Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Laxus Dreyar

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Laxus Dreyar
Activated Fuckboy
Laxus Dreyar

PROFIELAantal berichten : 66
IC-berichten : 45
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Laxus, Zeal, Seji, JR, Jinn, Jeremy, Gerome, Link, Elesis, Namida, Tissa, Haythel, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity Warlock
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Fuck away the pain.

BerichtOnderwerp: Laxus Dreyar   wo aug 23, 2017 5:22 pm

TAG Loras | NOTES xxx

L A X U S    D R E Y A R


G e n e r a l
Full name: Laxus Dreyar
Nickname: Laxie
Age: 25 years old
Real age: 150
Partner: none
Ex-partners: Loras Reyneard
Crush: none
Place of Birth: Pyloir
Day of Birth: 26th April
Siblings: Zeal (twin brother)
Parents: Unknown
Offspring: none
Ability: Electric Warlock

P e r s o n a l i t y
Good traits: Protective, loyal to a promise, skilled fighter, smart
Bad traits: Manipulative, psychopathic, bloodthirsty, manslut, selfish, sadist
In depth: Laxus used to be a very nice and friendly guy, but ever since he had to leave Loras and life by himself, he has lost it and turned into a very manipulative psychopath. He manipulates others to get what he wants. He most likely will act sweet and just like you want him to act, but he will turn very cold, sadistic and evil when he doesn’t get what he wants. Then he will torture you and eventually kill you if you still refuse to give him what he wants. He likes to torture and kill people for fun, but he also likes to have one night stands. Although he doesn’t want it to get it the easy way. He likes to make people fall in love with him, to let them end their relationships or to cheat on their husband/wife, to let them leave everything behind, just to be with him. He then will have sex with them, for only one night and disappear. Leaving a lonely soul and a lot of drama behind. He likes to think that love is just a manipulative subject. He has fallen in love once and his heart was broken. Thus he took the conclusion that love is nothing but chaos and now he enjoys creating it.
He hates taking orders or following others due his past. If you will order him, doesn’t matter what situation, he will get mad. He can get annoyed really easily around happy people and hates naief people. He likes rain, stormy weather and, of course, lightning. He thus likes toying with people, but he can also be very serious on moments. He will never lie about his past, but may adjust some things or leave some things behind. He hides his true personality and past from others. Only if you come close enough -which he will try to avoid- you may get to know him better.

P o w e r
Laxus’ power is electricity. He can paralyse the whole body or just a limb or small part of the body. He can obviously kill people with his powers and loves to destroy someone’s body with a great ball of electricity. There’s always some electricity flowing in his body. He can charge himself with an outlet or sometimes even with lightning. If he doesn’t have any electricity in his body, he will be very weak and unable to fight or take care of himself. He uses his power to fight and to protect himself, but he can also use it to pleasure someone. It thus can also feel very nice.

A p p e r e a n c e
Description: Blonde hair, golden eyes, muscled, 1m78, tattoos, ears pierced, mostly casually dressed.
Picture: https://2img.net/h/s3.postimg.cc/ys1sgwunn/Laxus2.jpg
Face claim: Jake Bass

P a s t
Childhood: Als baby werd Laxus samen met zijn tweelingbroer Zeal verkocht aan een experimenteel lab. In het lab bevonden zich verschillende laboranten en doktoren die op mensen experimenten uitvoeren. Dit bestond voornamelijk uit mensen een kracht geven. Hierdoor konden mensen experimenteel een warlock, shapeshifter of een ander bovennatuurlijk wezen worden. Laxus en Zeal werden aan het lab verkocht, zodat zijn ouders meer drugs en alcohol kunnen kopen wat uiteindelijk voor hun einde zou zorgen.
Op een jonge leeftijd, vijf jaar ongeveer, werden ook Laxus en Zeal een experiment. Ze kregen beide de kracht van elektriciteit. De doktoren hadden ervoor gekozen om de tweelingbroers niet van elkaar te scheiden en ze precies dezelfde training en kracht te geven om te kijken welke van de twee het beste voor hen kon werken. Met de krachten zou uiteraard mee geoefend moeten worden en uiteindelijk zouden ze voor het lab gaan werken om mensen voor ze te zoeken, mensen te vermoorden en missies uit te voeren. Samen met een andere jongen rond hun leeftijd werden ze in een klein appartement geplaatst waar ze voor henzelf moesten zorgen. Ze kregen een klein geldbedrag per maand om eten van te kopen, maar het was te weinig om honger uit te sluiten. De drie jongens wisten echter niet beter. Zonder het lab en hun doktoren zouden ze niks hebben. Op straat leven was gevaarlijk. Ontsnapte experimenten werden meestal meteen afgemaakt. De drie hadden daarom geen andere keus dan te werken voor het lab. Ze werden getraind om te vechten met hun krachten. Laxus en Zeal’s huisgenoot, genaamd Loras, had de kracht van water. Samen waren ze een sterk team, aangezien ze een explosie kunnen veroorzaken. Zowel Zeal als Laxus konden het erg goed vinden met Loras. Maar Loras leek enkel interesse te hebben in Laxus. Laxus en Loras groeide steeds meer naar elkaar toe. In het begin zagen de twee elkaar als broers, maar al snel werden ze erg aanhankelijk van elkaar. Tot op het punt dat ze niet beter wisten dan elkaar kussen en knuffelen, zonder achterliggende gedachtes te weten.

Teen: Zodra ze volgroeid waren en hun krachten onder de knie hadden, werden ze in tweeën gesplitst. Zeal ging solo werken en Laxus mocht samen met Loras missies doen. Laxus en Loras verhuisde naar Wolfston en begonnen daar met de reeks moorden die ze moesten verrichten. Zonder genade gingen ze te werk. De twee waren bloeddorstig, precies zoals het lab ze wou hebben. Ook waren de twee nog altijd behoorlijk close. Ze kusten elkaar en meer. Toch gaven ze niet toe dat ze gevoelens voor elkaar hadden. Op een missie moesten ze een school infiltreren. Dit ging goed en uiteindelijk kregen ze het commando om de school op te blazen. Alles was gereed, maar Laxus was te laat het gebouw uit. De explosie ging af en Laxus had het bijna niet gehaald. Gelukkig hadden ze hem snel gevonden onder het puin en was hij zo snel mogelijk in het ziekenhuis gekomen. Daar kwam hij langzaam terug bij zinnen. Door de bijna dood ervaring kwam hij tot het besef hoe dierbaar Loras voor hem was. De twee besloten een relatie aan te gaan. Laxus moest revalideren en daarom konden de twee voor een paar jaar geen missies samen doen. Desondanks dat bleven de twee bij elkaar en probeerde Laxus Loras zoveel mogelijk te helpen met het werk. Zodra Laxus weer beter was, begonnen de twee weer aan een grote klus. Echter liep die klus totaal uit de hand. Laxus zag in dat hun ‘omgang’ met anderen totaal verkeerd was. Nu zag hij eindelijk in hoe inhuman het was wat ze deden. Met moeite kon hij Loras ervan overtuigen om te stoppen met het moorden. Natuurlijk zou het lab daar niet tevreden mee zijn, dus vluchtten de twee weg.

Adult: Loras en Laxus begonnen een gelukkig leven samen. Op een dag had Laxus bericht gekregen van zijn tweelingbroer. Laxus ging er vanuit dat Zeal eindelijk weer contact wou hebben en Laxus was dan ook enthousiast over de ontmoeting, maar al snel bleek dat Zeal ander intenties had. Zeal kidnapte Laxus en hield hem vast onder het huis van Loras en Laxus. Laxus probeerde tegen Zeal te vechten en te ontsnappen, maar niks werkte. Zo werd hij zeven jaar lang vastgehouden, met weinig eten en drinken en enkel een matras om op te slapen. Na zeven jaar werd hij eindelijk door Loras en Simon bevrijd. Hij hoorde wat Zeal allemaal had aangericht, maar hij wou niks meer met zijn tweelingbroer te maken te hebben. Hij probeerde het normale leven weer met Loras op pakken, maar het lukte niet. Laxus was in een halve shock en hij vertrouwde zijn geliefde niet. Immers had Loras wel zeven jaar lang met zijn tweelingbroer geslapen. Hoe had hij nooit het verschil gemerkt? Uiteindelijk belandde de twee in een ruzie. Een ruzie waaruit bleek dat de shock voor problemen had gekost bij Laxus. Zijn tweelingbroer had hem genoeg getraumatiseerd om ervoor te zorgen dat Laxus anderen niet meer kon vertrouwen. Zelfs zichzelf vertrouwen werd moeilijk. Uiteindelijk kon hij de druk niet aan en verliet hij Loras. Pijn door het verlies van zijn eeuwige liefde zorgde ervoor dat ook bij hem de laatste humane gedachten het zwijgen werden opgelegd. Hij trad in de voetsporen van zijn tweelingbroer en reisde rond terwijl hij chaos creëert en mensen manipuleerde. Uiteindelijk belandde hij per toeval in de lus bij Bluebonnet. Hij hoefde er niet lang rond te lopen om te weten dat zijn tweelingbroer zich hier ook bevond. De eeuwige haat naar zijn tweelingbroer was er nog steeds, dus zou Laxus zou er alles aan doen om het leven van zijn tweelingbroer een living hell te maken.
thanks sherbert @ ATF

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t612-laxus-dreyar
Girolamo Riario
Admin
Admin
Girolamo Riario

PROFIELAantal berichten : 183
IC-berichten : 25
Registratiedatum : 15-10-16
Leeftijd : 19
Accounts : Girolamo Riario
Hedwig Loring
Victor Frankenstein
Woonplaats : België
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Vleugels
Uiterlijke leeftijd: 35
Quote: Liberum arbitrium, we all make our own choices. That's why we have to live with them.

BerichtOnderwerp: Re: Laxus Dreyar   do aug 24, 2017 8:33 am


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Laxus Dreyar
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: