Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 A t t e n t i o n | Sata

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: A t t e n t i o n | Sata   zo aug 27, 2017 5:48 pm

Meine lieber god, ging er door hem heen nadat er een hard, zeurend gepiep door de kamer klonk. In een poging in een juist ritme te komen had Rinzler voordat hij ging slapen een wekker gezet. Hier en daar had hij al vernomen dat mensen een hekel hadden aan het ding en nu snapte hij ook precies waarom. In een vloeiende beweging sloeg hij de wekker van het nachtkastje af, dat meteen z'n bek dicht hield doordat de stekker uit het stopcontact vloog. En terecht. Klotending. Wie had het nodig gevonden zoiets uit te vinden? Vanuit zijn kussen had Rinzler met een dodelijke blik naar de machine gekeken. Je kon wel stellen dat hij een vorm van ochtend humeur had. Zeker als hij weinig nachtrust had gehad. Normaal gesproken had de jongeman geen moeite gehad met opstaan. Wat kwam doordat hij in een perfect ritme zat. Eentje waarbij hij precies op tijd wakker werd, en precies op tijd weer ging slapen. Een perfect afgestelde biologische klok, die nu helemaal ontspoort was. Gefrustreerd kreunde hij, waarna hij zijn hoofd de andere kant op draaide. Hij moest opstaan. En welnu.
Vanuit bed wist hij een trainingsbroek van de grond te vissen, wat hij onder de dekens aantrok, simpelweg omdat hij geen motivatie had om op te staan. Wat dat betreft begon hij een liefde te krijgen met machines mollen. Op de wekker na was de radio ook al stuk. Na drie minuten voor pampes te hebben gelegen -zogenaamd kapot van een broek aan trekken- besloot hij op te staan om een douche te nemen. Daar zou hij vast wel wakker van worden, toch? Al vrij gauw had hij de dekens van zich afgeslagen en had hij hier en daar wat spulletjes bij elkaar gezocht. Kwa kleding niks, op een schone boxer na. Een handdoek liet hij op zijn blote schouder liggen. De behoefte om een shirt aan te trekken was er niet. Zelfs niet om zijn littekens te verbergen. Nope, voor vandaag accepteerde men zijn verminkte lichaam maar even.
Traagjes, gewoon volledig relaxed, was de jongeman naar de douches gelopen. Oh ja, hij voelde zich overduidelijk beter op zijn plaats dan eerst. Aarde werd met de dag duidelijker en hij wou graag die stijgende lijn behouden. Inmiddels had hij zoveel informatie geïncasseerd dat hij zich bijna mens zou voelen.  Doormiddel van zijn schouder duwde hij de deur van een vrije douche open, waarna hij z'n spullen op de wastafel dropte. Echter vergat hij één ding. Een fout waar hij ongetwijfeld spijt van zou hebben. Met zijn afwezige hasses was hij vergeten de douche deur op slot te doen. Dat terwijl hij best wel op zijn privacy gesteld was. Onwetend ontdeed Rinzler zich van de weinige kleren die hij droeg terwijl hij tussendoor even gauw de kraan aanzette. In een zwaai smeet hij de broek en onderbroek op de grond, op een plek wat niet nat kon worden, en stapte onder de douche. Half van de deur weggedraaid pakte hij de shampoo fles, waarvan hij een beetje in zijn haren begon te masseren. Zodra hij begon met afspoelen sloot Rinzler automatisch zijn ogen. Aahh, ja, dit deed inderdaad veel goed. Elk beetje shampoo dat wegspoelde leek ook zijn ochtendhumeur mee te nemen. Hij streek het laatste beetje weg voordat hij zijn ogen opende. Tot zijn grote verbazing was de douchedeur open en bleek hij niet meer alleen in de ruimte te zijn. Totaal overdonderd keek Rinzler de onbekende aan. Hij leek haast bevroren onder een hete douche, wat moest hij in godsnaam zeggen dan?


Mood: dahell || Extra: als het niets is, laat maar weten c:|| Tag: Sata_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sata Syco
Satan in kings clothing
Satan in kings clothing
avatar

PROFIELAantal berichten : 85
IC-berichten : 13
Registratiedatum : 20-08-17
Accounts : *Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Emperor
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: You bet I'm the king.

BerichtOnderwerp: Re: A t t e n t i o n | Sata   zo aug 27, 2017 7:27 pm

SATA SYCO
Ochtenden waren hier veel te vroeg voor hem, waarom zou je ooit in hemels naam een ontbijt plannen zo vroeg in de ochtend waar je naar toe moest? Wat een gedoe, meestal lag hij wel tot laat in zijn bed, met uitzondering dagen waarop hij moest werken, maar dan nog was dit een tijd die hij niet gewend was. Hoe moest zijn gezicht nou ooit goed blijven als hij er als een zombie bij zou lopen? Hij mocht geen wallen gaan krijgen. Ondanks dat zelfs als hij wallen zou krijgen hij nog steeds door iedereen als perfect gezien zou worden, dan was het alsnog niet fijn om met wallen rond te lopen. Vooral als hij een shoot zou hebben voor werk, dan wilde hij al helemaal niet met wallen op de foto staan. Hey, zelfs als model moest hij gewoon perfect zijn. Zelfs als hij er niet perfect op de foto stond dan vonden mensen het nog perfect. Maar in dat opzicht was hij best wel kritisch over zichzelf. Hij moest op de foto’s er perfect op staan. Overdag maakte het hem soms niet echt helemaal uit als hij soms een beetje wallen had, maar verder wilde hij er wel goed uit zien. Gewoon voor zijn eigen ego weet je, hij wilde in de spiegel kunnen kijken en zeggen dat hij gewoon knap was.

Hij kwam rustig uit bed en rekte zich even uit, waarna hij even naar de spiegel in de kamer liep en even naar zichzelf keek. Hm… Zijn haar was iets vettig, niet heel erg maar genoeg voor hem om te besluiten om te gaan douchen. Hij wilde ook dat zijn haar lekker schoon was, vooral omdat hij veel met zijn handen door zijn haar moest gaan om deze goed in model te houden weet je. Dus dan was het wel fijn als zijn haar lekker schoon was om erdoor heen te gaan. Dus de keuze was voor hem snel gemaakt, lekker gaan douchen. Dat was een goed idee om de ochtend sowieso te beginnen. En hij douchte op zich best wel veel. Soms wel twee keer op een dag als het hem uit kwam. Vooral als het warm was geweest die dag. Maar hier was de temperatuur iedere dag hetzelfde, dus dat maakte niet zo erg uit weet je. Daar zou hij dan geen last meer van hebben, hoe heerlijk was dat? Als hij naar werk ging dan douchte hij ook even van tevoren, maar ook daarna. Want die lampen brandden echt op je huid en dan ging je zweten en bah. Nee, hij zorgde er wel altijd voor dat hij fris was. En soms als hij niet veel deed douchte hij één keer in de twee dagen, maar minder niet. Dat was echt de max voor hem.

Hij pakte shampoo en een handdoek, waarna hij een verse onderbroek mee nam en een shirtje om daarna ook nog even aan te doen. Niet dat hij zich schaamde voor zijn lichaam hoor, maar hij wilde niet dat iedereen over zijn lichaam zou gaan zwijmelen. Dan zou hij nooit meer bij zijn kamer komen, dat zou duidelijk zijn. Hij wilde wel graag daarna terug komen bij zijn kamer. Hij begon rustig naar de douches te lopen en keek even naar binnen. Eens zien.. welk hokje zou hij deze keer kiezen? Die keuze was ook wel snel gemaakt. Hij deed de deur open en- hallo daar. Hij kon het niet laten om even charmant te lachen. ”Well, this is a nice surprise.” sprak hij even met een grijnsje tegen de jongen. Hoewel hij pas zestien was, leek hij totaal niet op een zestienjarige. Hij was al bijna één meter negentig en zijn gezicht straalde toch wel iets rond de twintig uit. Zestien? Zo schatte niemand hem, dat was het mooiste eraan. Hij keek dan ook zonder enige schaamte naar het lichaam van de ander, nice. ”Mind if I join you?” vroeg hij dan ook zonder enige schaamte aan de jongen. Wat? Er stond een super hotte jongen onder de douche, hij zou de kans echt niet voorbij laten schieten hoor. Het was zijn eigen schuld dat hij de deur niet dicht had gedaan en hij naar binnen kon komen.

Tag: Rinzler


_________________
It's good to be the king
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: A t t e n t i o n | Sata   zo aug 27, 2017 8:19 pm

Daar stond hij dan; met zijn bek vol tanden. Poedeltje naakt. Totally exposed voor een onbekende. En wat deden mensen nu? Gillen? De boel bedekken? Waarmee überhaupt, Rinzler zou echt niet bij zijn handdoek kunnen komen zonder te bewegen. Hij voelde zich net een hert, in het volle licht van de koplampen van een terreinwagen. In zijn hele leven had hij nog geen vergelijkbare situatie getroffen en dat deed hem ongemakkelijk voelen. Het water bleef ongehinderd naar beneden kletteren, wat er uiteindelijk voor zorgde dat zijn bruine lokken voor zijn gezicht bleven plakken. Tijd om in actie te komen, want hij wilde elke beweging van de nieuwe jongen monitoren. Zijn vingers streken door zijn haren heen, naar achteren. Nog altijd zwijgend keek hij de onbekende aan. Van top tot teen in zich opnemend. Hmn... ”Well, this is a nice surprise.” Sprak deze. Ergens leek Rinzler te hopen dat de jongeman zich een ongeluk was geschrokken en zich alsnog om zou draaien om de ruimte te verlaten, maar dat leek niet te gebeuren. Integendeel zelfs. ,,Eh..." kwam er enkel over zijn lippen zetten, zich geen houding wetend te geven. Waar was het ook alweer precies fout gegaan? De ochtend was nog niet zo lang aan de gang, dus dat achterhalen was geen hoog niveau denkwerk. Het begon bij de wekker... Aankleden... Douchen. Deur. Meteen schoof zijn blik -met moeite- van de jongen af, naar de deurklink. Een onaangeraakt slot. Hij kon zichzelf wel voor z'n kop slaan. Waar had hij met zijn gedachten gezeten?! ”Mind if I join you?” Wat? Heh?! HUH?! Zijn mond zakte open van verbazing, helemaal van zijn apropeau. In één klap leek zijn hart in de 6de versnelling te zitten. Op top snelheid raasde het in zijn borstkas. ,,What? No of cou-... I mean yes. No?" Wat een triest geval was hij toch ook. Maar hoe moest hij iets duidelijk maken als hij zelf niet eens wist hoe hij zich moest voelen? Bedenkelijk legde Rinzler een hand in z'n nek, waar hij lichtjes wreef. Iets in hem hield hem tegen de jongeman weg te sturen. Een diep verstopt gevoel waarvan hij niet eens wist het te bezitten. Hij schudde zijn hoofd. ,,You know what; knock yourself out." Oftewel; groen licht. Zijn arm liet hij weer zakken en gunde de onbekende een klein, onwennig glimlachje. ,,It's your party." Alles om de ander geen klote gevoel aan te praten.  En misschien was dit ook wel heel normaal? Wist hij ja veel. Tegenwoordig kon alles. ,,The only thing is, I do wish to know your name." Hij moest zich gaan focussen op wat anders, niet enkel op hem. Straks zou de jongen denken dat hij compleet in de ban was van hem. Wat ergens ook zo was, aangezien hij de eerste was die hem stoorde tijdens een douche beurt. Gauw pakte hij de fles met body wash, om vervolgens zijn torso daarmee in te smeren. Hoe sneller hij klaar was hoe beter..


Mood: dahell || Extra:x|| Tag: Sata_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sata Syco
Satan in kings clothing
Satan in kings clothing
avatar

PROFIELAantal berichten : 85
IC-berichten : 13
Registratiedatum : 20-08-17
Accounts : *Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Emperor
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: You bet I'm the king.

BerichtOnderwerp: Re: A t t e n t i o n | Sata   zo aug 27, 2017 9:36 pm

SATA SYCO
Hey, hij had het geen stomme verassing gevonden dat er een jongen in het douchehokje zat waar hij in had willen zitten. Het was een leuke surprise voor hem. Het was een knappe jongen die er hier voor hem stond en weet je, hij had er geen probleem mee als hij dit lichaam zo mocht zien. Hij vertelde hem dan ook gewoon dat hij dit een leuke verassing vond. Hij kon er niets anders van maken, het was zeker geen slecht lichaam. Hij was misschien iets kleiner dan dat hij was, maar niet al te veel. Het water van de douche bleef doorlopen terwijl de jongen daar met een mond vol tanden stond, hij bewoog niet, hij sprak niks, het was net alsof hij niet wist wat de ander moest doen bij het verschijnen van hem. ,,Eh…” kwam er van de ander af, waardoor hij even charmant glimlachte. Hij wist echt niet wat te doen hm? Hij zou het wel weten, maar weet je, hij was niet hetzelfde als de ander.

Hij vond het meestal wel leuk als er een ander erbij kwam, was meestal wat gezelliger. En gewoon wat amuserender voor hem. Maar hij kon het begrijpen als de ander dat niet gewend was. Dat betekende niet dat de ander het ook erg zou vinden, daarom vroeg hij het ook aan hem zonder enige schaamte of hij met de ander mee mocht gaan douchen. Was net zo makkelijk toch? En dan zou hij zelf ook nog kunnen genieten ook, want dat lichaam, jeetje. Dat was genieten. ,,What? No of cou-… I mean yes. No?” aw, hij wist niet hoe hij moest reageren, wat schattig. Het was toch alleen maar leuker als hij erbij zou komen of niet dan? De jongen legde een hand in zijn nek terwijl Sata rustig wachtte of hij erbij mocht komen. De jongen schudde uiteindelijk zijn hoofd, niet? ,,You know what; knock yourself out.” Dus hij mocht er gewoon bij komen, wat gezellig! Er kwam een glimlachje van de ander af, die ietwat onwennig was. Voor hem was dit geweldig, hij mocht gaan douchen met een verschrikkelijk knappe man! Dat ging hij niet afslaan hoor, echt niet. ,,It’s your party.” oh? Dus hij mocht doen wat hij wilde? Wat handig.

Hij knikte even met een glimlachje, waarna hij wat verder binnen trad om de deur dicht te doen en het slot erop te draaien. Hij wilde natuurlijk niet dat er nog iemand anders bij kwam om hun lol te verstoren toch? Hij wilde alles behalve dat. Het was net zo mooi om met hem te gaan douchen, hij zou het niet moeilijker maken dan dat het al was. Iemand anders kon zo hun pret verstoren en dat zou hij zonde vinden. ,,The only thing is, I do wish to know your name.” Ah, natuurlijk. Dat was wel zo netjes. Hij glimlachte even en keek naar de ander. ”Sata Syco is the name,” sprak hij even met een charmante glimlach, waarna hij rustig zijn enige kledingstuk nog van zijn lichaam afhaalde en naar de douche liep om erbij te staan. De jongen was begonnen met zijn bovenlijf in te smeren met douchegel, waardoor hij even zachtjes grinnikte. ”Here, let me help you.” sprak hij even met een glimlachje, waarna hij de douchegel pakte en wat op zijn handen nam om zijn rug heel rustig in te smeren, zonder ook maar te wachten op enige goedkeuring van de jongen. Daar zou hij immers zelf niet zo goed bij kunnen komen right? ”So, what’s the name of this handsome guy?” sprak hij even met een glimlachje tegen de jongen. Meestal bleef het bij flirten voor hem, maar hier kon hij hem net zo goed helpen met wassen right? Voor hem was het alleen maar een kansje om een knappe jongen aan te raken, iets wat hij niet al te vaak deed.

Tag: Rinzler


_________________
It's good to be the king
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: A t t e n t i o n | Sata   ma aug 28, 2017 6:44 pm

Klik. Daar ging het slot. Dit maal wel op slot. Rinzler sloot er even zijn ogen bij, om extra hard in te laten zinken wat voor fout hij wel niet had begaan. En hoe fout dit wel niet moest zijn. Over het algemeen wist hij vrij weinig over fysieke relaties tussen wezens, de gevoelens die daarbij loskwamen en de hele mik mak. Maar de jongeman begreep wel dat samen douchen een enige vorm van intimiteit moest zijn. Toch? Wellicht was dat de reden dat hij zich zo vreselijk beschaamd voelde. Hoe deed men dit in hemelsnaam? Hoe overleefden ze zo'n situatie zonder ervan weg te rennen of de ander ermee te kwetsen? Oh nee, Rinzler wilde deze jongeman geen pijn doen. Op dit de inbreuk van zijn privacy na, had de ander geen misdaad begaan. Geen regelrechte aanslag op zijn leven. Ondanks dat de jongen een overweldigende indruk achter liet, voelde Rinzler geen angst. Slechts pure onzekerheid. Iets waar hij nooit overheen zou komen als hij de jongeman weg zou sturen. Dat moest hij niet hebben. Misschien was dit lang niet zo erg als hij dacht en met die instelling zou hij een extra beentje bij zetten.
Sowieso dat Rinzler zich geruster zou voelen als hij achter de naam zou komen. Ongetwijfeld dat het gesprek dan soepeler zou verlopen, want op een gesprek ging hij zich zéker focussen. Althans, poging tot. Concentreren was er niet echt bij. En hoe dat kwam? Hij kon er nog niet meteen een vinger op leggen. ”Sata Syco is the name,” antwoorde de blond harige jongen. Vanuit zijn ooghoeken zag Rinzler iets op de grond zakken, waardoor zijn blik automatisch naar Sata getrokken werd. ,,Ah, I've heard the name Syco be-.." Goed, iemand anders zien zonder enige kleding was wel weer even wat anders. Zo subtiel mogelijk schraapte hij zijn keel, waarna hij zijn zin hervatte; ,,Before. Anyway, nice to meet you, even under these... Circumstances." Ja hoor, dat kwam er fantastisch uitzetten. Ahwell, Sata moest vast al wel door hebben gehad dat hij niet helemaal op z'n gemakje was. Wat dat betreft kon hij haast wel jaloers worden op hem. Sata bewoog erover alsof hij dit alle dagen deed. Naja waarschijnlijk was dat ook wel zo.
Een aantal warme stralen verdween van zijn lichaam. Nu moest hij delen. Rinzler wierp voor enkele seconden een blik omhoog, naar de douchekop, wetende dat hij deze van richting kon veranderen. Hij drukte de kop een slagje naar Sata, zodat het eerlijk verdeeld was. Immers was het niet de bedoeling dat iemand kou zou lijden. ”Here, let me help you.” Heh? Dat woordje kwam meerdere malen terug in zijn gedachten. En hij ging er maar vanuit dat dat ook nog wel door zou gaan. Voordat Rinzler überhaupt tegen kon spreken voelde hij Sata's handen al over zijn rug gaan. Direct keek hij over zijn schouder naar de jongen achter hem. Onbewust spanden de spieren in z'n bovenlijf wat aan. Het enigste lichamelijke contact dat Rinzler in zijn leven had gehad was tijdens gevechten geweest, waarna hij iemands strot door moest halen. Dat iemand hem nu aanraakte zonder foute bedoelingen was vreemd, maar niet verkeerd. Allesbehalve verkeerd zelfs. ”So, what’s the name of this handsome guy?” Handsome? Hah! Wacht, wat? Zijn kijkers gleden naar beneden. Het zeep spoelde weg, en onthulde daarbij wederom zijn lichaam. Hij was niet zozeer bewust van zijn eigen lichaam. Ja, hij had een spiegel. En ja hij had daar vaak genoeg in gekeken. Maar of hij zichzelf knap moest vinden? ,,Rinzler," Antwoordde deze. Rinzler. Het lag zo lekker scherp in de mond. Klonk haast onaardig. ,,But you can call me whatever you want." Waar. The. Fuck. Was hij mee bezig? Er kwamen rare dingen uit zijn mond zetten tegenwoordig. Deze wereld deed teveel met hem.
,,Do you do this often?" Is even aan de pols voelen hoe vaak dit voor kwam. ,,Invading someone's privacy by breaking in, and thereafter washing their backs?" De grijns rondom zijn lippen verraadde dat hij alles behalve serieus was. ,,Well, not truly breaking in; that was my own fault," gaf Rinzler gauw toe. Er een beetje om heen lullen deed hem goed; zijn lichaam begon wederom te ontspannen. Dit ging helemaal prima zo. Hij draaide zich naar de ander toe, wetende dat hij nu min of meer klaar was met douchen. Wat moest er anders gebeuren? Ineens vertrekken zou ook vrij lullig zijn. Was Sata er net bij, stapte hij er weer onder weg. ,,So... Ehm... You need help as well?" Onzeker muurbloempje.


Mood: Insecure || Extra:x|| Tag: Sata_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sata Syco
Satan in kings clothing
Satan in kings clothing
avatar

PROFIELAantal berichten : 85
IC-berichten : 13
Registratiedatum : 20-08-17
Accounts : *Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Emperor
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: You bet I'm the king.

BerichtOnderwerp: Re: A t t e n t i o n | Sata   ma aug 28, 2017 9:26 pm

SATA SYCO
Dicht was het slot. Dit betekende dat niemand hen echt kon gaan storen door op dezelfde manier als hij binnen te komen. Dat was al goed right? No way dat hij zijn prettig momentje wilde laten verstoren door een andere gast of meid die opeens naar binnen zou komen. Niemand mocht dit pretje voor hem verpesten, hij wilde dit voor zichzelf houden. Want hey, wie zou nou niet voor dat prachtige lichaam voor hem vallen? Het was echt gewoon een pracht van een man dat kon hij niet ontkennen. Het was gewoon prachtig, die abs, de vorm van het lichaam, het was gewoon als een soort toetje voor hem om de jongen te zien. Het was geweldig. Toen hij zich van zijn laatste kledingstuk had ontdaan ontging hem de blik van de ander niet, natuurlijk niet. ,,Ah, I’ve heard the name Syco be-..” wat? Hij kon het niet laten om even te grijnzen. Was het leuk om te zien hm? Ah, hoe hij hoopte dat de ander ook een beetje kon genieten van zijn uitzicht, wat natuurlijk zo kon zijn. Hij was immers perfectie zelve. De jongen schraapte zijn keel iets, waardoor hij even een hand door zijn blonde haren haalde. ,,Before. Anyway, nice to meet you, even under these… Circumstances.” wat? Waren deze omstandigheden dan niet mooi? Voor hem was dit prachtig, echt waar. Hij kon het dan ook niet laten om even zachtjes te lachen. ”It’s a pleasure to meet you under these circumstances,” antwoordde hij even met een charmante glimlach tegen de jongen.

De jongen was overduidelijk niet helemaal op zijn gemak door zijn acties, maar dat was misschien alleen maar logisch. Er kwam een vreemde met je douchen, dat maakte je niet iedere dag mee. Voor Sata? Het maakte hem niks uit, hij was alleen maar tevreden met het feit dat hij dit nu kon doen. Hoe kon je hier nou niet vrolijk door worden? Dit was de beste begin van de ochtend, het kon voor hem echt niet beter beginnen. De jongen draaide de kop van de douche iets bij, zodat de stralen een beetje gedeeld werden tussen hen. Nou, beter. De jongen dacht dus toch nog een beetje aan hem terwijl hij zonder pardon dingen ging doen. Toen zijn handen over zijn rug gleden, voelde hij de spieren van de ander ietwat aanspannen. Hm? Had hij moeten wachten op toestemming dan? Nee toch? De ander moest er gewoon van genieten en niet zoveel na denken over wat er gebeurde. En toen vroeg hij wat de naam was van deze knappe jongen, dat hij overduidelijk benadrukte. Hey, de jongen was knap en dat mocht hij weten ook. ,,Rinzler,” klonk er uiteindelijk van de jongen af, waardoor Sata even zachtjes glimlachte. Nice, nu wist hij dus ook hoe de knappe jongen heette. ,,But you can call me whatever you want.” Oh? Dat was altijd wel leuk om te horen niet waar? Hij kon het dan ook niet laten om even zachtjes te grijnzen. Wat een leuk persoon was dit ook. ”Mhm… No, your name is already perfect.” sprak hij even met een charmante glimlach tegen de ander.

,,Do you do this often?” klonk er van de jongen af, waardoor Sata even zijn wenkbrauwen op hief. Hij die dit meer deed? Ja, maar dat was meestal omdat er mensen bij hem onder de douche kropen en niet andersom. ,,Invading someone’s privacy by breaking in, and thereafter washing their backs?” de grijns op de lippen van de ander vertelde hem al genoeg, het was niet serieus. Hij grinnikte even en schudde zijn hoofd. Niet echt nee. ,,Well, not truly breaking in; that was my own fault,” klonk er van de ander af. Oh. Maar dat had hij helemaal niet erg gevonden hoor, dat hij nu bij de jongen onder de douche stond. ”Normally I’m not the type of person to do this, but I couldn’t leave such a handsome person alone.” sprak hij even met een glimlachje, waarna hij even zijn vingers langs de wang van de ander liet gaan. Beetje slijmen was okay. En hey, meestal kon hij dit niet echt doen, zo flirten en het lichaam zien van een knappe man, dus hij wilde echt genieten van dit moment en tot nu toe ging dat echt perfect. ,,So… Ehm… You need help as well?” klonk er van de ander af, waarop Sata zijn hand vastpakte en een kus op de rug van de hand drukte. ”I would be honored if you’d help me.” sprak hij even met een zachte glimlach. Het was geen leugen, hij zou het heerlijk vinden. Dan kon zijn rug ook wat schoner worden dan normaal.

Tag: Rinzler


_________________
It's good to be the king
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: A t t e n t i o n | Sata   di aug 29, 2017 6:32 pm

Dear lord was er geen cursus hier? Een cursus wat hem zou leren socialiseren want dit was werkelijk dramatisch. Het voelde voor hem aan als een ware chaos. Inwendig gingen allerlei toeters en bellen af; 'Mayday, mayday! Wat nu?! Je hebt het weer eens verkeerd gebracht!' Rinzler voelde er zich bedrukt onder, want verkeerde intenties kwamen niet eens aan te pas. Momenteel had hij een hekel aan hoe hij was. Vroeger spatte de zelfverzekerdheid van hem af. Paradeerde hij over de straten alsof hij de boel runde. Wat min of meer ook klopte. Alleen had Rinzler in zijn wereld niet met de dingen van doen, waar hij nu mee te dealen had. Niemand had het lef gehad bij hem in huis in te breken. Niemand had het lef gehad bij hem onder de douche te kruipen. Geen onbekende die -onwijs prettig- aan z'n lichaam zat te friemelen. Er weerklonk zacht gelach, wat Rinzler deed opkijken. Daarmee stopten enkele ringelende bellen; lachen was positief. ”It’s a pleasure to meet you under these circumstances." En meteen kwam dat gevoel van opluchting naar boven. Sata had zijn woorden goed opgepakt.
Vanaf dat moment ging het boven verwachting prima; Rinzler leerde wel ontspannen. Leerde wel om los te komen. En hoe, geen flauw idee. Schijnbaar had de blondharige jongeman iets magisch over zich. Was dat waar de ander het eerder over had gehad? Handsome. Soms stond Rinzler echt wel even versteld van zijn eigen gedachtes. Zo heel slecht had het namelijk niet geklonken. In de zin van; dat het logisch kon zijn. Heel eerlijk, Sata zag er inderdaad... Goed uit. Wauw, werkelijk? Had hij zojuist zichzelf toegestaan zó over iemand te denken? Dat was wel een applausje waard ey.
”Mhm… No, your name is already perfect,” maakte de jongen duidelijk. Rinzler's mondhoeken trokken op tot een scheve glimlach. Hij vond het allemaal wel dikke prima, al zou hij er wel begrip voor hebben gehad als de ander zijn naam afkorten wou. Dan zou het waarschijnlijk zijn... Rin. Ah bah. No. Brr. Dan maar rinzler. Dan maar minder soepel in de mond liggend, zoals Sata. Het klonk zo vriendelijk. Zo zacht. Hij kon zich geen manier bedenken om die naam kwaad uit te spreken. En daar had hij ook totaal geen reden voor.
Ja, hij moest het weten, aangezien hij ongelooflijk vond hoe cool Sata reageerde op alles. Op diens dooie gemakje. Alsof hij dit alledaags meemaakte. Niet dat dat zozeer verkeerd was. Dat coole gedrag hielp aardig met loskomen. Als Sata op hem had geleken was het hier een hele gezellige boel geweest. Not. ”Normally I’m not the type of person to do this, but I couldn’t leave such a handsome person alone.” Rinzler grinnikte terwijl hij zijn ogen neersloeg. Alweer dat woord. Plotseling streek er wat langs zijn wang. Iets heel anders dan de bekende waterstralen. Wederom een liefelijke, gulle aanraking, waar hij langer de tijd voor nodig zou moeten hebben om eraan "gewend" te raken.  ,,You flatter me," reageerde de jongeman, terug naar Sata opkijkend. ,,But there is only one handsome person here, and it's not me." Woorden dat hij sprak in volle overtuiging. Hallo, de blondine verdiende alle credits hier. Daarom vond Rinzler het genoodzaakt om te vragen of Sata ook hulp nodig had. Waarop als antwoord één van zijn handen werd vast gepakt en er een kus op werd gedrukt. Er schoot kort door zijn gedachten heen dat er gebeten zou worden, maar dat bleef weg. Gelukkig. ”I would be honored if you’d help me.” Awesome. Dan ging Rinzler dat eventjes flikken.
Hij gebaarde Sata zich om te draaien, waarna hij de douche gel fles herpakte en wat in zijn handpalm liet gieten. Genoeg om er een rug mee te wassen. Zijn bruine kijkers richtte zich op de rug van de ander, terwijl hij deze begon in te zepen. Hij begon boven, bij de schouders. Zijn grip was teder maar toch ook weer niet té. Hij masseerde meer dan gewoon simpeltjes insmeren. Dat masseren gebeurde instinctief. Van buitenaf leek het erop alsof Rinzler wist waar the fuck hij mee bezig was, maar van binnen deed hij maar was. Hoe dan ook; hij hoopte dat Sata ervan genieten kon. Vanaf de schouders werkte de jongen verder naar beneden. Zijn handen volgden de contouren van diens rug. Onbewust leek hij het lekkere lichaam te verkennen, op een hele onschuldige manier. Op gepaste hoogte trok Rinzler zijn handen terug, zodat het water de zeep eraf kon spoelen. Daarmee dacht hij klaar te zijn, tot hij de shampoo fles zag staan. Waarom ook niet? Bezig was hij toch al. Opnieuw liet hij het vloeistof in zijn hand glijden, terwijl hij voor Sata kwam staan. Geconcentreerd op diens lokken begon hij de shampoo in te masseren. Zijn vingertoppen lagen op de ander z'n hoofdhuid, de juiste pressie erop gevend om het prettig te laten aanvoelen. Althans, dat baseerde hij op een persoonlijke mening. Straks vond Sata het niks and then he once more fucked up. Als laatste nam hij de haarpunten mee, waarna hij zijn eigen handen afspoelden om vervolgens de schuimlagen van de ander's voorhoofd te halen. Voorzichtig maar zorgvuldig. Het moest immers niet in de ogen komen. ,,And..." Rinzler trok z'n handen terug. Zijn blik ontmoette die van degene voor hem. ,,Voilá."Mood: Insecure || Extra: slechte post, i'm sorry|| Tag: Sata_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sata Syco
Satan in kings clothing
Satan in kings clothing
avatar

PROFIELAantal berichten : 85
IC-berichten : 13
Registratiedatum : 20-08-17
Accounts : *Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Emperor
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: You bet I'm the king.

BerichtOnderwerp: Re: A t t e n t i o n | Sata   vr sep 01, 2017 10:54 pm

SATA SYCO
Oh hoe geweldig hij dit vond, er waren geen woorden die dit voor hem konden beschrijven, hoe de ander hier zo erg reageerde op alles, hoe hij wilde dat hij meer kon doen dan dit. Maar oke, dat kon hij niet en dat wist hij zelf ook. Het zou niet slim zijn als hij nu iets zou gaan doen, dat wist hij zelf ook wel. Hij zou het wel willen maar nee, hij was wel slim genoeg om het niet te doen. De jongen begon steeds meer te ontspannen leek het, waardoor hij even met een zachte glimlach naar de ander keek. God sta hem bij, want hij wilde zo graag iets doen. Hoe kon je dat niet denken als je eigenlijk gay was en er een jongen voor je stond die overduidelijk je type was. Hij hield gewoon van gespierde, knappe mannen, hij kon er niks aan doen okay? Toen hij zei dat de ander al een perfecte naam had was, kwam er een scheve grijns op het gezicht van de ander, wat? Hij mocht best een beetje slijmen toch? Toen hij zei dat hij normaal dit soort dingen niet deed, maar dat hij zo’n knappe vent niet alleen kon laten. Het was niet gelogen, hij sprak gewoon de waarheid tegen de ander, want hij zou niet zo’n knappe jongen alleen kunnen laten als het niet hoefde. Hij hoefde nu niet op zijn hoede te zijn dat iemand hen zag, want tja, ze waren in een hokje. Er stonden een paar soort van muren om hen heen, die alles afschermde. Geen eventuele nieuwe kamergenoten die naar binnen konden komen of andere mensen die je kwamen storen… nope, gewoon hun twee in een douchehokje.

Hij gleed met zijn hand langs de wang van de jongen, liefkozend. ,,You flatter me,” klonk er van de ander, terwijl hij weer naar hem op keek. Hij grinnikte even, hij vond het geen probleem om dat soort dingen te zeggen als de ander zich er beter bij zou voelen. ,,But there is only one handsome person here, and it’s not me.” klonk er volledig overtuigd van zijn woorden van de jongen af, waardoor hij even verbaasd knipperde, hij had die woorden niet echt verwacht van de ander, maar hij nam het compliment maar al te graag aan. Hij kon het dan ook niet laten om even iets te grinniken. ”That’s a very generous compliment.” sprak hij even met een zachte glimlach tegen de jongen. Toen hij klaar was met het wassen van de ander, vroeg de jongen of hij hem ook mocht helpen, waarop Sata de vraag beantwoordde met een kus op de hand van de jongen en met de woorden dat hij zich vereerd zou voelen als de ander hem zou helpen.

De jongen ging meteen aan de slag en gebaarde hem om zich om te draaien, waardoor hij even glimlachte en zich rustig om draaide. De jongen begon bovenaan zijn rug, bij zijn schouders. De jongen begon hem zowat te masseren, waardoor hij genietend zijn ogen sloot. Nou, nou, dit was wel echt meteen een hele behandeling hoor. Wat een luxe behandeling kreeg hij toch weer. Vond hij het erg? Hell no! Het was heerlijk om te zo’n heerlijke behandeling te krijgen van de ander. Vooral omdat hij de handen misschien ook wel iets verkennend voelde over zijn rug, waardoor hij het niet kon laten om even te grijnzen. Wat was dit toch een heerlijk gevoel. Helaas kon het niet voor altijd duren, zijn rug was nu wel echt schoon. Hij wilde echt even een geïrriteerde zucht laten ontsnappen, maar dat deed hij niet, dat kon ook een verkeerde indruk maken. Hij opende zijn ogen, alleen maar om de ander voor hem te zien. De jongen reikte uit naar zijn blonde lokken, die hij begon te wassen. Hij grinnikte even bij de concentratie van de ander terwijl hij zijn haren aan het wassen was. Wat lief. De jongen schermde met zijn handen zijn ogen af, zodat er geen shampoo in zijn ogen zouden komen, waarna de jongen tevreden leek te zijn. ,,And…” klonk er van de ander terwijl hij zijn handen terug nam. Hij ontmoette de bruine ogen van de ander en glimlachte even. ,,Voilá.” hij keek naar de ander en ging wat dichterbij de ander staan, waardoor er nu bijna geen ruimte was tussen hen in. Hij boog wat naar voren om een kus tegen het voorhoofd van de jongen te drukken. ”Thank you.” sprak hij toen hij zich wat had terug getrokken. ”That was very sweet of you,” sprak hij vervolgens tegen de jongen met een glimlachje.

Hij keek naar de douchekop, waarna hij met zijn hoofd onder de douche ging en zijn ogen sloot, zodat er geen shampoo in zijn ogen zouden komen, waarna hij de shampoo rustig en relaxt uit begon te spoelen. Natuurlijk ging hij met zijn handen door zijn haren, door naar zijn nek, waarna hij naar de ander keek en even glimlachte. Hij kon het niet laten. Hij pakte de onderarm van de jongen rustig om hem naar hem toe te trekken en glimlachte breed. ”Sorry, I just can’t keep my hands off you.” sprak hij met een grinnik tegen de ander. Hij kon er niks aan doen okay. Hoe moest hij dat ooit klaarspelen? Hij had nu de kans om aan te raken, daarna waarschijnlijk voor een lange tijd niet meer. Ah hoe gemeen de wereld soms kon zijn niet waar? Het zou gewoon niet goed zijn als het uit zou komen in de wereld… helaas. Maar hey, het was maar accepteren en door gaan niet waar? Daarom moest hij nu maar volop genieten.

Tag: Rinzler


_________________
It's good to be the king
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: A t t e n t i o n | Sata   za sep 02, 2017 6:56 pm

Of hij van zichzelf versteld stond? Na zo'n opmerking? Ja, versteld was Rinzler zeker. Hij had de ander een compliment gegeven, wellicht met wat hulp, maar hij had het wel gedaan. En wat voor één. Iemand knap noemen -in een indirecte zin- was voor hem geheel nieuw. In zijn leven draaide het nooit om uiterlijk. Voelde hij zich er niet door aangetrokken of wat dan ook. Hoe kon het anders? Jarenlang was hij verplicht geweest zich schuil te houden in een bepaald pak en een geblindeerde helm. Orders van destijds. Nee, het ging niet om hoe iemand eruit zag maar om hoe diegene was en wat voor acties diegene begaan had. En ja, dit hield dus ook in dat Rinzler nooit daadwerkelijk intiem met iemand was geweest. Alles op dat gebied was voor hem een onaangeraakte boek, waarvan hij enkel de achterkant eens gelezen had. Hij wist wat het inhield; liefde en intimiteit maar ervaring?  Daar had Rinzler zich totaal niet mee bezig gehouden. Tot nu. Hij betrapte zich op dingen. Op gedachtes en gevoelens die hij nooit ervaren had. De manier waarop hij naar Sata had gekeken was anders dan normaal geweest. Zijn reacties op de man was anders dan normaal. Pas nu begon hij dingen te ontdekken; alsof een gehele nieuwe deur geopend was. En of dat onplezierig aanvoelde? Nee. Integendeel.
Gegrinnik drong zijn oorschelpen binnen. ”That’s a very generous compliment.” Damn right. Generous it was indeed. De bruinharige jongeman glimlachte. Blij dat het in goede aarde ontvangen werd. ,,Believe me, I can go on for a while." Oh dat was één ding dat zeker was. Hoe onwennig dit ook kon zijn, hij kon nog wel even een tijdje doorgaan met het complimenteren. Sterker nog, er zou amper aan een einde aan komen. Sata was nou eenmaal... Lekker. Misschien wel perfect. Nee, niks misschien. Dat was gewoon zo. Fact made. Alleen dat hield Rinzler nog voor zich. Dat hij deze kant van zichzelf net leerde kennen, wilde niet zeggen dat hij meteen alles eruit klapte wat hij dacht. Tenslotte zou hij zich dan te snel over geven aan de ander, iets wat hij niet toestond. Nog ontkende. Wellicht wist de blondharige jongen wel anders.
Traagjes streken zijn vingers langs de laatste blonde lokken, daar shampoo sporen in achter latend. Haast voelde Rinzler zich teleurgesteld. Als het aan hem had gelegen was hij nog wel een tijdje door gegaan maar dat zou gewoon raar zijn. Schoon was schoon toch? Daarbij wilde hij niet teveel aan Sata clingen. In de zin van; niet wilde laten weten hun lichamelijke aanrakingen erg aangenaam te vinden. Stiekem was dat al wel te raden want anders had hij de jongen allang uit de douche getrapt. Godzijdank dat hij dat niet gedaan had. Geen haar op zijn hoofd dat spijt had van die beslissing. Nadat hij sprak dat hij klaar was, zag hij hoe Sata de afstand tussen hen overbrugde. De douche mocht dat warm zijn maar Rinzler zwoor haast de warmte van de ander z'n lichaam te voelen. Een paar lippen lieten een warm op z'n voorhoofd achter. ”Thank you.” klonk er vervolgens. ”That was very sweet of you.” Die woorden lieten hem wederom glimlachen. Het moment dat hij Sata gewassen had leek al weer eeuwen terug. Unfair. ,,No need to thank me," reageerde hij terwijl hij toekeek hoe de ander de shampoo uitwaste. ,,It was just a small favor, besides I wasn't sure if you would like or dislike the massaging." Dat Sata hem bedankt had deed hem enigszins goed. Want schijnbaar was dat masseren toch goed gegaan. Als dat niet was geweest, dan had hij dat gauw genoeg gemerkt toch? Onverwachts voelde Rinzler een stel vingers rondom zijn onderarm en liet hij zich trekken. Wederom stonden hun lichamen vlak tegen elkaar aan. Het scheelde weinig. Heel erg weinig. ”Sorry, I just can’t keep my hands off you.” Rinzler grinnikte zachtjes, sloeg zijn blik kort neer. ,,I had not noticed it yet," reageerde hij met een knipoog. ,,I do not mind though." Ho, Sata moest niet het idee krijgen dat hij dit allemaal heel vervelend vond. Dat was in het begin geweest, toen de deur net geopend was. Meer omdat het onverwachts hem overviel. ,,Surprisingly... I'm enjoying this and I'm going to hate the moment we have to leave." Want graag of traag, dat moment zou ooit aanbreken. Ze konden moeilijk 24/7 zo blijven staan, hoe graag Rinzler dat misschien ook zou willen. Er moest helaas gewerkt worden en wie wist wat Sata allemaal te doen had. Hij zuchtte zachtjes, teleurgesteld nu hij er zo over na dacht.Mood: Less tense || Extra: x|| Tag: Sata_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sata Syco
Satan in kings clothing
Satan in kings clothing
avatar

PROFIELAantal berichten : 85
IC-berichten : 13
Registratiedatum : 20-08-17
Accounts : *Melvin Syco
*Heath Benton
*Sata Syco
*Alec Lund
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Emperor
Uiterlijke leeftijd: 16
Quote: You bet I'm the king.

BerichtOnderwerp: Re: A t t e n t i o n | Sata   zo sep 10, 2017 9:27 pm

SATA SYCO
Hij was het gewend om te flirten, mensen aan te raken… alleen niet echt oudere mensen. Hij deed het meestal bij mensen op school want tja, hij was pas 16 he. Hij was dan ook niet van plan om zijn leeftijd te vertellen aan de ander, dat zou alle pret verpesten met het riedeltje dat hij te jong was en bla bla bla. Ze waren in de lus, er was geen politie hier die zich aan de wet hield right? Moorden werden er ook gepleegd, dus waarom zou zoiets dan niet mogen? Dat was zijn logica dan tenminste. Het leek hem alleen maar logisch. En dat hij fysiek 16 was hoefde niet te betekenen dat hij mentaal ouder was, sommige mensen hier waren 21 qua uiterlijk maar wel boven de honderden jaren oud! Dat was niet eerlijk, dus hij zou ook gewoon zijn slag slaan als hij dat wilde.

Hij vertelde hem dat het een genereus compliment was dat hij had ontvangen van de ander, maar natuurlijk wist hij van zichzelf dat hij hier de knapste was. Hij was perfectie, dus dat had hij wel verwacht dat hij dat compliment zou krijgen van de ander. ,,Believe me, I can go on for a while.” klonk er van de ander af, waardoor hij even zachtjes glimlachte. Oh wat was het fijn om te horen dat dat zo was. Het was toch altijd even zijn ego die daarmee gestroken werd. Dat hij echt knap was. Dat wist hij zelf ook wel als hij in de spiegel keek, maar daarbuiten was het altijd fijn om te horen dat hij zeker wel knap was.

Traag streken de vingers van Rinzler door zijn laatste blonde lokken, waarna het eigenlijk klaar was met het wassen. Het was jammer, dat gaf hij zelf ook toe aan zichzelf, maar hij kon het niet echt gaan uiten nu tegenover de ander. Wat hij wel kon doen, was een kus op de voorhoofd van de jongen drukken en hem bedanken voor de wasbeurt die hij had ontvangen van de jongen. Hij was er zeker blij mee. Hij vertelde hem dat hij het heel erg lief vond van de ander. De jongen glimlachte op zijn woorden, waarna de jongen antwoordde op zijn woorden. ,,No need to thank me,” klonk er van de ander af, waarna hij de shampoo af begon te spoelen, hij kon immers niet de hele tijd met shampoo in zijn haar rond lopen. ,,It was just a small favor, besides I wasn't sure if you would like or dislike the massaging." klonk er van de ander af, waardoor hij even zachtjes glimlachte. Dat was gewoon luxe geweest voor hem, wat had hij toch een geluk dat hij de jongen had gevonden. ”I loved it… Thank you.” sprak hij met een warme glimlach tegen de jongen.

Hij had de jongen naar hem toe getrokken, dat was veel beter. Hun lichamen stonden dichtbij elkaar, maar dat vond hij juist fijn. Hij vertelde hem dat hij zijn handen niet van hem af kon houden, waarop de ander grinnikte en zijn blik naar beneden sloeg. ,,I had not noticed it yet,” klonk er even later van de jongen af met een knipoogje. Hij glimlachte even zachtjes en grinnikte hij zachtjes. Wat een schatje was het ook. ,,I do not mind though." klonk er van de ander af, waardoor hij even zijn wenkbrauwen wat omhoog deed. Hey, dat klonk even goed dat de jongen daar geen enkele problemen mee had. ,,Surprisingly... I'm enjoying this and I'm going to hate the moment we have to leave." Sata moest zeggen dat hij het daar volledig mee eens was. Hij keek naar de ander en legde zijn armen even over de onderrug van de jongen, waarna hij met zijn hoofd op de schouder van de ander leunde. Geez, hij was echt nog innocent of niet dan? ”Even if this moment ends, I would like to continue hanging out with you if you want to.” sprak hij even tegen de ander, murmelend tegen de schouder waar hij met zijn hoofd op leunde. Dit was gewoon niet eerlijk, de jongen was gewoon veel te lief. ”Not only today, but on other days too.” sprak hij even rustig tegen de ander terwijl hij wat overeind kwam en naar de ander keek met een zachte glimlach. Hij liet even een hand langs de wang van Rinzler gaan en glimlachte warm naar hem. ”Maybe someday like a date?” vroeg hij hem even met een zachte glimlach. Het was een gewaagde vraag, dat wist hij zeker, maar hij gokte het er gewoon op.

Tag: Rinzler


_________________
It's good to be the king
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: A t t e n t i o n | Sata   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A t t e n t i o n | Sata
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: t o p f l o o r :: b a t h r o o m s
-
Ga naar: