Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 swing with what you got

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Athena Reagan
The psychopath
The psychopath
avatar

PROFIELAantal berichten : 102
IC-berichten : 20
Registratiedatum : 15-07-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: swing with what you got   wo aug 09, 2017 9:41 am

i'm nuts You like that
Het was nog vroeg op de dag, Athena had terplekke beslist dat het tijd was om wat te gaan trainen. Gerry zou haar anders zo in de grond boren, zelf met de kracht dat ze heeft. Niet dat hij eerlijk speelde, wat is nou eerlijk aan zwaarden uit het niets tevoorschijn laten komen. Lichtjes hufte ze. de irritatie kwam al tevoorschijn en die man is er niet eens. Lichtjes rolde ze met haar schouders waarbij beide nogal kort een krakend geluid gaven. 'aah. " sprak ze voldaan. Haar vertrouwd zwaard hing ze aan haar heup. Een dolk werd aan elk buitenkant van haar bil vastgebonden. Het is nou niet dat ze ermee gaat zwaaien, maar Miss bleubonnet kon het niet van haar afpakken, het is een deel van haar kracht. De wapens waren onmisbaar. Haar haren hield ze nog altijd los. De meeste zouden het in een staart doen met het excuus dat het anders in de weg zou liggen. Voor Athena daarin tegen lag het nooit in de weg. Het lukte haar om een of andere reden altijd om haar lichaam zo te bewegen en draaien dat het haar maar amper voor haar ogen kwam te geraken. Hoe ze het doen wist ze zelf niet.

Vlug verliet ze haar kamer en ging naar buiten richting de kliffen. Doordat het nog vroeg was hoopte Athena dat het nog even zou duren tegen dat er volk naar daar ging gaan. Daarbij is het nou ook niet de veiligste plek. Perfect dus. Eenmaal aangekomen nam ze haar zwaard in een hand. De meeste zouden het in twee handen moeten houden van het gewicht, voor Athena was het licht genoeg. Juist voor haar gemaakt. De houding van het handvat en gewicht van het zwaard was speciaal op maat gezet voor de rosharige dame. Haar ogen sloot ze volledig, haar ademhaling hield ze strak onder controle. Even leek het alsof er niks ging gebeuren tot ze in een simpel fractie van een seconde volledig in actie schoot. Haar arm bewoog zich sierlijk omhoog en zo begon ze haar ochtend training om haar tactiek scherp te houden. Verdedig, val aan, tegenaanval, stap achteruit, stap vooruit en aanval. Dit bleef ze in verschillende volgorden doen. Haar oren vingen iets ongewoons op. Een tak die brak onder iets of iemand zijn gewicht. Ongestoord deed ze door tot de persoon of het ding dicht genoeg was. Meteen draaide ze zich in een ruk om met enkele passen om zich voor te bewegen. haar zwaard richtte zich op de keel van de persoon.Langzaam deed ze haar ogen open waardoor haar gifgroene zich richtte op het gezicht van de persoon voor haar. " has nobody else told you, it is dangerous to sneak on another person?" Sprak ze zoetjes met het lichtte accent van haar ierse afkomst.
notes here

-Sylas-

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sylas Haze
Combusting Chicken
Combusting Chicken
avatar

PROFIELAantal berichten : 64
IC-berichten : 17
Registratiedatum : 01-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Phoenix
Uiterlijke leeftijd: 18 years old
Quote: caution! I'm extremely hot

BerichtOnderwerp: Re: swing with what you got   di aug 15, 2017 7:55 pmCAUTION.
What. The. Fuck. Hoe was het mogelijk. Was hij nu werkelijk door een droom zo getriggerd dat hij zijn combustion in gang had gezet? Zo leek het er wel op. Hij was nog niet eens volledig wakker of volledig tot het besef gekomen wat er gebeurd was. Het enige wat hij zich realiseerde was de kilte van de ochtend op zijn blote bovenlichaam. Hij stond, in zijn pyjama, bovenop de kliffen. Holy fuck. In alle andere situaties had hij waarschijnlijk wel even gevloekt, om dan terug naar het huis terug te keren en zijn bed weer in te duiken. Maar dit was geen normale situatie. Hallo, er waren fucking Hollows die hier rond zwierven!! Wat had zijn onderbewustzijn wel niet gedacht? Nu moest hij met een oplossing komen voor het overduidelijke probleem dat zich voor deed. Hopelijk kwam hij hier levend uit, anders.. Ja, anders zou hij heel boos worden, al zou dat dan niet meer kunnen.

Sylas had besloten om via de bebossing terug te lopen. Tussen de bomen zou hij een mogelijkse dreiging van een Hollow sneller zien en horen afkomen. Al was hij zelf ook niet van de stilste, ondanks dat hij op blote voeten liep. Fucking hell. Waarom. Waarom. Om het allemaal nog erger te maken, kreeg hij ineens uit het niks, ongeprovoceerd, een zwaard tegen zijn keel aan. De jongen schrok zich een ongeluk, deed haastig een stap achteruit en vloekte heftig. "Has nobody else told you, it is dangerous to sneak on another person?" Sprak de persoon aan het andere uiteinde van het zwaard zoetjes. Sylas' mond viel bijna open. "Ehm, what the fuck?? Has nobody told you there are fUCKING HOLLOWS ROAMING THIS FOREST????" Vloog hij uit. Heel subtiel maar weer. Als er een Hollow in de buurt was, had hij hem sowieso wel gehoord nu.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
swing with what you got
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c l i f f s
-
Ga naar: