Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 RAVEN WOODS - 'Cause, baby, I've been bad, but the heavens forgave me

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Raven Woods
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Raven Woods

PROFIELAantal berichten : 187
IC-berichten : 35
Registratiedatum : 16-08-17
Leeftijd : 24
Accounts : Ga weg
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Solaris/Lunaris Empowerment, Split Personality
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't you know I ain't fucking with 'em good boys?

BerichtOnderwerp: RAVEN WOODS - 'Cause, baby, I've been bad, but the heavens forgave me    za aug 19, 2017 8:56 pm


R A V E N    W O O D S

Full name: Raven Anna Woods
Nickname: Rav
Age: 20
Appears to be: 21
Face claim: Selena Gomez
Gender: Female
Sexuality: What's that?
Place of Birth: London, United Kingdom
Date of Birth: August 19th
Zodiac sign: Leo
Parents/Siblings: Unknown, she's a foster child


Wanneer je Raven ontmoet, weet je eigenlijk nooit met welke van haar persoonlijkheden je te maken hebt. Raven heeft namelijk niet één, maar twee persoonlijkheden. Ze heeft zelf geen controle in wanneer haar persoonlijkheid verandert. Deze verandert namelijk met zonsopgang en met zonsondergang. De persoonlijkheid die naar voren komt als het overdag is en dus de zon schijnt, is heel erg oppervlakkig. Het is een flirterig type, die alles doet om in de aandacht bij anderen te komen. Ze is heel erg controversieel op dat gebied en kan hier ook niks doen. Raven is dan niet onaardig of iets – ze is gewoon heel erg overdreven en extravagant. In deze “state of mind” is het ook absoluut niet mogelijk om een serieus gesprek met haar te voeren. Ze is heel erg gebonden aan haar persoonlijkheid, het is niet mogelijk om iets anders dan deze oppervlakkige vertoning uit te voeren. Haar gedachten kunnen niet anders zijn, omdat op dat moment haar persoonlijkheid in deze “state of mind is”. Echter, als de zon ondergaat, verandert de persoonlijkheid van Raven totaal. Ze wordt dn een heel ander mens. Ze wordt dan een soort crimineel, gestoord meesterbrein. Ze is op dat moment veel vrijer in hoe ze is – ze kan daadwerkelijk emoties voelen in deze kant van haar persoonlijkheid. Wel is ze veel sluwer en meer manipulatief dan overdag en is ze veel duisterder dan haar “overdag” persoonlijkheid. Het is nog steeds lastig voor Raven om iets van verdriet te voelen, dit komt ook door haar verleden. Ook heeft Raven een obsessive disorder. Dat betekent dat zodra iemand aandacht aan haar geeft, ze heel erg obsessief over diegene kan raken. Dit gebeurt niet bij iedereen, maar gebeurt het, dan is ze er heilig van overtuigd dat ze met diegene gaat trouwen. Hieronder staan een aantal video’s waarin je het contrast heel goed kan zien.

1. Freaky Raven
2. Freaky Raven
3. Sexy Raven
4. Sexy Raven
5. Sexy Raven
6. Freaky Raven


Solar Empowerment – Deze bijzonderheid is actief overdag. Raven haalt op dat moment haar krachten uit de zon. Op dit moment kan ze vuur besturen. Ze kan het tevoorschijn toveren, het manipuleren en er mee vechten.
Lunar Empowerment – ’s Avonds haalt Raven, heel verrassend, de kracht uit de maan. Op dit moment kan ze dan ijs besturen. Ze kan het tevoorschijn toveren, het manipuleren en er mee vechten. ’s Avonds is Raven wel sterker, omdat haar persoonlijkheid op dat moment ook krachtiger is.


Komt er asap aan! <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
Haythel Devonshire

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: RAVEN WOODS - 'Cause, baby, I've been bad, but the heavens forgave me    zo aug 20, 2017 8:21 pm


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
 
RAVEN WOODS - 'Cause, baby, I've been bad, but the heavens forgave me
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: