Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Felix Benton

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Felix Benton

Felix Benton

PROFIELAantal berichten : 20
IC-berichten : 5
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts : >Mindo Jackson
>Felix Benton
> Bum Yoon

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Vulcano dude
Uiterlijke leeftijd: 16/17
Quote: It's just a prank bro

BerichtOnderwerp: Felix Benton   za aug 05, 2017 1:40 am
Felix Benton

a l g e m e e n
Leeftijd: 20 years
Uiterlijke leeftijd: About 16/17 years
Bijzonderheid:  Vulcanic powers
Lava/Magma bender
Felix z’n gave komt er basically op neer dat hij zijn lichaam kan veranderen in lava wanneer hij dat wilt.  Dat kunnen enkel delen van zijn lichaam zijn, zoals ledematen, maar ook zijn hele lichaam, waarna hij een soort humanoid lava wezen is. Niet al te handsome, maar het gaat om het idee dat hij daarmee een hoop af kan branden. Ook kan hij uit de grond lava laten spuiten als hij dat graag wilt. Dat brengt ons ook op het tweede aspect van zijn krachten.
Vulcano maker
Klinkt misschien vrij imposant, maar dat is het niet bepaald. Wanneer hij dat wilt kan hij (kleine) vulkanen uit de grond laten reizen. Wat je hier bij moet voorstellen zijn heel erg kleine maar werkende vulkanen, niet hoger dan je knieën. Als hij hier heel erg mee zou trainen zou hij misschien ooit een volledige vulkaan uit de grond kunnen trekken, maar daar is hij lang niet gefocust genoeg voor lol.

Touch
Mocht hij dat willen, kan hij met zijn aanraking bepaalde voorwerpen in lava veranderen. Neem bijvoorbeeld een groot rotsblok of een edelsteen, maar ook gewoon meubilair en zelfs kleine organismen zoals vlinders, muizen en insecten.

Ouders: ??
Broers/zussen:
- Heath Benton [Oudere bro]
-Sean Benton [twin bro]
Geboorteplaats: Germany
Inventory
Phone;; Felix is een telefoon verslaafde en heeft technisch gezien altijd zijn digitale drug bij zich. Als hij niet ergens anders mee bezig is, zit hij waarschijnlijk op zijn telefoon spelletjes te spelen of video’s van hun kat te maken.
Henk;; Henk is een kat. Een cadeautje die hij van zijn broer heeft gekregen. Maar! Niet zomaar een kat. Henk is een kat volledig gemaakt uit Crystal. Heel handig, wat geen verhaaring meer! Het enige jammere is dat Henk behoorlijk zwaar en koud is. Gelukkig heeft hij een sterk karakter.
Crystals, gems, stone, etc.;; cadeautjes van z’n broer waar hij eigenlijk niets mee moet maar omdat hij geen dick wilt gooit hij ze niet weg en liggen ze onderaan zijn tas en verspreid over hun kamer weg te rotten.
Prank tools;; yeah, vanalles en nog wat. Hij heeft altijd wel iets van scheerschuim, slagroom, permanent markers, air horns, touw, of wat dan ook wat je kan bedenken om mensen het leven zuur te maken bij zich.
Music instruments;; Naast in de problemen komen ligt zijn talent ook bij de muziek. Het is eigenlijk het enige waar hij langer dan 1 uur gefocust op kan blijven, wat vrij knap is voor zijn doen. Felix bespeeld eigenlijk allerlei instrumenten waar hij ooit z’n handen op heeft weten te leggen, maar zijn favoriet zijn toch wel de gitaar en de drums.
cats Cats CATS: Felix is een onwijs katten mens en dat valt aan hem te zien ook. Zijn sleutel hangers, tas, telefoon of pyjama, overal zijn wel katten of katten pootjes in terug te vinden. Soms subtiel, soms iets minder.

u i t e r l i j k
Foto:
x:
 
Face claim: Emilio Martinez
Omschrijving uiterlijk: Felix is rond de 185 centimeter groot en heeft een uiterlijk haast identiek aan zijn tweeling broer, hurhur. Zijn haar is dirty blond en vrij kort. Meestal draagt hij vrij stijlvolle kleding, gewoon wat dan de trend is. Altijd op de hoogte. Z’n ogen hebben een diep blauwe kleur.  


i n n e r l i j k
Karakter: Felix is een impulsieve idioot. Hij is een echte levensgenieter en denkt eigenlijk nooit aan de toekomst. Zijn leven bestaat uit lol en, uh, domme keuzes. Samen met zijn tweeling broer is hij niet te houden en haalt domme en soms ook vrij vervelende grappen uit bij wie dan ook in de buurt is. Meestal is zijn oudere broer Heath hiervan de duppe. Een verantwoordelijkheid gevoel heeft hij dan ook niet echt bepaald, al dat volwassen gedoe is niets voor hem. Liever lacht hij alles weg en houdt hij alles positief. Zo gaat hij namelijk ook met moeilijke situaties om. Als hij met iets zit zal hij niet hij dat niet zo snel laten zien en al helemaal niet zijn hart bij wie dan ook luchtten.
Iets heel tegenstrijdigs is dat Felix eigenlijk een heel erg slim geval is. Als hij zijn hoofd ernaar zou zetten zou hij kunnen studeren aan universiteiten en daar ene goed inkomen mee maken. Het enige is dat Felix lui is en dat allemaal veel te nerderig vindt voor zichzelf. Hij heeft dan ook zijn hele leven zich door zijn school heen gered zonder echt te leren of ook maar een beetje moeite te doen, waarmee hij perfecte cijfers heeft gehaald.
Zwakke punten:

  • Impulsive
  • Annoying Prankster
  • Loud
  • Childish
  • Bottles up emotions


Sterke punten:

  • Very positive
  • Uplifting
  • Funny
  • Gentle
  • Intelligent


g e s c h i e d e n i s
Felix is geboren als oudste van een tweeling, pas 1 uur later kwam zijn kleine broertje Sean eruit poppen. Waar de ouders het eerst vrij goed te doen hadden gehad met hun eerste zoontje Heath, hadden ze er nu twee enorme troublemakers erbij. Vooral Sean bleek dat te zijn, Felix z'n tweeling broertje bleek namelijk een gaven te hebben; met zijn wil kon hij voorwerpen in steen veranderen, en later ook in ander gesteente. Felix, als baby, boeide dat allemaal niet zoveel. Afgezien van wat gehuil als Sean weer een van z'n race auto's in steen had veranderd, was hij er best chill mee. Alleen hun ouders hadden al snel door dat ze hun jongste zoon moesten beschermen door zijn kracht. Daar begon de ellende; Sean ijsde, zonder dat dat zijn bedoeling was, de meeste aandacht van hun ouders. Wat ook wel logisch was, want Felix leek heel lang een normaal kind te zijn, terwijl hun andere snottebel overal met zelfgemaakte steentjes smeet. Naarmate ze ouder werden had Sean nog meer aandacht nodig, gezien zijn krachten sterker werden maar hij die niet altijd onder de controle had. Felix vond het prachtig allemaal, hoe zijn broertje stenen objecten tot leven kon brengen. Alleen hun ouders hadden hun handen vol aan hun stenige zoon, terwijl Felix daarbij wat achter bleef. Het jonge kind pikte dat niet en begon als tegenactie daardoor heel veel herrie te schoppen, want liever negatieve aandacht dan helemaal geen aandacht, right? Hun ouders vonden dat iets minder fijn en hier begon op vroege leeftijd de eeuwige strijd tussen Felix en z'n ouders.
Felix, Sean en Heath werden ouder. De tweeling broers werden heel erg close en hoewel Felix eigenlijk altijd met zijn oudere broer aan het klooien is, houdt hij eigenlijk zielsveel van hem en kijkt ergens ook naar hem op. Sean en hijzelf werden echter twee echte pranksters die, zoals kinderen dat doen, de grenzen opzoeken. Voor Sean was die grens iets bijzonders; hij maakte een levende kat uit kristal voor Felix. Felix vond dat PRACH-TIG. Alleen het feit dat zijn broer er bewusteloos van raakte maakte hem verschrikkelijk bezorgd. Sindsdien heeft hij eigenlijk altijd een beetje uit willen kijken voor zijn bro en is de kristallen kat, die tot op de dag van vandaag leeft en de naam Henk draagt, zijn meest dierbare bezit geworden.
De tijd ging door en de broer gingen naar school. Snel genoeg bleek Felix een onwijs pienter kind te zijn, eigenlijk. Op de basis school kwam hij erachter dat als hij goede cijfers kreeg, hij soms nog wel eens een reactie kreeg uit zijn ouders; iets wat hij alles voor deed. Daarom werkte hij hard en haalde schitterend goede cijfers. Toen kwam het middelbaar echter en Felix kwam in de puberteit. Het was ook rond deze tijd dat Felix er voor het eerst achter kwam dat ook hij een Peculiarity had; op een science fair in het eerste van het middelbaar moesten ze een vulkaan maken. You know, zo eentje waar je dan wat spul in moet gooien en dan gaat het borrelen en ander, vet saai. Wel, in plaats van een neppe vulkaan wist Felix een volledig werkende vulkaan uit de grond te trekken, alleen een heel erg kleine variant. Felix was door het dollen heen dat ook hij iets bijzonders had en brandde trots vanalles af, hopend dat zijn ouders hem nu ook als een speciaal kind zouden zien. Niets was minder waar, terwijl Sean er rond deze tijd achter kwam dat hij kleine kiezels in waardevolle diamanten kon veranderen, kon Felix alleen maar verwoestende gevolgen brengen met zijn brandende krachten. Uiteindelijk gaf hij het op; hij besloot gewoon geen shits meer te geven. Felix ging zich nog feller afzetten tegen zijn ouders. Hij deed absoluut niets meer, behalve dan misschien stomme pranks met zijn broer uithalen en die filmen. Hij had wat foute vriendjes op school en nam zijn edgy teenage phase naar de next level door ook drugs en alcohol te gaan doen. Hij zette zich nog feller af tegen zijn ouders en kon het soms enkel met zijn wat domme maar lieve broer vinden. Drugs en alcohol en fancy kleren zijn echter duur en hey, zijn broertje kon makkelijk dure diamanten voor hem maken, kwam dat niet mooi uit? Felix wist echter niet dat dit zijn broer onwijs veel energie kostte, Sean glimlachte altijd en deed alsof er niets aan de hand was. Felix, die druk was met zijn bad boy reputatie ophouden, had dit niet door. Als tegen prestatie voor zijn bro heeft hij wel de examens voor Sean gemaakt. Sean was namelijk niet de shaperst tool in de shed en na meerdere malen te zijn gezakt, besloot Felix voor de grap zich te verkleden als zijn twin bro en zo zijn examens te maken. Het werkte wonderbaarlijk genoeg ook nog! Sean slaagde en begon een baantje. Rond deze tijd begon Felix langzaam uit zijn rebelse puber fase te komen. Hij minderde de alcohol en wist uiteindelijk ook te stoppen met de drugs, waardoor hij meer zijn vrolijkere zelve werd. Net toen hij echter zijn leven wat meer op track begon te krijgen en zelfs bijna een vriendin had en een redelijk steady job, ging het mis; Sean moest weer alles verpesten. Het publiek kwam achter zijn kracht en maakten hier zwaar misbruik van, wat de onschuldige Sean bean veel van zijn krachten kostte. Heath zag dit ook en besloot met z'n drieën naar de loop van Miss Bluebonnet te gaan. Felix moest daardoor het leven wat hij net aan het opbouwen was weer achter zich laten, wat hem best raakte en eigenlijk weer terug schopte in de rebelse fase van vroeger. Toch zal hij nooit klagen, omdat zijn broer de wereld voor 'm betekende. Hij heeft dan ook nooit tegen gestribbeld om mee te gaan naar de loop, maar heet eigenlijk altijd onwijs gebaald, al zou hij dat Sean nooit laten zien. Nu is hij weer terug naar zijn oude zelve en er alleen op uit om kattenkwaad uit te halen met z'm bro en chicks te scoren.

_________________

It's just a prank bro
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laurice Andersson
Mentor
Mentor
Laurice Andersson

PROFIELAantal berichten : 294
IC-berichten : 66
Registratiedatum : 02-04-17
Leeftijd : 20
Accounts : Laurice Andersson
Pippa Fraser
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Overleden mensen zien
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: Magic is all around, you just have to believe

BerichtOnderwerp: Re: Felix Benton   za aug 05, 2017 7:04 pm


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Felix Benton
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: