Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Monsters

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yara Perdio
Sociopath, not a psychopath
Sociopath, not a psychopath
Yara Perdio

PROFIELAantal berichten : 73
IC-berichten : 15
Registratiedatum : 28-05-17
Leeftijd : 17
Accounts : » Yara Perdio
» Sam Ashton
» Josie Mills
» Finn Prowler
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Metal
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: ours is the greatest story ever told.

BerichtOnderwerp: Monsters   za aug 26, 2017 12:22 am

Just another way to prove I love you
And it's hard today
I'll lay back in my chair and find a way..


Met een zachte stem zong het meisje de woorden van het liedje. Op haar schoot rustte haar gitaar; een oud, afgeschreven ding dat ze ergens voor een goedkoop prijsje op de kop had getikt en leek alsof het ieder moment uit elkaar kon vallen. Haar vingers streelden zachtjes over de snaren, bijna achteloos, en speelde de akkoorden. Toen ze jong was geweest had ze verplicht op muziekles gezeten - dat hoorde bij de culturele opvoeding volgens haar vader. Toen had ze het vreselijk gevonden, maar nu vermaakte ze zich zo nu en dan wel degelijk met dit ouwe ding.

And when you say that thing that you say that makes me mad
I'll turn away, I'll turn away, I'll turn away


Zonder er echt bij na te denken sloeg ze de akkoorden aan. De grepen kende ze uit haar hoofd - daar had haar goed geschoolde en veel te strenge muziekleraar wel voor gezord. Voor de akkoorden keek ze op het witte blaadje voor haar neus. Daar had ze de volgorde van de letters opgeschreven. G, B7, Em. C, D, G. Hoewel het originele lied vrij uptempo en vrolijk was, speelde ze het rustig tokkelend. Veel schaamte had Yara niet, maar om nou hier uit volle borst te zingen zat haar ook niet helemaal lekker.

And think of diffrent ways to keep my spirit up
And choreograph hours with playful, joyous thoughts


Ze mocht dit liedje wel, vooral om de boodschap erachter. Het was een beetje hoe ze haar eigen leven probeerde te leiden. Zonder overal te lang bij stil te staan, en het er gewoon van te nemen. Het was voor haar ook nooit een probleem om gewoon even niets te doen, en ze probeerde zich zo weinig mogelijk aan te trekken aan alles om haar heen en ging gewoon haar gangetje. Dit liedje leek die instelling te begrijpen - leek haar te begrijpen, en die gedachte deed haar glimlachen.

We both know I could learn a thing or two about behaving
But hey I love you
And after all it's just another day.
(Oke, het is dus deze versie van het liedje, maar dan de rustige stukjes en dan in haar stem -- het gaat om het idee :"D)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Monsters
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g r o u n d f l o o r :: l i v i n g r o o m
-
Ga naar: