Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Toxic

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Typhon Reinswald
a-mean-o acid
a-mean-o acid
avatar

PROFIELAantal berichten : 86
IC-berichten : 55
Registratiedatum : 14-07-17
Leeftijd : 19
Accounts : -Typhon Reinswald
-Rafe Adler
-Gunner Jäger
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Toxic   vr aug 18, 2017 6:15 pm

TAG: Jinn

Toen hij zijn verhaal had gedaan over wat voor relatie hij had met Ricardo bleef Jinn stil met soms een begrijpelijk knikje hier en daar. Iets wat Typhon fijn vond. De blonde jongen liet hem op zijn gemak uitpraten, gaf hem de tijd om op zijn gemak te zoeken naar zijn woorden. Er waren zat mensen die allerlei vragen door je verhaal heen gooiden, en dat irriteerde Typhon uitermate. Hij raakte er de draad door kwijt en kreeg dan meteen de neigingen om te stoppen met het hele verhaal. Jinn deed dat gelukkig niet en daar was hij hem dankbaar voor. Het was ook een van de redenen dat hij het zo gemakkelijk aan hem wilde vertellen naast dat hij een soort connectie met hem voelde door hun soortgelijke verleden. Het voelde simpelweg comfortabel om met Jinn te praten, een gevoel dat hij niet snel had bij iemand. Nadat hij klaar was met zijn verhaal was het voor een tijdje stil, geen ongemakkelijke stilte—gewoon een simpele stilte waarin ze beiden rustig nadachten. “I understand,” sprak Jinn uiteindelijk waardoor Typhon zijn hoofd afwendde en zwak glimlachte naar hem. “Thank you,” sprak hij, hem bedankend voor zowel het feit dat rustig naar hem geluisterd had zodat hij het kwijt kon—en hem niet voor gek verklaarde omdat hij misschien wel anders had gereageerd in zijn schoenen. Jinn toonde begrip, en dat gaf hem dat warme gevoel weer van binnen dat hij zo enorm haatte—maar toch beetje bij beetje accepteerde.

Toen ze eenmaal weer de lus binnengetreden waren waren ze snel naar Jinns kamer gegaan zodat zo weinig mogelijk peculiars hen zouden spotten met de verdachte koffertjes. De waren immers geen zakenmannen die van die chique zakenkoffertjes continu bij zich droegen, waardoor het dus verdacht over kon komen. Het leek echter alsof de achtbaan nog niet over was toen Jinn uit het niets voor Typhons neus ineenstortte door een immense pijn. Typhon kon niet ontkennen dat het hem zorgen baarde, vooral door het feit dat het zo plots gebeurde en vroeg Jinn met lichte paniek in zijn stem wat er aan de hand was terwijl zijn gedachtes op hol sloegen. Op zoek naar een antwoord voordat Jinn er een kon geven. “I..” begon Jinn waardoor een donkere damp zijn mond verliet. Veel aandacht besteedde Typhon daar niet aan, Jinns hele uiterlijk was op het moment niet echt bepaald normaal. Dat kon er dus ook nog wel bij. Jinn leek daar echter anders over te denken toen hij zijn hand tegen zijn borst plaatste om hem aan de kant te duwen. Een verwarde blik verscheen in Typhons ook terwijl hij hem vragend aankeek. Niet kort daarna greep Jinn de stof van zijn t-shirt echter stevig vast waardoor het eerder leek dat hij hem zo dichtbij mogelijk wilde hebben in plaats van afstand te creëren. Typhon kon het allemaal niet meer bevatten. Hij snapte er geen fuck van.

Na een paar ogenblikken liet Jinn de stof echter weer los, wat wel beschamend leek. Typhon besloot er niet al te veel aandacht aan te schenken, hij wilde er eerst achter what the hell er aan de hand was. ”It’s the scales. They’re producing the dark vapor. It used to leave my body and eventually grow a danger for others, but now it seems like the vapor doesn’t leave my body and is demolishing my body from the inside out,” verklaarde jongen waardoor Typhon hem versteend aanstaarde: dus het ging niet vanzelf over? Betekende dat dat het medicijn moest werken omdat het anders fataal kon aflopen? ”I need to make that medication or it will kill me,” beantwoordde Jinn de vraag die door zijn gedachtes raasde. Alsof hij ze kon lezen. Typhon staarde hem nogmaals aan, licht geshockeerd. “You collapsed out of agony dude!! Are you even capable of standing straight? Let alone make that Goddamn medication?!” verhefte hij zijn stem ietwat. Niet omdat hij boos was op Jinn of iets dergelijks, hij was gestrest dat de jongen iets zou overkomen als hij dat medicijn niet zou krijgen. Hij had eindelijk iemand gevonden die wonderbaarlijk genoeg met hem kon opschieten, en hij met hem. Hij wilde hem niet nu al kwijt.
circe

_________________
V O I C E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Re: Toxic   vr aug 18, 2017 7:34 pmYou’re so delusional.


Ondanks het probleempje met Ricardo was de dag goed verlopen. Typhon en Jinn waren naar Jinn’s mening ook weer wat meer naar elkaar toe gegroeid. Beiden leken ze elkaars aanwezigheid wat meer te respecteren. Echter mocht het gelukkige moment niet te lang duren. Haast kronkelend van de pijn lag Jinn op de grond. In de korte pauzes van rust probeerde Jinn aan Typhon duidelijk te maken wat er met hem aan de hand was. Jinn had gedacht dat zijn huid vanzelf terug zou keren, maar hij was naïef geweest. Het was hem immers nog niet eerder voorgekomen dat zijn zwarte huid zichtbaar was geworden en dat hij niet meteen medicatie had ingenomen. Hij had niet kunnen weten dat het zo zou verlopen. Als hij dat wel had geweten, dan was hij veel eerder op zoek gegaan naar de xtc.

Met een doordringende blik maakte Jinn duidelijk dat hij de medicatie moest maken of anders zou het zijn leven kosten. Typhon keek hem aan met een licht geshockeerde blik in zijn ogen. “You collapsed out of agony dude!! Are you even capable of standing straight? Let alone make that Goddamn medication?!” reageerde Typhon en verhief zijn stem. Een grom van frustratie en pijn verliet Jinn’s lippen. ”It’s not like I have a fucking choice!” reageerde Jinn kwaad. Het was zeker niet zo dat hij boos was op Typhon, maar ook hij begon te stressen en in paniek te raken. Met behoorlijk wat moeite wist hij zichzelf tot een zitten te brengen. Zijn ademhaling ging snel. De vele pijn kostte hem energie. Hij kneep zijn ogen weer even dicht zodra hij de pijn weer voelde drukken op zijn borst. Met een gestrekte arm, die trilde van de inspanning, probeerde hij de tassen vol medicijnen onder zijn bed vandaan te vissen die nodig waren om het medicijn te maken. Hij leek even vergeten te zijn dat hij er eens niet alleen voor stond in het leven.

{OOC: beetje kort, sorry >w<_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
Typhon Reinswald
a-mean-o acid
a-mean-o acid
avatar

PROFIELAantal berichten : 86
IC-berichten : 55
Registratiedatum : 14-07-17
Leeftijd : 19
Accounts : -Typhon Reinswald
-Rafe Adler
-Gunner Jäger
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Toxic   vr aug 18, 2017 10:23 pm

TAG: Jinn

Bezorgd keek Typhon Jinn aan en had misschien iets te fel aan hem gevraagd of hij überhaupt dat medicijn kon maken als hij niet eens fatsoenlijk recht kon staan. Iets wat pas tot hem doordrong toen ook Jinn zijn stem verhief en begon te schreeuwen.  ”It’s not like I have a fucking choice!” riep hij op een kwade toon waardoor Typhon weer even bij zinnen werd gebracht waardoor hij iets helderder kon nadenken. Typhon keek toe hoe de jongen letterlijk met pijn en moeite tot zitten kwam. Hij zag hoe Jinn zijn ogen sloot van de pijn maar toch met een trillende arm reikte naar de tassen die hij had verstopt onder zijn bed, waarvan Typhon vanuit ging dat dat de overige componenten voor het medicijn waren. Hoofdschudden keek Typhon toe, overduidelijk ziend dat Jinn nooit dat medicijn kon maken als hij zich in zo’n staat verkeerde. Daarnaast deed het hem ook pijn om hem zo te zien en dat kon hij niet verdragen. “You’re not gonna do this,” zei Typhon en plaatste een van zijn armen onder Jinns knieholtes  en de andere onder zijn rug waarna hij hem optilde en hem op zijn bed legde. “Lie the fuck down, I’ll do it, you stubborn ass snake, I’ll make the Goddamn medicine because you’re clearly not capable of doing so” zei hij terwijl hij met een frons naar Jinn keek. Zo moeilijk kon het toch niet zijn? Hoopte hij althans. “Say the instructions and I’ll do it,” zei hij terwijl hij door zijn hurken ging om de tassen volledig onder het bed vandaan te halen waar Jinn aan begonnen was maar Typhon hem in onderbroken had.

OOC; np hoor! Ik had ook niet bepaald heel veel gegeven in m'n vorige post om op te reageren tbh (x dus no worries
circe

_________________
V O I C E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Re: Toxic   za aug 19, 2017 11:41 amYou’re so delusional.


Wist Jinn zeker dat hij de goede verhoudingen wist en hoe hij het medicijn moest maken? Nee. Hij wist eveneens niet of hij de pijn lang genoeg kon verbijten om het medicijn te maken voordat de pijn zijn tol zou eisen en hij het bewustzijn zou verliezen. Maar zoals Jinn al aan Typhon had duidelijk gemaakt had hij geen andere keus. Hij moest dit doen, anders zou zijn leven hem worden ontnomen en Jinn was zijn leven op het moment te lief om het onder zijn vingers door te laten glippen. Eerder had Jinn zijn leven niet zozeer gewaardeerd, maar sinds Typhon een plaatje had gevormd in zijn leven, begon zijn leven wat meer kleur te krijgen. Jinn nam de moed bijeen en wist zichzelf uiteindelijk recht te krijgen, vervolgens probeerde hij naar de plastic zakken van de drogist te reiken.

Hij voelde net het plastic onder zijn vingertoppen toen Typhon plots in greep. “You’re not gonna do this,” zei Typhon waarna hij Jinn zonder pardon optilde. Jinn keek verward op en wou een verontwaardigde opmerking naar Typhon’s hoofd slingeren. Wat dacht hij wel niet wat hij aan het doen was?! Wou hij Jinn dood laten gaan? Echter was dat een overhaaste conclusie en bleek al snel wat Typhon van plan was zodra hij Jinn had neergelegd. Jinn keek kort naar zijn bed, waarna zijn blik naar Typhon ging, wachtend op een verklaring voor deze handeling. “Lie the fuck down, I’ll do it, you stubborn ass snake, I’ll make the Goddamn medicine because you’re clearly not capable of doing so” maakte Typhon duidelijk.

Jinn keek verbaasd op van de woorden. Niet zozeer door de manier waarop Typhon het zei, maar meer om het feit dat de jongeman hem al beter kende dan de meeste mensen die Jinn kende. Jinn besefte zich nu dan ook dat hij inderdaad super koppig was geweest, maar ook dat hij voor eens in zijn leven op een ander moest vertrouwen. Jinn vond dat zeker moeilijk, maar Typhon had zijn vertrouwen al gewonnen. “Say the instructions and I’ll do it,” vervolgde Typhon. Jinn probeerde zijn lichaam wat te ontspannen, ook al trokken zijn spieren nog samen van de pijn. ”Thank you,” mompelde hij tussen zijn lippen door. De plastic zakken werden onder het bed vandaan gehaald. Jinn legde zich op zijn zij neer en richtte zijn ogen zo op Typhon. ”You need to get the bottles with liquid out of the back and put it in the pan that stands next to the closet. Put the ecstasy in it aswell. It should dissolve a big amount of the ecstasy,” begon Jinn uit te leggen. Tussen zijn woorden door probeerde hij zoveel mogelijk zijn adem te sparen zodat hij de energie kon gebruiken om tegen de pijn te vechten.

De slangen kwamen in beweging. Het was niet dat Jinn ze aansturen, maar ook zij hadden door dat er iets mis was met Jinn en zodra ook Beast Typhon eindelijk leek te vertrouwen, besloten ze Typhon te helpen. De slangen duwde de grote pan tevoorschijn die Jinn eerder uit de keuken van Bluebonnet had gehaald. De pan zou groot genoeg moeten zijn voor het bijtend goedje die alle ecstasy pillen zou moeten verkleinen tot er uiteindelijk nog maar een laagje van het spul over was. Jinn wist niet wat er in de flessen zat. Hij had het eveneens gekocht bij de drogisterij dus het zou geen vergif zijn, maar het goedje zorgt er wel voor dat alle onnodige stoffen in de pillen werd opgelost en alleen de stof overbleef die Jinn nodig had om beter te worden. De stof was maar in kleine hoeveelheid aanwezig in een pil en dat was de reden geweest waarom Jinn zo’n grote hoeveelheid nodig had gehad.

Jinn nam een paar seconde pauze om weer de energie te pakken om verder uit te leggen. ”Put the other components in it aswell and you should get a yellow, dry mixture,” legde Jinn verder uit, waarna hij zijn ogen sloot en zijn kaken op elkaar klemde om een nieuwe vlaag van pijn te onderdrukken.

{OOC: lange of korte postjes, het maakt mij allemaal niet uit, zolang het maar leuk blijft! ^^_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
Typhon Reinswald
a-mean-o acid
a-mean-o acid
avatar

PROFIELAantal berichten : 86
IC-berichten : 55
Registratiedatum : 14-07-17
Leeftijd : 19
Accounts : -Typhon Reinswald
-Rafe Adler
-Gunner Jäger
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Toxic   za aug 19, 2017 4:41 pm

TAG: Jinn

De blonde jongen had hem verward aangekeken, onderhand verontwaardigd toen hij hem had opgetild en op zijn bed had neergelegd—zeggend dat hij dit niet ging doen. Typhon had misschien op de meest vriendelijke manier gezegd dat hij het medicijn voor hem zou maken, maar ergens had hij het gevoel dat hij op de manier het beste tot Jinn kon doordringen. Het duurde even voordat Jinn antwoord gaf op zijn voorstel, al was het eerder een statement dat hij het gewoon ging doen. Of hij het nou wilde of niet. In die tijd schonk Typhon hem een zwak glimlachje terwijl hij alvast de tassen van de drogist volledig onder het bed vandaan. ”Thank you,” sprak Jinn als eerst waarop Typhon hem een lief glimlachje schonk, ervanuit gaand dat straks de instructies zouden volgen zodat hij het goedje zou kunnen maken. Typhon was nooit de beste geweest in het praktische gedeelte van scheikunde -noch het theoretische- dus hij hoopte dat het maar goed zou gaan.

”You need to get the bottles with liquid out of the back and put it in the pan that stands next to the closet. Put the ecstasy in it aswell. It should dissolve a big amount of the ecstasy,” legde Jinn uit terwijl Typhon bij de plastic zakken zat gehurkt. Typhon knikte toen hij dat zei en zocht als eerste naar de flesjes in de tas en liep vervolgens naar de pan die naast de kast stond. Nog voordat hij het kon pakken zag hij hoe de slangen van Jinn de pan voor hem pakten en hem aangaven. Even stond hij verbijsterd te kijken, niet hebben verwacht verwacht dat de slangen hem zouden helpen, al had hij het gevoel dat Jinn ze wellicht aanstuurde. Hoe dan ook, hij goot het goedje uit de flesjes in de grote pan en haalde vervolgens de xtc uit de koffers en kieperde de inhoud in de pan waardoor een fel sissend geluid was te horen en een enorme vlaag van gas dat vrijkwam. “Jesus Christ,” bracht de getatoeëerde jongen uit en liep gelijk naar het raam om die open te gooien zodat ze niet onwel zouden worden van de grote hoeveelheid gas dat vrijkwam.

”Put the other components in it aswell and you should get a yellow, dry mixture,” vervolgde Jinn nadat een groot gedeelte van de xtc al verdwenen was. “Alright,” bracht Typhon uit en haalde de rest van de spullen uit de plastic tassen van de drogisterij. “Doesn’t matter in what order? Just throw it in?” vroeg Typhon nog voor de zekerheid terwijl hij in ieder geval al alle pakjes aan het openmaken was om tijd te besparen. Zo nu en dan blikte Typhon even naar Jinn, om te kijken hoe hij era an toe was. Het deed hem zeer om te zien in hoeveel pijn Jinn zich bevond. Hij wist dat Jinn niet snel zijn emoties liet zien, al helemaal als het betekende dat het liet doorschijnen dat hij op het moment zwak was. Iets wat Typhon duidelijk maakte dat de slangenjongen echt veel pijn had. Desondanks hij hem eerst het liefst zoveel mogelijk pijn gunde en zijn nek wilde omdraaien, wenste hij nu dat hij al die pijn van hem weg kon nemen—en hoopte dan ook dat hij het medicijn niet ongelooflijk zou verkloten.

OOC;; Ik kwam niet goed uit mn woorden haha, hoop dat 't je niet hindert c:
circe

_________________
V O I C E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Re: Toxic   za aug 19, 2017 5:22 pmYou’re so delusional.


Jinn was verontwaardigd geweest zodra Typhon hem van de grond had getild en hem had gezegd dat hij hem het niet liet maken, maar zodra Typhon hem op het bed neerlegde en duidelijk maakte dat hij het medicijn zou maken, voelde Jinn al snel dankbaarheid naar de jongen. De jongeman wou hem helpen. Iets wat Jinn niet vaak accepteerde. Hij wou het liefste alles zelf doen en van niemand afhankelijk zijn, maar hij vertrouwde Typhon. Meer dan wie dan ook. Hij voelde geen neiging om er tegen in te gaan. Zodra hij de glimlach ontving van Typhon, moest Jinn, ondanks de pijn, ook wat glimlachen. Het deed hem goed. Het gaf hem een moment van een fijn gevoel door de pijn heen. Hij bedankte de jongeman met dat kleine glimlachje terwijl ook in zijn gifgroene ogen een warme blik was verschenen die boekdelen sprak. Hij was hem dankbaar en hij was blij dat Typhon er voor hem was.

Vervolgens besloot Jinn zich snel te concentreren op de aanwijzingen die hij Typhon moest geven. Hij probeerde zoveel energie bij een te rapen die hij kon en begon de instructies te geven. Tot ieders verbazing begonnen de slangen Typhon te helpen. Ze drukte de pan naar hem toe en duwde de plastic zakken met diens componenten richting hem. Jinn zelf zag het gebeuren, maar had de slangen niet bevolen om het te doen. Hij was blij met het feit dat de slangen, en daarmee Beast, Typhon nu ook leken te vertrouwen. Het gaf hem enige opluchting, maar de pijn wist dat al snel te overstemmen. Jinn wou zijn ogen dicht doen om hard aan iets anders te denken dan de pijn, maar toen kwam de ecstasy in aanraking met het vloeistof van de flesjes en ontstond er een enorme gaswolk. “Jesus Christ,” bracht Typhon uit die het ook niet had zien aankomen en snelde naar het raam om het gas een uitweg te geven.

Jinn had zijn ogen weer gesloten. Hij kreunde zachtjes. Zodra de pijn weer even leek weg te ebben en Jinn zich realiseerde dat hij verder moest gaan met het geven van de instructies, opende hij zijn ogen en richtte hij zich op Typhon. Hij zei hem om de overige componenten erbij te gooien. “Alright,” reageerde Typhon en haalde de andere componenten tevoorschijn. “Doesn’t matter in what order? Just throw it in?” hoorde Jinn Typhon nog vragen. Jinn kneep zijn ogen weer dicht. ”I don’t fucking know. Just throw it in!” snauwde Jinn. Opnieuw was het niet gemeen bedoelt jegens Typhon. Jinn verging van de pijn en de frustratie die erbij kwam aan het feit dat hij er niks aan kon doen op het moment, weer gaf zich in zijn woorden.

Jinn kromp ineen. Zijn spieren spande zich aan door de onverstelbare brandende pijn die door zijn aderen heen schoot. Hij gromde eens gefrustreerd. Om de pijn letterlijk te verbijten zette hij gefrustreerd zijn tanden in het kussen en klemde hij zijn kaken stevig op elkaar. De pijn leek enkel erger te worden. Hij voelde het branden in zijn lichaam. Het zocht een weg naar buiten. Gefrustreerd legde Jinn zijn handen op zijn armen en begon hij de huid open te krabben in een poging de pijn te verlichten om in ieder geval zichzelf af te leiden van de ene pijn door een andere pijn te veroorzaken.

{OOC: maakt niks uit! Ik heb er niks van gemerkt hahaha ^^_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
Typhon Reinswald
a-mean-o acid
a-mean-o acid
avatar

PROFIELAantal berichten : 86
IC-berichten : 55
Registratiedatum : 14-07-17
Leeftijd : 19
Accounts : -Typhon Reinswald
-Rafe Adler
-Gunner Jäger
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Toxic   zo aug 20, 2017 1:18 pm

TAG: Jinn

Tot zijn verbazing hadden Jinns slangen hem geholpen met het pakken van de pan en het hem aangegeven. Het gaf hem ergens een warm gevoel, alsof hij hun vertrouwen had gewonnen na een lange tijd, desondanks ze eerder hem nog hadden proberen te wurgen. Om heel eerlijk te zijn had hij het nog steeds niet op die glibberige beesten in het algemeen, maar het was een begin. Terwijl Typhon het eerste deel van het mengsel aan het bereiden was hield hij Jinn goed in de gaten of zijn situatie niet aan het verslechteren was waardoor hij zou moeten opschieten, zelfs als dat het medicijn juist kon verpesten.

“Doesn’t matter in what order? Just throw it in?” Had Typhon voor de zekerheid nog gevraagd voordat hij zomaar alle goedjes bij elkaar in de pan zou gooien. Hij had geen zin om opnieuw zoveel xtc te moeten halen, en daar was hoogstwaarschijnlijk ook geen tijd voor. Zijn wenkbrauwen schoten even verbisjterd omhoog toen Jinn hem afsnauwde dat hij alles gewoon bij elkaar in de pan moest flikkeren. Typhon besloot de toon maar te negeren, ervanuit gaand dat het kwam doordat hij zoveel pijn had en basically machteloos was. Hij hielp hem immers, dus het leek hem niet dat het persoonlijk was.

“Okay,” zuchtte hij en haalde zijn hand even door zijn haren, hopend dat het goed zou uitpakken aangezien Jinn het zelf ook niet zeker wist. Met wat trillerige handen pakte hij de overgebleven componenten waarvan hij de verpakking al had opengemaakt en gooide ze een voor een in de pan om het hutseltje vervolgens door elkaar te mixen. Fronsend keek hij toe naar de substantie die begon te vormen, werkelijk waar geen idee hebbend of dit was waar Jinn op doelde, moest hij nog verder mixen? Moest er water bij omdat het te droog was? Of moest het juist opgewarmd worden om wat vocht eruit te halen? Met een zucht kwam hij overeind en hield de pan tussen zijn handen om richting het bed te lopen waar Jinn op lag. Met een zucht ging hij zitten naast de jongen en liet hem de inhoud van de pan aan hem zien door hem lichtjes te kantelen, vragend zijn wenkbrauw lichtjes optillen. Ondertussen voelde hij zijn hart in zijn keel kloppen door de zenuwen die door zijn lichaam gierden op het moment waardoor ook zijn handen nog steeds lichtjes trilden. Wat als het mislukt was? Wat moesten ze dan? Was het dan zijn schuld dat Jinn eraan zou bezwijken omdat hij het medicijn niet goed gemaakt had?
circe

_________________
V O I C E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Re: Toxic   zo aug 20, 2017 2:31 pmYou’re so delusional.


Typhon had hem nog gevraagd of de componenten in een bepaalde volgorde bij elkaar moesten worden gegooid of dat hij het gewoon allemaal bij elkaar kon gooien. Jinn kon zijn aandacht er niet lang bijhouden. Gefrustreerd snauwde hij Typhon toe om het gewoon allemaal bij elkaar te gooien. Hij verging van de tijd. Hij had geen tijd om daarover na te denken! De pijn leek dan ook met de seconden erger te worden. Eerder had het nog geleken dat het in vlagen kwam, maar nu bleef de brandende pijn maar in zijn lichaam zingen. Het begon zijn tol te eisen. Jinn zette zijn tanden in het kussen en probeerde de pijn te verbijten, maar dat was niet genoeg. Zijn nagels begonnen zich in zijn armen te zetten. Gefrustreerd begon Jinn zijn huid open te krabben. De zwarte schubben gaven onder de nagels mee, maar lieten enkel een stuk vlees en bloed zien. Het deed pijn, maar leidde hem af van de andere pijn die zich in zijn lichaam bevond.

Jinn opende zijn ogen een beetje zodra hij een zucht horen. Typhon had kennelijke alle componenten in de pan gegooid en richtte zich nu op hem. De jongen kwam naast het bed zitten en liet hem het mengsel zien. Jinn merkte op hoe Typhon’s handen trilden, maar hij kon zijn aandacht daar niet lang bijhouden. Zijn blik ging naar het mengsel in de pan. Hij had geen flauw idee of het goed was. De enige herinnering die hij had van de medicijnen waren de pillen geweest. Hij wist niet of dit goed was. Voor hetzelfde geld moesten er nog allerlei stappen worden verricht. Jinn ging er echter niet op wachten. Die pijn zou er niet op wachten. Hij liet zijn armen met één hand los en liet deze in de pan glijden. Hij probeerde het goedje vast te pakken met zijn hand, maar doordat zijn handen nog trilde van de pijn, kreeg hij enkel een klein beetje aan zijn vingers. Toch bracht Jinn al meteen zijn vingers naar zijn lippen en likte hij het goedje er vanaf.

Desondanks het feit dat het maar een kleine hoeveelheid was, voelde Jinn meteen hoe het te werk ging. De pijn leek een heel klein beetje weg te ebben. Op het moment dat hij zich dat besefte, stortte hij zich meteen weer op de pijn en probeerde hij zoveel mogelijk van het goedje binnen te krijgen door het in zijn mond te lepelen met zijn hand. Hij dacht er geen seconde aan dat er ook zoiets was als een ‘overdosis’. Uiteindelijk had hij een kwart van de inhoud naar binnen gekaapt en legde hij zichzelf uiteindelijk vermoeid terug met zijn rug op het bed. De pijn was voorbij. Langzaam sloot hij zijn ogen terwijl de vermoeidheid het over nam. Het medicijn had geholpen en dat liet zich ook zien op een andere manier. In een traag tempo begon zich een nieuwe huid te vormen over Jinn’s zwarte huid. Een dunne huid spreidde zich uit over zijn lichaam die de zwarte schubben weer verborg. Voordat hij in een slaap weg zou zakken richtte hij zich op Typhon. Zijn ogen hadden ook weer hun oorspronkelijke kleur gekregen. Een glimlachje sierde zijn lippen. ”Thank you,” bedankte hij de jongen opnieuw._________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
Typhon Reinswald
a-mean-o acid
a-mean-o acid
avatar

PROFIELAantal berichten : 86
IC-berichten : 55
Registratiedatum : 14-07-17
Leeftijd : 19
Accounts : -Typhon Reinswald
-Rafe Adler
-Gunner Jäger
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Toxic   ma aug 21, 2017 6:24 pm

TAG: Jinn

Zijn blik was gevallen op Jinns handen die intensief aan het krabben waren aan de zwarte schubbenhuid die deels los liet waardoor het vlees daaronder zichtbaar werd. Kort zuchtte Typhon en ging naast Jinn op het bed zitten om vervolgens de inhoud van de pan te laten zien, wachtend op zijn goedkeuring. Ondertussen legde hij zijn hand op Jinns onderarm. “Don’t mutilate yourself like that,” zei hij zachtjes tegen hem. Wie weet zouden de wonden ook op zijn normale huid aanwezig blijven en hield hij er forse littekens aan over.

Veel zei Jinn niet toen hij de inhoud van de pan zag, maar begon het medicijn uit wanhoop uitbundig in te nemen. Wat sceptisch keek Typhon toe aangezien hij wist hoeveel xtc er in het goedje was gegaan, en wist hij ook dat Jinn binnen no-time een overdosis zou kunnen krijgen. Misschien kon zijn lichaam er wel tegen omdat het überhaupt al in het medicijn zat, maar je wist maar nooit. “Don’t you dare overdose on me Jinn,” fronste hij naar hem, in de hoop hem weer op aarde te roepen. Daarnaast wisten ze nog niet eens of het werkte, dus om zo’n hele dosis achterelkaar naar binnen te werken was niet het verstandigste.

Toen ineens langzaam maar zeker Jinns oude huid weer tevoorschijn werden Typhons ogen wat groter van verbijstering. Hij had niet verwacht dat hij iets kon fabriceren dat ook daadwerkelijk zou kunnen helpen. Met grote ogen keek hij Jinn dan ook aan. “Did it- did it work?” vroeg hij ongelovig nadat Jinn hem bedankt had. “No overdose?” vervolgde hij terwijl zijn ogen over heel Jinns lichaam schoten om te kijken of de huid echt overal weg was. Hij vond dat het wel verdacht snel gebeurd was dus hoopte niet dat Jinn per ongeluk teveel had genomen waardoor het medicijn weer dodelijk zou worden.

OOC; aaaa hijs echt flut naar m'n gevoel forgiv me
circe

_________________
V O I C E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Re: Toxic   ma aug 21, 2017 7:44 pmYou’re so delusional.


“Don’t mutilate yourself like that,” had Typhon tegen hem gezegd, maar Jinn hoorde het maar half. Zijn aandacht lag niet bij Typhon. Het lag in eerste instantie bij die onmenselijke pijn die door zijn lichaam gierde en vervolgens naar de pijn die in zijn buurt kwam. Typhon kantelde de pan in zijn richting en een goedje werd zichtbaar. Met de energie die hij nog had probeerde hij de inhoud naar binnen te halen. Zodra hij merkte dat het werkte begon hij gretig het goedje in grote hoeveelheden naar binnen te werken. “Don’t you dare overdose on me Jinn,” hoorde hij Typhon zeggen. Opnieuw hoorde Jinn het maar half, maar zodra de pijn weg ebde, drongen de woorden door.

Langzaamaan staakte hij zijn binnen schrok kunsten en legde hij zich terug neer op het bed. De pijn verdween en zijn menselijke huid gleed als een hele dunne deken terug over zijn zwarte huid heen. De wonden die hij eerder had gemaakt met zijn nagels werden netjes gedicht. Voordat de vermoeidheid het over nam en hij in een diepe slaap zou vertrekken richtte hij zich op Typhon. Hij bedankte hem. “Did it- did it work?” vroeg de jongen ongelovig aan hem. “No overdose?” vervolgde hij. Jinn keek er van op. Hij besefte zich nu dan ook dat hij een behoorlijk groot risico had genomen met het binnen nemen van zoveel medicijnen, maar het leek zijn lichaam geen pijn te doen.

Langzaam kwam hij recht en liet hij zijn blik over zijn lichaam gaan. Het leek erop dat hij weer helemaal vanouds was. Hij richtte zich op Typhon. ”I guess not,” antwoordde Jinn met een scheve grijns op de vraag of het een overdosis was of niet. Hij draaide zich naar Typhon toe en slingerde zijn benen over het bed heen. Hij keek de jongen dringend in zijn ogen. ”Typhon,” begon hij. Het voelde ergens raar om zijn naam te zeggen. De eerste keer dat hij het had gezegd had hij ook al zo’n raar gevoel gekregen. Hij probeerde er niet al te veel over na te denken. ”Like I said; thank you for helping me. I know that we’re not the closest.. friends,” bedankte Jinn hem opnieuw. Zijn laatste woorden kwamen er wat moeilijk uit. Hij had nou eenmaal nooit vrienden gehad. Wist hij veel hoe dit in zijn werking ging. ”But I’m really grateful for what you did to me, despite me almost killing you,” eindigde Jinn zijn woorden met een zachte grinnik. Hij had op deze dag met Typhon al meer emotie laten zien dan hij ooit had gedaan.

{OOC: hij’s niet flut hoor! Ik heb mn idee btw niet gedaan, hopelijk kan je er toch wat mee! ^^”
_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
Typhon Reinswald
a-mean-o acid
a-mean-o acid
avatar

PROFIELAantal berichten : 86
IC-berichten : 55
Registratiedatum : 14-07-17
Leeftijd : 19
Accounts : -Typhon Reinswald
-Rafe Adler
-Gunner Jäger
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid:
Uiterlijke leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Toxic   wo aug 23, 2017 8:08 pm

TAG: Jinn

Met de zenuwen razend door zijn lichaam had hij toegekeken hoe Jinn in grote hoeveelheid het medicijn had ingenomen, zich afvragend of hij niet per ongeluk aan het overdoseren was. Langzaam was Jinn overeind gekomen na de vraag of het geen overdosis was geweest. Peinzend keek Typhon toe hoe JInn zijn eigen lichaam bestudeerde die nu vrij was van de voormalige zwarte schubbenhuid, inclusief de wonden die hij zonet had opengekrabd. ”I guess not,” stelde de blonde jongen vervolgens vast met een lichte grijns op zijn gezicht. Typhon wantrouwde het nog steeds een beetje aangezien het hem echt niet gezond leek om zoveel van het goedje achter elkaar in te nemen. Maar Jinn kende zijn lichaam beter dan hij, dus hij moest er maar op vertrouwen.

”Typhon,” begon Jinn nadat hij hem dringend aankeek. Een licht vragende blik speelde op Typhon zijn gezicht toen hij zijn naam op zo’n toon uitsprak.  ”Like I said; thank you for helping me. I know that we’re not the closest.. friends,” vervolgde hij waarop Typhon kort glimlachte.  ”But I’m really grateful for what you did to me, despite me almost killing you,” vervolgde Jinn met een grinnik. Eventjes keek Typhon hem geamuseerd aan bij zijn laatste toevoeging. Nee, Typhon had nooit verwacht dat hij ooit in vrede naast de jongen zou hebben kunnen zitten na die avond dat ze in een gevecht waren geraakt.“You’re welcome, Jinn,” antwoordde Typhon. Hij voelde wederom een warm gevoel in zijn borst opkomen toen hij de jongen aankeek toen hij antwoordde. Een gevoel waardoor hij snel zijn hoofd omdraaide, proberend de opkomende vlinders die rond aan het fladderen waren in zijn buik te onderdrukken. Hij wilde geen gevoelens krijgen. Het bracht alleen maar ellende met zich mee als je je begon te hechten aan iemand. Op een gegeven moment deden ze je om een of andere reden pijn, was het niet bewust dan was het wel onbewust. Aan de andere kant leek het hem sterk dat Jinn hem echt pijn wilde doen of wilde kwetsen aangezien ze elkaar wel redelijk begrepen door een soortgelijk verleden.

Nog voordat Typhon het zelf kon bevatten had hij zonder na te denken zijn lippen tegen die van Jinn aangedrukt. Het was echter niet van lange duur doordat hijzelf al snel het contact verbrook met grote ogen, lichtelijk verbijsterd door zijn eigen acties. Wie zegt dat Jinns preference überhaupt bij jongens lag, hell misschien was hij er wel fel op tegen. Je wist maar nooit. Even keek Typhon de blonde jongen met grote ogen aan voordat hij snel overeind. Eventjes lachte hij awkward en klopte zijn kleren zonder duidelijke reden af. “I’ll go, ehm, I’ll see you around I guess,” meldde hij zonder nog enig oogcontact te maken voordat hij zich omdraaide en naar de deur toeliep om de kamer te verlaten met een zucht. Rot gevoelens.

OOC; ligt eraan wat Jinn doet of Typhon ‘t topic uitgaat of niet~ honestly ik kon het niet laten om dit te doen nadat je jouw idee vertelde (a) hope u don’t mind ^^’. Anders verander ik t wel hahahaha
circe

_________________
V O I C E
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jinn Suthcliff
Leviathan
Leviathan
avatar

PROFIELAantal berichten : 151
IC-berichten : 112
Registratiedatum : 04-12-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jinn, Tissa, Elesis, Haythel, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Snake Manipulator
Uiterlijke leeftijd: 17 years
Quote: I'm not living for you, I'm just living so chill with your games.

BerichtOnderwerp: Re: Toxic   do aug 24, 2017 4:50 pmYou’re so delusional.


Jinn voelde hoe opluchting zijn lichaam bekroop. Het was gelukt. Het had gewerkt. Hij zou niet meer lijden onder de pijn om uiteindelijk het leven op te moeten geven. Het was gelukt en dat allemaal dankzij Typhon. Het duurde dan ook niet lang of Jinn richtte zich op de jongen. Hij vond het moeilijk om zijn gevoelens bloot te geven, maar om een of andere reden ging dat makkelijker bij Typhon. Waarschijnlijk kwam dat doordat ze een soortgelijke verleden hadden. Hierdoor vertrouwde hij Typhon meer en ging hij ervanuit dat Typhon Jinn’s zwakke momenten tegen hem ging gebeuren. Daar zag hij hem niet voor aan. Hij vertrouwde hem.

Jinn richtte zich uiteindelijk op Typhon. Het voelde raar om zijn naam uit te spreken, maar ergens gaf het hem ook dat kriebelende gevoel. Het deed hem lichtjes grijnzen. Alsof het zo hoorde te zijn. Uiteindelijk bedankte hij Typhon. Opnieuw, maar oprecht. Hij was de jongen erg dankbaar. Hij had dan ook niet gedacht dat ze zou zouden eindigen. Typhon leek er hetzelfde over te denken. De jongen keek hem voor een moment met een geamuseerde grijns aan. “You’re welcome, Jinn,” reageerde Typhon op zijn woorden. Jinn glimlachte wat meer terwijl hij de jongen aankeek. Opnieuw voelde hij die kriebels opkomen, maar dit keer kwam het enkel door die simpele woorden en doordat ze elkaar aankeken. Wat was er mis met hem?

Jinn week zijn blik af, onwetend dat dat precies hetzelfde moment was waarop Typhon ook zijn blik afweek. Jinn drukte de gevoelens en gedachten weg. Hij moest zich richtte op Typhon en hem zeggen dat hij het wel verder alleen af kon. Typhon zou toch liever nu weggaan, niet? Hij had vast genoeg te doen. Waarom zou hij nog langer bij hem blijven? Jinn richtte zijn blik weer op Typhon, maar hij kon hem nog niet fatsoenlijk aankijken of Typhon kwam wel heel dichtbij en drukte plots zijn lippen op de zijne. Jinn’s ogen verwijde zich. In de seconde dat hun lippen elkaar raakte voelde Jinn hoe een bom ontplofte in zijn lichaam. Een bom van emoties. Het vulde zijn lichaam met een onvoorstelbare warmte die zijn wangen liet gloeien. Hij voelde hij zijn handen begonnen te tintelen. Alsof hij meer wou voelen. Alsof hij ze tegen Typhon’s gezicht aan wou plaatsen. Jinn wist niet wat hem overkwam. Het was alsof Typhon een vloedgolf aan gevoelens had ontketend die hem overspoelde.

Typhon verbrak de kus met grote ogen. Jinn keek hem met net zulke grote ogen aan. Hij kon niks doen. Zijn mond hing een beetje open. Hij voelde zijn lippen nog na tintelen, maar hij kon geen woord uitbrengen. Hij hoorde hoe Typhon wat lachte. Jinn’s blik gleed af naar de jongen die hem zojuist had gekust. “I’ll go, ehm, I’ll see you around I guess,” zei Typhon nog, waarna de jongen, zonder hem nog aan te kijken, de kamer verliet. Jinn volgde Typhon met zijn ogen totdat de deur in het slot viel. Voor een volle minuut staarde Jinn naar de deur, totdat hij uiteindelijk zijn mond wist te sluiten. Voorzichtig hief hij zijn hand op en liet hij zijn vinger langs lippen gaan. Het had zo goed aangevoeld..

{-Topic uit the luf is real_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t86-jinn-suthcliff
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Toxic   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Toxic
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Outside of the loop
 :: o t h e r . p l a c e s
-
Ga naar: