Welkom
Rules
Guide
Time line
Key words

P l o t ;
Een gewone voorbijganger zal het niet merken, maar er is iets vreemds aan de hand met het rode gebouwtje bovenop de kliffen in het kleine kustdorpje... Wat op het eerste gezicht een normale vuurtoren lijkt, vormt namelijk de ingang tot de tijdslus van Miss Bluebonnet. Niet iedereen kan de zich steeds herhalende dag in juli van 2011 binnentreden. Enkel zij die drager zijn van een recessief gen dat zich in hun DNA heeft gemanifesteerd en wat door hun aderen stroomt, zullen toegang krijgen tot de lus. Zij beschikken over een gave. Hun 'bijzonderheid' maakt het dagelijks leven voor hun niet gemakkelijk, en er ligt constant gevaar op de loer... Lees verder!

T e a m
Admin
Louise
Mentor
Lyana
Mentor
Zeal
Mentor
Sam
Mentor
Laurice
S w a pC o u n t
#

C r e d s ;
Alle codes, teksten en afbeeldingen behoren tot de rechtmatige eigenaar of eigenaresse en mogen daarom nooit zonder toestemming gekopieerd of overgenomen worden. De site is gecodeerd en vormgegeven door Vera en wordt gehost op Actieforum. Het idee van deze RPG is gebasseerd op de boekenreeks Miss Peregrine's Home for Peculair Children van Ransom Riggs. Dit forum is getest in de volgende browsers:


15 oktober 2016Deel | 
 

 ♡ [MC] Reloaded

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Raven Woods
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Raven Woods

PROFIELAantal berichten : 187
IC-berichten : 35
Registratiedatum : 16-08-17
Leeftijd : 24
Accounts : Ga weg
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Solaris/Lunaris Empowerment, Split Personality
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't you know I ain't fucking with 'em good boys?

BerichtOnderwerp: ♡ [MC] Reloaded   di sep 05, 2017 8:40 pm


Charge it up because ba-by you could be mine, I don't need a red solider,
I need you to reload it , bring it reloaded
Charge it up cause babe you're one of a kind, I don't need a red solider,
I need you to reload it, bring it reloaded

Met een bonkende koppijn liep Raven door het huis. Vanavond was…een avondje geweest. Ze was om negen uur ’s ochtends binnen komen rollen, had zich verontschuldigd aan Rafe met haar half dronken hoofd en was vervolgens als een blok beton in slaap gevallen. Het meisje was zo moe geweest, dat ze tot diezelfde avond negen uur had liggen slapen. Ondanks dat ze twaalf uur geslapen had, was ze nog steeds verschrikkelijk moe en had de hoofdpijn haar flinke hoofdpijn gegeven. Nadat ze wakker was geworden, was ze snel eventjes onder de douche gesprongen en nu liep ze in slechts een oversized t-shirt en haar ondergoed door het huis heen. Het kon haar helemaal niks schelen, de eerste die er wat van zou zeggen en een reactie zou geven die haar niet aanstond, kon een flinke hoek van haar verwachten. Waar ze behoefte aan had, was een paracetamol, wat te eten, meer drank en een sigaret. En dat was ook precies wat ze zou gaan halen, moesten zij eens opletten. Terwijl ze over de gangen liep, draaide ze haar natte haren in een knotje op haar hoofd, en zorgde ze er natuurlijk wel voor dat ze met haar heupen draaide, want ja, als je wat seksueel gefrustreerde tieners kon plagen, waarom niet?

Raven liep de keuken binnen. Vanuit de woonkamer kwamen geluiden van de film. God, was die nog steeds bezig? Ze rolde met haar ogen. Waarschijnlijk was het weer een of andere zeikfilm. Misschien kon ze later in de avond, of in de nacht, wel een film met Rafe kijken. Maar dan wel een goede film, in hun kamer, zonder al die idiot bitches. Maar dan moest ze eerst maar eens eventjes wat gezelliger worden. Eenmaal in de keuken, liep ze meteen door naar de kastjes. Met een geïrriteerd gezicht ging ze de kastjes af. Brood, yuck. Crackers, oké, hallo droge mond? Kersensnoepjes, hoe oud was ze, vier? Maar uiteindelijk, na een paar kastjes gehad te hebben, vond Raven een zak met mini chocolade koekjes. “Yes, that’s how mama likes it” zei ze met een grijns en viste de zak eruit. Eerst controleerde ze eventjes de datum en vervolgens trok ze de zak open. Ze viste er twee koekjes uit en nam ze meteen in haar mond. Mmmm, lekker. Met een grijns liep ze naar het gasfornuis en deed de afzuigkap aan, zodat eventuele rook weg zou kunnen worden gezogen.

Uit haar bh viste ze een pakje Marlboro Light en een klein flesje met whisky. Uit het pakje viste ze een sigaret, stak hem uit haar mond en hield de sigaret bij het gasfornuis. Ze zette het gas van één gaspitje aan en stak haar sigaret aan. Vervolgens zette ze het gaspitje weer uit. Raven was geen vaste roker, maar meestal als ze iets van een kater had, vond ze het wel lekker om te roken. Het werkte ontspannend. Terwijl ze trekjes nam van de sigaret, maakte ze het flesje whisky open en zette het uit haar mond. Ze nam een flinke slok. De alcohol brandde haar keel. Whisky was absoluut niet haar favoriete drankje, maar nog steeds kon ze het soms wel waarderen. Terwijl ze zo stond, deed ze eventjes haar oversized shirt goed, zorgde ervoor dat er een deel van haar schouder zichtbaar was en sloot toen eventjes ontspannend haar ogen. Headache float way please.

_________________
You don't get it, you just don't get it
You've already forgotten even though I just said it
One, I won't fall in love, two, I won't ever stop
Three, I'm partying all night, four, I'm gonna make it pop


Laatst aangepast door Raven Woods op zo okt 29, 2017 10:14 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laxus Dreyar
Activated Fuckboy
Laxus Dreyar

PROFIELAantal berichten : 66
IC-berichten : 45
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Laxus, Zeal, Seji, JR, Jinn, Jeremy, Gerome, Link, Elesis, Namida, Tissa, Haythel, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity Warlock
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Fuck away the pain.

BerichtOnderwerp: Re: ♡ [MC] Reloaded   vr sep 29, 2017 10:22 pm

TAG Ramiro | MOOD jummy jummy

De avond was nog maar net begonnen en Laxus had besloten om iets later dan normaal het verblijf te verlaten. Natuurlijk zou hij wel weg glippen tijdens de film -aangezien hij dan minder kans had om betrapt te worden en een onnodig moord te moeten begaan-, maar de film zou nog wel een uurtje duren dus Laxus kon rustig aan doen. Net zoals sommige anderen had hij het ontbijt vanochtend geskipt en had hij besloten om uit te slapen. Mocht ook wel na een nacht als gisteren. Het was een wonder hoeveel meiden en jongens hij nog het bed in kon praten. En elke avond weer. Natuurlijk was het zo dat de mensen in het dorp elke dag herbeleefde, dus ze zouden hem de volgende dag weer vergeten en met die wijsheid zou Laxus elke avond dezelfde meid in bed kunnen praten, maar dat zou het wel ontzettend saai maken. Dan zou hij nog net zo goed een vaste relatie aan kunnen gaan en dat was iets wat hij verachte. Natuurlijk had hij wel eens een relatie gehad. Nog beter. Hij was getrouwd geweest voor een paar jaar, maar hij had zijn man niet kunnen vertrouwen naar wat zijn tweelingbroer hen had aangedaan. Zijn tweelingbroer die overigens hier ook vrolijk rond huppelde. Oh Laxus wou de jongen zo graag een vuist in zijn gezicht verkopen, hem martelen tot de dood. Nee die jongeman verdiende het niet om te leven. Maar Laxus wou ook die fun niet zo snel over laten gaan. Hij kon zijn tweelingbroer op genoeg andere manieren lastig vallen, door hem een slechte reputatie in de lus te geven. Aangezien ze dezelfde uiterlijk hadden kon Laxus zich makkelijk voor doen als Zeal waardoor zijn tweelingbroer al snel werd verweten van misdaden die hij niet had begaan. Achterbaks en laag, maar o zo leuk en de behandeling die Zeal zeker verdiende nadat hij zo jaloers was geweest en Laxus zeven jaar had opgesloten in een kelder.

Laxus schudde zijn hoofd. Hij stond op van zijn bed en besloot maar eens zijn kamer uit te komen. Het enige voedsel dat hij op zijn kamer had was drank, dus daar kwam je niet ver mee op een dag. Op zich was het geen probleem als je de hele dag binnen zat en niks deed, maar Laxus was nog van plan om de nacht te spenderen in het centrum en opnieuw een one night stand aan de haal te krijgen en dan wou je niet plots flauw vallen om iets onbenulligs als geen goede bodem. Ongegeneerd deed hij de deur open en liep hij in enkel een joggingbroek de hal door. Hij ging er niet vanuit dat er veel mensen zich in de hal zouden bevonden of in de woonkamer, aangezien er die o zo super leuke filmavond was. Zacht fluitende liep hij de trap af, de woonkamer door en kwam tot een halt voor de keuken. Een grijns sierde zijn lippen terwijl zijn blik op een jongedame viel die al evenmin aandacht aan haar uiterlijk had besteed als hij zelf. ”I see you didn’t care for any decent clothes as well,” merkte Laxus op. Wellicht hoefde hij niet zover te zoeken voor zijn one night stand. ”Is there anything to eat?” vroeg hij vervolgens op een mompelende toon terwijl hij al kastjes open begon te trekken in de hoop dat hij iets vullends en gemakkelijkst kon vinden.


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t612-laxus-dreyar
Raven Woods
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Raven Woods

PROFIELAantal berichten : 187
IC-berichten : 35
Registratiedatum : 16-08-17
Leeftijd : 24
Accounts : Ga weg
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Solaris/Lunaris Empowerment, Split Personality
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't you know I ain't fucking with 'em good boys?

BerichtOnderwerp: Re: ♡ [MC] Reloaded   zo okt 01, 2017 9:09 pm


Charge it up because ba-by you could be mine, I don't need a red solider,
I need you to reload it , bring it reloaded
Charge it up cause babe you're one of a kind, I don't need a red solider,
I need you to reload it, bring it reloaded

De koekjes waren heerlijk zoet en knapperig. Waarschijnlijk had ze meer gehad aan een warme maaltijd, maar hey, dit was een goed alternatief. Raven had een goed figuur en dat zou echt niet meteen kapot gaan van een paar chocoladekoekjes. Ze stak nog twee koekjes in haar mond en genietend begon ze te kauwen. Nadat ze de koekjes had doorgeslikt, spoelde ze deze weg met nog een slok whisky. Mmm, dit was perfect. Ergens genoot ze ook van de sereniteit die in de keuken hing. Het was rustig, alleen zij en haar heerlijke chocoladekoekjes. Totdat de deur open vloog en een jongen met een ontbloot bovenlijf binnenkwam. Ergens wilde ze tegen hem uitvallen, maar hij was best wel hot. Ze had haar mond haar open getrokken, maar Raven deed hem al weer dicht. “I see you didn’t care for any decent clothes as well” zei de jongen en Raven haalde haar schouders op. “It depends on what you call decent” zei ze met een glimlach. Onschuldig stak ze nog een koekje in haar mond, terwijl haar donkere ogen de jongen volgde, die kastjes en laatjes begon open te trekken, op zoek naar wat te eten. “Is there anything to eat?” Raven grinnikte zachtjes en pretlichtjes dansten in haar ogen. “Oh, there is something to eat, I know that for sure” grinnikte ze zachtjes, de dubbelzinnigheid nog wat extra laten overkomen. Ze hees zichzelf op het aanrecht en sloeg haar benen over elkaar. Haar sigaret drukte ze uit in de wasbak, terwijl haar ogen nog steeds de jongen volgden. “You know, if you ask very nicely, you can have some of my cookies” zei ze met een lief stemmetje. Yeah sure, Raven.

_________________
You don't get it, you just don't get it
You've already forgotten even though I just said it
One, I won't fall in love, two, I won't ever stop
Three, I'm partying all night, four, I'm gonna make it pop
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laxus Dreyar
Activated Fuckboy
Laxus Dreyar

PROFIELAantal berichten : 66
IC-berichten : 45
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Laxus, Zeal, Seji, JR, Jinn, Jeremy, Gerome, Link, Elesis, Namida, Tissa, Haythel, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity Warlock
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Fuck away the pain.

BerichtOnderwerp: Re: ♡ [MC] Reloaded   zo okt 01, 2017 9:44 pm

TAG Ramiro | MOOD jummy jummy

Laxus gaf niet echt een fuck om wat anderen dachten. Nou ja.. Hij fuckte graag, andere ook, maar hij gaf er niks om wat ze dachten. Duidelijk, right? In ieder geval had Laxus zich ongegeneerd in enkel een joggingbroek naar de keuken gesleept. In de deuropening van de keuken tuimelde hij al snel op een jongedame die in de keuken stond. Zo snel herkende hij haar niet, maar zo lang bevond hij zich ook nog niet in de lus. Misschien net een paar maanden. Daarbij had hij genoeg gezamenlijke maaltijden gemist om iedereen gezien te hebben en bevond hij zich zowel overdags als ‘s avonds het meeste in het centrum. Het viel hem op hoe ze haar mond open trok, maar bij het zich van hem, sloot ze deze weer. Laxus grijnsde, waarna hij de voor de hand liggende opmerking gaf dat ook zij te lui was geweest om iets fatsoenlijks aan te trekken. Het meisje trok haar schouders op. “It depends on what you call decent” glimlachte ze op zijn woorden. Laxus keek haar even aan. Zijn ogen volgde het koekje dat in haar mond verdween. Hij grijnsde wat en schudde kort zijn hoofd. Hij voelde spontaan honger op komen. En die honger was niet enkel naar wat eten. Hij begon wat kastjes open te trekken om iets lekkers te vinden, maar veel boeiends leek zich niets in de keuken te vinden. Op het meisje na, maar die zou enkel zijn verlangens kunnen stillen en niet zijn honger. “Oh, there is something to eat, I know that for sure” klonk het. Laxus kwam langzaam recht en keek kort met een grijns over zijn schouder naar de jongedame. Ongegeneerd zette ze zichzelf op het aanrecht en drukte ze de sigaret uit in de wasbak. Langzaam draaide Laxus zich naar haar toe. Nu ze niet voor het aanrecht stond, viel haar de doos met koekjes op. Door de honger bleef zijn blik er wat langer op hangen, maar al snel ging zijn blik naar de donkere ogen van de dame en ving hij de glinsterende twinkeling op. “You know, if you ask very nicely, you can have some of my cookies” sprak ze met een lief stemmetje. Laxus grijnsde langzaam wat meer en liep in een trage pas op haar af. ”Is that so?” vroeg hij. Uiteindelijk stond hij voor haar. Hij keek haar recht in haar ogen aan. Langzaam hief hij een hand op en liet hij zijn vingertoppen teder over haar wang heen gaan. ”I’m not so good in asking nicely though. I’m more of a bad boy,” knipoogde hij met een grijns. Hij kreeg de neiging om een koekje te pakken, maar wou deze ontmoeting niet laten verpesten door zijn honger en dus bleef hij zo staan. Misschien was hij toch een good boy.


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t612-laxus-dreyar
Raven Woods
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Raven Woods

PROFIELAantal berichten : 187
IC-berichten : 35
Registratiedatum : 16-08-17
Leeftijd : 24
Accounts : Ga weg
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Solaris/Lunaris Empowerment, Split Personality
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't you know I ain't fucking with 'em good boys?

BerichtOnderwerp: Re: ♡ [MC] Reloaded   zo okt 01, 2017 10:32 pm

Zodra de jongen binnen was gekomen, had hij haar interesses gewekt. Iets in haar zei dat ze het goed zouden kunnen vinden. Raven had echter geen idee waarom dat zou zijn. Haar ogen volgden hem door de ruimte en lachend had ze een dubbelzinnige opmerking gemaakt naar hem. Een beetje uitdagen kon geen kwaad, toch? Als hij het niet zou kunnen hebben, dan was het gat van de deur snel gevonden. Maar ergens hoopte Raven dat de jongen er tegen zou kunnen en er op in zou gaan. Ergens gunde ze zichzelf wat lol. De mensen hier waren lang niet zo wild als in Engeland en misschien kon de jongen daar verandering in brengen. Op het moment dat ze de opmerking had gemaakt, draaide de jongen zich om en kwam hij op haar afgelopen. Met een uitdagende twinkeling in haar ogen bleef ze hem aan kijken. “Is that so?” vroeg hij, niet echt een emotie afgevend. Raven haalde braafjes haar schouders op. “You should find out” zei ze zachtjes terug. De jongen stopte vlak voor haar, als Raven iets naar voren zou komen, zouden hun lippen elkaar raken. Maar zover zou ze het nog niet laten komen. Hij mocht best een beetje moeite doen. De jongen stak zijn hand uit en ze voelde zijn vingertoppen over haar zachte huid gaan, die nog een beetje klam was van het douchen. Op het moment dat ze zijn huid op de hare voelde, sloot ze eventjes haar ogen. A man’s touch was the best. Maar zodra ze zijn stem weer hoorde, opende ze haar ogen weer. “I’m not so good in asking nicely though. I’m more of a bad boy.” Raven grinnikte zachtjes en staarde hem aan in zijn ogen. “Is that so?” herhaalde ze zijn woorden van eerder “What a cliche it would be: a bad boy and a good girl.” Raven stak haar hand uit en liet haar vinger zachtjes over zijn borst en buikspieren glijden, ze stopte bij de rand van zijn joggingbroek. Haar ogen volgden haar vinger eventjes, waarna haar ogen weer naar die van hem schoten. Ondeugend beet ze zachtjes op haar onderlip. “Luckily I’m not a good girl.” Ze bracht weer een koekje naar haar mond en verleidelijk beet ze een stukje af, terwijl ze hem uitdagend aan bleef staren. Haar vrije been liet ze zachtjes langs de zijne glijden. Yup, ze wilde hem en ze zou hem krijgen ook.

_________________
You don't get it, you just don't get it
You've already forgotten even though I just said it
One, I won't fall in love, two, I won't ever stop
Three, I'm partying all night, four, I'm gonna make it pop
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laxus Dreyar
Activated Fuckboy
Laxus Dreyar

PROFIELAantal berichten : 66
IC-berichten : 45
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Laxus, Zeal, Seji, JR, Jinn, Jeremy, Gerome, Link, Elesis, Namida, Tissa, Haythel, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity Warlock
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Fuck away the pain.

BerichtOnderwerp: Re: ♡ [MC] Reloaded   ma okt 02, 2017 7:18 pm

TAG Ramiro | MOOD jummy jummy

Dat het meisje eveneens te lui was geweest om fatsoenlijke kleren aan te trekken, liet Laxus vermoeden dat het meisje ook wel meer zin had dan enkel in een koekje. Ze schaamde zich immers niet voor haar lichaam, wat Laxus een pluspunt vond. Zodra ze hem zei dat hij misschien een koekje zou krijgen als hij het lief vroeg, richtte hij zich langzaam aan op haar. Hij keek haar met een grijns aan terwijl hij tegen haar sprak. In een traag tempo liep hij op haar af. Ze haalde haar schouders op. “You should find out” moedigde ze hem aan, ook al was die aanmoediging overbodig. Laxus zou nu toch niet meer stoppen. Met enkel een blik had hij haar al bestempeld als zijn volgende slachtoffer. Voor haar kwam Laxus tot een halt. Zijn maag zei hem om de koekjes te pakken en te vertrekken, maar zijn gedachten hadden al het welbekende flirtgedrag aangestuurd met de daarbij komende verlangens. Zachtjes en teder liet Laxus zijn vingertoppen over haar wang gaan. Hij zag hoe ze haar ogen even sloot. Laxus kon we lief en teder zijn, echter niet altijd. Eigenlijk bijna nooit. Hij had dus een uitzondering gemaakt voor het meisje. Maar ze stond hem aan en dus was Laxus wel bereid om wat liever te zijn. Laxus maakte echter ook duidelijk aan het meisje dat hij niet zo goed was in lief zijn. Ze opende haar ogen weer en keek hem aan. “Is that so?” herhaalde ze zijn woorden. Een genietende grijns sloop zich rond zijn lopen. Ja hij genoot hier al van. Altijd fijn iemand die hetzelfde plezier uit dezelfde dingen kon halen. “What a cliche it would be: a bad boy and a good girl.” vervolgde ze. Laxus keek haar enkel met de grijns aan. Hij ging er vanuit dat ze haar woorden zou vervangen, zou zeggen dat ze zeker geen goody two shoe was, maar je wist het maar nooit. Als ze de waarheid sprak en dit geen plagende bedoeling was, zou Laxus de koekjes pakken en vertrekken. Hij had vrij weinig zin om te veel moeite te gaan doen om iemand in bed te krijgen. Dan zou hij wel het centrum in gaan. Echter bewezen de aanrakingen van het meisje al snel het tegendeel van haar woorden. Laxus voelde haar vingers over zijn bovenlichaam glijden. Zijn spieren spande zich wat aan. Hij vond het fijn aanvoelen, maar zou haar dat genot nog niet geven. Hij keek haar enkel aan. Net boven zijn joggingbroek kwamen haar vingers tot een halt en keek ze hem weer aan. “Luckily I’m not a good girl.” bevestigde ze zijn vermoedens nadat ze eens op haar onderlip had gebeten. Vervolgens werd een koekje naar haar mond gebracht en nam ze er een hapje van. Even twijfelde Laxus opnieuw op een koekje voor zichzelf te pakken, maar zijn gedachten bleven bij het meisje hangen zodra ze haar been langs de zijne liet gaan. Met een grijns overbrugde hij de laatste afstand tussen hen. ”Then I will get my cookie in another way,” sprak Laxus op een gedempte toon, waarna hij zijn lippen op die van haar drukte.


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t612-laxus-dreyar
Raven Woods
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Raven Woods

PROFIELAantal berichten : 187
IC-berichten : 35
Registratiedatum : 16-08-17
Leeftijd : 24
Accounts : Ga weg
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Solaris/Lunaris Empowerment, Split Personality
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't you know I ain't fucking with 'em good boys?

BerichtOnderwerp: Re: ♡ [MC] Reloaded   ma okt 02, 2017 9:12 pm


Charge it up because ba-by you could be mine, I don't need a red solider,
I need you to reload it , bring it reloaded
Charge it up cause babe you're one of a kind, I don't need a red solider,
I need you to reload it, bring it reloaded

Zijn nieuwe positie in de ruimte beviel haar wel. Uitdagend had ze haar vinger over zijn bovenlichaam laten gaan, had gevoeld hoe hij zijn spieren had aangespannen. Met een grijns keek ze hem terug aan. Raven hield er wel van om hem een beetje uit te dagen, hem een beetje te “teasen”. Maar uiteindelijk was het duidelijk wat ze allebei wilden. Er was voor Raven geen betere remedie tegen een kater dan dit. Ging het snel? Het ging zeker snel, veel te snel, maar aan hun lichaamstaal te zien maakte dat voor allebei niets uit. Ze wisten allebei wat ze wilden – waarom er dan nog doekjes over winden? Raven had absoluut geen behoefte aan iets meer dan dit. En de jongen bleek dat ook niet te hebben. “Then I will get my cookie in another way” hoorde ze hem zachter zeggen, terwijl hij de laatste afstand tussen hen overbrugden. Hij drukte zijn lippen op de hare en gretig beantwoordde Raven zijn kus. Voorzichtig dwong ze met haar tong zijn mond open, zodat deze bij hem naar binnen kon glijden. Ze sloeg haar arm om zijn nek en trok hem dichter tegen zich aan, bracht haar andere been langs de andere kant van zijn been, zodat hij nu tussen haar benen in stond. Wederom liet ze haar andere hand over zijn lichaam gaan, maar kon het nu niet laten om af en toe zachtjes haar nagels in zijn huid te zetten. Raven hield van een beetje ruiger. Deze keer stopte ze niet bij de rand van zijn joggingbroek en liet ze haar hand er zachtjes over heen gaan, de zachte stof die zijn schaamzone bekleedde. Raven onderbrak de kus en begon zachtjes kusjes te geven in zijn nek, kon het niet laten af en toe haar tanden te laten voelen. “I like this way more then stupid cookies to be honest” grinnikte ze zachtjes, terwijl haar handen niet stopte zijn lichaam te verkennen. Het feit dat iedereen nu naar binnen kon lopen en hen kon betrappen, schrikte haar niet af. Sterker nog, het wond haar alleen nog maar meer op.

_________________
You don't get it, you just don't get it
You've already forgotten even though I just said it
One, I won't fall in love, two, I won't ever stop
Three, I'm partying all night, four, I'm gonna make it pop
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laxus Dreyar
Activated Fuckboy
Laxus Dreyar

PROFIELAantal berichten : 66
IC-berichten : 45
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Laxus, Zeal, Seji, JR, Jinn, Jeremy, Gerome, Link, Elesis, Namida, Tissa, Haythel, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity Warlock
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Fuck away the pain.

BerichtOnderwerp: Re: ♡ [MC] Reloaded   di okt 03, 2017 7:47 pm

TAG Ramiro | MOOD jummy jummy

Bij binnenkomst was al duidelijk dat ze beiden wel andere dingen aan hun hoofd hadden, maar beiden hadden ze ook iets gemeen en dat was na een simpele opmerking ook meteen duidelijk. Ondanks zijn honger kon Laxus zich niet lang inhouden en plantte hij zijn lippen op die van de vrouw waar hij de naam nog niet van wist. Als ze er een probleem mee had moest ze hem maar wegduwen. Hij ging er echter niet vanuit, aangezien ze duidelijke signalen had afgegeven dat ze dit wel wou. Dat werd ook snel benadrukt. Het meisje sloeg haar armen om zijn hals en kuste hem terug. Een tong gleed over zijn lippen heen en meteen opende hij zijn mond en liet hij zijn tong langs de hare glijden. Vaag proefde hij nog de smaak van de koekjes die hem even terug brachten naar de honger die hij voelde. Hij werd ingesloten in een omhelzing van haar benen terwijl haar hand opnieuw over zijn lichaam gleed, maar dit keer met een stuk meer verlangen. Het was duidelijk dat ze het wat ruiger hield. Laxus vond het best. Hij prefereerde niet echt iets, zolang hij maar aan zijn behoeftes werd voorzien. Zijn hand gleed door haar haren heen terwijl zijn andere hand over haar rug heen gleed. Zijn vingers speelde met de stof van haar shirt, waarna zijn vingers onder de stof heen gleden zodra ze ongegeneerd haar hand bij zijn geslachtsdeel plaatste. Zijn handen raakte de zachte huid aan onder haar bijna enig kledingstuk. Zacht verlangend drukte hij zijn vingers wat in de huid terwijl zijn hand wat omhoog kroop. Laxus keek op zodra de kus werd verbroken. Ze verplaatste haar lippen naar zijn hals waar de kusjes voort werden gezet. Zachtjes voelde hij haar tanden in zijn nek priemen. “I like this way more then stupid cookies to be honest” grinnikte het meisje terwijl haar handen ongestoord door gingen.

Laxus opende zijn ogen. ”Ah cookie,” mompelde hij. Hij had zijn hoofd wat gekanteld zodra het canvas voor het meisje bloot lag. Zijn blik ging naar het pak koekjes dat op het aanrecht lag. Ongegeneerde pakte hij er een van en propte hij deze in zijn mond. ”I’m still hungry though,” sprak Laxus zonder enige schaamte. Hij bedoelde het niet zozeer gemeen of lullig tegen haar. Zeker niet. Hij ging er juist vanuit, aangezien ze dit allebei vaker deden, dat ze dat wel begreep. Dat het niet allemaal romantische koek hoefde te zijn. Om die reden gleden zijn vingers ook wat naar beneden. Naar het stof van haar onderbroek.


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t612-laxus-dreyar
Raven Woods
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Raven Woods

PROFIELAantal berichten : 187
IC-berichten : 35
Registratiedatum : 16-08-17
Leeftijd : 24
Accounts : Ga weg
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Solaris/Lunaris Empowerment, Split Personality
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't you know I ain't fucking with 'em good boys?

BerichtOnderwerp: Re: ♡ [MC] Reloaded   di okt 17, 2017 1:06 am


Charge it up because ba-by you could be mine, I don't need a red solider,
I need you to reload it , bring it reloaded
Charge it up cause babe you're one of a kind, I don't need a red solider,
I need you to reload it, bring it reloaded

Raven besefte zich heel goed dat ze best wel geluk had gehad. Het liefste zou ze iedere avond een ander hebben, misschien was het ordinair, maar Raven kon het eigenlijk vrij weinig schelen wat iemand er van vond. Maar hier in het huis was het lastiger. Niet alleen omdat ze een kamer met Rafe deelde, maar ook omdat ze wist dat hij het irritant vond en omdat het lastiger was om hier iemand te vinden. Meestal versierde ze iemand in een club, maar dat was hier niet echt, dus dat was lastiger. Maar deze jongen leek haar te begrepen en leek te weten dat een beetje ongecompliceerde seks gewoon een levensbehoefte was. Het feit dat ze niet eens zijn naam wist kon haar niet schelen. Zijn aanrakingen op haar rug wond haar alleen maar meer op. Maar eventjes nadat ze in zijn nek was begonnen, en haar handen zijn lichaam aan het verkennen waren, hoorde ze hem opeens “Ah cookie” zeggen. Eventjes stopte haar handen met het verkennen van zijn lichaam en keek ze op. Ze zag hoe hij wat naar voren boog en de zak met koekjes pakte. “I’m still hungry though” zei hij.

Geamuseerd keek Raven hem eventjes aan. “I don’t care though, now you taste like cookies” grinnikte ze zachtjes. Ze bracht haar lippen weer naar zijn nek en haar hangen gleden wat meer zijn joggingbroek in, voelde daar nieuwsgierig. Haar lippen gleden iets meer omhoog naar zijn oor. “Do you wanna go to your room, or do you wanna stay…here?” Ze leunde iets naar achteren, stopte met haar hand te laten voelen in zijn joggingbroek en keek hem nieuwsgierig, maar ook een beetje uitdagend aan. Het maakte haar in principe niet uit, ergens vond ze het wel opwindend dat ze hier betrapt konden worden, maar als de jongen weg zou willen gaan, dan had ze daar ook respect voor. Als ze maar zou krijgen wat ze allebei zouden willen.

_________________
You don't get it, you just don't get it
You've already forgotten even though I just said it
One, I won't fall in love, two, I won't ever stop
Three, I'm partying all night, four, I'm gonna make it pop
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laxus Dreyar
Activated Fuckboy
Laxus Dreyar

PROFIELAantal berichten : 66
IC-berichten : 45
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Laxus, Zeal, Seji, JR, Jinn, Jeremy, Gerome, Link, Elesis, Namida, Tissa, Haythel, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity Warlock
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Fuck away the pain.

BerichtOnderwerp: Re: ♡ [MC] Reloaded   vr okt 20, 2017 11:51 am

TAG Ramiro | MOOD jummy jummy

Wellicht was het niet super tactisch of lief of romantisch van hem om zomaar koekjes te pakken terwijl ze duidelijk een bepaalde kant op gingen, maar het deerde hem niet. Hij ging er vanuit dat het meisje er ook geen problemen mee had. Toen zijn blik even naar haar ging, bleek dit het geval te zijn. “I don’t care though, now you taste like cookies” grinnikte ze zachtjes. Laxus grijnsde wat en slikte de koekjes door terwijl ze haar lippen weer in zijn hals zette. Hij voelde hoe haar handen opnieuw te werk gingen en besloot haar voorbeeld te volgen. Een hand gleed onder haar shirt naar boven. Net voordat hij haar borsten zou bereiken gleed zijn hand naar haar rug toe terwijl zijn andere hand wat plagend onder haar onderbroek door kroop. Hij voelde hoe haar lippen naar zijn oor werden gebracht. “Do you wanna go to your room, or do you wanna stay…here?” vroeg ze, waarna ze wat naar achteren leunde en hem met een nieuwsgierige, maar ook uitdagende blik aankeek. Laxus greens wat en legde een hand tegen haar gezicht aan. ”I would like to stay here, if you don’t have any problems with that. I mean.. they have cookies here,” sprak Laxus met een grijns en liet haar gezicht even los om een nieuw koekje in zijn mond te leggen. ”But,” reageerde hij dan toch en slaakte een zachte zucht. ”I do not have a condom on me right now,” maakte hij duidelijk.


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t612-laxus-dreyar
Raven Woods
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Raven Woods

PROFIELAantal berichten : 187
IC-berichten : 35
Registratiedatum : 16-08-17
Leeftijd : 24
Accounts : Ga weg
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Solaris/Lunaris Empowerment, Split Personality
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't you know I ain't fucking with 'em good boys?

BerichtOnderwerp: Re: ♡ [MC] Reloaded   ma okt 23, 2017 9:17 pm


Charge it up because ba-by you could be mine, I don't need a red solider,
I need you to reload it , bring it reloaded
Charge it up cause babe you're one of a kind, I don't need a red solider,
I need you to reload it, bring it reloaded

Een grijns gleed over haar lichaam toen ze zijn handen verkennend over haar lichaam voelde gaan, langs haar bh, richting haar borsten en door haar string. Raven vond het geweldig, het voelde fijn en het wond haar op. Maar misschien was een redelijk relevante vraag nu wel: moesten ze hier blijven, of gingen ze naar zijn slaapkamer? Haar slaapkamer was uitgesloten, er was altijd een kans dat Rafe er was en ze wist dat hij er een hekel aan had als ze dit soort dingen deed. Hij vond haar irritant in haar andere fase en nu was ze niet eens in haar andere fase, dus was het nu al helemaal verkeerd. Ze had iets naar achteren geleund en de jongen legde zijn hand tegen haar wang. Een klein glimlachje speelde rond haar lippen, terwijl ze hem aan keek. “I would like to stay here, if you don’t have any problems with that, I mean…they have cookies here.” Raven grijnsde. Daar had ze absoluut geen problemen mee. Zij pikte ook een koekje uit de zak en kauwde genietend op het koekje. Ja, hij had gelijk, hier was het veel beter.

“But…” zei hij opeens en Raven keek op, kauwend op haar koekje “I do not have a condom on me right now.” Zachtjes beet Raven eventjes op haar onderlip en dacht even na, alsof ze een of andere belangrijke levensbeslissing moet nemen. “Mmmm…I’m on birth control” zei ze na een momentje stilte “And I am clean, I got tested before I went to the loop and I haven’t had any partners since I joined here.” Dat was waar. Ze vond het belangrijk om zichzelf nog een laatste maal te controleren. Raven deed het altijd veilig, maar je kon het maar nooit goed genoeg weten. Raven kwam weer iets naar voren, drukte zachtjes haar lippen op de zijne en beet na de kus heel zachtjes op zijn onderlip. Ze liet haar gezicht vlak voor het zijne rusten. “So we can do two things…” Haar hand gleed over zijn lichaam, naar de rand van zijn joggingbroek en liet haar hand er weer in glijden. “We can stay here, because the idea of getting caught here really turns me on…” zei ze, met een licht hese stem. Verlangend liet ze haar hand over zijn member glijden, wreef er afwisselend hard en zacht over. “…or we can go to your room and get that condom. Lead and I will follow.”

_________________
You don't get it, you just don't get it
You've already forgotten even though I just said it
One, I won't fall in love, two, I won't ever stop
Three, I'm partying all night, four, I'm gonna make it pop
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laxus Dreyar
Activated Fuckboy
Laxus Dreyar

PROFIELAantal berichten : 66
IC-berichten : 45
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Laxus, Zeal, Seji, JR, Jinn, Jeremy, Gerome, Link, Elesis, Namida, Tissa, Haythel, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity Warlock
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Fuck away the pain.

BerichtOnderwerp: Re: ♡ [MC] Reloaded   di okt 24, 2017 10:30 pm

TAG Ramiro | MOOD jummy jummy

Laxus vond de ontmoeting wederom aangenaam, maar hij betwijfelde of de ontmoeting zich hier kon voortbrengen. Immers had hij geen condoom op zak. Dat was het nadeel van niet volledig aangekleed zijn. In zijn jeans had hij altijd standaards een paar condooms in zijn zakken zitten, maar deze joggingbroek had hij natuurlijk nooit aan als hij op ‘jacht’ ging dus de zakken van de joggingbroek waren leeg. Hij maakte duidelijk dat hij graag hier wou blijven. Hij had geen zin om weer helemaal naar boven te lopen en het voorspel opnieuw te spelen, maar wist ook niet of het meisje in was voor onveilige seks. Even gaf hij nog wat aandacht aan de koekjes, waarvan één zijn mond vond en een andere de mond van zijn metgezel. Toch moest Laxus eerlijk tegenover het meisje zijn. Zo’n gentleman was hij dan wel weer. Dat en hij wou geen ziektes oplopen of nog erger; een kind krijgen.

Een korte stilte viel. Het was duidelijk dat ze erover na moest denken. Geduldig wachtte Laxus af en nam hij nogmaals een koekje waarmee de grote honger weer voor even was gestild. “Mmmm…I’m on birth control” maakte ze duidelijk. Laxus keek op en grijnsde langzaam. Dat was al één goed teken. “And I am clean, I got tested before I went to the loop and I haven’t had any partners since I joined here.” vervolgde ze. Laxus knikte eens. Dat was duidelijk. ”I’m clean as well,” maakte Laxus maar duidelijk zodat zij daar ook gerust over was. Het meisje kwam naar voren. Hun lippen belandde weer op elkaar en even sloot Laxus zijn ogen, waarna hij deze weer opende zodra de kus stopte en hij nog even haar tanden op speelse wijze in zijn onderlip voelde. Hij grijnsde scheefjes. Hun gezichten waren nog altijd dichtbij elkaar, maar Laxus weerhield zichzelf ervan om de kus voort te zetten. “So we can do two things…” begon ze. Hij voelde hoe haar hand opnieuw af gleed naar zijn joggingbroek en deze ongegeneerd naar binnen glipte. Als antwoord daarop liet Laxus zijn hand weer glijden onder haar shirt. “We can stay here, because the idea of getting caught here really turns me on…” sprak ze met een lichte hese stem die eigenlijk ook al genoeg zei. Laxus klemde even zijn kaken wat op elkaar zodra hij voelde hoe haar hand over zijn member bewoog. Hij liet zijn hand terug glijden naar haar onderbroek die hij langzaam betrad met zijn hand. “…or we can go to your room and get that condom. Lead and I will follow.” eindigde ze haar woorden, maar eigenlijk dacht Laxus over dat ‘probleem’ al niet meer na. ”Fuck that,” mompelde hij nog, waarna hij zijn lippen opnieuw op de hare plantte en haar intens kustte. Zijn tong gleed over diens lippen heen terwijl zijn vingers haar beha vakkundig wisten los te klikken en zijn andere vingers zich sluw langs de schaamlippen naar de clitoris werkte.

{OOC: I think it’s time to put that MC in the title xD


_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t612-laxus-dreyar
Raven Woods
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Raven Woods

PROFIELAantal berichten : 187
IC-berichten : 35
Registratiedatum : 16-08-17
Leeftijd : 24
Accounts : Ga weg
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Solaris/Lunaris Empowerment, Split Personality
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't you know I ain't fucking with 'em good boys?

BerichtOnderwerp: Re: ♡ [MC] Reloaded   zo okt 29, 2017 10:28 pm


Charge it up because ba-by you could be mine, I don't need a red solider,
I need you to reload it , bring it reloaded
Charge it up cause babe you're one of a kind, I don't need a red solider,
I need you to reload it, bring it reloaded

Misschien was het niet haar slimste zet om het onveilig te doen, maar hé, voor een keertje kon het vast geen kwaad. En bovendien, ze voelde dat ze allebei zo turned on waren, dat het haar, en waarschijnlijk hem ook, geen reet meer kon schelen. Zijn aanraking op haar blote huid, onder haar shirt, deed haar verlangen naar meer. Toch deed ze haar voorstel nog, en ze voelde hoe hij in haar onderbroek gleed. Een huivering gleed over haar lichaam, puur van genot. “Fuck that” was zijn uiteindelijke reactie op haar voorstel. “Great idea” grinnikte Raven zachtjes terug, terwijl ze zijn intense kus beantwoordde. Ze voelde hoe zijn hand naar haar bh gleed en hem los klikte, waar hij vast al meer ervaring mee had. Ook voelde ze hoe hij de weg naar haar clitoris vond, wat er voor zorgde dat Raven een zachte kreun niet kon onderdrukken. Met een glimlach ging ze weer verder en op haar beurt omvatte haar hand zijn member. Heel langzaam begon ze op en neer te bewegen met haar hand, en begon na verloop van tijd het tempo een beetje op te voeren, totdat ze hem besloot te plagen en telkens wat sneller en langzamer ging.

Na een paar minuten duwde ze de jongen zachtjes achteruit, tegen het aanrecht van het kookeiland aan. Raven was best wel dominant, en vond het leuk om de controle over te nemen. Maar als haar mensenkennis een beetje on point was, vond ze dat de jongen dat ook wel een beetje was, dus de macht om de dominantie vond ze wel interessant. Raven hopte van het aanrecht af en liep op hem af, om hem meteen weer op zijn lippen te kussen. Haar hand gleed weer naar zijn member, maar ditmaal deed ze met haar andere hand zijn joggingbroek wat verder naar beneden, zodat ze vrij spel had. Haar lippen verbraken de kus en gleden naar beneden, langs zijn nek, over zijn borst, over zijn buik. En terwijl ze de weg naar beneden ging, kon ze het niet laten af en toe haar tanden zachtjes en plagend te laten voelen. Uiteindelijk ging ze op haar knieën voor hem zitten, gaf een paar kusjes op zijn member en nam uiteindelijk zijn hele member in haar mond, waarna ze hem eerst op een langzaam tempo bevredigde, zoals ze dat ook met haar hand had gedaan, en daarna het tempo wat hoger legde.

_________________
You don't get it, you just don't get it
You've already forgotten even though I just said it
One, I won't fall in love, two, I won't ever stop
Three, I'm partying all night, four, I'm gonna make it pop
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laxus Dreyar
Activated Fuckboy
Laxus Dreyar

PROFIELAantal berichten : 66
IC-berichten : 45
Registratiedatum : 23-08-17
Leeftijd : 21
Accounts : ~Laxus, Zeal, Seji, JR, Jinn, Jeremy, Gerome, Link, Elesis, Namida, Tissa, Haythel, Penelope, Jake, Jackie
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Electricity Warlock
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Fuck away the pain.

BerichtOnderwerp: Re: ♡ [MC] Reloaded   vr nov 03, 2017 10:16 pm

TAG Ramiro | MOOD jummy jummy

Hier blijven of toch maar een kamer op zoeken. Tja. Het maakte Laxus vrij weinig uit. Hij had zo’n gevoel dat het haar ook niks kon schelen, maar toch werd de situatie even aangekaart. Even om het zeker te weten. Zodra zij eigenlijk liever hier wou blijven, maar het ook niet erg vond als ze naar een kamer zouden gaan, besloot Laxus de knoop door te hakken en maakte hij met twee simpele woorden duidelijk dat hij geen moeite wou doen om nog naar een kamer te gaan. Het voorspel zou dan misschien wel helemaal vanaf het begin weer beginnen. En dear god wat kon er veel veranderen in de tijd dat men van hier naar de slaapkamer liet. Voor hetzelfde geld was het meisje onder invloed en begon haar geweten in te kicken als ze een tijdje op de been was. Dat wou Laxus kostte wat het kost voorkomen. “Great idea” grinnikte ze op zijn woorden, waarna Laxus niet meer wachtte. Hij plantte zijn lippen op de haren en wakkerde opnieuw die passie aan die hij al de hele tijd in zijn onderbuik had gevoeld.

Zo vakkundig als hij te werk ging, begon zij haar werk te doen. Nadat een kreun haar lippen had verlaten voelde Laxus opnieuw haar hand bij zijn member. Even beet hij wat op zijn onderlip terwijl zijn vingers zachtjes om haar clitoris heen wreven. Zodra ook zij wrijvende bewegingen begon te maken, kon hij een kreun niet onderdrukken. Hij kreeg in de gaten hoe ze hem begon te plagen. Two can play it that way. Hij volgde haar ‘ritme’. Elke beweging die zij maakte over zijn member volgde hij over haar clitoris en tussen haar schaamlippen. Het was als een spel tussen de twee. Iets waar ze beiden ontzettend van leken te genieten. Laxus zou er wel vaker zin in hebben. Echter werd het korte plezier toch tot een einde gebracht. Hij keek op zodra ze hem weg duwde. Even was hij verontwaardigd, totdat hij door kreeg dat ze hem tegen het aanrecht aan duwde. Zijn handen gleden weg van diens plek terwijl zij van het aanrecht af sprong. Al snel kwam ze weer voor hem en kuste ze hem. Laxus kon nog haar lippen beantwoorden voordat hij opnieuw haar hand bij zijn member voelde en ze haar lippen verplaatste naar zijn hals. Laxus wou zijn handen naar hun oorspronkelijke plekken brengen, maar merkte toen hoe ze zijn joggingsbroek naar beneden schoof. Laxus wist wat dit tot gevolgen kon hebben en voelde ook al hoe haar lippen steeds verder naar beneden zakten. Haar lippen gepaard met haar tanden lieten een heet spoor van verlangen over. Laxus beet opnieuw even op zijn onderlip terwijl zijn hand door haar haren heen ging en ze bemoedigend vast greep zodra haar mond belandde rond zijn member. Opnieuw verliet een kreun zijn mond. Hij kon het niet helpen dat zijn heupen automatisch al begonnen te bewegen op het ritme. Het voelde geweldig aan, maar hij weigerde hieraan zijn einde te komen.

_________________

X NEW THEME X
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://peculiarchildren.actieforum.com/t612-laxus-dreyar
Raven Woods
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Sociopath Obsessed With Your Boyfriend
Raven Woods

PROFIELAantal berichten : 187
IC-berichten : 35
Registratiedatum : 16-08-17
Leeftijd : 24
Accounts : Ga weg
RPG SHEET
Character sheet
Bijzonderheid: Solaris/Lunaris Empowerment, Split Personality
Uiterlijke leeftijd: 21
Quote: Don't you know I ain't fucking with 'em good boys?

BerichtOnderwerp: Re: ♡ [MC] Reloaded   ma nov 06, 2017 10:33 pm


Charge it up because ba-by you could be mine, I don't need a red solider,
I need you to reload it , bring it reloaded
Charge it up cause babe you're one of a kind, I don't need a red solider,
I need you to reload it, bring it reloaded

Het leek wel een soort spel dat de twee leken te spelen. Raven merkte dat als zij haar tempo aanpaste, de jongen dit ook deed. En ze vond het absoluut niet erg, want het maakte haar gek. Daarom kon ze het ook niet laten om af en toe zachtjes te kreunen. De jongen mocht best weten dat ze genoot van zijn aanrakingen. Toch was Raven het type meisje dat graag de regie in handen had, ook al vond ze het ook leuk om te strijden om die dominantie. Daarom had ze de jongen tegen het aanrecht aangeduwd en had ze hem weer gezoend, met haar zijn member stimulerend. Vervolgens had ze een pad gemaakt met haar lippen en haar tanden over zijn lichaam, en was ze uiteindelijk bij zijn geslachtsdeel aangekomen. Na eventjes geplaagd te hebben, begon ze hem met haar mond te stimuleren. Raven merkte dat hij dit prettig vond, zijn hand ging door haar haren en greep het steviger beet. Ook bewoog hij zijn heupen mee op het ritme. Raven sloot haar ogen, terwijl ze het tempo plagend liet: snel, langzaam, snel, langzaam. Met haar hand wreef ze over zijn schaamstreek en zorgde ervoor dat het overal gestimuleerd bleef.

Na dit een paar minuten volgehouden te hebben, bracht ze zijn geslachtsdeel uit haar mond en stond met een uitdagende grijns op. Raven draaide zich om en ongegeneerd draaide ze met haar billen tegen zijn member aan, uitnodigend om een stapje verder te gaan. Ondertussen wreef ze wel met haar hand over zijn member. Ze ging helemaal rechtop staan, zodat haar rug tegen de voorkant van zijn lichaam stond, nog steeds met haar hand over zijn geslachtsdeel bewegend. “Fuck me baby” fluisterde ze tegen hem, hem toestemming gevend om een stapje verder te gaan. God, ze stond in vuur en vlam en ze vond het heerlijk.

_________________
You don't get it, you just don't get it
You've already forgotten even though I just said it
One, I won't fall in love, two, I won't ever stop
Three, I'm partying all night, four, I'm gonna make it pop
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoudPROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: ♡ [MC] Reloaded   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
♡ [MC] Reloaded
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Peculiar Children :: 
Miss Bluebonnet's abode
 :: g r o u n d f l o o r :: k i t c h e n
-
Ga naar: