Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Trigger

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Trigger   do aug 31, 2017 4:25 pmGerome was licht geïrriteerd. Hij zat nu al een behoorlijke tijd in de lus, langer dan hij zelf liever had gewild. Hij had gedacht dat hij Zeal of Laxus nu gemakkelijk had kunnen vinden. Hij had het veldonderzoek immers kunnen beperken tot één klein dorpje en de lus. Dus eigenlijk één verblijf. For god’s sake. Waarom was het zo moeilijk? Het was duidelijk dat de jongeman zich in het verblijf bevond. Er waren genoeg mensen die over hem hadden gehoord en verhalen over hem hadden gehoord. Ook hier had de jongen al een behoorlijke reputatie opgebouwd, maar hij had nog niet zijn laatste aanval geplaatst om vervolgens weer te vertrekken. Gerome wist de manier waarop Zeal te werk ging. Daarvoor volgde hij de jongeman al te lang. Hij wist precies waarop de jongen dingen af handelde. De jongen had zijn plezier met de mannen en met het vermoorden van de lokale mensen, waarna de jongen weer vertrok. Meestal was dat na een paar maanden. Nu verbleef de jongen hier echter al behoorlijk lang. Misschien kwam het om het feit dat dezelfde mensen elke dag weer rond liepen en Zeal dus in feite dezelfde mensen kon blijven vermoorden. Misschien zou hij daar nooit genoeg van krijgen en daarom hier langer blijven. Maar hij moest toch ook weten dat Gerome dichterbij zou komen? Hij moest toch ook weten dat hij gevaar liep en eigenlijk moest vertrekken? Waarom deed hij het niet en waarom had Gerome de jongen nog niet gevonden?

Gerome had de kamer gevonden van de jongen, maar had enkel nog zijn kamergenoot gezien. Misschien was Zeal al lang vertrokken en was Gerome te laat geweest. Al met al begon de onwetendheid hem op te vreten en wist Gerome langzamerhand niet meer wat hij moest doen. Hij schoot de stress in, wetend dat Jeremy ook dichtbij zat en elk moment hem plots een bezoekje kon brengen om te zien hoe het hem verging. Dan zou Jeremy er zonder twijfel achter komen dat Gerome’s zusje hier was en dat Gerome nog altijd Zeal niet had gevonden. Al met al zou het Jeremy geen goede indruk geven en zou Gerome enkel kunnen smeken om zijn leven. Hij moest sneller werken. Hij moest beter werken. Gerome keek kort rond. Hij was naar de woonkamer gelopen voor de zoveelste keer. Opnieuw in de hoop dat hij Zeal kon vinden. Buiten was het al bijna gaan regenen. Het was dus nog net geen drie uur. Gerome besloot de gok te nemen en liep de tuin in. In eerste instantie leek de tuin leeg te zijn. Wie zou zich nu nog buiten bevinden als je de lus een beetje kende? Echter merkte Gerome plots een gedaante op. Hij fronste en liep op de jongeman af. Wat deed hij nog buiten? Gerome legde een hand op de jongen’s schouder en draaide hem met een ruk zijn kant op. ”Where’s Zeal?” vroeg Gerome meteen. Hij had geen tijd in chit chat en dingen uitleggen. Hij wou antwoord hebben.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: Trigger   do aug 31, 2017 8:52 pm

De laatste paar dagen stonden in het teken van non-stop onderzoeken. Hij had documenten gestolen uit het kantoor, waarvan hij een map had gemaakt. Iedere naam had daarin diens eigen gegevens gekregen. Notities van wat Rinzler geobserveerd had. Connecties, slaapplaatsen, afkomst noem maar op. En ondanks dat er een lijst was, dat hij willekeurig volgen kon, begon hij bovenaan. Stuk voor stuk zou hij ze bij langs gaan. Het klonk allemaal zo simpel. Maar het was uitdagender dan gedacht. Het proces ging traagjes. Sommigen waren lastig te vinden en Rinzler wist dat hij een extra tandje erbij moest gaan zetten. Misschien wel meer dan één extra tandje. Dus de afgelopen dagen begon de jongeman zich vaker te mengen tussen de andere peculiars. Op deze manier ving hij de verhalen op. Onbewuste tips. Een aantal daarvan hadden hem op een pad gezet maar of hem dat werkelijk ergens ging brengen? Tijd zou het leren. Hij met zijn twee dagen. Haha, what a joke. Daar was hij allang vanaf gestapt. Ja, hij deed zijn best maar een deadline erop plaatsen? Nee. Dat niet weer.
Gekleed in een donkere jeans en een donker shirt was Rinzler naar buiten gelopen. Tussen zijn lippen lag een brandende sigaret; een aardse slechte gewoonte die hij had overgenomen. Echt verslaafd was de jongen niet, hij kon stoppen wanneer hij wou maar nu had hij een goed excuus doelloos buiten rond te hangen. Hij had even frisse lucht nodig. Even niet bezig met het lijstje afwerken. Die paar minuten moest kunnen toch? Net op het moment dat Rinzler de peuk wegsmeet, voelde hij een hand op zijn schouder. Een hand dat hem aardig ruw omdraaide. ”Where’s Zeal?” Met een frons had hij de onbekende aangekeken, terwijl hij langzaam de rook liet ontsnappen. Zeal. Die naam herkende hij, en maar al te goed ook. Wat moest deze dude met hem? Daar zou hij hoe dan ook achter komen. En wel gauw. ,,What about him?" Rinzler besloot te acteren alsof hij Zeal kende. Tenslotte had hij de wilde verhalen wel gehoord. Genoeg info om ermee aan de haal te gaan. Zijn vormden zich vervolgens tot een grijns. ,,Didn't he called you back after you fucked or something?" Afstandelijk duwde hij de ferme hand van zijn schouder af. ,,Because if that is the case, I ain't gonna say anything. Goodluck with him."


Mood: Suspicious || Extra: hope you can do something with it || Tag: Gerome_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: Trigger   vr sep 01, 2017 9:48 amDe jongen bevond zich buiten terwijl er elk moment een grote bui kon losbreken. Opvallend vond Gerome en opvallend genoeg om actie te ondernemen. Gerome’s geduld was op. Hij wou antwoorden en hij wou Zeal vinden en wel nu. Met een ruk draaide hij de jongeman naar hem toe. De jongeman droeg een sigaret tussen zijn lippen. Iets wat Gerome aan stond, maar dat was maar een kleine positiviteit in een tijd van stress en frustratie. Meteen viel Gerome met de deur in huis en vroeg hij de jongen naar Zeal. Hij zou wel meteen kunnen uitmaken of de jongen Zeal kende of niet. Als de jongen Zeal niet zou kennen, dan zou Gerome weer weg gaan, maar mocht hij hem wel kennen, zoals vele hier, dan zou Gerome meer informatie uit hem persen. Ditmaal zou dat echter niet gaan met een fles whisky. Nee daar had hij geen geduld en tijd voor. ,,What about him?" vroeg de jongen. Ah, dus hij kende hem wel. Gelukkig. Dan had Gerome niet geheel zijn tijd verdoemd aan deze jongen. Gerome ergerde zich er echter aan dat de jongen geen antwoord op zijn vraag gaf. Een grijns verscheen rond de jongen zijn lippen. Iets waardoor Gerome’s blik meteen verstrakte. ,,Didn't he called you back after you fucked or something?" vervolgde de jongen. Gerome klemde zijn kaken op elkaar. Oh ja de jongen kende Zeal. Zijn hand werd afgeschud. ,,Because if that is the case, I ain't gonna say anything. Goodluck with him." voegde de jongen eraan toe.

Gerome balde zijn hand tot een vuist, waarna hij meteen uithaalde naar de jongen. In de hoop deze te raken in zijn gezicht. Met het drietal grote ringen aan zijn vingers zou een vuist in het gezicht waarschijnlijk hard aankomen. ”I’m not here to play fuckin games, boy,” maakte Gerome meteen duidelijk. Een mes verscheen in de lucht. Gerome greep het mes vast en hield deze vaardig vast. Hij kon natuurlijk meerdere wapens tevoorschijn halen en deze allemaal op de jongen richten zodat deze wel moest praten, maar dat zou teveel opvallen. Er hoefde maar een iemand toevallig naar buiten te kijken en de vele wapens zien en Gerome’s verblijfplaats zou plots weg zijn. Gerome moest desondanks alles nog een laag profiel houden en hoopte dat een mes daarom voldoende zou zijn. ”Tell me everything you know about him,” beval Gerome terwijl het mes vervaarlijk op de jongen werd gericht. ”Where is he?” vroeg hij opnieuw. Niet wetend dat de jongen een bondgenoot was in plaats van een vijand.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: Trigger   vr sep 01, 2017 7:14 pm

Alle wilde verhalen die rondgingen gaf Rinzler perfect de kans te doen alsof hij deze Zeal kende. Niets was minder waar; hij wist niet eens hoe de ander er precies uitzag. Hij had slechts enkele kenmerken maar wie vertelde dat er niet meer van rondliepen hier? Zijn bruine ogen waren straks op degene voor hem gericht. Waarom dacht deze persoon dat hij een kennis was van Zeal? Ze hadden elkaar nooit gesproken want dan had Rinzler het wel geweten. Ondanks dat zijn gedachten wederom aan het malen waren, grijnsde hij. En dat leek deze beste meneer slecht te vallen. Diens houding was aangespannen, oogde agressief. Een kort lontje, dat met zijn ene opmerking aangestoken was. Geweldig, hier had hij ook echt de tijd voor. Dat een hand tot een vuist gebald werd ontging hem dan ook niet. Hey, hierin was hij getraind. Het was zijn peculiarity. Dit was right up his alley. Een vuist kwam al gauw in beweging, richting z'n gezicht. Rinzler's reactie was minimaal, snel maar haast onopgemerkt. Hij verplaatste zijn hoofd iets, zodat de vuist vlak langs zijn wang suisde. Bijna kon hij diens huid op de zijne voelen, het scheelde slechts een millimeter. ”I’m not here to play fuckin games, boy,” hoorde Rinzler tussendoor.
Zijn blik volgde de hand die een verschenen wapen uit de lucht greep. Ah, oké. Heel eerlijk ook. Deze actie betuigde op haast. Oh mai, was deze jongen zo erg genaaid door Zeal? ”Tell me everything you know about him,” vervolgde de ander. ”Where is he?” Zijn grijns ging over tot een glimlachje. Bewuste keuze. Een grijns stond voor uitdaging, misschien wat voor minachting. Onderschatting, en daar deed hij niet aan. ,,Really? You want to do it this way?" Was zijn reactie. Van het bedreigende mes keek hij naar diegene die het wapen vast hield. ,,I saw your hand clenching seconds ago," doelend op de aanval richting z'n gezicht. ,,Zeal is a good friend of mine. I'll never bail him out, even if we have to go the hard way." Daarbij hief hij zijn handen op tot de hoogte van ongeveer zijn kin. Oh, hier was hij klaar voor, al had hij de positie van een amateur ingenomen. Exactly as he wanted.

Mood: Battle ready || Extra: x || Tag: Gerome_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: Trigger   vr sep 01, 2017 7:41 pmDe jongen wist Gerome uit de kast te lokken. Iets wat niet erg moeilijk was aangezien Gerome vol zat met paniek en frustratie. Hij dacht minder goed na, wetend dat zijn baas elk moment op de stoep kon staan om hem een kopje kleiner te maken. Het zorgde ervoor dat Gerome een ongecontroleerde vuist in diens richting gooide. De jongen wist de vuist te ontwijken. Haast geringloos gleed zijn hoofd weg van de richting. Gerome nam het in zich op. Kennelijk stond hij hier voor iemand die wist waar hij mee te maken had gehad. Een mes kwam tevoorschijn. Gerome hield het vaardig op en bedreigde de jongen. Hij moest de informatie hebben en snel. De grijns die rond zijn lippen had gesierd veranderde in een glimlach. Gerome keek de jongen enkel aan. De frustratie was weerspiegeld in zijn donkere ogen. ,,Really? You want to do it this way?" vroeg de jongen. Gerome snoof eens. ”Damn right I do,” maakte Gerome duidelijk. Hij had geen tijd voor chit chat. Geen tijd om nog meer energie te verspillen aan woorden. ,,I saw your hand clenching seconds ago," maakte de jongen duidelijk. Bravo. Gerome dacht er niet teveel over na. Nee hij voelde zich onrustig. Het was alsof het hem echt zou helpen als hij al zijn frustratie en woede op de jongen zou uiten. Kennelijk was hij even vergeten dat dit juist niet zou zijn wat Jeremy zou willen. ,,Zeal is a good friend of mine. I'll never bail him out, even if we have to go the hard way." maakte de jongen duidelijk en nam een gevechtshouding aan. Gerome snoof eens. ”Then you’ll be going down with him,” gromde Gerome enkel, waarna meerdere messen in de lucht verschenen en recht op de jongen af schoot terwijl ook Gerome op hem af schoot. De messen schoten langs hem heen. Wellicht zouden ze Gerome ook raken, maar ze zouden hem geen wonden kunnen aanrichten dankzij zijn gave.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: Trigger   za sep 02, 2017 12:15 pm

”Damn right I do.” This escaleted quickly. En hoewel Rinzler normaal gesproken zijn best zou doen de boel te sussen en vredig te houden, -de hele oude hij-, deed hij deze keer helemaal niets om de ander te stoppen. Nee, eindelijk had hij iets wat vertrouwd aanvoelde. Dat hij eindelijk iets kon doen waar hij goed in was. Oh nee, na alles wat hij in deze wereld had moeten leren, was hij wel toe aan een potje rossen. Voor een goed doel ook nog; misschien dat deze jongen bepaalde info had over Zeal. Rinzler was er meer dan klaar voor. Al was hij over één ding wel eens; hij de ander niet vermoorden. Ongeacht wat er gebeuren zou. Grotendeels ging Rinzler zich verdedigen. Wellicht hier en daar een aanval uitproberen maar niets meer. ”Then you’ll be going down with him,” hoorde hij de ander zeggen. Vervolgens verschenen er meerdere wapens, die met hun meester meebewogen. ,,My god you truly are a crazy ex," gooide Rinzler er nog een extra schepje bovenop. ,,Definitely the woman in the relationship because only women get so insane."
Zijn tegenstander naderde snel en hij besloot hem tegemoet te rennen. Hij printte de meerdere vijanden in zijn gedachten vast, waarna hij op het laatst zijn pas in begon te houden. Ofwel te verzamelen om de eersten te ontmoeten. Zijn voeten bewogen snel, luchtig en gebalanceerd. Rinzler besefte dat het lastig zou zijn er ongeschonden uit te komen. Wapens waren immers moeilijker te lezen dan mensen. De jongeman zette zich af, trapte met rechts de eerste uit de lucht, vervolgens met beide voeten twee en als laatste nog één. In totaal drie trappen, in één sprong. Zijn reactievermogen was rap maar ondanks dat er nu vier uit de lucht waren, was het gevaar niet geweken. Noch de ongeschondenheid. Bij de landing ontmoette zijn huid de eersten al; het scheurde sommige delen van zijn broek en shirt, hier en daar verschenen de eerste sneeën.  Vluchtig, haast op één gesloten met zijn vorige actie, maakte hij een achterwaartse flip, gevolgd door een zijwaartse koprol. Simpelweg om de messen te kunnen ontwijken. Daarbij de vijand zelf niet te vergeten. Na de koprol kwam hij rap overeind, zijn blik gericht op de man, waarna hij zijn evenwicht begon te verplaatsen. Wederom zette hij zich af, draaide daarin twee keer rond om bij de 3de draai zijn been op te gooien voor een hoge trap, bedoeld om de ander vol in diens nek te raken.


vergelijkbaar actie1
flippo2

Mood: Battle ready || Extra: x || Tag: Gerome_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: Trigger   za sep 02, 2017 1:05 pmGerome negeerde de opmerkingen van de jongen. Hij wist dat hij zich er niks van aan moest trekken. Immers had hij nooit iets met Zeal gedaan. Hell, hij was de jongen nog nooit in levende lijve tegen gekomen. Het feit dat de jongen hem echter daarvoor aan zag deed genoeg met Gerome. Daarbij zorgt de stress en frustratie ervoor dat hij sneller op zijn tenen was getrapt. Het deerde hem al niet meer. Hij zou de jongen het graf in jagen. Dat zou nog voor enige geruststelling zorgen. Messen verschenen in de lucht, waarna hij op de jongen af schoot. Het mes in zijn hand hield hij vaardig vast. Hij was bereid deze in een handige beweging langs de jongen’s hals te snijden, maar dan zou het spel voorbij zijn en zou hij niet de informatie krijgen die hij nodig had. Nee hij moest de jongen genoeg verwonden om hem onschadelijk te maken, maar te weinig om hem van het leven te ontnemen. De jongen rende hem tegemoet. Gerome hield zijn blik nauw op de jongen. Hij hield elke beweging nauwkeurig in de gaten. De jongen sprong op. Met drie stevige trappen werd een viertal messen uitgeschakeld, maar dat zou de aanval niet tot een halt brengen. Gerome remde dan ook niet af. Nee hij versnelde enkel. Tot zijn enige voldoening zag hij hoe scheuren en wonden zich ontstonden in de jongen zijn kleren en huid. Gerome grijnsde haast onzichtbaar. De jongen was een vaardige vechter, dat was duidelijk. De jongen bewees dit door de messen op een behendige manier te ontwijken. Gerome keek ervan op, maar probeerde zich niet van zijn stuk te laten werken. Zijn hersenen begonnen echter overuren te draaien. Zijn geweten kwam terug en zei hem om de jongen niet enkel voor informatie te gebruiken. Jeremy zou de jongen waarschijnlijk ook willen hebben om voor hem te werken. Als Gerome Jeremy de jongen aanbood, zou Jeremy’s straf misschien wat milder worden. De jongen schoot op Gerome af. Een voet kwam zijn kant op. Zonder enige genade werd Gerome geraakt. Hij wist echter ook dat hij niet lang bij zo’n aanval moest stil blijven staan. Hij schoot op zij en haalde met zijn mes, die hij nog altijd vast had, uit naar de hiel van de jongen in de hoop de spees door te snijden. Dan zou de jongen niet zo behendig en snel meer zijn. Vervolgens werden de messen vervangen door zwaarden. Waarom hij dat meteen niet had gedaan was een vraag. Waarschijnlijk omdat hij er eerder niet aan had gedacht door de woede. Nu wel en nu was hij klaar om de weder aanval in te zetten. Hij voelde zijn kaak branden en het zou hem niks verbazen als hij een tijd had verloren door de schop, maar de pijn kon hij nog prima negeren door de vele adrenaline die door zijn aderen schoot. Met de zwaarden paraat richtte hij zich op de jongen. Nu probeerde hij met de zwaarden vooral zijn benen te raken, aangezien de jongen het dan waarschijnlijk sneller zou begeven.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: Trigger   za sep 02, 2017 7:46 pm

De wreef van zijn voet ving de klap op maar dit maal was het niet hij dat pijn leed. En terecht. Rinzler had geluk gehad, besefte hij zich. Het grootste gros aan messen had hij kunnen ontwijken maar ook een aantal niet. Desondanks dat ze hem hadden geraakt, boorden ze zich niet volledig in zijn lichaam. Ze hadden slechts sneeën achter gelaten. Verwondingen waar de jongeman prima mee kon leven. Maar dat hij ze nu ontweken had, wilde nog niet zeggen dat het gevaar geweken was. Integendeel. Zijn vijand schoot opzij en terwijl Rinzler midden in een landing zat, zag hij in een flits hoe een mes richting zijn hiel ging. Uit alle macht verplaatste hij wederom zijn evenwicht, in de hoop een draai te kunnen maken en daarmee te ontsnappen aan de geniepige aanval. Tevergeefs. Het lemmet sneed dwars door zijn broek heen, en hij voelde het stekelige gevoel. Dom! In alle drukte had hij het mes die de ander vast hield over het hoofd gezien. Hij gunde zich nog even geen tijd om de pijn te voelen. Nadat hij op de grond terecht kwam realiseerde Rinzler zich dat er ruimte tussen hen moest ontstaan en dat deed hij doormiddel van een dubbele achterwaartse flikflak uit te voeren. Even verloor hij zijn evenwicht, wankelde hij wat, maar wist zich te herstellen. Verdomme! Hoe lang was het wel niet geleden dat hij op deze manier vernederd werd?! Hij besefte dat hij veel moest doen dan enkel flips en tricks. De ander moest tegen de grond. En vanaf daar zou hij de overhand krijgen. Oh wat was het aangenaam om vechtstijlen uitmuntend te beheersen en te kunnen mixen. Echter werden er voor de messen plaats gemaakt voor zwaarden. Great! Rinzler's blik stond scherp. Zwaarden waren lomper maar ook een stuk gevaarlijker. Er was geen tijd te verliezen. Hij verbeet de pijn rondom zijn enkel, dwong zichzelf in beweging te komen en op de ander af te rennen. Dit keer zette hij zijn 2de kracht in. Hij manipuleerde de zwaartekracht van zichzelf, waardoor hij eerst zijwaarts tegen een soort onzichtbare muur leek te rennen, steeds verder omhoog, tot hij ondersteboven hing. Het diende slechts als een afleidmiddel. Snel naderde hij de ander, en pas toen hij voorbij hem was, dropte hij z'n zwaartekracht. In de lucht draaide hij bij, zodat hij richting de rug van de ander keek en brak zijn val door een achterwaartse koprol. Meteen sprintte Rinzler naar voren, in de hoop snel genoeg te zijn geweest om zijn vijand van achteren te bespringen.


what will happen when he does

Mood: Battle ready || Extra: x || Tag: Gerome_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: Trigger   za sep 02, 2017 8:49 pmTot Gerome’s triomf wist hij de jongen te raken. Het mes sneed nauwkeurig door de stof van het broek en het vlees heen. Gerome nam vervolgens ook afstand om een mogelijke vuist te ontwijken. Echter had de ander ook door dat de afstand verstandelijker zou zijn en nam afstand door middel van een dubbele achterwaartse flikflak. Tot Gerome’s genoegen zag hij hoe de jonge wakkelde. Ja nu kwam de triomf in zicht. Hij zou de jongen wel neer kunnen halen op deze manier. Nu Gerome ook een beetje op adem kon komen, begon hij weer wat rationeler te denken. Zo werden de messen vervangen voor zwaarden. Hij zou het de jongen niet gemakkelijk maken. Hij zou de jongen niet vermoorden met een kogel, aangezien hij dan de informatie nog altijd niet had en hij de jongen niet meer kon afleveren aan Jeremy. De jongen wist hem echter te verrassen. De jongen kwam in beweging en Gerome zette zich schrap op wat mocht komen. Hij ging er vanuit dat de jongen weer wat behendige bewegingen zou maken, voor zover dat mogelijk was met een bezeerde hiel, en hield daarom twee messen in zijn handen, klaar om pezen door te snijden en hem tot een halt te brengen. Echter deed de jongen iets wat Gerome nog niet eerder had gedaan. De jongen rende op hem af, maar rende plots de lucht in. Gerome kon het niet helpen dat een verbaasde blik door zijn ogen heen schoot. Echter had hij genoeg meegemaakt om dat vluchtig van zich af te schuiven. Hij had genoeg gewerkt met experimenten en die getraind. Echter had hij daar van te voren al van geweten wat voor krachten zij bezaten. Deze jongen zou allerlei soorten krachten kunnen bezitten. Gerome besloot zich niet te bewegen en volgde de jongen enkel met zijn ogen. De zwaarden scheerde langs de jongen heen. In de hoop dat hij de jongen opnieuw wist te raken, maar de jongen was snel en onvoorspelbaar. De jonge was binnen een mum van tijd boven hem. Gerome verwachtte dat de jongen op hem zou springen en zette zijn messen al schrap, maar de jongen wist hem opnieuw te verrassen. De jongen viel achter hem. Zodra Gerome dat besefte wou hij zich omdraaien, maar de jongen was hem te snel af. Gerome vervloekte zijn onwetendheid en werd met een rol krachtig op de grond gesmeten. Meteen legde Gerome zijn handen op de benen die rond zijn keel lag. Hij wist dat de jongen zijn nek gemakkelijk kon breken op deze manier en er zo een eind aan kon maken. Gefrustreerd stak Gerome zijn messen in een willekeurige plek in diens benen. Met een knip van zijn vingers verschenen twee geweren naast de jongen zijn hoofd. Zodra de greep rond zijn keel zou verstrakken, zou hij de trigger overhalen.

Jeremy
Jeremy had eindelijk gevonden waar zijn mensen zich verbleven waar de kern lag van zijn problemen. Zonder enige aarzeling teleporteerde hij zich naar Gerome. Hij wou de jongen inlichten en hem zeggen wat hij moest doen. Daarbij wou hij de man ook op zijn nummer zetten aangezien de huurmoordenaar veel te lang erover deed om Zeal te pakken. Hij wou de informatie ook aan Rinzler doorgeven, maar dat kon hij makkelijk doen zodra hij het gedoe met Gerome had afgehandeld. Hij zou het immers enkel hoeven denken om die informatie door te spelen naar Rinzler. Zodra Jeremy echter bij Gerome verscheen, stond hij voor een onaangename verrassing. Rinzler en Gerome lagen op de grond. Beiden hadden ze verwondingen en te zien aan de houdgreep en de geweren was dit zeker niet een vriendschappelijk gevecht. ”What the fuck do you think you’re doing?” sneerde Jeremy. Nee hij was niet blij met dit zicht.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: Trigger   za sep 02, 2017 9:38 pm

Totaal onverwacht werkte zijn plannetje. Waarom onverwacht? Omdat zijn tegenstander niet dom was geweest. Rinzler verwachtte dat diegene zich wel zou omdraaien, of wist hij wel niet wat met die zwaarden ging doen. Alles was mogelijk. Maar nee, het element der verrassingen nam de overhand. Oh wat voelde de jongen zich slecht. Slecht om het feit dat hij het onderschat had. Met volle kracht stortte Rinzler zich op de man. Zijn benen vouwden zich om de nek heen terwijl hij het gewicht van zijn bovenlichaam naar voren verplaatste. Hierdoor vielen ze allebei voorover. Een soort halve koprol. Beide eindigden op hun rug. Vanaf het moment dat ze stil lagen spande Rinzler zijn beenspieren extra hard aan. Ze moesten immers in deze positie blijven, wilde hij een overwinning boeken. Deze houding ging ten koste van zijn enkel, dat heftiger leek te gaan bloeden door de druk dat uitgeoefend werd. Volhouden! Hij moest het vol blijven houden! Hij had de intentie zijn vijand tot slapen te brengen. Dan kon hij kalm aan vertrekken zonder een mes in z'n rug te krijgen. Echter was de strijd nog niet over. In een vingerknip verschenen twee geweren naast zijn hoofd. Zijn blik gleed van de èèn naar de ander en toen naar beneden; waar een kerel tussen zijn benen lag. ,,Fucking remove them, piece of shit," gromde Rinzler. ,,Or I'll snap your goddamn neck." Eerst wilde hij dat niet. Hij wou hem in leven laten. Maar wanneer er schiet wapens in het spel kwamen, kreeg hij weinig keuze. Hij zou het doen. Ongetwijfeld en zonder moeite want immers was de onbekende het gevecht begonnen. Hierin zou hij geen schuld voelen. Uit het niets klonk een andere stem. Eentje die hij zou herkennen uit duizenden. Verrast keek de jongeman op. Ja hoor, daar stond hij; Jeremy. En deze keek aardig... Boos uit. ,,Sire!" En nu? Werd er verwacht dat hij los liet? Twijfelachtig keek hij naar z'n slachtoffer. Hell no. Hij liet niet als eerste los. ,,What are you doing here?" Even viel hij stil, realiserende dat hij geen antwoord op de vraag had gegeven. ,,Well... Err... I think the man himself can explain it the best."


Mood: Battle ready || Extra: x || Tag: Gerome_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: Trigger   za sep 02, 2017 10:03 pmGerome &’nd Jeremy
De jongen had hem overvallen met de verrassing. Gerome had niet snel genoeg kunnen reageren en eindigde zo met een klap op de grond. Hij besefte zich al snel in wat voor benauwde situatie hij zich bevond. Ondanks de wond op de jongen zijn enkel, wist hij nog behoorlijk wat kracht te zetten. Gerome besloot daarom maar op een directere aanpak te gaan en zijn eerdere plannen te staken. De jongen zou dan maar dood moeten. Gerome zou hier niet onderuit gaan. De jongen keek van de twee geweren naar Gerome. ,,Fucking remove them, piece of shit," gromde de jongen. Gerome klemde zijn kaken op elkaar door de druk die hij voelde in zijn nek. ,,Or I'll snap your goddamn neck." bedreigde de jongen hem. ”Remove your legs or your life will end with a bullet through your brain!” sneerde Gerome terug. Nee hij was niet van plan om op te geven. Hij ging er echter ook niet vanuit dat de jongen zou opgeven. Daar zag hij hem niet voor aan. Dus misschien was het maar goed dat er plots een derde stem te horen was. Ook Gerome herkende de stem meteen. Hij keek meteen op en zag daar de welbekende Jeremy staan. Hij slikte meteen eens zodra hij zag dat Jeremy’s gezicht op onweer stond en dan had Gerome al zo’n slechte indruk bij Jeremy gemaakt door te lang over Zeal te doen. ,,Sire!" sprak Rinzler meteen. Gerome keek er van op. Wat zei hij nu? Had hij dat tegen Jeremy? Het zou toch niet?..
Jeremy keek met nog altijd een woede blik naar de twee. Allebei keken ze hem aan en allebei leken ze te weten dat ze in de problemen zaten, maar ho maar dat de twee zich zouden ontdoen aan de houding waar ze in verwikkeld lagen. ,,What are you doing here?" vroeg Rinzler hem. Jeremy snoof eens. ”I came here to see if you two were doing your job right, but instead of working you’re biting each other heads off!” sneerde Jeremy terwijl de woede begon toe te nemen. Rinzler leek zich te beseffen dat hij geen antwoord had gegeven op Jeremy’s eerdere woorden. ,,Well... Err... I think the man himself can explain it the best." sprak Rinzler en verwees naar Gerome. Gerome keek op. Jeremy merkte hoe de twee elkaar koppig in de houdgreep hielden. Met een geïrriteerde zucht kwam hij bij hen trok hij ze van elkaar los. Gerome liet de wapens verdwijnen en Jeremy zorgde voor een afstand tussen de twee. Gerome richtte zich op Jeremy, wetend dat hij hem een uitleg schuldig was. ”I was asking this boy about Zeal and he seemed to know him. He told me he was his friend, but he didn’t want to tell my anything about Zeal, so I started attacking him to get the information in an other way,” legde Gerome uit met een geheven hoofd en beleefde toon aangezien dat nog het minste was wat hij kon doen voor Jeremy. Jeremy trok een wenkbrauw op. Hij keek kort naar Rinzler en schudde zijn hoofd. ”So you’re telling me, that you two were fighting about a boy like some teenage girls? You need to work together to get to Zeal,” snauwde Jeremy. Hij liet een hand door zijn haren gaan en slaakte een zucht in een poging de rust weer te vinden, wat moest hij met deze twee aan?


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: Trigger   zo sep 03, 2017 12:23 pm

”Remove your legs or your life will end with a bullet through your brain!” Haha, nou dat sowieso niet! Rinzler had zo'n vaag vermoeden dat hij hoe dan ook met een kogel tussen zijn oren zou eindigen of hij nou werkelijk los liet of niet. Dus dan kon hij de ander er beter in meenemen toch? Dat was wel zo eerlijk. Hij had dan al zijn mond losgetrokken om er wat van te zeggen, dat wanneer de trekkers over zouden gaan, dat zijn nek daarbij ook gebroken zouden worden. Een bedreiging waarvan hij niet zeker had geweten of dat mogelijk was, maar liever dat dan luisteren en overgeven. Echter kreeg Rinzler daar geen kans voor. Hun bedreigingen werden overstemt door een 3de partij. Eentje die hij niet verwacht had hier te zien. Jeremy! De verrassing was overduidelijk te horen in zijn stem. Dit was niet best. Jeremy keek behoorlijk boos. Al snapte de jongeman niet precies waarom. ”I came here to see if you two were doing your job right, but instead of working you’re biting each other heads off!” Aaah... Wacht wat? Dus deze pipo werkte ook voor Jeremy? Wat inhield dat ze dezelfde doelwitten hadden. In ieder geval vielen de puzzelstukjes op hun plaats. Maar of hij daar zo heel blij mee was? Daarom besloot hij dat zijn collega het verhaal het beste kon vertellen. Voordat dat echter ging gebeuren werden ze uit elkaar gehaald. Rinzler snoof even terwijl ze beide rechtkwamen. Zijn zintuigen stonden nog altijd op scherp, en hij bleef de jongeman strak in de gaten houden. Ja, hij wantrouwde hem voor de volle 100%. Puur om feit dat er uit het niets wapens konden verschijnen. ”I was asking this boy about Zeal and he seemed to know him. He told me he was his friend, but he didn’t want to tell my anything about Zeal, so I started attacking him to get the information in an other way.” Stiekempjes begon Rinzler erbij te grijnzen. Triomfantelijk om het idee dat dat plan keihard mislukt was. Goed, ze hadden elkaar bijna vermoord, maar dat ter zijde. Ja, Rinzler was kwa gedrag losser gekomen. Hij leek een jeugd te beleven die hij niet eerder gehad had. Maar al gauw verdween de grijns van zijn gezicht nadat hij Jeremy aanhoorde; ”So you’re telling me, that you two were fighting about a boy like some teenage girls? You need to work together to get to Zeal." Direct trok hij een wenkbrauw op. Samen werken? Hah! Ja, nee, dat ging niet werken! ,,Excuse me?" sprak hij, bewust dat dat er iets brutaler uit kwam dan wat de bedoeling was. ,,I wasn't even aware of the fact this man was also working for you. With the same targets." Hij had het kunnen weten; dat er meerderen voor Jeremy zouden werken. Toch zou hij het op prijs hebben gesteld als hij er vanaf zou hebben geweten. Situaties zoals deze zouden ermee voorkomen worden. ,,Besides I am nót gonna work together with him."


Mood: Screwed|| Extra: x || Tag: Gerome&Jeremy_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jeremy Suthcliff
Death himself
Death himself
avatar

PROFIELAantal berichten : 86
IC-berichten : 53
Registratiedatum : 16-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Jeremy, Haythel, Jinn, JR, Zeal, Tissa, Elesis, Namida, Link, Gerome, Seji, Penelope, Laxus, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Dark warlock || Grim reaper
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Goodnight, sleep tight, don't let the dead bite.

BerichtOnderwerp: Re: Trigger   zo sep 03, 2017 2:18 pm

Gerome &’nd Jeremy
Gerome’s vermoeden klopte zodra Jeremy verder sprak. Hij was dus echt op de vuist gegaan met iemand die ook voor Jeremy werkte. Maar waarom was Gerome niet op de hoogte gesteld dat er nog meer mensen van Jeremy hier waren? Waarom waren er überhaupt meer mensen van Jeremy hier? Was het omdat Gerome zijn werk niet goed genoeg deed of speelde er meer? Gerome had genoeg vragen, maar wist dat het verstandiger was om zijn mond te houden. Jeremy leek alles behalve blij te zijn. Gerome besloot daarom te zwijgen en gehoorzaam te knikken, maar Rinzler leek een andere weg in te slaan. ,,Excuse me?" sprak de jongen en ging zo tegen Jeremy in. Gerome keek ervan op. Was de jongen werkelijk waar zo dom om tegen Jeremy in te gaan? Wist hij dan niet dat je dood eindigde als je dat deed?! Gerome zou dat op zich niet erg vinden, aangezien hij de jongen niet kon uitstaan, maar om zo aan je einde te komen leek hem wel heel erg dom.

Jeremy keek meteen op door de woorden en de toon. Jeremy richtte zich meteen op Rinzler. Hij moest moeite doen om zich in te houden en niet al te boos te worden. Immers had hij Rinzler weten te overtuigen dat hij ‘goed’ was, dus moest hij er nu niet evil uitzien. Om die reden nam hij stilletjes wat lucht en wist hij zichzelf te kalmeren. Ook al was de woede nog altijd op zijn gelaat te bekennen. ,,I wasn't even aware of the fact this man was also working for you. With the same targets." sprak Rinzler verder. Jeremy’s blik verstrakte. ”Well if you would’ve asked his name you would’ve known, since he’s also on that list,” sprak Jeremy hem meteen tegen. Smoesjes smoesjes. Hij had er genoeg van. De twee moesten hun werk doen, want ze hadden al weinig tijd. ,,Besides I am nót gonna work together with him." maakte Rinzler duidelijk. Jeremy trok een wenkbrauw op. ”Is that so?” reageerde hij terwijl hij zijn armen over elkaar sloeg. Voor een moment keek hij naar Gerome. De man besloot nu ook maar in het gesprek te stappen. ”I agree with him. I won’t be working together with him and I don’t see why we have to. I work just fine by myself,” maakte Gerome duidelijk. Jeremy trok een wenkbrauw op. ”Oh really? You do? Then why is you so fucking long to get to Zeal? Hm?” snauwde Jeremy. Hij slaakte een zucht en legde kort zijn vingers tegen zijn voorhoofd aan. Uiteindelijk, zodra hij weer wat rustiger was, richtte hij zich weer op de twee. ”You two áre gonna work together. In fact, I’ll send you two on a mission outside of this loop. If you refuse to do that or can’t complete the mission, then you both will get fired,” maakte Jeremy duidelijk. Hij wou de twee niet verliezen. Ze waren goed in hun werk en goede vechters, maar als ze met elkaar bleven vechten had Jeremy daar niks aan. Dus het was samenwerken of niet meer werken. En Gerome wist dat dat de dood zou betekenen. Rinzler zou dat pas achteraf uitvinden mocht het niet goed aflopen. Jeremy duldde geen tegenspraak en teleporteerde weer weg.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t577-jeremy-suthcliff
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: Trigger   zo sep 03, 2017 3:48 pm

Rinzler verbaasde zich er zelf mee om zo'n mond open te trekken tegen iemand die overduidelijk meer dan hem was. Wellicht dat het een combinatie was adrenaline en irritatie. Irritatie dat een onbekende het voor elkaar had gekregen hem te verwonden. Iets wat hij de andere jongeman absoluut niet ging vergeven, collega ja of nee. Maar had hij spijt van zijn houding? Tot zijn nog grotere verbazing niet. Hell no. Dit alles was onnodig geweest als de communicatie beter had gewerkt. Ze hadden elkaar gewoon kunnen vermijden. Ieder z'n eigen gang laten gaan. Immers kon Rinzler beter alleen werken dan samen, simpelweg omdat hem dat geleerd was.
Het gelaat van Jeremy verstrakte. O-oh. ”Well if you would’ve asked his name you would’ve known, since he’s also on that list.” Een naam vragen? Hah! Alsof ze daar elkaar de kans voor hadden gegeven? Nee, hun situatie was in een hele korte periode omgeslagen. En dat had Rinzler Jeremy maar als te duidelijk willen maken, in een opgefokte bui, maar zijn verstand was hem toch even een slag voor. Gelukkig maar, want anders zou er hele slechte woorden over zijn lippen vallen. Desondanks dat hij zich in hielt, maakte hij nog wel duidelijk niet te willen samenwerken met zijn eerdere vijand. Iets wat ongetwijfeld in het verkeerde keelgat zou vallen. ”Is that so?” Vastberaden gaf Rinzler een knik. Alles in zijn lichaam schreeuwde om te weigeren om samen te werken. En dat was fijn; dat hij eindelijk een eigen mening had en daarvoor uitkwam. Onbewust voelde het bevrijdend. Al gauw gleed zijn blik naar de andere jongeman, die ook begon met praten. ”I agree with him. I won’t be working together with him and I don’t see why we have to. I work just fine by myself.” Mooi, hij dacht er dus net zo over. "Oh really? You do? Then why is you so fucking long to get to Zeal? Hm?” Rinzler lachte geruisloos. Oh de burn. Hun gevecht mocht dan afgelopen zijn maar hij had de smaak te pakken. De smaak om de ander op stang te jagen. En daar leek hij voorlopig niet van af te zijn. ”You two áre gonna work together. In fact, I’ll send you two on a mission outside of this loop. If you refuse to do that or can’t complete the mission, then you both will get fired,” Zijn mond viel open, in een poging direct in protest te komen. Maar zover kreeg hij de kans helemaal niet. Met die woorden verdween Jeremy, hen achter latend. ,,God-fucking-dammit," vloekte Rinzler. ,,What a joke." Hij wierp een vernietigende blik op de jongeman, wiens naam hij nog altijd niet wist, en draaide zich om. Zonder een woord aan hem vuil te maken begon hij zo stabiel mogelijk te lopen. Ze moesten immers op missie. Dus dat ging hij doen.
Mood: Screwed|| Extra: x || Tag: Gerome&Jeremy_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Trigger   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Trigger
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: