Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 A burning fireball

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Adriano Black

Adriano Black

PROFIELAantal berichten : 29
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 15-08-17
Leeftijd : 19
Accounts : Adriano
Alexander
Jessica
Laura
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Pyrokenisis
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: I will destroy all of you!

BerichtOnderwerp: A burning fireball   do aug 24, 2017 12:20 pm

Adriano had zijn tijd genomen om even het grote huis te bestuderen. De jongen was begonnen in het kleine torenkamertje boven met het mooie uitzicht op de tuin. Waarna hij langs de bibliotheek vol met oude boeken en de speelkamer liep. Adriano had even enkele darts genomen en even voor het plezier ze naar het dartbord gegooid. De jongen kende het spel al lang, wat niet moeilijk is als je 717 jaar leeft. In zijn leven had hij al zoveel dingen gezien, de technologische wereld van nu verschilt ontzettend met de wereld van toen. De wereld van vandaag met al die verschillende mogelijkheden vond hij best tof, hij miste niet zijn oude leventje. Toen hij jong was werd hij in de steek gelaten door zijn beide ouders. De jongen werd gelukkig opgenomen door een ander gezin, maar echt thuis had hij daar zich niet gevoelt. Adriano verliet al snel het huis om wraak te nemen op zijn biologische ouders en om de bijzondere kinderen te zoeken. De jongeman stopte even om te kijken naar de kleine cinemazaal, hij was altijd verwonderd geweest door de filmwereld. Adriano vond het leuk en zelf een eer dat hij zo een groot deel van de geschiedenis met zijn eigen ogen kon bewonderen. Rustig ging hij via de lange trap naar beneden, denkend aan de tijd waar nog geen sprake was van computers en internet. Op dat vlak was de wereld verbeterd, al is het op vele vlakken even slecht of zelfs slechter. Aangekomen in de ontvangsthal sloeg hij af naar de huiskamer waar gelukkig nog niemand was. Adriano ging gaan zitten in de knusse zetel waarna hij even een minuut genoot van de stilte. Hij merkte op dat het was frisjes was, de jongen opende zijn ogen en maakte een vuurbal met zijn hand. Deze vuurbal gooide hij naar de open haard. Genietend van de warmte keek Adriano naar de vlammen, de vlammen herinnerde hem aan zijn wraak. Zijn ouders heeft hij levend laten verbranden, toen had hij ontzettend genoten van hun kreten, van hun leed. Het was al zo lang geleden voor Adriano, dat hun dood niets meer zei voor hem. Opeens merkte hij op dat er iemand was in de kamer, waardoor hij zijn hoofd draaide.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victor Frankenstein

Victor Frankenstein

PROFIELAantal berichten : 30
IC-berichten : 17
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 19
Accounts : Girolamo Riario
Hedwig Loring
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Life extraction
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Life is temporary, why should death be any different.

BerichtOnderwerp: Re: A burning fireball   za sep 09, 2017 12:41 pm

De eerste nacht in de lus sliep Victor als Doornroosje: alsof hij dood was. Pas toen de middagzon hem als een Disney prins kuste, begon hij te ontwaken. Zich omdraaiend probeerde Victor de zon te negeren. Het was al te laat, maar toch trok hij een deken over zijn hoofd in een laatste poging verder te kunnen slapen. Na vijf minuten sloeg Victor de stof grommend van zich af en zette hij zich op de rand van het bed. Met zijn handen wreef hij de slaap uit zijn ogen terwijl de koude vloer door zijn voetzolen drong en ook de frisse lucht een greep op hem kreeg. Zijn maag gromde, Victor alarmerend dat hij dringend iets moest eten.

Gelukkig had hij gisteren de tijd niet genomen om zich om te kleden en droeg hij nog steeds een t-shirt en jeansbroek. In twee seconden had Victor ook een jas aan - die al een halve eeuw in zijn bezit was - en na een helse zoektocht vond hij eindelijk een paar kousen. Tijdens zijn queeste naar sokken zag Victor dat zijn kamergenoot - wiens naam hij momenteel vergeten was, maar dat zou later wel terugkomen - de ruimte al verlaten had. Victor had niet aan hem gedacht totdat hij dat opmerkte en was blij dat de man - hij dacht te herinneren dat diens naam met een A begon - niet aanwezig was. Hij voelde zich te verschrikkelijk om te praten en A-dinges zou hoogst waarschijnlijk een gesprek gestart hebben moest hij Victor over en weer hebben zien lopen op zoek naar kousen.

Hoewel Victor een groot deel van de dag weggeslapen had, bleek de rest van de wereld wel al ontwaakt te zijn. Door de ramen kon hij enkele mensen in de tuin zien en uit de kamers die hij op de tweede verdieping passeerde klonk gelach en gepraat. Victor slofte door de gangen terwijl hij zijn ogen de omgeving liet scannen. Zodra hij vlak achter een meisje - wiens handen gevuld waren met boeken - wandelde, liet hij zich over zijn eigen voeten struikelen, waardoor hij tegen haar botste. Zelf viel ze niet, maar de boeken in haar handen ploften op de grond. “Sorry”, verontschuldigde Victor zich terwijl hij zich snel bukte en haar hielp de boeken op te rapen. Toen hij ze aan haar overhandigde liet hij hun handen per ongeluk raken. Beiden trokken onmiddellijk terug, maar de kleine portie energie die Victor binnen had gekregen fleurde hem direct op.

Terwijl hij wegliep schonk Victor haar een kleine glimlach en een mentaal ‘dankje’. Zonder voedsel kon Victor echter niet overleven, dus moest hij nog steeds naar de keuken. Daar aangekomen opende en sloot Victor alle kasten één voor één. Nu hij hier toch was kon hij beter leren waar alles zich bevond.

Met een appel in zijn hand ging Victor door een deur, die blijkbaar naar een woonkamer leidde. Het vuur brandde vrolijk in de open haard en enkele andere personen zaten verspreid in de ruimte. Victor zette zich in een eenpersoonszetel dicht bij de warmtebron en haalde even zijn hand door zijn haar dat alle kanten op stond. Het was pas toen hij een hap van de appel nam dat Victor opmerkte dat zijn kamergenoot op een andere zetel zat. De ander had hem duidelijk wel al gezien en dus zwaaide Victor kort als begroeting, want praten ging niet met zijn mond vol appel.

_________________
~MADNESS... FOLLY... INSANITY~


Theme ~ Voice ~ About
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adriano Black

Adriano Black

PROFIELAantal berichten : 29
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 15-08-17
Leeftijd : 19
Accounts : Adriano
Alexander
Jessica
Laura
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Pyrokenisis
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: I will destroy all of you!

BerichtOnderwerp: Re: A burning fireball   za sep 09, 2017 3:35 pm

Daar zat zijn kamergenoot dan met een appel in zijn mond. Adriano was al vroeg wakker geweest, toen hij opstond had hij zich meteen omgekleed om het huis te bestuderen. De jongeman wist dat hij eeuwen de tijd had om deze plek te bestuderen, maar toch was hij nieuwsgierig hoe het hier eruit zag. Adriano had Victor al heel de voormiddag niet gezien. Had hij echt zo lang geslapen? De jongeman was vast net wakker aangezien hij met zijn hand door zijn haar ging. Ad merkte meteen op dat hij exact dezelfde kleren droeg als gisteren, alleen had hij een oude vest aan. Zijn kamergenoot zwaaide kort toen hij hem eindelijk zag. ‘Hallo!’ zei hij, ‘Euhm… Goed geslapen in je nieuw bed?’ vroeg Adriano uit vriendelijkheid. Gisteren was het een niet echt de meest normale ontmoeting geweest. Hij wist niet dat hij een kamergenoot had waardoor hij gefrustreerd met een vuurbal de kamer inging. Niet dat het Adriano veel boeide wat de man er van dacht, niet dat er hem veel boeide. Het enige wat hem interesseerde was zijn wraak op zijn ouders en op de Hollows die zijn gezin vermoordde. In de jaren dertig van de vorige eeuw had hij zijn mooie, lieve vrouw Lucy leren kennen. Zij had hem veranderd in een liefdevolle en zorgzame man. Adriano hield ontzettend hard van zijn gezin, de tijd met hun was gegarandeerd de beste periode uit zijn leven. Maar het mocht niet baten! In de jaren negentig werden ze vermoord... Adriano was toen weer terug op zijn wraakzuchtig pad. Zijn wraak liet hem sindsdien maar niet los... De jongeman hoopte ergens dat hij rust zou kunnen vinden in zijn hart, maar dat leek een onmogelijke opdracht! Wie kan er nou houden van een beest?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victor Frankenstein

Victor Frankenstein

PROFIELAantal berichten : 30
IC-berichten : 17
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 19
Accounts : Girolamo Riario
Hedwig Loring
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Life extraction
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Life is temporary, why should death be any different.

BerichtOnderwerp: Re: A burning fireball   za sep 09, 2017 5:57 pm

‘Hallo!’ beantwoordde de man Victors begroeting. ‘Euhm… Goed geslapen in je nieuw bed?’ Victor kauwde langzaam op het stuk appel in zijn mond en rekte zo wat tijd om zich de naam van de zwartharige te herinneren. Het begon alleszins met een A en daarna een B? Nee dat klopte niet. Gisteren had zijn kamergenoot Victor ook verteld waar hij geboren was en Victor wist nog dat de naam van de stad zeer op die van de ex-inwoner leek, maar daar was hij niets mee als de stad hem ook ontglipt was.

“Op de vloer had ik waarschijnlijk hetzelfde geslapen,” Victor pauzeerde een fractie van een seconde, “al was ik dan stijver wakker geworden”. Hij zuchtte en nam een hap van de appel. Victor had altijd al problemen gehad met slapen en dat hij het tijdverspilling vond zorgde er ook nog voor dat hij slapen zoveel mogelijk uit probeerde te stellen. Waarom slapen als zoveel interessantere dingen te doen waren?

“Maaltijden heb ik waarschijnlijk gemist?” eigenlijk had Victor geen idee hoe laat het momenteel was, maar hem en zijn slaappatroon kennende was het zeker een paar uur na de middag. Zijn ogen verplaatsten zich van het vuur naar zijn kamergenoot, en met zijn blik op de man gingen Victors gedachten weer uit naar diens naam. Het was geen B na de A, maar wat dan? C? K? D? D! dat was hem. Ad… nog iets. Het was misschien geen volledige naam, maar met dit kon Victor hem ten minste aanspreken. Zijn naam opnieuw vragen was gewoonweg te veel moeite op het moment en veel mensen spraken elkaar met een afkorting aan. Zolang de ander maar niet zou denken dat hij hem Vic zou mogen noemen.

_________________
~MADNESS... FOLLY... INSANITY~


Theme ~ Voice ~ About
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adriano Black

Adriano Black

PROFIELAantal berichten : 29
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 15-08-17
Leeftijd : 19
Accounts : Adriano
Alexander
Jessica
Laura
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Pyrokenisis
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: I will destroy all of you!

BerichtOnderwerp: Re: A burning fireball   za sep 09, 2017 6:46 pm

Victor leek tijd te rekken om zijn appel op te eten, te veel tijd tot Adriano’s grote frustraties. Wat heeft die man toch? Het ene moment is hij praatziek en op het andere moment is hij tijd aan het rekken, wat scheelt er met hem? Eindelijk gaf zijn kamergenoot antwoord: ‘Op de vloer had ik waarschijnlijk hetzelfde geslapen,’ Was dat nu een sarcastische opmerking ofzo? Geïrriteerd begon Adriano met zijn vingers te tokkelen. “al was ik dan stijver wakker geworden,’ zei de man waarop de jongeman gefrustreerd antwoordde: ‘Dat kan ik wel geloven, ja!’ Victor zuchtte en at zijn appel verder op, verveeld keek Adriano even rond. De woonkamer was best knus met het haardvuur, hij hield van de hout omdat het hem deden denken aan de bossen. ‘Maaltijden heb ik waarschijnlijk gemist?’ vroeg Victor die duidelijk niet doorhad dat het al een uren geleden middag was. ‘Ja, natuurlijk! We hebben hier tijdschema’s hoor,’ zei hij bot. 'Maar als je nog honger hebt, in de keuken liggen er vast nog resten,' vervolgde hij zuchttend toen Adriano realiseerde dat hij beter een beetje vriendelijk kon doen aangezien het zijn kamergenoot is.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victor Frankenstein

Victor Frankenstein

PROFIELAantal berichten : 30
IC-berichten : 17
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 19
Accounts : Girolamo Riario
Hedwig Loring
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Life extraction
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Life is temporary, why should death be any different.

BerichtOnderwerp: Re: A burning fireball   ma sep 11, 2017 6:22 pm

Victor merkte niet op hoe zijn kamergenoot geïrriteerd met zijn vingers één voor één op de zetel tikte. Ook de gefrustreerde toon van diens woorden ontging hem. Wanneer Victor ergens op gefocust was, had hij moeite de wereld rondom hem op te merken en momenteel waren zijn hersencellen bezig het mysterie rond de naam van de ander te ontrafelen. Pas toen Victor eindelijk verder was gekomen dan A-dinges, drongen de mans woorden echt tot hem door.

‘Ja, natuurlijk! We hebben hier tijdschema’s hoor,’ Victors wenkbrauwen schoten omhoog bij het horen van de botheid in Ads stem. 'Maar als je nog honger hebt, in de keuken liggen er vast nog resten,' deze zin klonk vriendelijker en werd gevolgd door een zucht. Nu volgde Victor de ander helemaal niet meer. Was hij kwaad? Geïrriteerd? Maar de laatste zin was behulpzaam... Aangezien Victor het toch niet wist, besloot hij het maar te vergeten. Beter dat, dan iemand woedend maken door verkeerd te reageren. “Ik zal straks misschien kijken”. zei Victor niet al te enthousiast.

Eten was - net als slapen - één van de dingen die hij enkel deed omdat ze levensnoodzakelijk waren. Victor had nooit gesnapt hoe sommige mensen zoveel plezier kunnen beleven aan voedsel nuttigen. Graag koken snapte hij dan weer wel. Zelf had Victor moeten leren koken om te kunnen overleven. Al snel had hij ontdekt dat koken hetzelfde principe kende als chemie. Je mengde verschillende stoffen, verhitte ze en daar kwam dan een nieuw afgewerkt product uit. Ook ontploffingen kwamen bij beide voor. Victor herinnerde zich nu weer de eerste vraag van zijn kamergenoot en bedacht dat het misschien iets goed was om terug te vragen. “En Ad, heb jij goed geslapen?”

_________________
~MADNESS... FOLLY... INSANITY~


Theme ~ Voice ~ About
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adriano Black

Adriano Black

PROFIELAantal berichten : 29
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 15-08-17
Leeftijd : 19
Accounts : Adriano
Alexander
Jessica
Laura
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Pyrokenisis
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: I will destroy all of you!

BerichtOnderwerp: Re: A burning fireball   ma sep 11, 2017 8:09 pm

‘Ik zal straks misschien kijken’ antwoordde Victor niet al te enthousiast. Het leek erop dat hij niet erg veel van eten hield, niet dat het Adriano veel kon schelen. Het was Victors leven, niet de zijne! ‘En Ad,’ zei Victor, waardoor de jongeman even zijn ogen fronste. Sinds wanneer noemde hij hem Ad? De enigste persoon op de aardbol die hem ‘Ad’ noemde was Lucy, zijn vrouw. Eigenlijk vond hij het niet zo aangenaam dat deze onbekende hem net zo genoemd had. ‘heb jij goed geslapen?’ vervolgde Victor zijn vraag. ‘Ik heb goed geslapen, en wil je me niet meer ‘Ad’ noemen als je wilt?!’ zei de jongeman gefrustreerd. ‘Ik heet Adriano’ vervolgde hij een tikkeltje geïrriteerd. Deze man bracht hem erg veel frustraties en zelf had hij geen enkel idee hoe hij dit eeuwen moest volhouden. Misschien dat hij een nieuwe kamer zou aanvragen als het hem teveel zou worden... 'Hoe was de appel?' vroeg Adriano om maar iets te vragen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victor Frankenstein

Victor Frankenstein

PROFIELAantal berichten : 30
IC-berichten : 17
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 19
Accounts : Girolamo Riario
Hedwig Loring
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Life extraction
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Life is temporary, why should death be any different.

BerichtOnderwerp: Re: A burning fireball   ma sep 25, 2017 6:34 pm

Victor had een verkeerde route genomen, een fout gemaakt, dat werd duidelijk door de frustratie in de stem van zijn kamergenoot. ‘Ik heb goed geslapen, en wil je me niet meer ‘Ad’ noemen als je wilt?! Ik heet Adriano’. Voor Victor klonken de twee zinnen bijna als een woede uitbarsting en haast was Victor recht gesprongen en weggelopen uit angst voor een effectieve confrontatie, maar weer verdween de irritatie uit Adriano’s stem en vervolgde deze het gesprek: 'Hoe was de appel?'

Gedurende wat uren leek deed hij niets anders dan met zijn ogen knipperen. Victor snapte gewoon niet wat de ander wou of hoe die zich voelde. Het ene moment leek Adriano op het punt te staan om Victor uit te schelden en twee seconden later zette hij het gesprek voort alsof er niets gebeurd was. “Kun je of geïrriteerd zijn en weggaan of normaal praten?” kreeg Victor er na een ongemakkelijke bits stilte uit. Zijn ogen waren op Adriano gefixeerd, op zoek naar de kleinste tekenen van vijandigheid. Als er een echte woede uitbarsting zou komen zou Victor klaar staan om weg te vluchten.

_________________
~MADNESS... FOLLY... INSANITY~


Theme ~ Voice ~ About
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adriano Black

Adriano Black

PROFIELAantal berichten : 29
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 15-08-17
Leeftijd : 19
Accounts : Adriano
Alexander
Jessica
Laura
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Pyrokenisis
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: I will destroy all of you!

BerichtOnderwerp: Re: A burning fireball   di sep 26, 2017 8:40 pm

Zijn kamergenoot leek in de war te zijn terwijl hij gapend naar hem zat te kijken. Alsof Adriano nog niet genoeg frustraties had! Deze man begon hem echt op zijn zenuwen te werken, met zijn praatzieke neigingen en daar tussen lege, gapende ruimtes alsof hij niet kon uitmaken wat de voorkant -en achterkant van een bal was. En ja hoor, de man praatte gewoon verder alsof ze een normaal gesprek voerden. “Kun je of geïrriteerd zijn en weggaan of normaal praten?” Adriano draaide met zijn ogen, dus eindelijk had die praatzieke man door dat Adriano hem irritant vond? ‘Ik blijf wel zitten,’ zuchtte hij lichtelijk gepikeerd. ‘als je mij maar niet verder irriteert!’ Om mijnheer de praatzieke man een beetje de stuipen op het lijf te jagen maakte hij met zijn rechterhand een vloeiende beweging. Een felle flakkerende vuurbal zat nu op zijn hand en even genoot Adriano van de warmte die het uitstraalde. Wat had hij toch zin om die vuurbal te gooien naar iemand, om weer iemand levend te laten verbanden. Hij schudde de duistere gedachten van zich af en gooide de vuurbal met een duistere glimlach naar de open haard.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victor Frankenstein

Victor Frankenstein

PROFIELAantal berichten : 30
IC-berichten : 17
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 19
Accounts : Girolamo Riario
Hedwig Loring
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Life extraction
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Life is temporary, why should death be any different.

BerichtOnderwerp: Re: A burning fireball   wo okt 11, 2017 4:36 pm

‘Ik blijf wel zitten. Als je mij maar niet verder irriteert!’ Hij moest wel iets heel verkeerds gedaan hebben - of zijn kamergenoot was zeer snel kwaad -, want zodra Adriano deze zin had uitgesproken verscheen er een vlam in zijn hand. Het was niet de hitte van het vuur, dat Adriano naar de open haard gooide, maar de plotse beweging die Victor ineen deed krimpen. Zijn hart ging zeker twee keer zo snel als normaal en hij had moeite met ademhalen. Pas na enkele diepe ademteugen kreeg Victor zich weer wat onder controle, maar hij wou hier niet langer zijn. Victor stond zo snel recht dat het leek alsof hij uit de zetel sprong. “Ik moet weg”, zei hij verward waarna hij de living verliet. Onderweg bijna over zijn eigen voeten struikelend. De neiging om tegen Adriano te schreeuwen dat hij verschrikkelijk was wist Victor nog net te onderdrukken, al zou dat een tweede keer niet lukken.

_________________
~MADNESS... FOLLY... INSANITY~


Theme ~ Voice ~ About
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adriano Black

Adriano Black

PROFIELAantal berichten : 29
IC-berichten : 19
Registratiedatum : 15-08-17
Leeftijd : 19
Accounts : Adriano
Alexander
Jessica
Laura
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Pyrokenisis
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: I will destroy all of you!

BerichtOnderwerp: Re: A burning fireball   za okt 14, 2017 6:55 pm

Adriano installeerde zich weer in de knusse stoel nadat de man weg was. Het was duidelijk dat zijn kamergenoot verschoten was. ‘Eindelijk!’ mompelde Adriano grommend. De jongeman was tevreden met zijn resultaat. Hij had Victor doen schrikken en dit maakte hem gelukkig. Die man begon hem echt ergerlijk te irriteren! Hij was niets meer dan een lastige insect die vertrappeld moet worden. Jammer genoeg mag je hier niemand vermoorden! Niet dat hij het zou doen als hij kon. Dankzij Lucy stapte hij af van de kwaadaardigheid. Maar het hield hem niet tegen om er eens over te fantaseren. Even met een glimlach terugdenkend aan de keren dat hij mensen folterde sloot hij zijn ogen dicht. Na enkele minuten viel hij in slaap.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: A burning fireball   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A burning fireball
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g r o u n d f l o o r :: l i v i n g r o o m
-
Ga naar: