Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Young, wild & problematic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sean Benton
I came in like a wrecking ball
I came in like a wrecking ball
avatar

PROFIELAantal berichten : 53
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchilla, Tawnee

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Stone, gem & crystal Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16/17
Quote: It must be true love ♥

BerichtOnderwerp: Young, wild & problematic   ma aug 07, 2017 2:06 pm


Het tikken van de klok in de woonkamer was iets dat de tiener mateloos kon ergeren. Gelukkig was er voor alles een oplossing. Zijn geweldige powers konden met een gebaar gewoon poof! Iets weglaten gaan door een steen in te gooien. Great right? Yeah, hij was wel redelijk great. Grijnzend greep hij zijn smoothie van de zijtafel af terwijl hij er rustig aan sipte. Oh yeah, dat eerdere ding, it happened, bye clock, you ain't ticking no more! Tevreden gooide hij het glas dan ook aan de kanten, als in op de tafel schuiven... En dan langs de andere kant ervan vallen... Hij had het eerst niet echt door tho. Het was als in, okay alles okay, maar dan opeens dat geluid. Ja, dat kenmerkende geluid van vallend glas en dat het dan brak, dat was het. Hij knipperde dan ook even. Ah man, hij haatte het. Zuchtend stond hij dan ook op om het te gaan opruimen. Stomme zwaartekracht moest altijd zijn fun verpesten gvd. Het was niet fair. Kalm drukte hij alles weg terwijl zijn face best dicht bij het werk werd gebracht. Why? Well redelijk simpel, Sean was bijziend. Hij kon al een tijdje niet meer zo goed ver zien en met elke transformatie waarbij zijn ogen slachtoffer vielen werd het erger. Hoe dan ook kon hij er nu nog mee leven, hij kon gewoon kleine dingen niet zo goed zien, vandaar het dichter brengen van het hoofd en het gehele rare houding gedrag van hem momenteel.
Toen alles weer spik en span was zuchtte hij even terwijl hij zijn handen even afdroogde. Hij was aan het wachten op iemand die zou thuis komen... Want weet je, Sean moest altijd thuis blijven. Hij mocht niet zo heel vaak naar buiten. Hij was te precious ofzoiets. Hij had niet veel vrienden, nja eigenlijk wel maar wat waren vrienden als ze ja alleen wilden gebruiken? Dus... Hij had eigenlijk ook niet iets om heen te gaan zoals Heath en Felix. Hun ouders werkten of gingen uit. Hmn. Felix had veel vrienden, Heath had een vriend en hij.... Hij had Henk natuurlijk! Blij nam hij de kat zonder veel moeite van de grond op. Even mauwde het boos naar de vijftienjarige die het kristallen beest even ferm hugde. Ja, voor hem was het een eitje om het ding van de grond te halen aangezien het voor hem... Ook deels zijn bending inhield. Voor hem was alles een licht gewicht zolang hij zijn powers er even bijhaalde. Kalm ging ie weer op de bank liggen terwijl hij het kristallen beest tegen zich aandrukte. "Jij bent de enigste vriend die ik nodig heb Henkie~" en hij kreeg een pets van de poot van het beest in zijn face. Ah verdorie... Ja, okay... Dat kattending had eigenlijk altijd meer van Felix gehouden verdorie. "Kom op Henk, hou van me, please? Ik heb hetzelfde gezicht als Felix soooooo~" en nog een pets. Auwie, okay.. Dan niet... Hij liet de kat dan ook met een zucht los en met een boze gegrom sprong hij van hem af om weg te lopen... De jongen draaide zich op zijn buik en tilde zijn hand op, reikende naar het huisdier. "No don"t leaveeeee meeeeeee!" aaaaah. En Henk was weg, verdwenen in de keuken... Hmpf.

& the other Benton brothers!

_________________


DO IT FOR THE VINE!

Sporadisch actief tot 06/09; offline 12/09 - 23/09
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: Young, wild & problematic   za aug 19, 2017 11:49 pm

HEATH BENTON
Het was best bijzonder hoe dit allemaal had kunnen gebeuren. Het ene moment dacht je dat je straight was, zoals iedereen, en het volgende moment was je uit de kast en had je een vriend. Gelukkig voor hem hadden hun ouders het gewoon geaccepteerd toen hij het allemaal uitlegde. Nu kon je je misschien afvragen waarom dit bijzonder was voor hem. Hij had een gave gekregen en zijn vriend had alles geaccepteerd. Was het niet mooi hoe het leven soms kon zijn? Met nadruk op soms, want voor sommige mensen was het leven niet zo fijn. Één van die mensen was zijn broertje, Sean. Hij mocht niet naar buiten door zijn krachten. Felix werd daardoor in een schaduw gesteld maar samen leken ze alsnog gewoon goed te zijn. Heath zelf probeerde te helpen waar hij maar kon. Hij praatte met beiden en probeerde beiden gewoon zich thuis te laten voelen. Sean en Felix waren heel verschillend van elkaar, maar dat maakte ze aan de andere kant ook wel gewoon leuk. Hij kon het niet laten om even te grinniken. Hij hield zielsveel van zijn twee kleine twinbro’s, hij zou alles voor ze geven, zelfs zijn leven. Hij genoot ervan om de twee op te zien groeien en al helemaal om ze te zien ontwikkelen. De mindere goede dingen en de goede dingen. Hij was net een trotse vader van de twee, maar dan net iets anders. Hij kon het niet laten om warm te glimlachen bij het verleden van de twee. Ze waren zo schattig geweest vroeger, en nu nog steeds zag hij ze soms nog steeds als die twee kleine kinderen. Hij wilde er altijd voor ze zijn, ze altijd beschermen, daarvoor waren ze hier naar toe gekomen. Hier had Sean meer vrijheid maar kon hij wel meer op hem letten en daardoor hem dus ook beter begeleiden met zijn krachten.

Toen hij richting de kamer liep hoorde hij Sean dan ook praten, waardoor hij even zachtjes glimlachte en in de deuropening naar de ander keek terwijl hij tegen de deurpost aan leunde. Hij sloeg zijn armen over elkaar en legde zijn hoofd met een zacht glimlachje ook tegen de deurpost. ”Kom op Henk, hou van me, please? Ik heb hetzelfde gezicht als Felix soooooo~” en de jongen kreeg een pets als antwoord van de kater, waardoor Heath even zijn lach in moest houden, het was soms echt wel een show in huis die hij te zien kreeg van zijn twee broertjes. Ze waren apart, maar dat maakte het alleen maar levendiger in huis niet waar? Het was gewoon mooi, daar kwam het op neer. De kater begon weg te lopen terwijl Sean alle moeite deed om Henk terug te krijgen. ”No don”t leaveeeee meeeeeee!” klonk er van de ander af, waarna Henk langs Heath de keuken in liep en Heath even grinnikte en richting de jongen liep. ”Weer mislukt?” sprak hij even met een grinnik tegen de jongen, licht geamuseerd door het voorval. Hij kon er niet aan doen, hij was een grote broer, hij mocht er om lachen hmpf.

Tag: Sean & Felix Benton


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sean Benton
I came in like a wrecking ball
I came in like a wrecking ball
avatar

PROFIELAantal berichten : 53
IC-berichten : 18
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts : Melvin, Levi, Alastor, Riven, Matthew, Sean, Chinchilla, Tawnee

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Stone, gem & crystal Manipulation
Uiterlijke leeftijd: 16/17
Quote: It must be true love ♥

BerichtOnderwerp: Re: Young, wild & problematic   vr sep 08, 2017 12:14 am

Sean deed nooit iets anders dan hier zitten. Zijn leven bestond in dit huis, tussen deze vier muren. Hij was heel vaak alleen en dat begon hij okay te vinden. Hij kon genoeg vrienden maken right? Dus er was geen probleem als hij er niet over klaagde. Dat was hoe hij dacht. Niemand die er ook iets over kon zeggen, want zijn emoties waren mixed en zijn lichaamstaal was relaxed. Heath zou nooit doorhebben hoe erg hij zich voelde als hij zichzelf maar blijf wijsmaken dat hij gelukkig was en daardoor kon blijven lachen. Daarbij, als Heath binnenkort zou intrekken bij zijn vriend zou hij rust kunnen vinden. Felix zou ook wel iemand vinden en hij zou wel hier blijven. Zelfs school was een te grote opdracht voor hem geweest. Hij vond het een beetje overdreven want hij kon zichzelf best wel onder controle houden. Het was niet dat hij nu nog spontaan een baksteen zou gooien naar de leerkracht ofzo, hij was zoveel ouder dan toen... Hmpf... Kon hij er wat aan doen dat zijn gedachten stenen lieten vliegen. Felix konwel fucking vulkanen maken, maar ja dat was natuurlijk wel heel makkelijk om even in een kinder omgeving te droppen niet? Wat als Felix controle verloor hmn? Een beetje lava was niet zo makkelijk te cleanen als een steen, lol, wat een spoiler. Zuchtend lag hij daar dan ook. Hij voelde zich wel ok maar er knaagde iets aan hem, meestal het begin van negatieve emoties, maar als hij ze weg duwde werd het vast goed. Langzaam duwde hij zichzelf wat overeind op de bank, steunend blijvend met zijn armen die achter hem waren gestoken.
”Weer mislukt?” Hmn? Met een kwartslagdraai van zijn hoofd spotte hij al snel zijn grote broer. Funny enough was Heath al even niet meer de grote broer maar dat waren de twins geworden, letterlijk dan. Heath zou hun altijd op hun plaats kunnen zetten waarschijnlijk, hoe groot of sterk hij ook mocht zijn. De Benton twins waren een handvol als ze samen waren maar echt iemand pijn doen zouden ze ook niet doen, allesinds Sean toch niet. Zijn zorgzame gedachten weerhielden hem ervan. Zonder Felix was hij da ook echt een zorgend iemand die niet veel durfde te maken. Felix was het vurige deel van hun twee waarschijnlijk. Hij was... Ijs. Als in, hij zat ook ergens vast gevroren en hij was nog eens echt een keihard iemand. Daarbij lekte er ook altijd van alles uit zijn gedachten als hij te warm kreeg, haha, dan was het gewoon yolo nu ben ik nat. Allemaal zo mooi beeld gebracht niet? echt een talent voor. Kalm haalde Sean even glimlachend zijn schouders op. "Ik lijk toch wel op Felix...? Wat is zijn probleem toch!" zei hij even met een zuchtend geluid, zijn hoofd werd kortstondig even geschud. "Felix is gewoon een kattenfluisteraar, ik denk dat ik het maar bij stenen houd. Veel te ingewikkeld die dieren," zei de jongen even lachend waarna hij even rechtop ging zitten en zijn benen optrok. Kalm staarde hij al snel naar zijn handen en begon hij te prutsen aan zijn handen, niet echt met iets bezig zijnde. In zekere zin was Henk ook gewoon een steen, maar Heath kreeg het idee wel. Alles dat ook maar een beetje afweek van een steen was voor Sean een raadsel. Mensen waren voor hem te ingewikkeld. Zou hij ook een echt huisdier krijgen wedde hij echt dat ze ergens dood zou eindigen, in een wc. Like, hij wilde dat niet... maar yk, dat waren zijn skills, kon ie weinig aan doen. "Hoe was het... Buiten?" zei hij even kalm terwijl hij glimlachend opkeek naar zijn grote broer. In buiten bedoelde hij het stad enzo natuurlijk, want god thanks dat hij nog alleen in de tuin mocht van zijn ouders.

_________________


DO IT FOR THE VINE!

Sporadisch actief tot 06/09; offline 12/09 - 23/09
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Heath Benton
#freethenipples
#freethenipples
avatar

PROFIELAantal berichten : 252
IC-berichten : 63
Registratiedatum : 01-08-17
Accounts :
*Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
*Abaddon Chevalier
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Empath / Remote Viewing
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: 'Cause maybe tonight the stars align

BerichtOnderwerp: Re: Young, wild & problematic   di sep 26, 2017 6:09 pm

HEATH BENTON
Toen hij had gevraagd, of eerder meer opgemerkt, dat het weer mislukt was om Henk te knuffelen, draaide de jongen zijn hoofd een kwartslag naar hem. Mooi, het was de ander dus niet ontgaan dat hij iets aan hem had verteld. Met Sean kon je het immers nooit precies weten. Al was het al heel anders als hij Sean alleen naast zich had of in gezelschap met Felix. Maar dat gold ook voor Felix apart zonder Sean. De twee jongens waren anders als hij alleen met ze waren, maar waarschijnlijk was hij zelf ook anders in gezelschap met iemand waar hij goed mee om kon gaan. De jongen haalde kalm glimlachend zijn schouders op op zijn woorden, waardoor hij even zachtjes glimlachte naar de ander. ”Ik lijk toch wel op Felix…? Wat is zijn probleem toch!” klonk er zuchtend van de langere jongen af, waarna de jongen kort met zijn hoofd schudde. Heath grinnikte even, tja. Je kon er wel hetzelfde uit zien als de ander maar een andere persoonlijkheid hadden ze zeker. Dat konden katten ook aanvoelen, maar hij zou Sean er maar niet lastig mee vallen. Daar zou hij zelf hopelijk ook ooit achter komen… ooit. ”Felix is gewoon een kattenfluisteraar, ik denk dat ik het maar bij stenen houd. Veel te ingewikkeld die dieren,” Klonk er lachend van de jongen af, waarna de jongen rechtop ging zitten en de jongen zijn benen op trok. Heath lachte ook even zachtjes, waarna hij naar de ander keek met een zachte glimlach. ”Well.. Sommige mensen hebben gewoon een aantrekkingskracht bij bepaalde dieren.” sprak hij met een glimlachje tegen de jongen, waarna hij naar de ander liep en rustig naast hem ging zitten. Was wel zo sociaal niet waar? En hij was over het algemeen altijd wel sociaal… soms. Het lag er aan hoe erg hij zin had in socialiseren. Want soms was dat echt oef, dan was dat lastig. Dan had hij er echt geen zin in en dan liet hij dat merken ook. Dan kon hij gewoon tijden in zijn kamer zitten. ”Hoe was het… Buiten?” klonk er kalm vragend van de ander af, terwijl de jongen glimlachend naar hem op keek. Hij keek even naar de ander en glimlachte even rustig naar hem. Tja… De ander kwam zelf niet buiten, in ieder geval niet buiten de tuin, dus deze vragen kreeg hij regelmatig van zijn jongere broer. Hij beantwoordde ze ook gewoon eerlijk, dan had de jongen er wat tijd om over na te denken, erover te fantaseren. Of gewoon de keiharde waarheid horen over dingen die waren gebeurt vandaag. Dat hij er toch een beetje van leerde, desondanks dat hij er zelf niet bij zou lopen. ”Ik zag een chauffeur allemaal fouten maken op de weg… Hij had gewoon bijna een ongeluk veroorzaakt.” sprak hij even zuchtend tegen de ander terwijl hij zijn handen achter zijn hoofd vouwde en naar voren keek. ”Sommige mensen zouden echt geen rijbewijs mogen.” sprak hij tegen de ander, waarna hij naar hem keek. ”En die buien waren ook irritant.” sprak hij even met een grinnik tegen de jongen. De buien had de ander waarschijnlijk ook nog wel mee gemaakt. Aangezien tja, hier had het waarschijnlijk ook geregend. Dus dat zou de ander vast ook nog wel gemerkt hebben.
Tag: Sean Benton


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Young, wild & problematic   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Young, wild & problematic
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Outside of the loop
 :: o t h e r . p l a c e s
-
Ga naar: