Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 ≛Jaeger

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jaeger

avatar

PROFIELAantal berichten : 4
IC-berichten : 1
Registratiedatum : 02-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: casting mental illusions, communicating with animals and humans through telepathy, and sensing upcoming death
Uiterlijke leeftijd: 2 jaar
Quote: "A good friend knows all your best stories, a best friend has lived them with you."

BerichtOnderwerp: ≛Jaeger   do aug 03, 2017 8:26 pm
≛A L G E M E E N

Naam Jaeger
Leeftijd 150 jaar
Uiterlijke Leeftijd 2 jaar
Geslacht Mannelijk (reu)
Bijzonderheid Mentale illusies veroorzaken, telepathisch communiceren met dieren en mensen, het aanvoelen komen van de dood.
Ouders Zarah & Flitz
Broers Monarch & Doug
Zussen Tinny, Sasha & Mocha
Eigenaar Jasper Tehrani

≛U I T E R L I J K

Soort Canis lupus familiaris (hond)
Ras Australische Herder

Hoogte 58 cm
Gewicht 23 kilogram
Kleur Red Merle
Ogen Sprankelend blauw
Lichaamstype Groot en dun

b]Uitleg[/b] Een Australische Herder heeft de mogelijkheid tot zeven verschillende soorten vachtkleuringen, Jaeger is een Red Merle. Behalve Red Merle is er ook nog, Merle, Zwart, Red Tricolor, Black Tricolor, Blue Merle en Rood mogelijk. De schofthoogte van reuen kan variëren tussen de 52 en 58 centimeter. Met zijn 58 centimeter is Jaeger een grote reu. De teefjes van dit ras blijven wat kleiner, de schofthoogte zit namelijk tussen de 45 en 52 centimeter. Het gewicht van reuen zit vaak rond de 23 tot 30 kilogram. Dit is bij teefjes weer wat lager, namelijk variërend tussen 14 en 20 kilogram. Met zijn 23 kilogram is Jaeger te licht voor zijn lichaamsbouw en grootte, hij zou dan ook nog wat aan mogen komen.

De Australische Herder is een middelgrote hond met over het algemeen afgewogen proporties. De vacht is halflang en licht kruis. Op verscheidene plekken is de vacht glad, deze plekken zijn bovenop de kop, de buitenzijde van de oren en de voorkant van de poten. De vacht heeft een krachtige en wisselvallige kleur. Zoals hierboven ook als is uitgelegd zijn ver verscheidene kleurmogelijkheden. Van Blue Merle of Red Merle tot eenkleurig zwart (Black) of bruin (Red), zelfs geheel wit is mogelijk. De aftekeningen kunnen qua kleur variëren, vaak is het koperkleurig (Copper) of wit (White). Bij bijna alle kleurslagen is de kleur rondom de ogen meestal zwart.

De ogen van deze rashond hebben de vorm van amandelen en zijn middelgroot. De kleur van de ogen kan blauw, bruin en amberkleurig zijn. Jaeger heeft twee helderblauwe ogen. Ook is een combinatie van deze kleuren mogelijk door vlekjes en marmering.

Een deel van de Australische Herders wordt geboren met een natuurlijk ingekorte staart, andere hebben weer een volledige lange staart en een derde groep heeft een half ingekorte staart. In het verleden hebben fokkers de halve en volledige staarten van puppies gecoupeerd om te voorkomen dat ze zich eenmaal volgroeid tot volwassen hond zouden verwonden tijdens het hoeden van vee.

De Australische Herder werd gefokt voor het herderswerk. Hierdoor raken deze honden snel verveeld en moeten ze een taak hebben. Jaeger is hierin ook een sprekend voorbeeld, hij heeft een actief baasje nodig, waarmee hij vele activiteiten kan doen. Niet enkel fysieke activiteiten maar ook op mentaal vlak dient hij uitgedaagd te worden. Hierdoor kan hij goed getraind worden in hondensporten. Vaak zijn deze honden erg waakzaam en hebben ze een goed herdersinstinct, toch is het geen klassieke waakhond. Over het algemeen zijn deze honden vriendelijk en sociaal. Ook wordt dit ras ingezet voor politiewerk, zoals het zoeken naar verboden middelen.

Dan zijn er nog enkele gezondheidsproblemen die dit ras kan hebben. Zo kunnen ze een slecht zichtvermogen hebben, ook hebben sommige Australische herders last van Epilepsie. Het wordt ook afgeraden om twee Australische Herders met het Merle-gen te laten fokken, aangezien dit in de puppies tot problemen kan leiden, zoals blinde en dove puppies.

≛ I N N E R L I J K

Karaktereigenschappen (erfelijk) Aanhankelijk, Intelligent, Beschermend, Goedaardig, Actief
Karaktereigenschappen (Jaeger) Aanhankelijk, Intelligent, Beschermend, Goedaardig, Actief, Speels, Ondeugend

Uitleg

≛ B I J Z O N D E R H E I D

Mentale Illusies
Telepathie
Aanvoelen van de dood

≛ G E S C H I E D E N I S

Honderdvijftig jaar geleden werd Jaeger geboren in het enige nestje van Zarah en Flitz. Twee bekende Australische Herdershonden die op Shows al vele prijzen in de wacht hadden gesleept. Hoewel de honden geen relatie hadden en door fokkers bij elkaar gezet waren, kwam er toch een gezond en groot nest op de wereld. In dat nest zaten drie reuen en drie teefjes. Als eerste kwam Monarch op de wereld, hij was een geheel zwarte Australische Herder.

_________________


Laatst aangepast door Jaeger op do aug 03, 2017 9:14 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
avatar

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: ≛Jaeger   do aug 03, 2017 9:07 pm


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
 
≛Jaeger
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: