Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Rythm of the night.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Rythm of the night.   vr aug 25, 2017 9:29 pm

Woelen,  draaien, zucht. Dit ging ook helemaal niet werken. Hoewel het niet onaangenaam warm of koud was in de kamer kreeg ze geen oog dicht. Haar lakens lagen verstrengeld om haar lichaam en ze zuchtte eens geïrriteerd,  maar niet hard genoeg om haar kamergenoten te wekken. Ze reikte uit naar haar telefoon en tikte op de aan knop. 1:05 AM. Great, fantastisch. Nogmaals deed ze een poging haar ogen te sluiten en te slapen, in de hoop dat het zachte geluid van het ritmische ademhalen van haar kamergenoten haar in slaap konden wiegen. Of Alastor echt sliep wist ze niet, ze had het idee dat hij dat niet echt kon. Vaak genoeg was ze wakker geworden en er dan achter gekomen dat hij als een creep naar haar aan het staren was. Eerst was ze daar heel kwaad op geweest, maar later besefte ze zich dat hij er weinig aan kon doen. Zoals veel van de dingen die hij deed. En dat had je Seji, ze dacht ze hem rustig adem hoorde halen, maar wist het niet zeker. De jongen werd met de dag ouder, leek het. Veel en veel te snel, al helemaal in een loop waar niemand ouder zou moeten worden. Inmiddels was hij al langer dan haar en zag hij er nog bijna ouder uit ook. Het was mateloos irritant.

Maar goed, hoe dan ook, het hielp niet. Mindo was er klaar mee en besloot het op te geven. Ze zou morgen het ontbijt wel weer missen, dit werd waarschijnlijk weer een van haar slapeloze nachten. Het meisje hees zich overeind, wreef over haar gezicht en fatsoeneerde haar haren, waarna ze haar leren jack over haar slaap shirt aan trok en op stond. De moeite om haar schoenen aan te doen deed ze niet, dus stapte ze zo stil mogelijk op haar blote voeten de kamer uit. De vloer kraakte zachtjes onder haar gewicht, maar ze hoopte dat het niet genoeg was om de jongens te wekken. Hoe dan ook, ze was weg weten te komen. Maar uh ja, wat nu? Zo ver was ze eigenlijk niet gekomen. Rustig stapte ze door de doodstille gang, genietend van de rust die hing. Niemand leek wakker te zijn.

In het donker vond ze tastend haar weg naar het einde van de slaap vertrekken. Ah, de bibliotheek. Ze testte de deur, maar die zat niet op slot. Met een zacht gekraak duwde ze de zware duw open, waarna ze de lege ruimte in stapte. Ah, heerlijk! Er leek helemaal niemand hier te zijn en afgezien van het zwakke licht van half-volle maan die door het raam scheen, was het aarde donker. Dat miste Mindo toch wel, de maan. Ze had zich altijd bewonderd over hoe hij van vorm veranderde,  iedere nacht anders verscheen. De zon was saai, altijd heet en altijd dezelfde, ronde vorm. De maan was net zo veranderlijk als zij,  behalve hier. Net als alles in de loop was hij ook vast gezet in de tijd. Niet meer toegestaan om te veranderen.

Mindo knipperde een aantal keer met haar ogen en besefte dat ze naar de maan aan het staren was. Ze had dit soort nachten wel vaker, waarin alles aan haar moe was, maar ze de slaap toch niet kon vatten. Dan gingen haar gedachtes vaak uit maar de meest nutteloze en onzinnige dingen. Zucht.
Met een beweging van haar hand liet ze een vlam uit het niets oplaaien in haar hand, groot genoeg om de kamer een beetje te verlichten. Met de vlam in haar hand schuifelde ze langs de vele boekenkasten en las moeizaam hun kaften. Uiteindelijk bleef ze bij een boek hangen die vertelde over shapeshifters, waar zij kennelijk een van was. Ze had zichzelf altijd gezien als een soort mislukte versie van een weerwolf, eigenlijk, maar kennelijk noemde men dat shapeshifters.

Met haar boek in het ene hand en de vlam in haar ander vond ze haar weg naar een van de tafels, daar liet ze haar vlam doven en knipte ze het leeslampje dat hier stond aan. Na het warme licht van het vuur in haar handpalm was het felle, elektrische licht hard en koud. Ze moest een paar keer wennen voordat ze eraan gewend was. Met een geeuw zette ze zich neer in de stoel die daar stond en sloeg het boek open, wnt ze aandachtig begon te lezen.
En zo doodde ze de tijd, totdat haar ogen dicht begonnen te vallen en ze soms pagina's opnieuw moest lezen omdat haar hoofd er niet bij was.

En toen viel ze in slaap.
Ze had het eigenlijk helemaal niet door, totdat ze met een zachte kreun weer wakker werd met haar hoofd op het boek dat ze eerder had proberen te lezen. Wat verward hief je haar hoofd op en rekte zich uit, waarna ze geeuwde en haar telefoon uit haar zak wipte. 2:48 AM, nog steeds ver van de ochtend verwijderd. Ugh, deze nacht duurde een eeuwigheid. Waarom had ze niet gewoon verder geslapen?
...Ja, waarom eigenlijk? Plotseling werd ze alert en spitste ze haar ogen, terwijl ze zo stil mogelijk ademde. Ze werd niet wakker van niets, waarschijnlijk had een geluid haar gewekt  "Hallo..?" haar stem weergalmde zachtjes en ze vroeg zich af of ze het misschien toch had verbeeld.

&Seji!

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seji Devonshire
Catastrophe
Catastrophe
avatar

PROFIELAantal berichten : 129
IC-berichten : 111
Registratiedatum : 12-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Seji Tissa, Elesis, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Cat
Uiterlijke leeftijd: 21 years
Quote: Wherever I go, they're lining up. When girls see me, they light on fire.

BerichtOnderwerp: Re: Rythm of the night.   za aug 26, 2017 12:36 amSeji had zich opgerold in zijn bed. Zoals een mens lag hij onder de dekens, maar zoals een kat had hij zich opgekruld. Zijn staart had hij rond zijn lichaam geslagen voor extra warmte. In de laatste weken was hij opnieuw flink gegroeid, maar sinds een dag leek hij uitgegroeid te zijn. Hij leek niet meer hoger te kijken dan de dag ervoor. Ergens vond Seji het fijn om te weten dat het stopte. Het bracht immers ook genoeg problemen met zich mee. Hij kon kleren na een paar dagen al weg gooien en weer nieuwe kopen. Hij had al kleren gekocht voor de dag dat hij klaar zou zijn met groeien. Niet dat hij er zeker van was dat het zou stoppen, maar iedereen groeide hier niet meer, dus hij zou toch ook op een moment stoppen? Hij had voor zichzelf een net pak gekocht. Hij had eens een man met een pak aangezien. Het had er zo volwassen en badass uitgezien. Dan zou niemand hem meer ondermijnen en onderschatten!

Seji’s enthousiasme was uiteindelijk gedoofd. Hij had nog geprobeerd om Alastor met hem in het bed te krijgen. Niet om seksuele dingen met hem te doen. Dear god no. Maar om gewoon met hem te knuffelen. Echter was Alastor hem ontglipt en eindigde hij uiteindelijk alleen in bed. Ongestoord was Seji in slaap gevallen en sliep hij nu vredig. Echter duurde het maar een paar uur voordat het kattenmens weer wakker werd. Zoals de meeste katten werd hij vaak wakker en duurde het wel even voordat hij diep in slaap viel. Hij strekte zich uit en wou zich omdraaien om verder te slapen, maar zodra hij zijn ogen voor een split second opende en zag dat Mindo niet in haar bed lag, staakte Seji zijn handeling. Hij keek kort de kamer rond. Zijn ogen konden perfect in het donker zien. Mindo was nergens te bekennen. Seji richtte zich op Alastor die braaf in zijn bed lag dood te zijn. Seji zette zijn voeten buiten het bed. Hij stond enkel in zijn short, maar het deerde hem niet. Hij richtte zich kort op Alastor. ”I’m going out, you can stay here,” zei hij hem enkel, om te voorkomen dat de onzekere jongen zich zorgen ging maken. Vervolgens sloop Seji de kamer geruisloos uit.

Hij hief zijn neus kort de lucht in. Het duurde niet lang voordat hij haar afgrijselijke honden geur had opgepikt. Op geruisloze voeten liep Seji door de hal. Zijn katten gedrag zorgde ervoor dat hij zich makkelijk stil en behendig voort kon bewegen. Seji volgde zijn neus en kwam uiteindelijk uit bij de bibliotheek. Seji trok een wenkbrauw op. Wat deed Mindo hier? Met de eeuwige nieuwsgierigheid die hij bezat, omklemde zijn vingers de deurklink en opende hij deze. Hij kon het gepiep van de scharnieren echter niet het zwijgen opleggen. Een piep was te horen. Snel schoot Seji weg achter een boekenkast. "Hallo..?" klonk het. Ah, dus zijn neus was correct geweest. Mindo was hier. Ondertussen was Seji al onopgemerkt dichterbij geslopen. Met een grijns stapte hij uiteindelijk tevoorschijn in het maanlicht. ”Good evening Mindo,” begroette Seji Mindo met een grijns. Zijn staart zwiepte eens uitdagend heen en weer. Een uitdagende blik was dan ook in zijn blauwe ogen te vinden. ”Trynna read a book?” vroeg Seji en knikte richting het boek dat bij Mindo lag._________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t450-seji-devonshire
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Rythm of the night.   za aug 26, 2017 10:23 pm

Haar dromen waren vaag en niet tot een vast geheel samen te knopen. Alsof de woorden op het dode papier haar dromen in waren gekropen en daar zonder betekenis rond spookte.  Wat verward werd ze dan ook weer wakker uit haar rusteloze dutje, rekte zich uit en moest de slaap weer uit haar ogen knipperen voordat ze besefte dat er iets moest zijn geweest dat haar had gewekt. Een diepe slaper was ze niet, maar wel iemand die aan één stuk door sliep. Als er niet iets was geweest, had ze waarschijnlijk tot de ochtend door geslapen. Ze spitste haar oren, die door haar shapeshifters kant bijzonder scherp waren, en keek met een ruk om toen ze nogmaals een geluid hoorde. Haar nek deed er pijn van en ze kreunde zachtjes terwijl ze er met haar hand overheen wreef. Waarschijnlijk was het beter om voortaan maar gewoon weer op een kussen te slapen

Snel genoeg maakte haar belager zich bekend; een lange, knappe man met bleek haar en heldere ogen stapte in het maanlicht. Mindo verstijfde even totdat ze zijn staart en oren zag. Shit man, dat was Seji. De kleuter,  de zoon van haar vriendin. Kon ze Haythel een vriendin noemen? Nuja, de zoon van iemand die ze mocht, dan. Hij was inmiddels langer dan haar en zag er nog ouder uit ook, wat een hoop onzin. Ze bromde iets geïrriteerd en schaamde zich voor het feit dat ze zojuist een kleuter als een knappe man had bestempeld. Dit was niet ok. ”Good evening Mindo,”  begroette de jongen haar, iets wat op een uitdagende grijns leek op zijn gelaat. Mindo rekte zich nogmaals geeuwend uit en deed net alsof ze het niet door had."Evenin', Seji," haar hersenen werkten nu nog op Alastor speed, maar toen ze dan wakker werd  fronste ze. Wacht. Seji was een kind, het was lang na bedtijd voor een kind. Uh-oh, dat zou Haythell vast niet leuk vinden. ”Trynna read a book?” vroeg de jongen en knikte nar het boek waar ze zojuist op had liggen slapen. Ha-ha. "Yeah, I've almost finished it,"  sprak ze droogjes. "It's way past your bedtime, kid. Go to sleep," ondanks het feit dat hij er nu ouder uit zag en ook nog eens bijna een kop boven haar uitstak noemde Mindo hem maar al te graag 'kid'. Ze klapte het boek dicht en stond op, waarna ze wat naar hem toe stapte met het idee hem terug naar zijn bed te loodsen. Dat was totdat haar ogen door kregen dat hij een kleding stuk miste. "Jesus christ, Seji, put on some pants!" daar stond hij in zijn shorts. Mindo hoopte dat hij de lichte blos op haar wangen niet op merkte. Zijzelf slenterde ook in haar nachtkleding ,wat uit een jogging broek, een los shirt en haar jack bestond, rond, maar op zn minst droeg ze iets meer dan alleen shorts. Damn.  En nu ze een stuk dichterbij stond werd haar nogmaals in haar gezicht geduwd hoe lang hij was. Welke idioot gad dit toch bedacht, het wad niet eerlijk. want jij bent groot en ik ben klein

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seji Devonshire
Catastrophe
Catastrophe
avatar

PROFIELAantal berichten : 129
IC-berichten : 111
Registratiedatum : 12-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Seji Tissa, Elesis, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Cat
Uiterlijke leeftijd: 21 years
Quote: Wherever I go, they're lining up. When girls see me, they light on fire.

BerichtOnderwerp: Re: Rythm of the night.   za aug 26, 2017 10:49 pmSeji had zich nog lang verscholen kunnen houden tussen de boeken en met een beetje geluk had hij Mindo helemaal gek kunnen maken, maar daarvoor haatte hij net te weinig. Het was ook niet zozeer dat hij haar haatte, het ging enkel tegen zijn instincten in om aardig tegen haar te zijn. Het was ontzettend moeilijk om tegen zijn instincten te vechten waardoor de woorden ofwel uitdagend of gemeen uit zijn mond kwamen zetten elke keer als hij iets tegen haar zei. Toch leek ook dat makkelijker te worden met de dagen dat hij groter werd en daarbij ook ouder werd. Zijn geest werd tenminste ouder, net zoals zijn lichaam, eigenlijk was hij nog maar net een jaar. De hormonen hadden ook hun werk gedaan waardoor een goed lichaam zichtbaar was geworden. Zelfs het sixpack was haast vanzelf tevoorschijn gekomen. Daarbij bewoog de jongen nou ook eenmaal veel. Hij was een kat, maar niet per se een luie kat, anders had hij nu ook wel in bed gelegen.

Uiteindelijk stapte hij het licht in. Hij begroette Mindo met een uitdagende grijns en een zwiep van zijn staart. Mindo rekte zich uit en geeuwde, de dame leek nog erg moe te zijn. "Evenin', Seji," begroette Mindo hem terug. Seji grijnsde wat en vroeg of Mindo aan het proberen was om te lezen. Met nadruk op lezen, want ze had er zojuist met haar hoofd bovenop gelegen. Mindo fronste, maar reageerde wel op zijn woorden. "Yeah, I've almost finished it," reageerde ze droogjes. Seji grinnikte zachtjes. Wacht, wat was dat? Kon hij zojuist plezier hebben met haar? Het leven moest niet gekker worden. Het plezier was van korte duur, want Mindo moest het per se weer verpesten. "It's way past your bedtime, kid. Go to sleep," zei Mindo tegen hem. Seji trok een wenkbrauw op terwijl zijn ogen zich vernauwde. Zijn staart ging opnieuw heen en weer, maar dit keer uit irritatie.

”You don’t have to act like a fucking babysitty. I can take care of myself and besides,” reageerde Seji op haar woorden met een scherpe toon. De uitdagende glinstering kwam terug in zijn ogen. Hij grijnsde scheef. Zijn vlijmscherpe hoektanden kwamen tevoorschijn. ”.. I’m older than you,” eindigde Seji zijn woorden. There, hij had het gezegd. Ja hij had ook door dat hij inmiddels ouder leek en groter was dan Mindo. En oh hij kon er van genieten, juist omdat Mindo het minder goed leek te kunnen hebben. Mindo klapte het boek dicht en stond op. Vervolgens liep ze naar hem toe. Toen pas leek ze te beseffen dat Seji enkel in zijn shorts stond. "Jesus christ, Seji, put on some pants!" zei Mindo. Seji keek kort wat vragend naar zijn lichaam. ”Why should I? It’s not like I should be ashamed of it,” gaf Seji als reactie. Nee hij wist dat zijn lichaam er niet verkeerd uit zag. Hij zou dat dan ook niet verbergen onder een shirt of een joggingbroek. Het was ook enkel werk en daar was hij nu simpelweg te lui voor.

Hij richtte zijn blik terug op Mindo. Zijn oren wiebelde wat nieuwsgierig naar voren. Zag hij daar nu.. blosjes? Seji grijnsde meteen weer wat. Met een stap stond hij vlak voor de jongedame. In een handige beweging legde hij een arm om Mindo’s middel en legde hij zijn andere hand onder Mindo’s kin. Hij hief haar kin iets zodat ze hem aankeek. ”Or are you unable to handle this body?” vroeg Seji op een gedempte toon. Er was zelfs een flirterige blik in zijn blauwe ogen te zien. Niet dat hij Mindo leuk vond. Nee hij voelde daar geen interesse voor, maar hij wist wat Mindo van plan was. De jongedame zou hem snel genoeg weer zijn bed in werken terwijl hij dat nog lang niet wou. Hij was net eindelijk uit bed. Hij wou voor even in de nacht leven en genieten van de avond. Op dat opzicht was hij ook nog net een kind, genieten van de kleine dingen. Hij wou zijn tijd niet wasten aan slapen. Dat zou hij overdag wel doen, op Alastor’s schoot.


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t450-seji-devonshire
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Rythm of the night.   za aug 26, 2017 11:24 pm

Hehe, Seji vond haar woorden niet leuk, dat kon ze aan zijn gezicht zien. Mindo vond dat juist zo leuk. ”You don’t have to act like a fucking babysitter. I can take care of myself and besides,” zijn woorden waren scherp en er lag een uitdagende blik in zijn ogen terwijl hij zijn flijm scherpe tanden bloot glimlachte, als Mindo niet zo onwijs roekeloos dapper was, had ze iets van angst gevoeld. In plaats daarvan keek ze hem strak aan en haar goud-gelige blik zei genoeg. Say it dacht ze in stilte. I dare you Seji, I dubble dare you hoewel ze vrij zeker was dat hij geen gedachtes kon lezen, leek hij dat toch te doen.  ”.. I’m older than you,”  yep, he just went there. Met een ruk kwam ze overeind en haar ogen  stonden in lichte laai terwijl ze het boek dicht klapte en op hem af stapte,  haar vingertje kwaad in de lucht.  "Now listen up you little shit; I don't care that you suddenly look older than I do or that you're suddenly freakishly tall. I'm still older, so you gotta listen to me!" Seji was haar overduidelijk aan het sarren,  zoals hij altijd deed, maar het ergste was dat het hem nu nog lukte ook. Nu ze tegenover hem stond had ze bijna de neiging om op haar tenen te gaan staan, maar besloot haar waardigheid, of wat daar nog van over was, te behouden.

Ze wilde hem net weer terug naar bed gaan duwen toen ze bemerkte dat hij in zijn shorts aan het rond banjeren was. Great. Fantastisch. Had Seji niet gewoon bij z'n ma op de kamer kunnen blijven? Mindo wees hem erop en voelde zich lichtelijk gegeneerd. Ergens hoopte ze dat Seji het niet door zou hebben, maar natuurlijk had hij dat wel. Seji was een kat, met katten ogen.  Hij had alles door. God damn it.  ”Why should I? It’s not like I should be ashamed of it,” Mindo rolde met haar ogen door zijn arrogantie de tot haar ergenis niet eens misplaatst was ook. Hij zag er goed uit, maar dat maakte het juist alleen maar erger! En oh boy Seji had dat goed door. Hij stapte met een grijns naar voren en nog voordat ze terug kon deinzen had hij plots zijn arm om haar heen geslagen. En tilde hij met zijn andere hand haar kin op,  zodat ze hem recht aan moest kijken. ”Or are you unable to handle this body?” als hij enig andere jonge man was had ze zojuist haar vuist in zijn gezicht begraven. Maar dit was Seji, Seji was de zoon van haar vriendin. Een kleuter die niet ouder zou moeten worden, maar dat wel werd. Een gespierde, handsome man die er helemaal niet zo uit zou moeten zien en nu minder dan 5 centimeter van haar verwijderd was. Jesus christ.

Even bleef Mindo als versteend staan en vervloekte zichzelf toen ze bemerkte dat ze haar adem inhield. Het duurde echter niet lang voordat ze haar boze zelve weer terug vond. "Seji. Let. Me. Fucking. Go." sprak ze kwaad en duidelijk alles behalve op haar gemak. Ze probeerde hem weg te duwen maar haar krachten lagen bij het vuur dat ze kon oproepen en de manier hoe ze haar lichaam kon veranderen.  Als het op lichamelijke kracht neer kwam was ze eigenlijk niets en ze vond dat afschuwelijk . "I swear to God if you don't let me go right now Mac Donalds will soon enough be selling Cat nuggets," ze zou hem niet echt roosteren, dan zou Haythel en de rest van het huis haar aan stukken scheuren, maar ze hoopte dat haar dreigement wel over zou komen en ze zo weg uit deze situatie kon komen voordat hij op nog meer van haar verkeerde knopjes ging drukken.

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seji Devonshire
Catastrophe
Catastrophe
avatar

PROFIELAantal berichten : 129
IC-berichten : 111
Registratiedatum : 12-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Seji Tissa, Elesis, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Cat
Uiterlijke leeftijd: 21 years
Quote: Wherever I go, they're lining up. When girls see me, they light on fire.

BerichtOnderwerp: Re: Rythm of the night.   za aug 26, 2017 11:51 pmOh Seji wist precies hoe hij Mindo boos moest krijgen. Het was dan ook wel één van zijn favoriete bezigheden. Als Alastor hem niet kon vermaken was hij Mindo wel aan het sarren. Hij kon er zo van genieten hoe ze snel op haar tenen was getrapt. Ook nu wist Seji hoe hij zijn woorden moest afmaken. Mindo keek hem met een scherpe blik aan. Als hij nu nog een kleuter was geweest had hij wijselijk zijn mond gehouden, maar nu hij een kop groter was dan de dame durfde hij wel. Met een grijns maakte hij zijn zin af en kreeg hij precies de reactie waarop hij had gehoopt. Mindo klapte haar boek dicht, liep op hem af en hield wispelturig een vinger voor hem op. "Now listen up you little shit; I don't care that you suddenly look older than I do or that you're suddenly freakishly tall. I'm still older, so you gotta listen to me!" sprak Mindo hem toe. Seji grijnsde enkel breder. ”Hmm.. I don’t think that argument is valid anymore. I mean, if you ask a random person, who would you think they would think that is older?” stelde Seji een theoretische vraag. Hij boog met zijn hoofd dichter bij die van Mindo. ”Me,” beantwoordde hij zijn eigen vraag met een grijns, waarna hij wijselijk een klein stapje afstand nam voordat hij een vuist in zijn mooie gezicht kreeg.

Mindo wou hem vervolgens alweer zijn bed in merken. Haar opmerking over zijn kledingkeuze zorgde er al snel voor dat Seji een manier vond waarop hij nog wat tijd kon rekken. Zodra hij de lichte blosjes opmerkte op haar wangen besloot hij zijn plan dan ook in beweging te zetten. In een snelle stap stond hij voor Mindo, waarna een arm om haar middel eindigde en een hand onder haar kin werd geplaatst. Met een gedempte toon vroeg hij haar vervolgens of het misschien zou komen dat zij zijn gorgeous uiterlijk niet kon weerstaan. Seji kon een klap in zijn gezicht verwachten, maar even deed Mindo niks. Het leek erop dat Mindo daadwerkelijk verbijsterd was door zijn uiterlijk en zijn handelingen. Seji merkte op dat ze zelfs haar adem inhield. Zou het nog mooier worden dan dit?

Jammer genoeg niet. Mindo herstelde zich. "Seji. Let. Me. Fucking. Go." beval Mindo kwaad. Ze leek totaal uit haar comfortzone te zijn. Nog meer reden voor Seji om haar niet meteen los te laten. Hij bleef haar dan ook vast houden en keek haar met enkel een geamuseerde grijns aan. Mindo probeerde hem weg te duwen, maar dankzij zijn lengte en zijn spiermassa wist hij haar nog dichtbij hem te houden. "I swear to God if you don't let me go right now Mac Donalds will soon enough be selling Cat nuggets," bedreigde Mindo nu. Seji grijnsde breder. ”Is that a thread?” daagde Seji haar uit, maar liet haar toch los. Echter, voordat Mindo nog ver weg van hem kon komen, pakte hij haar bij haar arm vast en trok hij haar met een korte ruk tegen zich aan. Opnieuw eindigde een arm om haar middel om te voorkomen dat ze van hem weg kwam en om ervoor te zorgen dat ze dicht bij elkaar blijven staan. Hun gezichten waren nog maar enkel een centimeter van elkaar verwijdert. ”’Cause I’m not afraid,” voegde Seji aan zijn woorden toe met een kleine grijns, waarna hij de afstand overbrugde en zonder aarzeling Mindo intens kuste. Alles voor een nachtje opblijven.

{OOC: beetje gegodmod, hopelijk is dat niet erg en anders pas ik het aan ^^


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t450-seji-devonshire
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Rythm of the night.   zo aug 27, 2017 12:57 am

”Hmm.. I don’t think that argument is valid anymore. I mean, if you ask a random person, who would you think they would think that is older?” ze wilde al antwoord geven maar de jongen was natuurlijk haar te snel af. Hij boog zijn hoofd naar voren en beantwoordde zijn eigen vraag nog voordat zij het kon doen. ”Me,” this bitch.  Mindo balde kwaad haar vuisten en deed nog haar best om niet over de rode te gaan, want ze wist dat dat precies was wat hij haar wilde ontlokken. Het allerergste was dat hij nog gelijk had ook. De enige manier waarop ze ooit ouder dan hem zou lijken,  zou zijn als ze de loop weer uit stapte.  Maar voorlopig kon dat niet, voorlopig zou ze nog korter en jonger dan hem lijken. Ze snoof en besloot er niet meer op in te gaan.

In plaats daarvan berispte ze hem door zijn kledingkeuze; de jonge waggelde hier rond in alleen zijn shorts. Hier leek hij zelf niet al te veel erg in te hebben, maar het maakte Mindo ongemakkelijk en ze wilde hem maar wat graag terug naar de kamer duwen. Dat leek er echter niet in te zitten, want Seji sloeg zonder enige waarschuwing zijn arm om haar middel en tilde met zijn andere hand haar kin omhoog.  Niet ok, helemaal niet ok. Mindo deed een verwoede poging los te komen zonder hem fysiek iets aan te doen, maar haar geduw en dreigementen hadden weinig invloed op hem. Die verdomde grijns bleef op zijn smoel staan en Mindo wilde hem er maar wat graag vanaf slaan. ”Is that a thread?”daagde de jongen haar uit en als ze in haar dierlijke vorm geweest was had ze haar haren recht overeind gezet naar hem. Gelukkig liet hij los en Mindo trok zich met een boze ruk van hem vandaan en snoof. "You bet it is, kiddo. Now get your ass back to-" voordat ze haar zin af kon maken herhaalde hij echter wat hij net had gedaan, alleen erger. De jongen greep haar brutaal bij haar arm vast en overbrugde met een rukje de centimeters die Mindo zojuist tussen hun gewonnen had. Nogmaals sloeg hij een arm om haar heen en plots stond ze zo goed als tegen zijn otblootte bovenlijf aan. Haar adem stokte en het deed haar allemaal te veel aan vroeger denken en ze wist niet of ze er naar verlangde of er van walgde. Hun gezichten waren nog maar emkele centimeters van elkaar verwijderd en het leek alsof haar hele lichaam in brand stond.  ”’Cause I’m not afraid," het laatste, ze walgde hiervan. Dit was fout, fout en fout en niemand mocht haar zomaar op deze manier aanraken zonder haar toestemming. Net wilde ze met haar brandende aanraking hem van zich af duwen toen hij plots nog verder naar voren leunde.
En hij kuste haar.
Nee, het was niet kussen. Het was zoenen, intens. Bijna was ze ervan overtuigd geweest dat hij het uit hartstocht deed en even wìlde ze dat ook zo graag geloven, maar ze wist wel beter dan dat. Toch stond ze het toe. Net één seconde te lang liet ze de kus door gaan, omdat ze ergens diep van binnen toch terug verlangde naar de tijd dat ze samen met iemand was geweest. Dat ze zo met iemand had staan zoenen. Met hém, die ene jongen,de reden dat ze van haar thuis had moeten vluchten en n deze God vergeten loop was terecht gekomen. En dan kwamen de herrineringen aan wat hij haar had aangedaan en ze werd er misselijk van. Dit was zo onwijs fout. Seji hield niet van haar, dit was simpelweg een afleidingsmanoeuvre om onder haar gezeur uit te komen.
Toch?

Mindo zette haar vingertoppen nu tegen zijn borst en verwarmde die tot een temperatuur dat het zou branden. Het was niet genoeg om echte brandwonden te veroorzaken, maar hopelijk genoeg om hem dusdanig te doen laten schrikken dat ze de kans had zich te bevrijden. Even hapte ze naar adem en creëerde zoveel mogelijk ruimte tussen hun in, totdat ze zo'n beetje na een paar stappen tegen een boekenkast terecht kwam. Er was nog steeds niet meer veel meer dan anderhalve meter ruime tussen hun in, maar in vergelijking met eerder was het als een verademing. "Holy shit." yeah, ze was van haar stuk gebracht.  Dat had ze niet eens kunnen verbergen als ze dat had gewild. "Holy fucking shit," hoewel ze eerder had geprobeerd om minder te schelden in zijn buurt leek dat voornemen als sneeuw voor de zon te zijn verdwenen door zijn laatste actie. "You are an asshole on so many different levels," ze snoof woest en fatsoeneerde haar haar en klopte het onbestaanbaar stof van haar kleren, alsof hetgeen van zonet niet was gebeurd. Maar het was wel gebeurd, en het had nog even geduurd voordat ze hem had gestopt ook. Wat was ze toch een ongelooflijke idioot. "Such a fucking asshole," waar ze normaal altijd nieuwe scheldwoorden en tegen aanvallen klaar had liggen, wa's dat nu het enige wat ze eruit kon krijgen. Het was alsof hij zojuist al haar woorden uit haar mond had gekust en het voelde goed en zo vreselijk slecht tegelijk. Oh God, wat moest zijn moeder wel denken.

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seji Devonshire
Catastrophe
Catastrophe
avatar

PROFIELAantal berichten : 129
IC-berichten : 111
Registratiedatum : 12-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Seji Tissa, Elesis, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Cat
Uiterlijke leeftijd: 21 years
Quote: Wherever I go, they're lining up. When girls see me, they light on fire.

BerichtOnderwerp: Re: Rythm of the night.   zo aug 27, 2017 1:19 amOh ja, Seji wist precies welke woorden hij moest zeggen om Mindo op de kast te jagen, maar hij wist ook dat dat niet genoeg was om tijd te rekken. Het zou er juist voor zorgen dat Mindo sneller actie ondernam. Om die reden besloot Seji haar op een andere manier te stangen. Hij had haar dicht tegen zich aan genomen en gevraagd of zijn lichaam het probleem was. Natuurlijk was het om haar opnieuw te sarren en opnieuw viel Mindo ervoor, maar ook nu moest Seji uit kijken. Voor een moment liet hij haar dan ook los, terwijl hij vroeg of Mindo’s woorden een dreigement waren. "You bet it is, kiddo. Now get your ass back to-" Seji was niet uit op een antwoord. Hij trok Mindo met een ruk terug. Ze belandde tegen zijn ontblote borst aan en hij zorgde ervoor dat ze zo dichtbij elkaar bleven staan. Met een verleidelijke grijns eindigde hij zijn woorden, waarna hij zonder enige twijfel zijn lippen op de hare plaatste en haar intens zoende.

Hij deed het om tijd te rekken. Om wat langer van de nacht te kunnen genieten en niet door Mindo achter de broek -of de shorts- werd aangezeten. Mindo leek het voor een seconde toe te laten. Seji grijnsde langs hun lippen. Hij wist vrij weinig af van zoenen of seks. Eigenlijk helemaal niks. Alles wat hij wist was afkomstig van de paar films die hij in zijn korte leven had gezien en daar was het niet verder gekomen dan een romantische omhelzing een zoen, zoals nu. Seji wist dat hij nu iets anders moest doen, dat hij nu verder moest gaan, maar hij zou niet weten hoe of wat. Echter leek hij daar ook niet meer lang over na te hoeven denken. Plots voelde hij een brandende pijn ontstaan. In een reflex trok Seji zich terug en nam hij een stap afstand. ”What the fuck!” bracht Seji geschrokken uit. Zijn hand gleed over zijn borst heen waar de brandende de pijn had gezet. Er zat een rode afdruk, maar die zou al snel wegtrekken.

Zijn blik schoot naar Mindo die nu haar kans zag en ook de afstand op zocht. Het duurde ook niet lang voordat Seji zich realiseerde dat het Mindo’s kracht was geweest die die pijn had veroorzaakt. Een kleine grijns begon zijn lippen te sieren. Mindo hapte naar lucht en eindigde tegen een boekenkast aan. Seji sloeg zijn armen over elkaar en keek enkel geamuseerd toe. "Holy shit." bracht Mindo uit, duidelijk van haar stuk gebracht. "Holy fucking shit," vervolgde ze. Seji kon er enkel breder door grijnzen. Ja hier genoot hij van. Mindo leek zichzelf een beetje te herstellen en hervond nog meer woorden. "You are an asshole on so many different levels," sprak Mindo en snoof woest. Yup Seji had weer een gevoelige snaar weten te raken. Het was haast alsof Mindo erom vroeg. Mindo fatsoeneerde haar haar en klopte haar kleren af, ook al zag Seji daar niks op zitten. Seji trok lichtjes een wenkbrauw op, maar liet dat varen zodra Mindo met nieuwe scheldwoorden kwam. "Such a fucking asshole," vervolgde ze

Seji grinnikte. Hij moest moeite doen om geen stap in haar richting te zetten. Hij kon wel nagaan dat dat hem een trap in zijn ballen zou opleveren. Hij wou de situatie dan ook niet ongemakkelijk maken. ”Well, am I a good kisser?” vroeg Seji met een grijns. Hij zette zelf wat stappen naar achteren en kwam uiteindelijk ook tegen een boekenkast aan. ”I’m practicing voor Alastor,” legde Seji plagend uit met een knipoog. Dat was niet waar. Desondanks het feit dat Alastor en hij ontzettend close waren, dacht Seji er niet aan om echt te ‘oefenen’ met kussen. Hij deed het gewoon. Nouja.. hij had het gewoon al gedaan. Hij had hem ook al zijn liefde verklaard, ook al snapte Seji nog maar weinig van dat hele gebeuren af. Dat zorgde ervoor dat nieuwsgierig en serieuze Seji wat tevoorschijn kwam. Hij keek Mindo wat vragend aan. ”Say, what do you know about sex and love?” vroeg Seji haar. Natuurlijk niet een vraag die je zou verwachten, maar Seji wist niks van die onderwerpen af en hij kon het enkel aan Mindo vragen. Never nooit niet dat hij het aan zijn moeder zou vragen en het leek hem sterk dat Alastor er iets vanaf wist.


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t450-seji-devonshire
Mindo Jackson

avatar

PROFIELAantal berichten : 288
IC-berichten : 109
Registratiedatum : 13-07-17
Accounts : -Mindo Jackson
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: »Coyote Shapeshifter//Fire manipulation
Uiterlijke leeftijd: »18 years
Quote: » I will burn your kingdom down if you try to conquer me and mine.

BerichtOnderwerp: Re: Rythm of the night.   di aug 29, 2017 11:25 pm

Oh yeah, hij was duidelijk geschrokken door haar hete aanraking. Mindo besefte zich nu pas dat de jongen waarschijnlijk niet van haar peculiarity had afgeweten tot op het heden, tot op het punt dat ze met haar brandende aanraking vrij was gekomen."What the fuck! " riep hij geschrokken uit. Yeah, burn bitch.  Op enig ander moment had ze hem op zijn vuile woordkeuze gewezen, maar momenteel was ze te druk bezig met zichzelf weer op beide voeten te krijgen. Ze had het te lang door laten duren. Veel langer dan goed zou zijn geweest. Verdomme, wat was er mis met deze kleuter. Mindo sloeg het haar uit haar gezicht en deed een poging zich te fatsoeneren, waarna ze hem ronduit uitschold voor een asshole.  Want damn,  dat was hij.

Seji grinnikte enkel onaangenaam door dit alles, alsof het niets was. Mindo was woest. "Well, am I a good kisser?" Mindo moest zich heel erg inhouden om niet naar voren te stormen en hem in de haren te vliegen. Nee, dat kon niet. Want hij was sterker dan haar Want ze wist dat zijn moeder dat haar nooit zou vergeven. Haythel was een van de weinige vrienden die ze hier had, en ze wist hoe erg ze gesteld was op haar zoontje. Man daar had hij geluk mee.
Dus het enige wat ze deed was spottend lachen, alsof ze deze hele situatie niet geloofde. Hij stapte naar achteren en leunde nu zelf ook tegen een boekenkast aan, waardoor ze tegenover elkaar stonden.  Dit keer wel genoeg ruimte tussen hun. Mindo knarste met haar tanden. "I'm practicing for Alastor," ze lachte, walgend en vol spot. "Well why don't you practice on your dead boyfriend himself? I ain't no fucking toy you can use to try out new things,"beet ze hem scherp toe. Mooi niet dat ze zich naar zijn goed dunk ging laten gebruiken. Er waren bepaalde dingen waar zelfs hij niet mee weg zou kunnen komen. Hell no. Plotseling veranderde de houding van Seji echter wat, een nieuwsgierige en serieuze blik kwam in zijn blauwe ogen. Mindo trok haar eigen ogen wantrouwen samen. Wat nu weer. "Say, what do you know about sex and love Mindo?" uhm, wat? Mindo proesten het haast uit en keek hem aan alsof hij een afschuwelijk grapje aan het uithalen was. Zijn blik was echter serieus en ze had geen idee wat ze hier nu weer mee moest. Het leek hem werkelijk absoluut niets te boeien dat ze zojuist hadden staan bekken. Oh lord, hij wist er echt helemaal niets van af. Waarom was hij dan niet ook een afschuwelijke kusser? Die gedachte schudde ze snel van zich af. "Why the fuck do you care?" haar blik vond de zijne en plots besefte ze waarom hij dat vroeg. Ze had natuurlijk allang door dat er wat speelde tussen haar zombie zoon en Seji,  maar nu snapte ze dat het kennelijk vrij serieus was. En dat Seji het een stap verder wilde nemen...? Mindo walgde van de gedachte. Als ze ze ooit in HAAR kamer aan zou treffen terwijl ze bezig waren met funzige praktijken, zou ze Seji in het water dumpen en Alastor een maand lang op vegetarisch dieet zetten. Ze vernauwde opnieuw haar ogen. "Actually, I know some things about those. Enough, In fact, to give you some real good advice; you don't kiss someone to 'practice' on them" ze spuwde het hem toe en snoof afkeurend en kwaad. "Listen up kiddo, I don't care about what the fuck is going on between you and your zombie boyfriend, but if you love someone, you kiss them. Only them! Don't go around being a dickhead and messing with his feelings. Alastor is a very sweet guy," terwijl ze sprak had ze onbewust een deel van de afstand tussen hun overbrugt, waarna ze haar vinger waarschuwend tegen zijn borst drukt. "-And you, you're gonna treat him the way he deserves." het was geen vraag eerder een vast stelling, haar woorden waren enkel kalm en duidelijk. Hoewel het haar wat tijd had gekost om zich aan te passen aan het tempo van Alastor, had ze in middels heel erg goed door wie er achter die slome hersenen van hem zat; een vriendelijke gozer met zijn hart-of wat daar nog van over was- op de juiste plaats. De relatie tussen hun was te vergelijken met dat van vrienden, al lag het een beetje anders. Hoe dan ook, ze gaf om haar roomie.  Daar kwam het opneer.  Mindo snoof en nam weer afstand, waarna ze zich neerzette op de lees tafel die vlak bij hun stond


-telefoon postje! Kunnen typfouten inzitten haha

_________________
I wasn't born to be soft and quiet,

I was born to make the world shake and shatter at my fingertips.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seji Devonshire
Catastrophe
Catastrophe
avatar

PROFIELAantal berichten : 129
IC-berichten : 111
Registratiedatum : 12-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Seji Tissa, Elesis, Haythel, Jinn, Zeal, JR, Gerome, Namida, Link, Jeremy, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Cat
Uiterlijke leeftijd: 21 years
Quote: Wherever I go, they're lining up. When girls see me, they light on fire.

BerichtOnderwerp: Re: Rythm of the night.   wo aug 30, 2017 10:58 amMindo schold hem uit. Ze mocht doen wat ze wou. Het boeide Seji niet. Het deerde hem niet hoe zij over hem dacht. Ze mochten elkaar al niet sinds hun eerste ontmoeting en Seji ging er niet vanuit dat dat ooit nog goed ging komen. Net zoals de relatie met zijn moeder nooit goed zou komen. Seji besloot nog wat olie op het vuur te gooien en zei Mindo dat hij aan het oefenen was voor Alastor. Mindo lachte. Seji grijnsde enkel. "Well why don't you practice on your dead boyfriend himself? I ain't no fucking toy you can use to try out new things," sprak Mindo meteen. Hmm. Seji keek haar enkel aan. Trok lichtjes een wenkbrauw op, maar liet dat al snel varen. Als hij het niet kon uitproberen op Mindo, op wie dan wel? Hij twijfelde of Alastor het door zou hebben als Seji het deed. Waarschijnlijk zou hij weer in een shock belanden of een half uur vertraging op lopen. Zolang had Seji niet om te wachten op een reactie.

Seji besloot de woorden verder te negeren. Hij had even genoeg gebekvecht. Hij wou een iets serieuzer topic aansnijden. Namelijk; of Mindo iets meer wist van liefde en seks. Seji wist er niks van. Het enige wat hij wist was wat hij had geleerd van films en series. Niet echt een betrouwbare bron, vond hijzelf en hij wou dan ook een bevestiging hebben dat zijn zicht op seks en liefde tot nu toe correct was geweest en niet was gemanipuleerd door de media. Hij zou het zijn moeder niet kunnen vragen. Die zou toch weer liegen. Alastor zou zich geen raad weten met de informatie en enkel een update uitvoeren op zijn trage hersenen. Dus bleef er maar één iemand over; Mindo. Het leek alsof de jongedame het meteen wou uitproesten, maar bij het zien van Seji’s serieuze blik leek ze zich in te houden en leek de vraag door te dringen. Echter leken de vragen totaal een verkeerde route te volgen in Mindo’s denkproces. "Why the fuck do you care?" vroeg Mindo hem. Seji trok lichtjes zijn wenkbrauwen op. ”Because I don’t know much about it and you’re the only person I can ask,” gaf Seji toe naar de waarheid. Iets wat hij nauwelijks deed, maar hij zou er niet over liegen. Als Mindo hem niet zou helpen zou hij het begrijpen, maar hij hoopte dat ze zijn positie ook kon begrijpen. Hoe moest hij er anders achter komen?

Mindo vernauwde haar ogen. "Actually, I know some things about those. Enough, In fact, to give you some real good advice; you don't kiss someone to 'practice' on them" spuwde Mindo hem plots toe. Seji keek wat verontwaardigd op. Waarom kreeg hij dat plots te horen? Waarom kreeg hij plots de volle laag van haar? "Listen up kiddo, I don't care about what the fuck is going on between you and your zombie boyfriend, but if you love someone, you kiss them. Only them! Don't go around being a dickhead and messing with his feelings. Alastor is a very sweet guy," vervolgde Mindo. Seji’s blik verstrakte zich meteen zodra ze begon over Alastor. Hoe durfde zij te praten alsof Alastor niks voor Seji betekende?! Mindo overbrugde de afstand en plantte opnieuw haar vinger tegen zijn borst. "-And you, you're gonna treat him the way he deserves." eindigde ze haar woorden. Met een grom greep Seji haar ruw bij haar keel vast en zette hij haar strak tegen de kast aan. ”You have no right to tell me how I should treat the most important person in my life! You have no right to assume my actions and my behaviour! I really really love that guy and you’re in no position to question my love for him!” schreeuwde Seji haar boos toe. Zijn nagels begonnen te groeien door de enorme woede die hij voelde. ”Don’t tell me what to do when you’re too shallow minded to see how I feel!” vervolgde Seji woest. Hij kreeg de neiging om zijn greep te vernauwen. Maar hij wist zich in te houden. Hij wou Mindo niks aan doen. Om die reden liet hij haar ook al snel los voordat de woede de overhand zou nemen. ”I thought I could trust you despite our differences and I thought you would help me when I asked for it, but you only seem to see the negative in my actions and words, “ eindigde Seji zijn woorden wat rustiger. Hij keek Mindo nog kort aan. De woede nog altijd in zijn ogen te zien, maar ditmaal ook een sprankje van verdriet. Want naar wie kon hij nu nog heen? Niemand. Hij draaide zich vervolgens met een ruk om en liep weg.

{OOC: you’re call of het topic uit is of niet


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t450-seji-devonshire
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Rythm of the night.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Rythm of the night.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Starshine's Salem - Fright Night

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: f i r s t . f l o o r :: l i b r a r y
-
Ga naar: