Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Link Graves

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Link Graves
Inside Storm
Inside Storm
Link Graves

PROFIELAantal berichten : 37
IC-berichten : 27
Registratiedatum : 08-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Link, Haythel, Seji, Jinn, Zeal, JR, Gerome, Elesis, Namida, Tissa, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weather || Split Persona
Uiterlijke leeftijd: 18 years
Quote: My angel and my demon like talking to each other, but I just can't seem to understand them.

BerichtOnderwerp: Link Graves   di aug 08, 2017 2:47 pm


LINK GRAVES

g e n e r a l
Real age: 186
Age: 18
Peculiarity: Weather and Split persona
Parents: Adain and Sofia Graves
Siblings: none

a p p e r e a n c e
Picture: https://2img.net/h/s2.postimg.cc/ou7tguu95/Link1.png
Face claim: Kim Jonghyun
Describtion: White/blond hair, one blue and one brown eye, 1,82 m, slightly muscled, handsome, scares and bruising due his father.

p e c u l i a r i t y
Weather: Link heeft het vermogen om het weer naar zijn hand te zetten. Zo kan hij de zon laten schijnen en het laten regenen. Als hij moeite ervoor doet kan hij zelfs een tornado veroorzaken of een vloedgolf. Deze, grotere, acties kosten wel meer energie terwijl zoiets simpel als een paar wolkjes verwijderen van de lucht zo gebeurd is met een handomdraai. Ook kan Link letterlijk, plaatselijke buien veroorzaken. Hij kan zijn krachten richtten op één persoon of één plek en daar enkel zijn krachten uitoefenen. Hier zal dan de regen vallen, de zon schijnen of de bliksem in slaan.
Split persona: Link heeft een gespleten persoonlijkheid. Link zelf weet hier echter niks van. Als één van zijn persoonlijkheden zijn lichaam overneemt, kan hij zich enkel vlagen herinneren van wat er dan gebeurd. Hij kan zich daarom sommige dingen niet meer herinneren, maar meestal denkt hij er niet te veel over na omdat het voor hem normaal is. Zo is hij ook al meerdere malen in een situatie terecht gekomen waar hijzelf niet meer kan herinneren hoe hij erin is beland. Link heeft twee andere persoonlijkheden in zich zitten. Jimmie en Rhett. Rhett is de enige van de drie die zelf kan bepalen wie de controle heeft over Link's lichaam en wie dus het lichaam overneemt. Jimmie daarentegen kan niet zelf de controle pakken over Link's lichaam, maar probeert Rhett wel ervan te weerhouden om Link's lichaam te vaak over te nemen. Link heeft twee verschillende kleur ogen. Als Jimmie het lichaam overneemt worden zijn twee ogen bruin en als Rhett het lichaam overneemt worden zijn ogen blauw. Het feit dat Link twee verschillende soorten kleur ogen heeft, ligt dus ook aan het gespleten persoonlijkheid, maar nogmaals, hij weet daar niks vanaf. Jimmie en Rhett komen niet alleen aan de oppervlakte wanneer Rhett dit wil, maar het kan ook gebeuren dat één van het tevoorschijn komt als Link's humeur erg overeenkomt met één van zijn persoonlijkheden. Als Link bijvoorbeeld een nachtmerrie heeft gehad, bang is en zich klein voelt, zal Jimmie waarschijnlijk tevoorschijn komen. Als Link bijvoorbeeld in een benauwde situatie zit en zich geen weg meer uit weet te vechten, dan zal Rhett tevoorschijn komen die het gevecht aangaat.

p e r s o n a l i t y
Strong points:
Link
» Stubborn
» Friendly
» Distrustful
» Fun

Jimmie
» Shy
» Friendly
» Likes to help

Rhett
» Rebels
» Creating Chaos
» Disobeying laws and rules
Weak points:
Link
» Honesty
» Serious
» Obedient

Jimmie
» Mean
» Distrustful
» Rebel

Rhett
» Honesty
» Obedient
» Emotional
In debth:
Link: Link is een jongen die graag zijn eigen weg gaat. Hij houd ervan om plezier te maken met zijn vrienden wat het meeste bestaat uit drinken, roken en uit gaan. Hij houd er niet van om zich aan het plaatje te houden van de perfecte jongere en krijgt daarom vaak de neiging om tegen die verwachting in te gaan. Maar als je hem leert kennen en hij je leert te vertrouwen, dan is hij erg aardig en zal je erachter komen dat hij alles over heeft voor zijn vrienden.
Jimmie: Jimmie is een jongen die erg terughoudend is. Hij is erg bang om fouten te maken en is hierom erg verlegen. Maar als je hem op zijn gemak weet te stellen, is Jimmie een vriendelijke jongen die het beste met iedereen voor heeft. Hij houd ervan om anderen te helpen en fleurt anderen graag op. Ook zorgt hij ervoor dat Link zo weinig mogelijk te weten komt van alle chaos die Rhett veroorzaakt en zorgt hij ervoor dat Link zijn leven zo normaal mogelijk kan leiden. Hij zorgt er dan ook voor dat Link er niet achter komt dat hij meerdere persoonlijkheden heeft.
Rhett: Rhett is een jongen die erg losbandig is. Hij doet alles wat god heeft verboden en geeft geen acht om anderen. Hij maakt het liefste alles kapot. Hij wil het liefste Link's leven kapot maken en zou er dan ook alles aan doen om het Link het geluk te ontnemen. Dat Rhett zo doet komt doordat hij gefrustreerd is met het feit dat hij in Link's lichaam zit. Het liefste wilt hij een eigen lichaam hebben. Hij heeft het gevoel dat hij opgesloten zit.

h i s t o r y
Link is geboren in een kleine familie. Zijn moeder, Sofia, was getrouwd met Aidan. Sofia's familie keurde het huwelijk niet goed en braken het contact met Sofia. De reden hiervoor was omdat ze dachten dat Aidan een man was met slechte intenties. Sofia geloofde dat niet en koos voor haar liefde voor de man. Ze waren twee jaar getrouwd toen Link op de wereld werd gebracht. Het begin van zijn leven was vredig en fijn. Ze waren een gelukkig gezin en Link leek een fijne jeugd te krijgen, maar alles veranderde toen Sofia terminaal ziek werd. Ze was niet meer te reden en de ziekte had haar snel te pakken. Ze kon er niet tegen vechten en was al snel van het leven ontnomen. Link's vader kon het verlies niet aan. De man viel op zijn oude gewoonte terug om zijn verdriet weg te drinken. Echter werd hij erg gewelddadig van drank en samen met de frustratie die hij voelde door de onmacht over het verlies van zijn vrouw, begon hij zijn woede en frustratie uit te oefenen op Link. De jongen werd dag in dag uit in elkaar geslagen door zijn vader. De man kende bijna geen genade voor zijn zoon. Hij liet de jongen nog leven, maar was niet bang om hem bewusteloos op straat achter te laten. Link begon hierdoor te rebellen en uiteindelijk stonden door de vele stres en paniek die hij ervoer Rhett en Jimmie. Link probeerde zijn rust te vinden op school, maar kon geen vrienden krijgen door zijn moeilijke gedrag. Ook werd hij snel gepest door de vele blauwe plekken, schrammen en littekens die hij elke dag opliep door zijn vader.

Uiteindelijk vond hij zijn rust bij Joey. De jongen woonde samen met zijn zus bij hun oma. Joey kwam achter de thuissituatie van Link. Link wou niet meer terug naar zijn vader en besloot uiteindelijk met Joey en Julia mee te gaan. Alle drie hadden ze inmiddels krachten ontwikkeld en gingen hierom naar de lus in New York. Link volgde Joey en Julia overal waar ze heen gingen. Deels omdat hij geen andere plek had om heen te gaan en deels omdat Joey belangrijker voor Link werd. De drie beleefde veel, maar bleven bij elkaar. Het viel Link op hoeveel hij om Joey was begonnen te geven. Als Joey aan gaf dat hij een geliefde had, werd Link ontzettend jaloers. Iets was hun vriendschap niet goed deed. Link snapte niet waarom hij zo jaloers werd, maar ging er maar vanuit dat het kwam door het feit dat hij het was gewend om veel met Joey om te gaan en dat hij het niet kon hebben dat iemand anders zoveel met Joey om ging. Link heeft zelf dan ook niet in de gaten hoe hij zich voelt tegenover de jongen.

Naar jaren gespendeerd te hebben in verschillende lussen en verschillende problemen te hebben aangericht, zijn de drie uiteindelijk beland in Inndyr.

_________________

X THEME X VOICE X


Laatst aangepast door Link Graves op do aug 17, 2017 12:00 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t564-link-graves
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
Louise Bluebonnet

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: Link Graves   do aug 10, 2017 5:16 pm


_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
Link Graves
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: