Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Tawnee Aguna

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tawnee Aguna
Santa fucked up edition
Santa fucked up edition
Tawnee Aguna

PROFIELAantal berichten : 8
IC-berichten : 2
Registratiedatum : 01-09-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ice parasite
Uiterlijke leeftijd: 17
Quote: "Just so you know, in the end, the hunter always kills the wolf"

BerichtOnderwerp: Tawnee Aguna   za sep 02, 2017 12:14 am

!contains heavy material!
[Gore & rape]
& prob some other fucked up shit

HOST
Birth name: Tacey Ryu Aguna
Nicknames: Taser, Tess
Meaning name: Tacey Derived from Latin tace meaning "be silent".
Aguna from the word laguna; a bay, inlet, or other narrow or shallow body of water (often used in placenames). It has a Spanish/Italian origin.

Gender: Female
Age: 17 y/o
Birthday: 04/10
Place of birth: Paris
Bloodline: American x Italian

Parents: Elia Aguna x Elizabeth Smothers  
Siblings: Riddle River Aguna (10 year older sister)

Pets: a dwarf crocodile; max 1m long, male (Lawrence) & a small arctic fox; max 20cm in height, female (Sachi) 


---


Faceclaim: Lele Pons
Length: 1m82
Weight: 69 kg
Hair type: Long & blond
Eye color: Hazel/brown
Type of face: Womanface
General body: Tall, curved, model-like body
Clothing: Nothing really special tbh. Has a science obsession; likes to wear a lab coat.
PARASITE
Name: Tawnee Kaida Aguna
Nicknames: Tawn
Meaning name:  Tawnee is an Irish name. In Irish the meaning of the name Tawnee is: A green field; the warm sandy color of a lion's coat.

Gender: genderless
Age: Old
Birthday: Unknown
Place of birth: Unknown
Bloodline: Nordic - royal

Parents: Some royal bitches  
Siblings: Prob a lot

---

Length: 1m20
Weight: 5 kg
General outlook: Has a heartlike body but is bigger. Is rather slim and has a long tail with hooks on it. Is very weak outside the body of its host. Has a redlike color. The vines are blue/purple like. Has eyes placed over the main body. Smaller tail-like structures are attached to the main body (that also functions as a heart). The tubes keep the parasite in place and are used to erupt from the body when the host is dying. On the end of each tube there are sharp teeth. All the ends functions as a mouth. The parasite eats its way out of the body of the host. It gets inside through the mouth of its host or by eating a way inside. They like to travel between hosts during sexual activities, which kills the previous host in the process.
Outside of the body, the parasite looks like a bbig animal heart with a weird thing attached to it. It can crawl, but is weak to warm climates. Will most likely hide inside fridges or something.
Whereabouts: Replaced the heart, lives inside the upper part of the body. Has a long tail thats attached to the brain through the neck.
GIFT
 Tacey, or should I say, Tawnee, wasn't born a peculiar. Her gift comes from a parasite who calls herself Tawnee. This creature is an old being who once was a peculiar. It lives inside people; granting them the power to manipulated and create ice. It has, however, a twisted downside. The personality of the host and the parasite gets mixed together into one being. The host shows weird behavior which can be labeled insane. They are mostly impulsive and listen to each command of the parasite. The moment the parasite enters the body of its host it alters its DNA to make a perfect environment, making the human gifted in the proces. They don't like warm places, because it irritates the parasite.
In some way the hosts conscious dies when the parasite attaches itself to the brain, meaning the 'real' person is not the girl but the thing that's living inside of her. The parasite feeds itself with the body of its host. It absorbs the life energy of its host. They do not have blood, meaning that they use the blood of their host as their own. They also grant amazing healing powers to their hosts. Not only that but also knowledge that the parasite has learned over the years.
 
HISTORY
Tawnee was een prinses, geboren velen jaren geleden in een Noordelijk land. Er was echter geen blij gebeuren bij haar geboorte. Ze was immers een resultaat van een overval, waarbij een man haar moeder onwillig had genomen. Maanden later had het afkeer veroorzaakt in de ogen van het royale koppel. Dus ze sloten het meisje op. Ze werd behandelt als een beest, een soort van monster. Nooit werd ze met respect behandelt. Ze leefde een miserabel leven waarbij ze bijna meerdere keren is gestorven door slaag en andere dingen. Het maakte het jonge kind gek, maar ze leerde het verdragen, ze kon niet anders, niet in die tijd.
Tijdens de zwangerschap had de moeder van het meisje alles geprobeerd, maar niks was gelukt. Ze had het kind in haar buik proberen te doden en was zelfs hulp op gezocht van meer magische kanten, maar niks leek te helpen. Het meisje was geboren met sneeuwwitte haren. Ze was werkelijk waar een afkeer voor de familie.
Op haar tiende leerde ze haar krachten kennen, iets dat het koninkrijk tot op zijn grondvesten liet trillen. Met haar gave kon ze monsters van ijs maken en kon ze anderen laten buigen onder haar wil. Haar wraak was zoet en ze nam het koninkrijk zonder een greintje verstand over. Ze begon haar ouders te torturen zoals zij dat hadden gedaan. En zo bekroonde ze haarzelf tot de nieuwe heerser, de jongste van haar bloedlijn. Met een prachtige kroon die aan haar handen was verbeterd. Ze besloot echter een vloek te zetten op de kroon. Elk die het droeg, zou de kracht van het ijs voelen. Net zoals de scepter die zij in haar handen had. Ze was immers een soort ijs heks, om het zo maar te noemen. Zo kon niemand, in al die jaren, haar troon niet overnemen. Niet haar siblings, niet haar andere familie, niemand! Elk persoon die de kroon opzette veranderde in ijs. Elk persoon die probeerde te regeren met de attributen van adelijke afkomst, veranderde in een ijzig standbeeld. Het was een uitdaging die Tawnee met veel plezier aanzag. Ze vond het geweldig mensen te zien falen. Ze vond het... Te goed om het aan te zien.

Jaren gingen voorbij en het werd al snel duidelijk dat het rijk niet door iemand anders kon geleid worden dankzij de vloek die de ijsprinses op het land en diens adelijke familie had gelegd. Ze vond het natuurlijk fantastisch... maar dat keerde op een bepaald punt. Er kwam een opstand, die ze natuurlijk gemakkelijk kon intomen, maar er kwam er een. Ze vond het niet fijn, ja, maar ze dealde er wel goed mee. Helaas voor haar was dit een hinderlaag... Ze werd vermoord die dag door een andere peculiar. Met haar laatste beetje adem probeerde ze met haar magie zichzelf in de kroon te werken, of iets anders. Helaas voor haar liep het mis. Haar curse werkte, zoals het altijd had gedaan, maar het splitste zich. Een deel van haar ziel trok in de kroon, zoals ze had gewenst... En de andere helft? Die versmolt zich met haar hart.

Al haar duivelse krachten waren verdwenen in de kroon. Haar menselijke being was verdwenen in dat. Ze ontwaakte dan ook als een monster, gemuteerd tot haar kern. Haar eerste host was een man, haar tweede ene kind van 5 jaar. Je kon het wel nagaan. Tawnee leefde van host tot host, eigenlijk maar half wetende wat er met haar gebeurd was. Voor honderden en honderden jaren. Ze probeerde onderzoek te plegen en opzoek te gaan naar een remedie, om terug haar lichaam te krijgen... maar helaas, ze vond niks... Tot ze de geschriften vond over haar oude, gevallen rijk. De kroon liet meteen een lampje branden en sinds die dag is ze opzoek naar het vervloekte ding, wetende dat ze terug een zou worden, weer krachtig zou worden als ze de kroon in haar macht had. Ze zou weer menselijk kunnen worden en bevrijd worden van het parasietenlichaam waar ze in gedwongen was in te leven.
Haar laatste victim was een 17 jaar oud meisje genaamd Tacey. Ze had een ongelukkig leven waarbij ze blijkbaar bij haar vader woonde in Italië. Haar vreemde gedrag van lief en onhandig meisje naar een verschrikkelijk gestoord mens ging niet ongestoord. Ze werd naar speciale klinieken gestuurd. Langzaam begon Tacey zich Tawnee te noemen en begon de transformatie van being. Al snel voelde Tawnee zich thuis in haar nieuwe lichaam en niet veel later ontsnapte ze aan een instelling. Haar vader was woest dat ze niet luisterde, maar ze had enkel haar middelvinger opgestoken om vervolgens ervandoor te gaan. Al snel leek ze echter een loop te hebben gevonden en daar vond ze wel plezier in. Dus ze ging erin en besloot te kijken of er daar iets was, en ofc om te kijken of het ook fun was.

history is niet complete; zal zich aanvullen naarmate de rp verder gaat.

---

Tacey was een Italiaans meisje die bij haar vader woonde. Haar moeder was Amerikaans en was gevlucht van de man, die haar mishandelde. Samen met haar oudste dochter. Ze liet de baby achter. Verrassend genoeg verzorgde hij het kind heel erg goed. De man is immers rijk en Tawnee kreeg altijd alles wat ze wilde. Ze gedroeg zich altijd als ene lief dotje naar haar vader, maar was een echte asshole en een bitch naar anderen toe. Ze vond zichzelf heel wat. Op een avond had ze sex met een of andere gast. Na enkele minuten was er een vreemd beest binnen gegaan bij haar, nee geen dick. Sinds die dag begon ze te veranderen. Haar karakter kreeg een twist en langzaam begon ze ook haar gave te kennen. Ze besefte dat eerste eigenlijk helemaal niet, want het was gewoon logical in haar hoofd. Dit was allemaal omdat de parasite haar gedachten en dergelijk manipuleerde, zo werden ze een en zo begon ze haarzelf Tawnee te noemen. Een random naam die in haar was opgekomen, althans, dat dacht ze.
© LOUIS!

_________________


SHE'S LIFE. WILD & FREE. CHAOTIC; A PERFECT MESS
©
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sam Ashton
Smashton
Smashton
Sam Ashton

PROFIELAantal berichten : 257
IC-berichten : 33
Registratiedatum : 05-12-16
Leeftijd : 17
Accounts : » Josie Mills
» Sam Ashton
» Finn Prowler
» Yara Perdio
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: » moodswinger
Uiterlijke leeftijd: » 19
Quote: "Don't get lost"

BerichtOnderwerp: Re: Tawnee Aguna   za sep 02, 2017 1:17 am_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Tawnee Aguna
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: