Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 The Black Death

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Raven Woods
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
avatar

PROFIELAantal berichten : 187
IC-berichten : 35
Registratiedatum : 16-08-17
Leeftijd : 23
Accounts : Ga weg
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Solaris/Lunaris Empowerment, Split Personality
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't you know I ain't fucking with 'em good boys?

BerichtOnderwerp: Re: The Black Death   zo okt 29, 2017 10:05 pm

Fuck. Dit was iets waar Raven niet over had nagedacht. Het was dan ook geen verrassing toen Jeremy binnen een fractie van een seconde voor haar stond. “So this was your plan? Crwaling into a corner, wishing someone would save you? You stupid child. Now c’mon, tell me the thruth!” Raven glimlachte naar Jeremy. “Wishing someone would save me? Now that’s a stupid thing to say, don’t you know I work on my own? Or with Rafe? Or not with Rafe? Who would know that?” Raven knipoogde naar hem en keek om zich heen. Er was echt geen uitweg. Goed, als dit haar einde was, dan was dat maar zo. Dan was ze blij dat ze voor Rafe was gestorven. Iemand anders om voor te sterven was er niet op deze aarde. “Maybe it was not my most clever move, but you know, something about you makes me feel like a dangerous woman” zei ze, nog steeds met een grijns op haar gezicht. Schattend keek ze Jeremy aan. “Well, if there is a God or an angel or something else above, I wish they would save me” zei Raven toen hardop, sarcastisch overkomend, maar diep van binnen meende ze het. Misschien kon Rafe wel op een magische manier voor haar verschijnen en haar redden? Samen zouden ze sterker staan tegen deze psychopaat.

_________________
You don't get it, you just don't get it
You've already forgotten even though I just said it
One, I won't fall in love, two, I won't ever stop
Three, I'm partying all night, four, I'm gonna make it pop
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackie Suthcliff

avatar

PROFIELAantal berichten : 3
IC-berichten : 1
Registratiedatum : 28-10-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jackie, Jake, Jeremy, Jinn, JR, Gerome, Haythel, Penelope, Namida, Link, Seji, Zeal, Laxus, Tissa
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Light Warlock || Arch Angel
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: We serve the light.

BerichtOnderwerp: Re: The Black Death   di okt 31, 2017 8:41 pmTot zijn grote verbazing was Raven zo dom geweest om zich te gaan verstoppen in de kelder. Jeremy moest haar het nageven dat ze ontzettend gemotiveerd en vast besloten was. Hij nam nog even een shotje alcohol voordat hij het proces besloot voort te zetten. Het was tijd om hier een einde aan te maken. Eenmaal in de kelder sprak hij haar al snel aan. Ze glimlachte naar hem. “Wishing someone would save me? Now that’s a stupid thing to say, don’t you know I work on my own? Or with Rafe? Or not with Rafe? Who would know that?” sprak Raven met een knipoog. Jeremy leunde wat verveeld op zijn scythe. ”Well no one if you’re death. I could say I can use a soul,” sprak hij en kwam wat recht. Ondertussen keek Raven wederom om haar heen, zoekend naar een uitweg die er niet was. De arme meid zat als een trap in de val en niemand zou haar kunnen redden. “Maybe it was not my most clever move, but you know, something about you makes me feel like a dangerous woman” gaf Raven toe met een grijns. ”Really now?” reageerde Jeremy. “Well, if there is a God or an angel or something else above, I wish they would save me” sprak Raven vol met sarcasme. Jeremy stond met een zucht recht. ”Alright, enough beating around the bush. Let’s ge-,” Zijn woorden werden abrupt onderbroken zodra er plots een fel licht te zien was temidden van de kelder. Meteen zette Jeremy een paar stappen naar achteren en hield hij een hand voor zijn ogen voor het felle licht. Meteen voelde hij ook al de vele kracht van de lichtbron afkomen. Wie of wat was dit?

Het felle licht dimde langzaam totdat er uiteindelijk een jongeman in de kelder stond. Een jongeman die precies zo leuk op Jeremy, enkel met blond haar en heldere geel witte ogen. Jackie had de hele tijd rond gereisd en was nun in de buurt van Inndyr beland. Zoals de Arch Angel die hij was, voelde hij zich letterlijk geroepen op een moment dat iemand in nood was. Het was dan ook zijn taak om de mens te beschermen tegen al het bovennatuurlijks wat hen werd aangedaan. Zodra Jackie eenmaal was aangekomen in de kelder, verbaasde hij zich echter lichtjes om zijn tegenstander. Het was zijn broer. Jeremy. Maar waarom was hij nog verbaasd? Hij wist dat zijn broer het slechte pad bewandelde en alles deed om zijn macht te vergroten. Even keek Jackie over zijn schouder naar het meisje dat achter hem stond. Hij gokte erop dat zij hem had geroepen. Het maakte niet uit hoe sarcastisch het had geklonken. Desondanks dat wist Jackie immers dat ze het had gemeend. Hij richtte zijn blik terug op Jeremy die hem met ogen vol verbazing aankeek. ”Jackie, why are you here?” vroeg Jeremy. Jackie had echter geen zin om vriendelijk te doen tegen zijn broer. Hij had hier geen tijd voor. ”Jeremy go away or I will hurt you,” bedreigde Jackie hem. Jeremy keek hem even verbaasd aan, waarna zijn blik argwanend werd. ”Please, you couldn’t even hurt a fly,” bespotte hij Jackie, wat de jongen niet waardeerde. Hij liet een korte lichtflits zien gevolgd door een pijl van licht die op Jeremy afschoot. Jeremy kon nog opzij schieten, maar werd in zijn arm geraakt en die aanval voelde hij zeker. Hij gromde lichtjes van de pijn en kwam recht. ”Fine.” Hij blikte even naar Raven. ”I’ll come back for you,” sprak hij nog tegen haar, waarna hij weg teleporteerde.

Jackie ontspande zich zodra Jeremy verdween en richtte zich op de dame achter hem. ”Are you alright? Are you hurt somewhere?” vroeg Jackie meteen terwijl oprechte bezorgdheid in zijn stem was te horen.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Black Death
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Death is unstoppable. One must face it as a fact of life ✝
» 111 questions =DD
» Black night, Shining stars
» Trektocht deel I {Black Rose}
» {Good times beat bad times} Setjesshopje!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
I n n d y r
 :: c e n t r e
-
Ga naar: