Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 E g o | &Gerome

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: E g o | &Gerome   zo sep 03, 2017 6:12 pm

Rusland, Moskou. Winter.

Tering. Op deze kou was Rinzler niet voorbereid geweest. Wat zei hij? Voorbereid? Niks, er zat totaal geen voorbereiding in! Van een gevecht was hij gedwongen buiten de lus te stappen. Alsof dat nog niet erg genoeg was, moest hij ook nog eens met iemand samen. Iemand waaraan hij 0,0% behoefte aan had. Zijn wantrouwende blik priemde in de rug van zijn metgezel. Bewust had hij ervoor gekozen om achter de jongeman te lopen. Ja, echt waar, bewust gekozen. Hij wantrouwde de ander. Elk moment kon er ergens een mes, of zwaard, verschijnen die hem te pakken zou krijgen. Of misschien wel een geweer. Rinzler vond het maar niks, met zo'n iemand op pad te zijn. Het was overduidelijk, ze waren geen vrienden van elkaar. Het verklaarde zijn donker staande gezicht ook. Iedereen die wat tegen hem zou hebben zou ongetwijfeld klappen krijgen. Ongeacht wie het kon wezen. Mens, peculiar. Dier of Gerome, het interesseerde hem geen reet.  Oh ja, hij liep zo overduidelijk achteraan vanwege wantrouwen. En niet omdat hij verging van de pijn. En de kou. Rinzler had het vertikt eerst zijn wond te behandelen en daar betaalde hij nu de prijs voor. Of hij zich daaraan ging overgeven? Nee. Dat sowieso niet. ,,Tell me, Captain Sass, where are we?" Zijn bruine kijkers keken over het sneeuw bedekte wereldje. Een weersverschijnsel waar hij nooit mee te maken had gehad. Tot nu. Er stond dan ook een beste laag aan kippenvel op zijn ontblote armen. Zijn lippen waren blauw gekleurd. Van Inndyr naar een hele andere plek. Alsof de overstap van zijn wereld naar de lus al niet voldoende was. Wederom vele nieuwe indrukken. Nieuwe impressies. Hij zag raar gevormde gebouwen, vreemde machines, aparte mensen. Maar hij had besloten zich enkel te focussen op Gerome en hun doelwit. ,,And when are you gonna start carrying me? Since all of this was your fault." Rinzler grijnsde inwendig. Oh wat zou Gerome spijt krijgen dat hij hem ooit lastig viel.


Mood: Cranky as fuck|| Extra: x || Tag: Gerome_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: E g o | &Gerome   zo sep 03, 2017 8:00 pmSnow. It had to be snow. Als het iets was wat Gerome niet kon uitstaan, dan was het wel de kou. Oh wat was hij blij met de flask met wodka die hij in zijn binnenzak hield. Daarmee zou hij zich wel warm kunnen houden, mocht de kou echt toenemen. Voor nu hield hij de flask nog goed verborgen. Hij zag het wel voor zich hoe zijn ‘metgezel’ het zou opmerken en zou zeuren om ook een slokje. Normaal had Gerome er niks op tegen om zijn drank te delen, maar ho maar dat hij iets zou delen met Rinzler. Hij had dan ook al lang door dat de jongen verging van de pijn en kou, maar echt niet dat Gerome zijn dikke jas zou afstaan of hem zou optillen. Please. Had de jongen maar antwoord moeten geven toen Gerome hem de kans had gegeven. De jongen was zelf dom genoeg geweest om er geen antwoord op te geven en in plaats daarvan spelletjes te spelen. Nu zaten ze met elkaar opgescheept in hartje rusland met sneeuw onder hun voeten. God mocht weten hoelang ze hier zouden zijn. Jeremy had niet veel over de missie gezegd. Enkel gezegd wie het was en dat hij dood moet. Makkelijk genoeg. Hij hoopte dat Rinzler de boel niet ging verpesten of hem in de weg ging lopen. Gerome kon die makkelijk in z’n uppie af dus hij zou het liefste hebben als Rinzler gewoon uit zijn buurt bleef en hem het werk deed doen, dan zouden ze er zo snel mogelijk weer vanaf zijn. Het feit dat de jongen achter hem liep, vond hij ergens ook fijn. Hij hoofde dat vreselijke hoofd ook niet de hele tijd te zien. Zijn zintuigen stonden echter wel op scherp. No way in hell dat hij die jongen vertrouwde met z’n behendigheid en antizwaartekracht gedoe. Hij zou zo een kogel door z’n kop schieten als hij ook maar het geringste opvallend gedrag vertoonde.

Maar nu de jongen nog achter hem liep vond hij het best. Hij zou de jongen haast kunnen wegdenken. Wat een rust zou dat opleveren. ,,Tell me, Captain Sass, where are we?" klonk het achter zich. Oh het was ook te mooi waar geweest dat de jongen hem met rust zou laten. Gerome keek kort om naar de jongen, maar richtte al snel zijn blik naar voren. Hij had gezien hoe kippenvel op diens armen stond. Wat wou je. Gerome had een fotografisch geheugen hij sloeg alles meteen op. De jongen leed koud en pijn. Dat was duidelijk. Maar als Rinzler wou dat Gerome daar iets aan ging doen, mocht hij beter met wat meer respect naar hem praten. ”We’re in Moscow, Russia. Did you even read the file we got with info of this case?” sprak Gerome spottend. Hij wist ook wel dat die opmerking niet op zijn plek was. Immers waren ze hals over kop vertrokken en zou het Gerome niks verbazen als hij per toeval het document had gekregen. Daarbij had hij het maar even kunnen inzien, maar genoeg om alle informatie meteen op te slaan. ,,And when are you gonna start carrying me? Since all of this was your fault." vervolgde Rinzler ongestoord. Gerome grinnikte eens. ”No way in hell I’m gonna carry you. You can find yourself another handsome prince to do that, princess,” reageerde Gerome met een grijns op zijn woorden. Ondertussen pakte hij zijn sigaretten erbij en stak hij eentje aan. Hij richtte zich vervolgens op Rinzler en overhandigde hem een sigaret en de aansteker. De jongen had immers staan roken op het moment dat de twee elkaar hadden ‘ontmoet’ dus een sigaret zou hij hopelijk niet afslaan. Zo wel, dan zou het laatste greintje positiviteit die Gerome nog over hem had verdwijnen.

Outfit


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: E g o | &Gerome   ma sep 04, 2017 6:28 pm

Lang staarde Rinzler naar zijn schoenen, waar het witte poeder onder bleef samenhangen. Stap, hink, stap. De combinatie van alles begon stukje bij beetje te veel te worden. Een slecht gezelschap, verrekte kou, pijn, kloten humeur. De neiging om Gerome in dit pokke land te laten stikken was groot. Hoppa, handdoek in de ring en klaar. Maar dat deed hij bewust niet. En wel om één hele goede reden; Gerome. Rinzler wist dat de jongen hem liever kwijt was. Zo dachten ze er immers allebei over. Dat plezier gunde hij de ander niet. Oh nee, al zou hij sterven van de kou, dan zou dat wel gebeuren als een blok aan Gerome's been. De spanningen tussen hen was hetgene wat hem op de been hield en die drijfveer moest ook zeker blijven, wilde Rinzler ooit nog weer terug keren. ”We’re in Moscow, Russia. Did you even read the file we got with info of this case?” Hard klemde de jongeman zijn kaken op elkaar. Woede borrelde even op, al doofde het gauw weer. Hij moest zijn energie niet verbruiken om Gerome wederom aan te vallen. Dan stond hij sowieso ten dode opgeschreven. ,,I am not from this fucking world, moron," gromde Rinzler. ,,So even if I did I wouldn't understand it. Besides, I'm not gonna clean up yóur shit." Ja ze mochten hier dan samen zijn. Ja, ze moesten de missie dan samen oplossen. Alleen weigerde Rinzler. Hell, dit was Gerome's eigen schuld. ,,I'm just here to babysit you, since you're not doing your job right." Wat had hij toch het geluk gehad om bij dat gesprek aanwezig te zijn geweest. Gerome zou het nog lang aanhoren. Heel. Erg. Lang.
Ongegeneerd had hij gevraagd wanneer de ander ging beginnen met hem te dragen. Inwendig wilde Rinzler dat niet eens, hij wilde slechts een reactie. En oh die kreeg hij; ”No way in hell I’m gonna carry you. You can find yourself another handsome prince to do that, princess.” Spottend keek hij Gerome aan. ,,Handsome prince?" proestte hij het uit. ,,Please don't flatter yourself. You would be nothing more but a donkey." Ondanks dat ze een constante onderlinge strijd hadden, stond hij even versteld dat hem een sigaret uitgereikt werd. Zijn ogen vernauwden zich, Gerome overduidelijk wantrouwend. Toch pakte hij het stikkie vast en de aansteker. Door de kou duurde het eventjes voordat hij het vlammetje aan had, dat hij tegen de gure wind beschermde doormiddel van zijn half bevroren hand. Echter, voordat hij de aansteker terug gaf, wierp hij nog een geniepige blik op z'n metgezel. Met de peuk tussen zijn lippen begon hij wat sneeuw van de grond te rapen en bij elkaar te drukken, waarna in één hand een sneeuwbal lag. ,,Here, you have it back," sprak Rinzler terwijl hij nu naast Gerome kwam lopen. Zijn ene hand reikte de aansteker aan, terwijl de ander de sneeuwbal in Gerome's nek legde.

Mood: Cranky as fuck|| Extra: x || Tag: Gerome_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: E g o | &Gerome   ma sep 04, 2017 8:58 pmGerome had gedacht dat hij misschien van de stilte kon genieten en het gezeur niet hoefde aan te horen, maar Rinzler leek daar niet mee akkoord te gaan. De jongen vroeg hem waar ze waren. Gerome kon niet geloven dat de jongen echt zo nutteloze vraag stelde. Gerome gaf er dan ook een spottende reactie op. Hoe dom was de jongen? ,,I am not from this fucking world, moron," begon Rinzler. Ah right. Gerome wist niet veel van de jongen, maar kennelijk behoorde hij tot een andere wereld. Well van Gerome mocht hij z’n biezen pakken en terug gaan naar die wereld. Gerome had hem wel genoeg gezien en meegemaakt. ,,So even if I did I wouldn't understand it. Besides, I'm not gonna clean up yóur shit." vervolgde Rinzler. Gerome lachte eens en schudde zijn hoofd. ”My shit? You’re the one who thought it was a good idea to play Zeal’s bff. You had trouble coming your way if you were to keep that going, dumbass,” vuurde Gerome terug. Hij ging dan ook zeker niet accepteren dat Rinzler hem de schuld van dit alles gaf. Alsof Gerome deze situatie graag had gehad. Please. Hij wou dat Rinzler terug ging naar de lus en daar zijn wonden likte. ,,I'm just here to babysit you, since you're not doing your job right." sprak Rinzler. Opnieuw lachte Gerome kort. ”You’re the one wanking like an old dog boy. Besides, I’m pretty sure I can do this job the best by myself, so just lean back and let me do the work, before you ruin it with your stupidity and lack of knowledge,” sprak Gerome. Zijn laatste woorden kil en waarschuwend. There. Hij had zijn plan uitgelegd. Rinzler kon er maar beter mee akkoord gaan als hij geen kogel door zijn hoofd wou hebben.

Zoals Gerome wel had kunnen zien aankomen, vroeg Rinzler als volgt wanneer Gerome hem zou gaan tellen. Gerome rolde met zijn ogen, waarna hij duidelijk maakte dat hij Rinzler voor geen goud zou gaan dragen. Dear god no. De jongen mocht bloedend dood gaan in de ijskou van hem betreft. Hij zou Jeremy wel zeggen dat hij er alles aan had gedaan om hem te redden, maar tevergeefs. Gerome grijnsde lichtjes bij die gedachten. Zou dat geen makkie zijn. Misschien moest hij het maar overwegen om dat te doen. ,,Handsome prince?" proestte Rinzler uit. ,,Please don't flatter yourself. You would be nothing more but a donkey." vervolgde Rinzler. Gerome grijnsde wat. ”So you do admit that you’re the princess in this?” vroeg Gerome geamuseerd. Hij vond het wel leuk zo. Hij besloot een sigaret te pakken en stak deze aan. Hij richtte zich vervolgens op Rinzler en hield de jongen eveneens een sigaret voor. De jongen twijfelde even en keek hem wantrouwend aan. Gerome keek hem wat droog aan. Wat dacht hij? Dat Gerome hem zou vergiftigen via een sigaret? Goed idee voor later. Rinzler pakte de sigaret aan en stak deze aan. Gerome wou vervolgens de aansteker weer van hem overnemen, maar natuurlijk kon de jongen het niet op een normale manier doen. De aansteker werd hem aangereikt. ,,Here, you have it back," sprak Rinzler en kwam dichterbij. Gerome keek hem al wantrouwen aan en terecht. Een sneeuwbal belandde in zijn nek en zorgde er meteen voor dat een rilling over zijn rug gleed. ”Jesus fuckin christ,” vervloekte Gerome terwijl hij afstand nam van de devilish boy en de sneeuw uit zijn kraag schudde. Zodra de sneeuw zo goed als afgeklopt was, richtte hij zich op Rinzler. Woede stond in zijn ogen. De kou prikte dan ook in zijn hals. Hij zou zweren dat er zelfs wat sneeuw in zijn shirt was gegleden. ”You want to play it that way, alright,” sprak Gerome nog, waarna hij een geweer liet verschijnen. Echter vulde hij het grote geweer ditmaal niet met kogels, maar met sneeuw. Het wapen zou er wel tegen kunnen. Met een grijns richtte hij zich op Rinzler en begon hij de sneeuw af te vuren op de jongen.

{OOC: idek of het mogelijk is, maar omg, ik kon het niet laten xD


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: E g o | &Gerome   di sep 05, 2017 4:50 pm

Deze dag kon werkelijk niet slechter. Er waren weinig momenten dat Rinzler chagrijnig was, maar nu... Poeh. Net zo prikkelbaar als een vrouw tijdens hun periode. Hij wilde dan ook niets liever dan Gerome achter laten en hopen dat hij vermoord zou worden in dit verschrikkelijke gebied. Helaas. Meerdere factoren hielden hem tegen. ”My shit? You’re the one who thought it was a good idea to play Zeal’s bff. You had trouble coming your way if you were to keep that going, dumbass.” Als blikken konden doden dan was Gerome zo langzamerhand al 1000x gestorven. Het liefst op de meest gruwelijke manieren. ,,Who was the one that started everything? Ehh, let's think. You. You just had to know where Zeal was and you thought that threatening someone was a perfect strategy. Why was it, Gerome? Out of ideas? Frustration? You did it because you made no fucking progress and now we're here." Oftewel, nog altijd geen vooruitgang. Die gedachte maakte hem nog extra pissiger. Waar ging dit eigenlijk allemaal om? Waarom moesten hun paden zo nodig kruisen? Ruimte was er zat, ze hadden elkaar zo kunnen ontlopen. ”You’re the one wanking like an old dog boy. Besides, I’m pretty sure I can do this job the best by myself, so just lean back and let me do the work, before you ruin it with your stupidity and lack of knowledge." Rinzler gromde binnensmonds. Verdomme. Hij kon er niet tegen als de ander gelijk had. ,,Fine," reageerde hij kortaf. ,,But don't have the guts to start begging me for help when you're on the edge of death." Een beeld wat hem uitermate aanstond.
Dat sneeuw... Daar vielen leuke dingen mee te doen. In de korte tijd dat ze hier liepen had Rinzler allang door dat het sticky was. Daarnaast zag hij verderop in de straat creaties staan, gemaakt met hetzelfde materiaal wat op de grond lag. En allang had hij door dat hij Gerome er iets mee aan ging doen. ”So you do admit that you’re the princess in this?” Hij zag de ander grijnzen. Wat? Was er iets verkeerd mee dan? ,,Yeah sure, I don't care." Ha-ha. Ja. Ongetwijfeld dat dat heel grappig zou zijn. Dikke prima, Rinzler had er echt geen problemen mee. Nou zou hij niet dagelijks als een prinses door het leven gaan, maar hey, een keertje voor de grap? Why not.
Dit plan ging zonder twijfel de sigaret vernachelen. Niet dat het hem wat deerde, de sigaret was toch niet van hem zelf geweest. Inwendig had Rinzler al de grootste plezier, al wist hij ook dat hij er spijt van zou krijgen. Gerome kon al weinig van hem slikken. Laat staan dit. Grijnzend liet hij de sneeuwbal in de ander z'n nek vallen. Alsjeblieft, een beetje kou in die warme jas. ”Jesus fuckin christ.” Door die woorden schoot hij in de lach. Een lach versus woede. Weloverwogen nam hij ietswat afstand van z'n metgezel. Shit was abaout to go down. ”You want to play it that way, alright." Daar was het weer; zijn allerbeste vriend. Een geweer. Onmiddellijk stonden al zijn zintuigen op scherp, spieren die waren aangespannen. Klaar om weg te springen wanneer de trekker over ging, er vanuit gaand dat hij neergeschoten zou worden. Maar dat gebeurde niet. Nee. Er werden schoten gelost met sneeuw. De eerste paar liet hij aankomen, wat overigens nog best hard was, totdat hij z'n kracht in zette. Elke sneeuwkogel dat afgevuurd werd viel als losse flodder op de grond. ,,Hey Gerome is that your sperm? Total blanks! May I ask you something? Is your wife happy?"

Mood: Cranky as fuck|| Extra: x || Tag: Gerome_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: E g o | &Gerome   di sep 05, 2017 8:37 pm,,Who was the one that started everything? Ehh, let's think. You. You just had to know where Zeal was and you thought that threatening someone was a perfect strategy. Why was it, Gerome? Out of ideas? Frustration? You did it because you made no fucking progress and now we're here." Gerome klemde zijn kaken op elkaar terwijl de jongen de frustratie erin wreef. Oh als hij hem toch kon omleggen. Ja Gerome had Zeal nog altijd niet gevonden, maar het was niet dat hij zijn best deed. Rinzler daarentegen heeft hij nog niet aan het werk gezien. Nee die jongen had enkel een sigaretje staan roken in de tuin. Gerome ging er dan ook niet vanuit dat Rinzler enig idee had van hoe ze te werk moesten gaan. Om te voorkomen dat de jongen hem voor zijn voeten zou lopen en ervoor zou zorgen dat dit alles nóg langer duurder, vertelde Gerome hem dat hij maar naar achter moest leunen en Gerome het werk moest doen. Het zou misschien oneerlijk zijn, maar Gerome ging er vanuit dat dat sneller zou gaan. Gerome hoorde Rinzler wat grommen. Ha. Kijk eens wie nu geraakt was bij een gevoelige snaar. ,,Fine," stemde Rinzler in. Gerome voelde lichte opluchting voor het feit dat Rinzler ermee akkoord ging en niet ging bekvechten. ,,But don't have the guts to start begging me for help when you're on the edge of death." voegde Rinzler nog toe. Gerome grinnikte wat. ”I’d rather die than beg you for help,” reageerde Gerome erop. Hij ging er niet vanuit dat het zover zou komen. Hij was goed getraind en had al veel vaker iemand moeten opsporen en moeten vermoorden. Ook dit zou een eitje worden.

Gerome had een sigaret opgestoken en was degelijk genoeg om Rinzler ook één aan te bieden. De jongen pakte de sigaret aan en stak deze aan, waarna Gerome de sigaret terug verwachtte, maar natuurlijk kon de jongen dat niet op een normale manier doen. Nee de jongen moest per se een sneeuwbol in zijn kraag leggen. Meteen vervloekte Gerome de situatie en besloot hij de aanval in te zetten. Het welbekende geweer kwam tevoorschijn waarmee hij sneeuw begon af te vuren. Tot zijn genoegen wist hij Rinzler te raken, maar het duurde niet lang of de sneeuw veranderde in zielige drapjes die spontaan naar beneden vielen. Gerome hoefde niet lang na te denken om te weten dat dit deel was van Rinzler’s peculiarity. ,,Hey Gerome is that your sperm? Total blanks! May I ask you something? Is your wife happy?" sprak Rinzler. Gerome keek hem wat droog aan, waarna hij met een knip van zijn vingers een mes liet verschijnen vlak bij Rinzler’s bezeerde enkel en deze zonder pardon er opnieuw in stak. Tenzij Rinzler het mes had opgemerkt en hem had kunnen ontwijken. Gerome gooide het geweer in Rinzler’s richting, waarna deze verdween. ”As if I have time for something as pathetic as love. I don’t need cheesy romance in my love. What kind of teenage girl are you?” bracht Gerome spottend uit. Hij liep vervolgens ongegeneerd naar de jongen toe en gooide hem over zijn schouder om hem zo te dragen, waarna hij zich omdraaide en besloot de tocht te vervolgen. Ze moesten niet te lang stil staan door dit soort ruzies. Ze moesten opschieten zodat ze elkaar sneller niet meer hoefde te zien. Gerome nam een trekje van zijn sigaret en sloot even zijn ogen zodra hij voelde hoe de nicotine zijn werk deed en hij weer wat kalmeerde. In de verte zag hij al het café naderen waar ze hadden afgesproken met de informant van Jeremy. Die man zou hen vertellen waar hun doelwit zich bevond en de reden waarom deze neergehaald moest worden. Niet dat Gerome er iets om gaf. Hij zou de man vermoorden zonder rede. Hij had genoeg reden om zijn frustratie op die manier te uiten.

_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: E g o | &Gerome   za sep 09, 2017 8:31 pm

Werkelijk, Rinzler had er totaal geen problemen mee dat Gerome dit helemaal in zijn uppie wou oplossen. Motivatie om aan elkaars zijde te vechten voor iets was er toch niet, ongeacht hoe vaak Jeremy hen samen wel niet op missie zou sturen. Hij mocht dan wel iemand zijn die graag met zijn handen werkte, maar niet voor zijn metgezel. Dat vertikte hij gewoon. Hun start was slecht geweest en hij ging er standaard vanuit dat er geen verandering in zou komen. Daarvoor waren ze nou te ver. In ieder geval vanuit zijn oogpunt. Rinzler had er dan ook totaal geen moeite mee om zijn handen van deze missie af te trekken. Deze keer ging hij mooi langs de zijlijn staan, het prinsesje spelen. ”I’d rather die than beg you for help.” Zijdelings wierp hij een blik op de man. Er verscheen een klein grijnsje rondom zijn lippen. ,,We shall see," sprak hij alleen. Uit ervaring wist hij dat een naderende dood heel veel los kon maken uit mensen. Onverwachte reacties. Nu wilde hij niet zeggen dat Gerome net zo was. De man leek immers vrij zeker van diens zaken.
Ondanks alles had hij het toch niet kunnen laten om de ander eventjes in te peperen. Wat had je dan van hem verwacht? Dit was werkelijk de eerste keer dat hij met sneeuw te maken had. Dat dat hem nu juist tegenwerkte, door niet juist gekleed te zijn, negeerde hij zo goed mogelijk. Iets wat aardig lukte nu er wat van humor in het spel kwam. Maar zo leek Gerome er niet over te denken. Nee, in plaats van even vrolijk te lachen en even meespelen, kwam direct het geweer te voorschijn. Oké, het had sneeuwballen geschoten maar wederom was het vals spel. En dus gebruikte Rinzler zijn gave om er zwakke flodders van te maken. De opmerking die hij daarbij plaatste viel verkeerd. Als antwoord zag hij de vingerknip, maar was te laat om te beseffen wat er gebeurde. Meteen daarna voelde hij een helse steek bij zijn enkel. Alweer. Rinzler schreeuwde het uit, terwijl hij op één knie zakte. Trillende vingers vouwden zich om het mes heen waarna hij deze er in één rits uittrok. Zijn gezicht vertrok daarbij, terwijl hij hard zijn kaken op elkaar klemde. ”As if I have time for something as pathetic as love. I don’t need cheesy romance in my love. What kind of teenage girl are you?” Met een opgetrokken wenkbrauw en een dodelijke blik keek hij naar Gerome op.  ,,Bitch please," begon Rinzler grommend. ,,you're the one who's being cheesy. "Oh look at me being all big and cool. Pff, I can do anything on my own. I don't need love" Well, let me tell you something; you can't. One day you will need someone." Dat de man hem nu naderde stond hem alles behalve aan. Alleen bezat hij werkelijk geen puf om nog op te staan en van de ander weg te wijken. Echter gebeurde er geen enkele vorm van mishandeling. Nee, de man tilde hem op. Voor een moment voelde Rinzler zich vreselijk ongemakkelijk. Hing hij daar, als een hulpeloze schoudertas, starend naar de rug van iemand die hij niet moest. ,,You sure know how to draw attention," mompelde hij. Doelend op het feit dat mensen hen raar aan zouden kijken. Terwijl Gerome verder liep hield Rinzler zich een tijdje stil. Malend in zijn eigen gedachten. Tot hij tot een zoveelste besluit kwam. ,,You got a great ass though. Doing squats?"

Mood: Cranky as pindakaas|| Extra: x || Tag: Gerome_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: E g o | &Gerome   zo sep 10, 2017 10:44 amGoed. Dat Gerome Rinzler in zijn al bezeerde enkel stak was misschien laag, maar Gerome kon de woorden niet goed hebben. Gerome had geen tijd voor liefde of iets. Hoe graag hij dat ook wilde. Het kon niet. Ergens deed hem dat heel veel pijn. Hij had zichzelf wijsgemaakt dat hij het had geaccepteerd, maar nu bleek wel dat het nog erg gevoelig lag. De jongen trok het mis uit de wond. Een dodelijke blik werd hem toegeworpen. ,,Bitch please," begon Rinzler grommend. Gerome’s blik verstrakte. De jongen hoefde nog maar één verkeerde opmerking te geven en Gerome zou hem hier achter laten. ,,you're the one who's being cheesy. "Oh look at me being all big and cool. Pff, I can do anything on my own. I don't need love" Well, let me tell you something; you can't. One day you will need someone." sprak de jongen. Gerome klemde zijn kaken op elkaar. Rinzler had gelijk en dat haatte hij. Vooral om het feit dat hij wist dat hij niemand zou krijgen. Nooit. Hij probeerde de woorden te negeren en richtte zich op de jongen. Hij ging er vanuit dat de jongeman nu nog moeilijker ging lopen, dus zou Gerome de schuld maar op zich nemen en slingerde hij de jongen over zijn schouder. Hij kon zich wel bedenken dat de jongen dit liever niet had, maar Gerome zou niet nog meer tijd kwijt zijn aan nutteloos gedoe. Licht geïrriteerd begon Gerome verder te lopen. ,,You sure know how to draw attention," klonk het. Gerome slaakte een zucht. ”Shut up,” mompelde hij enkel. Het maakte niet uit of ze aandacht trokken. Ze moesten bij de informant komen van Jeremy. Even bleef het stil en even wist Gerome zijn rust te hervinden. De sigaret die tussen zijn lippen hing zorgde er dan ook voor dat hij zich wat rustiger voelde. Zodra de sigaret zo goed als op was gooide hij het in de sneeuw waarmee het voorwerp meteen was gedoofd. ,,You got a great ass though. Doing squats?" klonk het plots. Gerome keek op. ”Excuse me?” reageerde hij, maar slaakte al snel een zucht. De jongen deed het waarschijnlijk enkel om Gerome op zijn zenuwen te werken. ”I work out yes,” beantwoordde Gerome de vraag alsof Rinzler er echt antwoord op wou. Gerome’s blik ging door Rinzler’s vraag naar Rinzler’s achterste. Ongegeneerd sloeg hij er eens op en grinnikte vervolgens. Hij keek echter al snel op zodra ze het centrum in liepen en een paar mensen hen verbaasd aankeken, ook mede door Gerome’s actie. Gerome schraapte zijn keel en besloot zich op de gebouwen te richten.

Zijn ogen scannen de omgeving. Hij probeerde het plaatje in zijn hoofd te herroepen en te kijken welk gebouw erin paste. Uiteindelijk bleef zijn blik hangen op een bruin café dat zich in een nauwe hoek bevond van het centrum. Aan de mensen te zien de buiten stonden te roken, was het een behoorlijke ruige kroeg. Gerome kwam weer in beweging en liep richting het café. De paar mannen die buiten staan keken op zodra ze de twee zagen naderen. Ook van hen kregen de twee de nodige blikken. Even had het erop geleken dat de mannen hen tegen zou houden, maar uiteindelijk lieten ze hen met een spottend lachje naar binnen gaan. Gerome hield de mannen in de gaten totdat hij binnen was. Eenmaal binnen leek het een boel van drug en wapen handelaars. Gerome zette Rinzler terug neer op de grond. ”Now all we need to do is to find that informant,” mompelde Gerome terwijl zijn ogen al over de verschillende mensen heen gleed, op zoek naar de goede.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: E g o | &Gerome   di sep 12, 2017 8:45 pm

Opmerkelijk bleef het stil vanaf de andere kant. Geen kwade sneer. Geen mes dat voor de 3de keer in z'n enkel werd gestoken. Slechts een zuur gezicht. En voor Rinzler was dat alleen al pure overwinning. Alweer. Haha. Misschien moest hij ooit maar eens de overstap te maken naar de politiek in plaats van de bruut te zijn in het verhaal. Want dat ging hem mooi mis deze dag. Nah, hij wist wel dat hij nooit het type zou worden dat dingen probeerde op te lossen met woorden. Ieder zo z'n kwaliteiten. Die van hem waren nou eenmaal pijnlijk. Een grijns verscheen op zijn gelaat. Graag had hij er nog wat aan bijgevoegd, om Gerome helemaal uit z'n tent te lokken maar toch wist hij zich in te houden. Het was alles behalve verstandig er verder op in te gaan. Voor nu moest Rinzler zich gedeisd houden. Wanneer hij hersteld was van zijn verwondingen zou hij Gerome terugpakken. Zonder daarbij ontslagen te worden.
Wat ongemakkelijk hing hij over Gerome's schouder heen. Oh wat was dit een vreselijk gevoel. Zonet had hij een grapje gemaakt over het dragen. Nu het ook werkelijk gebeurde was beschamend maar zich loswurmen deed ook weinig goed. Tenslotte betwijfelde hij of hij wel eens fatsoenlijk lopen kon. Een geniaal idee was in zijn brein opgekomen. Hij zou Gerome net zo ongemakkelijk laten voelen als hij dat momenteel was. En de beste manier was natuurlijk beginnen over diens uiterlijk. De kont wel te verstaan. Zo'n dingetje waar men van hield, of juist niet. Verschilde per persoon. Rinzler interesseerde uiterlijk vrij weinig en dat leek ook niet te gaan veranderen. Maar dat hij zelf niet mee bezig was, wilde niet zeggen dat Gerome dat niet deed. ”Excuse me?” Zijn grijns kreeg een tintje van triomfantelijkheid. Bingo. ”I work out yes.” On-bingo? Voordat de jongeman er erg in had klonk er een klap, gevolgd door een branderig gevoel op een bil. De grijns verdween meteen. ,,Motherfucker!" Kwam er eerst over zijn lippen. Wat een idioot! Wat bezielde hem wel niet?! ,,A friendly reminder I'm still near your neck," Siste Rinzler vervolgens. ,,If you wish to stay alive don't dare to do it ever again." Sterker nog, hij zou de ander tijdelijk kunnen verlammen met de juiste slag op de juiste plek. Alleen hij hield zich in.
Eenmaal aangekomen in het café keek hij de zaal eens rond, nadat hij de grond weer onder z'n voeten voelde. Eventjes nam Rinzler de tijd de warmte in deze ruimte te appreciëren. Hier konden ze nog wel blijven toch? Hij hoorde Gerome praten terwijl zijn blik af en toe eens vastliep op sommige figuren. ”Now all we need to do is to find that informant.” Nadat die woorden zijn oorschelpen binnen drong, keek hij langzaam naar degene naast zich. ,,"We"?" herhaalde hij. ,,You wanted to do this on your own, remember." Met die woorden leek het even alsof hij daarmee de zaak afsloot. Zo van; ja doei je zoekt het maar uit. Rinzler zette moeizaam een stap naar voren tot hij omkeek naar Gerome. ,,It's the guy at the snooker table, with the dark green jacket. You're welcome."

Mood: Cranky as fuck|| Extra: x || Tag: Gerome_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: E g o | &Gerome   za sep 16, 2017 4:26 pmHet was een lage actie geweest om een mes in de wond te duwen van Rinzler, maar de jongen had het ernaar gemaakt. Desondanks dat wist Gerome nu ook dat Rinzler het nog moeilijker zou krijgen om te staan en besloot Gerome daarom de jongen over zijn schouder te gooien en hem zo mee te nemen. Natuurlijk kon er geen bedankje vanaf maar begon Rinzler over zijn kont te praten. Gerome wist niet goed wat hij ervan moest denken, maar wist wel zeker dat Rinzler het enkel deed om hem op te jagen. Als antwoord sloeg Gerome eens op de kont van Rinzler. ,,Motherfucker!" klonk het meteen. Gerome grijnsde breed. Ja dat hoorde hij liever. ,,A friendly reminder I'm still near your neck," siste Rinzler vervolgens. ,,If you wish to stay alive don't dare to do it ever again." volgde de bedreiging. ”There there. Didn’t know you were so sensitive down there,” sprak Gerome met een grijns.

Zijn blik ging al snel naar het centrum dat ze benaderde. Gerome volgde de aanwijzingen van het document dat hij in zijn hoofd had geprent dankzij zijn fotografisch geheugen en liep vervolgens het café naar binnen waar ze moesten zijn. Gerome zette Rinzler terug op de grond en voelde een letterlijke last van zijn schouder vallen. Hij keek kort het café rond terwijl hij zei dat ze nu enkel nog hoefde te zoeken naar hun informant. ,,"We"?" klonk het. Gerome trok een wenkbrauw op en keek kort naar Rinzler. ,,You wanted to do this on your own, remember." hielp Rinzler hem eraan te herinneren. Gerome keek op. ”Right. I almost forgot you were useless for a second there,” mompelde Gerome op een droge toon. Vervolgens richtte hij zijn blik weer op de verschillende mensen in het café. Hij probeerde het gezicht te herkennen dat overeenkwam met de beschrijving van het document. Via zijn ooghoeken merkte hij op hoe Rinzler een stap naar voren zette. Gerome keek hem wat bedenkelijk aan. ,,It's the guy at the snooker table, with the dark green jacket. You're welcome." sprak Rinzler vervolgens. Gerome’s blik ging naar de man die bij de pooltafel stond en herkende het gezicht. ”Seems like you’re not useless after all,” mompelde Gerome. Hij richtte zijn blik vervolgens op Rinzler. ”Go sit down and take care of that wound or something. I’ll handle this,” wuifde hij, waarna hij op de man afliep die bij de pooltafel stond. Eenmaal bij de man kwam Gerome meteen tot zaken. ”Jeremy send us. Tell me everything you know,” sprak Gerome op een gedempte toon zodat enkel de man het zou horen. Even keek de man wat verbaasd op. Waarschijnlijk had hij wel verwacht dat het gesprek anders zou lopen, maar Gerome had nou eenmaal geen tijd in vriendelijk gepraat. Hij wou zo snel mogelijk klaar zijn met deze missie. De man knikte waarna hij knikte richting een deur en er naar toe liep. Kort keek Gerome om naar Rinzler als teken dat hij moest blijven zitten, waarna Gerome de man volgde en de kleine ruimte betrad die zich achterin bevond. Gerome ging er vanuit dat ze naar een andere ruimte gingen om het over de informatie te hebben zonder dat anderen mee luisterde, maar zodra hij de ruimte betrad, kreeg hij al een vuist in zijn gezicht. Beduusd deed Gerome een stap naar achteren om de situatie in een snel moment te analyseren en begreep al snel dat de informant om was gekocht door hun slachtoffer en tegen Jeremy in ging. De man had nu een geweer tevoorschijn gehaald en richtte deze op Gerome om de trigger over te halen. Een schot was te horen en de kogel schoot recht in Gerome’s hart. Veel deed het hem niet. De kogel eindigde in de muur, zonder dat er ook maar een druppeltje bloed aan zat. Hoe dom kon je zijn om wapens te gebruiken tegen iemand die er immuun voor was. De man was overduidelijk van zijn stuk gebracht om het feit dat Gerome nog niet op de grond lag te bloeden en Gerome nam zijn kans. Hij schoot op de man af en haalde deze met een simpele beweging onderuit. Hij greep het geweer en gooide deze aan de kant, waarna er twee messen tevoorschijn kwamen en deze zich genadeloos in de handen van de man drukte en hem zo vast nagelde aan de grond.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: E g o | &Gerome   wo sep 20, 2017 3:07 pm

Dat moment wanneer een grap tegenwerkte. Ja, dat onderging Rinzler momenteel. Het was zijn eigen domme schuld geweest. Nooit had hij over Gerome's achterwerk moeten beginnen maar hey, hoe kon het anders? Als hij ontspande was dat het eerste wat in zijn gezichtsveld terecht kwam. Wilde hij naar de omgeving kijken, moest hij wel keihard zijn buikspieren gebruiken om dat voor elkaar te krijgen. Of opzij loeren, echter was hij dan nog te dicht bij Gerome's ass, naar zijn mening. Dat de ander aan zijn eigen kont had gezeten, beviel hem alles behalve. Uit onverwachte hoek flipte Rinzler er zelf om, soort van, en de reden waarom hij dat had gedaan bleef hem onbekend. Inwendig gooide hij het er gewoon op dat het puur ongemakkelijkheid was. ”There there. Didn’t know you were so sensitive down there.” Hard klemde hij zijn kaken op elkaar. Goed, en nu? Nog zo'n geweldige comeback? Of zou hij werkelijk Gerome's nek breken... Zijdelinks keek hij naar de ander. Zo dichtbij. Als hij wilde kon het zo gebeuren. Maar dat kon hij Jeremy niet aandoen. Deze had alle mankrachten nodig die beschikbaar waren en daar liet de jongeman het bij.
Neutraal gleed zijn blik het café rond. Op het eerste gezicht was het geen café waar je gezellig heen ging met wat vrienden voor een rondje bier en een spel biljard. Er hing een gespannen sfeer, gecreëerd door een ruimte vol testosteron. Allemaal haantjes in één hok. Rinzler snoof kort. ”Right. I almost forgot you were useless for a second there,” hoorde hij Gerome zeggen, waarna hij deze aankeek. Sarcasme straalde van zijn ogen af. ,,Perhabs you should stop thinking about my ass," reageerde Rinzler droog, wellicht wat plagend. Hij had het gedoetje alweer naast zich neergelegd. Tijd terug draaien kon toch al niet meer. Terwijl hij de omgeving verder af scande, zette hij een aantal passen naar voren. De pijn wat door zijn enkel ging was abnormaal maar de jongen dwong zichzelf er geen aandacht aan te schenken. Ineens was zijn blik gevallen op een man bij de pooltafel. Een enige tijd had hij deze aangekeken, tot het besef doordrong dat dat hun mannetje wezen moest. ”Seems like you’re not useless after all,” klonk er mompelend. Gerome moest eens weten. ”Go sit down and take care of that wound or something. I’ll handle this.” Overdreven en sarcastisch maakte Rinzler een kleine buiging. ,,Your wish is my command." Hij grijnsde, tot hij zich omdraaide om naar een kruk te lopen aan de bar. Wat dat betreft had hij er vrede mee dat Gerome het zelf wilde regelen. Kon de man nog een enige vorm aan eer halen. Een puntje scoren bij Jeremy. Ondanks alles gunde hij het Gerome niet toe ontslagen te worden. Zo ver was hij dan wel weer.
In alle rust bestelde hij een whiskey, weigerend iets aan de wonden te doen. Hoogst waarschijnlijk was dat wel het verstandigste maar hij wilde en dúrfde niet. In ieder geval niet waar meer mensen bij waren. Zoiets deed hij liever privé, waarin alleen hij in een kamertje zat. Ieder ander wantrouwde hij volledig met dit soort zaken. Of ze nou wat deden ja of nee. Nonchalant nam Rinzler een slok van het goedje, zijn aandacht volledig op de ruimte waarin de man en Gerome teruggetrokken waren. Ergens verwachtte hij Gerome snel weer te zien maar in plaats daarvan weerklonk een schot. Het veroorzaakte paniek in het café. Grotendeels van het volk vluchtte weg. Anderen doken onder de tafels. Rinzler dronk het glas leeg voordat hij zich over de bar heen tilde en daarachter opzoek ging naar een emmer. Na deze gevonden en gevuld te hebben met water, en een handdoek over z'n schouder had gegooid, strompelde hij daarmee richting de achterkamer.
Eenmaal daar trof hij de twee mannen aan. Maar geen van hen was dood, had er één van hen gemist? Een lichte frons stond op Rinzler's voorhoofd, beseffend dat het "schoonmaakspul" onnodig bleek. Of misschien toch niet. ,,It's going very well, isn't it," merkte Rinzler op. Hij keek neer op de informant dat tegen de vloer gepind lag. Traagjes naderde hij hen. Pas toen hij bij het hoofd van de onbekende stond, zakte hij op zijn hurken. Afkeurend schudde hij zijn hoofd terwijl de blik in zijn ogen veranderde. Kil, haast doods. Een bijwerking van jarenlange onderdrukking. Maar praten deed de jongeman niet. De handdoek op zijn schouder werd in het water gedoopt waarna hij deze legde over de neus en mond van de man. Met beide handen hield hij deze op diens plaats. Intussen "tilde" zijn peculiarity de emmer op, kantelde het net genoeg zodat een straal water op het handdoek eindigde. Dit hielt Rinzler net zolang vol tot hij het idee had dat de man leek te stikken. De emmer kwam weer rechtop en hij tilde de handdoek iets op. ,,Speak, or I'll drown you very slowly."

Mood: Cranky as fuck|| Extra: x || Tag: Gerome_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gerome Evans
Gerry the Nanny
Gerry the Nanny
avatar

PROFIELAantal berichten : 114
IC-berichten : 86
Registratiedatum : 26-07-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Gerome, Haythel, Tissa, Jinn, Zeal, Seji, Elesis, JR, Namida, Link, Jeremy, Laxus, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Weapon summonarity and weapon immunity
Uiterlijke leeftijd: 20 years
Quote: Better run, 'cause I'm coming after you when you're sleeping at night. There's nothing that you can do. There's no place you can hide. 'Cause I'm coming after you.

BerichtOnderwerp: Re: E g o | &Gerome   ma sep 25, 2017 7:43 pmDoor Rinzler’s eerdere woorden werd Gerome eraan herinnerd dat hij inderdaad al het werk moest doen en niet erop moest gaan vertrouwen of wachten dat Rinzler van pas kon komen of hulp zou aanbieden. En aangezien Gerome de jongen zo juist nog erger had verwond dan hij al was, was de jongen haast een letterlijke blok aan zijn been geworden. Gerome had geluk gehad dat Rinzler nog op twee benen kon staan. Voor zover dat ging. Gerome besloot maar alleen naar de informante te gaan. Al snel belandde de twee in een kamer en voordat Gerome het wist werd een kogel door zijn hoofd heen geschoten. Oké dan. Dat was dom en roekeloos. Natuurlijk was ieder anders bij de kogel meteen uitgeschakeld geweest en had de informant in dat geval goed zijn werk gedaan en was hij slim geweest, maar ditmaal had hij niet de goede informatie gehad over Gerome. Erg ironisch voor een informant, vond Gerome. Hij bleef er niet lang stil bij staan. Hij nam meteen de kans die hij had gekregen door de schok van verbazing die door de man heen ging en greep de man om deze in een simpele haal neer te halen en vervolgens neer te pinnen door twee messen door zijn handen te boren en hem zo neer te nagelen aan de grond. Gerome wou de man dwingen naar antwoorden, maar toen ging de deur van de kamer open. Meteen keek Gerome op er was al een pistool verschenen om de persoon neer te schieten die binnen viel, maar zodra hij zag dat het Rinzler was, verdween het pistool. Zijn blik ging naar Rinzler’s enkel die hij, tot Gerome’s ergernis, niet had verzorgd. ,,It's going very well, isn't it," klonk het. Gerome keek kort op naar Rinzler die een emmer en vaatdoek had meegenomen. Hij slaakte een zucht. ”I have everything under control,” sprak hij terwijl hij van de informant af stapte. Die man zou toch nergens heen gaan. ”But I see you didn’t take the time to take care of your wound,” reageerde Gerome en knikte eens naar Rinzler’s enkel. Hij zou het er maar bij laten. Nu was niet het moment waarop ze moesten bekvechten. Ze moesten ervoor zorgen dat de informant begon te praten en kennelijk zag Rinzler dat ook in. De jongen liep op de man af en ging voor de man op zijn hurken. Gerome trok lichtjes een wenkbrauw op, wat was hij van plan? Een kille blik was verschenen in Rinzler’s ogen. Een blik die Gerome nog niet eerder bij de jongen had gezien, maar het was nou ook niet alsof hij Rinzler al lang genoeg kende om al zijn kanten en emoties te kennen. Wou hij ook niet. Hij wou de jongen helemaal niet kennen, maar het viel hem enkel wel op. Gerome’s blik ging kort naar de informant, maar deze leek niet zo makkelijk over te halen te zijn, ook al was het twee tegen één en kon de man niks maken. Rinzler trok de handdoek over het gezicht van de man met beiden handen, waarna de emmer werd opgetild. Gerome keek er wat van op. Hij ging toch niet? Ja hoor, daar ging het water al. Gerome keek enkel toe terwijl hij zag hoe de man’s lichaam zich aan spande in de pogingen om nog adem te krijgen. Uiteindelijk stopte Rinzler en hief hij de handdoek wat op. ,,Speak, or I'll drown you very slowly." klonk het. Een duidelijk bericht, maar de man keek hen enkel aan. Eerst Rinzler en vervolgens wanhopig naar Gerome, maar ook Gerome gaf hem niets meer dan een kille blik. Tja, dat kreeg je ervan als je tegen Jeremy in ging. De man had het moeten weten. Zodra de stilte te lang duurde, werd de handdoek weer terug over zijn hoofd gelegd en volgde het water. Opnieuw begon het lichaam te kronkelen terwijl het gorgelend geluid was te horen van water dat hopeloos uit werd gespuugd om vervolgens weer naar binnen te worden gegoten. Uiteindelijk werd de handdoek opnieuw opgeheven en ditmaal leek de man in te zien dat ze zeker niet aan het bluffen waren. ”Alright alright!” bracht hij uit terwijl hij met moeite op adem probeerde te komen. Gerome deed een stap dichterbij en hurkte bij de man neer. Nu wou hij de informatie ook hebben ook. ”The man you’re looking for is located in the outskirts. In an old factory. But he knows you’re coming so he has a gang protecting him 24/7,” maakte de informant vluchtig duidelijk. Gerome kwam weer recht. ”Well that gang wouldn’t be a problem,” sprak Gerome. Vervolgens greep hij een pistool uit de lucht en schoot hij de man dood. Hij richtte zijn blik vervolgens op Rinzler. ”Do you need care for that wound or can we proceed to our target?” vroeg Gerome rustig.


_________________

X THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t499-gerome-evans
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: E g o | &Gerome   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
E g o | &Gerome
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Outside of the loop
 :: o t h e r . p l a c e s
-
Ga naar: