Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Sata Syco ♕

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sata Syco
Satan in kings clothing
Satan in kings clothing
Sata Syco

PROFIELAantal berichten : 85
IC-berichten : 13
Registratiedatum : 20-08-17
Accounts : *Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Emperor
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: You bet I'm the king.

BerichtOnderwerp: Sata Syco ♕   zo aug 20, 2017 10:23 pm

Sata Syco
BASIC INFORMATION
Name; Sata Syco
Meaning; Sata = Princess in spanish
Nicknames; King.
Physical Age; 16
Real Age; 16
Gender; Male
Birth Place; Solna – Sweden
Job; Model

Sexuality; Straight (Gay af maar ivm job wilt ie straight overkomen en date ie dus meisjes)
Status; Single
With; x

Hair colour; Blonde
Hair Length;  pretty long
Length; 1.88 m
Body Posture; Slim
Eye colour; Blue-green-ish
Faceclaim; Jordan Barrett

Parents; Melvin Syco x Matthew Syco
Siblings;  Chinma Syco & Maybel Syco
Children; x
Other family; x

Gift
Emperor
Emperor, koning, Keizer, zo zou je hem kunnen noemen. Wat zijn gave is? Hij kan alles doen wat hij wilt, en nog perfect lijken voor iedereen om hem heen. Aanboden, wordt hij. Iedereen wilt alles voor hem doen en alles voor hem regelen. Scheld ie iemand helemaal uit die het niet verdient? Iedereen ziet hem als een held. Hij is een echte koning en zo gedraagt hij zich ook. En niet alleen dat. Onder zijn gave valt de ‘Emperors eye’, dit betekent dat hij mensen zelfs tegen hun wil kan laten knielen. Hij hoeft hen maar een blik te geven en te zeggen dat ze moeten knielen. Mensen zakken dan letterlijk door hun knieën heen, alsof ze opeens zwak zijn geworden daar en ze moeten knielen. Dit kan makkelijk gebruikt worden als hij bijvoorbeeld aangevallen wordt of iets in die trant. Niet alleen dat, als hij zegt dat je je mond moet houden, dan houd je ook je mond. Alles wat hij je opdraagt, moet gedaan worden. Nu kan hij geen zware dingen vragen, alleen simpele dingen als "Haal drinken voor me" of iets in die trant, gewoon de makkelijke dingen.

CHARACTER
Character
Ass
Sata is letterlijk een ass. Hij heeft een resting bitch face en hij zegt eigenlijk bijna altijd wel gemene dingen tegen de anderen. Al corrigeert zijn gave dit natuurlijk weer, waardoor hij zelfs als hij gemene dingen zegt nog geliefd wordt door personen. Dit weet Sata zelf ook, daarom gebruikt hij dit volledig. Toch alleen maar makkelijk als het zo gaat? Dan kon hij op z’n minst zijn normale gedachten uitspreken.
Arrogant
En niet is hij alleen een ass, hij is ook nog arrogant als wat. Hij weet van zichzelf dat hij knap is en dat vindt hij totaal niet erg om te laten zien ook. Hij is een model, al vanaf redelijk jonge leeftijd en vindt alles prima om te doen. Dit geeft hem alleen maar meer aandacht en voor hem was dat geweldig. Meer mensen die hem aanbaden, hoe mooi was dat wel niet?
Flirt
Oh boy, hij vindt het ook geweldig om te flirten. In het openbaar flirt hij vooral met meiden, vooral wegens zijn job als model en het, het wel eens kon verpesten als het openbaar werd dat hij gay was, maar in een privé ruimte of in een ruimte waar een knappe man is, houdt hij zeker het geflirt met een man niet tegen. En daar geeft hij niet eens om de leeftijd, hij werd meestal zelf ook ouder geschat met zijn uiterlijk, dus hij houdt het meestal geheim dat hij nog best wel jong was. Daarbij, niemand wist zeker hoe oud iedereen hier was right?

HISTORY
Sata is het tweede kind van Melvin en Matthew, sinds de eerste was overleden werd hij als het oudste kind gezien. Zijn vader/moeder, Matthew, leek hem vrijwel meteen te haten en noemde hem Sata, dat in het spaans prinses betekent. Hij kreeg nog twee andere siblings, waar hij zich veel aan ergerde, maar verder was het wel oke. Hij kwam er redelijk snel achter dat hij een gave had, sinds de peuterschool werd hij al aanboden door de kinderen die hem allemaal cadeau’s gaven en toen al alles deden wat hij vroeg. Dit werd alleen maar sterker toen hij ouder werd en ontdekte hij ook zijn emperors eye. Rond een jaar of 14 werd hem een modellencontract aangeboden die hij zonder enig overleg met zijn ouders aan nam. Ondertussen was zijn relatie met zijn vader helemaal naar de knoppen. Matthew en Sata haten elkaar en dat werd niet beter toen Sata erachter kwam wat zijn naam betekende. Oftewel de relatie tussen hem en Matthew was heel slecht, meestal was het gewoon echt vechten tussen die twee, maar tja… Sata kan Matthew ook laten knielen. Hij is meestal de baas. Melvin, aan de andere kant, is helemaal gek van Sata, maar dan weer, Melvin houdt van al zijn kinderen. Sata begon de kleren van Matthew te stelen en ook zijn sieraden, waardoor hun relatie alleen maar slechter werd.
Op zijn zestiende was hij het thuis zat bij Matthew, dus besloot hij te vertrekken naar de loop waar zijn andere vader zich bevond. Hij vond zijn leeftijd fysiek al oud genoeg, hij leek immers wel redelijk oud voor zijn leeftijd door zijn gezicht maar ook door zijn lengte, dus hij vond het wel prima zo. Eens in de zoveel tijd kon hij immers nog gewoon buiten de loop stappen om ouder te worden, mocht hij dat willen. Wat hij wel nog doet is zijn modellenwerk, maar door zijn gave kan hij het meestal gewoon zo klaarspelen dat het één dag lang is en dat hij daarna weer terug kan keren naar de loop. Men kan hem dus ook wel eens online zien op dingen of op magazines.


_________________
It's good to be the king
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haythel Devonshire
Hate and Hell
Hate and Hell
Haythel Devonshire

PROFIELAantal berichten : 1508
IC-berichten : 130
Registratiedatum : 30-11-16
Leeftijd : 21
Accounts : ~Haythel, Tissa, Elesis, Jinn, Zeal, JR, Seji, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Hellhound
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: Feisty.

BerichtOnderwerp: Re: Sata Syco ♕   ma aug 21, 2017 9:28 pm


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t75-haythel-devonshire
 
Sata Syco ♕
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: