Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 Oh Shiz [MC]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Laxus Dreyar
Activated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 66
IC-berichten : 45
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Laxus, Zeal, Seji, JR, Jinn, Jeremy, Gerome, Link, Elesis, Namida, Tissa, Haythel, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity Warlock
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Fuck away the pain.

BerichtOnderwerp: Oh Shiz [MC]   ma sep 04, 2017 3:12 pm

TAG Ramiro | MOOD jummy jummy

Met een grijns keek Laxus naar de jongen die in de tuin was. De jongen was al een behoorlijk poosje bezig met trainen. En oh wat zat Laxus te kwijlen zeg. Hij had zich voor het raam gezet keek nog net niet als een teenage girl naar een crush. Met glunderende ogen gleden zijn ogen voor de zoveelste keer over het lichaam heen. Voor de zoveelste keer bleef zijn blik hangen bij de spieren en het lijf dat een beetje bezweet was. Hij voelde zijn vingers tintelen. Oh als hij die huid onder zijn vingers kon voelen..

Laxus was nog maar net in de lus. Ongeveer een paar dagen. Het was lang genoeg om erachter te komen dat zijn tweelingbroer zich hier bevond, maar kort genoeg om ervoor te zorgen dat anderen door kregen dat er twee Dreyars rond liepen in de lus. Daarbij was Laxus zich er niet bewust van dat Jeremy in de buurt was en dat zijn mensen zich ook in de lus bevonden. De arme schat had niet door dat hij zat te kwijlen over het lichaam van de vijand. Ach ja. Vijand of niet. Laxus zou er wel wat van willen hebben. Uiteindelijk besloot Laxus dan ook maar recht te komen. Hij had geen zin om nog langer te wachten. Hoe hard hij ook tegen zichzelf zei dat hij zich in moest houden en zijn gedrag niet al te duidelijk moest maken. Hij kon zich niet inhouden. Hij schoof het raam open en klom op de vensterbank. Hij slingerde zijn benen over de vensterbank heen, waarna hij zich liet vallen. De elektriciteit vormde een bal onder zijn voeten die de klap voor hem op vingen, maar wel voor enkele scheuren in de grond zorgde. Ah well. Wie zou zich nou deren aan een stukje grond? In ieder geval had Laxus z’n entrance gemaakt met de vele elektriciteit. Met een grijns richtte Laxus zich op de jongen en liep hij in een trage pas op de jongen af. ”You like to fight?” daagde hij de jongen uit. In eerste instantie wou Laxus de jongen het bed in werken, maar wat was er nu beter dan eerst vechten en daarna het bed in duiken? Ja dat was zijn plan en zijn doel.

_________________

X NEW THEME X


Laatst aangepast door Laxus Dreyar op zo okt 01, 2017 9:33 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t612-laxus-dreyar
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: Oh Shiz [MC]   ma sep 04, 2017 9:42 pm

Sinds de terugkeer van z'n beste vriend was Rinzler's humeur amper aan kapot te krijgen. Met nadruk op ámper. Er was nog altijd één ding dat hem vrij pissig wist te maken, zo nu en dan. Gerome. De naam bleef maar in zijn hoofd malen. Ze wisten elkaar precies op te fucken wanneer ze dat nodig vonden maar dat was nog niet eens het ergste. Oh nee. Na hun gevecht leek zijn hiel moeite te hebben met helen. Ja hij had enkele behandelingen ondergaan maar hij gunde zich geen tijd om het dicht te laten groeien. Wat? Er was geen tijd. De druk om de missies te voltooien was immens. Hij wilde graag presteren, hij wilde Jeremy tevreden stellen. Zeker na het akkefietje met zijn collega. Maar voordat hij überhaupt serieus actie kon gaan ondernemen, besefte Rinzler dat hij moest leren omgaan met deze tijdje pijn. De balans herstellen, iets wat hij nodig had.
Gekleed in slechts een lange, losse trainingsbroek en wat sneakers was de jongeman naar buiten gewandeld. Dat er gestaard werd deed hem weinig. Hadden ze nog nooit iemand in een ontbloot bovenlichaam gezien? Rinzler negeerde het volledig, wetende dat hij doelgericht moest blijven. Presteren, presteren, presteren. Eenmaal buiten zocht de jongen een rustige plek op, met voldoende lege ruimte om vrij te kunnen bewegen. Hij begon rustig. Kalme arm bewegingen en niet veeleisende posities. Stukje bij beetje begon hij met de warming up, wat bestond uit correcte push ups, squats, stretchen. Vervolgens voerde hij het tempo op. Begon hij verdedigingsposities uit te oefenen op niet bestaande tegenstaanders. Vanaf een afstandje zou het er vast raar uit zien. Of op een soort dans. O ja, dansen dat kon hij wel. Pas na een tijdje kwam hij volledig los, waarin hij vooral oefende op trappen, draaien en balans. Dingen die hem niet geheel vlekkeloos af gingen, wat hem frustreerde.
Maar lang hoefde Rinzler niet gefrustreerd te wezen. Uit het niets gebeurde er ineens vanalles wat. Iemand dat uit het raam kwam springen maar opgevangen werd door elektriciteit. Fronsend draaide hij zich er naartoe, zachtjes hijgend met net genoeg beetje zweet wat zijn bovenlichaam deed glanzen in het zonlicht. De onbekende naderde. "You like to fight?" Hij lachte zachtjes om die woorden. ,,Do you expect a fair answer or do you wish me to lie?" Hij zette een steunende hand op zijn heup terwijl hij zwak glimlachte. ,,If so; yes, I lóve to fight." Het was niet zozeer dat hij ervan hielt. Nee, hij móest. Het was voor hem de enigste manier geweest om te overleven. En dat was het nu nog.

Mood: Focused|| Extra: x || Tag: Laxus_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laxus Dreyar
Activated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 66
IC-berichten : 45
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Laxus, Zeal, Seji, JR, Jinn, Jeremy, Gerome, Link, Elesis, Namida, Tissa, Haythel, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity Warlock
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Fuck away the pain.

BerichtOnderwerp: Re: Oh Shiz [MC]   di sep 05, 2017 9:05 am

TAG Rinzler | MOOD jummy jummy

Laxus had zich niet meer in kunnen houden. Hij moest de jongen gewoon aanspreken en het liefst binnen nu en een paar minuten aanraken. Hij besloot dan ook maar meteen een entrance te maken en wist de jongen zijn aandacht ermee te pakken. Waarschijnlijk zou hij het aandacht van een paar peculiars binnen ook pakken, maar dat maakte niet uit. Tenminste, zolang niemand een snitch ging zijn en naar Bluebonnet zou gaan. Laxus anderzijds zou diegene de dood gaan ontvangen. Laxus kon daar nu al naar uit kijken, maar toch richtte hij zich eerst op de jongen. Hoe kon hij nog aan iets anders denken? De jongen’s lichaam glinsterde in de zon. Laxus volgde een zweetdruppel die over zijn borst heen liep en beet zachtjes op zijn onderlip. Oh dear. Laxus besloot echter niet met een flirterige opmerking te beginnen. Nee. Hij vroeg aan de jongen of hij hield van vechten. Waarom zou de jongen immers anders zou aan het trainen zijn? De jongen lachte zachtjes om zijn woorden. Adorable. ,,Do you expect a fair answer or do you wish me to lie?" vroeg de jongen hem. Laxus grijnsde wat. De jongen gaf hem zelfs een keuze. Kon de jongen nog perfecter zijn? Ja, als hij in zijn bed lag. Laxus kon het zich al inbeelden. De jongen legde een hand op zijn heup. Laxus volgde de beweging met zijn ogen, maar keek de jongen al snel genoeg weer aan in zijn ogen. ,,If so; yes, I lóve to fight." antwoordde de jongen. Laxus grinnikte zachtjes en keek de jongen vervolgens met een schuin hoofd en een grijns aan. ”I jus saw you training out here and I wondered if I could help you out. Y’know, fight a bit so you can see if you can launch some kicks,” sprak Laxus. Hij keek hem even aan, maar stapte al snel dichterbij de jongen. ”But if you don’t want that, then we can have fun in another way,” voegde Laxus er op flirterige wijze aan toe en gunde de jongen een knipoog


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t612-laxus-dreyar
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: Oh Shiz [MC]   za sep 09, 2017 5:11 pm

De entree van de ander had enige schade aan de grond toegebracht. Rinzler moest eerlijk toegeven, het had er spectaculair uit gezien. Naast dat bracht het nog een hele andere statement; dat deze wereld niet zo gemakkelijk was zoals hij in het begin gedacht had. Er liepen sterke peculiars hier rond, die moeilijk uit te schakelen waren mocht het nodig zijn. En dus was hij tot de conclusie gekomen dat trainen lang niet zo slecht was, zeker na een paar jaar laks erin te zijn geweest. Want waarom zou hij in zijn wereld hebben moeten trainen als toch niemand het tegen hem op durfde te nemen? Soms was een beruchte naam al genoeg. Dat had hij hier niet, wat inhield dat hij geheel overnieuw moest beginnen. Startend bij de basis.
Hij vroeg zich af wat de jongen precies van hem moest hebben. Wat aan hem had de jongen aangetrokken? Gauw genoeg zou hij er antwoord op krijgen. Kinda. Soort van. Daar ging hij maar eventjes vanuit. Met een vriendelijk glimlachje keek Rinzler de ander aan, terwijl deze diens woord deed; ”I jus saw you training out here and I wondered if I could help you out. Y’know, fight a bit so you can see if you can launch some kicks.” Hey, dat was nog best een goed idee. Het stond hem aan. Maar voordat hij erin mee kon stemmen, ging de jongen verder; ”But if you don’t want that, then we can have fun in another way." De manier waarop deze sprak ontging Rinzler niet. Een dingetje wat hij had geleerd te herkennen sinds hij hier in de lus was. ,,Names first," reageerde hij met een lachje. ,,I'm Rinzler." Wat dat betreft had hij een ouderwets systeem. Eerst namen en wat leren kennen, dan kwam later de rest wel. Hij liet de hand van zijn heup afglijden en stak die naar de ander uit. ,,We could spar a bit if you want? Or do you really want a fíght?" Er zat immers een verschil in. Daarbij had Rinzler geen behoefte aan om iemand pijn te doen. Een beetje sparren was oké. ,,After that we will see what we can do."

Mood: Focused|| Extra: x || Tag: Laxus_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laxus Dreyar
Activated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 66
IC-berichten : 45
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Laxus, Zeal, Seji, JR, Jinn, Jeremy, Gerome, Link, Elesis, Namida, Tissa, Haythel, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity Warlock
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Fuck away the pain.

BerichtOnderwerp: Re: Oh Shiz [MC]   za sep 09, 2017 7:43 pm

TAG Ramiro | MOOD jummy jummy

De jongen vroeg hem waarom hij hem had benaderd. Een logische vraag en Laxus had er dan ook een antwoord op. Het was niet geheel waar, maar ook niet geheel een leugen. Immers zou Laxus best wat willen vechten, maar had hij met andere intenties naar de jongen gekeken. Voordat Laxus het echter toeliet dat de ander zou antwoorden op zijn woorden, voegde Laxus er nog een voorstel aan toe waaruit bleek dat hij ook wel andere intenties had. Het leek de jongen niet van z’n stuk te brengen. Iets wat op zich goed was. Dan was hij tenminste er niet bang voor. ,,Names first," lachte de jongen wat. Laxus greens. Oké dat vond hij niet erg. Hij zou een naam later nodig hebben. ,,I'm Rinzler." stelde de jongen zichzelf voor. Laxus knikte eens. Een hand werd naar hem uitgestoken. Laxus nam de hand aan en schudde deze kort. ”Laxus Dreyar,” stelde hij zichzelf voor. Hij keek Rinzler kort met een grijns aan, waarna hij zijn hand weer los liet. ,,We could spar a bit if you want? Or do you really want a fíght?" vroeg Rinzler nu. Hmm. Goede vraag. Laxus kon het niet helpen dat hij een zekere lust naar bloed had, maar hij wou de jongen niet te veel pijn doen. Dan zou verdere fun snel afgeschreven zijn. ,,After that we will see what we can do." vervolgde Rinzler. Laxus knikte eens en grijnsde. Hij keek daar al naar uit. ”We can sparr. I wouldn’t dare to fight you. I wouldn’t be able to forgive myself if I hurt your pretty face,” sprak Laxus met een knipoog. ”So let’s just spar. Only using our body and not our powers,” stelde Laxus de regels kort op. Hij nam vervolgens een paar stappen afstand en nam een vechtershouding aan. ”Ready?” greens hij.


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t612-laxus-dreyar
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: Oh Shiz [MC]   zo sep 10, 2017 4:48 pm

Dat het besef er was wat deze jongen precies bedoelde, en dat hij er amper op reageerde, betekende niet dat Rinzler zich er super comfortabel mee voelde. Of in ieder geval voelde hij zich niet geroepen om er vrolijk in mee te gaan. Maar om dan meteen van de ander weg te draaien en volledig te negeren, nee. Dat ging hem net eventjes te ver. Straks kregen ze wel een klik, werden ze vrienden, wist hij veel. Hij zou het jammer vinden om dat mogelijk mis te lopen. Dus hij deed simpelweg alsof er niets aan de hand was. Om verder te kunnen met het gesprek wilde hij graag een naam weten. En oh wat zou die naam als donderslag bij hemel vallen. ”Laxus Dreyar." Het kwartje viel meteen. Laxus. Dé Laxus. Waar al tijden naar gezocht werd, haast onvindbaar was en nu in levende lijve voor hem stond. Zonder enige moeite te hoeven doen. Hoe goed kon de dag wel niet beginnen?! Rinzler glimlachte terwijl hij zijn hand weer terug trok, nadat deze geschud was. ,,Nice." In de tussentijd waren de tandwieltjes in z'n hersenen aan het kraken geslagen. Want hoe ging hij dit precies aanpakken? Zijn voorkeur ging uit naar meteen knock out slaan en meezeulen naar Jeremy maar Rinzler wist dat dat té radicaal zou zijn. Tenslotte moest hij heel wat geluk hebben, wilde hij Laxus in één keer tegen de vlakte werken. Ze waren teveel op elkaar gefocust. Er gebeurde te weinig om hen heen waardoor de jongen afgeleid kon worden. Sowieso dat dat plan in duigen zou vallen. Plotsklaps sprong er een lampje aan. De oplossing lag al vlak voor zijn voeten, toegegooid door de jongen zelf. ”We can sparr. I wouldn’t dare to fight you. I wouldn’t be able to forgive myself if I hurt your pretty face,” hoorde hij Laxus zeggen. ”So let’s just spar. Only using our body and not our powers.” Rinzler lachte kort, waarna hij zijn armen even losjes heen en weer bewoog. ,,Don't worry. This pretty face handled a lot. Just take care about your own." Gevolgd door een knipoog. Nu gingen ze dan niet vechten, dus opzich was zijn opmerking wat overbodig maar ook tijdens een spar-ronde kon er genoeg mis gaan. ”Ready?” Hij balde zijn handen tot vuisten en tilde deze omhoog tot kin hoogte. ,,Yes, always." Slechts een paar seconden bleef hij stilstaan, om zeker te weten dat Laxus de aandacht erbij had. Toen pas bewoog Rinzler zich naar voren. Lichtvoetig, vastberaden. Zodra hij genoeg afstand had afgelegd trok hij meteen een been, de slechte, omhoog. Balancerend op de ander maakte hij wat schijnbewegingen, waarna hij z'n been weer neerzette en afwachtte wat Laxus zou doen.

Mood: Focused|| Extra: x || Tag: Laxus_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laxus Dreyar
Activated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 66
IC-berichten : 45
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Laxus, Zeal, Seji, JR, Jinn, Jeremy, Gerome, Link, Elesis, Namida, Tissa, Haythel, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity Warlock
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Fuck away the pain.

BerichtOnderwerp: Re: Oh Shiz [MC]   di sep 12, 2017 7:58 pm

TAG Ramiro | MOOD jummy jummy

Laxus had zichzelf voorgesteld. Hijzelf zag daar het probleem niet van in. Mensen zouden hem nu vast nog niet herkennen. Daarbij wist hij niet dat ook hij werd gezocht. Hij wist dat zijn tweelingbroer werd achtervolgd, maar Laxus had in principe nog niks gedaan jegens Jeremy of het rijk om ook voortvluchtig te moeten zijn. Oh boy wat had hij het mis. Natuurlijk had hij kunnen weten dat er mensen achter hem aan zouden zitten als hij een trail van bloed en lijken achter liet, maar om dat te bedenken was Laxus al te ver heen met zijn psychopatische brein. Laxus besloot maar niet te gaan vechten en besloot het aanbod om te sparren te accepteren. Rinzler lachte om de woorden en gooide zijn armen was los. ,,Don't worry. This pretty face handled a lot. Just take care about your own." sprak Rinzler, gevolgd door een knipoog. Laxus keek op, maar grijnsde al snel. Oh ja dit werd heel leuk. Hij zou de jongen precies krijgen waar hij hem wou hebben: in zijn bed. Vervolgens vroeg Laxus of Rinzler er klaar voor was. Zijn vraag werd beantwoord door de vechthouding van Rinzler. Die zijn vuisten tot de hoogte van zijn kin ophield. Laxus grijnsde. ,,Yes, always." gaf Rinzler aan. Laxus knikte nog eens, om ook te laten merken dat hij er klaar voor was, waarna ze van start gingen. Lichtvoetig ging Rinzler te werk. Meteen had Laxus de knop omgezet en kwam de huurmoordenaar van vroeger tevoorschijn. Natuurlijk moest hij zijn tactieken wel wat aanpassen, aangezien hij de jongen niet wou vermoorden. Hoogstens verwonden. Laxus volgde Rinzler nauw met zijn ogen. Uiteindelijk kwam een voet zijn kant op. Laxus wist een paar schoppen te ontwijken, maar werd uiteindelijk bij zijn kaak geraakt. Door de opkomende adrenaline en motivatie deerde Laxus zich er niet aan en probeerde hij de been vast te pakken, waarna hij met een voet uithaalde naar Rinzler’s enkel om de jongen op de grond te werken.


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t612-laxus-dreyar
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: Oh Shiz [MC]   zo sep 17, 2017 5:36 pm

Nervositeit sloeg genadeloos toe nadat Rinzler besefte wat voor plan hij zélf bedacht had. Zijn maag leek erdoor samen te knijpen, wat een extra onprettig gevoel met zich mee bracht. De jongen tegenover hem knock out slaan was haast geen doen. Zeker niet nu ze gingen sparren. Men zou denken dat de kans juist groter werd om daarin te kunnen slagen, alleen vond hijzelf van niet. Bij een gevecht, en zelfs tijdens een spar, kwam adrenaline vrij. Iedereen veranderde in een superheld wanneer dit goedje de vrije hand kreeg. Natuurlijk kon hij Laxus in de rug aanvallen wanneer hun wegen gingen scheiden maar dat ging tegen zijn principes in. Niet dat dit plan heel veel beter was. Hij ging gebruik maken van Laxus' reputatie. Wat min of meer inhield dat hij de ander richting het bed moest gaan werken.  Het idee maakte hem misselijk. Niet omdat het aan Laxus lag. Nah, met de jongen was niks mis. Maar meer omdat hij totaal 0,0% ervaring had en hij nu moest gaan spelen alsof hij er alles vanaf wist. Afgaand op theorie en niet op ervaring moest hij het voor elkaar gaan krijgen. En daarin was hij behoorlijk sceptisch.
Overduidelijk dat zijn gedachten afdwaalden in plaats van alert te blijven op het gevecht. Als gevolg daarvan had hij Laxus geraakt, wat niet helemaal zijn bedoeling was geweest. Al leek dat zijn tegenstander niet te deren. Rinzler voelde een grip rondom zijn been. Oeps. Gevolgd door een trap tegen zijn andere enkel, die diende als een steunpilaar. Hij voelde hoe zijn lichaam voor een moment leek te zweven, waarna het aangetrokken werd door de zwaartekracht en tegen de grond keilde. Er was geen tijd te verliezen. Nadat zijn been was losgelaten door zijn tegenstander, maakte hij een vlugge koprol naar voren. Terwijl Rinzler recht kwam, grepen zijn handen de middel van Laxus vast. Deze tilde hij op, waarna hij de jongen over zijn schouder heen gooide. Letterlijk er óverheen. Niet eventjes laten rusten op zijn schouder, nee, gewoon door. De jongeman eindigde daardoor op diens rug op de grond. Gunde hij hem de tijd om bij te komen? Nee. Meteen stortte hij zich meteen op Laxus. Zijn knieën lagen strak langs diens heupen terwijl zijn ene hand een pols van Laxus vast hield en deze boven Laxus' hoofd tegen de grond aan pinde. Zijn vrije hand legde hij losjes, net eronder, tegen diens keel. ,,Checkmate," grijnsde Rinzler, heel zacht hijgend. Zijn bruine kijkers keken degene onder hem recht aan. ,,Do you surrender?"

Mood: Nervous|| Extra: godmod toegestaan || Tag: Laxus_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laxus Dreyar
Activated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 66
IC-berichten : 45
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Laxus, Zeal, Seji, JR, Jinn, Jeremy, Gerome, Link, Elesis, Namida, Tissa, Haythel, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity Warlock
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Fuck away the pain.

BerichtOnderwerp: Re: Oh Shiz [MC]   wo sep 20, 2017 7:44 pm

TAG Ramiro | MOOD jummy jummy

Laxus had wel zin in een gevecht, maar het leek hem verstandiger om het maar bij sparren te houden. Als ze in een gevecht zouden belanden bestond de kast dat zijn lust naar bloed te groot werd en hij de jongen zou vermoorden of martelen terwijl hij hem eigenlijk het bed in wou krijgen. Wat een struggles toch weer. Laxus niet geheel zijn aandacht erbij gehad en kreeg zo een voet naar zich toe gesmeten. De pijn voelde Laxus niet door de adrenaline rush die door zijn aderen schoten. Met een grijns greep hij de jongen bij zijn enkel vast en trok hij de jongen onderuit met een schop van zijn voet. De jongen viel met een klap op de grond. Even voelde Laxus lichte triomf, maar de jongen was overduidelijk een ervaren vechter en keek niet verbaasd op van Laxus’ zet. De jongen deed een voorwaartse koprol, greep Laxus bij zijn middel vast en voordat Laxus het wist was hij degene die op de grond viel. Even kneep hij zijn ogen dicht door de klap, maar al snel opende hij zijn ogen zodra Rinzler zich weer op hem stortte. Diens benen eindigde rond zijn zij. Zorgde ervoor dat hij hem knellend op de grond hield terwijl de jongen zijn pols vast hield en deze boven zijn hoofd vast hield. Laxus keek de jongen met een grijns aan terwijl Rinzler zijn andere hand tegen zijn hals aanlegde. In elk ander moment had Laxus zich misschien geïrriteerd gevoeld om het feit dat hij in deze situatie was gemerkt, maar nu werkte het juist aanstootgevend. Dat lichaam ook van Rinzler.. ,,Checkmate," sprak de jongen zacht hijgend. Laxus grijnsde wat breder terwijl zijn ademhaling ook wat sneller ging dan normaal. Zijn gouden ogen haakte in de bruine kijkers van de ander. ,,Do you surrender?" vroeg de jongen vervolgens. Laxus kon het niet laten om zijn blik nogmaals over de jongen heen te laten gaan. Darn. Hij kon dat toch niet negeren? Uiteindelijk kreeg hij het voor elkaar om Rinzler weer aan te kijken. ”Yeah sure. For you anytime babe,” sprak Laxus met een grijns, gevolgd door een knipoog. ”So what are you gonna do now hm?” vroeg Laxus uitdagend. Aangezien Rinzler eerder niet raar op zijn opmerking had gereageerd, ging Laxus er vanuit dat Rinzler wel in was voor wat fun. In ieder geval zou Laxus het wel voor elkaar knokken.


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t612-laxus-dreyar
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: Oh Shiz [MC]   do sep 21, 2017 6:18 pm

Dit moest hoe dan ook snel achter de rug zijn. Zo ver was Rinzler al wel. Normaal gesproken zou een gevecht, of een spar in dit geval, hem aardig weten te kalmeren. Puur omdat het hem bekend was. Een natuurlijke omgeving voor hem. Het plan wat hij in gedachten had, was echter alles behalve natuurlijk. Twintig jaar -officieel ouder- en nog geen enkel spoortje ervaring op dat gebied. In tegendeel met Laxus, diens geschiedenis kennende. En deed er nog even een extra schepje bovenop. Rinzler voelde zich niet gauw geïntimideerd maar nu hij er over nadacht voelde hij zich heel klein vergeleken met de ander. Een schaap dat het ging opnemen tegen een leeuw. Iedereen wist hoe dat verhaal afliep.
Ondanks zijn onzekerheden en alle andere emoties dat een muurbloem met zich meedroeg, zette Rinzler de eerste stappen. Bewust maakte hij zoveel mogelijk fysiek contact met Laxus, die onder hem lag. Zijn grip rondom diens pols was zwak maar aangespannen genoeg voor als de jongen wat bedacht. Terwijl hij toekeek hoe de blik van de goudkleurige ogen over zijn lichaam trok, voelde hij een onaangenaam gevoel op komen. Het liefst trok hij zich volledig terug, aangedreven door meerdere redenen. Haast begon Rinzler zichzelf te voelen als een lust object. Niets was minder waar, want wat op het punt stond te worden geserveerd zou niets meer zijn dan slechts "lust". Langzaamaan begon het hem te dagen dat hij geen geschikt persoon hiervoor was. Dat hij nooit of te nimmer het voor elkaar zou boksen om zich oké te voelen bij een one night stand. Er lagen gevoelens verscholen waarvan hij niet eens wist het te kon hebben. Maar toch. De wil om Jeremy te helpen was groter en belangrijker dan wat hij zelf wou. Dus hoe dan ook, dit ging door.
”Yeah sure. For you anytime babe.” Zacht lachend sloeg Rinzler zijn blik neer, waarna de grip om de pols verzwakte. ,,Good, then I can let you go now." Traag streek zijn vingertoppen over Laxus arm, terug naar beneden richting diens bovenlichaam. Op zijn lippen sierde een charmante glimlach. Hij hoopte sterk dat het werkte. Momenteel handelde hij slechts uit de kennis die hij bezat. Of het daadwerkelijk goed was, was een heel ander verhaal. In ieder geval zou hij het gauw genoeg merken. Wanneer Laxus de neiging zou krijgen weg te lopen kon hij hem altijd nog neer halen. ”So what are you gonna do now hm?” Bedenkelijk keek Rinzler naar degene onder zich. Strelend draaide hij met een vinger vanaf diens hals naar beneden, richting de borstkas. ,,Hmn..." Zijn ogen volgden de bewegingen die zijn vinger maakte. ,,How about we find ourselfs some privacy?" Plots lag zijn hand stil terwijl hij de jongen een ondeugende twinkeling gunde. ,,So we can make a little... Fun." Vastbesloten kwam Rinzler overeind, waarna hij van Laxus afstapte. Glimlachend stak hij een hand naar hem uit. Het was alles of niets.

Mood: Nervous|| Extra:  || Tag: Laxus_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laxus Dreyar
Activated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 66
IC-berichten : 45
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Laxus, Zeal, Seji, JR, Jinn, Jeremy, Gerome, Link, Elesis, Namida, Tissa, Haythel, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity Warlock
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Fuck away the pain.

BerichtOnderwerp: Re: Oh Shiz [MC]   za sep 30, 2017 11:26 am

TAG Ramiro | MOOD jummy jummy

Echt veel moeite had Laxus niet in het gevecht gestopt. Hij had een enkele zet gezet en was vervolgens al snel op de grond gegooid. Hij vroeg zich af wat de jongen in hemelsnaam deed om zo goed te kunnen vechten, maar daar ging Laxus niet geheel naar toe. Nee hij dacht meer aan het andere plezier dat hij nog geheid zou krijgen. Zo zei hij met een grijns dat hij zich over gaf, ook al sprak hij het wel op een manier waar zijn flirt vaardigheden weer bij kwamen kijken. Laxus kon het dan ook niet helpen dat zijn blik eens over Rinzler’s lichaam heen gleed. Ja de jongeman had een best lichaam. Met een zachte lach week Rinzler zijn blik af en richtte Laxus zijn blik weer op Rinzler. Hij voelde hoe de grip rond zijn pols verzwakte. ,,Good, then I can let you go now." sprak de jongeman, maar Laxus’s aandacht ging naar de vingers die over zijn arm gleden. Hij voelde zijn huid tintelde. Het brandde en schreeuwde naar meer. Ja het verlangen in zijn lichaam was snel aangewakkerd, was ook niet zo raar als je zo’n jongen bovenop je had liggen. Zijn blik bleef echter bij Rinzler’s gezicht hangen. De jongeman keek hem aan met een charmante glimlach. Laxus twijfelde er niet over dat ze hetzelfde dachten, toch besloot Laxus nog enige bevestiging te vragen en vroeg hij op een uitdagende manier wat ze nu zouden doen.

De vinger vervolgde zijn weg. Het liet een heet spoor achter op zijn hals dat eindigde op zijn borstkas. Zijn spieren spande zich iets aan. Hij wou de jongeman gewoon hier en nu pakken, maar wist zich nog in te houden. Laxus was zich er ook van bewust dat het beter zou zijn hoe langer ze het uitstelde. Natuurlijk niet te lang, maar lang genoeg om er lang genoeg van te genieten. ,,Hmn..." begon de jongen. Zijn hand kwam tot een halt. Laxus keek op. Had hij wat verkeerds gezegd? Schoot het door zijn hoofd heen. Nee hij wou de jongen nu niet plots afschrikken en laten gaan. Laxus richtte zijn afwachtende blik op Rinzler. ,,How about we find ourselfs some privacy?" stelde de jongen voor. Laxus keek voor een seconde wat verbaasd, waarna een brede grijns zijn lippen sierde. Oh ja, de jongen dacht precies hetzelfde als hij. Een plagende twinkeling lag in Rinzler’s ogen. ,,So we can make a little... Fun." vervolgde hij, waarna hij resoluut recht kwam en een hand uit stak naar Laxus. Laxus pakte de hand zonder twijfel vast en trok zichzelf recht. ”Sure darling. We can go to my room. I doubt it that my roommate will mind it,” sprak Laxus met een grijns. Immers deed hij ook genoeg met zijn kamergenoot Ryan. De jongen zou het vast niet erg vinden als Laxus het voor eens met iemand anders deed. Daarbij ging Laxus er vanuit dat Ryan er niet was. Hij was er immers ook niet geweest op het moment dat Laxus uit het raam had gekeken naar Rinzler.

Laxus legde een arm om Rinzer’s schouders heen en trok de jongen met zich mee naar binnen. In de hal bij de slaapkamers richtte Laxus zijn blik kort op Rinzler. ”If I knew you were into this I would’ve approached you sooner,” sprak Laxus met een grijns, waarna hij een zacht en plagend kusje drukte in Rinzler’s hals. Hij keek hem even aan, waarna hij de deur open deed van zijn slaapkamer en binnentrad. Zoals verwacht was zijn kamergenoot nergens te bekennen. Zodra ook Rinzler in de kamer stond, sloot Laxus de deur achter hen richtte hij zich meteen weer op Rinzler. Zijn handen pakte het koord van zijn shirt vast die hij in een gemakkelijke en snelle beweging over zijn hoofd trok en uiteindelijk ergens neer gooide. Hij kwam met een lichte grijns voor hem staan. Hij legde een hand in Rinzler’s hals, waarna hij zijn lippen intens op de zijne plantte. Hij had geen zin in rustig doen. Hij wou hem nu. Zijn andere hand gleed over diens borst heen. Op strelende en verlangende wijze gleden zijn vingers over de huid heen en drukte er soms in. Het was duidelijk dat hij er geen gras overheen liet groeien.


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t612-laxus-dreyar
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: Oh Shiz [MC]   za sep 30, 2017 5:47 pm

Uiteraard had Laxus zijn hand vast gepakt. Uiteraard stemde deze met zijn voorstellen in. Rinzler had het al voorspelt, mede dankzij de grijns die op de ander z'n gezicht had gelegen. Goed, het echte werk ging nou beginnen en hij merkte op hoe onnatuurlijk snel zijn hart tekeer ging. De zenuwen gierden door zijn lijf heen, gepaard met een hoop spijt die hij ongetwijfeld achteraf krijgen zou. En het was nog niet eens echt Laxus schuld. Verrassend genoeg bleek de jongen heel aardig en even vroeg hij zich af waarom Jeremy er zo op gebrand was zo'n persoon in handen te krijgen. Wat was in godsnaam de motivatie daarachter? Maar lang de tijd hebben om daar over na te denken was er niet, want zijn razende gedachten werden verstoord door de stem van de jongeman. ”Sure darling. We can go to my room. I doubt it that my roommate will mind it." Rinzler toverde een grijns op zijn gelaat, terwijl zijn ogen op Laxus gericht waren. ,,Even if he díd mind," reageerde hij wat nuchter. Wat dat betreft was hij opgelucht naar diens kamer te gaan en niet naar zijn eigen. Hallo, daar stonden vier bedden -wat dat betreft keuze genoeg- maar het betekende ook dat er ieder moment nieuwe kamergenoten binnen konden vallen. Als hij iets niet wilde dan was het dat zijn briljante -kuch- plan aan duigen werd geholpen. Er werd een arm om zijn schouders geslagen, waarna Rinzler zich liet begeleiden richting de slaapkamers.
Elke stap leek er één teveel te zijn. Hij zwoor haast dat hij op het punt stond een hartaanval te krijgen, al betwijfelde hij of dat überhaupt wel mogelijk was met zijn lichaam. Immers was deze verre van menselijk dan dat het eruit zag. Eenmaal in de hallen kwam ze stil te staan voor de desbetreffende deur. ”If I knew you were into this I would’ve approached you sooner.” Het zachte kusje in zijn hals kwam totaal onverwacht. Hoewel Rinzler wist dat dit eraan zat te komen, overviel hem dit toch. Iets wat hij probeerde te maskeren met een scheef lachje. ,,Imagine all the stuff that we've already missed."
De welbekende 'klik' achter hem bevestigde dat de deur gesloten werd. Voordat hij zijn aandacht op Laxus richtte, schoot zijn blik nog even vlug de kamer door. Opzoek naar... Iets. Een mogelijke snelle uitweg. Voorwerpen die hem zouden kunnen helpen. Wist hij veel. Al gauw eindigde zijn blik op de jongeman, die in een vlugge beweging diens shirt had uitgetrokken. Oké, wauw. Grijnzend keek hij hem aan. Overduidelijk dat er weinig tijd was om dingen kalm aan te doen. Was dit de manier waarop het er aan toe ging? Afwachtend keek hij Laxus aan terwijl deze voor hem kwam staan. Voor even dwaalden zijn ogen af naar diens borstkas, simpelweg om het signaal te geven gedreven te worden door opkomende verlangen. Voordat Rinzler er erg in had voelde hij de zachte lippen van de ander tegen de zijne. Zacht zoals ze waren, zo was de kus niet. Meteen ging hij daarin mee, wetende dat er geen tijd was om niets te doen. Anders had Laxus hem zo door. Vurig zette hij de kus voort, zijn handen die zich langs de heupen van Laxus vleiden. Dit was niet zijn allereerste kus ooit. Oh nee. Eén iemand was voor geweest en dat had oh zo fijn gevoelt. Destijds bezat het emoties die Rinzler pas op dat moment leerde kennen. Zo... Liefdevol. Deze keer, echter, was hele andere koek en voor een even was hij compleet overwelmd. De hand die over zijn borstkas trok liet zijn huid in vuur en vlam achter. Als reactie daarop sloeg hij een arm rond diens onderrug, waarna hij Laxus dichter tegen zich aantrok. Het was ongelooflijk lastig; met alles rekening houden. Met zijn plan en tegelijkertijd meedraaien op Laxus' tempo terwijl hij er geen snars van wist. Maar ook persoonlijke emoties die een grote rol speelden. Want hoe ging hij het voor elkaar krijgen sterk te blijven staan tegenover zo'n leeuw als Laxus. Momenteel had deze overduidelijk de bovenhand en dat moest Rinzler zien terug te winnen. Zijn vingers streken over diens rug heen, de contouren van het lichaam volgend. Zachtjes maakte hij gebruik van zijn nagels, net zacht genoeg om geen krassen te veroorzaken maar net hard genoeg om voor een aangename tinteling te zorgen. Hij loste zijn lippen en verplaatste deze naar de hals. Hier en daar plantte hij wat kusjes neer. Bij sommigen zoog hij wat huid op, maar net niet lang genoeg om er daadwerkelijk een zuigzoen van te maken. Intussen lagen zijn handen wederom op Laxus heupen, die hij lichtelijk vastpakte en langzaamaan achteruit begon te dwingen, richting het bed.

Mood: Nervous|| Extra:  || Tag: Laxus_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laxus Dreyar
Activated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 66
IC-berichten : 45
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Laxus, Zeal, Seji, JR, Jinn, Jeremy, Gerome, Link, Elesis, Namida, Tissa, Haythel, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity Warlock
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Fuck away the pain.

BerichtOnderwerp: Re: Oh Shiz [MC]   za sep 30, 2017 9:08 pm

TAG Ramiro | MOOD jummy jummy

Als Laxus het eerder had geweten dat Rinzler zo op hem zou reageren, dan was Laxus al veel eerder uit het raam gesprongen. Dan was hun eerste ontmoeting al veel sneller geweest. Hij had Rinzler wel vaker zien rondlopen en het was hem al eerder opgevallen dat de jongeman een behoorlijk goed lichaam had, maar nooit had Laxus eraan gedacht dat de jongen zich bezig hield met dezelfde hobby’s. Laxus had gedacht dat de jongeman daar niet aan dacht. Hij was op hem overgekomen als een jongeman die zich bezighield met serieuze zaken en geen tijd had voor dit soort bezigheden, maar nu bleek wel dat je een boek niet moest oordelen op diens buitenkant. Laxus kon het niet helpen om zijn verbazing uit te spreken. Daarbij plaatste hij een kusje in Rinzler’s hals. Een scheef grijnsje sierde diens lippen. ,,Imagine all the stuff that we've already missed." reageerde Rinzler. Ja daar dacht Laxus nu zeker wel aan. Iets waardoor het verlangen enkel sterker werd en hij wist dat hij zich niet gemakkelijk nog langer in kon houden.

Eenmaal in zijn kamer duurde het dan ook niet lang of zijn shirt lag op de grond. Hij merkte op hoe Rinzler’s blik over zijn lichaam heen gleed. Laxus was ervan overtuigd dat Rinzler hetzelfde dacht. Hij kwam voor Rinzler staan, legde een hand in zijn hals en nam hem plat op de bek. Rinzler plaatste zijn handen op zijn heup en kuste hem vurig terug. Als reactie opende Laxus zijn mond en liet hij zijn tong uitnodigend over Rinzler’s lippen glijden, vragend om toelating. Zijn handen gleden op gretig en verlangende wijze over Rinzler’s borstkas. Hij voelde het verlangen brandde in zijn aderen en dat werd versterkte zodra Rinzler’s handen zich ook begonnen te bewegen. Een arm werd om zijn middel gelegd en handen gleden over zijn onderrug heen. Laxus’ handen gleden over Rinzler’s schouder naar diens rug zodat ze tegen elkaar aan stonden. Hij voelde zijn huid tintelen en branden onder de aanrakingen van Rinzler. Aan niets was het te merken dat dit de eerste keer was voor Rinzler. Laxus opende zijn ogen half zodra Rinzler de kus verbrak. Een vragende blik schoot door zijn gouden ogen heen, maar hij sloot zijn ogen alweer genietend zodra Rinzler zijn gezicht in zijn hals begroef. Een hand gleed naar Rinzler’s haren die Laxus verlangend vast pakte zodra Rinzler zuigzoentjes begon te geven. De handen op zijn heupen begonnen hem naar achteren te dwingen. Laxus opende zijn ogen half en merkte het bed achter hem op via zijn ooghoeken. Even twijfelde hij, maar besloot uiteindelijk om zijn reputatie als top niet zomaar op te geven. Hoe fijn het nu ook aan voelde. Als Rinzler er echt hetzelfde over dacht als hij, dan zou hij vast we tegen wat plagen kunnen. Laxus legde een arm om Rinzler’s middel, waarna hij de jongen in een simpele draai omdraaide en met een duw neerlegde op het bed. Voordat de jongeman onder hem weg kon kruipen, kwam Laxus bovenop hem en hield hij diens polsen vast boven zijn hoofd. Laxus keek Rinzler met een grijns aan. ”Well look who’s in a tight spot now,” sprak Laxus met een grijns. Even sierde elektriciteit rond zijn lippen, waarna hij zich richtte op Rinzler’s borst, maar zijn polsen strak bleef vasthouden. Met de elektriciteit nog altijd rond zijn lippen boog hij naar Rinzler’s borst toe en begon hij zachte kusjes te geven. De elektriciteit zorgde voor kleine schokjes die niet zozeer pijnlijk waren, maar eerder opwindend. Laxus wist precies hoe hij met zijn kracht om moest gaan. Langzaam gleden zijn lippen verder naar beneden. Zijn mond opende zich iets en hij iet zijn tong over de zachte huid glijden. Af en toe liet hij zijn tanden zachtjes buiten in de huid, maar uiteindelijk kwam hij uit bij de broek van de jongen. Met zijn tanden trok hij vakkundig de broek los, waarna hij zonder enige moeite verder ging op de short. Als het aan hem lag zou het niet lang duren voordat ze van start gingen

{OOC: beetje godmod, hopelijk vind je het niet erg ^^


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t612-laxus-dreyar
Rinzler
Gerome's Princess
Gerome's Princess
avatar

PROFIELAantal berichten : 480
IC-berichten : 77
Registratiedatum : 19-08-17
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Program (Enhanced Combat & Gravity Manipulation)
Uiterlijke leeftijd: 20
Quote: ᴡʜɪᴘ, ᴡʜɪᴘ, ʀᴜɴ ᴍᴇ ʟɪᴋᴇ ᴀ ʀᴀᴄᴇʜᴏʀsᴇ

BerichtOnderwerp: Re: Oh Shiz [MC]   zo okt 01, 2017 8:45 pm

Er was geen ruimte meer om kalm aan te doen. Laxus leek er behoorlijk vaart achter te willen zetten, gezien het feit dat deze diens eigen shirt had uitgetrokken. In één keer gebeurde alles in een sneltrein. De ontmoeting tussen hun lippen schakelden voor een moment zijn drukke gedachten uit, waardoor Rinzler niets anders kon doen dan op zijn intuïtie af gaan. Prikkels en signalen gaven door hoe te reageren en hoewel hij het zelf wat rustiger aan wou doen, was hem daar geen kans voor gegeven. In plaats daarvan begon hij mee te draaien op Laxus' tempo. Intens, vurig. Geautomatiseerd kwamen ondertussen zijn handen in beweging. Wellicht was zijn eerdere nervositeit onnodig geweest, want tot nu toe ging het wel aardig. Althans, als je het aan Rinzler vroeg. Hij begon het wat zonniger in te zien, tot plots de tong van Laxus vragend over zijn lippen streek. Er ontstond een seconde paniek, wetende dat het de kus zou verdiepen. Maar hij kon Laxus moeilijk weigeren, wilde hij zijn doel behalen. Als reactie bracht hij zijn eigen lippen gewillig uit elkaar, waardoor er vrije entree ontstond voor de jongen. Om zijn gedachten te verleggen, focuste hij zich op hun lichamen. Op de strelende vingers die zijn borstkas verkenden. Vlammen sloegen hem aan alle kanten uit. Hoewel Rinzler weigerde te genieten van al deze onbekende aandacht, had hij moeite met zijn lichaam onder controle houden. Tegen alle wil in reageerde deze heftig op de aangename aanrakingen van Laxus.
Ineens kwam hij op het idee om zijn lippen te verplaatsen naar de ander z'n hals. Gewillig ging hij daar te werk terwijl hij aanvoelde hoe de jongen zijn bruine lokken vastgreep. Overduidelijk dat wat hij deed voldoende werkte. Goed, bedacht Rinzler zich, dit moest hij vol blijven houden. Hij moest en zou Laxus een stap voor blijven, wilde hij niet overrompeld worden. Strelend gleden zijn vingers richting de heupen naar de jongen, waar hij lichtelijk tegen begon aan te dringen. Gericht op het bed. Rinzler grijnsde tegen het zachte huid van de jongen aan, er vanuit gaande dat hij bovenaan zou eindigen. Een gunstige positie.
Daar kwam echter al gauw verandering in. Laxus leek niet zo gecharmeerd van zijn plan. Een warme arm sloeg rondom zijn middel en hij merkte op hoe de rollen omgedraaid werden. Onverwacht ontstond er een ruimte tussen hen terwijl hij zelf de lakens van het bed tegen zijn ontblote rug aanvoelde. Haastig schoof Rinzler achteruit, in een poging overeind te komen voordat Laxus bij hem was maar daar was hij te laat mee, mede dankzij dat hij weinig grip had op het gladde stof. Voordat hij er erg in had, hadden hun lichamen alweer contact met elkaar. Hulpeloos voelde Rinzler aan hoe zijn polsen boven zijn hoofd werden vastgehouden. Trillerig blies hij zijn adem uit. ”Well look who’s in a tight spot now,” sprak de ander grijnzend. Een zachte grom ontsnapte aan zijn stembanden. ,,Not for long," reageerde hij, alsof hij werkelijk een idee had om te kunnen ontglippen aan deze grip. Heel eerlijk; dat had Rinzler niet. Niet zonder Laxus pijn te doen. Zijn bruine ogen hielden deze strak in de gaten, maar verwijdden al snel nadat hij het elektriciteit opmerkte rondom de zachte lippen, die hij zojuist gevoeld had. Vanaf het moment dat Laxus' lippen contact maakte met zijn borst, begonnen zijn spieren zich aan te spannen. Elk spiertje dat in zijn bovenlichaam zat stond gespannen, probeerde hij op z'n minst een arm los te trekken uit de ferme grip. Een wanhopige poging. Rinzler wilde hier niet van genieten. Uit alle macht probeerde de plezierige impulsen te negeren, maar hoe verder Laxus statische lippen over zijn lichaam trokken, hoe harder dat werd. In een laatste poging zijn positie te kunnen her-claimen trok hij zijn benen iets op, straks langs Laxus lichaam. Hij probeerde de jongen terug omhoog te dwingen, tot er ineens een knopje bij hem om ging. Alsof een bliksemschicht dwars door hem heen trok. Een deur leek open te waaien en een overweldigd gevoel aan genot overviel hem. Zijn ademhaling versnelde terwijl zijn spieren begonnen te ontspannen. Langzaam zakte zijn benen terug in het bed. Genietend sloot Rinzler zijn ogen, waarna hij zich overgaf aan lust. Onbewust holde zijn rug wat, waardoor zijn bovenlichaam gedeeltelijk van het bed af kwam. Alsof het bedelde voor meer. Oh... Ja hij wilde meer. Hij merkte hoe handig Laxus z'n broek los maakte, wat hem op deed kijken. Zijn kijkers waren gericht op zijn tegenspeler daaronder, ze stonden verlangend, haast smekend om meer. Ondanks dat zijn mond dienst weigerde, moest zijn blik meer dan genoeg zeggen. Het was dat hij vast gehouden werd maar anders had hij nu zoveel meer gedaan.

Mood: Nervous|| Extra:  || Tag: Laxus_________________
Theme *new*    Tribute

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laxus Dreyar
Activated Fuckboy
avatar

PROFIELAantal berichten : 66
IC-berichten : 45
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Laxus, Zeal, Seji, JR, Jinn, Jeremy, Gerome, Link, Elesis, Namida, Tissa, Haythel, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity Warlock
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Fuck away the pain.

BerichtOnderwerp: Re: Oh Shiz [MC]   zo okt 01, 2017 9:33 pm


TAG Ramiro | MOOD jummy jummy

Laxus voelde hoe Rinzler zijn mond opende. Laxus twijfelde geen moment en liet zijn tong in die van Rinzler glijden om hun tongen te herenigen. Ondertussen begonnen hun handen te bewegen. Het voelde goed aan. Het wakkerde het verlangen aan, maar Laxus zat al vol verlangen. Hij wist dat hij dit in een snel tempo ging doen. Aangezien het erop leek dat Rinzler wel vaker dit deed, ging hij er vanuit dat Rinzler er geen problemen mee zou hebben. Gewillig legde hij zijn hoofd op zij zodra Rinzler zijn lippen in zijn hals plaatste, maar zo gewillig liet hij zich niet op het bed duwen. Nee hij wou nog altijd de top zijn. Met een simpele handeling had hij ervoor gezorgd dat Rinzler op het bed kwam te liggen. De jongen leek nog weg te willen schieten, maar Laxus pinde hem al neer voordat hij echt een kans had. Nu begon het Laxus te dagen dat Rinzler misschien toch niet zoveel zin had, maar hij zou er maar aan moeten toegeven. Laxus zou nu niet meer stoppen. Daarbij wist hij precies hoe hij een jongeman moest overtuigen. Hij zou ook Rinzler zover krijgen. Om te voorkomen dat Rinzler ging tegenwerken, nam hij zijn polsen vast en hield hij deze vast boven diens hoofd. Vervolgens gooide hij zijn lippen gepaard met wat elektriciteit in de strijd en boog hij naar de borst toe. Zijn lippen gleden omlaag. Zijn tanden zonken hier en daar speels in de huid. Zijn tong gleed op verlangende wijze over de zachte huid. Hij voelde hoe Rinzler’s lichaam zich aanspande. Hoe meer hij dichter naar het onderlichaam toe boog. Hoe erger het werd. Uiteindelijk trok Rinzler zelfs zijn benen op, waaruit Laxus zijn vermoedens liet bevestigen, maar ook zijn andere vermoedens werden bevestigd. Zodra hij de broek vakkundig had ontknoopt, ontspande Rinzler’s lichaam zich en zakte zijn benen. Met een grijns trok hij Rinzler’s short eveneens naar beneden, maar voordat hij daar te werk ging, ging zijn blik nog even naar de jongeman. Zijn rug holde zich. Een verlangende, haast smekende blik stond in zijn ogen. Laxus keek hem met een grijns aan, waarna hij langzaam de polsen los liet. Zijn handen gleden op tedere, maar ook verlangende wijze omlaag. Over Rinzler’s armen, borst, om uiteindelijk te eindigen bij zijn heupen. Met gemak trok hij de overige kleren bij de jongen uit. Zijn lippen plantte hij opnieuw op de zachte huid. Net boven het deel waar hij de jongen het meeste mee kon verwennen. Even plaagde hij door middel van kusjes te plaatsen net naast de gevoelige plek, maar uiteindelijk, na nog een korte blik gericht te hebben op Rinzler, nam hij de member in zijn mond. Eerst likte hij enkel de tip, maar uiteindelijk wikkelde zijn tong zich er omheen en legde hij er ook een hand om heen, om uiteindelijk pompende bewegingen te maken. Eerst op een traag tempo, zodat Rinzler wat gewend kon raken aan het gevoel, maar vervolgens al een stuk sneller. Laxus kon het niet helpen dat het verlangen bij hem ook zichtbaar begon toe te nemen. Hij zou zichzelf dan ook niet lang meer kunnen inhouden. Met zijn vrije hand trok hij zijn eigen kleren uit en smeet hij deze op de grond, maar niet voordat hij een condoom uit zijn broekzak had getrokken. Ja hij was altijd voorbereid. Ongestoord ging Laxus verder met het pompen terwijl hij de condoom om zijn eigen member schoof. Vervolgens kwam hij wat recht. Hij legde een hand op Rinzler’s heupen om deze iets omhoog te duwen. Met zijn andere hand wreef hij nog altijd over Rinzler’s member heen, waarna hij zonder genade naar binnen schoof. Even sloot hij genietend zijn ogen zodra hij voelde hoe de warmte zijn member omvatte. Even bleef hij zo zitten, waarna hij begon te stoten. Even zachtjes, maar al snel weer op het tempo dat hij gewend was. Aangezien hij er vanuit ging dat dit voor hen allebei niet de eerste keer was, deed hij niet per se voorzichtig. Hij voelde hoe het verlangen sterker werd. Het zweet stond op zijn lichaam. Zijn ademhaling ging snel en af en toe verliet een kreun zijn mond. Ondertussen maakte hij met zijn hand pompende beweging om Rinzler’s member zodat de jongen een optimaal gevoel zo hebben. Zijn lichaam spande zich aan. Hij voelde hoe hij zijn climax naderde. Hij weigerde er aan toe te geven. Even stootte hij harder en sneller en uiteindelijk kon hij niet anders dan klaar komen.


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t612-laxus-dreyar
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Oh Shiz [MC]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Oh Shiz [MC]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g a r d e n s
-
Ga naar: