Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Namida Escarlett

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Namida Escarlett
Tear of Sunlight
Tear of Sunlight
Namida Escarlett

PROFIELAantal berichten : 15
IC-berichten : 13
Registratiedatum : 04-09-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Namida, Tissa, Haythel, Jinn, JR, Jeremy, Gerome, Seji, Laxus, Zeal, Elesis, Penelope, Link, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Light Warlock
Uiterlijke leeftijd: 19
Quote: From red to violet. They hold meaning. I couldn't see them because they were too bright. Shine on my heart and make it understand. Show me the prism.

BerichtOnderwerp: Namida Escarlett   ma sep 04, 2017 12:25 pm
Namida Escarlett


Warnings
TW: Incest and murder

G E N E R AL
Full name: Namida Escarlett
Nickname: Namy
Real Age: 89 years old
Age: 19 years old
Sexe Female
Sexual orientation: Bisexual
Partner: none
Ex-partners: Eugene Escarlett, Miska Sykes
Place of Birth: Strongelf
Day of Birth: 4th november
Siblings: Eugene Escarlett (older half brother)
Parents: Stacy Escarlett (mother), John Escarlett (father)
Offspring: none
Ability: Light Warlock

P E R S O N A L I T Y
Strong points: Stubborn, caring, friendly, honest, justice
Weak points: Sensitive, easily angry, protective
In depth: Namida is een meid die aardig en vriendelijk is. Ze komt voor de mensen die in de problemen zit en heeft een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Als dingen niet rechtvaardig worden gebeurd, kan ze dan ook snel boos worden en in de bescherming schieten voor de mensen die het benadeelt. Ze kan niet tegen arrogante mensen en haalt hun ego het liefste naar beneden, maar is voor de rest een open en vriendelijk dame. Ze houd ervan om sociaal te zijn en andere te helpen en zal wat geflirt ook zeker niet over slaan.

A P P E A R A N C E
Faceclaim: Amanda Seyfried
Picture: Klik
In depth: Namida heeft blonde lange haren met slag en lichte ogen. Haar ogen geven licht als ze met haar krachten bezig is. Voor de rest draagt ze vaak gemakkelijke kleding, maar vind het niet erg om zich zo af en toe op te deren.

P E C U L I A R I T Y
Light Warlock
Absorb: Namida kan het licht van de zon of elektrisch licht tot zich nemen. Het zal in sliertjes rond haar armen of een ander deel van haar lichaam vallen en erin zinken. Het zorgt ervoor dat ze sterker is en haar krachten beter kan gebruiken. What it looks like (klik)
Healing: Namida kan met het licht de wonden van anderen en zichzelf genezen. Ze kan ook mensen van de dood weer terug brengen, maar dit kan enkel als ze de persoon in kwestie naar maar een seconde dood is en Namida meteen begint met genezen, daarbij kost dit haar zoveel energie dat ze er zelf aan kan overlijden.
Fight: Namida kan het licht begeleiden in de stalen ketting die ze meestal aan haar broek of rok draagt. Ze kan de ketting met behulp van het licht veranderen in een lichtzwaard waar ze goed mee kan vechten. Ook kan Namida het licht in haar 'releasen' en hiermee een felle flits laten zien die vijanden tijdelijk of permanent verblinden.

F U N F A C T S
#1: Namida betekent traan in het Japans
#2: Namida is ontstaan op hetzelfde forum als Jeremy
#3: Namida heeft soortgelijke krachten als de tweelingbroer van Jeremy, Jackie.
#4: Namida houd ontzettend veel van katten.
#5: Namida heeft niet snel een vooroordeel, maar ziet kinderen van rijke mensen al snel als minder aan door haar verleden.

P A S T
Childhood: Namida is geboren in Strongelf. Het is een gebied vol met Warlocks zoals zijzelf. Ze groeide op in een rijke familie met haar vader John, haar moeder Stacy en haar halfbroer Eugene. Eugene was een zoon van John en zijn voorgaande vrouw. Eugene's moeder was een lieve vrouw, maar ging op jonge leeftijd dood door een ziekte. Het verlies van de vrouw zorgde ervoor dat John erg veel begon te drinken. Hij kreeg al snel een nieuwe vrouw die enkel bij de man was voor het geld. John maakte het niet uit. Hij wou enkel een soort vervanger hebben van zijn vrouw, ook al zou hij nooit van Stacy houden als hij van zijn voorgaande vrouw heeft kunnen houden. Al snel was Namida geboren. Er zit tussen haar en Eugene ongeveer tien jaar verschil door de verschillende moeders. Namida groeide op in een rijke familie, maar niet een gelukkige familie. De enige die goed op haar lette was haar broer. Haar moeder ging vreemd en haar vader was meestal aan het gokken of zich klam aan het zuipen. Op tienjarige leeftijd besloot Namida weg te lopen van huis. Ze haatte haar ouders en ze had het gevoel dat Eugene aan de kant stond van hun vader, dus voelde ze zich verraadde en alleen. Echter, voordat ze Strongelf kon verlaten, had Eugene haar gevonden. Hij had haar gered van een groepje overvallers die haar lastig vielen. Namida dacht dat Eugene haar terug naar huis wou nemen, maar al snel bleek dat de jongen enkel voor haar wou zorgen. De twee verlieten Strongelf en besloten op hun zelf te wonen zodra ze een kleine kamer konden betalen.
Teenyears: Naarmate Namida ouder werd, begon ze Eugene anders te zien. De twee behandelde elkaar dan ook niet als broer en zus. Sinds ze samen woonden waren ze een stuk closer geworden. Zodra Namida er achter kwam dat ze verliefd was geworden op de man, raakte ze in paniek. Ze wist niet wat ze moest doen. Ze durfde het niet tegen Eugene te zeggen. Ze begon langer buiten te blijven om Eugene te ontlopen, maar op een dag kwam een auto voor haar tot een stilstand. Namida kon zich niet verdedigen en werd mee genomen. Ze werd terug gekidnapt naar haar vader die haar kennelijk toch had gemist. Zo dronken als de man was, probeerde hij haar thuis te houden, maar Namida wou niet terug in huis komen wonen bij de man. Eugene had Namida al snel gevonden. Hij wou in eerste instantie enkel Namida mee nemen terug naar hun huis, maar zodra John begon te praten over Eugene's moeder, verloor de man zijn koelte. Eugene stak zijn klauw in John's borst en trok zijn hart eruit. Daarmee was de vader van Namida vermoord. Namida vond het een vreselijk gezicht, maar wist dat het beter zou was. De twee gingen terug naar hun huis, waar Namida uiteindelijk de moed nam om Eugene te vertellen hoe ze zich voelde. Eugene bleek dezelfde de gevoelens te hebben en zo begonnen de twee een relatie, ook al was het verboden.
Adult: Op een dag kwam een kat aanlopen bij hun huis. Zo gek als Namida was op katten, besloot ze het weesje in huis te nemen. Na een dag werd echter al snel bekend dat het geen kat was, maar een shapeshifter, genaamd Miska. Eugene was tevens een shapeshifter, maar hij kon veranderen in een zwarte panter. Namida vond het zielig voor de jongen dat hij op straat moest leven en wou dat de jongen ook niet aan doen, dus besloot ze om de jongen tegen beter weten in, in huis te houden. De jongen begon al snel met Namida te flirten, maar Namida zag dat zelf niet in. Eugene daarentegen had al meteen een hekel aan de jongen en wou hem ook uit huis hebben, maar Namida kreeg het voor elkaar dat de jongen zo lang mocht blijven totdat hij een baan had en een eigen huis. Miska ging ondanks de waarschuwingen van Eugene ongestoord verder met het flirten. Zover tot dat Eugene het uiteindelijk zat was en zijn klauw ook in Miska's borst stak. Namida was er net op tijd bij om Miska te redden van de dood met haar krachten, maar ze was woest op Eugene. Ze zei hem om te vertrekken en zo vertrok hij. Kapot van liefdesverdriet en wanhoop, besloot Namida toch een relatie aan te gaan met Miska. Immers zou dit eens een normale relatie zijn. Iets wat haar ook aan stond. Echter bleef het dat ze verliefd was op Eugene en niet op Miska. Uiteindelijk kwam Miska hierachter en besloot hij weg te gaan. Eugene kwam hierachter en besloot terug te gaan naar Namida. De twee praatte het uit en kwam weer bij elkaar.
Namida en Eugene zijn gerelateerd met Emma, de prinses van Engeland. Dus kwamen ze vaak op bezoek bij Emma en haar man Blaine. Een keer dat ze daar op bezoek waren, had Emma een nieuwe kat en Namida en Eugene herkende de kat meteen; Miska. Namida zorgde ervoor dat Eugene er niks over zei tegen Emma en Blaine. Ondanks alles gunde Namida Miska nog altijd een huis, maar al snel bleek het dat Miska niks was verandert. De jongen werkte samen met een vampier genaamd Damon die Emma wouden hebben. Namida probeerde hen nog te beschermen, maar het lukte niet. Emma werd mee genomen voor onderzoek omdat ook zei een bovennatuurlijk wezen bleek te zijn. Uiteindelijk kreeg Namida het voor elkaar om haar krachten goed te gebruiken en kon ze Emma redden. Ze hebben Demon en Miska sindsdien niet meer gezien.
Eenmaal terug thuis, klopte er al snel een jongeman aan bij hun. Ze verwachten bezoek. Ze zouden iemand onderdak aanbieden die in het paleis van Emma en Blaine had verbleven. Namida vertrouwde erop dat de jongen goed was, aangezien hij ook bij Emma mocht blijven. De jongen's naam was Zeal. Hij was een voortvluchtige. Eugene en Namida besloten hem onderdak aan te bieden totdat hij een nieuwe plek had waar hij kon verblijven. Wat Namida echter niet wist was dat Zeal Eugene probeerde tot zich te winnen door middel van flirt acties. Namida had hier niks van door. Op een dag kwam ze terug thuis en bevonden zich vier mannen in huis. Mick, Xuan, Eugene en een bewusteloze Zeal. Xuan bleek een bountyhunter te zijn die het op Zeal had gemunt. Mick was Xuan's man die hem ervan probeerde te overtuigen dat het slecht was wat hij deed. Eugene wou Zeal weg hebben uit het huis, aangezien de jongen hem lastig viel met het flirten, maar hij kon het niet aanzien dat Xuan hem met hem mee zou nemen. Toen waren al de eerste gevoelens jegens Zeal gekomen van Eugene en Namida had niks door. Ze redde Zeal van Xuan en Xuan en Mick vertrokken weer. Namida heelde Zeal zo goed als ze kon, maar het vergde zoveel energie dat ze bewusteloos raakte. Eugene legde haar in bed neer. Terwijl Namida aansterkte en boven lag te slapen. Nam Zeal opnieuw de kans om met Eugene aan de haal te gaan. Ditmaal kon de man de jongen echter niet afwijzen. Zeal had Eugene overtuigd en hem verliefd op hem gemaakt. Nadat Namida wakker was geworden, besloot ze om naar beneden te gaan, maar daar trof ze de twee mannen halfnaakt op de bank aan. Namida was woest. Ze dacht dat Zeal Eugene aan het aanranden was. Namida wou de jongeman vermoorden, maar Eugene hield haar tegen en zei haar dat hij gevoelens voor Zeal had. Vervolgens pakte hij zijn spullen en verliet hij Namida. Niet veel later hoorde Namida dat Zeal Eugene na een one night stand had verlaten, maar het zou nooit meer goed komen tussen Namida en Eugene.
Nadat Namida alleen was achter gelaten, had ze even geprobeerd om haar leven weer op de rit te krijgen, maar ze kreeg het niet voor elkaar. Alles deed haar denken aan Eugene. Uiteindelijk besloot ze rond te reizen en kreeg ze het nieuws te horen van Jeremy en hoe Eugene én Miska nu voor hem werkte. Namida kon haar oren niet geloven en ergens maakte het haar nog bozer, maar ze sloot er vrede mee. Ze wou niks meer met hen te maken hebben. Ze reisde van lus tot lus en is nu uiteindelijk aangekomen in de lus van Bluebonnet.


_________________

X NEW THEME X Thanks Sammy!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t672-namida-escarlett
Louise Bluebonnet
Momma Burd
Momma Burd
Louise Bluebonnet

PROFIELAantal berichten : 1327
IC-berichten : 137
Registratiedatum : 02-10-16
Leeftijd : 20
Accounts :
. Louise
. Ethan
. Clarke
. Parker
. Carina
. Maybel

RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Ymbryne
Uiterlijke leeftijd: 34
Quote: Intelligence without ambition is a bird without wings

BerichtOnderwerp: Re: Namida Escarlett   ma sep 04, 2017 2:13 pm


_________________

theme x voice x more
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t10-louise-catherine-left
 
Namida Escarlett
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
G e n e r a l
 :: g u i d e b o o k :: a c c e p t e d
-
Ga naar: