Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a p



C o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016



Deel | 
 

 Danger

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Danger   ma aug 07, 2017 4:14 pm





Danger


Zwijgend stond Zeal midden in het veld. Het was bijna avond. Hij zou ook maar snel terug naar binnen moeten, moest hij de waarschuwingen geloven voor de zogeheten ‘Hollow’s’. Zeal had er nog geen gezien en er nog nooit van gehoord. Men leek er bang voor te zijn. Immers had Bluebonnet iedereen huisarrest gegeven. Zeal snapte niet waar iedereen bang voor was. Het was gewoon weer een bovennatuurlijk wezen dat andere wezens het moeilijk zuur maakte. Dat betekende toch niet meteen dat je de ramen en deuren moest sluiten en maar moest wachten totdat het gevaar werkt geweken? Je moest er tegen vechten. En vechten was iets wat Zeal nog altijd graag deed. Weliswaar deed hij het sinds kort niet meer om mensen te vermoorden om te martelen, maar hij oefende nog altijd graag zijn krachten. Dat was ook de reden waarom hij nu in het veld stond.

Elektriciteit cirkelde rond hem heen. De kleine flitsen waren wit en gloeide geel op. Ze schoten in kleine hoeveelheden langs zijn lichaam. Zijn gouden ogen gloeide. Hij had zoveel zin om te vechten, maar hij wist dat hij daar nog erg lang mee zou moeten wachten. Het laatste gevecht wat hem enigszins had gezind was het gevecht met Mindo. En dat gevecht had hij uiteindelijk ook moeten sudderen omdat hij die avond al de ontmoeting had met Skyler. De jongen die zijn hele leven overhoop had gegooid. Skyler had ervoor gezorgd dat Zeal niet meer moordlustig hoefde te zijn of een player, maar pindakaas wat was het moeilijk om zulke drastische aanpassingen toe te passen. Hij kon dan ook nog niet vriendelijk tegen iemand te praten zonder dat er een flirterige ondertoon weerklonk in zijn stem. Een aloude gewoonte die hij er niet meer uit kreeg. Natuurlijk zou hij zijn best blijven doen. Hij zou dit niet opgeven. Hij zal Skyler niet opgeven.

Stilletjes nam Zeal wat lucht. Hij sloot zijn ogen en concentreerde zich op de vele elektriciteit die zich in zijn lichaam bevond. Hij blies de lucht weer zachtjes uit en opende zijn ogen. Plots schoot de elektriciteit uiteen. Het vormde een gigantische koepel over het veld en om hem heen. Hij was zich gewoon even laten gaan. Even de vele kracht gebruiken die in zijn lichaam verscholen lag. Het gras verschroeide onder de hitte van de elektriciteit. Hij dacht zelfs de bomen horen te scheuren die op een afstandje stonden van het veld. Plots merkte hij een schim tussen de bomen door. Een schim die net het veld leek te willen betreden. Zeal’s ogen verwijdde zich terwijl hij de elektriciteit meteen wou terug roepen, maar hij wist dat dat niet op tijd zou zijn. ”Stop! Don’t step onto the field!” schreeuwd hij daarom in de hoop dat zijn stem de meters kon overbruggen en het geluid van de vele elektriciteit kon overstemmen. Als de persoon een stap zou zetten op het veld, zou deze meteen verlamd worden door de grote hoeveelheid elektriciteit en dat was juist wat Zeal wou voorkomen.


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Oliver Creed

avatar

PROFIELAantal berichten : 141
IC-berichten : 8
Registratiedatum : 01-04-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Fear Constructs
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: I'm so sorry that I offended you when I called you stupid. I honestly thought you knew.

BerichtOnderwerp: Re: Danger   za sep 09, 2017 7:41 pm

Het zou hem ondertussen niet meer aan het schrikken moeten maken, het zien van zijn vader in de deuropening van zijn kamer. Om die grimmige, koude blik over zichzelf te voelen lopen die de haartjes op zijn armen recht overeind lieten staan. Om die grom uit het onderste van zijn keel te horen. En toch. Toch was het elke keer raak. Elke keer zette hij grote ogen op, strompelde achteruit, viel ook nog eens over iets en wilde heel hard om hulp roepen en voelde zijn hart te keer gaan. En elke keer kwam hij er te laat achter dat het niet waar was. Dat zijn vader hem hier nooit kon vinden. Dat hij überhaupt nooit in dit huis zou kunnen zijn. Soms vroeg Oliver zich af of zijn vader misschien niet een Hollow was en dat hij hem daarom zo vaak zag. Die beesten dwaalden hier toch ook rond? Het zou hem niets verbazen als alles wat hij zag misschien toch echt was en niet alleen het werk van zijn 'gave' was. Gave. Een vloek dat het was. Je kon er letterlijk niets positiefs van in zien. Nog lichtelijk na trillend bekeek Oliver zijn onderarm waar een paar afdrukken van zijn nagels in te vinden waren. Opnieuw was zijn vader niet echt. Een effect van te weinig slaap, te veel gepieker en te veel fantasie. Het dreef hem haast tot het uiterste. Zonder nog iets te zeggen stond de jongen op en stormde hij de kamer uit, zijn gedachtes nu compleet gefixeerd op het halen van een frisse neus.

Eenmaal buiten kon hij het gevoel nog steeds niet van zich af krijgen dat hij er nog steeds niet helemaal van af was. Haast paranoïde keek hij continu over zijn schouder, alsof zijn vader elk moment weer kon opduiken. Oliver beet op zijn lip en stak zijn handen maar in zijn zakken. Zijn onderarm had rode plekken van zijn nagels die diep in zijn vel hadden geprobeerd te gaan en hij had er niet aan gedacht om het te verbergen.
Hij slofte door de tuinen, nog steeds veel om zich heen kijkend, al voelde hij hoe zijn hart langzaamaan tot rust aan het komen was. Hij sloeg het pad in richting het open veld maar toen hij uiteindelijk er was, klonk plotseling de stem van een jongen verderop. Niet het veld op komen? Pardon? 'Why? 'Cause you think you are entitled to the entire field or something?' Riep hij chagrijnig terug terwijl hij zijn armen over elkaar sloeg en tegen een boom aanleunde. Ondanks dat hij totaal geen zin had in een of ander praatje voelde Oliver wel de elektriciteit die in de lucht leek te hangen. Hij vernauwde zijn ogen en probeerde de jongen verderop beter in beeld te krijgen. Wellicht dat hij dit veroorzaakte. 'Hurry up. I have more places to stare at.' Ging Oliver gewoon chagrijnig door.

[ik moet echt nog inkomen, sorry~]

_________________
[ T h e m e ] - [ A b o u t ]

You put an eagle inside of a cage, and you think I'm not strong enough to escape
But I refuse to let you make me feel like I can't fly
Not only will I soar again, I'll own the fucking sky
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Danger   zo sep 10, 2017 9:37 am





Danger


Zeal was juist zo ver mogelijk van het verblijf gelopen om te voorkomen dat hij een Peculiar zou raken met zijn krachten, maar nu dreigde dat alsnog te gebeuren. Zeal riep naar de gedaante om te stoppen. Gelukkig leek de persoon zijn waarschuwing genoeg te vertrouwen om naar hem te luisteren. Zeal slaakte een opgeluchte zucht zodra de jongeman zich tegen een boom aanzette. 'Why? 'Cause you think you are entitled to the entire field or something?' klonk het vervolgens wat chagrijnig. Zeal trok een wenkbrauw op. Zijn blik werd wat droog. ”You can step on the field. Go right ahead. Don’t beg me for help when you’re lying paralyzed on the ground,” sprak Zeal wat droog. Hij schudde zijn hoofd. Nee Zeal nee! Je ging lief zijn! Gedrag je eens! Sprak hij zichzelf streng toe in de hoop dat het hielp. Hij kon het niet helpen. Hij had Skyler al een hele tijd niet gezien en het zorgde ervoor dat hij beetje bij beetje terug viel op zijn oude gedrag. 'Hurry up. I have more places to stare at.' vervolgde er. Zeal keek op en grijnsde. ”Yes sir!” Zijn ogen lichtte opnieuw op. Hij stak zijn handen op. Met een ruk trok hij de vele elektriciteit terug naar zich. Even schoot de elektriciteit in een grote hoeveelheid om zijn lichaam heen, totdat het uiteindelijk terug in zijn lichaam trok. In de lucht was nog wat spanning te voelen, maar dat zou wel weg gaan met de stortbui van drie uur. Zeal liep vervolgens het veld af richting de jongeman. ”Where were you heading unknown boy?” vroeg Zeal de jongeman met een grijns. De jongen had chagrijnig geklonken en had wellicht geen zin in een gesprek, maar Zeal zou hem nu nog niet zo makkelijk laten gaan.

{OOC: hahaha maakt niet, hij was goed hoor ^^
Mijn plot nu is flut lmao xd



_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Oliver Creed

avatar

PROFIELAantal berichten : 141
IC-berichten : 8
Registratiedatum : 01-04-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Fear Constructs
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: I'm so sorry that I offended you when I called you stupid. I honestly thought you knew.

BerichtOnderwerp: Re: Danger   zo sep 10, 2017 10:51 am

Aha, dus misschien was het inderdaad beter geweest om eens te luisteren naar wat anderen zeiden en niet alleen maar te doen wat hij wilde omdat hij vond dat hij boven de rest stond. Misschien. Oliver sloeg de jongen gade, zijn mond was een streep terwijl het ene chagrijnige woord naar het andere eruit kwam. Blijkbaar kon de ander er wel de humor in zien, maar dat verbeterde Olivers humeur nauwelijks. In tegendeel, het maakte hem alleen maar chagrijniger omdat de ander hem niet serieus nam. De jongen voor hem kon dan wel leuk met elektriciteit omgaan en wilde dit misschien graag showen, Oliver had compleet andere dingen aan zijn hoofd op dit moment.
Nog steeds in alle stilte sloeg de jongen de ander gade, die blijkbaar aan het einde van zijn kunstje was gekomen. Verwachtte hij een staande ovatie? Want dan kon hij lang wachten. Een voordeel van het hier staan wel, was dat Olivers adem niet meer zo gejaagd was als eerst en hij niet langer meer als een paranoïde bankovervaller om zich heen zat te kijken. Wat hij echter niet had beseft was dat terwijl heel de voorstelling van de ander, zijn nagels zich diep in de palmen van zijn handen hadden geboord en ook daar nu lelijke afdrukken en rode huid zichtbaar waren. So much for being calm.

Oh great, de ander kwam ook nog eens naar hem toe. Als hij feedback wilde, kon Oliver alleen maar zeggen dat hij kon oprotten. Maar nee, er werd gevraagd waar hij heen ging. 'To a place where people like you don't ask those questions.' Bromde hij terug. Waar ging hij eigenlijk heen? De wandeling die hij wilde maken was duidelijk nu verstoord door het feit dat er andere mensen rondliepen. Dan maar buiten de lus. Maar er was huisarrest. Fuck het huisarrest dan maar. Die regels waren voor kleine kinderen, hij kon zich prima redden. Oliver maakte zich los van de boom en liep langs de jongen, die hij nog een lichte duw gaf met zijn schouder omdat hij in de weg stond van zijn route. Hij zou wel naar zee gaan of zo, of misschien naar de pub en zich klem zuipen. Dat klonk ook niet verkeerd. 'Oh and before you ask, you are not invited.' Zei hij nog over zijn schouder terwijl hij zijn handen in zijn zakken stopte en rustig door slofte. De pijnlijke huid van zijn onderarm en zijn handpalmen leken extra te prikken nu hij het veld betrad en wat ongemakkelijk bewoog hij zijn schouders om het gevoel van zich af te schudden. De ander hoefde niet te weten dat hij voor de zoveelste keer zijn gave niet onder controle had kunnen houden.

_________________
[ T h e m e ] - [ A b o u t ]

You put an eagle inside of a cage, and you think I'm not strong enough to escape
But I refuse to let you make me feel like I can't fly
Not only will I soar again, I'll own the fucking sky
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Danger   zo sep 10, 2017 2:28 pm





Danger


De jongen leek het niet op prijs te stellen dat Zeal zojuist zijn leven had gered. Het boeide Zeal niet al te veel al vroeg hij zich wel af waar de jongen heen ging. 'To a place where people like you don't ask those questions.' bromde de jongen die nog altijd behoorlijk chagrijnig leek. Zeal kon er enkel om grijnzen. ”Alright mister grumpy-grump,” greens Zeal. Hij vond het gewoon net iets te leuk om te stoken. De jongen kwam recht en liep langs Zeal heen, maar kon het natuurlijk niet laten om Zeal even aan te stoten met zijn schouder. Sure boy. Whatever you feel the need to do. Het bracht Zeal enkel meer interesse en meer reden om de jongen juist langer lastig te vallen. 'Oh and before you ask, you are not invited.' sprak de jongen nog over zijn schouder, waarna deze het veld op liep. De jongen leek wat last te hebben van de spanning die nog lichtjes over het veld heen hing. Zeal keek hem even na. Voor een moment dacht hij er aan om om te keren en terug te gaan naar het verblijf. Achter een jongen aan gaan zou vast niet in het plaatje passen van een goed persoon zijn. Dan weer.. Als Zeal terug zou gaan zou hij daar niks kunnen doen. Hij zou zich enkel gaan vervelen. Zeal kon toch wel een beetje plezier hebben met de jongen? Met een lichte grijns begon hij de jongen desondanks zijn eerdere woorden te volgen. In een paar passen liep hij naast de jongen. ”So, are we going to the centre? Because I happen to know a really good café,” sprak Zeal met een grijns.


_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Oliver Creed

avatar

PROFIELAantal berichten : 141
IC-berichten : 8
Registratiedatum : 01-04-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Fear Constructs
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: I'm so sorry that I offended you when I called you stupid. I honestly thought you knew.

BerichtOnderwerp: Re: Danger   zo sep 10, 2017 3:55 pm

En dat was dat. Dan kon hij nu mooi rustig door wandelen zonder dat iemand aan zijn kop zeurde en kon hij mooi bedenken waarom hij in godsnaam zijn eigen bijzonderheid na al die jaren nog steeds niet onder controle had. Misschien als hij gewoon nergens mer bang voor was dat het dan zou stoppen. Of als hij gewoon ophield met bestaan. Die gedachte was al vaker door zijn hoofd geschoten, maar hij was altijd net zo snel weer weg als hij was gekomen. Nu leek hij langer te blijven hangen dan nodig was. Misschien kwam het door de aankomende regenbui, of de laatste delen van de elektriciteit die in de lucht hing, maar Oliver kon hem minder snel van zich afschudden als eerst. De jongen beet op zijn onderlip en liep stug door, er van uit gaande dat het gesprek hierbij was afgehandeld en hij nu weer rustig zijn gang kon gaan. Een zucht ontsnapte zijn lippen.
En een volgende volgde al snel toen de ander plots naast hem kwam lopen. Olivers ogen schoten opzij, de vrolijke toon van de jongen stond hem alles behalve aan. 'Is one of your peculiarities being deaf? Because I just told you to fuck off.' Gromde hij in de richting van de ander. Hoewel, dat café klonk wel aanlokkelijk. Maar, drank ging er bij hem altijd wel in. Misschien soms iets te veel, maar dat maakte Oliver vrij weinig uit. Als hij niet meer kon herinneren wat hij had gedaan tijdens zijn dronken avonturen, dan was het waarschijnlijk ook niet zo belangrijk geweest. 'Besides. Don't you have a housearrest-thing that forbids you from going out?' Het was te proberen, al kon Oliver gerust het weerwoord 'don't you' ook wel zien aankomen.

_________________
[ T h e m e ] - [ A b o u t ]

You put an eagle inside of a cage, and you think I'm not strong enough to escape
But I refuse to let you make me feel like I can't fly
Not only will I soar again, I'll own the fucking sky
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zeal Dreyar
Deactivated Fuckboy
Deactivated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 855
IC-berichten : 283
Registratiedatum : 20-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Zeal, Tissa, Haythel, Jinn, Elesis, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: You make my weakness less weak. You make my crazy feel normal. You are the who. Love is the what. And this is the why. This is why I need you.

BerichtOnderwerp: Re: Danger   za sep 16, 2017 10:08 am






Danger


Natuurlijk had Zeal ervoor kunnen kiezen om braaf terug te gaan naar het verblijf en daar te gaan zitten vervelen. Waarschijnlijk was dat de slimste zet geweest en de zet die Skyler had gewild dat Zeal die maakte, maar Zeal kon zich niet inhouden. Hij had geen zin om in het verblijf te zitten en zich te vervelen. Zijn zoektocht naar nieuwe hobby’s lukte dan ook nog voor geen meter en ergens wou hij gewoon zo graag terug vallen op zijn oude gedrag. Gewoon weer even doen alsof hij Laxus was. Voor een dagje weer psycho zijn. Voor een dagje met andermans gevoelens spelen. Mocht dat niet? Zeal moest zich ervan weerhouden, maar voordat hij het wist waren zijn benen al in beweging gekomen en liep hij naast de jongen die hem duidelijk had gemaakt om van hem weg te blijven. Zeal bleef desondanks dat ongegeneerd naast hem lopen. Met een vrolijke grijns stelde Zeal voor om naar een café te gaan. Zeal wist het perfecte café waar je heerlijk kon drinken en hij zag de jongen er wel voor aan om ook van een glaasje te houden. 'Is one of your peculiarities being deaf? Because I just told you to fuck off.' was zijn eerste reactie. Zeal grijnsde. ”There there darling. You don’t have to push me away. I won’t break your heart,” sprak Zeal met een grijns. Hij ging er niet vanuit dat de twee vrienden zouden worden, maar dat maakte niet uit. Hij had nu al meer plezier dan hij de afgelopen week had gehad. 'Besides. Don't you have a housearrest-thing that forbids you from going out?' vervolgde de jongen. Zeal keek op. ”Oh but I’m not afraid of some Hollows. Besides I don’t think you’re in a spot to talk about rules right now,” sprak Zeal en duidde hierop het feit dat de twee op het punt stonden om het terrein van het verblijf te verlaten. ”My name is Zeal,” stelde Zeal zich maar voor. ”And I am still willing to take you to that café. It’ll be fun,” drong hij aan met een kleine glimlach.



_________________

X NEW THEME Thanks Sammy! X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t118-zeal-dreyar
Gesponsorde inhoud



PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Danger   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Danger
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s :: m e a d o w
-
Ga naar: