar zijn onderlichaam. Zijn hand gleed voor een paar seconden enkel verlangend over Heath’s kont heen voordat zijn vingers onder onderbroek door glipten en zijn huid aanraakten. Hij verplaatste zijn andere hand naar Heath’s heup en trok de onderbroek in een licht gretige beweging van de jongen af. Zodra ze beiden geheel naakt waren, trok Gerome Heath weer bovenop zich. Hij wou Heath’s gehele naakte lichaam tegen het zijne aanvoelen. Hij voelde het verlangen brandden in zijn lichaam. Zijn lichaam leek enkel meer te hunkeren naar de andere jongen. Hij boog naar de jongen toe en drukte zijn lippen in Heath’s hals. Een verlangende zoen werd in diens hals geplaatst, voordat hij zijn mond opende en zijn tong strelend over de huid liet gaan. Zijn lippen namen wat huid vast en zogen er aan in een poging een zuigzoen achter te laten.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo sep 10, 2017 11:23 am

HEATH BENTON
Ze kwamen steeds dichterbij en dat maakte hem alleen maar onrustiger en meer verlangend naar de ander. Nog heel even en het zou gebeuren. Het maakte hem gek, hij wilde het nu. Niet zo. Zo duurde te lang al voor hem. De ander zoende hem terug toen hij weer zijn lippen tegen de ander drukte. Toch kon hij het niet laten om de ander nog even ietsjes te plagen, gewoon omdat personen dan toch iets meer verlangend konden worden. Dat ze nog meer klaar waren om te gaan. En de reactie van de ander was ook gewoon geweldig. Toen hij de onderbroek van zijn lichaam verwijdert had hield Gerome even zijn adem in, maar dat was niet voor lang. Al snel was weer de versnelde ademhaling van de ander te horen. Zijn eigen ademhaling was allang niet goed meer, snel en onregelmatig. Hij volgde de weg weer naar boven, naar de lippen van Gerome, die hij zacht maar verlangend kuste. Een hand van Gerome kwam in zijn hals terwijl de ander hem net zo verlangend terug zoende. Een andere hand van Gerome gleed over zijn rug, richting zijn onderrug om alleen maar weer op zijn kont te belanden. Verlangend gleed de hand over de stof heen van zijn onderbroek, waarna zijn vingers onder de stof gleden en zijn huid aanraakte. Hij trilde iets en voelde kippenvel verspreiden over zijn hele lichaam bij de aanrakingen van de ander. De hand die in zijn hals had gelegen was inmiddels naar zijn heup af gezakt, waarna zijn onderbroek gretig van hem af werd getrokken.

Nu kwam het echt heel dichtbij en hij kon niet wachten tot het echt zo ver zou zijn. Gerome trok hem weer bovenop hem, waardoor Heath hem langs zijn borst streelde. De jongen boog naar hem toe om zijn lippen in zijn nek te drukken, waarna er een verlangende zoen in zijn nek werd geplaatst en Heath even zijn ogen genietend sloot en zijn ademhaling alleen maar onregelmatiger werd. De tong van Gerome gleed over zijn huid, waardoor hij even zijn adem in hield, maar al snel weer verder ging met zijn onregelmatige ademhaling. Hij liet zijn hand in de haar van de ander glijden en slikte even moeilijk. Toen de ander echter op zijn huid begon te zuigen hapte hij even naar adem, terwijl hij zijn haar vast greep en moeilijk op zijn onderlip beet. Kippenvel verscheen weer over zijn lichaam, terwijl hij het haar stevig in zijn hand hield. Hij onderdrukte een kreun, terwijl hij zijn hoofd iets liet zakken om deze op de schouder van Gerome te laten leunen. Zijn warme adem streelde de blote huid van de ander, terwijl hij de ander stevig vast hield. Hij keek even vanuit zijn ooghoeken naar de ander en bracht zijn gezicht naast het hoofd van Gerome. ”Please… I can’t wait anymore…” sprak hij zacht hijgend in het oor van de ander, waarna hij even slikte en zijn vingers over Gerome’s nek liet glijden. Hij had lang genoeg gewacht vond hij zelf.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo sep 10, 2017 12:03 pmWaarom had ooit nog getwijfeld? Hij wou dit en hij wou het nu. In het begin had hij zich nog ongemakkelijk gevoel en had hij niet geweten wat hij moest doen. Hij had immers nog nooit zo met een jongen gelegen. Hij had überhaupt nooit gedacht om ooit iets met een jongen te doen. Een half uur geleden had hij nog te veel nagedacht om goede acties te doen. Nu liet hij zich leiden door het gevoel en het verlangen. Het zorgde ervoor dat hij ongegeneerd de onderbroek van de ander naar beneden. Gretig waren zijn vingers te werk gegaan. Hij kon zich niet herinneren wanneer hij zich voor het laatst zo had gevoeld. Ja hij had wel wat one night stands met vrouwen gehad, maar hier zat meer verlangen bij. Gerome wist niet waar het vandaan kwam, maar het maakte hem niet uit. Hij besloot er niet over na te denken en er enkel van te genieten. Zijn lippen belandde in Heath’s hals. Een kus veranderde al snel in een zuigzoen. Zijn tong gleed over het stukje huid dat hij tussen zijn lippen vasthield. Hij voelde hoe Heath zijn haren vast greep. Het moedigde hem aan. Speels liet hij zijn tanden zelfs wat in de huid zinken. Niet krachtig, maar uitdagend. Heath’s hoofd belandde op zijn schouder. Hij voelde hoe zijn warme adem zijn huid streelde. Het zorgde ervoor dat de sfeer enkel warmer werd en zijn lichaam enkel heter. Heath’s gezicht kwam dichterbij. ”Please… I can’t wait anymore…” sprak de jongen zacht hijgend in zijn oor. Gerome liet de huid los. Zijn tong gleed er nog een keer overheen. ”Then don’t wait,” mompelde hij, waarna hij nog een zacht kusjes plaatst op de plek waar hij zojuist een zuigzoen had achter gelaten. ”Just do it,” fluisterde hij in Heath’s oor terwijl ook zijn ademhaling snel ging en hij moeite moest doen om niet dwingend te klinken. Het verlangen maakte hem gek.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo sep 10, 2017 1:34 pm

HEATH BENTON
Het kwam steeds dichterbij en hij kon echt niet meer wachten, het kriebelde in hem, hij wilde het nu. Hij kon echt niet meer wachten. En dat gevoel werd alleen maar versterkt toen de ander een zuigzoen aan het maken was in zijn nek. Het was sensueel, het voelde zo goed. Hij wilde er alleen maar meer door. Dus aan de ene kant was het wel fijn en voelde het zo goed, maar aan de andere kant raakte hij er echt alleen maar meer ongeduldiger van. Het zou wel weer een mooie plek achterlaten die de volgende dagen nog zichtbaar zou blijven ook. Dat zou een mooie memoire zijn, al zei hij het zelf. Hij kon er niks anders van maken dan dat het gewoon voor een herinnering zou zorgen… een herinnering die hij misschien niet echt helemaal zou gaan herinneren, maar toch zou het hem laten denken aan het feit dat hij dit die avond had gedaan. Toen hij zei dat hij niet meer kon wachten werd de huid los gelaten en beet hij even op zijn lip toen de tong van Gerome over de plek gleed. ”Then don’t wait,” mompelde de jongen, waarna hij zachte kusjes plaatste op de plek van de zuigzoen, waardoor hij even slikte. Voor sommige jongens was zoiets als een zuigzoen plaatsen een teken van dominantie, een markering om anderen weg te houden. Anderen gewoon omdat ze het leuk vonden om een zuigzoen te geven aan anderen. Hij wist niet wat de reden was van de ander, al zag hij er niet erg dominant uit moest hij zeggen.

”Just do it,” klonk er fluisterend in zijn oor. De warme adem van de ander gleed langs zijn oor, waardoor een rilling door zijn lichaam heen ging. Dat zou hij doen ook. Hij kwam wat meer overeind, waarna hij even probeerde om even een diepe inademing te doen, waarna hij zich er langzaam op liet glijden en zijn ogen even dicht kneep. Meestal zou hij het niet zo in één keer doen zonder enige voorbereiding beneden, maar door de drugs was hij toch deels verdoofd en voelde hij niks van de pijn die hij anders waarschijnlijk wel had gevoeld. Morgen zou hij er spijt van hebben om totaal niet voorbereid te zijn geweest, maar daar dacht hij nu totaal niet over na. Hij keek met een zachte glimlach naar de ander, een blos op zijn wangen gesierd. Hij slikte even en sloot zijn ogen, waarna hij zijn handen over de borstkas liet gaan van de jongen. Nadat hij redelijk ‘gewend’ was aan het gevoel, begon hij aan het werk te gaan met het bewegen, terwijl hij fors op zijn onderlip beet. Maar dit was dus al een stuk beter.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo sep 10, 2017 7:30 pmNet zoals Heath kon Gerome nog maar nauwelijks wachten. Het verlangen brandde. Hij wou verder. Hij wou het nu. Hij wou het kwijt kunnen. Hoe had hij eerder nog kunnen twijfelen? Hoe had hij nog af kunnen blijven van de jongen toch hij halfnaakt voor hem had gestaan? Hij wist het niet en hij had dan ook geen benul van hoe hij hierover zou denken de volgende morgen. Dat waren zorgen voor later waar hij nu niet bij nadacht. Nee. Hij wou verder en Heath gaf al aan dat hij daar ook klaar voor was. Gerome plaatste nog een kusje in Heath’s hals, waarna hij hem zei het gewoon te doen. Het klonk nog net niet bevelend en dwingend. Als Heath het niet zou doen en hem verder zou plagen, zou Gerome ook niet twijfelen om zelf in actie te komen. Echter leek Heath niet verder hoeven na te denken. Gerome’s adem stokte zodra hij voelde hoe Heath op hem kwam. Hij moest haast naar adem happen zodra hij voelde hoe de warmte om zijn member heen sloeg. Het gaf een overweldigend gevoel en Gerome moest zich inhouden om niet zelf al te beginnen met bewegen. Hij was nog genoeg bij bewustzijn om zich nog te beseffen dat Heath moest inzetten. Gerome’s blik ging naar Heath. Hij schonk hem een licht glimlachje terug zodra hij de blosjes zag op zijn wangen. Handen gleden over zijn borst heen. Gerome sloot zijn ogen eveneens. Een kreun ontsnapte zijn mond zodra Heath begon te bewegen. In een reflex greep Gerome het kleed vast dat onder hem lag. Dit had hij nog nooit ervaren, maar verkeerd voelde het zeker niet. Echter wist Gerome ook dat hij hier niet enkel kon liggen en kon verwachten dat Heath al het werk zou doen. Hij opende zijn ogen half en beet op zijn onderlip om een nieuwe kreun te onderdrukken. Zijn hand gleed verlangend over Heath’s borst heen, waarna het steeds lager ging en uiteindelijk eindigde bij zijn member. Ergens voelde het onwennig, maar ergens ook o zo goed. Gerome’s vingers wikkelde zich om Heath’s member heen en begon pompende bewegingen te maken die gelijk ging met het ritme van Heath. Een nieuw kreun ontsnapte Gerome’s mond en hij sloeg zijn hoofd naar achteren. Een snelle ademhaling verliet zijn lippen.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo sep 10, 2017 10:12 pm

HEATH BENTON
De connectie die ze nu hadden voelde geweldig, het was bijna overweldigend hoe het voelde. Ze waren nu echt gewoon verbonden. Hij moest eerst even wat wennen aan het gevoel dat hij nu had. Hij trilde dan ook iets terwijl hij probeerde te wennen aan het feit wat er nu gebeurde hier. Wennen aan wat er nu in hem was. Hij kreeg een lichte glimlach terug van de ander toen hij naar hem glimlachte. Hij begon rustig te bewegen en hoorde een kreun uit de mond van Gerome ontsnappen toen hij was begonnen met bewegen. Hij probeerde zijn eigen kreunen te onderdrukken, maar dat lukte niet altijd even goed, zachte kreuntjes verlieten zijn mond bij iedere beweging naar beneden. Hij voelde een hand van zijn borst naar beneden glijden, steeds verder naar beneden tot de ander bij zijn eigen member kwam. De vingers van de jongen wikkelde deze erom heen, waardoor hij even naar adem hapte. Vooral toen hij deze begon te pompen terwijl hij door bleef met bewegen. Kreunen verlieten zijn mond terwijl hij ietwat naar voren boog om zijn lippen tegen de ander te drukken, terwijl hij met moeite bleef bewegen. Het was een beetje een moeilijke positie voor hem om de ander te zoenen, maar hij wilde niet teveel lawaai maken voor anderen. Hij wilde niet dat ze ontdekt werden, want dit was iets wat hij gewoon met de ander wilde doen. Niet meer, niets minder. Hij wilde begeert worden door de jongen, hij wilde dat de aanrakingen van de ander niet stopte. Hij raakte verslaafd aan deze aanrakingen. Hij probeerde het tempo iets meer op te voeren, maar dat ging zo lastig in deze positie. Daarom besloot hij terug te trekken, en met zijn handen op de borst leunend, het tempo wat op te voeren terwijl hij weer begon te kreunen en zijn ogen genietend sloot.

Tag: Gerome Evans | Note: sorry voor het flutje :c


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   di sep 12, 2017 7:42 pmGerome had nog nooit zoiets mee gemaakt. Het was allang duidelijk dat Gerome een groentje met dit was, maar desondanks dat besloot hij niet niets te doen. Hij moest iets doen. Zijn vingers jeukte van verlangen. Hij kon niet enkel toe kijken, wachten en genieten. Hij wou iets doen. Het was een marteling. Maar wie was er om hem tegen te houden? Heath deed er niks tegen. Gerome liet zo een hand over Heath’s borst heen glijden die uiteindelijk bij zijn member eindigde. Gerome liet zijn hand eromheen wikkelen begon vervolgen pompende bewegingen te maken die gelijk liepen met de stoten van Heath. Zodra er kreunen uit Heath’s mond kropen wist Gerome dat hij het goed deed en verliet de laatste spanning zijn lichaam. Hij zou nu enkel nog genieten. Heel veel genieten. De beweging van zijn hand werd haast een automatisme. Hij deed het met het verlangen dat in zijn lichaam verschool. Het verlangen dat enkel groter werd met elke beweging die Heath maakte. Gerome opende zijn ogen zodra Heath naar hem toe boog. Gerome legde zijn hand op Heath’s achterhoofd en greep zijn haren vast terwijl hij de jongen verlangend terug kuste. Eerst had hij er nog zo raar van opgekeken, maar nu voelde het meer dan goed om het te doen. Het voelde geweldig. Gerome greep Heath’s krullen verlangend vast. Het liefste wou hij de jongen zich dicht mogelijk bij hem houden, maar hij merkte ook hoe hij meer wou van de bewegingen. Uiteindelijk leek Heath hetzelfde te denken en bewoog de jongen weer naar achteren om sneller te bewegen. Gerome kneep zijn ogen dicht terwijl een kreun zijn mond verliet. Hij voerde het tempo met zijn hand op. Ook begonnen zijn heupen mee te bewegen op het ritme. Het ging allemaal geheel automatisch. Zijn lichaam was helemaal bezweet. Zijn ademhaling ging snel en de kreunen kon hij niet altijd onderdrukken. Het was duidelijk dat de man zijn climax aan het bereiken was.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   za sep 16, 2017 1:09 pm

HEATH BENTON
Het voelde goed, dat was het enige waar hij aan kon denken. Het voelde goed en hij wilde meer. Het was een onbeschrijflijk gevoel die hij kreeg terwijl hij dit deed. Het was niet met woorden uit te leggen hoe hij zich nu voelde, buiten de woorden dat hij zich goed voelde. Het was best een tijdje geleden sinds de laatste keer dat hij dit had gedaan, maar dat was niet het ergste voor hem geweest. Hij was er wel ervaren in, maar tja, wat wilde je als je al een lange relatie met een jongen achter de rug had gehad? Dan was het misschien alleen maar logisch dat hij wel zo wist hoe en wat. Toen hij voorover boog om zijn lippen tegen de lippen van de ander te plaatsen voelde hij de hand van Gerome op zijn achterhoofd, die zijn zwarte haren vast greep en er een zachte kreun zijn eigen mond verliet onder de kus. De jongen kuste hem net zo verlangend terug, waardoor het eigenlijk alleen maar meer borrelde in hem om weer verder te gaan bewegen, verder en sneller. Zijn haren waren verlangend vast gepakt door de ander, waardoor hij even een trilling over zijn lichaam gleed. Hij trok rustig terug, waarna hij sneller op en neer begon te bewegen. Hij hoorde een kreun uit Gerome’s mond ontsnappen, terwijl de jongen ook voor hem het tempo opvoerde. Hij gooide zijn hoofd even iets naar achteren en kneep zijn ogen dicht, waarna hij naar beneden keek en een kreun ook zijn mond verliet. De heupen van de ander bewogen ook mee, waardoor het voor hem eigenlijk alleen maar intenser begon te voelen. Het voelde geweldig. Hij wilde er alleen maar meer en meer van, maar zelf wist hij ook dat hij niet al te lang meer door zou kunnen gaan. En zo hij naar de ander keek wist hij ook dat hij niet veel langer door kon gaan. Hij legde zijn handen op de bovenarmen van Gerome en kneep er ietsjes in, terwijl zijn bewegingen iets onregelmatiger werden qua hoogte en diepte en hij even moeilijk slikte. Het was duidelijk te zien dat ook hij er bijna was. Kreunen verlieten zijn mond terwijl hij langzaam maar zeker zijn hoogtepunt bereikte. Hij beet moeilijk op zijn lip en legde zijn hoofd wat naar achteren met een luide kreun toen hij zijn eigen climax bereikte, maar niet stopte met bewegen, hij kon immers niet stoppen voor zichzelf, hij kon pas stoppen als ook Gerome zijn climax had bereikt.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   za sep 16, 2017 5:34 pmHet ging allemaal vanzelf. Zijn lippen, heupen en handen leken uit zichzelf te bewegen. Hij had er geen grip meer op. Hij had dit nog nooit meegemaakt, maar het was nu al iets van de beste dingen die hij had meegemaakt in zijn leven. Hij voelde hoe hij zijn climax begon te halen. Zijn ademhaling ging sneller. Hij zou nog net niet gaan hyperventileren. Zijn ademhaling werd hier en daar vervangen door een kreun die hij al niet meer kon tegenhouden. Hij had zijn ogen gesloten om volledig te genieten van het intense moment. De houten vloer voelde hij al niet maar op zijn rug. Het was enkel hij en Heath. Hij was totaal vergeten waar ze lagen en waar ze waren. Het maakte hem ook allemaal niet uit. Hij wist niet of het kwam door de drank of dat hij het stiekem altijd al had willen doen, maar hij genoot hier ontzettend van en dat was te merken. Handen werden geplaatste op zijn bovenarmen en er werd zachtjes ingeknepen. Gerome opende zijn ogen half en voelde hoe de bewegingen onregelmatig werden. Hij kon wel nagaan dat ook Heath zijn climax bereikte. Gerome voerde daarom het tempo op en zoals verwacht duurde het niet lang voordat Heath daarnaar klaar kwam. Heath stopte echter niet bewegen, wat het perfect was, want een enkele seconden later bereikte ook Gerome zijn climax. Uitgeput liet Gerome Heath langzaam los. Zijn lichaam dat zich nog geen seconde geleden helemaal had aangespannen, ontspande zich nu. Het zweet stond op zijn lichaam en hij hijgde nog zachtjes na. Hij sloot zijn ogen eens en legde een arm over zijn gezicht heen. Hij slaakte een zucht in de hoop dat hij wat tot rust wist te komen. ”What the actual fuck..,” mompelde hij uiteindelijk zachtjes. Het was het enige wat hij over zijn lippen kon krijgen. Waarom hij het zei wist hij ook niet goed. Waarschijnlijk omdat nu het besef pas leek te komen waar hij mee bezig was.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo sep 17, 2017 1:04 pm

HEATH BENTON
Hij voelde zich zo verschrikkelijk goed, het was een lange tijd geleden sinds hij zich zo had gevoeld. Een hele lange tijd geleden, om het maar even te benadrukken. Hij kon er dan ook geen genoeg van krijgen. Toen hij wat onregelmatiger begon te bewegen, voerde Gerome het tempo alleen maar meer op, waardoor het niet lang duurde voor hij zijn climax bereikte. Maar hij kon niet zomaar stoppen, hij was niet de enige die zijn climax moest bereiken. Om die reden bleef hij door bewegen en een paar seconden later voelde hij ook de climax van Gerome. Hij hapte even wat naar adem en trilde iets, waarna hij zwaar hijgend even bleef zitten en zijn ogen sloot. Gerome liet hem los, terwijl hij het lichaam van Gerome onder zich voelde ontspannen. Hij kwam wat overeind om de member eruit te laten glijden, waarna hij zich hijgend half op de ander plaatste. Hij slikte even en sloot zijn ogen weer. Hij hoorde de ander een zuchten, waarna het even stil was. ”What the actual fuck..,” klonk er uiteindelijk mompelend van de jongen af, waardoor hij even zachtjes glimlachte en ietwat op keek naar hem. De jongen had een arm over zijn gezicht gelegd, had hij er spijt van? Hij keek even naar de ander en beet op zijn lip. ”I’m sorry,” sprak hij zacht hijgend tegen de ander terwijl hij zijn hoofd op de borstkas van de ander legde en zijn ogen weer sloot. Hij trilde even iets, niet door emoties of iets in die trant, maar hij kreeg het gewoon koud. Dat was deels ook de reden waarom hij tegen de ander aan was gaan liggen, aangezien dit eigenlijk de reden was dat hij de deken had meegenomen -omdat hij het sowieso snel koud kreeg na het drinken van alcohol- maar daar lagen ze nu op, dus hij kon moeilijk de deken om hem heen slaan. Dan maar naar de andere warmtebron. ”I kind of dragged you into this…” sprak hij even met een ietwat ongemakkelijke glimlach. Normaal gezien deed hij deze dingen niet zo snel, maar nu was het opeens zo anders gegaan als hij gedacht zou hebben. Hij had zelf ook gewoon gedacht dat ze gezellig wat zouden drinken en dat hij er een vriend bij zou krijgen en ze niet dit zouden gaan doen. Kippenvel was verspreid over zijn lichaam van de kou die hij voelde op zijn huid, waardoor hij zich iets dichter tegen de ander drukte. ”Sorry… just.. a little bit…” murmelde hij zachtjes tegen de ander.

Tag: Gerome Evans


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   zo sep 17, 2017 1:44 pmEen nieuwe vlaag van warmte gleed over hem heen zodra Heath zich op hem legde. Gerome vond het niet een raar gevoel. Ergens voelde het goed. Maar het besef drong nu beetje bij beetje door. Hij legde een arm over zijn gezicht heen terwijl hij een zucht slaakte om op adem te komen, waarna hij uiteindelijk iets mompelde. Het was allemaal in het moment geweest en hij had er niet bij nagedacht, maar nu leek het allemaal door te dringen en Gerome wist niet precies hoe hij zich er bij moest voelen. Ergens kreeg hij de neiging om koppig te zijn. Om te zeggen dat het door de drank kwam en hij dit normaal anders nooit zou doen met een jongen. Maar hij kon dat gevoel dat in zijn onderbuik opbloeide toch niet zomaar negeren? ”I’m sorry,” klonk het. Gerome keek wat op van die woorden. Langzaam verwijderde hij zijn arm van zijn gezicht zodra hij voelde hoe Heath zijn hoofd neer legde op zijn borst. Gerome keek kort naar Heath, waarna hij zijn blik weer afsloeg naar het plafond. Hij wist niet hoe hij er op moest reageren. Moest hij zeggen dat het goed zat? Was het goed? ”I kind of dragged you into this…” vervolgde Heath. Gerome keek hem even aan en grijnsde uiteindelijk wat. ”Well it isn’t like I tried to stop anything so I guess I wanted it,” mompelde Gerome om Heath in enigszins gerust te stellen, maar het was duidelijk te merken dat hij moeite had om die woorden uit te spreken. Wat wou je. Hij was er zojuist achter gekomen dat hij ook iets kon voelen voor mannen. Het was haast een shock. Gerome keek op zodra hij voelde hoe Heath dichter tegen hem aan kroop. Als reflex legde Gerome zijn armen om de jongen heen en nam hij hem dichter tegen zich aan. ”Sorry… just.. a little bit…” klonk het zachtjes. Gerome liet zijn vingers door Heath’s haren heen gaan. ”It’s alright. Don’t worry,” mompelde hij terwijl zijn blik weer naar het plafond ging.

{OOC: topic afgerond en nieuw topic? -leek mij wel een mooie afsluiter xd-


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: [MC] Hungry   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[MC] Hungry
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 4 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: