Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 I keep a promise

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alex Smith

avatar

PROFIELAantal berichten : 228
IC-berichten : 70
Registratiedatum : 21-11-16
Leeftijd : 19
Accounts : Alexander
Jessica
Laura
Adriano
Woonplaats : België
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: wind beheersen
Uiterlijke leeftijd: 18
Quote: Don't change so people will like you. Be yourself and the right people will love the real you.

BerichtOnderwerp: I keep a promise   za sep 02, 2017 9:35 pm
to, Louise BluebonnetBeste Louise

Zoals ik u jaren geleden beloofd heb, schrijf ik u deze brief. Ik wou met u meedelen dat ik mijn diploma psychologie met glans heb behaald. Het schoolleven met mijn geweldige vrienden Robert en Helena was geweldig. Simpel was het niet, soms had ik het lastig om mijn krachten niet te vertellen en de leerstof was ook niet altijd simpel! Maar gelukkig heb ik het gehaald, en zit ik hier met een diploma :-).

Na onze eerste ontmoeting, heb ik met mijn tante en nonkel gepraat over, wat u noemt, de lus. Na veel nadenken en praten met mijn adoptieouders heb ik mijn besluit genomen, ik wil in uw lus gaan wonen. Het was allesbehalve een simpele keuze. De keuze vond mijn nicht Jilly niet erg leuk. We zijn immers zoals zus en broer, maar ook net zoals vrienden, snapt u? Uiteindelijk heb ik haar kunnen overtuigen om mij mijn eigen weg te laten kiezen. Mijn tante en nonkel vinden het ook wel jammer dat ze me niet meer gaan zien, maar ze vinden ook dat ik mijn eigen weg moet opgaan. Het is een heel warm gezin, ik mag mijzelf toch wel prijzen met zo’n familie. Ik houd ontzettend veel van hen, maar ik heb ik veel zin in een nieuw avontuur. En ja, dit is mijn nieuw avontuur.

Wel heb ik nog erg veel vragen, onopgeloste vragen waar ik in de afgelopen jaren niet meer zoveel aan gedacht heb. De jaren zijn snel voorbij gevlogen voor mij, het is gek om nu te beseffen dat het jaren geleden is dat ik u voor het eerst zag. Daarbij heb ik u nog ontzettend veel te vertellen, dingen die ik niet in deze brief zet omdat deze anders te lang wordt ;-).

Laat u mij zo snel mogelijk iets weten?

Met vriendelijke groeten & tot snel!

Alexander ‘Alex’ Smith

p.s. Mijn adres zit in de bijlage.
from Alexander Smith


_________________
The wind is my best friend :-)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
avatar

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: I keep a promise   zo sep 03, 2017 8:19 pm


       


       Beste Alex,

       


Het doet me deugd om weer eens van je te horen, na al die tijd. Hoewel ik natuurlijk niet anders had verwacht, pleziert het me te horen van het behaalde diploma -gefeliciteerd. Hierbij verontschuldig ik me vast voor de wat latere reactie. Het adres dat ik je gaf op je voormalige school, behoorde tot mevrouw Swift, een ymbryne wie de brief heeft bewaard totdat ze hem naar mij op kon sturen als ik mijn eigen lus had. Wanneer je deze brief ontvangt, weet je dus dat dat is gelukt; in juli van 2011 heb ik in Noorwegen mijn lus geopend.

Natuurlijk geldt mijn eerdere uitnodiging nog altijd; je bent van harte welkom in de lus in Inndyr. Het is lastig om je familie achter te moeten laten, maar op deze manier weten ze in ieder geval dat je zo veilig bent als mogelijk is. Het is veel bijzonderen gelukt om contact te houden met relaties buiten de lus. Hoewel het tijdsverschil soms tot lastige situaties kan leiden, is een brief of zelfs een telefoongesprek niet onmogelijk. Zoals je al zei, dit is jouw avontuur. En je nieuwe wereld begint hier.

Ik nodig je graag zo snel mogelijk uit om alle vragen die je nu nog hebt te kunnen beantwoorden en de lus te leren kennen. Precies twee weken na het ontvangen van deze brief, kun je me treffen in mijn verblijf. Ik raad je aan om per boot van Aberdeen naar de dichtstbijzijnde bestemming in Noorwegen te reizen, en vanaf daar met de trein of de bus richting Inndyr te komen. Overnacht zo min mogelijk onderweg alleen; slaap bijvoorbeeld in de trein of een grotere hotelketen -iets waarbij je niet afhankelijk bent van de zorg van één persoon. Zoals eerder gezegd, voordat je veilig en wel in de lus bent, is er niemand die je in vertrouwen kan nemen of waarmee je alleen kunt zijn. De volgende stap klinkt wellicht een beetje vreemd, maar eenmaal in Inndyr, stap je de herkenbare rode vuurtoren in. (De deur wil wel eens klemmen, maar je zit echt goed.) Het enige wat je vervolgens hoeft te doen is de deur sluiten en weer openen. Wanneer je dit hebt gedaan wil ik je graag feliciteren, je bent bij deze de lus betreden! Mijn verblijf bevindt zich enkel een paar heuvels van de vuurtoren af, het is zowel overdag als 's nachts goed te zien. Het kan haast niet missen. Ik zal je af en toe op komen zoeken tijdens je reis, het is voor mij niet ver. Wanneer je dus een northiella ziet vliegen, volg haar.

Nu rest mij enkel nog u een goede reis te wensen en mede te delen dat uw verblijf in de lus volledig vrijblijvend is -hoewel het wel het beste is voor uw veiligheid, is het is absoluut niet verplicht er te blijven. Ik kijk uit naar uw bezoek!

Vriendelijk groeten,


              Louise Bluebonnet

       

_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
I keep a promise
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Outside of the loop
 :: i n . t h e . a i r
-
Ga naar: